Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet – írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság.

A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök veje az őt és családját ért folyamatos támadások miatt hozta meg döntését.

A Napi Gazdaság felidézte: Orbán Ráhel és Tiborcz István 2013 szeptemberében házasodott össze.

"Ezt követően gyakorlatilag nem telt el olyan hónap, hogy valamelyik médium, ellenzéki párt ne foglalkozott volna a Tiborcz-érdekeltségek vagyoni helyzetével" – fogalmazott a cikk.

Kiemelték azt is, hogy kedden az Országgyűlésben az LMP is az Elios nevű vállalkozás tevékenysége miatt intézett kérdést a kormányfőhöz, aki leszögezte: senki nem élvezhet előnyt és nem szenvedhet el hátrányt sem kapcsolatai, sem származása, sem politikai nézetei miatt.

A Napi Gazdaság emlékeztetett: Orbán Viktor elmondta, hogy korábban utasította az állami társaságokért felelős fejlesztési minisztert, kötelezze a cégeket arra, hogy aki rá vagy családtagjára hivatkozva ott megjelenik, azonnal zavarják el.

145 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Szerintem,az érintett cégeket, a látszat kedvéért, eladást színlelve , strómanjának átjátszotta. A vagyon felett továbbra is ő dominál. Átllátszó trükk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Szerintem,az érintett cégeket, a látszat kedvéért, eladást színlelve , strómanjának átjátszotta. A vagyon felett továbbra is ő dominál. Átllátszó trükk.
papa.49
@Sziszifusz: Eljátszotta a ,, sintér sofőr,, kottáját mikor eladta 2010. ben az érdekeltségeit...
soljanka
Innen fúj a "Kormány a korrupció ellen" kampány. :)
Lé lenyúlva, cégek eladva, pénz külföldön.
És most mi leszünk a legtisztább család.
Z s e n i á l i s.
Senara
Átlátszóbb mint a legtisztább üveg ! Orbán vejének is lesz egy , vagy több "Mészárosa"
eszegfu
Igen egyszerü a "trükk", hogy ne bántsam O.V-t és családját: meg sem kellett volna vennie a cégeket, sőt közbeszerzésen sem kellett volna indulnia! Most, hogy akár ténylegesen, vagy csak látszólag eladja, csak növeli az én rosszindulatu "kitalációmat". Ha eladja: biztos sokkal többért, ha csak látszólag, akkor ujabb "stróman". Hát kell ez nekik?!
nemjoezigy
@soljanka: Megelőztél, ezt magyaráztam a nejemnek, hogy így mosta tisztára a mocskos közbeszerzéseken (nem nyert, hanem) kapott pénzt!
Remélem az utánunk jövők, gazdasági bűncselekmény címén a többi aljassággal szerzett pénzekkel együtt ezeket a pénzeket is visszaadják a jogos tulajdonosainak a NÉPnek!
verum
Ha visszaadja és új pályázatot írnak ki, az korrekt lenne. De kinek adta el és mennyiért?
verum
De legalább már úgy tesznek, mintha! Vajon mi lehet a háttérben?
Toby
Pintér is "eladta" 5 milláért a többszáz milliót érő cégeit ! Hiába na, vannak ilyen áldozatkész emberek,...közben keresem a gyógyszereimet...
magyarbakancs
A cégéből felvett javadalmat is vissza adta mikkor még sorra nyerte a közbeszerzéseket.?
Amennyiben ez megtörtén gerinces ember,ha nem csak megint egy szemfényvesztés,blöff.
Majd más cégben lesz kisebbség tulajdonos és ugyan ügy nyeri a közbeszerzési pályázatokat mis apósa lesz a Miniszter elnő úr.
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
Nem is csodálom, hogy elege lett a média állandó áskálódásából. Nem egyszerű az, ha valaki a miniszterelnök családjához tartozik, akit fél ország gyűlöl, és egyből támadásba lendülnek, ha a családon belül nyer valaki el egy pályázatot. Jól is tette, hátha így békén hagyják, habár a magyar mentalitást ismerve, no meg a sok irigykedő "én a kormány miatt nem vittem semmire" típusú emberek miatt ez nem fog bekövetkezni.
lópicigáspár
Engem sosem zavart, hogy áskálódtak ellenem, hisz tudtam, hogy minden rendben van a dolgaim körül!
Sziszifusz
@szandokan: 09:10
Szegény Tiborc, jogos a panasza !?
Tehet ő arról, hogy O.V. lányába lett fülig szerelmes és őt vette el ? Ezért bántják őt oly sokan ? Az alaptalan vádakat el kell utasítania, melyek szerint az apósi közrehatás el sem képzelhető amikor azt az egy-két három-négy ki tudja hány pályázatot megnyerték azok a cégek melyektől végre valahára, áron alul meg tudott szabadulni.
m.macskosz
@szandokan: Ez még tőled is gyengus hozzáállás. Ne röhögtess már, hogy az érzékeny lelküket bántaná bármi is!
Aki Én
@szandokan: 09:10 Átlépted a demagógia összes létező és nem létező határát! Viszont végre elismered, hogy a fél ország utálja (többen).
Azért úgy fogalmazni, hogy ,,egy" pályázatot, azért egy kicsit erős. Qrvára nem érted a lényeget. Nem egy pályázatot nyert, hanem havonta akár 2-3-at, és még fideszesektől is lehetett hallani, hogy ez már nagyon durván rá van írva.
Nem a kedvencem a Gyurcsány, de megemlítem, hogy az egy szem pályázat nyerésével is áldozata lett a fideszes hadjáratnak. Érzed a különbséget?
Egyébként gondold végig ezt a hírt. Basszus ember, te tényleg nem érted mi folyik itt...
eszegfu
@szandokan: 9:10 De pontosan egyszerü! Nem is kellett volna pályáznia, cégeket venni!
Hsz-idből ugy vettem ki, hogy Te magad sem közbeszerzésen nyered a munkáidat...akkor főleg a rokon már ne pályázzon, hanem dolgozzon, igy mutasson fel valamiféle jólétet, nem gondolod?!
Levendula
Esetleg ha a vevők nevét megismerhetnénk...
Vizual
Hát valamit tud. Ha Orbán bukik támadási felület ez a családi vállalkozás. Valami készül, mert miért adnám el a jól fejhető vállalkozásomat, amit folyton pénzzel pumpálnak. Egyébként meg talán feledésre itélték Rahelka közel sem korrekt nagyképűségi szemétségeit. Már nem halnak éhen.
pbalage
@Vizual: becsokizott a kiccsalád a nagy júniótól, hogy a körmükre néz az Altuson keresztül, aztán volt lóvé, nincs lóvé.
Manhattan
Egyszerű a képlet: fillérekért megvette, vagyonért eladta.
Gonoszgólya
Akkor már csak a lopott fát kéne kifizetni...
volvós
@Levendula: 10:22

