Orbán Viktor fia előbb kiírta a Facebookra, hogy Erasmus-ösztöndíjjal Heidelbergbe megy, aztán pedig jött a folytatás.

A csütörtöki bejegyzés után most a hvg.hu vette észre, hogy a miniszterelnök fia vasárnap már azt írta, hogy nincs ösztöndíj, nincs Heidelberg, csak fiatalság, meg bolondság van, ahogy az az egyetemistáknál szokás.

Pedig még azt is próbálta beadni, hogy egyszobás albérletben lakik majd 2016-tól. 

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ebből a fiúból miniszterelnök lesz! Vagy köztársasági elnök! Esetleg király.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Apuka majd azt mondja csak így tovább Gazsi fiam.
nemkati
Ebből a fiúból miniszterelnök lesz! Vagy köztársasági elnök! Esetleg király.
Clavigo
@nemkati: Még ott van a teljesen önálló Rakkkhel...a Gázsi csak utána jöhet,,és csak akkor,,ha nála is kiderül,,hogy mindenre alkalmatlan,,,mint a Fater volt ,annak idején.
m.macskosz
"Orbán Gáspár megvezette az országot"

Meg a f...-t vezette meg! A kis kretén százszor születhetne a nemzőjével és a szülőjével, ...akkor se! Nem mindenki birka!
Aki Én
Ez csak a gépház zaja, vagyis a teszt üzemmód.
Úgy hiszem apáról fiúra száll egy ország megvezetése. A folyamat elkezdődött, kell az utánpótlás.
sentinel216
Normális ember az apja szavát sem hiszi el már évek óta. A kis purdé füllentésére, legföljebb a játszópajtásai legyintettek. Nem volt ez olyan mókás durrantás, Gazsi! Faterod lózungja, pl. internet adóval! Na, az volt egy jó móka! Egy millió hívője bizalma bánta. Az igen!
Vizual
Neki játékszer a rónaság. Benne meg figurák vagyunk a játékához ennek a kis seggfejnek. Olyan mint az apja. Meg a nagyapja. Bár az apja tanulhatna a nagyapjától és jól elverhetné ezt a kis senkiházit. De azt hiszem mondtam már. Fehér emberek vagyunk és nem felejtünk. Mi sem.
Hellcat
Apja fia! Mintha csak a választási ígéretek hallanám! 1 millió új munkahely! Megvédjük a nyugdíjakat meg a többi...csak az apja utána elfelejti odanyögni, hogy bocsi trollkodtam.
verum
Sajnálom ezt a gyereket, de tényleg. Mert csak árnyék lehet.
Ha szeretik, ha utálják, ha sikere van, ha elbukik, az csak a papa miatt van. Nem ő vezette meg az országot, csak a papa fiacskája.
Ő érdektelenebb és személytelenebb mint egy hajléktalan gyereke.
Clavigo
Ne légy hülye Gááázsi...A furkó Faterod elég ennek az országnak. ..Te meg csillapodjál.
Gemüs52
@verum: Nem ,én nem sajnálom! Élhetne / tudom ,nehéz / teljesen külön életet ,de ő inkább rá tesz még egy lapáttal!
Freewolf
Most csak szegény kölyök nem írhat butaságot a facebookra, mert Orbán Viktor fia? Ugyan már! Így kell túllihegni a semmit!
verum
@Gemüs52: senki nem tehet róla, hogy milyen családba születik. És nem ő az egyetlen, aki apuka, vagy anyuka hátán kerül az élre.
Még megtaníthatja az élet egy jobb értékrendre, de az bizony keserves lesz.
nezelodo
Basszus, ez is a mi saját lábunkra akar állni mint a Rasi! Jobb lesz ha leszállsz a lábamról, mer elszalad egy viktoros saller.
soljanka
Azt ugye láttátok, hogy a Giró-Szász gyerekkel poénkodik/komcsizik folyamatosan.
