Surján László fideszes politikus, orvos, patológus még vasárnap posztolta ki a Facebook-oldalára, hogy tulajdonképpen miért is lesz hétfőn tüntetés, pontosabban miért vonulgatnak országszerte több helyen is.

Ma este 25 városban terveznek tüntetést a megszorítások és a kormányzati korrupció ellen. "A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre" – tárta fel a hátteret Surján doktor, de, hogy ne csak egy mondatot emeltünk ki a bejegyzésből, álljon itt a teljes dolgozat:

"HÉTFÖN MEGMOZDUL AZ ORSZÁG! TÖBB MINT 25 VÁROSBAN TÜNTETNEK A KORRUPCIÓ ÉS A MEGSZORITÁSOK ELLEN!
Ez terjed az interneten.

Nos, nagy szó az, hogy megmozdul az ország. PR szempontból okos, mert a 25 helyszín 25 hír, amit lehet habosítani. Ám még a sok százezres Békemeneteket sem nevezném megmozdul az országnak.
A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre.

Nem most kell nekik megmozdulni, hanem az ez évi három választáson kellett volna. Most kicsit késő, illetve 2018-ra még korai. 1990-ben stabil jogrendszert alakítottak ki, a kormányt jogszerűen megbuktatni nem lehet, az utcai hőzöngés meg csak tovább vékonyítja a szavazótáborukat. Hiszen alapvetően az emberek nyugalmat akarnak."

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Citromka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
patyuka
A Surján-vélekedésben az a legelkeserítőbb, hogy - bár maga az attitűd végtelenül cinikus - a szikár tényeket illetően igazat mond...
Dr. Felipe
Surmólaci persze nem csóró. Brüsszelben hány milláért is tengeti tyúkszaros életét?
JAJMÁR
Akkor kell megmozdulni, amikor arra ok van ! Ma pedig rengeteg felgyülemlett ok van rá !
Egyébként abban igaza van, a békemenet tényleg nem az ország megmozdulása volt, A mostani tüntetéseket pedig komolyabban kellene venni, Surján úr, nem annyian vannak, ahányan ténylegesen az utcára mennek...
samucska60
Hát persze. Ha az ország tucatnyi városában tüntetőket is átmosott pártpénzekből utaztatnák, etetnék, mint a nagyon "független" cöföt, akkor mindannyian együtt lennének a Kossuth téren..Ha ezek a szelíden tiltakozó százezrek "hőzöngenek", akkor mit művelt az Orbán bújtogatta csőcselék 2006-ban??? És mindezt mondja egy milliókat kereső - az utóbbi választásokon soha meg nem mérettetett - megélhetési politikus. Hallgatott volna, bölcs maradt volna.
leszúrt rittberger
Ja, hát a Békemenet-szervezőknek van pénze utaztatni a hordát vidékről, jól ki vannak tömve közpénzekkel...

(Igen, seggfejkéim, az is közpénz, ami kerülőúton, "adomány" címszóval kerül fideszes nagyvállalkozóktól a Békemenet számlájára, nem kell a hülyet játszani.)
BANDITA1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Állíts magadon, vagy ki leszel vágva innen. A saját blogodon úgy gyalázkodsz ahogy akarsz, itt nem fogsz.
Citromka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Clavigo
Megszólalt a körösztyénszájú Patológus.Akit nagyon jól fizet a hanyatló EU.,,a semmitérő szerepléséért.
silber13
Surmóklaci! Te címeres megélhetési gazember! Ne lepődj meg, hogy ilyen szöveg után, amit leírtál, a nép tahónak fog nevezni!És igazuk van!
coni
Mivel ezek civil tüntetők nem fizetnek nekik napi díjat és nem szállítják őket buszokkal, kénytelenek voltak maguk, helyben megszervezni a tüntetést. Nem lesz olyan profi tüntetés mint a Béke menet, de ők legalább magukért és nem a gazdiért tüntetnek.
nemjoezigy
Egy ágyat rendezhetne az osztályán magának.
Kár, hogy nincs lehetőség arra, hogy a fideszkdnp-re szavazókat meglehessen számolni a tüntetéseken, mert sokan lesznek. Sok kommentet olvastam, hogy fideszkdnp-re szavazó ott lesz a tüntetésen, mert (még ő szerintük sem) nem erről volt szó!
Egyébként egy kis olvasni való a valóvilágról és nem a nyomorgók véleményeként, a (lassan pártunk = egypártrendszer) és kormányunk tevékenységéről:
gepnarancs.hu/2014/11/kicsit-felment-a-vernyomasom-level-balog-zoltannak/
Bercifiu
Hideg sebész voltát bebizonyította a bunkósságával.
Ligeti György
Kedves Surján László! Nézze meg ezt a videót, talán az ön számára is érthetővé válik a tüntetések miértje, "jogszerűsége".
www.youtube.com/watch?v=wVAg2e5Gwwg&feature=youtu.be
Mobil123
Hát 73 évesen nem kéne ennyi baromságot mondani viszont ha nem tetszik itt a rend akkor vissza kell menni a szülővárosodba!!
na akkor majd nyugalom lesz ebben az országban ha te a és a hozzád hasonló vén csataló és vezíred eltűnik.
bencemacska
"A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre."

