Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége nem ad vízumot Szöllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, Orbán Viktor kedvenc propagandistájának.

Kezdődik: elzavarta az USA Orbán kedvenc propagandistáját

Oroszországba nyugodtan beutazhat. Forrás: Hír TV

Szöllősi Facebook bejegyzésben sírta el bánatát.

Azt állítja, hogy a Chicagói Magyar Kultúrtanács felkérésére nyitotta volna meg a jubileumi 25. Árpád-kupát pénteken, de az út a magyar külügyminisztérium diplomatavízum iránti kérelme ellenére meghiúsult.

A magára nagykövetként hivatkozó fideszes sportújságíró szerint „mindez azért különösen érthetetlen, mert újságíróként és Magyarország hivatalos képviselőjeként, nagykövetként tagadták meg a beutazásomat. Nem a személyes sérelem fáj – bár eléggé mellbevágó, hogy persona non grata lettem az USA-ban és fontos lett volna a találkozás az amerikai magyar barátokkal, sporttársakkal –, hanem az a

megaláztatás, amely így a hazámat és a nemkívánatosnak minősített sajtót, a média képviselőjét és a sportújságíró családot éri a szólásszabadság valamikori fellegvárának és élharcosának számító Egyesült Államok részéről.

Amely, úgy látszik, tőlem, a magyar sportújságírótól félti az amerikai demokráciát, miközben a hidegháborús időket idéző, finoman fogalmazva is zavarba ejtő döntést hoz egy szövetségesének a polgárával, diplomatájával szemben.”

Szöllősit Orbánék 2017-ben a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövetének nevezték ki, ezért utazgathat világszerte magyar diplomata útlevéllel. Ami ezek szerint mára kevesebbet ér, mint egy USA által kiadott turistavízum.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség felháborodással értesült róla, hogy az amerikai nagykövetség megtagadta a beutazást Szöllősi Györgytől, a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől, szervezetünk elnökségi tagjától – írja a Magyar Nemzethez eljuttatott közleményében a szervezet.