Azért olyan jó, hogy van ez a "trollkodás" kifejezés. Így komoly hívőként is nyugodtan hazudhat bármit, csak közli, hogy trollkodtam, osztjónapot.
verum
@soljanka: - ha nem közli, hogy trollkodik, akkor sem lesz semmi. Tehet amit akar a papa árnyékában.
soljanka
@verum: Én Istennel való elszámolásra gondoltam, mivel elég keményen nyomja a hitet az adatlapján.
Az természetes, hogy bármit megtehet. Van egy ország, ahol az emberek ezt szeretik: elvtelen kiskirályokat választanak, és élvezik, hogy baxogatják őket. Így a kiskirály fia is azt tehet, amit akar. (Pedig én Gazsit normálisabbnak gondoltam)
Viszont az is benne van a pakliban, hogy tényleg volt ösztöndíj, de ez most nem jött volna jól az apunak, és Habony kitalálta a trollkodást.
verum
@soljanka: - bármi igaz lehet ebben a témában és igaz lehet az ellenkezője is. Hiteltelen már az egész bagázs.
Nem tudom az adatlapján mi van, nem kerestem rá. De hogy nem féli Istent, abban igen nagyon bizonyos vagyok. Pedig ott, azon a szinten apuka sem segíthet, sőt...
feleselek
Tisztára, mint az apja! Mindenkit hülyére vesz...!
sentinel216
Te Gázsi gyerek, jól meg kell még szívnod magad ahhoz, hogy olyan nagyot és recsegőset fingjál,mint apád. Csak nehogy más is a gatyába szaladjon!
köhögő bolha
A csúti rajkó megtesz mindent azért,hogy rühelljék mint az apját!
JAJMÁR
Nekem is lenne kedvem most kiírni pár dolgot, - oszt majd azt mondanám, hogy vicceltem, vagy hogy "nem szóltam, csak a nevedet gyakoroltam..."

Nem tudom pontosan, hogy mennyi idős, de szerintem felnőtt korú. Ez a tett pedig nagyon gyerek észre vall. Biztos, hogy ez a gyerek egyetemista...?
Vizual
@Freewolf: Tullihegni Freewolf ? Talán mond annak a sok gyereknek akik az apja miatt nem jutnak be iskolába. Ő bejut de mégis hülye marad. Az apja miatt ? Talán. De ehhez tehetség kell. Meg pofa. Gunyolodni azokon akiket elnyomnak, akiknek nincs lehetőségük az iskolára és mint ennél a gyereknél az egészségügyre. Az már csak hab a tortán, hogy ezt csinálja a demokráciával a szabad ujságírással, Ennyi a tisztelet benne, irántunk. Mert ő ORBÁN FIA ! És igen. Ő nem írhat. DE látjuk a Rahelnál és nála is a nagyúri gőgöt. Te meg táplálod ezekben a gyerekekben. Igy Te adod alájuk a lovat, hogy szemetek legyenek. Ez nem jópofíság hanem beképzeltség.
Freewolf
@Vizual: Én nem látok ebbe ennyi rosszat! Szerintem marhult a gyerek és ennyi! Azt, hogy azokon gúnyolódott volna, akik nem jutottak be, én nem látom bele az írásba! Túl van dimenzionálva az egész ügy szerintem!
Vizual
@Freewolf: Ő mint írtam ORBÁN FIA: Igy szerintem kihasználja ezt. Kussolni kellene mert a mi pénzünkön ült fel a parnasszusra. Focizni nem tudott, ha ő volt az, és egyéb ütős, odafigyelésre alkalmas dolgot sem csinált. Igaz az apja beültette ezt a kis kretént a nagyok közé. És boritékolom élete nagy napja lesz ez és majd öregkorára elmondhatja, hogy a " nagyok között voltam" Én ezekből hiányolom a nyugalmat, a toleranciát és az udvariasságot, ha már a bőrünkön az Orbán fia ! Mást nem tudok érdemei elismerésére.
De remélem én nem tudok bekerülni az ujságokba, mert egy szürke kis középszer vagyok. Ez még annyi sem.
Freewolf
@Vizual: Melyik vezető politikus fiának, lányának nem volt kinyalva a hátsója? Ezt nem Orbán vezette be! Annyiban igazad van, hogy mivel Orbán fia, neki jobban meg kell minden lépését gondolni! Hibázott a srác, remélhetőleg tanul belőle. Ha nem, akkor a ballib újságok naponta szétszedik majd!
