Kovács Gergely, az MKPP vezetője és néhány társa épp repedéseket festett le Pécsen, amikor előállították a rendőrök és bevitték az örsre.

A 24.hu felhívta Kovácsot, aki azt mondta, festettek, amikor kijött egy biokomos ember, és felszólította őket, hogy hagyják abba. Mivel az aktivistán ennek nem tettek eleget, a férfi kihívta a rendőrséget.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Az a bizonyos toll a biogeczi s...hátsójába.
Undorító, hogy fideszes besúgók uralják Baranya gyöngyszemét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Az a bizonyos toll a biogeczi s...hátsójába.
Undorító, hogy fideszes besúgók uralják Baranya gyöngyszemét.
Peller Anikó
Ügyes, ügyes. Kiváncsi lennék miből állították elő a Gergőt, mert ha netalántán környezettudatosan szemétből állították elő a Gergelyt úgyszólván ingyen, esetleg sorozatgyártást is tudnak vállalni akkor a klónok igen jót tennének a megroggyant politikai életünknek.

Persze gyanús körülmény, hogy a rendőrök azonnal magukévá tették a frissen előállított klónt.
Cefi
Elvitték, hogy megpróbálják megfélemlíteni.
Tudod, hogy mi okozza a félelmet? (...) A hamis tények, amik valósnak tűnnek.
Igazi komcsitempó. Pontosabban fidesztempó. Hazug, gyáva, undorító. Az a fajta, aki a hatalom féltés érdekében a sajàt anyját, gyerekét, feleségét odadobja. Olyan bringástipus.
Equus
Miért is korlátozták a szabadságában? Nem tudták a nevét? Mit követett el? Festékkel rongélta a repedéseket? Bíró elé a rendőrökkel. Ha nem Mo-n, akkor Strasbourgban!
papa.49
,,Aki nem lép egyszerre,, azt ki kell nyírni, ugye fütyisz ez a politikátok???
quadrocopter
Amúgyis vadásztak rá, eléggé kiröhögtette a hibbantat és a hordát, ahhoz,, hogy békén hagyják!
Ez a horda-demokrácia. "Ércsük a tréfát, csak nem szeressük!"
quadrocopter
A koszos pávakormányzat helyett vittek egy kis színt a hordatanyába.
Clavigo
Remélem,, a Kétfarkú indul a választáson,,,,2018-ban...:) :)
Qqberci
Bekaphattyák a kutya összes farkát...
Cefi
@Qqberci: Az kevés, csak kettő.Adjuk hozzáa bringásét is. Basszus! Ez így is csak kettő!?!
Borsodi
Orbániában ez megszokottá fog válni.ha szembe mégy az árral ,elsöpörnek.
Nessy
A "féléve épített milliós bicikli utat" felveri a gaz. Ebben az esetben a gazt viszik be a zsernyákok, hiszen rontja az út képét!
Cefi
Viktorgeci!
"
Sok ember sokkal jobban megrémül az álmaitól, mint bármi mástól, amit éber állapotban tapasztal."

(Sagal)

Bár kétlem hogy megértenéd, vagy felfognád.
Csizmás Kond
Ilyen pártok féleszű embereknek alakulnak. Egy párt elnöke ha utcaburkolatot fest akkor még nem nőtte ki az óvodás ösztöneit, és ilyen ember ha bekerülne a parlamentbe biztos ott kezdene festegetni.
...szóval aki az ilyenekre szavaz ...hát inkább még tanulgasson.
namihami
Mégis, kit állítsanak elő? Ha egyszer az egész világon körözött utcaszomszédot nem sikerül, az valahogy nem jön össze, akkor legalább ezt kell, nem? Könnyebb is elcsípni.
A tervet teljesíteni kell és ezzel nem üzletel a család és a haveri kör. Az üzleti partnerek védettek, hiszen a zsebük fontosabb, mint holmi nemzetközi elfogatóparancs.
Remélem, hogy a TEK-kel vitették be, ha már a fenti privátcéget (TEK) a fegyveres nácinál pihentették, hogy legyen erejük az ilyen elvetemült utcafestők és a nyugdíjas nénik letartóztatásához.
Csizmás Kond
@Horizont: ...vagyis te azt gondolod, hogy ha nem festenek az utcán akkor is előállítják festésért...te tényleg szavazz rájuk...:)))
kiscsillag66
@nevemnick: Úgy helyes, hogy Baranya gyöngyszemét is!
kiscsillag66
Nem tudom elképzelni, hogy miért nem a fideszesek közül bárkit, hiszen mindenkinek van valami a füle mögött. Miért bosszantja a hatalmat ez a kis párt? Csak nem konkurenciát lát benne?
magyarbakancs
Fidesz fosik a kétfarkú kutya pártol?
Politikusokat újságírókat vegzálnak a Fideszes adminisztráció?
A hatalom fél?
Diktatúrák sajátságos megoldásait veszi elő a Fidesz a MEGFÉLEMLITÉST!
Csizmás Kond
@Horizont: Már sokszor leírtam, az az akárki aki pártpolitikusként ilyen gyerekes dolgokat visz véghez az jelöltesse magát a diliházba.
A politika nem gyerekjáték, és azok akik úgy viszonyulnak hozzá semmibe sem veszik mások komoly hozzáállását, ezért jutottunk ide mert képességek hiányába csak ilyen graffiti manusoknak kezdtek sokan drukkolni...mivel azok sincsenek felnőve még az élet komolyabb részéhez.
Az előállítás meg ...próbáld meg te is menj és festegessed az utat meglátod előállítanak vagy nem.
...és biztos ha Orbán kihívója ilyen libbantagyú lesz akkor biztos Orbánra szavazok.
justhpeter
@Csizmás Kond: Nincs mese. A mai kommentjeiddel is igazoltad, hogy a szádban a Negro nem 25-ös villanykörte, hanem maga az örök világosság. Ha azt mondom, olyan sötét vagy, mint a belsőzsebem, hízelgek.

