Hollik István szerint „Gyurcsány Ferencék” támadták meg a konzultációt.

„Támadás alatt” a nemzeti konzultáció, országjárásba kezd a Fidesz

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István szerint a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis „Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték”, amivel Brüsszelt védik. A kormánypártok azt szeretnék elérni Hollik szerint, hogy az emberek „ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre”. Egyúttal azt is kijelentette:

Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül.

A nemzeti konzultációról, illetve annak kérdéseiről itt írtunk bővebben.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szegény gyurcsány már megint megtámadta a nindzsákot aztán a kutya se akarja ezt a baromságot, ezt a mit is?

- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..

De nem szégyellik ez a hollik. Ez már az alja vagy van még lejjebb? (költői volt)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Szegény gyurcsány már megint megtámadta a nindzsákot aztán a kutya se akarja ezt a baromságot, ezt a mit is?

- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..
- Brüsszel..

De nem szégyellik ez a hollik. Ez már az alja vagy van még lejjebb? (költői volt)
Nessy
@Horizont: Nem kell ezt a "konzultációt" megtámadni! Ez önmagában olyan orbitális kormánypropaganda, hogy már kontraproduktív! A kérdések egy régi tv műsort idéznek: "A fele sem igaz"!
Clavigo
DDDDDDDDDXDDDDX..:):) Édes jó istenem,,gyere le,,vazzze..! Itt kell élned,,bazd meg,,hogy ezt elhidd.. Ezt kibaszott sötét nindzsa- brigádot..!! ...meg a ráájongóik...!!
nemkati
Az már tényleg mindegy, hogy ezt az országjárást is mi fizetjük, és az sem kevés pénz lesz, ugye? Ugyanis ezeknek a pártoknak nincs annyi felesleges pénzük, hogy azt finanszírozzák. Úgyhogy mindegy, hogy a konzultációnak nevezett kormánypropagandát agitáló bandát a kormány fizeti-e körzénzből, vagy a fideszes akciót ugyancsak közpénzből.
Sziszifusz
Megint csak a vizet gereblyézik !