Én sem vagyok Orbán fia és én nem hogy nem tudok focizni, de nem is nézem, mert nem érdekel. Valamint nem török pálcát minden jellemhiba fölött.
m.macskosz
@Freewolf: Minden él és hátsó szándék nélkül mondom, hogy a "híres emberek" gyerekeit őszintén sajnálom. Nem lehetnek soha egyszerű, normál állampolgárok. Mindig kiveri a biztosítékot az ország lakóinak egyes rétegénél a viselkedésük. Ha van rajtuk sapka, azért, ha nincs, akkor azért. DE! Némi szerénység egy átlagos állampolgár esetében sem visszatetsző, egy miniszterelnök sarjánál azonban követelmény kellene, hogy legyen.
Na, de nyilván nem tudhatja mi az, ha a fater milliókat/milliárdokat dobál ki az ablakon abból, amit nem ő teremtett meg, emberek százezreit tapossa a sárba büntetlenül...
Nem könnyű úgy tisztességessé válni, hogy a fogalmat magát megélhetési csuhások definiálják.
Freewolf
@m.macskosz: Ami Orbán fiának a viselkedését illeti, nincs vita közöttünk! Jobban járt volna, ha szerényebben adja elő. Nos, nem engem fognak ezért csesztetni. Nem látom, a gyerek kit taposott sárba, de biztos rossza a szemem.
m.macskosz
@Freewolf:"... ha a fater ...tapossa a sárba büntetlenül..."
Freewolf
@m.macskosz: Hidd el nekem, 2018-ban erre válaszolni fognak a választók! Szerintem a Jobbikkal együtt lesznek kormányon! Szóval, nem lesz itt Orbán kergetés! :-)
human
Most egy facebook hacktől nem fogom magam hanyatt vágni. Ráchel, na az viszi a prímet.
m.macskosz
@nemkati: ma, 10:09
"Jó" törvényalkotással akár mindhárom egyszerre és egyidejűleg. :)
m.macskosz
@Freewolf: Én sem tartom kizártnak. :(
Freewolf
@m.macskosz: Talán a balosok is összekapják magukat, de ott már annyi primadonna van, hogy nem egyeznek meg! Mondjuk az országnak is jobb! :-)
m.macskosz
@Freewolf: Ha tényleg egyszerre érezné minden ember, hogy "szar van a palacsintában", talán észhez térnénk, ...de sajnos ezt az "oszd meg és uralkodj" politikát orbánviktor nagyon megvalósította. Fasza csávó. Remélem, a történelmi ősök sorsát is ismeri.
bakegya
SZÉLHÁMOS-a magyar egyetemi ifjúságnak kemény anyagi gondjai közepette,nincs ilyen skizoid agresszióra se ideje se esze!-a cölöp -teknős fia viszont mintha minden közjogi tisztség híján is macska egér játékot eröltet az apját már nem igazán támogatók táborával-remélem nem felejtik el neki...a családi kultúra műveltségét!
Toby
A kis hugyos korán kezdi a hazudozást, úgy tűnik ez is génfüggő !Fordulj bizalommal apádhoz, a felcsúti Háry Jánoshoz !
micfild
@sentinel216: Megvezette. De most. Valaki szólt neki, hogy nem kéne hergelni a népet azzal, hogy ő is közpénzt nyúl le.
Azt hiszi a nemisnemis hazugsággal visszacsinálhatja.
Kire ütött ez a gyerek... én nem is értem.. és ahogy nézem mások sem értik.
nemkati
@m.macskosz: ma, 16:06 Nehogy azt hidd, hogy elszabadult a fantáziád. Csak realista vagy. :)
Freewolf
@m.macskosz: Miért Orbán Viktor a hibás? Ha Gyurcsány nem teszi 2006-ban, azt amit, soha nem lenne Orbánnak kétharmadja és talán Jobbik sem lenne. Itt Gyurcsány volt a szülő!
