"Szent János kórház orvosi szobája. Ugye szerintetek is kéne még egy stadiont építeni?" – teszi fel a költői kérdést a Kettős Mérce, mi pedig inkább már nem is fűznénk hozzá mást.

Íme a kép:

Egyetlen tragikus fotón a magyar egészségügy állapotaForrás: Kettős Mérce

150 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@izo: Mi az a libsi???
Te tényleg csak azt tudod nyögni amit a gazdáid?
Tényleg ennyire bele vagy bújva a seggükbe?
NÉZZÉL MÁR KÖRÜL!!!
Szerintem neked nem agymosásod volt a fidesznyik összetartáson,hanem egyszerűen kivették az agyad és,hogy a két füledet tartsa valami betettek egy damilt.

Mondja mi zavarja jobban? A zabszem a seggében , vagy a sötétség a fejében? Szerencsétlen.

/Die hard 3/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Évekkel ezelőtt volt egy műsor, ha jól emlékszem egy ukrajnai kórházról. Elrettentő példaként említették, és hasonló képekkel sokkolták a társadalmat. Mindenki hüledezett, hogy micsoda borzalmas állapotok vannak ott, nem gondolta volna senki, hogy ennyire szar helyzet. Na most ez pontosan ugyan az a látvány, vajon itt is lesz hüledezés? Az igaz, hogy közben párhuzamosan nem lehetett hallani az ottani kormány eszement sok százmilliárdos költekezéseiről.
De hát a többségnek úgy látszik ez tetszik. Gondolom majd itt is megjelenik, hogy ez biztos nem is nálunk van, vagy még az ,,emútnyócévben" fotózták. Mikor kiderül, hogy mégiscsak a mai, valós állapot, akkor néma csend lesz. Mert ha a fidesz nem tesz ez ellen meg a ,,kereszténydemokrácia", akkor már nem is akkora probléma.
simmering73
Én kérek elnézést kim Dzsong Un-tól a sorozatos vegzálás miatt. Kizártnak tartom, hogy Észak Koreában egy kórház orvosi szobája így nézzen ki.
karma1
Viszont van villany - (meg)... Elnezest, de nem birtam megallni ennyire szarkasztikusnak kellett lennem...
Hellcat
Na ide gyertek fidesznyikek itt járjon a pofátok...kell az a kurva olimpia igaz?
izo
@Hellcat: Az olimpiát a libsi főként a libsi barátaid akarják !www.budapestiolimpia.hu/?page_id=10
Hellcat
@izo: Te annyira buta vagy, hogy arra nincs szó. Ennyire vagy képes? Aki a fidesz ellen szól az egyből libsi? Menj inkább aztán nyald a cigánykirály seggét addig se itt ontod a hülyeséget. Köszi.
izo
@Hellcat: Talán megnéznéd a támogatókat, allor nem írnál hülyeséget!
Hellcat
@izo: 2007 es megszólalásokkal jössz nekem 2015 ben? Ezt te sem gondolhatod komolyan...Azt mondjad inkább ma ki támogatja és ki ellenzi...meg azt meséld el miért lett hirtelen 8 helyett 50 milliárd a becsült költség...
human
@izo: 7 éves posztokkal mit akarsz bizonyítani? Azóta volt egy gazdasági világválság, Orbánék bevezettek 40 új adót, a világ legmagasabb áfáját és még Polt Péter is a hivatali korrupció növekedéséről számolt be.
eszegfu
@Hellcat: Ezen a listán szerepel Varga Mihály véleménye is: "ötpárti egyeztetés szükséges"... Ez az ember is "libsi" a javából! Egyébként pedig valóban érdektelen ez a régi lista... azóta valahogy tuléltük a 2008-as világválságot, ami M.o-ra leginkább 2010. körül volt érezhető... a mai is -- a klf. gazdasági mutatók javulása ellenére -- épp hogy csak megközeliti a 2007. évet. A mindig az előző évekhez mért növekedést leginkább az épitőipar hozta, mely uniós pénzekből tudott "termelni". A stadionokat a nézők számára épitik -- feleslegesen, meg még sorolhatnám a fontossági sorrend nélküli szintén felesleges beruházásokat...aztán ezt "fejelték" meg a Paks2-vel és még olimpiát is akarnak?! Ugyanakkor csak a napokban történtek közül egy... menesztik az OEP főnökét, aki -- véleményem szerint ez az igazi oka -- nem tudott tervet késziteni az egészségügyből 2016. évre 86 milliárd Ft megtakaritásáról!! És akkor látunk egy "orvosi szobát", melynek butorait mintha a lomtalanitásból guberálták volna ki, az ilyen kinézetü falak meg inkább egy pincére hasonlitanak...
Hellcat
@eszegfu: Figyeld meg ha bármit is fognak csinálni az egészségügyben a nyakamat rá hogy építkezés lesz...nem béremelés nem eszköszvásárlás...építkezés. építkezést lopják szét a legkönnyebben a fideszesek nézd csak meg...mindere eddig az volt a megoldás hogy építettek valamit...olimpia is azért kell...csomó város visszamondta az indulást mert a lakosok leszavazták, esélyesebbek lettünk...hirtelen felugrott az ára 8 ról 50 milliárdra. Biztos véletlen...
koszpeko
@izo: Mi az a libsi???
Te tényleg csak azt tudod nyögni amit a gazdáid?
Tényleg ennyire bele vagy bújva a seggükbe?
NÉZZÉL MÁR KÖRÜL!!!
Szerintem neked nem agymosásod volt a fidesznyik összetartáson,hanem egyszerűen kivették az agyad és,hogy a két füledet tartsa valami betettek egy damilt.

Mondja mi zavarja jobban? A zabszem a seggében , vagy a sötétség a fejében? Szerencsétlen.

