Kocsis Máté szerint ismét külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik.

A külföldi finanszírozók most is háborúpárti baloldali kormányt akarnak Magyarországon – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kocsis Máté tombol, kiderült, kik akarják az Orbán-kormányt megbuktatni: "Mindent meg fognak tenni!"

Kocsis Máté azt mondta: a jelenlegi politikai viták jellemzően a háború kérdése körül csoportosulnak. Szembeállította, hogy míg Magyarország békét követel, Nyugat-Európa a háborúpárti álláspontot képviseli.

A frakcióvezető bízik abban, hogy több európai párt is tud annyi mandátumot szerezni az európai parlamenti választáson, hogy jelentős súllyal, netán új politikai egységbe szerveződve tudják képviselni az európai érdekeket.

Kijelentette, a háború valójában nem európai érdek. "Lehet, érdeke az amerikaiaknak, érdeke az oroszoknak, bárkinek lehet az érdeke, de azt ma már mindenki kitapinthatja, hogy nem európai érdek" – fűzte hozzá.

A frakcióvezető szólt arról is: 2022-ben világosan kiderült, hogy a magyar politika baloldalát külföldről finanszírozzák.

"Maguk a résztvevők is elismerték, következményei is lettek, de ettől nem gondolom, hogy abbamaradt volna, ma is kitapintható az a háborúpárti retorika a magyar baloldalon is, ami Nyugat-Európában" – mondta Kocsis Máté.

Úgy vélekedett, amit egy új messiás megjelenésével a baloldali paletta átalakulásában látunk, azt már láttuk, 2022-ben Márki-Zay Péternek hívták, "most éppen egy másik Péter van, de a recept ugyanaz".

A mögöttük állók szándékai, a külföldi finanszírozók céljai ugyanazok: a jelenlegi háborúellenes magyar kormány megbuktatása, vagy meggyengítése

- mondta Kocsis Máté, hozzátéve, a parlament a szuverenitásvédelmi törvénnyel büntetőjogi és adminisztratív akadályokat állított fel, de "a külföldi finanszírozók mindent meg fognak tenni" a szabályok kijátszásáért.

"Ezen módszerek tárháza végtelen, minden ellen nem lehet védekezni" – jegyezte meg.

Hozzátette, akik most az új baloldali szereplők mögött állnak – Bajnai Gordon, Ficsor Ádám, "a régi datadatosvilág", plusz azok, akik a dollárokat behozták a 2022-es kampányba –, ismét felbukkantak, és "ugyanazt a struktúrát, amit a régi kampányban a baloldali pártok mögé felépítettek, most áttették máshova".

"Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" – mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Forrás: MTI

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Van egy érzésem, a kivülről az oroszokat és kínaikat gondolja.
o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Van egy érzésem, a kivülről az oroszokat és kínaikat gondolja.
o))
kereső
@Pusztai: Jönnek az általuk pénzelt "hungaristák"...az alapokat orbán már lerakta.
szaboria1
Máté ne tombolj, mert te is csak a saját érdekedet félted. Gondolkozz mit tettél az elődöddel a 8 kerben amikor alpm. voltál. Csécsei pm.t rágalmaztad a Corvin projekt miatt. Aki 16 év alatt sokat tett a kerületért.
Nessy
Kocsi! Kérjen már valami ú direktívát a Lendvayból, vagy a karmelitából!
Toller Béla
Pánikba estél Máté ? Akkor inkább húzz el, ne fröcsköld szét itt a mérged! Találsz majd valami munkát ...
Aki Én
NE HAZUDJ RATYI!
titeket a magyar emberek túlnyomó többsége akar megbuktatni, mert elegük van a hazaáruló, tolvaj fajtátokból.
CsipkeRózsa
""Mindent meg fognak tenni!"" , hogy megbukjanak?
Havanagi
Remélem is,hogy hatékonyak lesznek a "külföldiek" és akkorát buktok,hogy soha nem fogjátok kiheverni.Verjed magad a földhöz,vagy inkább bújj vissza oda,ahonnan kijöttél !
jáger laszló
Kocsisunk aggódik, de túléljük!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Miért tombol Kocsis Máté ?Mert megakarják buktatni az Orbán kormányt?Minden kormányt meg akarnak buktatni,az ellenérdekű pártok, és azok az ember tömegek akik nincsenek megelégedve a kormány munkájával.Nem kellene most itt azon golyóznia Csokisnak, hogy ki akarja megbuktatni őket.Azok akiknek ők a hatalmon lévők keresztbe tettek, elvették tőlük megélhetési lehetőségét , elvették a reményt hogy valaha is jobban , emberibb módon élhetnek és tudod mit Csokiskám , ezek nincsenek kevesen az országban, és ezt Ti hoztátok össze, Ti tették az országot az EU szegényházává, ami azelőtt sosem volt Magyarország.Csodálkozol ha sokan akarnak Titeket megbuktatni?Ne mérgelődj ezen , mert rajtad nem múlik semmi .Te egy kis morzsa vagy a gépezetbe, ami rengeteg pénzt zabál föl, és ezért kártékony is vagy!Na ezért bosszankodhatnál, fel kelle háborodnod ezen, de neked ehhez nincs érzéked, mert csak arra vagy érzékeny hogy a hatalmat el veszítitek!
Yoda69
Egyszerűbb úgy kérdezni: kik nem?