Teljesen egyetértünk "hideg sebész elvtárs". Nincs pénzünk, mert elloptátok! Mennyivel vagy különb, mint bármelyik ember? Szerintem, 1989-ben még majdnem egyformák voltunk, még minden a fizetésünkből éltünk, Munkánk eredménye nagyjából mérhető volt, hisz a halottak nem beszélnek!
A mai jövedelem különbségünk abból adódik kinek miből van a gerince! Szabadon választott a hámozott gilisztától az emberig!!!

"Ám még a sok százezres Békemeneteket sem nevezném megmozdul az országnak."

A békamenetre annyian mennek ki, amennyit megfizetnek. Sajnos nem zsebből fizetitek, hanem a mi adónkból, mert ahhoz is értetek, hogy kell megfejni bennünket, meg ahhoz is , hogy kell megfizetni a zsoldosaitokat.
Elnézést, de ezek a mondatok vérig sértettek!
m.macskosz
@Mobil123: ...és vigéckedni havi 28.500,-Ft-os nyugdíj minimumból,
mivel életedben 1 (egy) forint hasznot nem termeltél, csak vitted a milliókat!
Január
"A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre." Ezen a megjegyzésén alaposan el is gondolkodhatnia...
Igen, van, akinek nincs pénze azért nem utazik, de hol van az előírva, hogy csak a budapesti Kossuth téren lehet tüntetni. Aztán azon s gondolkodhatna, hogy miért is nincs az embereknek pénze? Hová is tűnt az a sok-sok embert érintő stabil, kiszámítható élet, amit sikerült a regnálóknak az elmúlt 25 évben úgy átrendezni, hogy a felső tízezer dőzsölhet a húsos fazéktól távollévőknek pedig napi kenyérgondjai vannak.

Szerintem sokkal többet jelent az emberek kritikája, ha annak az ország sok-sok területén adnak hangot, jobban is oda kell figyelni rá, mert országos problémát jelent!
Január
@Január: gondolkodhatnia helyett gondolkodhatna Bocs.
vukkocska
Hogy ez mekkora egy gyökér. Nem szoktam ilyen kifejezéseket használni, de ez a pofátlanság csimborasszója. Persze, hogy nincs pénz az utaztatásra, mert nem a CÖF-ről, az állam kasszájáról van szó. Nem adnának pénzt a tüntetésre, a buszokra, a lengyel "vendégmunkások" részvételére, megnézném, ki venne részt. Megint egy KDNP-s, hithű agyatlan alak.
m.macskosz
Szégyellje magát!

Milliókat keres, ahelyett, hogy nyugdíjba vonulna, és ilyeneket ír?

"A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre."

Bizony, a szervezőknek és a résztvevőknek nincs pénzük,
mert maga és a hasonszőrű embertelen megélhetési csuhások
még az árvák könnyét is megadóztatnák!

Nem csodálom, hogy az iszlám egyre inkább tért hódít,
ha az állítólagos keresztények olyanok, mint maga!