/Die hard 3/
eszegfu
@Hellcat: Igazad lehet... hiszen az uj "központi" kórháznak már hónapok óta keresik a helyet... és nem is vagyok biztos abban, hogy "kiváltja" majd a régi, lepusztult kórházak közül akár egyet is! Elkeseritő nekem ez a nagyobb "esély"!:(
Hellcat
@eszegfu: Én NAGYON remélem, hogy nem mi kapjuk az esélyt a rendezésre...NAGYON NAGYON NAGYON...
eszegfu
@koszpeko: 10:34 Kár volt helyesbitened... jobb lett volna inkább a "Die hard" jelentését kifejtened... ezzel talán "közelebb hozod" a megértéshez... de ez is csak tipp!:)
nemkati
@eszegfu: Abban volt ez a kérdés. :))
QGO
Mikor veszitek már észre, hogy nemzetes Orbán Viktor próbál elhülyíteni minket (és a gyerekeinket, unokáinkat) a lebutított oktatási rendszer révén, és próbál lebetegíteni minket(a lepusztított egészségügy révén, és próbál nyomorba tartani minket a megélhetési küszöb alatt tartott fizetésekkel?

Kik ennek a rendszernek a nyertesei?
A hazugok, a tolvajok, a lopók, a sikkasztók, a csalók... az embertelen és istentelen népség!!!

De jön még kutyára dér...
eszegfu
@nemkati: Kösz.! Én tudom...de a kolléga nem fogja ezt az egyszerü dolgot sem érteni... bizonyára nem fogalmaztam pontosan... bocs.!)
volvós
@izo: 9:15

...megjöttél paripaarcú románemöke ??? kabbbbbeeeeeeee !!!
koszpeko
@eszegfu: A Die hard vagyis Drágán add az életed filmsorozat második részében volt ez a mondat.
Csak utálom azokat a címeket amiket magyarok tudnak adni egy-egy amerikai filmnek, mert ahogy a mieink tudnak fordítani az katasztrófa.
eszegfu
@koszpeko: Kösz.! Valószinüleg pontatlanul fogalmaztam: én értettem elsőre is, csak a kollégának lesz "magas" már maga a cim is, ezért irtam, hogy mindegy: a 2. vagy 3. részben volt benne a mondás...
izo
@koszpeko: Szépen jellemezted magad!
izo
@human: írod "világ legmagasabb áfáját" ami a kedvenced alatt 25 volt, most 27%.Az nem zavart mikor 20-ról 25-re emelték a kedvenceid!Szerintem olyan országban ahol milliók "adóoptimalizálnak" a minimálbérrel ilyen magas ÁFA kell!
izo
@Hellcat: 0930 Úgy semmit nem lehet csinálni nemhogy olimpiát. hogy most támogatom 8 év múlva nem, mert az lesz ami az expóval volt!
Aki Én
@izo: Drága Emőke! Te egy olyan mélysötét ember vagy Romániából, hogy az még ott is csodaszámba megy. Amikor valaki annyira buta mint te, ráadásul ezt meg is osztja minden órában, annak nagy segítségre lenne szüksége. Elképzelni nem tudom mi a célod, de valószínűleg a betegséged neked sem engedi megérteni. Pucold ki a bakancsodat, menj ki a kertbe levegőzni, kapirgálni, talán a tyúkok között megtalálod amit keresel. Ha adsz nekik enni, akkor még olyan is lesz a földön akinek fontos leszel és figyel rád. Igaz érdekből, de ezt te úgysem fogod megérteni, úgyhogy zavarni sem fog. Szép napot!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@izo: Menj már a kertbe Emőke, megmondtam...
libellle
@Hellcat: Ach hidd el az olypiából ugysem lessz. semmi. Ez is csak a figyelem elterelgetése. Az egész korrupt babázs már vagy levan tartóztatva vagy már valahol Dél- Amerikában bujkál. Ugyhogy most nem gondolom, hogy orbán le tudja öket fizetni, hogy Magyarország javára hozzák meg a döntést.
Fradigege
Egy kórház rehabilitációban nem lát a mészáros&mészáros cég lehetőséget??? Vagy garancsi nem akar akasztani egy zsírosat?
karma1
@koszpeko: "Halj kemenyen!" Mint tudjuk, minden forditas a magyar ertelmezesnek esik aldozatul, vagy vigjatekoknal donto a szojatek...:o((( De a Dragan add az eleted! - ha ezt visszaforditjak angolra, akkor egesz mast kapnak,... Mindegy, a Bruce Willis mindegyikben naonjooooooo...:o))))
Strong
Pedig 1.7 Mrd-t kapott a Puskás akadémia. tehát van pénz.
zöldszem
@izo: Te nagy magyar új szavakat alkotó mafla, figyelj új információk jönnek!

