Szombat délelőtt derült ki, hogy a kiadó Mediaworks felfüggeszti a Népszabadság online és print kiadását.

Jelenleg úgy néz ki, ebben a formájában ma jelent meg utoljára a lap és online változata. A 444.hu azt írja, az utolsó címlap azért is lett erős, mert olyan témákat veséz ki, amelyek roppant kínosak a Fidesz számára.

Az egyik ilyen Rogán Antal botránya, melynek lényege: a miniszter helikopterrel érkezett egy vidéki lagzira. Rogán ezt eleinte tagadta, és perrel is fenyegetőzött.

A Fidesznek sokat árthatott a Népszabadság utolsó száma

A másik sztori, ami szintén árthatott a Fidesznek, Matolcsy Györgyöt és barátnőjét állítja pellengérre.

A Fidesznek sokat árthatott a Népszabadság utolsó száma

A lap arról ír, az MNB elnök  már hat évvel ezelőtt ott volt Vajda Zita diplomaosztóján. Ez arra utal, hogy Vajda és Matolcsy között már 6 éve kapcsolat lehet, pedig Vajda a Figyelőnek azt nyilatkozta, kizárólag a szakmai kvalitásai miatt dolgozott a Nemzetgazdasági Minisztériumban és a jegybankban. 

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
Nálatok milyen a sajtó szabadság?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...nincs pénz és hogy ezt valamelyest árnyékolni tudják mindenre ráfogják a kudarcukat.
A jó cikkeket gyártó az olvasott lapok több támogatást tudnak összeszedni...nekik ez nem sikerült.
Fradigege
Beleszrtak Magyarország közepébe. Hol a baltám?!
Jozefina
Putyin Erdagon = orbán!!! Ebből semmi jó nem fog kisülni!!!
örbán teljesen elvesztette minden maradék józan eszét. Őt is csak így egyik.napról a másikra lehet elkergetni!!!??? Forró ősz áll előttünk??!!!
koszpeko
@Csizmás Kond: Mesélj!
Nálatok milyen a sajtó szabadság?
silber13
@Jozefina: Mikor volt egyáltalán egy amőbányi esze a csúti szélhámosnak?
kulabombaafityiszre
Írd meg az igazat betörik a fejed.
Mindenképpen sunyi alattomos módon történt.
Igazi fideszre(Orbán) jellemző módon.
perfekt
Zitácska dicséretes buzgalom az ősi mesterségben is.Fő szempont,a vastag brifkó. Ez nem azzal azonos-de jut neked abból is.
wagabund
..."kizárólag a szakmai kvalitásai miatt dolgozott a Nemzetgazdasági Minisztériumban és a jegybankban. "...

végre valaki magas színvonalon űzi a szakmát...a magas fizetés sem marad el...

mintha ezt tanultam volna: a munkabér a munkaerő ára...minden stimmel.
Ludmilla
most csak az újság megszüntetését szorgalmazzák...Mi jön még,tolvajbanda?
I.raptor
Szerintetek Orbán Viktornak hány qrva anyja van?
troppauerhumer
Egyszerűen betiltották a lapot, mert megírta az igazságot a Rogán-rongyrázásról. A többi rizsa. Egy lapot nem úgy alakítanak át,hogy leállnak. Heteken át megy a munka előtte, próbaszámok vannak, belső műhelymunka, beharangozó, stb. Nem reggel szólnak mindenkinek, hogy nem kell bejönni. A sajtószabadságnak végleg vége, eddig is megpróbálták kinyírni a lapokat gazdasági és egyéb kényszerrel, most pedig kézivezérlés lesz. Ha még vannak tökös újságírók, akik még tudják, miért mentek erre a pályára, nekiállnak szamizdatot készíteni. Lapokat be lehet tiltani, de az igazság kiderül, egy idő után túl sok lesz a hazugság, és nem lehet mindenkit kinyírni, aki tudja.
Én csak azt nem értem, hogy gondolhatja valaki, hogy ez működik? A harsogó pártmédiát még az agymosottak is csak egy ideig veszik be, a valóság felülírja a dolgokat (van-e mit enni, meggyógyítanak-e, ellopják-e a nyugdíjat, kifosztják-e a megtakarításokat, van-e munka a gyereknek, stb.) Ők még a régi szabályt sem ismerik, a "kenyeret és a cirkuszt" dologból csak a cirkusz van meg. De a tömegnek kenyér kell, nem mutatványok, milliárdos szemfényvesztő beruházások, aminek soha, semmi haszna nem lesz, csak az építőknek üzlet, aztán rajtunk rohad. Iszonyú a szegénység, iszonyú, hogy süllyed lefelé a középosztály - itt már egy cél van, a gazdagok és csókosok akarják védeni az összeharácsolt vagyont. Nem az országot, dehogyis. Magukat. De mindig lesz egy traktoros, aki látni fogja a helikopterpályát, egy informatikus, aki látni fogja a netes forgalmat, és a külföldre kisíbolt vagyonokat. Simicskának ideje lenne felszólalni, persze mit várunk, ugyanolyan testi problémás, mint a régi cimborái: gerinc nélkül születtek szegények.
papa.49
@troppauerhumer: A lényegét ennek a dolognak jól összefoglaltad!!!
Peller Anikó
@wagabund: "szakmai kvalitásai miatt.." Milyen szakma? - Basszakma.
wagabund
@Peller Anikó: na végre!...ezt úgy szokták említeni, hogy basszak ma, vagy ne basszak?