Nem kívánok mást, csak azt, hogy a maga Istene tegye magát
földönfutóvá!
dr. prédikátor
Surgyelán, Surgyelán!!! valaki kioperálta belőled a gerincet meg az észt???
m.macskosz
Téma csak kicsit off: a barátnőm Kaliforniából ezt írta, mivel elküldtem neki a linket:
propeller.hu/itthon/3012948-teli-szajjal-rohogott-amerika-internetadon

„Es a komikus aki itt hires,azt mindta a vegen;;; es kepzeljuk el hogy a sztrajnak volt eredmenye mert az Orban megigerte hogy utanna nez!!!Lehet hogy utaljatok otthon de itt azt mondjak hogy azert o a nep mellett all inkabb mint a kapitalismus mellett!!!”
Öregpubi
nehezen lehet kihozni a sodromból, de ennek a büdös parasztnak most sikerült. Mindent elloptak az emberektől és most a pofájukba vágják, hogy szegények. Remélem ez az ember is egyszer még el kell számoljon mindenével, amit összelopott "politikai" karrierjével.
Senara
Ezt mind a keresztény szeretet jegyében mondta ? Csak nem tudja mi az , finoman fogalmaznák foglalkozzon vele a patalogós kollégája
m.macskosz
@dr. prédikátor: Miért, volt neki?
Nem tudom, milyen kórboncnok volt,
lehet, hogy sok száz embernek szerencse, hogy nem a szakmájában tevékenykedik,
de az biztos, hogy politikusként sem árt sokkal kevesebbet. :(
Clavigo
@dr. prédikátor: Dehogy operálták..Nem találtak benne se ezt,se azt.
lajospapa
Kapjon be akkorát, amennyivel ő gazdagabb!
coyote3
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@Horizont: A lenyege az hogy a magyarjaink a felhokben jarnak mert semmi nincs ingyen!!!

Foleg azert mert az internethez hatalmas epuleteket epitenek es rengeteg muszert es gepeket allitanak fel millio egy electromos zsinorral, ehhez kellenek emberek akik ezt mindig figyelik es javitjak.Persze hogy daraga mert a vallalat profitot is akar csinalni nem csak ingyen dolgozni !!!

