Újabb eszmefuttatásra kérték fel Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt az orosz-ukrán (a kormánymédia szerint "ukrajnai") háború kapcsán.

Nógrádi György: nem tudom, hogy Zelenszkij képes lesz-e békébe vezetni Ukrajnát

Nógrádi "Tanár úr" a Hit Rádió adásában osztotta meg gondolatait. Az interjúban szó volt többek között a szaúdi béke-csúcsról és a Zelenszkij elleni új merénylet-tervről is.

Nógrádi György a műsorban ismét elsősorban Ukrajnát és Zelenszkij elnököt kritizálta. Elmondta, Zelenszkij kiváló színész, és nagyon jól alakítja az elnöki szerepet, de azt nem tudja, 

képes lesz-e békébe vezetni Ukrajnát.

A szakértő arról is beszélt, hogy Ukrajnában virágzik a korrupció, offenzívájuk egy tapodtat nem halad előre, és elmaradtak a beígért katonai sikerek is.

Forrás: Youtube

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Nógrádi " VÉLEMÉNYE " ismert. Ha, és amennyiben Ukrajna LEMONDANA az oroszok által eddig erőszakkal elvett területeiről, és véglegesen lemondana a Nato tagságáról, akkor lehetne békét kötni. Ha ez Magyarországgal történet volna meg, akkor is hasonló véleménye lenne ennek a vén diszpintynek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qunta
@SÍva: nagyon 1xű. a '91 -es és a bp-i szerződésben is 1értelműen kimondatott ukrajna semlegessége. ezt a ny és ukrajna 1értelműen fölrúgta.
Eladott Ország
@qunta: ma, 08:29 ☻ Most nem a labanc megszállás volt a téma, hanem az, hogy bűnöző hazaáruló román geci cigányt Putyin kilóra megvette, és ki akarja vezetni az országot az EU-ból és a NATO - ból, de akkor lógni fog a nyomorult! Egyébként is kijár neki az életfogytiglan ( minimum) , hogy rohadjon meg a mocskos gané , pszichopata, elmeteg, barom!
vitriol
nógrádi nem csupán az általa feltett kérdésre nem tudja a választ, nógrádi semmire sem tud érdemben válaszolni, ezzel szemben kéretlenül is véleményt nyilvánít, minek folytán kiderül sajnálatos hozzá nem értése!
qunta
@Eladott Ország: bocs de te hoztad föl 49-et, 56-ot.
kereső
@qunta: 16:17. Nosza hozd ide azt a "Budaoesti Memorandumot"- amely nem '91-es, hanem 1994-es. A '91-es a szovjetúnió felbomlása - a független államok létrejöttéről szóló az Orosz füderáció és a "NEM" utód tagállamok közötti szerződések.
Tárgyi tévedéseid vannak- legalább utánna néznél.
A Bpesti szerződésben szó nincsen Ukrajna semlegességérő: nagyvonalakban arról állapodott meg Ukrajna, Oroszország, USA, Anglia: az ukrán állam leszereli és megsemmisiti a szu-tól örökölt atom töltetit- ennek fejében a másik három állam elismeri , és garantálja Ukrajna határait- amelyeket 1991-ben a szu felbomlásakor állapitottak meg- a másik három állam garantálja Ukrajna szuverenitását. A szuverenitás szó ismeretlen lehet számodra, bár orbán szivesen használja- elfedni vele gazemberségét- de a szuverenitás azt is jelenti, hogy az adott állam önmaga dönt arról, hogy mely szövetséggel kiván együttműködni, mely szövetség taja kiván lenni.
Ha, nagyon hosszúnak találod- bontsd mondatokra- hogy megértsd!
telegdilaci
@Eladott Ország:Szerintem is sakkban tartja Putyin Orbánt valamivel zsarolhatja,kizárólag azért nem ítéli el Orbán a Putyin háborúját mivel Orbánnal akarja elérni hogy bomlassza az EU-egységét,ENNYI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.