egyébként te mondtad, nekem eszembe sem jutott...

:-)
wagabund
@I.raptor: 13.56..

tisztelt bíróság!... én csak titokben röhögtem fel a nap kérdésén...
I.raptor
@wagabund: Szólás és vélemény-szabadság van (még) állítólag! :-)
division
@Csizmás Kond: A Népszabadság tönkrement, de ezt bevallani fájó lenne, így inkább másokra kenik a kudarcukat.
solidedge
A kritikus sajtó tudna pozitív dolgokat is írni, csak hát ahhoz úgy kellene viselkedni. Ilyen egyszerű.
Desischado
Aki leleplezi orbánék mocsokságait, azt meg kell semmisíteni! Ez orbán ars poeticája. Remélem, eljön még a nap, amikor visszanyal a fagyi!
kenn
Milyen ember az, aki a saját maga által hozott törvényeket sem tartja be?
Hogy olyan törvényeket hoz fékek és ellensúlyok nélkül, amivel törvényesíti a törvénytelenséget szembe menve a jó erkölccsel, az egy dolog, de hogy a saját maga által hozott törvényeket sem tartja be, az egy másik dolog.

orbán a legganajabb ember egész Európában!
Afrikában, Ázsiában, Dél-Amerikában vannak nála ganajabb emberek, de Európában orbán a legganajabb!

Az aljasság azon foka...
emerencia
@troppauerhumer: Sajnos csak egy lájkot adhatok neked pedig sokkal többet érdemelnél.
Macskaszem
Szakmai kvalitás... milyen szakmában tessék mondani. Mert a legősibb foglalkozás nem szakma b@ssza meg.
spu00
@troppauerhumer: Az MSZP miért adta el, ha ez olyan jó újság volt? Szabadulni akart olyan laptól amelyik 100 ezer pld-t veszve akar működni,de ez Önöket nem zavarja. Olyanok, mint a Móricka, mindenről ugyan az jut eszükbe.Igaz, így nem kell gondolkodni.
spu00
@Horizont: És most ezzel mit akar mondani? Ettől függetlenül a kutya sem vette az újságot, még nagyrészt azok sem akik a Parlament előtt tüntettek.Más pénzével lehet játszani, felháborodni.
A Főszerkesztő nem látta hosszú időn keresztül, hogy nem veszik a lapját? Elég szűk látókörű társaság lehet.Nem hallottam, hogy a társaság felajánlotta volna a fele fizetését, csak hogy tovább menjen a lap. Talán ez már ördögtől való lenne?
glorianna
Túlbecsülik a Népszabi hatását. Vagy már nagyon elgyávultak, és félelmükben komoly veszélynek látják azt, hogy párszázezer ember megtudja, hogy XY gazember - holott azt már nagyjából 9 millióan úgyis tudják.
Peller Anikó
@spu: "a tavalyi évet 134 millió forintos nyereséggel zárta a Népszabadság."