A barátnőm nem hülye, de ezt kapja a Duna World-on !
hetöndöe
Mégis mit várunk egy boncorvostól,ő mindig akkor mondja meg a tutit,mikor már a delikvens halott.:-)))
csa-csa
ha jobban belegondoltok csórók is!
különben nem tüntetnének!! nem??
evacica
Hát Surján úr szomorú, hogy Önnek a kivonuló emberekről csak a" csórózás" jut eszébe, bizony nem mindenkinek sikerült megszednie magát a politikában mint esetleg Önnek is! De se baj, legalább nyugodtan alszunk és a tükörbe is nézhetünk úgy, hogy nem kell szembe köpni magunkat!
Mobil123
@m.macskosz: Felőlem annyiből tengődik amennyiből akar ha visszamegy Kolozsvárra és karon fogja a facebookos alpári libát azt ott böföghetnek.
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Mint tudjuk az sokáig eláll és még ki is szőrösödik.:-)
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Akkor legyen bánya inkább. Lejjebb van:-))
clyde
Én meg leöregezlek, te vén buzi. Van pár éved, aszt jónapot.
Ha ma meghálnál, rögtön kevesebb lenne egy gonddal.
A veled is csak többen vagyunk jelent neked valamit?
Ugye nem? Nem is vártam, tőled többet, te gané!
libellle
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Csűrján? Egy nyálas gerinhúros génhalmaz.
Oszt' jó napot!
Linna
Na ezt is s..be kéne rúgni. Ezek az emberek tényleg elhiszik, azt amit beszélnek? Hát én is azt üzenem, jobb lesz elkezdeni félni!
Desischado
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Törölt felhasználó
Gondolom szellemes akart lenni a maga paraszt módján. Hát akkor én is szellemes leszek, ha megkérdezném az összes eddigi páciensét, hogy fogadott-e el a doktor úr hálapénzt, akkor mindenki "nem"-el válaszolna-e... Ugyanis lehet egy családot nehezen látna el egy orvosi fizetésből és lehet egy "tisztességes" orvos ma nem tehetné meg, hogy csak úgy utazgat, na ezért is tüntetnek!!! Az is lehet, hogy a békemenetnek meg milyen jól megy, hát ezzel megint csak nem kacérkodnék a helyében... Hogy a faszomba lehetnek ilyen művelt, tanult emberek ekkora sötét gonosz tahó állatok!!!???
Szimba
Surján László. Már megint egy kdnp-s.Szerinte "hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre" Ez meg miről beszél keresztényként? Jellemző, hogy az utazás jutott az eszébe - mert neki csak az a gondja, hogy hawaii, vagy most ne, valami más - és nem az, hogy a tüntetés szervezőinek ill. résztvevőinek a megélhetőségükre nincs pénzük.
"Nem most kell nekik megmozdulni, hanem az ez évi három választáson kellett volna." Amikor a polgármester élet és halál ura a közmunkások felett? És megmondja nekik, hogy ha nem szavaztok a fideszre még közmunka sincs?
Feraj49
Nem kell csodálkozni ! STÍLUS MAGA AZ EMBER !! Amilyen a stílusa,az jellemezi magát az embert .Ettől függetlenül jó volna neki a szocializmusban INGYEN elvégezni az egyetemet
Feraj49
@Feraj49: Utolsó mondat"-ettől függetlenül jó volt neki a szocializmusban INGYEN..."
szandokan
@Linna: Bizony, jobb lesz félni, mert elindulnak a csórók:-)) A baj csak az, hogy ezek többsége mióta megszületett csóró, és nem 2010 óta.
szandokan
@Citromka: Nem a kormánynak kell valamit neked meghagynia, hanem neked kell megkeresned annyit, hogy sok maradjon.
islander
Mert a birkamenetet ti finanszírozzátok ! ! !
dzurinda
@szandokan: A kormánynak kutya kötelessége olyan gazdasági környezetet teremteni, ahol érdemes vállalkozni, és olyan korrupció mentesnek lenni, ahol az átlag állampolgár azt látja, hogy érdemes adóznia, mert a befizetett adó hasznos célokra megy el. A jelenlegi szélsőbaloldali kormány erre sajnos nem képes, és ebből van elege sokaknak, főleg a jobboldaliaknak, mint nekem is.
szandokan
@islander: Mi bajod van eme jámbor állatokkal? Nem értem, a tüntetők az állatokat sem szeretik? :-)
gödörben
@szandokan: Hol kell megkeresnem? A mutyiban, vagy a korrupcióban, vagy a csórásban?
Államilag biztosított "munkában" nem nagyon lehet jól keresni egy réteg (vezetők szintén) alatt.
Vállalkozóként, hogy sok maradjon sokat kell ügyeskedni szerintem, mert különben nem marad ott se semmi.
bakegya
Megszólalt a jóltartott surján sunnyogó vicctor-keresztesl lóvagina-és akkor ezt a sok-sok és egyre több magyar nezeti csórót egy nyolcvan fölötti kettős álompolgárral-hamis papirokkal,egy régen meghalt osztrák jogsijával átkülditek a másvilágra.mint VÁRADI ANDRÁST???
coyote3
Működik a cenzúra, vagy öncenzúra, vagy megfélemlítés... Rendszeres komment törlések vannak. Azon, hogy ez a surján nevű a mi adóforintjainkon hizlalja a seggét és minket csóróz le nem is tudom mi a megbotránkoztató... :))))
Citromka
@szandokan: Aha, tényleg! Drága szandokan, elárulod azt is, hogy hol keressem? Mivel itt a mi környékünkön olyan a munka, mint a fehér holló. Köszönhetően a kormánynak. Az utóbbi 4 évben sorra tűnnek el a cégek, vállalkozások.
mate03
@Linna: Surján úr ,hullamosó volt és az is maradt!
Linna
@mate03: Úr??? De akkor is... hogy lehet ilyen ember politikus! Legalább ne hagynák beszélni. Vagy küldjék vissza a hullaházba.
Sok mindenre csak legyintek, de ez a kinyilatkoztatás kiborított.
Jobb lenne, ha nem is olvasgatnék itt, mert előbb-utóbb gutaütést kapok.

