Saját EP-frakciótársaikat győzködték a fideszes képviselők egy hosszú e-mailben, hogy a magyar kormány a Soros által szponzorált hamis hírek és propaganda áldozata, és ők csak a CEU előjogait akarják megszüntetni.

Orbán Viktor pedig arra kérte Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét, hogy kellő körültekintéssel járjon el a magyarországi "Soros-egyetem" ügyében.

A luxemburgi Frank Engel EP-képviselő válaszolt a fideszeseknek, és enyhén szólva nem finomkodott:

Felejtsék el ezt szarságot. (…) Tudjuk, mi történik és miért. Az EGYETLEN értelmes kérdés jelenleg az, hogy miért nem lépnek ki az Európai Néppártból és az Európai Unióból. Gyakorlatilag már úgyis kifelé tartanak. Szóval menjenek, lépjenek ki

- idézi a képviselő szavait a Politico.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miért nem? Hűségesek az utolsó lenyúlható eurocentig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Miért nem? Hűségesek az utolsó lenyúlható eurocentig!
Béla333
Talán tartanak attól, hogy ha kivezetik az országot, akkor meglincselik őket itthon!
Jogosan tartanak ettől...
kukac50
A Fidesz a többi egyetemnek is biztosítson ugyan annyi jogot és pénzt mint a Ceunak biztosít Norvégia Amerika és még egy másik ország,(azt elfelejtettem)
Ami jól működik az orbáni ellenség képet vált ki a Fideszből!
Zárkóztassák fel olyan szintre az összes felsőoktatási intézményt akkor majd mondhatjuk,hogy fejlődő országban élünk. De amikor a kormány egy jól működő intézmény ellen harcot indít az már a butaság netovábbja. Aki erre a szavazatát adta annak fogalma nincs mitől fejlődik egy ország. OKTATÁS a legjobb befektetés!
F_Viktor
Az EN is bunos, hogy idaig fajultak a dolgok, mar akkor ki kellett volna osztaniuk par salert orbannak, mikor 2011-ben nekiesett a magyar demokracianak.
cs.n.
"the Hungarians wrote in an email sent to their EPP colleagues Wednesday and obtained by POLITICO. “As in the world of George Orwell’s Animal Farm, there are the equals and there are some more equals (sic) than others.”
Tán tükörbe néztek a fidesznyikek, hogy Orwell Állatfarmja jutott eszükbe?
3dwhite
Nem minden képviselőre szükség van a többséghez?
human
@1magyar: Ezek szerint a CEU miatt lesz muszlim a világ. De akkor miért járt a kormányszóvivő arra az egyetemre. Vajon miért járnak még most is oda államtitkári hivatalnokok tanulni?
mekkelek
"ők csak a CEU előjogait akarják megszüntetni" - ami hét év után lett hirtelen probléma.
De jól teszik mert mi amúgy is ázsia felé tartunk, a CEU meg majd átszékel európába...
namihami
Sorba állnak a polgármesterek és egyéb magas rangú politikusok, hogy náluk lehessen a CEU.
Ott toporognak a Soros előtt, hogy ők részesülhessenek abban a szerencsében, hogy egy ilyen rangú és szintű oktatási intézmény az ő városukban legyen.
Egyedül a mi elmeroggyant Vezérünk és s..gnyaló csicskásai hőbörögnek ellene.
Az lenne az igai tragédia, ha a Soros megunná a b@sztatást és tényleg elköltöztetné az egyetemét ebből az Orbán-vadonból, akár lassan Romániába, horribile dictu Bulgáriába. De lassan szellemileg Pápua-Új Guinea is túltesz a fideszes oktatáspolitikán. Éppen csak az emberevés nem lesz lassan tantárgy nálunk is.
human
@namihami: Patkányevés már elfogadott. Legalábbis az ügyészség nem minősítette bűncselekménynek, hogy egy kisgyereket patkánnyal etettek a szülei. Arra hivatkoztak ,hogy egyes kultúrákban ez szokás. :(
