Majdnem összeverekedtek Orbán Viktor tusványosi beszéde után a miniszterelnök hívei és a román nacionalisták.

Kis híján összeverekedtek a román nacionalistákkal Orbán Viktor hívei Tusványoson

A hvg.hu helyszíni tudósítása szerint csak a rendőrökön múlott, hogy nem csaptak össze a magyarok és a románok. A magyarok a székely himnuszt énekelték, miközben elvonultak a románok mellett, akik már jó előre bejelentették, hogy demonstrálni fognak.

Forrás: hvg.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mi a faszért megy oda hazudozni, hergelni agyhalottjait?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ditrich
De szép lett volna! Viktor nevével az ajkukon verették volna szarrá magukat a románokkal!
Ahogy boldogult nagymamám mondotta: kap az aki nem restelli!
izéke
Kell provokálni,húzogatni azt a bajuszt? Aztán megy a sírás rívás,hogy báncsák a magyaaart! Brühühűű. Orbán ilyen békét csinál a világban. Eddig nem voltak ilyen incidensek. Most ez,jövőre meghal valaki mert orbán ott hecceli fel az sok birkát amire ilyen válasz fog érkezni...persze az is Gyurcsány lesz meg Soros
jáger laszló
Posványoson a háború L maradt!!
Orbán a békeharcos kiharcolta a román -magyar pillanatnyi békét
Hát ez máris siker!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Hát megint egy tükör a NER-nek ,mivel ott is van , és ők otthon vannak Romániában !
Aki Én
Mi a faszért megy oda hazudozni, hergelni agyhalottjait?
Ezodabasz
@Shikari: Mi a faszért ment oda ugatni a dr miniszterelnök úr? Itt a kis hazánkban miért nem áll ki beszélgetni senkivel?
Egy értelmes vita már snassz az uralkodónak? Nincs rá szüksége ugye már minden az övé! Egy egyszerű kérdésre miért nem képes válaszolni? Egyáltalán ki szólhat hozzá urunk és parancsolónkhoz? Te mint 0rbán fan nyilván tudsz vele beszélgetni. Kérjél időpontot és összegyűjtök néhány kardinális kérdést.
Köszi:))
ómió
Pedig az "efftársi drukk" a szőröstalpúaknak szólt! "Hazafiasan"!
Aki Én
@ómió: @Shikari: faszt hörögtök itt a román-cigányotokat imádva?
Van baj...
nejlontacskó
@Shikari: hol lennél már te magyar?
Soha nem voltál magyar.
Te csak egy koszos, román ajkú, fideszcigány vagy!
Ez a szomorú igazság!
Csizmás Kond
...nem volt ott semmi verekedőkedv...szerintem csak a maradék tusványost próbálja még valaki eladni...
Ezodabasz
@Ventilator: tegnap, 23:31 :))))) A mesterséges intelligencia nem érti ezt a káoszt!
namihami
Ha a románknak van egy csepp esze, akkor ezeket a nótás bérmagyarokat csendben videóra veszik és két hét múlva, szépen, módseresen elkezdik őket levadászni! (Tilosban parkol, sebességtúllépés, zajongás a faluban, stb---okot nem nehéz kitalálni!)
És amíg benn ""vigyáznak"" rá, azalatt tudatosíthatják és erősithetik benne az Orbán (pénze) iránti szerelmet!
Jövőre már halkabban szólna az ének!
Peller Anikó
@Csíki: Kac kac, úgy tűnik betalált a @nejlontacskó: "Te csak egy koszos, román ajkú, fideszcigány vagy!" Nem vagy, hanem mindekettő+1.
Peller Anikó
@infinity: Vajon hova lett a Vatra Romanesca? Talán kihűlt a kályha?
Yoda69
O1G-nek kulosnos tehetsege van arra, hogy uszitson egymas ellen kulonbozo nepeket, nepcsoportokat.
Mi ertelme van posvanyoson tartani ezt az osszejovetelt? Magyarorszagon nem talalnak megfelelo helyet? Tudomasul kellene venni vegre Tusvanyos Romania resze, es ha odamegy ilyen paradet csinalni azzal csak a feszultseget kelti a ket orszag kozott.
Peller Anikó
@Yoda69: Vatraaaa! Hol vagytok? Gyertek magyarországra ortályozni mert itt tárt karókkal várunk tikteket. Janem, teket nem, de hozhatjátok a szekuritát, mert nem gondolom, hogy anélkül biztonságos lenne. De a fekete mundért csak a bőröndben hozzátok, mert különben lehet be se engednek a határon.