Félö, hogy ezt soha nem fogjuk megtudni !!! :-(
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@Gonoszgólya: 10:36 Nem tisztem megvédeni senkit sem, de szépen kérlek, hagyd ki az anyukáját ebből... Mindig olvasom a hsz-idet, és kb. 10-ből 1x valamiért "elszállsz", bedühödsz. Az agresszió meg csak agressziót szül. Ráadásul nem kellene, hogy kitiltsanak!
nemjoezigy
@szandokan: szandokán, szandokán,...
Itt többnyire nem elnyert pályázatokról volt szó, hanem az ő cégükre kiírt pályázatokról.
Mit gondoltok mostanság miért nem nyernek a simicska cégek?
Mert nem azokra írják ki a pályázatokat.
Így működik orbánisztánban a piacverseny.
Ugye sandokan. Mintha @eszegfu is utalt volna erre, ma, 10:21-kor .
papa.49
Egy újabb ,,Mészáros,, lép színre, ennyi a változás...
Aki Én
@Gonoszgólya: 10:36 Szerintem ez tényleg nem érti...
Aki Én
@szandokan: ...meg hát egy egyszerű coca cola kupakgyűjtő játékban sem vehetnek részt családtagok. Éppen a támadási felület és a félreértések elkerülése végett. Látod van aki még egy baseball sapka esetében is tudja mi ízléstelen és etikátlan. Na meg a nagy számok törvénye...
Vizual
@pbalage: valoszinű mert igy megáll a dolog oitt, hogy volt cége, csak eladta. Igy a közbeszerzések megszerzéséről Orbán érintettségéről ott már nem fog szó esni. Igy megnevezték "Kaja Ibrahimot" vagy kit.
És ki vette meg se perc alatt ? Arról nincs szó ? Mert látjuk hónapok múlva már Habonynak is lett állása, sőt célirányos...Most jön a NAV és boritékoljuk a megállapításaikat ? Nem kell.
eszegfu
@Aki Én: Jó a hasonlatod és igazad van! Én egy kiadónál dolgoztam, ahol a keresztfejtvényeket megfejtők közötti dijakra sem mi, sem a családtagjaink nem "pályázhattak".
A sorsolás közjegyző előtt történt, pedig ezek "piti" dijak voltak.
Gonoszgólya
@eszegfu: Mert EZEK azonnal kiakasztanak. Olyan az értemi szintjük, mint ha kavicsokkal vitatkoznál. Ha simogatod őket, nem érsz el semmit. Ha azt akarod hogy valami nyom maradjon rajtuk, rávágsz egy másik kaviccsal. És ők akarnak kavicsok lenni. Akkor meg legyenek, de vállalják a következményeket is.
verum
Az is lehet, hogy mosolyszünet van odahaza és most visszakérik a "babaruhát". ;-)
eszegfu
@Gonoszgólya: Értem én a mérgedet... szerintem pedig, nem "akarják" megérteni, mert ők mást hisznek a Fideszről, akár teljes lélekkel. Lehet, hogy hülyeség, de ahogy engem nem lehetne "megtériteni" mondjuk a Fidesz, vagy a Jobbik felé, ugy őket sem tudod mármelyik ellenzék felé. Látják a dolgokat, csupán más nézőpontból. És még mindig arra kérlek, legyél türelmes és lehetőleg ne "anyázz".
pbalage
@Vizual: valaki biztos megvette, ha egyszer eladták.
Valószínűsítem, hogy off-shore lesz, mert vágom annyira a fidesz technológiáját.
pl. a Vanuatu National Elecric Ltd.
Dr. Felipe
Ezek szerint valaki kiokosította hogy a Kajmán szigeteken vagy a Holland -Antillákon kell céget alapítani.
A nagyok már így csinálják.
szandokan
@Aki Én: Tévedésben vagy, nagyon is értem, mi folyik itt. Viszont néha kicsit meg kell mozgatni az állóvizet, nem? .)
szandokan
@eszegfu: Néha nem is értem, hogy egy hozzád hasonló intelligens ember megpróbálja az ilyen férget jobb belátásra bírni, ráadásul szép szóval. Üde színfolt vagy a propin.
szandokan
@Gonoszgólya: Vajon neked milyen lehet az értelmi szinted? Én dolgoztam a Kádár rendszerben (soha többet nem akarnék olyat), két gyárat építettem fel, két szabadalmat adtam a világnak, embereknek jól fizető munkát, és te anyázol itt engem? Te mire vagy büszke amúgy, hogy eltartunk az adóinkból? Anyám egy éve halt meg te szerencsétlen, repülsz innen hamarosan, féreg.