Normális ember láthatja, hogy az ország számára ez a cirkuszolás semmi hasznot nem hoz. Csupán megint a közpénz elherdálását jelenti.
Arra viszont tökéletesen megfelel, hogy az elkábított, de ébredező agymosottakat , újabb adag bódítóanyaggal lássák el. Nehogy észrevegyék, milyen nagyon át lettek b...verve.
kereső
Nem gyurcsány egyedül vót az, te barom. Hanem minden épp eszű ember.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Horizont: Filipke fogja számolni,meg lesz az 12 millió is.
Yeromos
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Filipke ahhoz is ért nem csak a film készítéshez.
rakitics41
Hollik is paranoiás!Szerinte már nem csak Orbánt támadja mindenki, hanem az intézkedések elleni kritika is támadás!Ez a kormány nem bírja a kritikát, csak az egyhangúságot!Hollik úgy tudja, hogy ő demokráciában él , , de azt nem tudja, hogy demokráciában a vélemény szabad, és mindenkinek lehet saját álláspontja, amit a közvélemény előtt elmondhat!Nem ehhez szokott a FIDESZ-ben , ami ugye egy demokratikus párt, s ezt láttuk és érzékeltük tegnap, mert nem dicsérték Orbánt, csak kritizálták,és a törpécske pártjában is az a szokás ami az őket eltartó, hatalomba tartó nagy pártban, a FIDESZ-ben!Talán hozzá kellene szokni a kritikus magatartáshoz is nem csak az alfeneki sgg nyaláshoz!
simmering73
Mióta kiserkent a haja ennek a hülyének, azóta még zsizsikesebb lett az agya.
jáger laszló
Sok hűhó semmiért
W Shakespeare
csak ennxi
barátilag
J.L.
justhpeter
A támadás igaz, csak nem a nemzeti inzultációt támadták, hanem az agyrágóbogár Hollikékat. A támadás azért sem az inzultáció ellen szól, mivel az inzultáció a fideSS-kdnp támadása Brüsszel ellen. Különben nem szólna minden pont Brüsszelről.
Ideje, hogy Brüsszel pimaszságának megtorlásául 300 ezer kleptokrata-nemzeti-keresztény CÖF-hívő 10 Jumbóval békemenetre Brüsszelbe repüljön.
Péter2
Na ez a Rhesus majomfejű komcsi és elvtársai már járni akarnak agitálni , erre ne gyertek mert erre nem szeretnek benneteket !
Cherry
Hahahaha sz@rban a fidesz, azt hitték mindenki olyan idióta mint a hivöik ebbe bele is buktok retkes patkányok
Cherry
@KisTehen: Hahahhaha a zsiros nindzsának ez az agymenete nem jött be hahahahahahah okádjatok csak prolik
Cherry
Agyhalott buzi seggnyalók, nem téncoltok Brüsszelnek, de egy zsiros cigánynak igen hahahahahaha ez a vesztetek pitiáner kis pincsik
izéke
Hozzám jöhetnek a postással megbeszéltem hogy a kukába kézbesítse,az agitátoroknak pedig készítek egy kis vendégvárót,kiengedem a kuvaszt és a rotit,legyen egy jó napjuk ;)))
Eladott Ország
Kócos hajú! Azt mondta a nindzsa főnököd, aki még tegnap kipcsak-basír volt, előtte meg dakota harcos, hogy a dobócsillagokat jókor, jó helyre kell hajítani, nincs második esély, mi pedig épen és egészségesen visszatérünk a bázisra. Most pedig országjárásba kezdetek?!... Úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek. "Táncoljunk inkább az ő dallamukra!" - Фидес
twitter.com/hun_legion/status/1725647984392556794/photo/1
Fütyül még?
twitter.com/FallaFella1/status/1725608494324187382/photo/1
Eladott Ország
Üzenet a hodályba, talán értik. Brüsszel hazudik, azaz 27 ország hazudik- ahogy az egész ellenzék, Amerika, az ENSZ,
( cirka 200 tagállammal) ... azaz a fél világ hülye és hazudik, csak a fidesz nem! Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy ezt valaki csont nélkül bevegye?!
twitter.com/FeriKoroknay/status/1659580089565167620
Nessy
Tanulnak Rákosító, elvtársak? Az ötvenes években volt divat, hogy vasárnaponként délelőtt "népnevelők" járták az országot. (Akkor még a szombat munkanap volt) A háziasszonyok különösen imádták őket ebéd főzés közben! Anyám apánkra bízta őket! Kutyám nincs, de elvből nem engedek be idegeneket a lakásba! Úgy, hogy nálam gyorsan végeznek!
Havanagi
Na, mi az? Mégsincs annyi degenerált az országban,mint gondoltátok?Kizavart a főnindzsa dolgozni?
Menőmanó
Likaspista, oszt mi az apátok phaszának mentek országjárásra, mikor Rogánnál már megvan az eredmény is?
vacsi
Persze, hogy Gyurcsány szerint felesleges! De muszáj rá hallgatni?
balos
@Horizont: Nálam a molotov elvtárs szeretettel várja a csicskapatkányokat!
balos
@vacsi: nedveske!nyazsgem,hogy érezd a törődést!@ESCOBAR: önnek is él az ajándék muszka segg uborka mártógatóssal!
Néro2
Házhoz is jönnek ?
Kikészítem a jóvágású szívlapátom ha nyomatékosítani kell a válaszomat.
Jó ha kéznél van és nem akkor kell keresni.
túszulejtettország
Nem kell úgy csinálni,mintha jelentősége lenne ennek a baromságnak. A kérdések már előre el vannak döntve. A sok
agyhalott fidesznyik alattvaló, aki visszaküldi azt hiszi hogy van beleszólása bármibe is.
Nanya
@Pegero: ennyi örömed legyen életed vége előtti napig !
mekkelek
13 éve 2/3-os teljhatalom rendeleti kormányzással megspékelve és még így is ‘üldözöttek’.
Aki Én
IQ30 felett ehhez a Gyurcsány sem kell.
kereső
"Nincs idő szégyenkezni (pedig újabban már a futballválogatott szövetségi kapitánya is feljogosítva érzi magát, hogy megmondja, kinek miért kell szégyenkeznie) Ursula von der Leyen lejárató plakáton való szerepeltetése nem különösebben váratlan, miután Orbán és a kormánya több tagja is arról beszél hetek óta, hogy Brüsszelben változásra van szükség a jövő júniusi EP-választás után, és le kell cserélni az Európai Bizottság tagjait, vagy ahogy ők nevezik: a brüsszeli bürokratákat, ami az általuk szuverenistának nevezett (azaz szélsőjobboldali, euroszkeptikus, botránypolitizáló, Európán kívüli erőket szolgáló) pártok győzelmével érhető el. Orbán legutóbb, amikor éppen ráért péntek reggel, azt mondta a Kossuth Rádióban, hogy a jelenlegi brüsszeli vezetés nem az európaiak érdekeit szolgálja, és olyan rossz döntéseket hoznak, amelyeknek mindannyian megisszuk a levét. Gyakorlatilag ugyanezt ismételte meg három nappal később a 30 éves Századvég szintén a szuverenitásvédelem politikai terméke köré szervezett ünnepi konferenciáján előadott beszédében is, amikor Bohár Dániel propagandista nyílt színi megalázását követően azt mondta, hogy ma Magyarország az európai emberek hangja, az egyetlen olyan ország, amely úgy beszél, ahogy a magyar és a nyugat-európai emberek gondolkodnak, úgyhogy itt az ideje, hogy Európában is változások történjenek, és az európai emberek visszavegyék az európai intézményeket.
Bár alig valószínű, hogy lesz összehangolt felvilágosító válaszreakció erre az újabb őrületre azoknak a részéről, akik a Fidesz ellenfeleinek tartják magukat, és folyamatosan arról álmodoznak, hogy leváltják a kormányt, azért azt rögzítsük így magunk között, hogy akárcsak a nemzeti konzultációban felvetett kérdések esetében, amelyekben a saját döntéseit támadja, ezen figyelemfelhívó plakáton is saját maga ellen folytat háborút Orbán Viktor. ...
kereső
Ugyanis a soros patás ördög, von der Leyen Orbán Viktor aktív hozzájárulásával, szavazatával, nyomásgyakorlásával, a csúcsjelölti rendszert menet közben megfúró sündörgésével került az Európai Bizottság élére. Csak azért, hogy ne a magyarokat (jelentése: őt és korrupt kormányát) sértegető (jelentése: bíráló, kritikával illető) Manfred Weber legyen az elnök. Orbán a saját személyes sikerének, illetve az akkoriban még létező V4 sikerének adta el, hogy sikerült a megfelelő embert a megfelelő helyre ültetnie Emmanuel Macron francia elnökhöz dörgölőzve.
Miután a megválasztott bizottsági elnökkel az uniós vezetők közül elsőként/az elsők között, a nyugati tagállamokat megelőzve találkozott és egyeztetett Brüsszelben, egzaltáltan, büszkén, önelégülten számolt be az állampárti közmédiának arról, hogy von der Leyen Európa jövője szempontjából hasonló kérdéseket tart fontosnak, mint a magyar kormány. Jó döntés volt ideológiai gerillák helyett gyakorlatias vezetőket választani az európai intézmények élére. Egy komoly tapasztalatokkal rendelkező és bátor gondolkodású bizottsági elnökünk van – ezt nyilatkozta Orbán az M1-nek. Mint mondta, arra számít, hogy az Európát megosztó vitákban az Európai Bizottság elnöke olyan megoldásokra fog törekedni, amelyek az unió fennmaradását szolgálják. (…) Annyit biztosan mondhatunk, hogy az észszerű megoldásokra, azok elérésére ma sokkal több esély van, mint korábban volt, és bármely más vezető esetében lett volna. Orbán bíztatónak nevezte azt is, hogy egy hétgyermekes családanya került az Európai Bizottság élére, aki a magyar kormányhoz hasonlóan vélekedik a család fontosságáról és a biztonság kérdéséről is."