Fotó: Hír TV

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Nagyon meglepő, hogy nem szívesen látják hivatalos minőségében a NER küldöttet egy olyan országból, ahol a főgenyó ellenségként állítja be az USA-t, és a főgenyó-főszócsöve pedig demens hülyének titulálja az amerikai elnököt. Én sem engedném be őket a házamba. Right?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Csak a te hazádat Trágyisztánt.
Közöm hozzád meg hazádhoz ?
Semmi.
Úgyhogy szarok rá , hogy siránkozol.
Péter2
Megunták az usában , a propagandista tevékenységét , ki tudja mit művelhetett , már pedig ha arra listára valaki felkerül , az általában élete végéig ott marad , de komoly ok is kell rá, hogy oda valaki felkerüljön ,persze erről síri csend van , lapítanak mint szar a fűben , és kikérik maguknak , innét tudni , hogy valami nagy disznóságot csinált a tag !
csak úgy....
az amik elöre megmondták, hogy amíg nem kapják meg a listát arról,hogy kik és mik azok a külföldiek, akik magyar útlevéllel utaztak be az usa. ba ,addig nuku vízum a fidesz sleppnek!
Eladott Ország
A “hazádat” semmiféle megaláztatás nem éri. Ne takarózz ezzel. Téged tartanak nemkívánatosnak, és azt, amit a mindennapokban képviselsz. A “hazád” egyenjogú polgárakent azt gondolom, hogy ezt nagyon jól teszik. Puskás feleségét Erzsike nénit becsapva kilopta a Puskás hagyatékot, évente milliárdos hasznot vág zsebre a jogdíjakból. Szőllősi nagykövet! Biztosan magától a naccságosméltóságosdogtorminiszterelnökúrtól’ kapta a tisztséget. Azért nem engednek be Amerikába, mert tudják, hogy egy orbáncsicska rezsimtámogató vagy, aki aszisztáltál (aszisztálsz) a jogállam, és a demokrácia lebontásához, és a csuti varangykirály házi sportújságírójaként benyaltál neki a meleg szarig. Amikor meglátom az ótvar fejedet, kinyilik a szívlapát a zsebemben, és elfog a hányinger.
jáger laszló
Hát ilyen is van!!
Nem minden fenékig tejfel!!!
Ehhez hozzá kell szokni a jövőben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy unalmas,buta,fontoskodó ,faß!
szaboria1
Nem kell sírni méltón kell viselkedni. Ha nem volna vaj a fején akkor megkapta volna a vizumot.
izéke
@KisTehen: de orbán nem lesz nyolcvan soha mert addigra győz a koleszterin és feldobja a talpát
kakukkmadár
Nagyon meglepő, hogy nem szívesen látják hivatalos minőségében a NER küldöttet egy olyan országból, ahol a főgenyó ellenségként állítja be az USA-t, és a főgenyó-főszócsöve pedig demens hülyének titulálja az amerikai elnököt. Én sem engedném be őket a házamba. Right?
Eladott Ország
Én nem tudom, hónapokig b@szogatták a dögsajtóban/kormánsajtóban az amerikai nagykövetet, kiforgatták a nevét, „présember” egészen méltatlan állításokat tettek róla, mégiscsak egy hivatalos státuszt betöltő diplomata, most meg felbuzog, bazzeg’, a csabaccságérzet’ ezekben a nemzethy’ hulladékokban. Hallod pubi, a patkányt se engedik be a házba, és nem azért mert a demokráciát féltik tőle, hanem mert nem oda való! Üzbegisztánba menjél hülyegyerek, oda beengednek. Ezt is elintézte a felcsúti szkarabeusz (szartúróbogár). Már ott tartunk, hogy egy sz@rházi médiamunkás is Magyarországgal azonosítja magát. "Tudod az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod..."
youtu.be/g2iOu8FxPxA
Péter2
@KisTehen: Az usában meg demokrata többség van , de az ilyen kérdésekbe a szenátus a mérvadó nem az elnök , ott nem úgy működik mint itt orbán és a több sleppjei majd megmondják , ott az elnököt a szenátus kontrollálja , és a szenátusi többségnek mindig jóvá kell hagyni az elnök akaratát ! Tehát mehet Biden , vagy akár ki jöhet , a szenátust nem lehet se kikerülni , se felírni ! Amúgy a fidesz elleni szankciókat a szenátus igen nagy többséggel megszavazta a republikánusok és a demokraták is tehát elmehettek a fenébe semmit nem tudtok ellene tenni ! orbán meg 60 éves , nem is tudtam , hogy idáig eláll a szar !
izéke
Mikor üzennek hadat az usákoknak? Bárcsak megtennék végre és csatolnának minket egy újabb államként magukhoz...
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy unalmas,buta,fontoskodó ,faß! ... gondoltam szólok, nehogy meglepődj :)
Eladott Ország
Pedig csak annyi történt, hogy az USA megelégelte, hogy ezek a mocskok felforgató tevékenységet végezzenek az USA területén, egy bukott szarházi volt elnök oldalán. Én a szőrét hullató felcsúti tolvajt is kitiltanám. De Moszkvába, Minszkbe, Phenjanba szabad az út! Menjetek oda! Oda tartoztok! Nyugi, nem a magyarokat kepviselted volna. “A főszerkesztő szerint féltik tőle az amerikai demokráciát“ Nem, te geci, a fasiszta diktatúrát kiszolgáló szervilis kollaboráns szardaraborot nem engedik be személyedben, így üzenve gazdádnak is egyben. Hát akkor most baj van itthon, mert az USA nem engedi be az országba a neres csicskákat. Lesz itt még szívás elvtársak, az USA részéről ez még csak a kezdet.
"az a megaláztatás, amely így a hazámat és a nemkívánatosnak minősített sajtót, a média képviselőjét és a sportújságírócsaládot éri" Menj te a jó k***a anyádba! A nemkívánatos sajtóról hadoválsz egy fasiszta kuplerájban?!
justhpeter
@kereső: Nem lehet igaz, hiszen a Toporzékmanó soha nem avatkozik másik ország belügyeibe.
Clavigo
@Őrnagy: Itt ,szánalmas csak te vagy,,meg haverjaid,,,őrmikém..
kereső
@justhpeter: Má, hogyne lenne igaz. Toporzék nem kevesebbet tett az ő feneséges szájával, mint megkérdőjelezte az USA biróság jogkörét, és a független ügyészekből felálló vádesküdtszék jogosságát- akik megvádolták trumpot az állam ellenes bűncselekménnyel. A biróság meg köztörvényes búnökkel.( Az USA-ban az ügyészek választás utján kerülnek pozicióba, nem kinevezéssel)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:05
Nálunk nem sajtó szabadság van,hanem sajtó szabadosság.Lásd bayert meg a többi propaganda szónokot.Egy országnak pedig joga van eldönteni beenged-e valakit az országba,vagy nem.
Egyébként meg ajánlom neki az általatok kedvelt oroszországot.Oda könnyített beutazás lehetséges.:)))
Aki Én
A hazai nemkívánatos sajtót meg ti likvidáljátok. Az sokkal durvább.
izéke
@Horizont: nem vetted észre hogy a tehén meg ez a büdöslábőrnagy mindig egyszerre kommentel? Ugyanaz a fonnyadtpöcsű írogat,fel vannak osztva,egyiknek kettő a másiknak három nickje van
Peller Anikó
Perszona non grata? Perszónák, gratulálok!

@izéke: Vagy 5.
Aki Én
@Őrnagy: ,,Az amerikai nagykövetség a Szöllősi-ügyről: azért nem kapott diplomatavízumot, mert nem kormányhivatalnok,,
jáger laszló
Ne sírj Gyuri
Nem oda Amerika
De utazhatsz ezen kívül Kínába,Moszkvába,Japánba,Abu Dzaniba... amikor csak akarsz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
A Nemzeti Sport főszerkesztőjét efftársiasan már "Orbán kedvenc propagandistájának" kell hazudni!?
Menőmanó
Elég, hogy itt kavarják a sz@rt, más ország nem kér a fasiszta propagandából.
Aki Én
@Őrnagy: 20:47 szerinted.
De az számít?
@ómió: De hát az, te buta balfasz. Vagy mindenki csak az és csak akkor, ha te hazudod meg, buta suttyó?
namihami
Most jó lenni minisztériumi takarítónéninek vagy portásbácsinak! Az Orbán kormány nagyon megkönnyíti az Amerikába történő beutazásukat! Elég a diplomata útlevelükre hivatkozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.