egyvandor
@mekkelek: Gorbánt a méhszaros és a többi tolvaj nertárs előjogai nem zavarják.
quadrocopter
A potyazsé nagy úr, majd ha már nem utalják, akkor az unió báncsa ismét a "magyar embereket" és a "keményen dolgozó kisembereket" a párthírszerzés szerint fegyverkeznek nyugaton Magyarország ellen - indokkal!Bezony.
Azon csodálkozom, hogy egy NATO megtűri az országot soraiban, miközben ez a szarzsák az oroszokhoz és az irániakhoz dörgölőzik!
justhpeter
@Béla333: Ha valóban kivezetik az országot az EU-ból, akkor meg is érdemlik a lincselést.
verőce21
Valami biztosan nagyon fontosba tenyerelt bele a kormány a CEU kapcsán… a reakciókból azt a tanulságot kell leszűrni. Valakik nagyon sivalkodnak, valami ott nagyon fáj nekik...És ez nem tanításról, diákokról, hanem hatalomról, pénzről kell szóljon...:)
petike
@verőce21: A geciorbán miért csinálja a feszültséget? A hatalomért és a pénzért. Igazad van, erről szól a dolog. Hogy az oroszoktol jöjjön a pénz, ami hatalomban tartja.
Nem is vagy te olyan idióta.
F_Viktor
@verőce21: 60-as IQ alatt a budos eletben nem fogod megerteni, hogy mi az a CEU, ne is erolkodj!
Eleg neked azt a feladatot megoldani, hogy magold a kozteve agymosasat, te semmirekello hazaarulo!
quadrocopter
@verőce21: Ösmét hülye vagy - szivi! Az neked fel se tűnt - nagy elvárás lenne! - hogy az osztrákok máris bejelentkeztek székhelynek? Meg Arad is? Kis piti csaholós!
petike
@quadrocopter: Szerintem ez is egy szőröstalpu román, mint a csizmás. Náluk alapbeállítás, hogy onnan kintről mindent jobban tudnak, mint mi a saját országunkról.
verőce21
Ennyi idióta lipsit ritkán látni összegyűlve egy helyen.
Az egy négyzetméterre jutó hülyék száma, a tőzsde után a propelleren a legmagasabb.
Rózsika Hatházi
@verőce21: Ne zavarjon, hogy te is itt lebzselsz, eme négyzetméteren.
verőce21
@Rózsika Hatházi: Nem zavar, rám nem vonatkozik, én nem lipsi vok.
division
@verőce21: Leírod kulturáltan a (vélhetően valós) véleményed, utána leárulóznak, 60 - as IQ jelzővel titulálnak, szőröstalpú románnak neveznek...Hihetetlen. Liberális stílus, elvégre demokráciában mindent lehet.
verőce21
@division: Az külön tetszik, hogy mindig másban látják, keresuk a hibát, és mindig szeretnék megértetni magukat. Tipikusan mint a buta ember.
A másik, a tehetetlenségük, mindig mástól várják a sorsuk jobbra fordulását. EU-tól, Néppárttól, meg Jancsi és Juliskától. Ők csak a hatalomba szeretnének készen beleülni. Nevetséges bagázs. :)
Szókrakész
Ezt a kamu kérdést!!!
Épp most vannak azon, hogy az angolokat ott szívassák ahol lehet, nehogy dominóeffektust váltson ki a brexit.
Nehogy kiderüljön, hogy az unni jóóón kívül tágasabb, jobb, gazdagabb, ...
Attól függetlenül, hogy már most nyilvánvaló, hogy az EU a szopatásnál a farok rossz oldalán áll.
De azért ágaskodik!!!
division
@verőce21: Nekem is az a kedvencem amikor mindig más a hibás:-)
karma1
@1magyar: 16.17-re: Na EZ most hogy jon ide? Csak ugy mellekesen megjegyzem: a tudomany bolcsoje es a nyitott egyetemek intezmenye az okori Perzsiabol, Sziriabol jott, toluk vettek at a spanyolok, angolok, amikor a "morok" betortek Europaba... Erdekes modon a mai napig a mor epiteszeti remekek a legszebbek Spanyolorszagban is, de ugy altalaban a mediterran orszagokban...
Szoval, ha "muszlimma" valnank, akkor lehet, hogy valami tudas is ragadna ujra az emberekre...