Mézike
@bohóc: Aki hazudik az nem törődik azzal hogy szavai bárkit is megbánhatnak.
verőce21
Tehát a hozzászólásokból következik, még jó 15-20 éves Fidesz kormányzásra számítanak a "jelenlévők". :)
Anna Mária
@nemkati: Ne fesd az ördögöt a falra! :)
micfild
@verőce21: és te ennek örülsz?
ha épp éhendögleni készülsz, akkor is röhögcsélni fogsz, de legalább orbánkirálylesz?
Freewolf
@verőce21: Nem biztos, de 2018 nagyon esélyes!
m.macskosz
@Freewolf: ma, 17:2...Tesztelsz, jóbarát,
Gyurcsány bevallotta, hogy a pofájába hazudott az embereknek.. azok jelenlétében vallott, akik kaszáltak .. vikike mikor is ..?
Freewolf
@m.macskosz: Nem tudok válaszolni! Mondjuk Orbánék legalább kormányoznak, amit Gyurcsányról nem tudok elmondani!
m.macskosz
@Freewolf: Mit értesz kormányzás alatt? Hatezer államtitkár-szerű pénzrablót?
Egyetlen saláta és nem saláta törvény nem élt meg egy fél évet sem módosítás nélkül!!
Miről beszélsz, EMBERKE?
m.macskosz
A francba! Még ötven hozzászólást sem ért a hír...
Freewolf
@m.macskosz: A gazdaságról. Még a nyugat is megdicsért, a hiánycélt tartjuk.
m.macskosz
@Freewolf: Néhai édesanyám is megdicsérne, milyen olcsón NEM veszek borjú bélszínt.
Nil
@Freewolf: Gondolkozz egy kicsit
Mit tett Gyurcsány?
Ki akarta mondani végre az igazat?
Neked ez a nagy baj?
A jobbik már rég megvolt és a fidesz szülte nem az mszp- csak akkor még más szerepet játszott a politikában.
HA az öszödi beszéd idején a pártja kiáll Gyurcsány mellett és nem félti az addig összeszedett vagyonkáját - akkor ma egy tisztességes, becsületes, gyarapodó országban élhetnénk. Sajnos ami történt abban az szdsz-nek is jócskán benne volt a mancsa
micfild
@Freewolf: jaja.. kormányoznak. Az "ezüsthajót" a Niagara vizesésbe, De ők már leszálltak róla.
Anna Mária
@Freewolf: Én pedig téged dicsérlek meg: szépen felmondtad a leckét. Leülhetsz.
GeoCravker
Nem is egyetem kell, hanem szakdolgozat. Legfeljebb apuci megíratja valakivel. Esetleg Pali-bácsi kölcsönadja.
volvós
Elmebeteg nagypapa, elmebeteg apuka...
most öröklödik tovább ??? Jesszusom !!
evacica
@Freewolf: Mit csinálnak, Orbánék? kormányoznak, na ne, ez minden csak nem kormányzás! Fejetlen kapkodás és ötletelés a ép meg jól meg szívja! Meg is érdemeljük, mert adjuk!Gazsi meg jobb lenne, ha mondjuk Kazahsztánba menne tanulni, apuci úgy is azt mondta, hogy ott érzi jól magát!
Vizual
@Freewolf: Hát nem Freewolf. Ha jól van nevelve nem szol be ő sem és a nővére sem. De ezek igy vannak nevelve. Talán említsél meg még egy gyereket aki igy viselkedik az apja a kormányzása alatt ! Nem tudsz. DE ebből látszik az Orbán család hozzá állása. Akár tetszik neked akár nem. A gyereknek kuss. De ha apu nem nevelte meg...Igaz miközben mi az éhezökről beszélünk Orbán tavaly egy sonkát hurcolászott a facén. Idén már nem. Talán rájött, hogy véges a hatalma. Az ilyen apróságokból látszik az emberek hozzá állása.
wagabund
olvasom a hozzászólásokat...
... itt is előkerült Gyurcsány neve..
Toby
A magyar várható jövő:

2110. május 4. Kormányülés. Téma, a globális felmelegedés okozta gazdasági károk.
Konklúzió: Gyurcsány.Bajnai tandem !