Orbán Győző, a legnagyobb kapitalista tolvaj anno MSZMP párttitkár volt.
Neje Orbánné a tanult szakmáját hagyta ott, hogy főállású MSZMP munkatárs lehessen.
Szerelmük gyümölcse Orbán Viktor, KISZ vezető és komcsi besúgó volt, míg Soros papa pénzén nyugatra nem ment napot lopni. (Mert szart se tanult.)
Aztán éveken át volt egy liberális párt elnöke, a Liberális Internacionálé alelnöke meg 8 éven át. Megvan a bolsi? Megvan a libsi?
Ki is a libsi, h...e gyerek? :))))) bolsilibsi!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vukkocska
@izo: azért Te sem merted használni a nagy betűt. Legalább ennyi önkritikád van :)
KERKA
Majd két hónapja jártam a Szent Jánosban, én csak a folyosó állapotáról küldtem be egy fényképet. Úgylátom, hogy már egy újságírónak is felkeltette a figyelmét az ottani állapotok.
Akkor azt írta néhány kommentelő, hogy az én fényképem biztos egy lezárt épület folyosója, amit nem is használnak. Íme, itt van a bizonyíték, ez van egy kórházban, igen, ez egy orvosi szoba. Ami még hajléktalan szállónak is gyalázatos lenne.
Fűtetlen, penészes/dohos, undorító.
Kormányunk elit tagjai nem itt gyógyíttatják magukat. Nekik luxus helyen luxus ellátás jár. Mert megérdemlik. Kettős mérce.
justhpeter
@zöldszem: Gratulálok. Ritka pontos összefoglalása a modern idők legnagyobb köpönyegváltásáról. S ha a jónép tudná hány ilyen burkolatcserés emberke van a fideSSben !
zöldszem
@justhpeter: Megkockáztatom, a "címzett" semmit nem értett meg!
Viszontválaszában, felsorolja az egy tőről fakadó kommunista KISZ-es szocializációkat.
Még a felsorolásom után sem érti meg, Orbán semmiben sem kisebb KISZ-es, III/III-as MSZMP-s liberális mint a többi...
Nem tudom mit szed, de le kellene neki állni a szerről!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
KERKA
@Mirabilis: Sajnos, erre nem tudok válaszolni, de még a kiutat sem tudnám megmondani. Olyan elvakult emberek vannak, akikkel még társalogni sem érdemes, mert hiába is mondasz bármit, csak fújják az agyukba rögzült hamis szólamokat. Nem veszik észre, hogy a fidesz mennyire megvezeti az embereket, minden, amit mondanak, kétes értékkel bír.
Ha összeadod a baloldali szavazókat, akkor is csak 26 lenne, de az éppen fele a fidesz 51 százalékának. És akkor ott van a megosztottság... na, erre meg mit is felelhetnék???
csetere
@Mirabilis: Érdekes! Engem még sosem kérdeztek, de közeli és távoli ismerőseimet sem. Ki adja vajon a válaszokat?
human
@izo: Akkor most kapaszkodj meg erősen. A szocik vitték le 20%-ra az áfát és mikor a gazdasági válság beütött visszakoztak és újra 25% lett. Hoppá.
Az a tény se zavarjon meg, hogy a 25%-nál a 27% a tudomány mai állása szerint még mindig nagyobb érték.
human
@izo: De te csak tapsolj tovább az adóemelések kormányának.
volvós
@izo: 12:43

Te szerencsétlen, egybites 3,14cha !!!
A " fölökött " egy másik kommentelö !!
Annyira primitiv vagy, hogy az már komoly
fájdalmakat okozhat az üres román fejedben...:-)))))
karma1
@izo: Remenytelensegben te vagy a meno ezen az oldalon...:o)))

Latom, ahogy osszeszoritod a fogad, a szemed, az oklod, hogy "ez akkor se az orban viktor meg az orbangyozo elete, o nem is volt KISZ vezeto, meg a papaja se volt kommunista, nem es nem es nem...

ismetelgesd jo sokszor, az onszuggesztio sokaknal bevalik... Kell az, hogy a legkozelebbi valasztason ne remegjen a kezed, mikor az urnaba teszed a fide$$-es szavazatodat... De nyugodj meg, a fide$$ altal gyujtogetett-apolgatott xarhegy MINDENKIT egyszerre takar be, mert olyan az, mint az atomrobbanas... Az a hulye se marad ki az "aldasos" hatasabol, aki megnyomta a piros gombot! Csak azt hiszi, hogy ki tud maradni... Hat nem...De ezt mar nagyon keson fogod eszrevenni...
karma1
@izo: Veletlen volt a lajk a Horizontnak kuldott hsz-edre... Ugrik a gepem...
karma1
@KERKA: 20.14-re: Rosszabb, Kedves,... El tudom kepzelni, hogy ezt a libsi-bolsi dumat nem is fejbol nyomatjak (ahhoz kellene valamennyi agysejtjenek is lennie) , inkabb egy brossurabol masolgatja minden alkalommal...
izo
@human: Jól megemelte az SZJA-mat 38%-ról 16%-ra! Ha ez neked nem jó akkor nyugdíjas vagy!
izo
@human: 20%-ra az ÁFÁ-t a 2006-os választáskor vitték le ősszel visszavitték semmi köze a válsághoz.
izo
@karma1: A választáskor szerinted több a hülye mint a nem, mert megint a hülyék nyernek? Szembemész a forgalommal okostojás!
karma1
@izo: Te is tudod, hogy a valasztas hamisitva volt, mert atirtak a valasztokorzeteket, es a fide$$ csak 52.7 %-at kapta meg a teljes valasztasra jogosultak altal 40 %-os valasztasi aranybol, vagyis kevesebb, mint 27 %-os az orszagos tamogatottsaga a fide$$-nek...De hagyjuk ezt, ha nem huzza magara a hulye ven kdnp-eket, eselye se lett volna egyikuknek se kulon-kulon bejutni a Parlamentbe... Lapozgass a 2010-es 2014-es valasztasi eredmenyek kozott...
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@izo: Tedd fel a szemed, es nezd meg az $ jelemet, meg amit irok a fide$$-re...A matekozas a fide$$ gyenge pontja, senki nem tud kozuluk szamolni, bar inkabb NEM AKAR, mert a szamok azok nagyon franyak: MINDIG IGAZAK!

A baloldal pedig valoban ugy sz@r, ahogy van, mert keptelen az uriember, a demokratikus stilusan tulmenni, nem veszi eszre, hogy kb. masfelmilla bunozovel all szemben...:o)))
DND
ahogy a kepet nezem, ez nem csak a fidesz hibaja.
5 ev alatt nem amortizalodik ennyit egy epulet.
Desischado
@izo: Szünj már meg, és húzzál vissza Kínába, emőke! Karmát meg a szádra se vedd, előtte fertőtlenítsd le a szádat, amúgy is rádfér a sok nyalástól!