Nem tudom mit szólna ez az uszító vadállat ha fölkerekedne párezer sparheltos, hogy őnekik itt szottyan kedvük dzsemborizni, nálunk. A Bauer úr lehet tépné az álhaját. Vagy az alháját.
Peller Anikó
@Sikari: Nem lopták el hanem elosztották. Egy vesztes háborúban a rossz oldalon álltunk, mint mindig. Most is ott állsz te veszett román kutya.

De három mondat szerintem már sok neked.
ómió
@Aki Én: Csak nem rájöttél, bolsiék elmebetege, kinek drukkoltatok!? Talán még be is nyaltatok szőröstalpú "tezsvíreiteknek"!? Amúgy "szochazafiasan"!
ómió
@m73: Ne toporogj itt, szarkupac! Dugd már meg a bárcáskurva anyádat!
Aki Én
@ómió: faszt hörögsz itt a román-cigányotokat imádva?
Van baj...
ómió
@Aki Én: Bolsiék ánuszlakója! Onnét a Böszmeánuszból hörögtödben túl "sajátosan intonálsz"!
ómió
@infinity: Bolsiék elmeroggyantja! Előbb számold meg a tetvesbolsi szavazóitokat! Utána hörögd el a mocskos hazudozásodat!
Aki Én
@ómió: faszt hörögsz itt a román-cigányotokat imádva?
Van baj...
Yoda69
@Shikari: A tortenelmi huseg kedvéért: Erdelyt nem a romanok loptak el, hanem horti herdalta el.
Ezodabasz
@Shikari: ma, 08:01 Nna itt van némi magyaráznivaló! Képes vagy rá? Akkor rajta hát tiéd a szó! Ne tűnj el ahogy szoktál!
Magyarázd meg amit írtál! Ki lopta el, hogyan, miért? Az se zavarjon hogy ez ma már nem lényeges...A múltat eltörölni nem lehet, de visszacsinálni szinte lehetetlen.
Ezodabasz
@Shikari: Erre is elfelejtettél válaszolni a kurva anyádat!!!: "@Shikari: Mi a faszért ment oda ugatni a dr miniszterelnök úr? Itt a kis hazánkban miért nem áll ki beszélgetni senkivel?
Egy értelmes vita már snassz az uralkodónak? Nincs rá szüksége ugye már minden az övé! Egy egyszerű kérdésre miért nem képes válaszolni? Egyáltalán ki szólhat hozzá urunk és parancsolónkhoz? Te mint 0rbán fan nyilván tudsz vele beszélgetni. Kérjél időpontot és összegyűjtök néhány kardinális kérdést.
Köszi:))" Lapítasz féreg?
Ezodabasz
@Shikari: Ez egy válasz te nyamvadék? Védd meg amit ugatsz vagy takarodj a picsába! Jaaa és Tel-Aviv-ról még nem is szóltál! Mi a helyzet arrafelé te mindenttudós?
Ezodabasz
@Shikari: A vonatom? Hová te barom? Ezt sikerült válaszolnod te agyhalott? Inkább kussolj!
Peller Anikó
@Ezodabasz: Várja a választ az irodából.
Peller Anikó
@Peller Anikó: Egyébként Auschwitzba küldött ez a román állat.
Ezodabasz
@infinity: ma, 00:53 Te olyan vagy mint én és ez nem furcsa. Így van jól! Az isten szót helyettesítsd be a természet szóval!
Ugyanazt fogja jelenteni, de másképp! Te meg fogod érteni. Lehet hogy innod kell hozzá valamit:)) Ne utáld magad! A természet szeret téged!
Yoda69
@Shikari: Szerintem itt te szorulsz leckekre tortenelmbol. Az hogy atmosta az agyadat a fideSS naci propagandaja meg nem valtoztat a tényen, hogy hortimiklos balfaszsaga miatt vesztettuk el teruleteink 2/3-at, belertve Edrelyt is.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: július 23., 23:14..Annak a főnöke úgynevezett köteles györgy volt...olyan magyar lehetett mint te...
ómió
@Aki Én: Túl pösze vagy, bolsiék gyagyása, onnét a Böszmeánuszból hörögve!
Peller Anikó
@Yoda69: Nem vagyok hortiszakértő, de magyarországon a győztes hatalmak osztoztak, amiben a vesztes oldalon álló magyarországnak nemsok beleszólása lehetett.

