A Fidesz pártalapítványa huszonkettedik alkalommal rendezte meg a kötcsei Polgári Pikniket.

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotó
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

A megszokott módon a fideszes politikusok és a Fidesz-közeli szellemi-gazdasági elit prominens tagjai kapnak meghívót a kötcsei Polgári Piknikre.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Schmidt Mária a miniszterelnök horvátországi nyaralásáról elmondta, vendégségben járt nála.

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója Mészáros Lőrincről is beszélt.

Orbán Balázs a 2024-es európai parlamenti választást jelölte meg Kötcse fő témájának, a jobboldali pártok egész Európában erősödnek, az 1956-os hősöket fasisztázó oroszok ügyét nyugati, külső nyomásgyakorlás emlegetésével intézte el.

A miniszterelnök viszont idén sem törte meg a hagyományokat, így amikor fél 2-kor megérkezett a piknikre, szokás szerint nem állt le, hogy a sajtó képviselőinek kérdéseire válaszoljon. Helyette – ahogy eddig is – Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára és politikai igazgatója vázolta fel, hogy Orbán miről fog beszélni a zártkörű előadásában – írja a Telex.hu.

További részletek itt olvashatóak.

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotó
Fotó: A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kezet fog a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotóFotó: Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotó
Fotó: Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) főigazgatója érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotóFotó: A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotóFotó: Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Megérkezett a Fidesz-elit Kötcsére – fotóFotó: A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: Telex

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Philip Marlowe: Ugye nem zavar, ahogy a telex sajtómunkásait sem , ha rúgni kell egyet Dobrev Klárába: ott van a családi nyaralójuk, és az út amelyen végighajtott autójával ott megy el a nagyon polgári piknik helyszine előtt. Ezt úgy tálalni, hogy "megjelent a helyszinen", nem több mint tahóság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Philip Marlowe: Ugye nem zavar, ahogy a telex sajtómunkásait sem , ha rúgni kell egyet Dobrev Klárába: ott van a családi nyaralójuk, és az út amelyen végighajtott autójával ott megy el a nagyon polgári piknik helyszine előtt. Ezt úgy tálalni, hogy "megjelent a helyszinen", nem több mint tahóság.
namihami
@kereső: @Horizont: Nem arra van tartva, hogy mindent tudjon!
namihami
Azért az elit szót illett volna idézőjelek közé tenni! (lásd fidesz""elit""--na, ez már korrekt)
kereső
Mutasson már nekem valaki ezek között egy valódi citoyent,(öntudatos és nyitott polgár → fejlett politikai öntudattal és ítélőképességgel rendelkező, a világra nyitott állampolgár)
Rogán cili, vagy rákay az arany mercedesszével, vagy maga orbán...???
kereső
Ezek nem "polgárok", nem citoyenek, hanem parvenük- némelyik még az sem.
jáger laszló
A fidex elkötelezett szűk közönsége már szomjazva várja ov igéit a nemzetközi helyzetről,mert a hazai nehézségekről 1 árva szó sem fog esni!!
Cél a célközönség hitének növelése elkötelezettségének erősítése a kitűzött cél +jelöklése!!
csak ennyi
barátilag
J.-L.
Peller Anikó
@Fülippina: Háp, háp, háp, háp, háp. Tudod mit jelent? Lefordítsam?

Szerintem minenki tudja.
gina
Utolsó retkes patkányok gyületkezete, ezzel az elmebeteg aljas totlvajjal az élen
kereső
@sgl: Húúúúúúúúúúú, lehet, hogy mindkettő ott van? A "plebejus kormány," és parvenú holdudvara. Köszi!!!Hogy nekem ez nem jutott eszembe:)))))))
kereső
@Philip Marlowe: 15:19 Sok hasznos képességem van, de hetekkel ezelőtt, hetekig "hápogni" egy a mai napon megjelent cikk cimén,/ cikken - na arra nem vagyok képes.
rücsü41
Úgy néz ki mint egy másnapos!Ráncolja a homlokát mert fáj a feje, és nagy üvegű napszemüveggel takarja a szemét, mert bántja a fény?
Péter2
Tobzódnak a fidesz és NER söpredékek volt kisz titkárok , párt titkárok, és volt pártfunkcionáriusok , jönnek a beteg víziók , uszítások , el tudom képzelni , milyen szellemi pusztulat lehet most ott , ellenségemnek nem kívánnám !
Havanagi
@namihami: Megjelent az összes fidesz tolvaj ,így a helyes.
Havanagi
@Péter2: Ezek a társadalom legallja.Abban a fázisban vannak,hogy tízkörömmel védik a hatalmat,mert félnek annak elvesztésétől és következményeitől.A bankszámlájukat már kimentették ,itt most védekező állásba helyezkedtek.Xarházi nihil söpredék.
Havanagi
Atyám! Mráz Sámuel hasban kezd hasonlítani a pohosra.Hiába,ez az összetartás,legyen mindenkinek hordóhasa.Ez is egy erőszakos hatalmista.
infinity
Közben megtaláltam az okos távirányítómat. Megint okosabb az otthonom, mint egy ötödikes.
ómió
A Szemkilövetőhegyre mégse mehettek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.