A "reformok" működnek! A kórházzal nem kell foglalkozni, abban nincs zseton/lopnvaló tehát nem érdekes! A haveri kör elit magán kórházba jár, tehát no problem! Hogy kötnének bele egy 600-as betonba végre és "pihengetnének valamelyik tengeri öbölben!
karma1
@DND: Valoban, igazad van, nem 5 eve kezdett el romlani ENNYIRE az allapota az epuletnek... Amde jott egy nagypofaju politikus-utanzat, aki azt allitotta, hogy mindent megreformal, 1 millio uj munkahelyet teremt, a csendorminisztere meg 2 het alatt rendet csinal,... Ehhez kepest az orszag szetlopva, szetzullesztve, az egeszsegugy nemcsak epuletileg romokban, hanem moralisan is, amirol nincs fenykep, es ugy egyaltalan... Amihez eddig orban hozzanyult - igaz, sosem epitesi, inkabb rombolasi szandekkal - az mind pillanatok alatt sz@rra valt a kezeben. A stadionok viszont gombamod szaporodnak, hogy a kozmunkasoknak tudjon valami al-munkat adni...
Lehet visszafele mutogatni, csak nem erdemes, mert mar 5 es fel eve lassan , de az orban kormany lop minden szinten...
Tekla
Tegnap voltam műtéten és elcsodálkoztam, mert én is hasonló fotókat láttam az eüről. A csodálkozást az okozta, hogy a szegény egészségügynek miért kell ennyi automata csili villi ajtó, technikai kütyü,stb dizájn , miközben a wc -ben se toalett papír, se kéztörlő nincs. A rendelőben szakadt székeken és 50 évnél idősebb cement lapon kívül, még egy rendes wc sem jutott a laborba.
Azt hiszem az egészségügyben a jó gazda és az értelmes el és be osztás hiányzik, talán jobban mint a pénz.A képet elnézve , minden ügyeletben szikével kikevernének és felraknának egy kis vakolatot ,a homokozóból tízórais zacskóba bepakolt homokból. Karácsonyra meg kérhetnék a takarítónőt, hogy meszelje le .
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
izo
@karma1: Elárulom neked, mert nem tudod, hogy a választás eredményét a választáson MEGJELENTEK szavazata adja ,Ilyen egyszerű nem bonyolult ez!Minden más csak süket duma! Senki nem mondta, hogy a választásra jogosultak 2/3-a szavazott (hiszen aki nem szavazott az nem mérhető) a FIDESZ-re, hanem a választás eredménye 2/3-ad lett, vágod?
Yoda69
@DND: Viszont ha az elmult 5 evben nem ertelmetlen stadionokra koltik a penzt, amik konganak az urssegtol, akkor mara mar nem lehetne ilyen kepeket csinalni.
Csizmás Kond
Ez hazugság. Amúgy az az orvos amelyik ilyen szobába rendel az tényleg jobb ha máshová megy...ahol az igénytelenségét tolerálják.
eszegfu
@zöldszem: 18:39 Hidd el: semmi "kockázat" nincs benne... 100%, hogy nem értette meg!:(
Aki Én
@izo: Emőke! Elmondod nekem és a többieknek, hogy mi alapján csipegetsz a libsibolsi csapatból? Hogy a bánatban van nálad az, hogy miközben folyamatosan szidalmazol egy bizonyos réteget, közben éppen a legaktívabb elemeit dicsőíted? Te tényleg nem érzed ezt a qrva ferde kettősséget?
Ha a csokit úgy általában utálom, hányok tőle, akkor nem egy bizonyos tábla csoki a kedvenc ételem. Ha mégis, akkor nagy baj van a kifejezésmódommal.
Mondjuk ezt elbasztam, valószínűleg ez a hasonlat neked érthetetlen.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:07 Na ez az egy mondatod tökéletes példázza semmit nem értésedet. Ilyen szinten félremagyarázni valamit már művészet. Persze ne értsd félre, attól, hogy nem ért meg senki még nem vagy művész...
Szóval ez egy orvosi szoba, nem kezelő vagy rendelő. Eddig megvan?
És milyen igénytelenséget mutat? Fel kéne vakolnia az orvosnak ezt a szobát? Nyílászárót kellene cserélnie? Vagy vegyen bele új bútorokat?
Szerinted ez az orvosok igénytelenségét mutatja? Szerintem a tiédet és a többi szekta tagét, akiknek nem forr a vérük ennek a hírnek hallatán és jelentésén.
Ne ezt sürgősen gondold újra!
human
@izo: Ezt a hihetetlen logikát. Tehát nyugdíjas vagyok. Ezen jót fog röhögni a többi "nyugdíjas" ismerősöm is, akik még vagy 40-50 évig fognak nyugdíjasként élni.
eszegfu
@DND: 00:15 Ebben tökéletesen igazad van! És akkor csak egy költői kérdés: ilyen állapotok ellenére mégis hogy gondolja a kormány, hogy 2016-ban 86 milliárdot kell megtakaritani az egészségügyben?!
Aki Én
@Tekla: 08:42 Ez ugye irónia? Ugye csak vicc? Na annak jó :)
eszegfu
@Aki Én: 9:16 A kolléga/nő olyan, mint egy mélytengeri buvár merüléskor... teljes a sötétség körülötte, meg benne is! Ráadásul még "kőagyu" is... agyredőinek mélyedéseibe az égvilágon semmi nem képes "bevésődni"... hacsak nem kőbaltával...:(((
izo
@human: Ha dolgozol nem jobb neked 16% SZJA-t fizetni mint 38%-ot?!
human
@izo: 17%-ról 16%-ra csökkent az szja-m úgy, hogy elvettek minden adójóváírást. A lakosság nagyobbik hányada fizeti a te adócsökkentésedet. Ezt kellene észrevennetek. Miért is az alacsony keresetűek támogatják a jól keresőket?
Aki Én
@izo: 09:44 Mostantól próbálok neked segíteni, nehogy az a vád érjen, hogy hátrányos helyzetű embereket piszkálok. Végül is van elég bajod, minek tetézzem, és ha már elkerülni nem tudlak annyira ideragadtál, akkor legalább megpróbállak felturbózni. És miután letörölted a könnycseppeket, amiket az önzetlen kedvességem csalt ki belőled, kattints a linkre. Legyen ez az első napod az iskolában. A mai tananyag: Kinek jó az egykulcsos szja, kik a nyertesei? Millió ezzel foglakozó cikk van a neten, de gondolom egyet sem olvastál el.

