Újabb eszmefuttatásra kérték fel Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt az orosz-ukrán (a kormánymédia szerint "ukrajnai") háború kapcsán.

Nógrádi György: nem tudom, hogy Zelenszkij képes lesz-e békébe vezetni Ukrajnát

Nógrádi "Tanár úr" a Hit Rádió adásában osztotta meg gondolatait. Az interjúban szó volt többek között a szaúdi béke-csúcsról és a Zelenszkij elleni új merénylet-tervről is.

Nógrádi György a műsorban ismét elsősorban Ukrajnát és Zelenszkij elnököt kritizálta. Elmondta, Zelenszkij kiváló színész, és nagyon jól alakítja az elnöki szerepet, de azt nem tudja, 

képes lesz-e békébe vezetni Ukrajnát.

A szakértő arról is beszélt, hogy Ukrajnában virágzik a korrupció, offenzívájuk egy tapodtat nem halad előre, és elmaradtak a beígért katonai sikerek is.

Forrás: Youtube

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Nógrádi " VÉLEMÉNYE " ismert. Ha, és amennyiben Ukrajna LEMONDANA az oroszok által eddig erőszakkal elvett területeiről, és véglegesen lemondana a Nato tagságáról, akkor lehetne békét kötni. Ha ez Magyarországgal történet volna meg, akkor is hasonló véleménye lenne ennek a vén diszpintynek ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Juhász István
Nógrádi " VÉLEMÉNYE " ismert. Ha, és amennyiben Ukrajna LEMONDANA az oroszok által eddig erőszakkal elvett területeiről, és véglegesen lemondana a Nato tagságáról, akkor lehetne békét kötni. Ha ez Magyarországgal történet volna meg, akkor is hasonló véleménye lenne ennek a vén diszpintynek ?
Sziszifusz
Ezen kívül, sok mindent nem tud .
Egy dolgot viszont nagyon tud, ...
kereső
Mi közöd hozzá?Majd az ukránok eldöntik, ha eljön az ideje. Foglalkozz inkább orbánnal, erdogannal- ja és a letartóztatott szerb dodikkal, orbán nagy barátjával, akit pénzelt, hogy Boszniában hatalomra segitse. Azt is találgathatnád, hogy milyen "titkos szolgálati" akcióval fogják megszöktetni és Magyarországra hozni-mint anno gruevszkit. Már bele vagy bolondulva vénségedre, hogy nem putyinnak áll a zászló Ukrajnában.
lampa laz
Hűlj már ki, te hazug, vén szarkeverő.
Eladott Ország
Ez a Nógrádi Gyurka, nem rokona a Georg Spöttlenek? Egyforma marhaságokat beszélnek,már csak a Vakondi György hiányzik közéjük. Hiába amíg lószar van, addig veréb is lesz. Egy normális országban a mindennapi élet alapja nem az állandó "harc". A "harc", ami a NER alapja, amit a Vezér hirdet és folytat folyamatosan. Nyilvános "Harc" a társadalom minden, a NER-rel nem egy követ fúvó rétegével, a kiszolgáltatottakkal. De megnyugodhat mindenki, mert ebben a harcban - egy igen-igen szűk réteg kivételével - mindenki a vesztes oldalon marad. A kiszolgálók is, és ők kétszeresen. Apropó, jut eszembe: mintha lett volna már a történelemben egy másik fickó, aki hasonló fénytörésben látta a világot. Zagyvaságait le is írta fő művében, aminek a címe: "Harcom", (Mein Kampf) tudjuk milyen sikerrel járt.
qunta
@Juhász István: érdekes módon azokon a területeken amit putyin "elvett" senki nem harcol kijevért. mert majd mindenki orosz. azonkívül ukrajna létrejöttének alapfeltétele volt a semlegesség. nem lehet katonai tömb tagja. így nátó tag sem.
qunta
@Eladott Ország: igazad van amíg lószar van addig veréb is lessz. kérdés te melyik vagy ?
csipetke
Csak a címre:- Miért ne?Ez úgy menne a leggyorsabban,ha az elmebeteg háborúsbűnös tömeggyilkos putyin minél előbb kitakarodna Ukrajnából,és lesz béke..De nógrádi és a gazdája szerint az lenne elképzelhető megoldás,ha Zelenszij átadná Ukrajna képzeletbeli kulcsát a ruszkiknak.
simmering73
Újabb agyfosása volt ennek a vén hülyének.
Eladott Ország