eszegfu
@szandokan: Ugyan nem nekem irtad...de mond már meg M.o-n mióta van "állóviz"!? Nem telik el szinte egyetlen nap sem, szinte "buzgár" módjára valami mindig a felszinre kerül!
Ugyhogy ezt a hsz-det most a humorosnak fogom fel.
szandokan
@eszegfu: Valahogy te mindig megérted a mondandóm lényegét. Én itt szeretem felkavarni az állóvizet olykor, persze igazad van, én kicsit másként közelítek a dolgokhoz. Én elismerem, hogy Gyurcsány, Bajnai nem bűnözők, nem ítélték el őket, nincs bizonyíték ellenük. Ahogy kiderül bármi is Orbánról, vagy bárkiről (na persze azért a Mészáros, Habony, Semjén, Harrach félékről megvan a véleményem), akkor el fogom ismerni.
eszegfu
@szandokan: Most viszont Te kapsz egy körmöst azzal a BKV-s rovásirásos vonalzóval! Nem akarok én itt a jószándéku "tanitónéni" lenni, de nem birom, ha ilyen csunyán beszéltek egymással! Mindenki egyformán embernek született, mindenkiben van olyan jó tulajdonság, ami a másikban nincs és forditva. Kérlek Te is legyél türelmesebb, elfogadóbb... sokkal jobban lehet igy beszélgetni még akkor is, ha homlokegyenest más a véleményünk.
eszegfu
@szandokan: 12:54 Hát most "lepaktáltál" velem a "ballibsivel"?! Ez már a 2. alkalom, hogy
a magamfajtának elismersz bizonyos dolgokat... Viccen kivül az a baj, hogy O.V-ről és bármelyik fideszesről "kézzel fogható" bizonyiték az ő kormányzásuk alatt nem lesz, sőt el sem jut még a birósági szakaszig sem, hogy valamilyen felmentő, vagy elmarasztaló itélet legyen. Ennek következtében papir szerint mindig ártatlanok maradnak a Te szemedben. (Mig Bajnai, Gyurcsány esetében -- emlékeim szerint -- "felmentő" itéletek születtek, tehát évekig tartott a nyomozás.) Azért ez nincs rendjén, hogy a kormányzó elit mindent megtehet komoly következmények nélkül!
szandokan
@eszegfu: Ebben egyetértünk. A törvény nem vonatkozik egyformán mindenkire.
pbalage
ejj.. ejj... szandokannak most nagyon nem tetszik, hogy nem lophatnak simán a haverjai.
Húzzál bele, szandokan, ez itt a Z-I-N-T-E-R-N-E-T!
Itt nincsen semmi előnyöd, hiába nyafogsz, milyen gyárakat építgettél fel,
mással próbálkozz.
(kicsit súgok: ész.)
Fradigege
@Sziszifusz: Pont erre gondoltam. Ahogyan mindenki és a nagyok csinálják. Nagyon gyenge trükk.
szandokan
@pbalage: Nem akartam előhozakodni már ezzel, de gonoszgólya a nevéhez méltóan repülni fog, és te is, ha nem fejezed be az aljaskodást velem szemben.
bakegya
@Dr. Felipe: vagy simán Angliában-még ott is kevesebbet adózom.Ez a párocska viszont csakkk látogatóba fog hazajönni-a fenyvesi öcsikéjéknél is bőven lógathatják a lábukat a Balatonba-ott már kb tíz éve honfoglal a teknős banda.
pbalage
@szandokan: imádom, amikor fel van bacva az agyad. :))))
bakegya
@bakegya: a máriaiak kiutálták őket,most egy több km-es mólót építtettek a tó közepéig-majd, hogy nem átér Györökre-több sporttárstól hallottam- valsz révbe törik a fejüket
ÁTRAJZOLNÁK EZEK A VILÁGTÉRKÉPET IS-na most viszont az ALTUS-tól bekakáltak-
karma1
@szandokan: 12.50-re: Kerlek, csak az eladott "szabadalmaidat" ne emlitsd, mert ettol egy picit rosszul vagyok,...Hogy van szerinted dr. Fogarasi Zoli, Dr Dery Attila, Korosi Laci, meg a Koves? Na meg a tobbiek? Ugyhogy gyere le a magas lorol, kerlek...
karma1
Oszt pista fiam, leadoztad-e az eladasbol szarmazo jovedelmedbol az adot a magyar nep kasszajaba? Csak azt ne mondd indoklasul, hogy azert adtad el a cegeidet, mert vesztesegesek voltak??? Mert ugye nem???