valaki hazudik, azt hiszem te lehetsz az. Mivel a fidcsz mindig hazudik így jó eséllyel feltételezhetjük, hogy most is hazudik, hazudik, hazudik.
Bringás
Sokat árthatott a Fidesznek? Röhög a májam! Azzal, hogy Rogán repült, Matolcsynak meg barátnője van!
Na ez aztán az ütős hír!
Nem olvasta senki a népszabóságot, az volt a baj! A blog rovatát is megszüntették, mert egyre többen bírálták őket! Liberáliséknál az ám tilos!
spu00
@Peller Anikó: Ne nekem írja ezt a nyereség félét, hanem a tulajdonosnak, mivel Ö az elmúlt 5 évre vonatkozóan 5 milliárdos vesztességet jelentett, s még a Főszerkesztő sem cáfolta, csak nem Ön vitte el?
Önök olyan könnyedén bánnak a hazudni szóval, pedig az Önök környezete az aki mindig ezzel élt.Azt hiszik, ha másra fogják azt amit csinálnak, akkor az igaz? nem véletlen, hogy ekkora ellen széllel is ekkora a kormány elfogadottsága.
Tudja ennyi korrupció, lopás mellett az Orbán kormány többet tett az országért, ért el nemzetközileg elismerést a 6 évalatt, mint a szocik 12 év alatt.
quadrocopter
@spu00: Sikeresen épülsz le "tudtad?" Az értelmesebbje már régen túl van a hazug és ellentmondásos tulajdonosi mesén, a motiváció politikai, túl sok patkánysztorit tettek közzé, cáfolva a felcsúti elmeroggyant mini Ducse és bandája meséit!
Haladj a korral "bélám"!
Borsodi
Tudom nem a témával kapcsolatos de Borsodban ez van .Nem a migráns okoz problémát!
A Jobbik évek óta foglalkozik Borsod egyik legsúlyosabb problémájával, a fiatalkorú bűnözéssel. A több tucatnyi parlamenti felszólalás ellenére a belügyminisztérium még mindig a Jobbik hisztériakeltéséről beszél, pedig nagy a baj! - írja közleményében Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője. Alább a folytatás. Csak az utóbbi egy hónapban számos, a megyében elkövetett esetről érkezett hír: egy 22 éves, a rendőrségről hazafelé tartó férfi zöldséges bódét tört fel Ózdon. Miskolcon három fiatal bántalmazott és rabolt ki egy személyt. Egy másik fiatal fényes nappal késsel követett el rablást, újabb két 19 éves pedig egy férfit rabolt ki. Gagyvendégen 15 és 19 éves suhancok törtek be egy családi házba, Tállya utcáin pedig szintén fiatalok festettek össze házfalakat drogos üzenetekkel. Egy 22 éves bűnöző egy pólóért vert össze másvalakit, de arra is volt példa, hogy egy szintén fiatal bűnöző rabolt ki egy rosszul lett embert. A tények magukért beszélnek. A nagy liberalizálás eredményeként adófizetők pénzén tartunk el bűnözőket, a tanárok és a rendőrök tehetetlenek, mert a jogalkotás és jogalkalmazás is ellenük dolgozik, az ügyészség munkája pedig rendőri vélemények alapján is botrányos. Gyermekek tömege nő fel mélyigénytelenségben, veszélyeztetettségben, de a hatóságok nem tesznek ellene. Gyerekek laknak nyílászáró nélküli, huzatos, dohos, penészes házakban, együtt a háziállatokkal, egymás ürülékét kerülgetve. Bizonyos gyerekek a kutyákkal együtt, hozzájuk hasonló körülmények között nőnek fel. 7-8 évesen már alkoholt isznak, drogoznak. A 24. órán már régen túl vagyunk, Borsod végnapjait számoljuk. A kormány ebben a tekintetben is megbukott. A Jobbik kormányra kerülve azonnal megszünteti a törvénytelen állapotokat, ahogy teszi jelen pillanatban például Tiszavasváriban, hogy Magyarország törvénytisztelő állampolgárai nyugalomban élhessenek.

