A DK elnöke szerint kedden Röszkénél előre megfontolt szándékkal, brutális módon, tervezetten, "minden bizonnyal a miniszterelnök" utasítására a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva. Gyurcsány Ferenc mai sajtótájékoztatóján azt mondta: Orbán Viktor "tudatosan megszervezte a menekültek elleni támadást". Az ügyészséghez fordulnak.

Röszkénél kedden a rendőrség hátrébb vonta a sorfalat, kinyitották a határzárat, hogy később a Magyarországra érkező ünneplő, boldog tömeget minden előzetes figyelmeztetés nélkül megtámadják – mondta Gyurcsány Ferenc, kijelentve, hogy "a megvert szerb tévéstáb", a lengyel köztévé riportere és az ENSZ helyszínen lévő cseh alkalmazottja is hasonló tapasztalatokról számolt be.

A sajtótájékoztatón bejátszották az Al Jazeera tévécsatorna és a Kettős Mérce blog egy-egy felvételének egy részletét. Az elsőn a narrátor arról beszél, hogy a menekültek ünnepelve lépnek át a kinyitott kapun, miközben angolul azt kiabálják, hogy köszönöm. Elhangzik, hogy ezt követően viszont a rendőrök rájuk támadtak. A másik felvételrészleten egy feltehetően menekült férfi tolmácsolja angolul egy másik menekült szavait, aki szintén a rendőrség támadásáról számol be.

Ünneplő tömeg érkezett Magyarországra

Gyurcsány Ferenc szerint egy békés ünneplő tömeg érkezett Magyarországra, akik előtt a rendőrség kinyitotta a határzárat, majd amikor a tömeg odaért a rendőrsorfalhoz, az nem szétnyílt, hanem brutális támadást indított.

A kormány által bemutatott felvételek – mondta – azt követően készültek, hogy a rendőrök visszaszorították a menekülteket a senki földjére, újra bezárják a kapukat és "pár tucat fiatalember" elfogadhatatlan módon erőszakos cselekményeket követ el.

Orbán a hibás

Orbán Viktor tudatosan megszervezte a menekültek elleni támadást, hazug, manipulatív szándékkal harcot robbantott ki, erre készült hónapok óta, és bizonyítani akarta, hogy erőszakos menekülthullámmal állunk szemben – vádolta a kormányfőt Gyurcsány Ferenc, aki szerint a miniszterelnök erőszakot szított és szervezett, hazug propagandát épít, félrevezeti a hazai és a nemzetközi közvéleményt.

A DK a megszerzett bizonyítékokat eljuttatja a magyar ügyészségre – közölte. "Nem azért, mert azt gondolnánk, hogy Polt Péter teljesítené a kötelességét", hanem ezért, hogy később felelősségre lehessen vonni, felbujtóként, aljas szándékkal elkövetett, emberiség elleni bűncselekményért, hatalommal való visszaélésért, ártatlan emberek megveréséért – fogalmazott. A bizonyítékokat – például a bejátszott felvételeket – elküldik Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárnak és a hágai nemzetközi bíróságoknak is.

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ha igaz, nem első eset!
Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat. Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre...
Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.
"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani."
Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az öszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?
Kis magyarázat a Fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetően Fidesz befolyásoltsága és pénze alatt működik a csatorna és csak is Fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal.
De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?
(Legyen a népnek szava. Facebook)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
gyurcsánynál mostanában ugrik a lemezjátszó, mert még 2006-ból emlékszik rá, hogy ilyent nem szabad csinálni.
Aki Én
Én már bármit el tudok képzelni.
Egy biztos, a helyszínen lévők hasonlókról számolnak be.
F_Viktor
Ha ez igaz, Gyurcsány által elmondott módon történt, akkor a felelősöknek Hágában kell felelniük aljas, mocskos, embertelen tettükért!
dr lópicigáspár
... és 2006-ban a gumilövedékek kinek az utasítására repültek? Kérdezem ezt úgy, hogy sem jobb- sem baloldali nem vagyok.
volvós
..." Az ügyészséghez fordulnak."...

