Az ünnepeket biztos itthon, szerettei körében tölti Ákos, leghamarabb februárban állhat nyilvánosság elé. A zenész mellett maradtak a rajongói, a hírességek inkább ellene szólnak – írja a Bors.

Ákos kivonja magát a forgalomból

A lap úgy tudja, az énekes az ünnepeket valószínűleg itthon, családi körben tölti, és elképzelhető, hogy később külföldre utazik. Nagy valószínűséggel leghamarabb februárban-márciusban áll a nyilvánosság elé, állítólag addig nem szeretné kommentálni az eseményeket.

Ákos nem ad interjút, befejezte a turnét, és hosszabb szabadságra megy

– tájékoztatta a Borsot az Ákos menedzsmentjét képviselő Fiák Krisztina, és hozzátette, nem reagálnak a kor­mány döntésére.

Elégedettek voltak a két koncerttel, az Aréna teltházas volt az Ákos-ellenes tüntetés és a kritikák dacára.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagy veszteseg nem fogja erni a magyarokat, a Telekomnak pedig nem kell megmagyaraznia a tettet: ugy altalaban annak, aki helyesen cselekszik, nem kell megmagyaraznia a bizonyitvanyat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Hálából -ha igazán nagy művész lenne hálaadó koncertsorozattal járhatná az országot.a szegények szórakoztatására-ingyen jótékonykodva pl a nagycsaládok tiszteletére,vagy az idősotthonok lakóinak magányát enyhítve csilingelő hangját,éles nyelvcsapásait villantva.
karma1
Nagy veszteseg nem fogja erni a magyarokat, a Telekomnak pedig nem kell megmagyaraznia a tettet: ugy altalaban annak, aki helyesen cselekszik, nem kell megmagyaraznia a bizonyitvanyat.
lampa laz
Már késő, előbb kellett volna és örökre.
kerekkocka
@Horizont: Meglátásom szerint hamarabb pusztulunk mi, Ez a sz@rházi már ki van tömve zsével :(
kerekkocka
@Horizont: Majd elmegy a sokat próbált asszonykája tanácsadónak az MNB-be :) tudása biztos meg van hozzá!!!
redneck2
ákos egy geci.
Leutánozta a Depeche Modot.az elbaszott b. banzájával.
Sosem tartottam semmiire.
Hogy orbánista?
Nem is csodálkozom a fattyún.
Ezek már csak ilyenek!
kerekkocka
@Horizont: Ha megtörténik, emlékezz rám!!! :)
kerekkocka
@Horizont: Igazad van!!! Állítólag... :)
nemkati
Eddig annyit tudtam róla, hogy van egy Ákos nevű énekes. Mostmár egy kicsit többet, de ennél a kicsinél meg is állok. Az lenne neki a legnagyobb büntetés, ha elfelejtenénk, hogy van.
vukkocska
A Telekom beljebb van évi 50 millióval, Ákos viszont ennyivel lett kevesebb. Majd fellép a Fidesz rendezvényein, biztos pótolják neki a hányt. Kiváló művészeink meg nyugdíjasként nem azt mondom, hogy nyomorognak, de némelyik nélkülözve tengeti öreg napjait. S hogy most pár hónapra kivonja magát a forgalomból? Van miből addig is élnie. Mert azt nem merem gondolni, hogy elszégyellte magát a nyilatkozata miatt, és ezért bujdokol.
colibri
Négy gyerekkel igazi fideszes. A legjobb, amit tehet, hogy eltünik a közéletből. Jó adag borsot sikerített a fidess orra alá a hülye véleményével. Hogy az Echo tv-be jár, már az is mindent elárul róla.
enslaved
Az itt fikázók zöme szeretett volna csak fele annyit elérni, ami Ákosnak sikerült. Aki eddig szerette a zenéjét, most már a földbe döngöli, csak mert elferdítették azt, amit mondott. Mindezt miért is? Mert némi köze lett a Fideszhez. Szánalom. Bármelyik énekes fellépett egy Fidesz rendezvényen eddig, az mind egyből egy szemét lett. Még egyszer szánalom...
enslaved
@Horizont: Aki szereti Ákos zenéjét, az nem keveri bele a politikát. A Pokolgép is lépett fel szocialista meghívásra a városomban, mégsem utálom őket.
wagabund
..."leghamarabb februárban-márciusban áll a nyilvánosság elé"...