@qunta: ma, 07:31 ☻ Illiberális Kunta Kinte: Akkora paraszt vagy, hogy a NASA nem mer az űrbe küldeni, nehogy meg rakd a Göncölszekeret ganéval! Bőven tele van már veletek az ország, a dagadt bűnöző román geci cigánnyal és bűnszervezetével!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66276001_2281862515243831_7956841766731120640_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=XrEp3Xo9-mQAX-xDbSq&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfArJIzYOYK8MYxFS4Vm-3IEfBjP_9ytebuBLg8Rb1BRag&oe=64FE9AC7
jáger laszló
Nagy a valószínűsége,hogy Zelenszkij nem párnák között fog +halni Ukrajnában...Ette minden esélye + van!!
Csoda lenne,ha így lenne!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Mintha nem lett volna 1849, 1956, a 40 éves szovjet megszállás, mintha minden el lenne felejtve, csak azért, mert Orbán érdekei így kívánják. Mindezt évi 100 milliárdért a mi pénzünkből a közmédiában. Hányinger ez az egész, egy szemernyivel sem jobbak ezek az emberek Putyinnál, mert ha tehetnék, ők is ugyanúgy embereket veretnének és öletnének, mint az orosz főtitkár. Nem úszhatják meg a börtönt. A kinyalható szaros seggért reszkető, a saját anyjukat 2 fillérért megb@szó, szervilis gerinctelen férgek gyülekezete. Nógrádi egy kib@szott szélhámos, semmi más. És ahogy az lenni szokott, remekül megél belőle. Csak az átlagos szélhámos legalább megdolgozik a zsákmányért, ezt meg közpénzen tartjuk, hogy minket nézzen hülyének. Hányinger, hogy az a jobboldal, amelyik elvileg '56 örökösének tartja magát, ennyire az agresszor oroszok pártját fogja. „Fedőneve: "Raguza" Titkos megbízott minősítése volt. Beszervezésének dátuma: 1981. jún. 17. 6-os kartonja szerint elvi-hazafias alapon szervezték be 32 éves korában, ifjúságvédelmi vonalra. A BM III/III-2-a. alosztály kezdte el foglakoztatni (Ez a részleg felsőfokú intézményekben folytatott belső elhárítás.) Beszervezője és tartótisztje Nagy Sándor r. hdgy. volt. 1987-ben átkerült a BM III/III-6-a. alosztályra. (A BM III/III-6. osztályon foglakoztak az ellenséges propagandaanyagok készítésének és terjesztésének elhárításával.) A Nagy Imre és társai újratemetésének operatív előkészítésére összeállított intézkedési terv szerint 1989. május 10.- június 16-a között "Raguza" tmb. külföldön fog tartózkodni. A dokumentum szerint kiutazása előtt eligazítást fog kapni, hogy NSZK kormánykörökben, illetve az ellenzéki pártok képviselőivel folytatott beszélgetéseiben hangoztassa aggályait a Nagy Imre újratemetés politikai demonstrációvá alakítása kapcsán. Feladata szerint hangsúlyoznia kell, hogy egy ilyen fordulat veszélyezteti az eddig elért eredményeket.
qunta
@kereső: te nagyon nagyon vak vagy . putyinnak sajna 1re jobban áll a zászló.
kereső
@qunta: Tényleg? Na elő azzal a putyini csodával! Több mint 530 napja tart a "különleges hadművelet"-és ??? Hol tartanak az oroszok? Elérték, hogy a ukránok saját fejlesztésú drónjaikkal semmisitik meg az utánpótlási útvonalakat, támadják a krimi támaszpontokat, . Putyin blokádot tervezett a Fekete-tengerre, és most úgy túnik, hogy az ukránok megvalósitják. Ne csak origót olvass - vagy ne is olvass, egy qunta nem olvas, hanem hisz.
qunta
@Eladott Ország: kibújt belőled a bolsi-libernyák iq
qunta
@kereső: sajnos igen. putyin legyőzi az egész nyugatot élen az usával. azt hiszem a hit a te oldalad, én inkább a tényeknek hiszek.
qunta
@m73: már vártalak. hiányoznak az értelmes hozzászólásaid.
qunta
@Eladott Ország: "Mintha nem lett volna 1849, 1956, a 40 éves szovjet megszállás," kifelejtetted a 150 éves labanc uralmat.
qunta
@Philip Marlowe: azzal, hogy több mint 10 mó hohol elmenekült 1értelmű, hogy ...
Qqberci
"Újabb eszmefuttatásra kérték fel"