@Sikari: kibaszottul sötét fejed van csikari. Azért osztották szét magyarországot mert a háborút emiatt szítják, ott akkor történetesen a német fasisztoid populista rendszer, azért, hogy földet, életteret szerezzenek. Győzni kellett volna és akkor most élhetnél hitler fasiszta katonás világában. És mivel cigány vagy ezért már nem élhetnél, rühes kutya.
telegdilaci
Kár hogy ezek a Román nacionalisták egyáltalán be engedték ezeket a félnótás hazudozókat,Tusványosra,vagy ha már ott keverték a X@RT,Furkós bottal kellett volna Orbánt haza kergetni az összes talpnyalójával együtt! nem is értem miért nem a saját Népe előtt tartja meg az Őrült szemináriumát! Magyarországon egy tippem van valószíni itthon nem lenne a baromságaival ennyire népszerű!
Eladott Ország
Sikerült a távozás?! Megingott a bizalmam a román rendőrségben. Butaházy’ miért nem pofozkodott egy jót a román nacionalistákkal? Gondolom a dagadton feszült a kevlár. - Viccelsz? Ezek visszaütnek, nem úgy mint a menekültek, a cigányok, a melegek meg az elllenzéki politikusok. Orbán Viktor kiégett, de 2040-ig még füstölne! füstöljön a trágyán. De bénák már ezek a román nacionalisták, még egy tojást vagy rohadt paradicsomot sem vágtak hozzá a geci kocsijához? Bezzeg a mi nácijaink! Kim Dzsongun autója mellett így futnak a testőrök. Ez a sportolás észak-koreai módra...
youtu.be/whq3QWWjblE
Yoda69
@Shikari: @Peller Anikó: Hortinak megvolt a kiugrasi lehetosege meg joval a haboru vege elott. Akkor egesz mas elbiralas ala esett volna Magyarorszag, ugyanugy mint Romania, akik idoben kiugrottak. Horti nem tette, ehelyett vegig kitartott a Fuhrer es egy vesztes haboru mellett. Ezert az o hibaja, hogy az orszag elvesztette teruleteinek 2/3-at es Erdely a Romanokhoz kerult.
Peller Anikó
@Sikari: Egyáltalán nem hülyéskedik, mert a hülye itt te vagy. Értelmes dolgokat ír, amit esetleg lehet vitatni. Amit te írsz abból csak a hülyeséged süt, buta román.
Yoda69
@Shikari: Ez most hogy jon ide te idiota retardalt? Mi koze a zsidoknak ahhoz hogy horti hitlert valasztotta, ahelyett hogy elszabaditotta volna az orszagot?
Ezodabasz
@infinity: ma, 08:42 Hmmm ez jó:)) Akkor mi legyen, csak beton és emberek?...Kaja pia hogy lesz?
Mondjuk fideszesek nélkül elviselnék hideget-meleget, kullancsot szúnyogot, napsütést és akár egy zöld medvét :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.