Törölt felhasználó
Szerintem meg hagyni kéne azokat a gyerekeket, akik nem "urizálnak", mint "boldogulós" Ráhel és homlok verejtékezve dolgozó ura Elég baj, hogy van egy ilyen apjuk!

Mondjuk nincsenek kétségeim, hogy apuci minden gyerekéről gondoskodott, ahogy Ráhelékről is a maga módján...:)
izo
@Hellcat: Ha figyeltél volna azt mondta 1 millió mhely 8 év alatt.
Anna Mária
Unom a Gáspárt, unom a Ráhelt. A többieknek remélem, nem lesz már lehetőségük megnyilvánulni.
rugacs
Jellemző: ha éppen az O.V.-t nem lehet fikázni, fikázzák a fiát. Már a főcím is kész röhej:
"Orbán Gáspár megvezette az országot"
Ezek szerint ha valaki ír valamit a fb oldalára, az vezeti az országot... :-)
Persze vannak, akik onnan veszik az ihletüket, azon élnek éjjel-nappal. De a normális emberek azért erről másként vélekednek.
Van élet a facebook-on kívül is.
Amúgy meg, aki felnőttként ezen ilyen jót csámcsog, el tudom képzelni, kölyök korában milyen agyatlan volt. :-)
justhpeter
Biztos, hogy csak a gyerek a hibás ? Ha a szülői példaadást veszem alapul, szerencsétlen gyerek csak azt látta, hogy apuka komoly munkahelyen sose dolgozott, az egyetem után beült a parlamentbe osztani az észt, ráadásul ez a fajta aktív munkakerülés hozta a legnagyobb lóvét a családnak. Miért ne akarná követni ?
Vizual
@rugacs: Elég hogy tudjuk, hogy a család is lekezelően áll hozzá a magyarsághoz. Hozzánk. És nem szóltuk meg ezt a kétballás taknyot, hanem ők kezdett szemétkedni. Nem tudom baráti körnek nevezni magam. Mert szörnyen utálom ezt beképzeltséget. Hát rugacs a TE szintedet biztosan nem ütik meg,
soljanka
@rugacs: Elolvastad, mit írt? A hülyegyerek komcsizott egy jóízűt a Giró-Szász ivadékkal.
A Kisz-titkár apjával, meg a pártitkár nagyapával, illetve anyai részről besúgó nagyapival a háta mögött. Komcsizik. Aki egyébként az első évi tárgyakat sem teljesítette még teljesen. Most másodéves. ( ezt épp a haverja, a kis Giró-Szász írja neki, tehát nem kitaláció)
A megvezette és vezette között meg van egy kis különbség. :)
Anna Mária
@soljanka: Köszi, hogy beavattál a részletekbe.
Nagyon undormány kölkök ezek, szerencsére kevés az olyan bokor, ahol ezek teremnek.
nusika
Ez nem dicsőség, ha egy miniszterelnők fia ilyent tesz!De,ha az apja a példaképe...akkor teheti.
nemkati
Megvezette az országot. Gúnyosan, cinikusan. Pontosan azt az eszközt használta, amiről tudta, hogy a legtöbb ember szemét a legjobban csípi: hogy 0rbán, vagy a kormánypártok családtagjai, barátai, kedvezményezettjei olyasmikhez juthatnak hozzá mások előtt, sokszor ráadásul jogtalanul, amihez a "keményen dolgozó kisember" pont ezek miatt az elsőknél is elsőbbek miatt nem juthat hozzá. Milliós fizetésekhez, tarfikhoz, játékgép-szervízhez, közbeszerzésekhez, földbérlethez, egyetemi felvételhez, ösztöndíjhoz, bedőlt brókercégben levő pénzéhez, stb.
kkalman
A Gazsi gyereknek még van mit tanulnia.De nem az apjától, vagy a saját lábunkon álló Rühelkétől kellene tanulnia, hanem az emberiség normálisabb felétől. A tananyagban szerepelhetne a mások tisztelete is.
Anna Mária
@kkalman: Ez tényleg egy extrém család lehet, nemcsak az apa szörnyeteg, de az anya is: a gyerekek képtelenek észrevenni önmagukon kívül másokat. Ilyen sötét akarnokok normális helyeken nem nevelődnek.