Polt(pot) peti föügyész (?)hez ???
Inkább elsö kézböl még melegen a hágai Bírósághoz !!!
Ott várják a csemegét !!
egyvandor
@pbalage
Ki érezte hónapokkal korábban a puskapor szagát?
Ki ment ki két nappal külföldre a tv székház ostroma előtt és tért haza ártatlan képpel másnap?
Kinek állt rendelkezésére az udz rt?
Ki csődítette a szakértők figyelmeztetése ellenére az Astoria elé a tömeget, majd a performance után haza sunnyogott páncélautójában?
...
Sok száz kérdés vetődik fel az emberben, aki hajlandó gondolkodni.
Többek között "autófényező-e" voltál?
Szeparepa-
Azért ezt nem ártana bizonyítani, nagyon súlyos vádak ezek egy miniszterelnök ellen... ha nem tudja bizonyítani, ezért több év börtönt kaphat... rágalmazás, becsületsértés, hangulatkeltés stb... viszont ha tudja bizonyítani, akkor Orbánnak nem csak le kell mondani, hanem nem pár évig, hanem ÉLETFOGYTIG börtön jár neki ezért...!!!
1magyar
Magyarországon, magyarként nem az idegeneket kellene védeni hanem a magyarokat!
Manhattan
Ez teljesen nyilvánvaló! A bekeményített törvény határnapja előtt felvonult az 1000 TEK-es és rendőr, meg páncélozott járművek, tudták mire készülnek. Ha netán nem lett volna összecsapás, a könnygáz gránátok maradtak volna a ládákban, sőt az odarendelt 20 rohammentőnek sem lett volna dolga, na az lett volna a kudarc!.. Miért? Mert akkor senki nem akarta volna megtámadni a szuverén demokratikus országunkat. Márpedig a harcnak csak akkor van értelme ha van ellenség.. Ellenséget már sokat kaptunk, de Szerbia felé még eddig nem lődöztünk.Emlékeztek, az a gyerekes fotó úgy jelent meg, hogy "átdobálták" a menekültek a gyerekeiket. Persze igaz, csak nem dobálták, hanem átnyújtották a kerítésen, vagy a kapun. Akkor éppen az volt a hivatalos álláspont, hogy a gyerekeseket átengedik. Persze átengedték, de mégsem.. Magyarul, megint csak hazudott kedvenc államunk. Mindent elkövetnek, hogy legalább a gyerekeik átjussanak, hogy legalább ők eljussanak egy valamivel jobb világba. Ők nem tudják, hogy sajnos Magyarország nemhogy nem jobb, hanem egyenesen száguld egy középázsiai diktatúra felé. Ebben az országban egyre kevésbé lehet élni.
egyvandor
@Lópici
A gumilövedék azóta is rendszerben van. Próbálj meg randalírozni. Hamarabb fog csattanni rajtad mint gondolnád.
pbalage
@egyvandor: ha véletlenül arra céloztál, én nem vagyok fideszes. Emeszpés sem, jobbikos sem. Véleményem persze van, de sajnos nincs róla párt, amelyiken keresztül kifejezhetném.
GeoCravker
Magyarországon magyarként a magyar miniszterelnöknek nem kellene úgy viselkednie, mint egy beképzelt óvodai homokozófelelősnek.
A jelen felállásban amit csinált Orbán az idén, az folyamatában az árulással egyenértékű
propeller.hu/itthon/3154446-orbania-kasszandrai-neveben-ahogy-orban-hasbaszurta
egyvandor
@1magyar
Már több mint félmillió magyar hagyta el miattatok az országot.
egyvandor
@pbalage
Nem állítottam hogy fideszes lennél. (GyF például a párttársait célozta meg az autófényezős mondatával a megélhetési politikusok kifejezés szinonimájaként) Az viszont látszik hogy könnyen kajálod a propagandát.
Egy embernek lőtték meg a szemét, Egy rendőr, még azt sem tudni szándékosan-e vagy véletlenül, volt-e párt elkötelezettsége annak a rendőrnek, felindulásból követte-e el. ...
Hogy GyF olyan parancsot hogy lőjék ki valakinek a szemét, még ha kezdő politikus volt is abban az időben erősen feltételezhetően nem adott.
egyvandor
@szeparepa
A cikk szerint a filmfelvételeket használja bizonyítéknak.
F_Viktor
@egyvandor: Kérdezed:
"Ki érezte hónapokkal korábban a puskapor szagát?
..."

Blablabla...
Még a minden szállal Orbánhoz kötődő (Polt Péter) ügyészség sem tudta bizonyítani vádjaidat a Szájer felesége (Handó Tünde) által vezetett bíróság(ok) előtt!
wagabund
...itt a nagy egymás köpködésében mégegyszer kérdezem, készít valaki ezekről megbízható fotókat, ujjlenyomatot, nyálmintát? átvizsgálják a batyujukat? ugyehogy senki...

nos akkor min is csodálkoznak a politikusok?
1magyar
@egyvandor: Miattunk? Én miattam egy sem. De egyébként már 10-15 éve elkezdődött a vándorlás az unióba - valóban, mert itt egyre szarabb.
zöldszem
Ha igaz, nem első eset!
Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat. Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre...
Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.
"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani."
Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az öszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?
Kis magyarázat a Fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetően Fidesz befolyásoltsága és pénze alatt működik a csatorna és csak is Fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal.
De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?
(Legyen a népnek szava. Facebook)
egyvandor
G orbán szerepe a konfrontáció.
Soha senkivel, semmilyen körülmények között, nem volt hajlandó vitát közös megegyezéssel lezárni.
Mindig az erő viszonyok alapján döntött. H visszakozni kellett akkor mindig volt előre gyártott kiút a menekülésre. Az ilyen estek redukálására mindig a jófiú szerepét próbálja magára vállalni a piszkos munka szerepére mindig talál valakit.
Nos orbán jelleme (ismerjük már negyed százada) nem mond ellent a vádnak.
egyvandor
@F_viktor
... pedig olyan kreatívak hogy még a tanuk is elrettenek (pl K&H) mikor szakad már le a mennyezet.
pagoda
A film szerint, a rendőrök a kerítéshez szorosan állva fújták át a szerb határra a könnygázt az ott lévő férfiakra, nőkre, gyerekekre,, amitől végül a rendőrök is megsérültek. A vízágyú is a szerb területen landolt és a könnygáz gránátok is. Ezt nem lehet tagadni, felvétel van róla. Egy rendőr sérült meg egy kőtől a karján, állandóan őt mutogatják. Szóval, azért ezt nem lett volna szabad megtenni a magyar rendőrségnek!!
F_Viktor
@zöldszem: Írod:
"De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?"

Erről Simicska sokat tudna beszélni, talán eljön azaz idő, mikor meg is teszi.
F_Viktor
@pagoda: Írod:
"A film szerint, a rendőrök a kerítéshez szorosan állva fújták át a szerb határra a könnygázt az ott lévő férfiakra, nőkre, gyerekekre,, amitől végül a rendőrök is megsérültek. A vízágyú is a szerb területen landolt és a könnygáz gránátok is."

Amit tegnap este tagadott a szóvivő és valami szakértő is, akik azt állították, hogy nem ők, nem a rendőrök (ők szakszerűen léptek fel!) a hibásak, hanem maga a SZÉL, ami átfújta a könnygázt és a "vízpermetet" szerb területre :-)))
kamazuka
Tisztelt Exminiszterelnök úr!
A másik megszólítási formát nem akartam ide írni.Túl sok lett volna a B -vel kezdődő szó.
Szóval mi lenne ha vészterhes időkben összefogásra buzdítana az ellenzék.
Elhiszem hogy családjának szerencséje volt anno hogy fiúnak született mert oly szegények voltak,de mi lenne ha gyakorolná kicsit a játszást a sajáttal.
Csak kicsit!
Lééééééccccccccccccccííííííííííííííííííí!
zöldszem
@F_Viktor: Nekem az a gyanúm, nem fog "gyónni"!
Ha akart volna, nem hagyta volna abba az első igaz szavánál...
Nem akar Ő a kollégiumi társ után,cellatárs is lenni.
Van rengeteg pénze, csak demokratikus nyugati országban nem kap menedéket, ha esetleg még is bilit borítana.
Azerbajdzsánba meg gondolom nem kívánkozik!
nezelodo
Ha ez így történt, akkor már világos, hogy miért kellett laposra verni a szerb és más újságírókat, tv-seket, meg az eszközeiket miért kellett összezúzni.
solidedge
Az iskolákban bevezetett kötelező etikai órákon fontos lenne tanítani, hogyan lehet felismerni a politikusok manipulatív tevékenységét és hogyan lehet védekezni ellene. Több lenne az öntudatos ember és kevesebb a birka.
csa-csa
Gyurcsi nem vagy normális!! ennyire nem agyament az Orbán!
egyébként meg dobáltasd ki Te a szemed ezzel a csűrhével!!
F_Viktor
@kamazuka: Írod:
"Szóval mi lenne ha vészterhes időkben összefogásra buzdítana az ellenzék."