Az ilyen hozzászólásokat miért nem törlik? Ez sokkal felháborítóbb és bántóbb, mint a szitkozódás.
Cicamama55
@hetöndöe: "Mégis mit várunk egy boncorvostól,ő mindig akkor mondja meg a tutit,mikor már a delikvens halott." Ugyanezt akartam írni, azzal a kiegészítéssel:... és elszáll belőle a lélek! A lelketlen emberekkel maximálisan szót ért... Mit is vár az ember, egy önállótlan, hazug,álszent árnyékpárt tagjától!
tivoli
Surján papa ott volt a demokrácia bölcsőjénél, Antall papa népjóléti minisztere volt. Azóta is viszonylag közelről figyelheti a rotyogó fazekat.
gödörben
Úr, Közjogi méltóság, tiszteletet érdemelnek, ez röhejes, már nem tudják miket írkáljanak, várjanak el.
nezelodo
"tivoli
Surján papa ott volt a demokrácia bölcsőjénél, Antall papa népjóléti minisztere volt. Azóta is viszonylag közelről figyelheti a rotyogó fazekat."

Így nagyobb az esélye, hogy zabálhat belőle, de arra is, hogy egyszer leforrázzák vele...
tivoli
@nezelodo: ma, 13:02
Ugyan már! Zabálni még zabálhat, de annyira azért még sincs közel, hogy megforrázódjon.
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán megszólalt.
Magyarul, a koránál fogva már nem sokat oszt vagy szoroz.
Bercifiu
Lacikám! 73 évesen nem politizálni kellene, hanem a dédunokád alól a pisis pelust kiszedni. Ha otthon maradtál volna, kergethetnéd a nagy barna medvét, mert más lehetőséged nem lett volna. De ez nem tetszett, hát beálltál politikusnak.
pbalage
@tivoli: öööö... ha például téged egy 95 éves ürge pofán vágna egy "bézbózütővel", akkor azért lenne foganatja, nem?
tivoli
@pbalage: ma, 13:53
Biztosan, ha egyáltalán elbírná még.
nezelodo
tivoli
Dehogy nem oszt és szoroz, a gombot még meg tudja nyomni. Fontos dolog ez, hiszen a halálán lévő képviselőt is odacipelik, hogy meglegyen az eggyel több szavazat. Aztán meg prédikálnak az emberségről, humánumról, meg az isteni szeretetről.
Fradigege
A birkameneteseket közpénzből hurcolták A pontból B pontba. Keresztény ember nem mond ilyeneket. Álszent ugri-bugri. Zsírosra kereste magát Brüsszelben. Le fog szakadni a templom mennyezet Lacikám. Ne nagyon pózoljál a miséken. Mert nem jól áll. Az egész életed egy nagy póz. Közöd nincs a kereszténységhez. Különben is, többet adakozhatnál. Ne csak a perselyben csörögtesd meg a baksist. Bugris álszent paraszt vagy és az is maradtál. Vén trottyos izzad a pénzért, nem vonulna vissza zsíros nyugdíjjába.
lajospapa
Tudja kedves Surján László! A csóróknak csak egy része volt ott valóban, és egy része tényleg azért, mert nem indult különbusz Szabolcsból, Somogyból. Nem adtak rá pénzt a milliomosok, mint a Cöf-nek. Akiknek lehet Ön is adott.
m.macskosz
@Citromka: tegnap, 12:45
Újabban furán dolgozik a radírpók!
Minél többeknek tetszik egy hozzászólás,
annál inkább törli... Vajon miért?
Róka Rudi
Csóró a jó édes anyád, aki színes kavicsért kefél a Balaton partján, mert nem ismeri az aprópénzt!
feleselek
És mindezt a csóró hidegsebész mondta...:(((
szandokan
@m.macskosz: Talán mert a legkedveltebb hozzászólások elég sok trágárságot is tartalmaznak (mondjuk ez minősíti a lájkolókat is). Lásd feljebb megint ezt Róka Rudit.
szandokan
@Róka Rudi: Ha nem vagy csóró, és tüntetni sem voltál, akkor ne vedd magadra.
m.macskosz
@szandokan: Hááááááááááááááát, ne csodálkozz, ha a szokásos stílusod egyesekből a rosszabbik énüket hozza ki! Bevallom, a fészbukos emőkekovácsot én is szívesen elküldeném a jó...az újabban beköltözött miklósjulianna meg szintén kihozza belőlem a kevésbé úrinőt! Ilyen az élet! Van, aki azt hiszi, hogy attól különb a másiknál, hogy nem írja le, hogy szar, hanem körülírja, hogy kaki.
Van, aki játssza az agyát, és ha kap egy kokit vagy sallert virtuálisan, akkor kitiltatja az illetőt . Van, aki arra élvez, hogy kötözködhet, besározhat bárkit ...
AKINEK NEM INGE!
m.macskosz
@szandokan: Azt egyébként megfigyelted, hogy a Róka Rudi ma, 16:38-as hsz.-át nem lájkolta senki!? Itt zömmel EMBEREK vannak, nem vevők a trágárságra, a rasszizmusra,
és kapaszkodj meg, nem szoktak mószerolni a moderátornál sem!
nezelodo
Ha jól értem Szandokán kolléga, minősíteni csak a Surján Pubinak szabad, a kommentelőknek és lájkolóknak kuss... Mert a kedvenceid gyárilag olyanok, hogy kettős mércét használnak, egyet önnön dicsőítésükre, egy másikat meg a talajmenti polgárokrok elsikálására. Persze, persze, értem én ez az új polgári modor.