vanholnap.hu/hanyan-keresik-meg-ebben-az-orszagban-az-atlagbert-lerantottuk-a-leplet-a-kamu-adatokrol-es-az-egykulcsos-adorol/

vanholnap.hu/az-egykulcsos-ado-csapdaja-rosszul-kereso-tobbet-adozik-mint-gazdag-szamokkal/
karma1
@Aki Én: Azt hiszem, Te turelembol 5* -re vizsgaztal...:o))) En mar feladtam, mert "sotetseg delben", matektudas egy kanyi sem, olvasasi es szovegertesi keszseg meg egyenlo a dupla 0-val...:o))))
volvós
@izo: 8:50
...nem anyáddal beszélsz guminö !!!
volvós
@Aki Én: 9:22

Nézd el neki a prinitivséget...mit vársz egy trolltól ???
Tekla
@Aki Én: Nem vicc, nekem biztos nem nézne így ki a munkahelyi pihenő helységem , mert ennél több az igény szintem . Bevakolnám ,kimeszelném , vagy . : Felraknék a saját boríték pénzemből egy karnist és át dobnák rajta egy függönyt ,azonos ágy takaróval és egy hozzá illő szivacs párna huzattal minimum, de ezt nem nézném az biztos .
Ticsi
Mit kell kiakadni?! Ez egy allergia vizsgáló. Ha allergiás vagy a penészre itt tuti megmutatkozik. Nem kell drága vizsgálat. Tehát annyi lóvé sem az egészsègügybe. Viszont akinek rossz a gyomra az is megmutatkozik erről, mert elokádja magát már csak a kép láttán is.
Szomorú, ez EURÓPA?
KERKA
@izo: Ebben az állításodban igazad van, a személyi jövedelem adó változáskor azok jártak jobban, akiknek a bére 200 ezer forint fölött volt. A 38 % adót lecsökkentették 16-ra
Azok a kollégák akik 200-500 körül kerestek, havi 50 ezerrel többet vittek haza, mint a Gyurcsány kormány idején.
Az igazság kedvéért ezt le kellett, hogy írjam.
Aki Én
@Tekla: 13:28 Úgy gondolod egy karnis lenne megfelelő a probléma megoldására? Nem semmi... Te tényleg nem látod a problémát.
Tekla
@Aki Én: Nem a normális elosztás volna a megoldás, meg még sok sok verzió. Önkormányzattól mért nem kérnek egy kőműves közmunkást ? Ez is csak egy tipp , mert nem nekem kell meg oldani a problémát .
Csizmás Kond
@Aki Én: ...szerintem te ilyen körülmények között kezdtél el létezni de ez akkor sem orvosi szoba...
izo
@volvós: Na már nemcsak román vagyok hanem nő is?Kár. hogy a Lipótot bezárta a gyurcsányi lenne bőven lakója!
izo
@Aki Én: 0918 Lehetetlen felsorolni ezért csipegettem, de látom nehéz a felfogásod! Tehát MSZMP,MSZP, SZDSZ ezek a ballibsik okostojás!
izo
@human: Ja minimálbéres vagy, az más!És miért vagy az annyiból is élsz vagy adót csalsz?
Aki Én
@izo: 15:00 Értem. Akkor legyen az a második házi feladatod, hogy utánanézel kik ülnek a fideszben. Türelmes leszek veled, megígértem. Látod odáig már eljutottál, hogy gyerekkorodban megtanultad, hogy kék az ég, és ezt már nem is próbálod pirosnak eladni. Ez alapján biztatásul annyit mondhatok, nem vagy reménytelen. Ugyan ezzel is tele van a net, de ha elakadsz szólj, segítek. Most szánj rá egy félórát, addig is nyugtunk lesz.
Aki Én
@Csizmás Kond: 14:25 Erre a kedves kijelentésedre csak annyit mondok, kár, hogy nem egy ilyen falon végezted még spermaként. De ha nem orvosi szoba, akkor mi? Tudsz valamit, amit a fotós nem?
mariaberta
Meg kellene szavazni, hogy ez a kórház legyen pártunk és kormányunk tagjainak központi kórháza. Minek Grazba szaladgálni???
izo
@Aki Én: Tudom a lököttek szerint a FIDESZ-ben több a ballibsi mint a felsoroltakban!
Aki Én
@izo: 15:34 Szia Emőke! Kertben minden rendben? Cikkek elolvasva? Ragadt is valami? Tele vagyok kérdésekkel, de nem szeretnélek leterhelni. Annyit segítek, hogy jelenleg a fideszben több az ex-szoci pártfunkcionárius, mint a baloldalon összesen.
izo
@Aki Én: Kösz a segítséget mehetnél a Lipótra, ha a lökött kedvenced nem zárta volna be!
Aki Én
@izo: 15:57 Szívesen Emőke drága. Minden velünk töltött perc a gyógyulásodat segíti.
volvós
@Aki Én: 15:59

Falrahányt borsó az ilyen lényt meggyógyitani...szinte lehetetlen
Ilyennek született, s nem fejlödött ki sem szellemileg, sem testileg
Magyarul egy fejletlen GNÓM !!
izo
@Aki Én: 0957 Okos embert olvasol, Csókási László 4K!, sok hülyeséget lehet tőle tanulni!
Aki Én
@izo: Emoke draga, nyugodjal mar bekeben! Te meg a vakondtol is tanulhatnal. Arra godolok ahogy elassa magat.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Szókrakész
A kilátás csípem benne.
Az ember azonnal feltöltődik energiával és pikpakk gyógyul.
Szókrakész
Egyébként csak kérdem, minek orvosi szoba?
Dolgozzanak, ne hemperegjenek és telefonálgassanak.