Ezeknek a "vészterhes időknek" okozója maga Orbán, Magyarország miniszterelnöke.
Miért kellene "összefognia" Orbánnak és az ellenzéknek?
Hogy az ellenzék is terjessze a rémhíreken alapuló gyűlöletkampányt? Hogy az ellenzék is segédkezzen (a jobbik mellett) az Európából kirekesztésben? Esetleg az ellenzék is asszisztáljon Orbánnak a magyar emberek körbekerítésében, kockáztasson meg egy esetleges NATO-, ENSZ katonai beavatkozásra akik bevonulnak a menekültek megvédésére.
Na, jó, utóbbira nem sok esély van, a menekültek a jövőben, de ha majd egzisztenciát teremtettek az EU-ban, akkor is messze elkerülik a gecik országát.
szaboria1
Akkor miért is kell mosakodni már a rendőrségnek? Mint kiderült a külföldi tudósítók állítják kinyitották a kaput a tömeg megindult és ekkor vissza nyomták a tömeget, ha ez igaz akkor nagyon csúnya dologba mászott bele a kormány.
kamazuka
@F_Viktor: Merta DK nevükben is benne van ,koalíció=összefogás!
Van még kérdés?
F_Viktor
@kamazuka: De a nevükben az is ott van, hogy demokratikus ;-)
Orbánról ez nem mondható el, tehát velük nem valószínűsítem az összefogást ;-)
kamazuka
@F_Viktor: De gyors voltál.
Demokrácia nézőpont kérdése.
Mikor,de ne köbetkezzen be,otthonod ajtaján ablakán özönlik be az éhes had,és kényszerít hogy vagy felveszed a vallásukat vagy és ismered a motózdulatot,akkor a demokrácia már értelmezést nyer.
De biztosítalak.Feri majd akkor is csak a f----t veri!Majd!
foton
Még mindig hazudunk reggel, délben, meg este?
Csizmás Kond
...ennek a Ferencnek egyre jobban nő az orra...kevesebbet kéne hazudozzon.
F_Viktor
@kamazuka: Többször írtam, hogy Szegeden volt Kuvaitból idetelepült szomszédom.
Egyetlen szóval nem említette, hogy térjek át a muzulmán vallásra, nem, hogy "kényszerített" volna.
De a világot járva csak a radikális IS és a thalibok esetében lehet ilyet hallani.
Nem értem, te miért állítasz ilyet, pedig biztosan tudod, a szír menekültek között nem kevesen vannak a keresztény vallásúak...
kamazuka
Holnap Kötcsén 20 ezer férőhelyes befogadó tábor nyílik.Az ünneplő békés tömeg étkeztetése exminiszterelnök Úr feladata legyen.Majd akkor!
Tessék!
1magyar
A bemutatott videoja rögtön meg is bukik, mert vérző arcú menekült kisgyerekkel a karján látható, átjött a tömegben valóban, de úgy, hogy áttörték a kerítést, tehát már harc után jöttek át.
A rendőrök ekkor tolták vissza őket.Kár volt, mert akkor mind bilincsbe kellett volna verni.
Rózsika Hatházi
@dr lópicigáspár: 15:05. Ha, fordítva lett volna a helyzet, gondolod, hogy orbáncék, csak gumilövedéket vetettek volna be?
F_Viktor
@1magyar: Akkor azt is biztosan láttad, hogy hatalmas tömeg békésen sétál át a NYITOTT kapun?
Ki nyitotta ki és milyen szándékkal a kaput Röszke II-nél?

A felvételen azt is láthattad, hogy több újságíró is jelen volt, tehát nagyon gyorsan ki fog derülni az igazság!
1magyar
@F_Viktor: Áttörték a kerítést amit estére másikkal pótoltak.
De a saját honfitársait gyalázza az idegenek ellen?
F_Viktor
@Rózsika Hatházi: Írod @dr lópicigáspár: -nak:
"...csak gumilövedéket vetettek volna be?"

Nem, dehogyis! A fityesz bírálta Gyurcsányt, amiért nem ÉLES LŐSZERREL lövetett 2006-ban a békésnek nem mondható tüntetők közé:
"Hoppá! Éles lőszerrel lövetett volna a tüntetőkre 2006-ban a Fidesz!"
privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=PolitikaEsBunozes&AN=titkosjkv&MN=GazdasagiBunugyek&LN=Hungarian
foton
@Rózsika Hatházi: Jé..személyeskedünk? :D
1magyar
@Horizont: Nem,a népet. A két ember a saját harcát vetíti le az országra. Ezt már mindenki látja.
Rendezzék le egymás között.
kamazuka
@F_Viktor: Olyan ismerősöd nincsen akit muszlim férfi vett feleségűl,és tényleg szépen éltek itthon de egyszer ellátogattak haza és azótas nem tud hazajöni a feleség,mert elvették útlevelét és emberi jogaitól is megfosztották?
Nekem van!
Csak a kiccsákó ott tévesztett,hogy orvostan hallgatóként visszajött volna de asszonya nélkűl nemkapta meg a vízumot.
Ne legyenek illúzióid.Pár éve még más népcsoport integrációjának nehézségeitől volt hangos európa.
Gondolod ezek elnézik hogy alkoholt fogyasztasz,vagy nyáron bikiniben fűrdik családunk hölgytagja?
Az ő szemükben mi hitetlen írtani valók,nem emberek vagyunk.Ez vallásuk alapja.
1magyar
@kamazuka: F.Viktor annyira kedveli őket, hogy még ezt is bevállalja.
1magyar
Azt nem értem, hogy az iá-val mi bajuk ezeknek a menekülőknek? Hiszen a vallásuk ugyanaz.
Mi a konfliktus oka? Vagy az iá.nak mi baja ezekkel?
kamazuka
@1magyar: Akkor olvassad el,hogy mit írtam és hol ejtettem helyesírási vagy stilisztikai hibát.
De ki tudja, Koncsita után ez is megeshet!
1magyar
@kamazuka: Ezek akik idejönnek azokkal van a bibi? Vagy az iá-sokkal?
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Áttörték a kerítést amit estére másikkal pótoltak."