szandokan
@m.macskosz: Mivel már lejárt ez a cikk, valószínűleg senki nem látta Rudi elmés hozzászólását, de ha még az elején írta volna, a legkedveltebbek között szerepelne.
szandokan
@nezelodo: "A hír egyébként azt jelenti, hogy a tüntetés szervezőknek illetve résztvevőinek nincs pénzük az utazási költségekre."
Én ebben nem látok semmiféle trágárkodást.
m.macskosz
@szandokan: www.facebook.com/emoke.kovacs2/about
Aki időnként hallatja a primitív véleményét a Propeller cikkeit
illetően, mert van internet- hozzáférése.
Ami helyettesíti az intelligenciáját is.
Ráadásul könnyen lehet,
hogy az én adómból, amit a kedvelt főnököd a megkérdezésem nélkül
átcsoportosított...
m.macskosz
@szandokan: Ez nem trágárkodás, ki beszélt erről?!
Surján egy utolsó, aljas szemétláda,
akiben pont annyi empátia a van, mint egy eltaposott hernyóban.
És pont annyira keresztény, mint amennyire az a tetves, amelyik lefejez egy embert!
És nyugodtan jelents, ha kedved tartja!
szandokan
@m.macskosz: Már miért tennék ilyet? El vagy te tévedve, hiába magyaráztam a múltkor neked erről.
m.macskosz
@szandokan: Sajnálom, ez pávatánc!
Idézet tőled: "Rendesen el vagytok tévedve, és súroljátok a tűréshatárom végét. Whatthefuck?? Nem találom újabban."
nezelodo
Szandokan, abban igazad van, hogy formailag nincs benne trágárkodás, csak pökhendi kiszólás, és elszólás. Kimondta amit a gazdái mindig tagadtak, hogy utaztatták a békemeneteseket, és napidíjat kaptak, (ezt nekem is elmondta néhány résztvevő aki jobbnak látta, ha elmegy), természetesen az adófizetők pénzéből. Süt a megjegyzéséből a hatalmi gőg, és nyoma sincs a keresztényi szeretetnek, ami ugye papírforma szerint sajátja a vadölő tagság nélküli pártjának és tagjainak.
szandokan
@m.macskosz: És ebből te le is vontad a következtetéseidet. Nem baj.
szandokan
@nezelodo: A keresztyéni szeretet nem tanulható, ahhoz, hogy aszerint élj, még hívőnek sem kell lenni. Ha már itt tartunk, a KDNP - t nagyon utálom én is.
m.macskosz
@szandokan: Ja, és egyébként szívesen, igazán nincs mit!
szandokan
@m.macskosz: Ki az az emőkekovács??
Tetszik Válasz erre Jelentem ma, 19:12
szandokan
@m.macskosz: Oké, már látom, elkerülte a link a figyelmemet még délután. Nem semmi a csaj:-) Tulajdonképpen csak azt csinálja, amit bárki más a face - n, csak ő nem a jobbosokat gyalázza.
mariaberta
@Citromka: Nem tudom mit írtál, de biztosan tetszene, hiszen törlésre kerültél
m.macskosz
@szandokan: Nem, ő azokat gyalázza, akikről azt sem tudja, ki fia borja,
de megszolgálja az Orbán által juttatott baksist, ezért én enyhén szólva rühellem.
Tudniillik nagy valószínűséggel az én adómból telik neki netre.
És most ne próbálj meg cáfolni!
szandokan
@mariaberta: Márpedig akit törölnek, az valószínűleg csak szépet írhatott, ékes magyarsággal előadva.
szandokan
@m.macskosz: Ha minden igaz, dolgozik, csak nem ebben az országban, ergo nem a te adódból tartja fenn magát. A face-en egyébként is az a jellemző, hogy ismeretlenül gyepálják egymást.
m.macskosz
@szandokan: errőlazenikőkovácssenkiháziról beszélsz! Marhára nem érdekel,
hogy te miként akarod védeni! A fészen meg nem sertepertélek, de ez azért
érdekes, hogy utána néztél.
Honnan tudod, hogy nem az én adómból internetezik?4 Romániába a főnököd
elég sok pénzt ömleszt az én jövedelmem adórészéből.
szandokan
@m.macskosz: Nem védem, ugyanolyan sötét, mint a többi trágárkodó, bár általában nem ő a kezdeményező, hanem egy sértő beszólásnál indítja el a csatát, amire harapnak a többiek, és élvezettel próbálják porig alázni. Ez a face, amire a netadó lenne a minimum:-))
m.macskosz
@szandokan: Nem, most megint fordítva ülöd meg a lovat!
Az ilyen enikőkovácsoktól kell megmenteni az emberiséget.
MEG AZOKTÓL, AKIKET AZ ILYEN IQ NUKU SENKIK IMÁDNAK!
szandokan
@m.macskosz: Lehet, hogy imádja őket, lehet, hogy csak bérkommentel, de az is lehet, hogy csak elege van abból, hogy mindenért Orbánt hibáztatják, még a jégesőért is. Nem a stílusom a nő, de abban a közegben nagyon nem is lehet másként kommunikálni.
m.macskosz
@szandokan: Ki kényszerít egy emőkekovácsot arra, hogy egy magyarországi ...
ja, hogy kicsit provokátor? Milyen közegről beszélsz? Egy romániai munkahely,
ahol munkaidőben Magyarország belügyeibe pofázik bele?!
Knapp75
@szandokan: "Ez a face, amire a netadó lenne a minimum:-))"