Amúgy komolyan kérdem.
Milyen doki az, akinek így néz ki az íróasztala?
Akinek az ablak alatt ott a retek, nincs felsöpörve, felmosva...
Ilyen engem ne is műtsön!
1magyar
Kecskeméten is így néznek ki a mosdók. Attól féltem a fejemre esik a vakolat. A régi szárnyban.
Desischado
@izo: Lehet, hogy neked pofád van, sőt ez biztos. És mivel Karmát sértegetted, igenis beleszókok! Nem tetszik, akkor így jártál, kis nyalonc!
izo
@Desischado: Ezt a szót nem ismerem :beleszókok! Senkit nem kell megvédeni, mindenki megtudja magát védeni!
Aki Én
@Tekla: 13:28 Figyu! Erre nem nagyon tudnék olyat mondani amivel meg ne bántanálak, úgyhogy inkább hagyjuk. Minden esetre elkeserítő ez a tolvaj kormányt hatalmon tartó ferde gondolkodás.
Aki Én
@izo: 19:26 Az viszont szerencse, hogy a kádéenpé 5%-kal is be tudott jutni. Sőt, a nagy többségre vonatkozó törvényeket hoz, miniszterelnök helyettes a vezetője, és a sötétség mélyén elfelejti, hogy a többségi akaratot tisztelni kell.
Gondolom neked nem vicces, mikor egy önerőből még létezni sem képes párt irányt mutat neked.Olyanoknak ugatnak, akikre a többszöröse szavazott. Ettől KDemokrataNP.
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: a baszóggyá meg kádéjempé nem jutott be 5%-kal!!! Ugyanis nem lehetett rájuk szavazni, mint önálló pártra!!! Kvázi most egy nem létező pártnak van egy parlamenti frakciója! Ilyen még Afrikában sincs tán...Ezt magyarázd meg a szegény @izo: néninek...Én nem vállalommmm...:)
izo
@Aki Én: Amit leírtál az SZDSZ csinálta, a szemétdombra is került!
Aki Én
@Pálinkafőző Rézüst: Kb 4-5 % a támogatottságuk, habár mára már lehet, hogy mérhetetlen. Csak azt akartam jelezni, hogy egy életképtelen selejt társaság vezényel, miközben bőven felettük támogatott pártoknak kiabálnak kusst.
Emőke ennél egyszerűbb dolgokat sem képes megérteni. úgyhogy nem vállalom én sem.
Aki Én
@izo: 14:58 Emőke drága! A világért sem szeretnék lemaradni egyetlen értékes hozzászólásodról sem, úgyhogy kérlek segíts, hogy rájöjjek mire válaszoltál?
izo
@Aki Én: Már azt sem tudod mit írsz! 1416
Aki Én
@izo: 15:20 Azt tudom mit írok, azt ne tudom mit értesz meg. Na látom ezt pont nem. Nem az szdsz van a parlamentben és nem ő hoz milliókat hátrányosan érintő törvényeket a demokrácia és többségi akarat tisztelete jegyében.
Emőke, itt a hétvége, nem mennél ki a levegőre? Mit csinálsz most? Én megyek egy Luca napi iszogatásra. Mondanám ,hogy gyere, de félek élnél vele...
izo
@Aki Én: Ezt írtam:Amit leírtál az SZDSZ csinálta, a szemétdombra is került!" te meg ezt:" Nem az szdsz van a parlamentben ". Most akkor ki nem érti mit ír a másik?!
Aki Én
@izo: 15:51 Már azt sem értem, hogy jön ide az szdsz. Látod ezért nem érted a mai dolgokat, a múltat nézed ma is. Arról van szó, hogy egy fing párt ugat tízmillió embernek. Ehhez még az szdsz-nek is több joga és felhatalmazása volt. Most már érted?
Pálinkafőző Rézüst
@izo: kevered, az szdsz saját jogon jutott be, a kádéjempére viszont nem lehetett szavazni, mint önálló pártra! Kis vörös csillag, nézz utána. :))) ja, a kádéjempé meg már a szemétdombon sincs, bekomposztálták, és szétszórták őket...Ott is a helyük a hernyóknak...
@Aki Én: ma, 14:16-ra: a megbaszódott kádéjempé nem juthatott be 5%.-al a sintérházba! Ja, ezt már letárgyaltuk...
izo
@Pálinkafőző Rézüst: Örülök, hogy személyedben van még 1db rajongója az szdsz-nek!
Pálinkafőző Rézüst
@izo: nincs, és soha nem is voltam, kis csillag...:D :)))) Sőt rühelltem, ahogy zsarolták a nagyobb kormányzó pártot, miközben möszöpös sem vagyok...Szar ügy, mi? Majd a hernyó felvilágosít...:))) Vagy a nem szabad farkas... No de mivan az álkeresztényekkel?? Mesélj valamit ...:)))
koszpeko
@karma1: Hagyd!
Ennek hiába magyarázol bármit.
Szerintem a falait Orbán fotói borítják.
Valószínűleg 1000 példányban meg van neki az Orbán könyv.
Az M1 híradót felveszi,hogy ha vége az adásnak akkor is tudja nézni egész éjjel.
A többi csatorna letiltva nála.
Teljesen mindegy mit írsz.
Gondolom egész nap mantrázza a fidesznyik szólamokat.
Nem érdemes koptatni rá a billentyűzetet.
Hidd el kevesebbet idegeskednél ha értelmes emberekkel beszélgetnél.
karma1
@1magyar: Lajkoltalak, mert nincs mas mod az egyutterzesem kifejezesere, inkabb vedd ugy, hogy szornyulkodtem egyet...:o((
karma1
@izo: A valasztason MEGJELENTEK NEM kepviselik azoknak a velemenyet, akik NEM mentek el, es akik az ellenzekre szavaztak, vagyis kezdd el forgatni a Laricsevet (ez egy jo matekfeladat gyujtemeny), es kezdd el a szazalekszamitasnal az ismereteid gyarapitasat... Ha a tizmillio magyarbol elmegy 40 % (4 millio ember), es annak az 52.7 %-a (tehat 2.108 000 ember) szavaz csupan a fide$$-re, akkor ez az osszlakossag piciket tobb, mint 20 %-a, vagyis alig tobb, mint egyotode. De jobb, ha tudod, ennek a valamivel tobb, mint 2 millio szavazonak az egynegyede, kb. 500 000 ember Romaniabol es Ukrajnabol szavazott, az uj kettos allampolgarsaganak koszonhetoen, es akkor a masfelmillio MAGYAR szavazo, aki Magyarorszagon el, az pont 15 %-a a magyarsagnak, aki imadja a fide$$-t.