Enm eszmét kell futtatni, hanem ezt a vén kopasz f@t kizavarni a világból!...
Sziszifusz
@Philip Marlowe: 08:51

Ha sok-sok ukrán menekülne Oroszországba, akkor azt már Nógrádi és társai teli szájjal ordítanák.
ómió
Ugyan má'! A gazdájának nem érdeke!
jáger laszló
Hol van már 1456,mikor 1956 is a feledés homályába merült!!!
Különben is előre kell tekinteni ,nem a múltba révedezni,mert azon már nem tudunk változtatni!!
A nosztalgiázásnak is van észszerű határa!!
csak ennyi barátilag
J.L.
SÍva
Olvastam a hozzászólásokat ilyet is olyat is! Azt viszont nem olvastam, hogy valaki konkrétan tudná miért is kezdődött ez az egész! Mindenki "szurkol" valakinek! Tudni véljük, hogy mik voltak Ukrajnának a Szu-ból kiválásának feltételei! (Nem értem viszont miért adtak nagy százalékban oroszok lakta területeket is) Tudjuk, hogy Ukrajnában a nemzetiségek jogainak csonkítására törekednek és erről épp ma is megjelent egy cikk! Ne gondoljunk itt csak és kizárólag a magyarokra hiszen úgy mint hazánkban ott is több nemzetiség él! Mikor lesz a hétköznapi embereknek annyi "esze" amikor felismerik, hogy nem a másik nemzetiség az ellenség hanem a hatalommal visszaélők!? A politika az ami megmérgezi az emberek eszét. Jól működik az oszd meg és uralkodj elv! Már sokszor leírtam, hogy Zelenszkíjnek nem lett volna szabad feláldozni ennyi férfi életét hanem tárgyalásokba bocsátkozni még mielőtt támadásra került volna sor! A háttérhatalmak viszont nem ezt akarták hanem kiprovokálni a támadást amiből persze valakik profitálnak. Mindig! Mindíg van valaki akinek ez az érdeke! Hogy az ukrán elnök mennyire van ebben benne, ki tudja? Nem látunk és nem is engedik, hogy belelássunk a kártyáikba de meg kell állni, gondolkodni és előbb utóbb látni fogjuk az összefüggéseket! Ismét mondom, tárgyalni kellett volna és nem beáldozni a férfiakat, a családokat, tönkre tenni az életüket. Ha ennek vége lesz mit gondoltok kinek lesz haszna az újjáépítés anyagi vonzatából, vagy szerintetek minden ukrán állampolgárnak tömve van a zsebe pénzzel és könnyen megfinanszírozza a lakás, a ház árát? Egyáltalán lehet pénzben mérni az emberi élet árát?
Pálinkás Pál
@Őrnagy: a te díszcigányod meg putyin csicska..még szarni is csak orosz,vagy kínai engedéllyel mer..és akkor is remeg a szalonnája a kevlár alatt...
Nessy
@Juhász István: Virágcsokorral és ünnepi szónoklattal fogadnák a ruszkikat a határon! Nógrádi elvtársnak nem újdonság az " Éljen és virágozzék az örök (szovjet) orosz - magyar barátság"! szlogen!
SÍva
@Őrnagy: Hidd el én is tudom! Sokan viszont nem látják mert nem hajlandóak a saját eszüket használni. Könnyebb elhinni amit a nyugati propaganda "diktál". Jól adják el magukat mert meg tudják vezetni az embereket. Nem értem, hogyan tudta elérni Merkel és az Eu vezetése, hogy ilyen migrációs helyzet alakuljon ki? Ezt csak példának hoztam fel. Jó példa arra, hogy hogyan befolyásolják az emberi gondolkodást! Ha nem úgy gondolod ahogyan ők akkor már rasszista és még egyéb jól ismert jelzők tulajdonosa lettél. Mindig kiválasztanak maguknak egy ellenséget, jelenleg ismét az oroszokat, és saját magunkat mert nem akarunk "ismeretlen" embereket magunk között! Lehetne ezt ragozni tovább de mi értelme?
Béla333
Mocskos vén hazaáruló, oroszbérenc besúgó senki!
Pénzért mindenre kapható...!!!
kereső