Hjaj te butus, nyugodtan trágárkodhatnánk tovább, mert a netadót a szolgáltatók fizetnék, mi akkor sem éreznénk meg, ha havi 7000 vagy 70000 ft lenne!!
szandokan
@Knapp75: Nem valószínű, hogy a szolgáltatók benyelnének ilyen mérvű adót, főleg a kisebbek nem. Mindenesetre kevesebben maradnánk netfüggők:-)) Viszont nem lesz netadó, nem is volt ez tervben soha, ez az egész másról szólt.
Citromka
@mariaberta: Nem értem, hisz semmi sértőt nem írtam. Vannak itt cifrábbak is. Csak azt írtam, hogy hogy lenne pénzünk, hisz ellopták! Amit meghagytak, abból élni is nehéz, nemhogy utazgatni! Megnézném, ő hogy utazna annyiból, amennyit egy vidéki dolgozó keres! Na jó, lehet, hogy első dühömben nem voltam ilyen finom, de csak az igazságot írtam le!
magyarbakancs
Surján elvtárs problémái akadnak a hétköznapi dolgokkal szeretném felhívni szíves figyelmét arra,hogy ma nagyon jó pszichiátereink vannak és egy kis gyógyszeres kezelés is kellene.
kukac50
Surjánnak ha 47 ezerből kellene élni befogná a pofáját!
Knapp75
Boldogok a lelki surjánok, mert övék Viktor barátsága.
Knapp75
@szandokan: Nem volt tervben a netadó? Akkor ez a Varga Misi hazudott, mikor azt mondta, hogy a netes telefonálásunkat akarja megadóztatni...