A nyilvánosságra került videókon (nem tudom kik készítették) bemutatják ahogyan PÁR menekült áttöri a kerítést, a gyurcsányi tömeg egyáltalán nem látszik!
Viszont a gyurcsányi felvételen a vidáman, a nyitott zöld kerítésen mennek át tömött, olyan hosszú sorban a menekültek, hogy nem látszik a vége. Még egyszer! Békésen, nők, férfiak, gyerekek! Mindenféle sérülés nélkül!
Tehát nagyon sántít az M1-en leadott képsorok!

Írod:
"De a saját honfitársait gyalázza az idegenek ellen?"

Nem vagyunk egyformák... Te odaállsz egy bűnöző politikus mellé, biztosan érdeked fűződik hozzá, Gyurcsány nem teszi. Én sem!
Mit jelent, hogy "gyalázza az idegenek ellen"?
Mert aki gyalázza a menekülteket, az éppen Orbán és pl. te magad vagy!
kamazuka
Láttad mi volt a táskájukban?
A cikk szerint szívszorító,de majd mindegyiknél volt valami ami nem mobiltelefon.
Nézzed meg a képeket,és kérdezd meg vegyész ismerősödet hogy ebből az arzenálból mit lehet kihozni.
Aki háború súlytotta területen nőtt fel az készség szinten mindent tud .életet menteni is ha kell.
Azt mondják a hírek,hogy a regisztrálók csomagjait nem tudták maradéktalanúl ellenőrizni.
Vegyük alapúl a fogkrémes tubust.Láttam mire képes.Egy fogkrémes tubus.Érted?Ha érted akkor tudhatod,hogy a kockázat jóval nagyobb ,mert egy ellenőrzött kisgyerek egy fogrémes tubussal dícséretet mosolyt kap egy felnőttől.
wagabund
Gyurcsány mostanában hibát hibáa halmoz...ezt a mostani túllihegett feljelentősdit főleg nem kellett volna...
csak az országot égeti...persze ha tudják kik, és hol vagyunk...

na jó...megértem hogy be akarja váltani igéretét, mely szerint ott fogja érezni Orbán a tarkóján Gyurcsány lehelletét...egy perc nyugtot nem hagy neki...
de ezt most benézte...

nekem nincs szükségem szegény ártatlan migránsokra, akik még ha átutazóban is, de itt vannak, és balhéznak...
jó oka van, hogy eltakarják az arcukat, nem adnak ujjlenyomatot, sem fényképet, sem nyálmintát, sem retinaképet..

baj lesz ebből.
F_Viktor
@kamazuka: Írod:
"Olyan ismerősöd nincsen akit muszlim férfi vett feleségűl,és tényleg szépen éltek itthon de egyszer ellátogattak haza és azótas nem tud hazajöni a feleség,mert elvették útlevelét és emberi jogaitól is megfosztották?"

Ezek a szomszédaim példája ellent mond neked.
Nő magyar, férfi kuvaiti.
Az egyetem elvégzése után Kuvaitba költöztek, 4 gyerekük született, mind Magyarországon.
A hölgy szegedi szüleihez évente jártak, majd 3 éve döntöttek úgy, hogy Magyarországra költöznek. A 3 lány gyerekük öltözködése európai annak ellenére, hogy a férfi gyakorolja a muszlim vallást.

Írod:
"Gondolod ezek elnézik hogy alkoholt fogyasztasz,vagy nyáron bikiniben fűrdik családunk hölgytagja?"

Természetes, hogy elnézik :-))
Megsúgom, ők sem vetik meg az alkoholt, csak úgy isszák, hogy Mohamed ne lássa (még Ramadan idején is!). Pl. este, fedett helyen, stb. :-)))
Mit gondolsz, az arab világ üdülőhelyein a turisták milyen öltözetben strandolnak? :-))
Sőt, még meg sem erőszakolják a bikinis nőket, pedig biztosan nagy örömmel fogadnátok.

Írod:
"Az ő szemükben mi hitetlen írtani valók,nem emberek vagyunk.Ez vallásuk alapja."

Ennek azért még nézz utána, mert még magát a Pápát is meghazudtolod, pedig ő biztosan jobban ismeri az iszlám vallást, mint te!
nemkati
@F_Viktor: ma, 18:17
Ez a Gulyás Gergely és a banda, amelyik súg neki, igazi szemétláda azok után, hogy
1. 2006-ban a Fidesz szabadította az ultrákat a TV székházra
2. abban a bizonyos honvédelmi és rendészeti, valamint a nemzetbiztonsági bizottság együttes ülésének jegyzőkönyvben a Fidesz számonkérte az MSZP vezetését, miért nem durvább, kevésbé liberális módszerekkel verte le a támadást
3. a román-magyar meccs előtt és után kitört vandál randalírozást a Fidesz kormány alatti rendőrség kezelte a többek között a saját népére dobált könnygázgránátokkal.