Na, azert ettol a ponttol kezdve az Unio egesz nyugodtan bekapcsolodhat a vizsgalodasokba, merthogy az Unios penzekkel tankolta fel magat, ha ez a love most elmegy a Kajman Szigeti Jezusszive Novereinek DIY (Do It Yourself = Csinald Magad ) Csoportjanak a nevere, akkor mar lehet is fenyezni a kis kezibilincset, felmosni a cellapadlot,...
Aki Én
@szandokan: 12:46 Ha nálad az az állóvíz mozgatás, hogy tök hülyének tetteted magad, akkor jól nyomod. Egyébként ha értenéd, akkor nem mondanál ekkora ökörségeket.
Aki Én
@szandokan: 12:54 Mikor fogod meglátni? Mikor kiállnak és bevallják? Mi nem egyértelmű még itt?
Clavigo
Oszt mit tippelsz ""vejkó "" ?? Megúszód,,,,kicsi Edison ? Oszt megint mész fát vágni a szomszédba ???
soljanka
@szandokan: "Nem egyszerű az, ha valaki a miniszterelnök családjához tartozik, akit fél ország gyűlöl, és egyből támadásba lendülnek,"
Hogyan gyűlőlné fél ország, mikor 2/3-uk van???
bakegya
@Clavigo: azért arra a hajléktalan csőszervizelőre kíváncsi lennék aki a későbbiekben is a fényevéssel fog minket etetni-saját lábon állva!
Clavigo
Vejkó...mi lesz a csúzliszájú, önálló ,gazdasági-megélhetési Rakkkhel asszonnyal ??? A farkadat kiveri szöges léccel...Akkor fogsz élvezni,,ha mellé üt...Gázba leszel,,vejkóóó..
karma1
Vajha megis mit gondolt ez az ujonnan felkapaszkodott kis rokongyerek? Hogy senkinel nem fogja kiverni a biztositekot, hogy a Balatonon kikotot vett? (Es persze milyen korulmenyek kozott?) Azt se gondolta vegig, hogy mar ki sem irjak a tendereket (a sajat bevallasa szerint "szoltak neki"), hanem egyenesen o kapja a zsirosnal zsirosabb uzleteket, es EZ TELJESEN TERMESZETES a kis takonypocnak? Hat megis, mi a francot kepzel magarol?
bencemacska
Én azért nagyon kíváncsi vagyok a vevőkre és a vételárra. Szerintem nem lehetett kevés a lé, mivel ki vannak stafírungozva a cégek megrendeléssel a közel jövőre. Meg vannak - lesznek - referencia munkák is!
Senki sem foglalkozott vele, amíg nem dicsekedett el a csaj azzal, hogy a saját lábukon állnak! (Nagyon tudja rázni a rongyot!!!)
JAJMÁR
Eladta? és vajon miből vette? mennyiért, és mennyi közbeszerzést nyert azóta, és mennyiért adta, és kinek?
Van itt kérdés, vagyis csak kérdések sora van, bár eléggé költői mind. Egyszer mégis meg kell majd őket válaszolni.
bencemacska
Most jut eszembe: átment a pálinka bizniszbe!!!
soljanka
@JAJMÁR: 2014-ben 3 milliárdot, az idén áprilisig újabb 3 milliárdot nyert a Elios Innovatív Energetikai Zrt.
(Közbeszerzési Értesítő adatai alapján)
JAJMÁR
Értjük ám azt is, hogy most nagyon kellemetlen lett hirtelen,nehéz így támadni a Gyurcsányt, hogy havi többmilliárdos nyerés, meg egyebek, - mert nehogy valaki azt higgye, hogy ezek nem eu-s pénzek - és egyébként kár a gőzért. Akik mindent elhisznek, azoknak mindegy, mások pedig azonnal átlátják.
JAJMÁR
@soljanka: 15:32 és ez csak egy cége, de hogy ebből kiszállt volna? :)
kakaósbögre
nos,jobban örültem volna egy jó kis családi gombamérgezésnek,vagy valami vagy bármi...
JAJMÁR
@soljanka: 10:06
Egy icipicit nagyobb fantáziára gondoltam... de tényleg, minek?
Az eccerűeknek ez is elég, még sajnálják is a szegény vőt :)
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@szandokan: Gusztustalanul reagálsz megint:
fenyegetőzöl, hogy kitiltatsz neked nem tetsző embereket,
az ilyen stílus miatt másokat meg lehordasz:
ma, 16:37
Szégyelld magad!
JAJMÁR
@Gonoszgólya: 12:06 Igaza van Eszegfunek, hagyjuk egymás anyját és rokonságát is ki a vitából.
Várd meg amíg picit lehiggadsz, - a harag rossz tanácsadó - és akkor írj, én sem kedvelem a sértegetéseket.
A Szandokan pedig ezen blogon már Valaki, még ha nem is értek vele egyet sokszor. Inkább soha. De akkor is :)
szandokan
@m.macskosz: Nem fogom. Megint nem olvastad el az előzményt?
m.macskosz
@szandokan: Maradjunk annyiban, hogy te nem tűröd a kritikát, akár téged, akár a fideszt éri. Az csak mese, hogy a hozzászólások köntöse zavar. Ettől függetlenül túl gyakran fenyegetőzöl, hogy kitiltatsz kommentelőket. Nem kéne!
m.macskosz
@JAJMÁR: @szandokan: nem több és nem kevesebb itt, mint bárki más,
legalább annyira "Valaki", mint akárki más. De az igaz, hogy az anyázásnak nem kellene itt szerepelnie, az nem érv.
JAJMÁR
@m.macskosz: 17:16 Nem fölébe akartam emelni másoknak,de mi lenne velünk "ellenzék" nélkül? meg kell becsülni a kevéske "ellenzéket" itt, és akárhogy is, de a Szandokan jó ideje "fűszerezi" ezt a blogot :) Mindegy, hogy milyen néven, de felismerhető egyéniség. Ami nem azt jelenti, hogy mások nem, mert sok érdekes egyéniség van itt.
A lényeg, hogy csak azért, mert más nézeten van valaki, nem kell anyázni
Igazad van, fenyegetőzni sem.
Gonoszgólya
@szandokan: "Ezért tart itt ez az ország, mert ilyen mocskokkal van tele."
Érdekes. Én is pont ezt akartam mondani rólad.
EZ korrekt, kedves széplelkűek?
Ebben nem volt semmi anyázás.
bakegya
Akinek ez a dzsungelfax annyira sokat és nagyot mondó-az vesződjön vele-felőlem be is foglalhatja az egész portált a feltaláló géniusz-mint ahogy meg is teheti.
jancsipapa
@szandokan: Évek óta számolatlanul nyerte a " közbeszerzéseket ",mindenkit kiszorítottak ,lenulláztak .Tudjuk ,hogy a bennfenteseknek óriási pénzeket fizettek ki sokkal kevesebbet érő munkákért . Most vagy ténylegesen ,vagy csak alibiből eladja ezeket a cégeket és kijelenti,hogy az ő keze teljesen tiszta . ( a milliárdokat azért megtartja ) .A dolog működne is ,ha mindenki amnéziás lenne...
nezelodo
Nincs jelentősége az "eladásnak", jól el van látva a dakota család strómanokkal. A Sanya bá' is eladott mindent amikor nekifogott a kéthetes rendcsinálásnak, még J.R-ot is hazaküldte a hivatalba lépésekor menten.
justhpeter
1/ Sokat nyert céget drágán lehet eladni - majd egy másikkal még többet nyerni.
2/ Strómannak papíron eladni - pályázatokat lebonyolítani - hasznot zsebre tenni.
3/ Nyereségen új céget alapítani (papíron) - új pályázatokat nyerni.

