Sürgősséggel kellett kórházba szállítani Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Győzelem napi ünnepség után – vette észre a Magyar Hang az olasz La Stampa cikkében.

Putyint sürgősen kórházba kellett vinni – lapértesülések szerint komoly a baj
Fotó: MTI

A lap arról ír, hogy Putyint meg is operálták egy feltételezett rákos megbetegedés miatt. Állítólag az orosz elnök leukémiában szenved.

A kórházi kezelés alatt előre betárazott videókkal álcázták Putyin távollétét.

Forrás: hang.hu, La Stampa

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Remélem elviszi a rák. Mindjárt szarban fog lenni zsirháj.
justhpeter
Ha meghalna a kórházban az meg nem érdemelt kegyelmet jelentene számára, mert nem ül majd éveket a háborús bűntettekért és a népírtásért.
kissé felnőttem
két lehetősége van? vagy megmarad vagy nem és minekünk sincs ez máskép ja nem akarok sem siránkozni sem sajnálkozni miért kéne?
Eladott Ország
"Ember tervez, Isten végez."Az embernek az értelme terveli ki útját, de az Úr irányítja járását." Reméljük harangszóig.
orsos vendel
Remelem tepsi be jön ki, orsossal egyutt !!!
nemkati
Hogy ezeknek az oroszoknak milyen szerencséjük van az elnökükkel!
kereső
Én őszintén sajnálnám. Mert száz halált érdemel, mindazokért a szenvedésekért, amelyeket gyermekek ezreinek okozott. A halálukért, a sebesülésükért, a traumákért-a lelki terrorért.
Túl "ócsó" és könnyű lenne számára igy, párnák között itt hagyni a földi létet.
drrotf
A jóindulatúak szerint nem beteg Putyin, csak tele ette és itta magát a győzelmi ünnepségen, és most kúrálják, gyógyítják.Ajánlom a Ludas Matyi -féle gyógymódot, Fűben , s fában van az orvosság...!
Ábel
Hány ember halálát okozta Putyin úr?
drrotf
Kis jóindulattal azt is lehet mondani, hogy semmi baj, csak az ünnepségen telezabálta és leitta magát!Ludas Matyi gyógymódját kell alkalmazni!!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 19:52 ☻ Te hülye barom! Egy tömeggyilkost védesz?! Takarodjál el innen a ruszkikhoz! Ti vagytok a konzervatív jobboldali, keresztény párt?! Lóf@szt! Ti csak egy hazug tróger, szélhámos politikai prostituált bűnbanda vagytok b+! A történelem szemétdombján van a helyetek! Ti leszarjátok a magyar népet ,'56 szellemét és a több százezer "málenkij" robotra elhurcolt emberek emlékét, rohadék fidesz geci!
jesz
...nem olvastam a cikket, de akkor ki vezeti az országot? Mert abben a szituációban nagyon nem mindegy...
levarosbukta
@KisTehen: "de orbán nem putyint nézi ám, hanem a népét " Ezen szabályosan nyerítettem. Rég hallottam már ilyen jó viccet!
Gazella
@levarosbukta: tudod ez a kis tehen roman szekely :D magyarul nem tud..
Nessy
@levarosbukta: Arról nem is beszélve, hogy nem Orbánnak van "népe", hanem a népnek van miniszterelnöke, akit most Orbánnal hívnak.
Béla333
Úgy döntött, hogy minél több embert magával a pokolba...
Dr. Proktor
... a kemoterápiától pedig már nem lenne haja!
human
Az a vad a legveszélyesebb aminek már nincs veszteni valója.
percsi
"Állítólag az orosz elnök leukémiában szenved"
Ezért zárkózott el a külvilágtól.
Nekem egy fiatal kollégám volt leukémiás (90-es években), teljesen elzárták a külvilágtól, üvegkalitkában volt. Rendszeresen legyengítették az immunrendszerét, majd vér csere történt. Majd következett az immunerősítés.
Félteni kellett minden fertőzéstől.
A szülei úgy tudtak élelmiszert, törölközőt, váltóruhát stb. bevinni, hogy mikrohullámú sütőben fertőtlenítették, állítólag orvos mondta nekik.
Sajnos nem sokáig bírta :(
Havanagi
Már legalább két hónapja jelennek meg cikkek,hogy Putyin halálos beteg.Azóta már ki kellett volna neki nyúlni.,de nem ez van.Hagyjuk már ezeket a sajnálat keltő firkálmányokat,mert unalmas.
Sámannus
@justhpeter: Sebaj leüli majd helyette a csüngőhasú zsírhály.
Peller Anikó
@Havanagi: A fehérvérűségnek több fajtája van, négy fő típusát különböztetik meg. Az időben elkezdett kezeléssel kb 1/3 lehet a túlélési esély, tehát nem kellett volna megdörgöljön emiatt.

www.webbeteg.hu/cikkek/leukemia_limfoma/451/a-leukemia-kezelesi-lehetosegei
Sámannus
Szerintem ez az igazi oka a magyarországi rendkívüli helyzetnek. Ha putyin kimurgel itt nálunk kő kövön nem marad. Egyből felmerül melyik szélhámos valagára kell a nernek rábukni. Tévedni nem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.