bölcs gondolat... addig leül a por, lenyugszik mindenki.
wagabund
sosem lehet tudni a nép mit kajál...tegnap kapcsolgatás közben belefutottam egy beszélgetős műsorba, ahol a baltaarcú győzike ült a főhelyen...jéééézusom...
enslaved
@Szeparepa2: Azért én egy hétvégi program kedvéért sem mennék el el Kis Grofó koncertre...Sok egyéb szórakozás is van.
enslaved
@Horizont: Valahogy nem érzem úgy, hogy Ákos (elferdített, csak azért is) üzenete miatt most akkor nekem a kardomba kelljen dőlnöm. A nejem sem érzi úgy, mondjuk ő azt sem tudja, mit mondott, mert nem érdekli a politika:-)
soljanka
Aki eddig is elalélt Ákos közhelygyűjteményén, az ezután is elfog.
Amúgy meg most mindegy, hogy megszólal-e vagy sem. Neki szerencsésebb most hallgania.
Ha a hülye kormány nem fújja fel a dolgot, mára már el is felejtődött volna.
Engem mondjuk nem zavar a véleménye. Hisz már az elmond mindent róla, hogy az Echonak ad mélyinterjút.
ila51
Mi ez a ricsaj ? Nem tudnék mondani egy számát sem.
Toby
Ákoska ! VIgyél magaddal még egy "embert" !
DR Eric CARTMEN
A fő kérdés az, hogy egy Magyarországon működő nagy nemzetközi cég megbüntethet-e valakit azért, mert nem tetszik neki a véleménye." - mondja Orbán Viktor.
"Hát egy Magyarországon működő kormány megbüntethet-e valakit azért, mert nem tetszik neki a véleménye?" - kérdezi Simicska Lajos.
justhpeter
@DR Eric CARTMEN: Az első kérdés, hogy mi köze van a kormánynak egy magáncég és egy magánember között kötött szerződéshez ?
vitriol
@justhpeter: nem veszed észre, hogy ennek a kormánynak mindenhez van köze, még a székleted minőségéhez is?
volvós
Akkor is ákoska egy nagy g...i !!! Megkeverte a sz@rt, felvette
az 5 millát, és hanyattdöl...majd ha csend lesz visszajön,
de MINEK, KINEK ??? Sz@rzsák elvtárs !!
Desischado
@Horizont: Az ilyen barmok iatt tartunk itt. Sajnos, kevesen vagyunk értelmes, humánus, felvilágosodott emberek, a többség még mindig birkákból és parazitákból áll.
Érdekes, mindig utáltam ezt az alakot, nem véletlenül. Szerintem is igazad van, ha eljön az orbán banda bukása, akkor fog még a sok mocsok kiborulni, hogy vége a dőzsölésnek! Bár ez a nyomoronc szerintem már eleget összenyalhatott magának! Undormány egy féreg! Jól mondtad a végét, érdekelne, hogy az anyja és a felesége mit szóltak a véleményéhez?
nezelodo
Eddig sem hiányzott ez a félnótás, ezután sem fog, legfeljebb majd ügyel rá mint a kezdőbuzi, hogy senki ne lássa amit tesz.
Manhattan
Tízen évvel ezelőtt egy interjú során a feleségéről kérdezték. Ennyit mondott: Hol lenne? Otthon szoptat! Na azóta utálom!
satan
Van ám vakság, a fidesz ki használta a sajtó által gerjesztett baromságot. LÁTATOK MÁR FÉRFIT SZÜLNI???
Kovács Ákos ettől még az maradt aki volt, a közönsége is megmaradt. Bármikor megtudnál közönséggel tölteni az Arénát, T nélkül is.
mariaberta
@Manhattan: Ez igen, méltó válasz szegény nejnek, kérdés kit szoptat a gyereket, vagy...
enslaved
@Horizont: Már tudja. Továbbra sem érdekli. Van ilyen...
enslaved
@Horizont: Figyelj, annyira nehéz elhinni, hogy vannak emberek, aki tesznek a politikára? Nehogy azt hidd, hogy ő pl. nem viseli a szívén a hátrányos helyzetű gyerekek sorsát, szinte mindent odaad nekik, amit csak a mieink kinőnek, de Ákos valahogy nem izgatja.
Knapp75
@satan: " LÁTATOK MÁR FÉRFIT SZÜLNI???
Kovács Ákos ettől még az maradt aki volt, a közönsége is megmaradt. Bármikor megtudnál közönséggel tölteni az Arénát, T nélkül is."

Tiltakozásul vettél ki a "láttatok" szóból is egy T betűt? :)
micfild
@enslaved: Aztamindenit.. mekkora dicsőség, hogy valaki odaadja ami már nem kell. pedig ki is dobhatná. glóriát is hord a fején a nejed??
képzeld.. számtalan ember ajándékozza vagy adományozza el azt amire már nincs szüksége,.. csak egyikük sem kürtöli világgá, az emberek többsége nem szijrágópetya- mentalitású.
levarosbukta
@vukkocska: Csak tudnám hogy melyik fideszesnek kellett Ákosnak az 50 millából visszaosztani amitől most a delikvens elesik, ezért generálták a nagy balhét. De ki jöhet szóba?
satan
@Knapp75: Valaki el van Ákos nélkül, én meg Telekom nélkül. "T okvolt"
enslaved
@micfild: Azért összevetném, te mit adtál eddig a rászoruló gyerekeknek, és én mit. Utána majd dumálhatsz...
micfild
@enslaved: Ne nagyon akard összehasonlitani. Mi nem csak kinőtt márnekellsenkinek-et adunk ma is. Csak én nem hirdetem... ebben különbözünk.
tobikamama
Hát, szegény megvan sértődve,ja mért is kell szponzor nem tud negálni a saját lábán mért kell itt mindenki háta mögött bottal mutogatni,hogy mit csinálj, aljon ki a közönség elé kapja meg a gázsit és menjen haza,.
enslaved
@micfild: Évi egymilliót minimum? Mert akkor már beszélhetünk is valamiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.