1,2,3 pontos sokszor egymás után megismételni.

Végül hullatom a könnyeimet, hogyan fog a százlábú ezután megélni ?
Aki Én
@szandokan: 13:36 Tudod az egy alapvető különbség, hogy az orbán oldalán, vagy bármelyik fideszes oldalon ha csak komment nélkül megosztasz egy kompromittáló cikket ezekről a ganékról, percek alatt törölnek a linkeddel együtt. Nem kell személyeskedni, szidalmazni senkit, elég ha nem vagy hithű katona. Ehhez képest nézd meg magadat, vagy bármelyik tetűvédő társadat. Itt van véleményszabadság, odaát nincs. Nem tudom képes vagy-e megérteni ezt az alapvető, ámde igencsak beszédes különbséget. Szerintem sajnos nem. Ha értenéd, nem lennél ,,odaát".
kkalman
Meg van a vevő. A Várkert Bazárt is felújító West Hungária Bau lett az új tulajdonos. Ezután már nincs is több kérdésem az eladást illetően.
szandokan
@Gonoszgólya: Nem érdekelsz. Van egy szint, ami alá nem volna szabad mennem, de valahogy mégis annyiszor sikerül. Attól, hogy valaki nem kezdi azonnal mocskolni a Fideszt egy hír hallatán, még nem feltétlenül rosszabb annál, aki viszont igen. Én már annyi mindent csináltam életemben, annyi embernek adtam megélhetést, hogy te a poros nyomomba nem érsz soha. Részemről ennyi volt még feléd.
szandokan
@Aki Én: Figyelj, Orbán oldalán nem kritizálók vannak, hanem igazi gyűlöletszítók, akik csak azért mennek oda, hogy kialakulhasson egy jóízű anyázás, sértegetés. Engem anno Gyurcsány oldaláról töröltek csak azért, mert megkérdeztem tőle, miért teszi továbbra is nevetségessé magát a DK élén. Pro és kontra.
szandokan
@bakegya: Dzsungelfax? Szegénykém, már lassan csak sajnálni tudlak.
Aki Én
@szandokan: 22:03 Ez nem igaz! Engem azért töröltek percek alatt, mert megosztottam egy cikket, ami az államadósságról szólt.
Éppen az anyázókat hagyják, mert az nekik jó, ha mutogathatnak rájuk. Éppen azokat törlik, akik mondanak is valamit. Nekik az árt, ha kinyitod az emberek szemét, ha szembesíted őket a hazugságaikkal. Te azt sosem fogod megérteni, mert nem csak, hogy nyalod őket, de még ide is jössz percenként ezt elújságolni. Ez tök beteg.
szandokan
@Aki Én: Már bocsi, de napközben max. egy-két komment fér bele az időmbe, a többi olyan este 10 után, azaz nem percenként. Nyalni egyébként is mást szoktam (persze változatosan, hol egy kis fagyi, hol pedig...), ide csak a véleményemet jövök leírni. Nyugodt lehetsz, én is látom, hogy mik azok a dolgok, amiken a Fidesznek változtatni kellene, de amíg kizárólag töketlen pártok vannak alternatívaként, addig csak csinálják ők tovább (bár a KDNP - t szívem szerint meneszteném).
Aki Én
@szandokan: Segítek, hogy ne írj ekkora baromságokat, mert ez már tényleg felháborító.

TE: ,,Nem egyszerű az, ha valaki a miniszterelnök családjához tartozik"
,,a családon belül nyer valaki el egy pályázatot"

Cikk:
,,Az Elios Innovatív Zrt. csak 2009-ben alakult, és néhány év alatt többmilliárdos forgalmat bonyolító céggé nőtt, honlapján szinte csak állami munkákat tüntet fel referenciaként, és 2010 óta több mint 6 milliárd forintnyi EU-projekttel összefüggő szerződést gyűjtött be"

Másik cikk a vevőről:
,, A WHB elég jól szerepel a közbeszerzéseken, tavaly húszat nyert több mint 21 milliárd forintért."

www.napi.hu/magyar_vallalatok/hasit_a_magyar_milliardos_cege_az_allami_tendereken.580379.html