@qunta: 08:02 Na, ez a sci-fi kategória, jót is nevettem rajta. Legalább annyi eszed lenne, hogy ne tényként közöld a vágyálmaitokat. De nincs- a realitás, az messze áll tőletek. Egyébként meg nem értem, hogy miért is akartok kalasnyikovokkal a hátatok mögött élni. Valahogy nekem nem hiányzik- sem a szolnoki alagutakban elrejtett atomtöltet, sem a kunhegyesi reptéren állomásozó haderő. Úgy látszik nektek igen, meg a wagner zsoldos bűnözők. Én, ha lehetséges nem kérek semmiféle fegyverből, főleg úgy nem , hogy még azt is meg mondják- miről, mit gondolhatok.
justhpeter
@qunta: Maradjunk annál, hogy nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hanem fordítva. Az sem lehet kétséges, hogy Orbán és Nógrádi példaképe Vlagyimír Vlagyimírovics egy háborús bűnös tömeggyilkos. Nem is kell tovább menni, csak meg kell hozni az ítéletet, ami után csak az lehet a kérdés, hogy Orbán és Nógrádi az életfogytiglanba is követi-e Putyint. Vannak kétségeim, hiszen a két magyarnak a bolondokházában jobb sora lenne.
Yeromos
Érdekes álláspont, az uránok nem haladnak előre. Valahogy arról megfeledkezik, hogy a nyolcszor akkora orosz haderő nem tudta közel másfél év alatt legyűrni az Ukránokat, vajon az orosz sikertelenségekről míért nem ír ez a komcsi bérenc fidesznyik.
qunta
@m73: olyan jókat röhögök rajtad, hogy kénytelen vagyok kijelenteni ne hagyd abba
qunta
@SÍva: nagyon 1xű. a '91 -es és a bp-i szerződésben is 1értelműen kimondatott ukrajna semlegessége. ezt a ny és ukrajna 1értelműen fölrúgta.
Eladott Ország
@qunta: ma, 08:29 ☻ Most nem a labanc megszállás volt a téma, hanem az, hogy bűnöző hazaáruló román geci cigányt Putyin kilóra megvette, és ki akarja vezetni az országot az EU-ból és a NATO - ból, de akkor lógni fog a nyomorult! Egyébként is kijár neki az életfogytiglan ( minimum) , hogy rohadjon meg a mocskos gané , pszichopata, elmeteg, barom!
vitriol
nógrádi nem csupán az általa feltett kérdésre nem tudja a választ, nógrádi semmire sem tud érdemben válaszolni, ezzel szemben kéretlenül is véleményt nyilvánít, minek folytán kiderül sajnálatos hozzá nem értése!
qunta
@Eladott Ország: bocs de te hoztad föl 49-et, 56-ot.
kereső
@qunta: 16:17. Nosza hozd ide azt a "Budaoesti Memorandumot"- amely nem '91-es, hanem 1994-es. A '91-es a szovjetúnió felbomlása - a független államok létrejöttéről szóló az Orosz füderáció és a "NEM" utód tagállamok közötti szerződések.
Tárgyi tévedéseid vannak- legalább utánna néznél.
A Bpesti szerződésben szó nincsen Ukrajna semlegességérő: nagyvonalakban arról állapodott meg Ukrajna, Oroszország, USA, Anglia: az ukrán állam leszereli és megsemmisiti a szu-tól örökölt atom töltetit- ennek fejében a másik három állam elismeri , és garantálja Ukrajna határait- amelyeket 1991-ben a szu felbomlásakor állapitottak meg- a másik három állam garantálja Ukrajna szuverenitását. A szuverenitás szó ismeretlen lehet számodra, bár orbán szivesen használja- elfedni vele gazemberségét- de a szuverenitás azt is jelenti, hogy az adott állam önmaga dönt arról, hogy mely szövetséggel kiván együttműködni, mely szövetség taja kiván lenni.
Ha, nagyon hosszúnak találod- bontsd mondatokra- hogy megértsd!
telegdilaci
@Eladott Ország:Szerintem is sakkban tartja Putyin Orbánt valamivel zsarolhatja,kizárólag azért nem ítéli el Orbán a Putyin háborúját mivel Orbánnal akarja elérni hogy bomlassza az EU-egységét,ENNYI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.