Mellesleg mi a sárga szalag a kezén? Csak nem a kórházi azonosítója?
leszholnapis
remélem hogy sikerül és mentek a levesbe
KisTehen
@leszholnapis: mi nem játszunk ukrajnát
Horizont
Ki az a hülye agyatlan barom aki mindezt el is hiszi??? Ennyi faszságot összehozni !!!
Cherry
Ennél undoritóbb pasit nem láttam,,, már a kinézete is egy csúszómászóé
Cherry
Ennél undoritóbb pasit nem láttam,,, már a kinézete is egy csúszómászóé
KisTehen
@Horizont: mama, szerinted magyar "one man show"-ja (ő nevezte így) hogyan birkózott meg a sok jelent anyagának átnézésével?
KisTehen
@Horizont: olvastam olyan elméletet, hogy a magyar EP jelöltjei már régóta megvannak ... csak kellett ez az önként jelentkezhetsz cirkusz ... kis reklámfogás
Horizont
@KisTehen: Mama az anyád picsája és ne szólj hozzám mert leszarlak.
szaboria1
@CsipkeRózsa: Egy valami már régen jár a fejembe. A VIII. IKV volt vezetőjét Kocsisnénak hívták de eddig nem találtam összefüggést Mátéval.
KisTehen
@Horizont: nem tudsz értelmesen válaszolni, mi? :)
KisTehen
@Horizont: csak hinni tudsz vakon :)
szaboria1
Érdekes dolgot viszont találtam Máté apja ellen okirat hamistás miatt volt eljárás mint Abaújlak alpolgármester ellen. Amit az ügyészség el is tusolt.
CsipkeRózsa
@szaboria1: 2013 óta házasok, az IKV akkor már nem volt.
szaboria1
@CsipkeRózsa: Bocsi én a Máté anyjára gondoltam. Mert a 70 -80 években volt egy Kocsisné a VIII.ker IKV-nál.
terlasz
A békegalamb főnököd a napokban jelentette ki, hogy mindenkire lő, aki az érdekeit veszélyezteti, idióta.
Giovanni Alba
Béke ügyében nem itthon kell vergődni, CR2 szóljon a Lavórnak ha már putlernek nem mer. Amint az agresszor abbahagyja a bombázást és visszavonul a Budapesti Memorandumban leírt határok mögé, béke lesz.
telex.hu/kulfold/2022/03/01/budapesti-memorandum
Béla333
Na ilyenkor szoktak jönni, hogy merénylet készül a nagyfőnök ellen...???
Erre aztán összezár a hülyemagyar maffiahívő tábor, mert meg akarják védeni a maffiafőnököt...
Giovanni Alba
@Yoda69: április 28, 11:35
Matyi ezzel jelzi, hogy ő rendíthetetlen. No nem ólomkatona, hanem tölgyfa.
www.youtube.com/watch?v=N3MDN6U3gbQ
(Köss egy sárga szalagot a tölgyfára)
Eladott Ország
Ez a plurális demokácia velejárója, amit a kleptokratikus maffiaállam telibeszart! Íme a definíciója, ex MIÉP-es fasiszta, idióta:
" A demokratikus politikai rendszer egyik alapértéke és tulajdonsága. Több különböző politikai törekvés egyszerre létezésének lehetősége és természetessége, mely az érdekek, értékrendek, nézetek, ideológiák, pártok és intézmények egymással versengő sokféleségét jelenti."
Billibácsi
A gumiszobában, ott tombolj kisgyerek!
KisTehen
megvolt magyar 3. 20 millió forintos tüntetése ... a következő 20 millás a hősök terén lesz ...
Géza
Hol volt ebben a tombolás? A visító liberális-kommunista oldal mindent elkövet, hogy lejárassa a kormányt, de nem tudja. Így inkább vinnyognak, acsarkodnak.
Nessy
Keressenek egy állandó pszichiáter a fideszbe, hogy ezeknek a "tomboló" szócséplőnek adjon valami hangulatjavító gyógyszert, mielőtt gutaütést kapnak! Lehet, hogy fertőző a baj? Mindegyik ugyanazt a szöveget fújja, évek óta!
telegdilaci
@Pusztai:Ez a köcsög sem százas hogy tudnák külföldről megbuktatni a hazug az Országot kiárusító Fideszt amikor ők bitorolják a hatalmat,arra azért kíváncsi lennék hogy a Magyar kormány miért avatkozhat próbálja manipulálni más Országok választásait,akár még Magyar adófizetők pénzéből is támogatják,az rendben van nekik lehet csak a mi választásainkba ne avatkozzon be senki,agyatlan bagázs!
DR PRÉDlKÁTOR
@KisTehen: Arról beszélj, hogy miből finanszírozzák a fideszesek a színes, nagyon jó minőségű, nagy méretű plakátokat???
Országosan több száz millióról beszélhetünk...
telegdilaci
Szóljon már valaki ennek a Futó bolondnak hogy éppen a Magyar kormány támogatja a háborút azzal hogy mi vesszük az Orosz gázt a legdrágábban,amikor a világpiacon sokkal olcsóbban meg tudnánk venni,azzal sincs tisztában hogy a nyugat nem támadó fegyvereket ad Ukranának,hanem védekező fegyvereket hogy meg védjék magukat az agresszorral szemben!
abus
@telegdilaci: Pontosan így van! Hol van Ukrajna hadereje az oroszhoz képest, amihez több ázsiai ország is szállít nem kevés eszközt? - Hülyének néznek minket, de nem mindenki vevő erre.
simmering73
@Géza: Neked se ártana egy alapos pszichiátriai kivizsgálás, mert láthatóan nem vagy magadnál.
Dr. Proktor
Mindig azt hiszem, hogy a hülyénél nincs hülyébb, de mindig belátom hogy erősen tévedek ebbéli hitemben!
Napról napra bizonyítják a karmelita mamelukjai...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.