Ezek orbán haverjai és családja! Ha valamit nem értesz szólj, mert a szomszéd óvodában holnap szünnap van, ráérnek elmagyarázni a gyerekek.
Aki Én
@szandokan: 22:37 Na ebben már találni némi értékelhetőt. Nem a nyalásra gondolok...
Azért még sokat kell fejlődnöd, mer ha valaki ennyit politizál egy ellenzéki oldalon, akkor annak kutya kötelessége néha megérteni valamit, amit addig valamilyen oknál fogva másképp gondolt. Különben felesleges ide jönnöd. Itt te senkit nem fogsz meggyőzni.
szandokan
@Aki Én: Na tessék, már az oviban is politizálás folyik? El tudom képzelni, amikor a "gőzőlgő" apuka kiabálja a gyerek előtt, hogy látod gyerekem, erről is az Orbán tehet, az a mocsok szemétláda...A gyerek meg tanul, hogy kit is kell majd utálnia, amiért apuka a kocsmából jön haza mindennap.
agnes200
Milyen kis erkölcsösek! Elolvad szívem!
szandokan
@Aki Én: Nem is akarok senkit meggyőzni, és nem szoktam ellenzéki portálokra sem járni. Szerintem elkerülte a figyelmedet, hogy a propeller sem az, ide bárki jöhet, aki akar. Továbbra is azt mondom, hogy nekem, aki nem közbeszerzésekből él, semmi rosszat nem tett a Fidesz, csak inkább jót, de ezt meg te nem fogod megérteni soha. Mindezek mellett persze hogy látom, miken kellene változtatniuk, mit kellene másként csinálniuk, de tudod itt én vagyok a szandokan, akit így ismert meg a propi, csak más néven anno, és tőlem senki nem hinné el a kritikákat. Fogadd el, hogy itt én leszek a fekete bárány továbbra is, még akkor is, ha éppen a legszívesebben mást írnék, mint ami a fehér lapra odakerül...
Aki Én
@szandokan: 22:51 Nem hiszem, hogy 4 perc alatt elolvastad a cikket, és még írtál is egy butaságot.
Hogyan függ össze a kormánykritika a kocsmával? Miért kéne egy intelligens, orbánt jogosan kritizáló apukának a gyerek előtt kiabálni? Miért gondolod, hogy az ország háromnegyede alsóbbrendű lény, és részegen kiabál a gyereke előtt?
Hát van egy észjárásod...
Bocs, de lefárasztottál, megyek aludni. Menj te is, mindenki jobban jár.
szandokan
@Aki Én: Jó éjt. Én kettő előtt sosem fekszem le.
pbalage
@szandokan: Írtam egy verset Rólad és ELŐRE SZÓLOK, HOGY NAGYON SZÉP LETT!!!

Tollaskígyó? Ugye Te vagy az?
Fedd fel végre igazi Önmagad!
Ne hagyd ugaron küzdeni eme póri népet,
Mely epedve várja minden szavad!
Hisz Viktor az, ki azon planétáról származik,
Mint Tenmagad!

És bár a franc királl, ki - tudjuk - fő gyimót,
Még morcolánkodik,
Gyurcsányt felcihelve ellened,
Enhorjodat,
Azért is jöjj! Jöjj hát közénk!
Hullasd szét szent magvadat!
Knapp75
@szandokan: Már többször beismerted, hogy ide trollkodni jársz.
"megmozgatod az állóvizet", "bedobsz valamit és várod a reakciót".
Ha legszívesebben mást írnál, akkor mégis miért hazudsz?

Szerintem inkább becsüld meg magad, mert kevésbé toleráns fórumról szimplán kidobnának az ismétlődő provokációid miatt. (és akkor hol fogsz mesélni a sikereidről?! :) )
Egyébként nekem édesanyám azt tanította, hogy az "öndicséret büdös"...
(Eigenlob stinkt, hogy te is értsd.)
Desischado
@Sziszifusz: Ez az én véleményem is. Meg volt itt már minden beszélve, és nyilván nagy pénzeket szakítottak! Jó ötlet volt neki az orbán klánba beházasodni! Van kitől tanulnia!

@karma1: Azt képzeli, hogy neki minden jár, és mindent megtehet, mert ő az orbán veje! tudod, drágám, nem egyszer megjárta az agyamat, - az esküvői fotókat nézve, ahol nem olyan valahogy mint egy normális boldog vőlegény, - hogy nincs ebben a házasságban az ő részéről jókora érdek? Hogy az előnyökért vette el rasikát? Te mit gondolsz?

@Gonoszgólya: Ezt azért ne! Tudsz te valamit, hogy így mocskolódsz? Én például igen, és az messze nem negatív! És lécci, ne mocskolódj, nem azért vagyunk itt, hogy öljük egymást, közben meg orbán röhög a markába! Fogd vissza magad!
1szomjas
@szandokan: Szóval szerinted a Nemzetmegvezető Viktátor (és a csapata is... ) tiszta ? Akkor a te szemüveged nagyon rászorul egy alapos tisztításra... Hogy a ténykedése nem bántja az ízlésed, hát..., lelked rajta... De az, hogy szerinted se erkölcsi, se jogi problémák nem láthatók, felvet néhány kérdést veled kapcsolatban is...
Ágnes40
Maffiózok seftelnek egymás között. Orbán Geci Viktor félti családtagjait.