És ma nyilvánvaló, hogy a kormány, és 0rbán a rendőrségnek, és a katonaságnak is ad utasítást, de mindenképpen befolyásolja azt, míg 2006-ban nem Gyurcsány adott utasítást a rendőrségnek a vízágyúk és gumilövedékek használatára, azok saját döntésre cselekedtek.
1magyar
@Horizont: De ha Gyurcsány ezt tudja nyújtani az országnak, hogy még a szegénység tetejébe eltartandókat, nem is akármilyeneket fogadna be- nem eléggé elítélhető.
TASzSz
Ó, te eszement hülye! Együtt voltatok Zánkán úttörőtáborban a felcsúti óriással?!
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Azt nem értem, hogy az iá-val mi bajuk ezeknek a menekülőknek? Hiszen a vallásuk ugyanaz."

Ez a probléma veled, hogy minden ismeret nélkül jártatod a lepénylesődet!!
Cicamama55
Nem tudom eldönteni, hogy ki robbantotta ki a cirkuszt, de az amit a M1 szajkóz, hogy fegyverrel támadtak Magyarországra a bevándorlók, azt erősen túlzásnak tartom...S az, amit a mai napon a horvátokról nyilatkoznak-hogy nincsenek felkészülve, nem alkalmasak arra hogy az UNIÓ-ba beléphessenek-hisz már az első napon M.o-ra szorítják őket...Szégyen, hogy a szomszédokkal kötözködünk sorban!.Mert mi mit csináltunk? Egy ideig Szeged polgármestere és a civilek látták el a menekülteket, áradtak be hozzánk! Botka rendezte a mobil WC-ket is a P.U.mellé, nem akart a kormány mozdulni! Hetekkel utána is ott tolongtak a Keletinél. Azután az M1-en való gyaloglásukkal bénították hazánk forgalmát. Másfél hónappal ezelőtt találkoztam egy alföldi kis város pályaudvarán egy csapat szájkendős menekülttel! Hetekig nem láttuk, hogy annyira jól lenne kezelve ez az ügy nálunk! Mit gondoltak? Mit tud csinálni Horvátország? Mert mi regisztráltuk a Pesten áramló tömeget?! Ja! :) Most meg naponta 70-t sikerül, amikor már nincs tolongás és berendezkedtek rá! Csak felmegy az ember agyvize ennek a hazugság áradatnak a hallatán! Kell nekem M1-t nézni!
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"De ha Gyurcsány ezt tudja nyújtani az országnak, hogy még a szegénység tetejébe eltartandókat, nem is akármilyeneket fogadna be- nem eléggé elítélhető."

A te Magyarországodba senki nem kívánkozik, onnan csak el szeretne menni minden józan ember!
Gyurcsány mennyi menekültet fogadna be? Mit tudsz?
nemkati
@Cicamama55: Ha alacsony a vérnyomásod, akkor az M1 orvosság! :D
F_Viktor
@kamazuka: Fogkrémes tubus? :-))))))
Vazze menyi terrorista járkál a világon :-)))))
Cicamama55
@nemkati: M1 ?! Nem!!! Inkább 1 pohár Merlot! :)
nemkati
@Cicamama55: Én inkább bedobok most egy Magnumot. :) Az majd lehűt.
Cicamama55
Most mondja a párom, hogy 2 hónapja volt amikor találkoztunk a menekültekkel az állomáson. Akkor már kb. 2.5-3 hónapja igencsak itt utazgatnak hazánkban... Nos, akkor ki nem készült fel?!
nena
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Cicamama55
@nemkati: Az M1 re, s vérnyomás emelőre kerestem hirtelen valami jó kis ellensúlyt, arról jutott a" M" erlot "1" pohár az eszembe. De én is inkább a jégkrémet választanám...
vitriol
@1magyar: "nem eléggé elítélhető." Szerintem sem, tehát nem kell elítélni!
nemkati
@Cicamama55: Én is az M betűnél döntöttem a Magnum mellett. :DD
bencemacska
@F_Viktor: Ezt a bejegyzésed nem értem. Az tény, hogy OV jóval a 2006-os zavargások előtt kijelentette, hogy puskapor szagot érez a levegőben.
Vagy nagyon jó jós, és akkor ezt a tehetségét kamatoztatni kellene, vagy előre - ilyen módon - közli, hogy mit fog a következőkben csinálni!
Lényegében minden ilyen tette visszavezethető egy-egy gyerekcsínyre! Csak minél idősebb, a csínyek annál durvábbak és fájóbbak számunkra!
www.origo.hu/itthon/20051203orban.html!
nemkati
@bencemacska: Ez a puskaporszag, ha 0rbán orra előtt lengedezett már 2005 decemberében, akkor valóban nem lehetett a 2006-os választások utáni őszödi beszéd előszele. De ahogy 0rbánt ismerem, arra számított, hogy valamit majd biztosan ki fog találni, hogy az a puska eldördüljön. És Gyurcsány beszéde kapóra jött neki, meghozta (sajnos) neki a hadüzenet ürügyét. Az viszont biztos, hogy 2006 szeptember 17-e előtt már tudomása volt a beszéd tartalmáról.
F_Viktor
@bencemacska: Bocsi, de melyik hozzászólásomat nem érted?