Hallottal mar az "arab" szamokrol? Fonicia es a penz kapcsolatarol? Tovabb is van, mondjam meg?
karma1
@Szókrakész: 23.11-re: Anglia sajat magat szivatja. Kurva egyszeru a keplet, kar, hogy nem erted meg, pedig nem kell hozza nagy esz: Unios tag vagy: jar az osszes kedvezmeny, vamok nelkul az EU-n belul, szabad mozgas az EU-n belul, stb... NEM vagy Unios tag: akkor te kivulallo vagy, fizesd meg a vamokat, - azokat a vedovamokat amik azert vannak, hogy ne kulsosoktol vasaroljunk, hanem az Union belul megtermelt ertekekhez jussunk olcson -, legyen szigoru a szemelyi ellenorzes, stb...
Anglia azt valasztotta, hogy ezek az elonyok nem kellenek neki - akkor viszont huzzon ki nagyon gyorsan az uniobol, mert ebben a pillanatban ugy nez ki, hogy meg 2 evig, amig a kilepes befejezodik, addig ANglianak nem lennenek kotelezettsegei, de meg elvezhetne a csomo elonyt. Mar befizetnie sem kell a kozosbe, de kapja az Unios kedvezmenyeket. Hat NE kapja! Ez kizarolag Anglia dontese volt, es itt nincs mese, vagy kint vagy, vagy bent. Tolunk is ugyanezt a hatarozott allasfoglalast varjak: nem lehet am kulfoldon pavatancolni kovetkezmenyek nelkul, ahogy a csuti don csinalja, mert o csak az oriasi penzeket ohajtja lenyulni, aztan minden kotelezettseget alair - lasd formalis kvota felosztas - aztan hazajon, es elkezdi kopkodni Brusszelt, Uniot, mindenkit. Ezen csak a magyarok nem latnak at - tisztelet persze a kivetelnek
quadrocopter
Összefújta a szél szemetet! Néhány primkó ökörnek el sem jut addig a nanobites agyáig, a "lipsi" vívmányok közé tartozik az is, hogy itt most kipofázhatja magát, előpadhatja primkó eszemfuttatását, amely felszínes, csordaszellemű szajkózásból áll! Ezek az Orbán-szajkók!
Jozefina
Orbán köröl elfogyott a levegő. Már a Néppárt is lekapcsolta a lélegeztetőt!!! Neki vége van, csupán napok, hetek kérdése!!! Ha a fideszben vannak normálisan gondolkodök (szerintem vannak, csak kussolnak) akkor most lenne itt az alkalom, hogy megszabaduljanak orbántól és ne hagyják, hogy a fidesz orbánnal együtt tönjön el.
JAJMÁR
@Szókrakész: Nyisd ki a térképet, és keresd meg rajta Magyarországot! Majd Amerikát, Oroszországot, Kínát... Aztán nézd meg a gazdasági adatokat és a bevételi források eredetét nálunk. Próbáld megtalálni az újdonsült - és hidd el, idegen pénzen - újgazdagok beruházásait itt, ebben a hazában!

Aztán gondolkodj, kell-e nekünk csatlakozni az Eu-hoz, vagy inkább máshoz...
vagy megélünk mi a saját lábunkon is?
JAJMÁR
@Jozefina: 08:54 Egyetértek! Már a "felsőbb Világi helyen" keresik gorbán utódját!
Hiteltelenné vált minden téren minden szinten.
Mo. nem kap "engedélyt" az unióból való kilépésre, mert sajnos már mindegy melyik bábu van fölül, az ország "fogva" van. Ütközőpontot csinált belőlünk.