Kis magyar Korruptokrácia:
youtu.be/8cn7huBAzh4
Toby
Istenkém, csak nehogy rosszul járjon az eladással ez a saját lábon álló reménység !
human
Az ifjú pár azon a traktoron fényképezkedtek, amivel Tiborc emberei, Tiborc szerszámaival Tiborc szomszédjának fáit lopták el. Az a fotó lenyomata az egész Tiborc-Orbán família erkölcsi szintjének. A nyomozást persze leállították. Pedig volt tettenérés, fényképes bizonyíték, vallomások.
eszegfu
@JAJMÁR: 17:03 Örülök, hogy nemcsak én gondolom igy.
evacica
@human: Bezzeg az esküvőn eltűnt telefok miatt nyomoztak, nem is kevés pénzért! Ez a magyar demokrácia íz orbáni érában!
evacica
A stromanokat már rég kitalálták,nem féltem ezt a saját lábon élő Tiborcz Orbán házaspárt,megtalálják a módját apucival, hogy hogyan gyarapodjanak! Lásd Mészáros Lőrinc, Lőrincke testvére meg a többiek,majd pont Rachelka maradna ki? Ügyes, a néphülyítéshez a húzás, Habony tanács?vagy régi Simicska trükk!
troppauerhumer
Figyelem, nem visszaadta részesedését, hanem eladta. Tehát a cégek, az ő nevével zsíros megbízásokhoz jutottak, ezért ő szépen keresett százmilliókat, majd most távozik, mintha az etika nagy lovagja lenne.. a korrupció marad.
Semmi gond nem lett volna, ha a kölyök nem esik merőkanállal a kondérnak, hanem, ahogy azt ilyen körökben szokás, lassan, apránként, feltűnés nélkül kanalazgat a közösből, és úgy eszi degeszre magát. De hát aki hirtelen akar megállni a saját lábán, azt a maffia nem igazán tűri meg...
Nem kell itt senkire hivatkozni, pld.ismeretségre vagy családtagságra stb. minden arra illetékes hivatal tudja ki kicsoda és hová kell "letenni voksot", ez van Viktor bizony. _Nix ugribugri, nincs "bizonyiték sem"
Az "érdekeltség eladása" pusztán formális művelet a korrupció (más néven lopás) szempontjából.
Megkezdődik a mundér tisztitása a családon belül, majd a mundérral a nevet cserélik. De ez sajnos a köznépnek még nem jelent semmit, mert a minimálbér még a megélhetési költségek minimuma alatt van. Nem beszélve a közmunkások juttatásáról akiknek sem betegállomány sem a gyemekeik megbetegedése utáni fizetett nap, semmi sem jár. De már megfigyelik/ megfélemlitik őket munka időtartama alatt,- amely egyes helyeken jelentősen módosulhat,- az éhbérükért.
Könnyekig megható a becsületességnek és erkölcsös vállalkozói mentalitásnak a gyakorlata Orbán családjában. Orbán a zsinórmértékek zsinórmértéke! Nem korrupt, nem diktátor, nem hitvány (nem az aminek Simicska nevezte), hanem egy szent ember.
Jozefina
Jól megél a falopásból is!!! A mani amit eddig összeharácsolt bőven elég lehetne neki!!! De nem kéne nála hagyni azt sem. Orbán módszer szerint visszamenőlegesen is vizsgálni kéne, hogy hogyan jutott hozzá!!
szaboria1
Így kell ezt csinálni pár miliárdocskát munkanélkül szerezni.
nezelodo
A páleszos fonott demizsont csak megtartotta a vejkó, hogy itatni tudja az apósát, miközben az egyik lábáról a Viktor másik lábára áll.
eszegfu
@troppauerhumer: 7:35 Pontosan!! Nem mindegy, hogy VISSZA-, vagy eladja!
human
@Jozefina: Remélem, hogy felelősségre lesz vonva minden politikus és cégvezető a furcsa pályázatok és kivitelezések miatt. Még Romániában is képesek eljárást indítani aktív politikusok ellen, de Berluskonit is bíróság elé állították. 2018-ban Magyarország (pártok és választók) levizsgázik európaiságból.
mate03
@troppauerhumer: Mindent együttvéve,egyenesen kereken ,velősen GAZEMBEREK gyülekezete!
Aki Én
@pbalage: 23:11 Elaléltam, olyan szép. Azt nem mondom, hogy minden sorát értem, de sosem voltam egy verselemző.
!!persze attól, hogy nem ért meg senki, még nem vagy művész! :))
bencemacska
@troppauerhumer: ma, 07:35

Helyettem is írtad. Köszi!

A cégek eladási árában benne van a meglevő (leszerződött) megrendelések "értéke" is!!!
HQ
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@HQ: Szerintem van akinek tetszik (pl Tiborc). Szerencsére nem egyforma az ízlésünk, mert akkor mindenkinek ugyanaz a nő vagy férfi kellene.
m.macskosz
@Aki Én: ma, 12:22
"!!persze attól, hogy nem ért meg senki, még nem vagy művész! :)) "
:D
@pbalage: Micsodaaaaaaa???!!! Még hogy nem művész?
Egy elsimonhoz képest egyenesen költő óriás, klasszikus,
fenomenális, frenetikus, utolérhetetlen, utánozhatatlan...!
Anna Mária
@szandokan: Megint kezded? Nem bírod ki dicsekvés nélkül?
"...két gyárat építettem fel, két szabadalmat adtam a világnak..."
Nincs mit másnak a szemére vetned, a stílusod olykor igen penetráns.
HQ
Orbán veje elvett egy csúnya lányt.
Ezért fizetni kell valakinek.
Sajnos - ismerve MO történelmét - mi leszünk azok.
HQ
@Anna Mária: @human: Sajnálom!!!
Mindig lazán, viccesen kezdem, de hamar... túl hamar elönti a szar az agyam.
Régen egyáltalán nem érdekelt a politika. És jó volt!
Most az akaratom ellenére belekényszerítenek, és úgy érzem nincs az a mocsoktenger, amit rázúdíthatnék ezekre az abnormális, nulla emberi érzést, niulla empátiát mutató szörnyszülöttekre.
És ezek után a jobbik jön... Nézz csak megy egy jobbikos csoportképet? Életellenes galeri.
Magyarországon már csak a harmadik világháború segíthet: Talán nem dobnak ránk bombát, és akkor egy-két magyar túlélheti.
Ennek az országnak annyi!
Toby
Ez pontosan az az eset, mint amikor a választás előtt alakult egy rahedli pártocska - napokkal korábban ! - majd felmarkolát a pénzt és választás után úgy eltűntek, mint a fidesz-székház eladásából befolyt milliók !
Ezt másolta a tiborcz-csávó !
mariaberta
Olcsón vette, sokért eladja, így kell állni "saját lábon", hogy teljen a napi betevő falatra.
Bercifiu
@Sziszifusz: Vissza tér a falopáshoz?
soljanka
Arról azonban elfelejtett beszámolni a kormányfői vő, hogy a vállalat közgyűlése arról döntött: csaknem a teljes, 2014-es adózás előtti eredményét kifizeti a tulajdonosnak, vagyis a Tiborcz érdekeltségeként is ismert Green Investments-nek és az Erdei Bálinthoz köthető Green Universe-nek.