Vagod a szamokat, vagy elismeteljem lassabban...?
Tehat a KSH felmeresei a szegenysegrol, ami felmeres altalaban az iroasztalnal, ebed utani hasrautessel kepzodik, meg egy minimalis telefonos korkerdessel - altalaban Kubatov kivalo listajarol, ami a fide$$ altal forszirozott alairasgyujtessel folyamatosan bovul es pontosodik- az nekem nem mervado, es rajtam kivul meg nagyon sok embernek nem tetszik, valamint a hasonlo tevekenyseget BECSULETESEN vegzo nemzetkozi cegeknek sem...
karma1
@Aki Én: Na, bejott a macska a szobaba, a szavakon lovagolni... "de ez akkor sem egy orvosi szoba"... Kollott ez Neked?...:o))))
eszegfu
@karma1: 2:12 Tudod az a rendkivül érdekes, hogy pl. a mostani téma a kórházak állapota, de @izo: egy fél mondatot ehhez nem tudott szólni! Valaki megkérdezte ugy általánosságban, hogy ilyen állapotoknál ugye kell az olimpia?! Erre előszedett valami régi listát, kik is támogatták az olimpiát akkor... majd jött a "libsizés", meg az SZDSZ ... vagyis a gyülölködés, O.V. "istenitése"...de az igazi kérdésre a választ hiába is várja bárki! Talán ehhez ért egyedül... kikerüli a konkrét témát -- mint ahogy most sem tudott hozzászólni -- majd jön a szokásos ferdénél ferdébb "kinyilatkoztatása"!
karma1
@eszegfu: Trolloknak nem kotelezo a szovegertes...:o)))
(Kulonben tenyleg igy van, latom,... Altalaban nem a temahoz szol hozza, nem is erti, hogy nem arrol volt szo, hogy ki rendeli meg az olimpiat, hanem amikor kilog a seggunk a nadragbol, akkor miert kell hulyesegekre kolteni szazmilliardokat. Na ja megint egy alkalom uj stadion epitesere. Megoldana egy idore a kozalkalmazottak munkavallalasat).
eszegfu
@karma1: 8:48 Régóta foglalkoztat engem ez a kérdés: (ha egyáltalan vannak trollok) minél sötétebbek, annál jobb?! Az is igaz, hogy a "képzetlenekkel" sokkal nehezebb, mert egészen az alapoknál kellene elkezdened a magyarázatot, de az akkor már hosszu lesz, igy ez az ut sem járható... a jó értelemben vett "paraszti észjárás" sincs meg náluk.
karma1
@eszegfu: Ha tudnad, hogy mi indenbol lehet vallalkozast csinalni, akkor lehidalnal...
Hogyne, miert is ne lennenek trollok?

Mig otthon eltem, letezett egy olyan szolgaltatas, hogy mondjuk en, mint kezdo uzletember megyek hetfon du. 2-re targyalni valahova. Tudom, hogy a targyalopartnerem rendkivul pontos ember, tehat en az irodajaban leszek mar 2.05 perckor, az tuti. Es itt jott a vallalkozas: volt egy ceg, aki megrendelesre adott idoben FELHIVOTT teged az eppen akkor bevezetett Westel telefonodon 2.10-perckor, es ha kellett, elbeszelgetett veled arrol, hogy mikor es mennyiert szallitod le a kert 5 ezer urgebo"rt? Na, akkor meg nem leven kulturaja a mobiltelefonalasnak, hanem inkabb statuszszimbolum volt, nem is vonultal felre a fonoddal, hanem elmondtad, hogy most egy nagyon fontos targyalason vagy, koszonod a hivast, az urgebor le lesz szallitva... Aztan kb. 20 perc mulva megint egy hivas a telcsidre, most meg strucctollat kertek toled, de sokat, tegnapra, megint telefon... Ettol aztan a nagy ember elott akkora hiteled lett, hogy sikeresen targyalhattal akarmirol a tovabbiakban.
Akkor miert pont trollok ne lennenek penzert? Nem kell , hogy sokat fizessenek, csak BIZTOSAN fizessenek, ezert aztan a troll nehany helyen bejelentkezik, jol szettrollkodja az oldalt, mikozben az oldal fenntartojanak is okoz egy kis oromet, mert sok ember nem allja meg, es szemelyeskedik a trollokkal, es ezert ki lehet zarni oket. Ez van.