Azóta kiderült, hogy Orbán folyamatos "jóslata" 2006ban, miszerint Gyurcsány hazudik, az annak volt köszönhető, hogy már zsebében volt az öszödi beszéd hanganyaga, Orbán időzítette a nyilvánosságra hozását.
F_Viktor
@köhögő bolha: Jó a kép, csak éppen az emlegetett NAGY TÖMEGET hiányolom, ahogyan az M1-en mutogatott felvételekről is!
Igazi tömeg Gyurcsány videóján látszik csak, akik békésen, a nyitott kapun mennek át Magyarországra.
Rózsika Hatházi
@foton: Papagájkodunk? Más egyéb? Önálló gondolat?
Mézike
@Manhattan: Tudják ők hogy magyarország nem kánaán. nem is maradnának. Ha meg lenne normálisan szervezve az ellátásuk , illetve a tovább szállításuk akkor nem alakul ki ez az áldatlan állapot.
Orbán olyan mint egy mérges galóca. Pöffeszkedve űl a maga alá ürített trágyadomb tetején.
nemkati
@F_Viktor: Szerintem bencemacska egyvandor-ral kever Téged, pedig Te csak válaszoltál neki 15:29-kor egyvandor 15:09-es írására.
nemkati
@F_Viktor: Nagyon jó az a kép! Igaz ugyan, hogy ezek a migránsok a könnygáz miatt takarták el az arcukat, és nem azért, hogy ne lehessen őket felismerni, de arra jó ez a kép, hogy a balfékek terroristának nézhessék őket. :)))
Vagy inkább :(((.
nemkati
@Mézike: Szinte látom is magam előtt a g.-t. (galócát) :)))
Mézike
@nemkati: Ja. Te is vizuális típus vagy... :-)
foton
@Rózsika Hatházi: Ha a rendőrség kinyitja a határt, semmi mást nem tesz, mint az eredeti állapotot állítja vissza. A határ alapból nyitott. A határ átlépése a hatóság által koordináltan, sorban, úti okmányokkal történik. Minden országnak, így Magyarországnak is vannak törvényei(akkor is ha nem tetszik a törvény, vagy számodra nem szimpatikus kormány hozta). Ez vonatkozik egységesen mindenkire, aki az ország területén tartózkodik. Ha tényleg így történt, ahogy Gyurcsány mondja, akkor is jogos volt a rendőri reakció! A határt nem tömegesen, megállás nélkül, úti okmányok bemutatása nélkül lépjük át. Akkor sem, ha boldogak vagyunk és éppen ünneplünk. Ezek nem jogosítanak belépésre. Ha már megkérdeztél..
dömdödöm
Mi van a 16 tömegből kiemelt agresszív faszival ? Hol vannak ? Hogy vannak ?
papa.49
@dömdödöm: Csak nem szép csöndben el is engedték, esetleg már Németországban vannak)))))))))
troppauerhumer
@zöldszem: A 2006. őszi eseményeknek volt egy célja, Orbán szeretett volna miniszterelnök lenni. .2006 - ban nagyon mocskos dolgok történtek az akkori ellenzék a FideSS tudtával,felbujtásával.
Erre bizonyíték a semmisségi törvényük amely mintegy "judáspénz" a vandáloknak, illetve a rendőrség egyetemes elítélése, mert hiszem hogy a rendőrök a törvény szerint jártak el erre bizonyíték a videók!Aztán meg azt is láttuk és hallottuk, hogy Orbán valamivel korábban beült a futballhuligánok közé. Az is tény, hogy Orbán ragaszkodott ahhoz a helyszínhez, amitől sokan óva intették, ahol feltüzelte a híveit. Ő maga pedig beszállt a páncélautójába és elfelejtette tájékoztatni (rendőrségi kérés ellenére) a rajongóit, hogy rendőri attak folyik a Deák tér irányában a tomboló csürhe ellen, akik mindenképpen rá akarták húzni a rendőröket a tömegre (hangfelvételekből tudjuk). A rendőrök többszöri felszólítás után kezdtek el oszlatni, miután sokan nem tettek eleget a felhívásnak.
Azóta a nap is másképp süt, tudniillik a napot is és a csillagokat is lehazudják az égről az idejáró idétlenekkel együtt.A 2006. őszi eseményeknek volt egy célja, Orbán szeretett volna miniszterelnök lenni. 50 év telt el, el lehetett volna adni a nagyvilágnak a hatalomszerzését forradalomnak átkeresztelve.
És bebizonyította híveinek, hogy a legnagyszerűbb (és mostmár mondhatja immáron) legkegyesebb pártvezér.
troppauerhumer
@Mirabilis: Hehee...Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki...Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs...ez az igazságtalanság .
Vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:copy még 2010-ből ba+!!!

"Kuruc71 Creative Commons License 2010.01.25 0 0 49581
Hmmm miert is copyzom ezt be ide ? Nem tudom ! :-)

Részletek az utolsó Magyar naplójából

2008 04 10

Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy

muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves,

szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán..blabla...

forum.index.hu/Topic/showTopicList?cmd=Article_viewArticle&a=97045008&t=9098576"
troppauerhumer
@zöldszem: Nincs is legmocskosabb, hisz minden FideSS-jobbikuSS mocskos: a kordonbontó kedves vezető, aki tüzelte a csürhét; a vénember, aki akkumulátort vitt a tankba; a focihuligán eszement, aki csak a rombolás kedvéért ment oda; a "katasztrófaturista", aki látván, hogy rendbontás zajlik, még közelebb ment, ahelyett, hogy eltakarodott volna apicsába, és még panaszkodik, hogy csíp a könnygáz; a töketlen rendőr, hogy nem lőtt bokán idejében két maszkos békés tüntetőt; kerényi, a milliós festményeivel, ahogy a fenti békés tüntetőket és a lovasrendőröket megfestve még a rendfenntartókat állítja be gonosznak; a rendőri vezetők, hogy nem érzékelték idejében a szar huligánok csürheszellemét; és ismét és főképpen az a nyálat fröcsögve demokráciáért ordító mentálsérült ingyenélő, aki a legitim kormányzatot az ő zavaros agya szerint, az ő megfogalmazásával forradalmárok segítségével, puccs-szerűen akarta megdönteni, aki buszokkal szállíttatja a békés tüntetőket, a bűnös maga : Orbán.
JAJMÁR
Hihetetlen, de most az atv-n a Harangozó Tamás úgy beszél, hogy tátva maradt a szám... úgy, ahogy kell, és azt mondja, amit kell. Porig alázta a ... de nem is vagyok benne biztos, azt hiszem, a Tuzson Bencét, a fidesztől!
troppauerhumer
@zöldszem: Ki GYŰLÖLKÖDIK?És ki is mondta,hogy a haza nem lehet ellenzékben?
"Orbán: A haza nem lehet ellenzékben"
Én emlékszem 2002. FideSS vesztett.Újraszámolás,majd az Erzsébet hídi csata. Utána jött a kokárda, a fehér szalag, a karkötő, az erdélyi szavazás. Mindenkit szét vert, családot, barátokat, határon kívülieket megpróbált megutáltatni a hazaiakkal. Miért? Mert nyerni akart! Nem azért mert szereti a magyarokat
Érdekes, hogy 2002-2010 között majdnem napi hír volt az "alvilági leszámolás", hol ezt hol azt ölték meg, hol itt robbant bomba hol ott, autókat, kukákat gyújtogattak ... és érdekes módon minő nagy nyugalom van 2010 óta! Az ellenállás, a tiltakozás, a tüntetés, a hőzöngés az ellenzék dolga, mindig a regnáló hatalom ellen. Ezek szerint a FideSS nagyon jól működött ellenzékben, vagy a mostani ellenzék nagyon béna. Ezért is volt furcsa a "béka-menet" tüntetése felvonulása a kormány mellett... most miért nem állnak ki mellettük?
Azért mert azokat mind a FideSS uszította, csinálta, pénzelte.
Az orbáni politika elérte a célját. Végletekig megosztotta az embereket. Ismerek olyan embereket, akik még a szűk családi körön belül is meg vannak osztva. Nyilvánvaló az oszd meg és uralkodj politika érvényesül!És nem az a baj, hogy a Nyugattól kerültünk messzebb, hanem hogy önmagunktól. A saját civilizációs eredményeinket semmisítettük meg.
Én nem azt szégyenlem, hogy magyar vagyok. Hanem azt, hogy olyan emberek vezetik ezt az országot akik szégyenbe hoznak minket !
Kihangsúlyozva a magukat, az országot,a gyerekeinket,a jövőt -egy imádott vezérnek kézcsókkal odalökő -önként megvezetni hagyók és a hatalom szervilis ,haszonélvező működtetői bűnösségét.
Laila
Gyurcsány annyira szeretne már miniszterelnök lenni újra, de annyira nagyon-nagyon szeretne... csak ez az egy vágya van...
Hogy képes emiatt rossz hírét kelteni a világban a MAGYAR RENDŐRSÉGNEK!!!
dömdödöm
@troppauerhumer: Megszavazták saját magukat .! Meghekkelték a választást előtte közben és utána hazudozás és a nép megrendszabályozása következett . Pintér azért nem csinált rendet 2 hét alatt mert előbb nagy rendetlenséget kellett csinálni :-((((((((((((((((((
bencemacska
@F_Viktor: ma, 19:42