A nyilvános mérlegbeszámoló szerint a 490 millió forintos profitból 470 milliót osztalékkifizetésre fordított a csak tavaly 2,9 milliárd közbeszerzést elnyerő társaság. A mérleg szerinti eredmény így mindössze 6,9 millió forint lett .
soljanka
Márciusban derült ki, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozást indított az Elios Innovatív által elnyert négy, összesen 1,2 milliárd forint értékű közvilágítási munka ügyében „versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban” elkövetett bűncselekmény gyanújával.
Kiderült ugyanis, hogy több közbeszerzésnél a Tiborcz üzlettársaként számon tartott, Hamar Endre érdekeltségébe tartozó Sistrade Kft. írta ki a pályázatot.
soljanka
Tiborcz nem fordít hátat a cégvilágnak: szintén márciusi fejlemény, hogy kivásárolta a 2011-ben alapított, eddig távközlési tanácsadással foglalkozó HCS Experts Kft. addigi tulajdonosait.
A cégben az ügyvezető igazgató a testvére, Tiborcz Péter, aki korábban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal informatikai főosztályvezetője volt, ám ismeretlen okok miatt távozott a posztjáról.
Forrás:
nol.hu/gazdasag/orban-veje-hatalmasat-kaszalt-1537071
karma1
@Desischado: 00.44-re: Akkor, amikor valaki olyan kozszereplo, mint orban viktor, akkor bizony szerintem igenis nagyon komoly szerepe van az o posztjanak, penztarcajanak az ifju vo szemeben, foleg, ha az egesz tiborcz- es orban csalad kapcsolatat is figyelembe vesszuk. Rasika egy total atlagos, mit ne mondjak, eppencsak a helyeske kategoriaba esik , atlagos muveltseggel, amde karrierista szulokkel megspekelve. Erdekes, nekem sem a "boldog volegeny" kepe jott le, bar azok utan, amikor orban olyan eroszakosan intezte az eskuvot, ezt en nem is csodalom...(Emlekszel, apuka eloszor belengette a varhato frigyet, idoponttal egyutt, majd kb. 3 het mulva kikerte maganak, hogy mindenki az eskuvorol akar megtudni reszleteket, pedig 3 hettel korabban o mondta el, hogy hogyan fogja megszervezni magat a lakodalmat is, (a fiataloknak kulon helyet talalt a hatso csurben, ahol a kedvukre popzeneszkedhetnek, arra tancolhatnak, de o majd megcsinalja a magyarosch eskuvot, ciganyzenekarral, minden egyebbel, ahogy falun illk). Sztem is a tiborcz gyerek lett volna a kovetkezo stroman, csak egy picit elszamoltak magukat. Az unoka is lathatolag "kesik", rasika qrva jol elbulizgat Svajcban a papatol kapott sajatlabu penzein, az istvanka is epitgeti a maga (aposa) oligarcha uzemet, szoval mindenki jol van.

Eles a szemed, Kismadaram,...:o)))
Desischado
@karma1: Tudod, láttam az esküvői képeket, és rögtön feltűnt, hogy míg rasika ragyog az örömtől, és szinte minden képen fülig ér a szája, a vőlegény jóval visszafogottabb. ÉS a másik gyanús momentum, hogy a testbeszédből is sok minden kiderül. A kocsiban egymás mellett ülve, rasi fogta a párja kezét, és boldogan mosolyogott, míg az istván gyerekről ezt nem mondanám el. Szerintem a szerelem ráhelke részéről adott, a vő részéről azonban egy jókora adag üzleti megfontolás lehet a főszereplő. Summa summarum, szerintem érdekből vette el a csajt, nem hinném, hogy annyira megőrül a szerelemtől. És köszi drága szivem a dicséretet, egy picike élettapasztalat, meg egy kevéske emberismeret...
darwin
@karma1: @Desischado: Mindegy,hogy mit mondunk,ha megszületik a fenséges trónörökös,az is a mi pénzünkön fog a saját lábára állni.
És Orbánnak még van néhány lánya...
karma1
@darwin: De remelem annyi ideje mar nincs, hogy az osszes lanyat IGY stafirozza ki...
darwin
@karma1: A mi dolgunk lesz az is,sőt...Már kifizettük a menyasszonytáncot mind a négy lánynak.Az unokák kiházasítása függ attól,hogy mikor rúgjuk bokán apukát.
vörösfuvalat
Jó és akkor mi változik?
Az apósnak is van egy két marhabőr pénztárcája Mészáros a másikat meg Garancsinak hívják.Attól még a lé nagy része neki folyik be.Így lesz ez a Tiborc gyerek esetében is.
Mivel a strómanoknak is kel egy kis lovesz majd magasabbak lesznek a pályázati árak.Oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.