Hátha valaki már nem emlékszik a négy évvel ezelőtt scheggszáj viktorra.
Nanya
@m73: Leszarom én a meccsüket is ,meg a pofájukat is !
1es számú szaróhely: o1G pofája
2- őrnagy.
3 durbincsÖreg
4 az a hülye ,aki nyal5 az a barom aki fideszes
5 nem jut eszembe az eszement nyúlóstakony fideszesek mindegyike.
SORON KÍVÜL: MINDEN EGYES FIDESZES BAXSZA MEG A JÓ BÜDÖS KÚRVA ANYJÁT !

Ez a volt kommunisták ,a büdös bolsik,akik most megtagadják a múljukat,a jóisten reggelre nyúvassza ki egy takarító szálig orbánnal,az aljas köpönyegforgatóval együtt.

Ti mocsok jellemtelen fidesznyikok,kapjátok be orbán faszát és éljetek kizárólag az onnan eredő hazugságokból !
Fideszesek ! Vesztetek volna meg az anyatejtől,forduljatok fel ,ha még mindig nem látjátok mi folyik itt.
Öreg ,beteg ember vagyok ,akiben lévő csavarokkból,orvosi fémekből kisebb fémkereskedést lehetne nyitni
Ennek ellenére az első tekes tökösnek ,aki becscenget azt üzenem : ANYÁDAT BASZD MEG MÉG MA !
Nanya
@Pegero: aZTB áMO BELKESZ
jetu mi raee fii fifi un der nadu ku dass venderman nikoo ,szo.!
Nem érted te hülye?

Hát hogyan is érthetné egy hülye?
hahahahaha
Nanya
@mekkelek: Ez ám a nemzethi támogatás !
Nanya
@Horizont: Istenem örök atyám,szent kezed adom lelkem ,légy jóságos bírám !

És a ahzaugokat súljtsd hargoddal !
Röviden: VESSZEN A FIDESZ ÉS MINDEN SEGGNYALÓJA !
Lepényleső
...alázáson túl van,- most kezd majd járni?
Nanya
@Pegero: Ez jó válasz egy hülyétől ! Hogy csináltad?
A mondat első része " tebeléd" !
Nanya
@Pegero: @Pegero: @Pegero: @Pegero: @Pegero: @Pegero: @Pegero: @Pegero: nyasgem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.