A ma, 15:29-es hozzászólásodból úgy éreztem, hogy nem ismered OV puskaporos kinyilatkoztatását.
Nem voltam ma gépközelben és egyébként is indiszponált vagyok, nem vettem figyelembe, hogy még sok beírás van utána!
Elnézést!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
DND
"kedves" Gy. F. a jambor kutyatekintet talan a 60-80 eves groupikra hatassal van.
normalis ervelesekkel, megvalosithato tervekkel tobbet elerne mint askalodassal, kritizalassal, feljelentessel.
Laila
@Mirabilis: Nagyon tetszett!! Jó fej vagy... :-) Remélem, tényeg csak vicc lesz 20 év múlva is.
bencemacska
@nemkati: ma, 19:37

Szerintem, OV arra célzott, hogy kemény háborút fog indítani Gy.F. ellen. Akkor még a választások megnyerésében bízott.
Ha nyert volna, az történt volna, mint 2010-ben! De mivel nem nyert, partizánháború indult. Az őszödi beszéd volt ehhez az eszköz!
JAJMÁR
@wagabund: Az országot jelenleg a kormány égeti, "nem kicsit, nagyon" .
Kioktat mindenkit. Ennél már csak a Szijjártó teljesít még jobban. Mindig, mindenért más a hibás, mások nem tudják mit kell csinálni, senki nem fog össze, holott éppen Mo. az, aki nem fog össze.
De sorolom... Románia, Szerbia, Horvátország, Ausztria, Németország, Görögország... így nagy hirtelen, - nem akárkit, de vezető embereket kritizálnak, no persze, ha véletlenül kritikát kapnak, azt nagyon kikérik maguknak. Befér ide még az ENSZ prominens pár tagja is, az eu-ról en bloc nem is szólva!
No meg a civilek, újságírók és természetesen maguk a menekültek!
Ezek már mind megkapták a magukét a magyar kormánytól, mert ők aztán tudják, hol lakik az Úristen! (Meg fogják tudni.)