A netfüggőséget még ez az adó sem tudná visszaszorítani, csak lassítaná a technológiai fejlődést és a net elterjedését.
Kb. mint ahogy a Nemzeti Dohányboltok sem szoktattak le tömegeket a dohányzásról, csak átalakították a fogyasztási, vásárlási szokásokat.
Akinek számítógépe van, az offline is el tudja tartalmasan (?) cseszni az idejét, szóval egy drágább net sem jelenti azt, hogy fel kell állni a gép elöl.
(ha meg spórolásból lassabb csomagod lesz és mindig az oldalbetöltésekre vársz, akkor az is plusz idő ám! hehe)

Egyébként hány különböző néven fórumozol?
szandokan
@Knapp75: Nekem nincs másik nevem. Na és neked?
bencemacska
Nálam ez az oldal már rég lefutott, és tessék egész jól elszórakoztam rajtatok!

Csak azt nem tudom, mi bajotok :az, hogy öreg vagy az hogy pofátlan?
A kor egy állapot, a pofátlanság meg jellemhiba!
Knapp75
@szandokan: Ez a név egy jól bejáratott brand közel 15 éve... Ha kicsit más is máshol, az első 5 karakter biztosan egyezik. (sőt, általában csak 5 karakter)

Bár nem győztél meg 100 százalékosan. ;)
Alapvetően nem vagyok bizalmatlan, de találtam már olyan jobbos kommentelő hölgyeket egy fórumon, akik ketten 25-30 néven (!) írtak lényegében főállásban, de mivel lelkes amatőrök voltak és a netről ismerték egymást, "eldugott" fórumokon (régi cikkek hozzászólásainál) egyeztették online a stratégiájukat.
Nagyon vidám időszak volt figyelni őket. :)
Ahogy kitaláltak egy karaktert és azt "felépítették"...

Aztán az mno fő fórumos megmondóját is megtaláltam máshol, vagyis nem is őt, hanem csak az üzenetét szó szerint több néven, több különböző fórumon.
Akkor érdemelte ki nálam a patkánykoma megszólítást! ;)

Most mondd, hogy ne legyek netfüggő, ha ilyen szupi dolgokat találhatok? hehe
Toby
Surján boncmester vajon kinek a nyitott koponyájából szedte elő magvas gondolatait?

Olyanok is!
szandokan
@Knapp75: Nem is akarlak meggyőzni semmiről, nekem éppen elég az, hogy én tudom magamról, ki vagyok:-) Gondolom, nem egyszerű elhinni, amiket itt leírok, ráadásul ez nem is egy Fidesz párti oldal, de éppen ezt szeretem benne, nem unalmasak a társalgások.
adrenalink
@szandokan: Itt nem is aludhatsz el a kommenteken, mert egyéni gondolatokat, nem pedig a Vezíred által jóváhagyott szövegek mantrázását olvashatod.:-)
gödörben
@Knapp75: Adó nélkül is emelik a szolgáltatók az árakat. Tegnap jött ki a jövő évi ár pl az Inviteltől. A többi sem fog elmaradni tőle valószínűleg. Az állandó külföldi példálózás ellenére érdekes, hogy itthon minden csak felfelé megy (ez alól a fizetés és annak vásárló értéke a kivétel). A példákban szereplő külföldön, már szinte ingyen van a telefonálás és a net.
bretagne
@magyarbakancs: Én nem kezeltetném magam vele. Ezek mind egyformán pökhendiek! Ilyenek a szolgák. Mert ugye, ők a mi szolgáink. Mi választottuk meg őket és a mi pénzünkből élnek. Akkor viselkedjenek úgy.
szandokan
@adrenalink: Na meg az sem elhanyagolandó, hogy mindig belém is köt valaki, és akkor elszórakozok kicsit:-) Azt hittem, már elvesztél.
H.Sandor
Surján nagyon biztos kézzel nyomja a billentyűket,de az éleslátásán lehetne vagy 30 dioptriát javítania.
Mellesleg az államilag szponzorált "békemenetre" hivatkozni pofátlanság !
Zsuga
Ez az ember sem hazudtolta meg fideszes mivoltát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.