Mndom: a muveltseg, az esz, plane az onallo gondolkodas egyaltalan nem alapfeltetel, sot. elony...:o))))
eszegfu
@karma1: 9:22 A "hid" már nem megy, de dobtam egy "hátast"! Ha jól belegondolok: igazad van! Ez hasonlit arra, hogy átképzéssel minden diplomásból lehet NAV ellenőr. Pl. a legnormálisabb végrehajtók általában mezőgazdasági mérnökök... nekik van a legnagyobb türelmük, együtt éreznek Veled nemcsak látszólag - akár a növények fejlődésénél -- , viszont a legtragikusabb a volt pedagógus...aki szinte semmit sem ért, de ővé az utolsó szó, még mindig tanárnak érzi magát... neki lehetetlenség megmagyarázni bármit is... szóval akár őket is felfoghatom "trollnak"...:))
karma1
@eszegfu: Pedig ez a szolgaltatas LETEZETT anno, most nem tudom, mi van veluk, de ahogy irod, az atkepzes adoellenornek nagyon egyszeru, es amit irtal, hogy ki hogy viselkedik az atkepzes utan, mint adoellenor, errol mar hallottam - az illeto pontosan ezt irta le, mint Te!...:o))))
Viszont azert egy tanarnak legalabb analogikus meglatasai es tenyszeru tudasa van, nem ilyen hulyek, mint az ide irogatok...
Aki ertelmesebb, azokat meg tudod gyozni, es maskepp is latszik, hogy ok a siman maguktol fanatikusok, de akkor ok azert, mert a rendszer (a fidesz-rendszer), valahol mashol dotalja oket.
izo
@eszegfu: 0943 Látom "rossz" tanáraid voltak, ha így haragszol rájuk!
eszegfu
@karma1: 10:13 Természetesen a tanároknak megvan a tényszerü tudása, nem is vitatom.
De hidd el az adóhoz egyetlen egy szaktanárnak a tantárgya nem hasonlitható. Persze, ha pedagógusként is "ember" volt, az más! Ha "lekezelte" a diákokat, az ellenőrként is hasonlóan viselkedik. Ez persze csak az én tapasztalatom!
karma1
@eszegfu: Jok a tapasztalataid, a lekezeles es az emberseg az nem fugg ossze a tanari szakmai tudassal, de sokat szamit a keplekeny gyerek lelkeben: azt a tantargyat fogja szeretni, amelyiket egy emberseges, erzo tanar ad le neki, mig a flegmatikus, bajoros stilusu tanar tantargyait a gyerekek sem szivesen veszik fel...:o))
eszegfu
@karma1: Egyetértünk azt gondolom. Ahhoz, hogy egy gyerek szeressen egy tantárgyat, előbb a tanárt fogja imádni. Emlékszem 8. ált.-ban volt egy fiu osztálytársam, akit kegyetlenül "rossznak", néha gonosznak néztem magam is (egy padban ültünk, hogy "javitsam"). Szinte mindenből bukásra állt...de ebben az évben uj történelem tanárunk lett az igazgató személyében... hát bizony a mai napig is emlékszem, ahogy ez a fiu "szárnyalt" az ő óráin, és később más órákon is.
eszegfu
@izo: Sajnálom, de most sem értetted meg a lényeget... ugyhogy még mindig nincs nálam "haverfelvétel"...
izo
@eszegfu: Nem szeretnék a haverod lenni, a nézeteink nagyon különböznek!
eszegfu
@izo: Jó hamar reagáltál... már vagy 1-2 hete irtam először ezt a "haverfelvételt'... most csak ismételten felhivtam a figyelmedet! Továbbra is az a véleményem, hogy mélytengeri buvár merülésekor lévő sötétségben élsz! Azt az egyszerü tényt sem fogod fel, hogy nézeteink különbözősége miatt még akár beszélgethetnék is!
izo
@eszegfu: Az, hogy ki él sötétségben nézőpont kérdése nálad, a tények makacs dolgok!
eszegfu
@izo: Még egyetlen tényszerü dolgot nem voltál képes tényként felfogni, nemhogy ténnyel alátámasztani a mondandódat! Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejü...
izo
@eszegfu: Szembe mész az autópályán a forgalommal és azt hiszed a többiek rossz irányba mennek!
karma1
@izo: Legyel ra nagyon buszke, hogy meg tudsz kulonboztetni ket betut a magyar ABC-ben es ennek hangot is adsz!..:o))))
De talan leugorhatnal Deschishadorol...Mindenki jobban jarna...
volvós
@karma1: 21:07Csak ezen az oldalon 7-8 esetben törölték Emöke kommentjeit...
csodálom a modik türelmét, hogy (még) nem tiltották ki...Csak személyeskedni tud.
Mondanivaló, értelem meg valahol a mélyben...
karma1
@volvós: Igen, en is azt neztem, hogy UTOLAG rengeteg hsz-et toroltek, szegeny Modit nem irigylem,...:o) Masnak valahogy nem jar ennyi turelem, ugy vettem eszre...:o))
eszegfu
@izo: Melletted meg "elhuz" a forgalom!! Te még mindig a "leállósávban" vesztegelsz...pedig ott csak müszaki hiba miatt lehet megállni... de az is lehet, hogy u.olyan "hibás termék" vagy eleve, mint a devizahiteles szerződések!
Aki Én
@izo: Drága Emőke! A hétvégémet arra áldoztam, hogy kitaláljam hogyan segíthetnék neked? És rájöttem!!! Egyszerűbb, mint gondolnánk.
Tegyél be a nevedbe még egy ,,z"-t és az ,,o"-ra egy ékezetet.
S lőn világosság...
volvós
@Aki Én: 9:48

...vagy esetleg a nyal-izo. szop-izo, komcs-izo, cum-izo...
eszegfu
@Aki Én: 9:48 Király, sirály!!:))) Habár attól tartok...ezzel a "feladatsorral" bevitted az erdőbe!:)))
Aki Én
@eszegfu: 10:41 Nem szabad komolyan venni. De ő még semmi a fészbukos hozzászólók mellett. Nézd meg fent Terézia Grófné Varga véleményét. Annyira bosszantó ez a sötétség, hogy nem találok megfelelő szavakat. Igazából sírni tudnék az ilyeneken. És vannak olyanok, akik osztják ezt az ostoba, mellébeszélő butaságot. Minden túlzás nélkül mondom, hogy ezek miatt a beteg elmék miatt tart itt az ország. Hogy valaki ennyire ne lássa a lényeget, az már beteges. Ez totálisan reménytelen.
eszegfu
@Aki Én: Szeretnék ellentmondani Neked... de nem megy! A fb-osok ugy beszélgetnek mint amikor a nők a "házi praktikákról" ... "Le lehet mosni a penészt", "viszi a fertőzést a kórterembe", meg "reklámfotó"... de lényegét tekintve -- tisztelet a kivételnek! -- mindenki az orvost hibáztatja. Sőt az sem jut eszükbe: ha ilyen az "orvosi" szoba, akkor a kórtermek is... mégsem várják el a betegektől, hogy függönyt vigyenek, meg hogy lemossák a penészt. Mintha életükben nem jártak volna "közkórházban"!
Aki Én
@eszegfu: Gyakorlatilag mindenki felelős, de az országvezetés az nem.
eszegfu
@Aki Én: Tudod ez olyan "visszaható" dolog. Mindenki felelős, aki ezt a pártot akarta a kormányzásra, viszont a választások előtt ennek a pártnak nagy szerepe volt az emberek "hülyitésében", igy rájuk szavaztak... ez egy ördögi kör!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.