Persze nem szabad kilépni, de nagyon sürgős lenne egy hiteles kormány, de erre kevés esély van. Ennyire mélyen talán még soha nem volt az ország politikai szempontból.
teuton
@verőce21: Primitivke! Igen, valami nagyon fontosba tenyerelt bele a magyar kormany! Tudod mit jelent szabadsag es demokracia? Es tudod, hogy egy jogorszagban nem lehet utolagos törvenyekkel valamit megvaltoztatni, ami mar 25 eve müködik? De ha idaig nem tudtad volna, akkor nezz utana, hany magyar rendeletet es törvenyt tett semmisse az EuB, valamit mekkora büntetesek es birsagok lettek kiszabva, a többmillio euros birosagi költsegek mellett. Aztan annak is nezz utana, ki fizette azt ki es miböl?! Ja, olvasni meg mindig nem tanultal meg...
teuton
@1magyar: ??? Eltevedtel, nem tudsz olvasni vagy a hülyesegert is penzt osztanak? Mifele muszlim? Itt arrol van szo, hogy egy UTOLAGOSAN hozott törvennyel megprobalnak megszüntetni egy 25 eve müködö egyetemet!
teuton
@verőce21: 2 dologban is igazad van! 1. A tözsden lehet penzt keresni, meg itt is. 2. A hülyek szama... Te mindkettäre tipikus pelda vagy: a tözsden nem tudsz penzt keresni, mert ahhoz hülye vagy, ezert itt mocskolodsz hülyen apropenzert...
teuton
@Szókrakész: Na ismet egy baromi okos hsz töled, de mar megszokott... Tenyek??? Talan kerdezz meg egy angolt, mi a velemenye a brexitröl! Olyant, akinek sok vezstenivaloja van miatta! Pl. egy munkast, aki EUs üzemben dolgozik, vagy nyugdijast, aki külföldön el, vagy egyetemistat, aki külföldön tanul, vagy bankart, akinek megszünt az allasa, mert a bankja elment Londonbol, vagy egy lakasberbeadot, akinek most üresen alla lakasa, vagy egy turistat, aki evente 2-3x mehetett nyaralni az EUn belül. De barkit megkerdeuhetsz majd 3 ev mulva, amikor mindenfele importaru 20%-kal dragabb lesz a vam miatt, viszont a munkahelyek megszünnek, mert az angol aru -szinten a vam miatt!- draga lesz Europanak, nem veszik meg. Persze ha a birkakkat kerdezed, azok begetnek, mint te...
teuton
@r2d2: Nem? Akkor miert törik kezüket-labukat azok az orszagok, akik be akarnak lepni? Meg a sajat allampolgaraikat is kiszolgaltatjak Haganak... Ha pedig neked nem kell, kilephetsz, de ne csodalkozz, ha csak vizummal utazhatsz, megszünik a unkahelyed es a vamok miatt 20%-kal többet kell mindenert fizess...
verőce21
@teuton: Ide jársz haverkodni erre a blogra? Egy gyökereket kereső gyökértelen gyökér vagy.
Apatszerek
Az igazság a kurucon olvasható! Ez is Soros találmány, csak igaz történés érintve vagyon, egy pici életszerűen valósággal.
verőce21
@F_Viktor: (20:53) Ostobaságodnak és butaságodnak korlátlanok a határai! És még reménykedsz, hogy egyszer lesz egy jobb életed? :)
Rózsika Hatházi
@verőce21: tegnap 22:55-re. Én sem a lipsikre írtam, hanem a hülyékre. Ha ezen a négyzetméteren hülyék és lipsik vannak, mégis mit keresel itt? Hülyülni, vagy okosodni szeretnél, vagy egyszerűen csak trollkodsz.
verőce21
@Rózsika Hatházi: (19:55) Egyik sem! Az elmezavarotokon röhögni járok ide. :)
1magyar
@human: tegnap 18.37-re: Mert a nagy ho-ho-horgászok sok éve beetettek és gondolták mostanra már kifogják a halakat.
SystemError
Ha már annyira Sorosozunk, akkor mi az erkölcsi különbség a Matolcsy ellopott 200 milliárdjából finanszírozott unortodox gazdasági oktatása között és a CEU között a bírálók erkölcsi hozzáállása alapján?. Elmondom, az, hogy az egyik intézmény nem lopta a pénzt és különféle ágazatokban "versenyben":) edződött tudósokat és vezet szakembereket adott a világnak. A Matolcsy emberei csak irányított, odatett, bizalmi emberek képez, akik semmilyen versenyben nem tudnának érvényesülni csak egy ilyen maffia rendszerben.A manipulációhoz, hamis gazdasági hullámkeltéshez, blöffhöz viszont nagyon értenek

Ez a gazdasági része, de pl egy fizikus mitől lesz Soros ügynök???:) Vagy ha valaki hisz abban, hogy találnak valamit a CERN-ben, akkor az köcsög liberális fizikus. Aki meg azt állítja, hogy a föld lapos az meg igaz orosz-magyar nemzeti tudós zseni és nyert egy kokós-baszós bulit Habonnyal és Deutsch-al

Annyira, hülyék az emberek, hogy már lassan ők sem értik...:)