Jankó123
Megmutatja az országmegvezető "kishenceg", miként áll a "saját lábára"!
Annyira azért nem szegények, hogy egy iskolát ne tudnának legalább hazudni!
Hellcat
@izo: Ahhoz képest is le van maradva :) vagy beleszámolod te is a több százezer kivándorlót? Meg a közmunkásokat? Mert az nem ér ám! Ígért még olyant is hogy megvédik a nyugdíjakat...ehhez képest elvettek 3000 milliárdot azért mert "eltőzsdézik" aztán elszórták...például MOL részvényre :D Jah meg jó sok önkormányzati pénz is ragadt bent bedőlt brókercégeknél...az már más igaz? Jah tudom azok a libsibolsik voltak nem? Szemét komcsik hoztak gyors egy törvényt ami kifogott az alkotmányozó fideszes kétharmadon...újra tudták írni az alaptörvényt de a brókercégek ellenőrzése már túl nagy falat volt. És te ezeket véded...szégyenemben a házat is magamra gyújtottam volna a helyedben.
soljanka
@Mirabilis: Hát pont az Erasmusra írta neki a haverja, hogy nem mehet, mert vannak az első évből visszamaradt tárgyai.
Egyébként meg felőlem mehetne, hisz annyi joga van, mint minden más diáknak.
De amit csinált, az tényleg gáz.
Az az érdekes, hogy a seggnyalók már most 20 évesen éljenzik, hogy milyen qrva jó fejség volt. A füllentéssel meg a komcsizással...
soljanka
@Anna Mária: Szívesen. A helyzet, hogy picit itthon vagyok, és időm rengeteg. Így aztán böngészgetek :)
Tényfeltáró
@nemkati: Apáról fiúra száll a hazudozás.
rugacs
"Megvezette az országot" ha-ha-ha.. :-)
Ki van rácuppanva a fiú fb oldalára? Az ellenzék.
Kiket hülyít? Az ellenzéket!
Én ugyanezt csinálnám a helyében, ha tudnám, hogy a csőcseléknek az a szórakozása, hogy a fb oldalamon csámcsog. Hülyíteném őket! :-)
Persze az, hogy ez a szánalmas bagázs az "országnak" tartja magát elég röhejes, de hát határtalan önbizalommal rendelkeznek.
Desischado
Mit lehet ettől a kölyöktől várni! Kitől tanult volna igazmondást, tisztességet, tiszteletet? Meglátszik, miféle családból való!
Vizual
Rugacs Te vagy az Orbán fia ? Nem lehet mert te hűlyébb vagy nála. Csőcselék meg TE vagy, ha újra olvasod magad meglátod. De nem érsz fel a gyerekhez. Szerencsétlen.
mate03
@verőce21: Sosem legyen nagyobb örömöd!
brutus
@Hellcat: A MOL reszvenyeket nem abbol a penzböl vettek ! Ugy tudom, hogy volt a Bajnai-kormany idejeböl meg egy lehivando IMF (?) hitel.
Hellcat
@brutus: Lehetséges. Most nagyon nincs időm utánanézni :) A lényegen nem változtat.
Mézike
@Freewolf: Nem az a baj az Orbán gyerekekkel hogy ki van nyalva nekik..., hanem az hogy nagy arcuk van .
Pedig nem tettek le semmit az asztalra amiből lehetne.
Mézike
@Freewolf: tegnap 11 27.re.
Épp azért mert Orbán fia, illene odafigyelnie mit ír a facebookra.
mariaberta
Van akinek erasmucija van, van akinek saját lába, mindegyik Orbán származék. Kell ennél több magyarázat?
1magyar
Ez elég rossz vicc. Nem engedhetné meg magának.
Tényfeltáró
Ez az alma nem esett messze a fájától. Épp olyan pudvás.
gibgab
Istenem! De szánalmas ez a viselkedés...!!!
Bercifiu
@Mézike: Bolond lyukból, bolond szél fúj.
Borsodi
Az apja egyfolytában megvezeti az országunk népét,a fiának is el kell kezdeni ha már focista nem lehet .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.