Forrás: kuruc.info/r/2/164795/
quadrocopter
@spu00: Pedig hazudsz, ahogyan a hordataghoz illik! Tegnapi tv.-s nyilatkozatában Murányi mondta, hogy tavaly nyereséges volt a Népszabi ezt ma sem cáfolta senki! Olyan ügyetlen hazudsz, mint a "nyitott gerincű" Rogán!
troppauerhumer
@Borsodi: Ezen be lehet szarni a röhögéstől ,a FideSS szabadságharc FOLYTATJUK 2.0 brhüü...
Jobbik programjából:
"Ezt a csatát viszont meg kell vívni, ez lesz
a valódi gazdasági szabadságharc, amely arról dönt, hogy
Magyarország gyarmat marad-e, gyarmatelvű politikai vezetéssel, vagy szabad ország lesz, nemzeti kormánnyal
A Jobbik a hazai és exportpiacra termelő élelmiszeripar talpra állításával azt vállalja, hogy
újranyitjuk és újra felépítjük
a bezárt gyárainkat, megmentjük a jelenleg agonizálókat, emellett újabbakat állítunk be a nemzetgazdaságba.Felszámoljuk a külföldi áruk dömpingjét, és a magyar polcokra 80%-ban magyar termékeket tetetünk, megtörjük a
multinacionális bevásárlóközpontok egyeduralmát és nemzetgazdaságunkat leépítő gyakorlatát, a mezőgazdaság és kész
-termék-orientált élelmiszeripar fellendülése révén az arra épülő feldolgozóiparba, gépgyártásba és egyéb ágazatokba is
életet lehelünk, ezzelminimum százezer tisztességes megélhetést biztosító munkahelyet hozunk létre már az első ciklusban
. Emellett kiemelt állami támogatást fogunk nyújtani az ágazatban megvalósuló kutatás-fejlesztéshez, hogy a mezőgazdasági, vízgazdálkodási, élelmiszer-ipari ágazat innovációjában ne csupán felzárkózzunk a világ élvonalához,de abban élenjárókká váljunk. A minőségi élelmiszernek egyben tiszta, egészséges, korszerű és népszerű tápláléknak kell lennie, ehhez pedig a folyamatos fejlesztések, folyamatos fejlesztések, új technológiák elengedhetetlenek."
MIBŐL FASZOK?!
troppauerhumer
@Borsodi: A Jobbiknak nincs halvány fingja se,terve sem,nyertek Ok!.. és mit
csináltok a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak
fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem
hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt
nem működnek,a munkanélküliséggel,a történelmi csúcs
államadóssággal,a minus GDP-vel,a 27%os ÁFÁ-val a
szegénységgel,éhezéssel,a munkahely,megélhetés miatt külföldre
kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről -670 milliárd és
most hozzá a 25 évre a Paks2 atomerőmű miatt még jobban eladósított
országgal. Na és az Orbán és bizony a neonáci jobbik miatt megromlott EU és USA
kapcsolatokkal? A kisebbségekkel,a zsidókkal,a cigányokkal? Mert
eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb
jövőt",a"kitartás"nem nyerő..heheeee...
troppauerhumer
@Borsodi: Alaptörvény – Vona: ez egy jó javaslat.
gazdasagportal.hu/index.php/alaptorveny-vona-ez-egy-jo-javaslat/

MI fasom akar neonáci jobbik?...lószart Orbán kitartott ribancai...
Zeta
@Borsodi: Jajjaj,két hét,ahogy a Sanyi mondta!
Zeta
Tiszta kezek, tiszta erkölcsűek Társasága!
Borsodi
@troppauerhumer: Jó van benne igazság amit írsz,de akkor mond meg melyik az a párt aki letudná váltani a fideszt? .Mert nekem mindegy volna, egyedül egyik se lesz képes rá az biztos.pedig a fidesztől bármelyik jobb lenne.A legnagyobb esélye a jobbiknak lenne,de egyedül kevesek,szavazhatunk össze vissza,de akkor marad a fidesz .
troppauerhumer
@Borsodi Nemkicsit ...nagyon kókler vagy a politikához...nem csoda "íkúvitéz" takonynáci vagy...együtt,összefogva csak úgy van esély,pártok ,civilek...nem tom mikor veri ki a biztit a jóérzésű embereknél a FideSS,de meglesz,minél később annál több lesz a kandelábereken lógó orbánmaffiózó.. a neonáci jobbikkal nincs ,nem is lehet összefogás,nem ti lennétek tiszták ,hanem mi demokraták koszolódnánk be,pont.
kukac50
Diktatúrában nincs sajtószabadság! Sajnos,hogy nem demokráciában élünk,mert akkor szabadon véleményt lehetne nyilvánítani. Az igazság nem fájna ennyire.
nezelodo
A jelek szerint nem is bírt Orbán a benne dúló indulataival. Az a néhány cikk volt neki a kurkuma, hatalmas erőt érzett magában. Fát akart hasogatni az irodájában, mint az öregasszony a medosan reklámban, de kezébe akadt a Népszabadság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.