Szerintem csak a régi Orbán trükk forog. Amíg az egyik kezével a Sorost rángatja és a fél világ öt nézi, addig a páva picsájába meg tömködi az olimpiából elmaradt milliárdokat máshonnan! De hát a nagy nemzeti magyarokat ez nem zavarja és az sem, hogy egy igaz magyar sem az amcsiknak, sem az oroszoknak nem fekszik le!:)

Majd az emberek eldöntik hová akarnak járni és majd az emberik azokat küldik el rákba, akik ezt a választási jogot el akarják venni másoktól:)
teuton
@verőce21: Ertelmes hsz, 1 sornal több mocsokra nem futja az IQ-dbol vagy nem fizetnek többet?
r2d2
@teuton: Ez így egy kicsit merev hozzáállás! Ha csak 1, azaz EGY jó intézkedése van a koermánynak, akkor az a migrációs politikánk! Nem kell ide 1372 migráncs se! Meg kell védeni a saját érdekeinket!
Ha meg kilépünk, rakjuk őket vonatra, aztán irány Berlin, vagy Brüsszel, etesse őket Mekel vagy aki akarja!
teuton
@r2d2: Hat olvasni te sem tudsz... ugyanis a "migrancs" az nem menekült, a menekültek befogadasat pedig nem csak az EU, hanem az Genfi Egyezmeny es az ENSZ Charta is szabalyoozzak... Onnan is ki akarsz lepni? Vagy akar a földgolyorol is? Nem küpködni kell, hanem nepszavazast inditani a kilepesröl! De mint mindenben, a többseg dönteset kell elfogadni amig a tagsag el, es egyenlöre Europa tulnyomo többsege nem a V4 politikajat kepviseli, ezt megmutattak a legutobbi osztrak es holland valasztasok is. De a V4-ben is mar elter a szlovak es cseh velemeny a magyar es lengyeltöl...
Csizmás Kond
...előbb utóbb kibújik a szög a zsákból...ez várható volt, ugyanis az unió nem egy buziparádérendezési szervezetként volt elképzelve az alapításkor hanem az európai államok közös gazdasági társaságaként, amiből ezek a félkegyelmű szaralakok egy kapzsi, bohóc, minden szarságra kapható de jövőképzelet és tervezésképtelenség hiányában szenvedő magamutogatók tömegévé változott ahol azt sem tudják ki mit akar.
Hari
Annyira nem hülyék, hogy az elsibolható pénzforrást otthagyták.
advocat
Lépjünk már ki. Igaz, hogy ugrik az uniós dohány, de lagalább szabadok leszünk! Ha beledöglünk is.
Rózsika Hatházi
@verőce21: tegnap 20:09. Akkor ajánlhatom a Fővárosi nagycirkuszt. A cím: Budapest, V. ker. Kossuth tér. Ott több elmeroggyantat lelsz. Tudod, akiknek a 27% is kétharmad.
pali85
@Jozefina: És tegyük helyére a te szeretet vezéredet Gyurcsányt,aki tönkre tette az országot?Nagyon nagy bajt az agyadban keresd.Agya lágyult bal liberálisok gyülekezete hozzá szóltak,verik a nyálukat.Majd bele fáradtok és haza mentek,Gyurcsány szavaival élve.
r2d2
@teuton: Lovagolhatsz a szavakon! Meg kell védeni saját kultúránkat! A svédeknek, franciáknak, németeknek, stb. NEM sikerült! Itt ne legyen ámokfutó gázolás egy nemzeti ünnepen se!
Engem nem érdekelnek a V4-ek, meg D-209-ek se!
eugen4402
A kormány bűzlik. Valami rohad ott belül...
Ezt az orrfacsaró bűzt nem lehet Sorosra fogni, ha ő rohadna, azt is észrevennénk... Nem az van, hogy az Orbán-kormány minden tagja és összes híve a "Kreml-ügynöke", és Moszkva érdekeit képviseli egy EU-s tagországban..???!!! (Pont annyi a valószínűsége, mint a fiatalok Soros-ügynökségének.)
Cefi
@Rózsika Hatházi: A 27 nem csak a százalék, hanem az átlag intelligenciahányadosuk is. Elnézve a kommentelőket, kimenő van az elmegyógyintézetből. Termeszetesen megjelent a bringás is, az elmúlt négy hónapban a nyolcadik (!) Nickkel, meg egy-két régi bunkó új nickkel. Egyszerűek mint a faék, simán felismerhetőek. Szar fideszállatok, orbán valagából.