Egyébként még a röszkei eset másnapján olvastam a szerb újságírók elmondását, - akiket megvertek a rendőrök - hogy kinyitották a menekültek előtt a kaput, és mindenki azt hitte, hogy beengedik őket, boldogan és köszöngetve mentek be, nők és gyerekek is. Ők is, hogy erről majd hírt adjanak. Aztán körbeállták őket a rendőrök és nagyon megvertek mindenkit. (Az átverés, a hazugság az eszköze a magyarnak sajnos manapság.)
Igaz, én úgy emlékszem, hogy ezt megelőzte a rendőrök dobálása, és a kapu kinyitásának agresszív követelése, de ez nem mentség.
bencemacska
@DND: Kezelheti higgadtan OV tetteit 2006 után? Még ha egy jámbor szent lenne, akkor is kinyílna a bicska a zsebében!
DND
@bencemacska: Gy.F. semmit ne kezeljen, o is elq..a mar regen. csoda hogy szoba allnak vele.
de hogy vannak akik szavaznak is ra...
nemkati
@JAJMÁR: Azon nem csodálkozom, hogy az életveszély elől életveszélyben menekülő, napokon, heteken át gyalogló emberek a kerítésnél elkeserednek, és agresszívvá válnak. A rendőrök viszont... végülis rajtuk sem csodálkozom. Nyilván nem a kaput kinyitók hirtelen ötlete volt, hogy kinyitják a kaput, hogy így elkaphassák a betóduló menekülteket - ez nyilván a "tisztességes, emberséges, őszinte, jószándékú" felettesek parancsa volt. De nem várhatunk rózsaillatot attól a haltól, amelyiknek a feje ennyire büdös!
Tényfeltáró
@izo: A führerre gondolsz? Külön elkerített lakosztály kéne...
JAJMÁR
@nemkati: 21:58 Persze, gondolom, a rendőrök még levegőt se nagyon mernek venni parancs nélkül.
Remélem, hogy kiderül hogyan is történt, hiszen nagyon sok újságíró is ott volt.
Tényfeltáró
@F_Viktor: Ahol ők vannak, ott mindig bolond szél fúj.
bencemacska
Ha jól értem, a kerítés magyar területen van. Akkor a kerítésen túli terület egy keskeny része is magyar. Ott nem intézkedhetnek a szerb hatóságok. A magyarok sem, mert ők nem nyithatják fel a kerítést, hogy átmenjenek.
Így lett M.o egy részéből senki földje. Ki i a hazaáruló? Vagy csak ajándékozó?-:))))
izo
@Tényfeltáró: Szerinted ki a böszme? Hát az öszödi-elqrtuk-fletó!Te nagyon tájékozatlan vagy!
Aki Én
@zöldszem: 15:37 2006-ban valami olyasmit nyilatkozott a nemzeti beteg, hogy aludt, és a lány ébresztette azzal, hogy nézze mi megy tévében.
Gondoljunk bele milyen valószínűsége van annak, hogy már a tévé közvetíti a zavargást, de egy vezető politikust még nem értesítettek, nyugodtan szuszókál, a tévéből értesül???
troppauerhumer
@Aki Én: A Hír tévé előre lefoglalta és bejelentette a közvetítést .honnan tudták ...
DND
tamadas??? a spanyolok gumibottal torik el a keritesmaszok kezet, az izraeliek a keritesmaszokat, kodobalokat 5,56-os golyokkal tavolitjak el, megsincs senki felhaborodva.az ENSZ nem szol be nekik. talan a magyaroknak is vizagyu helyett durvabb modszert kellene alkalmazni???
Desischado
Ez a csuti rém ehhez nagyon ért. A hazudozáshoz!
rugacs
@Tényfeltáró: te tényleg náci vagy, hogy állandóan führerezel? más megszólítást nem ismersz?
rugacs
Én kimondottan örülök Fletó agyelmenésének, mert végignéztem elejétől a végéig a történteket, többen videóra is vették, így majd el lehet végre ítélni ez a férget hamis tanúzásért, rágalmazásért és a végén hazaárulásért (ők vitték a migránsoknak a molinokat és feltüzelték őket, hogy rontsanak a rendőrkordonra). Vannak képek, amint lefizetnek migránsokat. Ismét egy bombaöngól!
zöldszem
@troppauerhumer: Bármerre mész az országban, a Világban nem tapasztalsz mást csak azt, hogy a magyarok gyűlölik egymást. Külföldön, csak a magyar "üti" a magyart. Más nemzetek összezárnak! Családok gyűlölik egymást, párt állásuk miatt!! Elég itt olvasni, ha nem szimpatizálsz egy-egy politikussal, párttal, zsidó, ballib, cigány, sziclib, (felsorolni sem tudom a jelzőket)vagy.Számomra hihetetlen ilyen fokú imádat, egy "idegen" ember párteszme felé. Nekem ez egyenlő a fanatizmussal.
zöldszem
@Aki Én: Az egészben az a tragédia, hogy már-már ott tartunk, hogy egy szavát sem hisszük el. Engem elszomorít az, ahogy a Világ megítél bennünket-:((( Mert azt hiszi(ik), hogy más országok politikusai, az EU nem figyel fel, hogy egyik órában ezt mondja a másikban pont az ellenkezőjét? Mi ez ha nem hazugság? És még ők, Szijjártó mondja, hogy XY hazudik. Mondhat bárki, bármit, Orbán hatalom mániás!
Cicamama55
@JAJMÁR: Hasonlóan -kellemesen- meglepődtem, hogy mégis van egy értelmes ember köztük?!
Cicamama55
@Cicamama55: Az biztos, hogy újra lehet várni 10 évet, mire a Fidesz leül egy ilyen vitaestre az ellenzékiekkel! Orbán és Gyurcsány nyílt vitája óta ilyen nem is fordult elő, mert féltek a szembesítéstől, spontaneitástól.
mate03
@dr lópicigáspár:! Én meg azt kérdezném meg!? Hogy kinek a parancsára gyújtották fel a várost,a békés tüntetők!? Ki verette szét a TV-székházat?Kik dobálták a rendőröket Molotov koktéllal,meg mindennel ami a kezük ügyébe került!
JAJMÁR
@Cicamama55: Igen, én is. Nagyon szimpatikus volt. Ez az a színvonal és irány, amit én elvárok az ellenzéktől.
dömdödöm
@zöldszem: 06.42 -re . Megosztható ez az ország fizikailag is ? A szóban forgó fiúk keleten az eu tagság támogatók dunántúl ?
Tényfeltáró
@dömdödöm: Nem, sajnos, sok költözéssel járna. Viszont a keletimádó szittya nomádok felülhetnének a ló hátára, és irány az őshaza. A maradék meg csak elboldogul valahogy nélkülük nyugati mintára.
Tényfeltáró
@izo: Hm, én meg rád gondoltam és a vezíredre.
Tényfeltáró
@rugacs: Tisztelt Ragacs!
De ismerek: pl. nemzetvezető.
Toby
A csupakabrától minden ocsmány aljasság kitelik, ha hatalomról van szó, amely elengedhetetlen feltétele a femily saját lábon állásához !
Mottó: - nem mese ez, gyermek !
Lepényleső
Evidencia, az beszél aki fizet! Sajnos abban hibázik a dolog,hogy a mi pénzünkkel.
kkalman
Orbánnak célja a hatalom megtartása, sőt, talán a családján belül az örökölhetősége. Ezt a célt a szeme előtt lebegtetve a jelmondata: A cél szentesíti az eszközt! A cél aljas, az eléréséhez szükséges eszközök még aljasabbak. Ezzel Gyurcsány is tisztában van, így nem értem, miért nem a nemzetközi bíróságra ment, ha bizonyíték is van a kezében.
Eriksson
Nem emlékszem pontosan, hogy melyik politikusunk is volt az, aki jópofizott a szerb határon? Útlevél nélkül, mint a többi migráns.
verőce21
"Könnygázzal ürítették ki, majd lerombolták a francia rendőrök a Calais külterületén felállított ad hoc menekülttáborokat... A táborok lerombolását a Calais-i önkormányzat rendelte el."

Fleto vajon tiltakozik majd a francia nagykövetség előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.