kukac50
Csak Orbán Viktor és a Fideszes miniszterek akarnak kilépni az euból akik Putyin seggnyalói, A Nép az unióhoz akar tartozni!
teuton
@r2d2: Arrol a kulturarol beszelsz, amelyik kiirtotta a Karpat-medencei szlav nepeket, a kunokat, besenyöket es mindenkit, aki nem volt hajlando beolvadni, vagy a Zsooti kitünteteses szep magyar (nyelvi) kulturajara gondolsz? Aztan miert is nem siekrült mas europai orszagoknak "megvedeni" a kulturajukat? Egyenlöre ugy nezki, hogy mindenki oda akar menni hozzajuk, köztük 600ezer magyar is. ha tehetne es a nyelvet ismerne, akkor mar 5millio magyar odament volna. A gazdasaga ezeknek az orszagoknak rohamosan fejlödik, a magyar meg csak orban szavaiban... (A nemet gazdasag a haboru ota a legjobb evet zarta 12 mlliard euros plussszal, 25 ev ota legalacsonyabb a munkanelkülisegi rata -közmunka nincs!-, az 1 millio menekült ellenere!) Lehet, hogy en a szavakon lovagolok, de te meg forditva ülsz a lovon es benyalod jo birka modjara a kolomp szavat. Majd ha megtanulsz olvasni, akkor pedig nezz utana, hogy a legutobbi 2 terrorista (Petervar es Stockholm) Putyin-alattvalo valo volt...
r2d2
@teuton: Ha olyan jó ott dolgozni, akkor menjen oda a "kvóta" ! Szerinted én fordítva ülök a lovon?! Pedig én maradok itthon életem végéig! Tudod miért: "Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell!"
teuton
@r2d2: Jajj de jo melymagyar vagy! Büszke a hülyesegere... De azert vannak okosabbak, ugy 600ezer eddig, aki azert ment el, hogy maganak es a csaladjanak jobb eletet teremtsen. Mert vannal akik nem tragyadombon akarnak elni... Aztan ha majd megtanulsz olvasni kvotaügyben-, olvasdd el a nemet munkaügyi hivatal hivatalos statisztikajat! A nemet KKV-k 40%-a foglalkoztat elismert menekülteket. A többi tenyhez sem szoltal terrorista-ügyben- Most 1 heten belül a 3, orosz terroristat kaptakt el Norvegiaban...
r2d2
@teuton: Az szerinted mélymagyar, aki a Szózatból idéz?! Ráadásul én ekként élek! Tudod mit baz'meg? Ha ettől mélymagyar vagyok, VÁLLALOM! Magyarország nekem a HAZÁM! Nem trágyadomb!!! Itt születtem és 101 évesen itt fogok meghalni! Engem ebbe a földbe fognak eltemetni...
Ja, és nem érdkekel az összeesküvés-elméleted!
verőce21
@Rózsika Hatházi: (21:53) A Nagycirkuszod címe is rossz, meg a 27%-od is. Jobban teszed, ha hallgatsz. "Elmeroggyant".
Rózsika Hatházi
@verőce21: Vág az agyad, mint a beretva. Vágtad rá egyből. Úgy három nap múlva. :)))))
verőce21
@Rózsika Hatházi: (15:17) Én nem érek rá 0-24-ben a propin lógni. :)
Rózsika Hatházi
@verőce21: Magánügyed, hogy min lógsz. Kit érdekel? Oszt jónapot, hogy tőről idézzem az elsőszámú magyart. További jó ottlógást, amin szeretnél.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: a levédett kifejezésemet nem illik használni, bár magatokra megengedett... :))))))))
És de, ráérsz, hiszen fizetnek érte... :)))))))))))) Vergőgyé továb. (pajjásan) :))))))))
verőce21
@Rózsika Hatházi: (21:09) Igazi lipsi agitprop munkát végzel, tele bugyutasággal.
Mi van a 27%-os kamuddal? Lógsz rajta?
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: Te milyen "levédett kifejezésedről" hablatyolsz?
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: amit használsz...Most még elnézem...De sokba kerülhet...:)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.