HALLGASS A SZÍVEDRE, SZAVAZZ A FIDESS-RE !
justhpeter
Megint lesz ügyvédi költsége a népnek. És még jobban járnak, ha ügyvéd védi, mert ha saját magát védené, még nagyobb nevetség lenne a dologból.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...mongyuk akár értékelni is lehetne a szenzációs észrevételedet ha vetted volna a fáradtságot és kinyögsz legalább egy fél mondatot a cikkel kapcsolatban is , nemcsak más hozzászólásával vacakolsz...így...a szamárbőgés nem hallatszik fel a mennybe...
justhpeter
@Csizmás Kond: ha az a menny, ahol Te vagy, brrrrrr, inkább a pokol.
Csizmás Kond
@Horizont: ..nem szokásom akadozni...még...
...és kutyapártnak kutyabarát...:))
Csizmás Kond
@Horizont: ..még nem de számítok rá...:))
ja ez az előzőre, mert a végétől kezdtem...:)
Csizmás Kond
@justhpeter: ...úgy a mennyet mint a poklot ki kell érdemelni...
karma1
A hatalom szepen befosott, egy ecsetes embertol, es annak a tevekenysegetol...

(Lehet, hogy orban basinak mar tele van a turbanja a kurvajol sikerult hitler-parodiakkal, es tudat alatt igy all bosszut a piktorokon?)

Mindenesetre csak magat jaratja le, teszi nevetsegesse a haspokos pojaca, legyen neki mar nagyon konnyu a fold... (mielobb, annal jobb...)

Minden ilyen tettevel a trottyos focihuszar csak noveli a Ketfarkuak nepszeruseget - mert olyan hulye. hogy senkire se figyel, csak ket kezzel, no meg foggal-korommel ragaszkodik a hatalmaba meg a tronjaba... Remelem, nem tul sokaig mar...:o)

Ja, es hajra Gergo, meg a Kutyapart!@
justhpeter
@karma1: A végtelenül ostoba fideSS-kdnp fogja ezzel a marha intézkedésekkel megteremteni az 5%-os a választáson a kutyapártnak.
dr. prédikátor
@Horizont: Tudod milyen szép kesztyű lenne ennek a szarházinak a bundájából???
Csizmás Kond
@Horizont: Attól én sem félek, hogy bekerülnek a parlamentbe, hiszen még pártnak sem szabadna nevezni az ilyen debil társaságot.
...és Orbánék...szerinted ma ki az a valamirevaló társaság akit érdemes volna a helyükbe ültetni...és ha lehet a kifütyülteket ne említsd mert kutyából nem lesz szalonna...főleg ha farka sincs amit amúgy kettőnek titulál...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Fidesz mint fiatal...ők legalább voltak fiatalok de ezeknek két farkuk mikor volt...:))))
a keresztény...hát keresztények, és demokratáknak is vannak olyanok mint Gyurcsányék a nép meg nép...ezek legalább valamelyest reális nevek nem kabarékifejezések.
...a loposságról meg jobb ha most nem beszélünk...arról mindig Gyurcsány jut az eszembe.
wagabund
@Horizont: ..ne húzd fel magad...lécciléccilécci...szundíts inkább, olyan szomorú az idő.
Csizmás Kond
@Horizont: ..nekem is de lehet neked annál inkább...vagy te úgy gondolod hogy nem fogsz a levéből inni ?...és mivel én az ilyesmikre immúnis vagyok ezért nekem az ilyesmiktől nem lesz kiütésem ...neked már most is van és mi lesz ha egy mégbohócabb kerül oda ???
...a házipletykák meg úgyszintén nem érdekelnek...az mondjon akármit aki a szemembe meri mondani és bizonyítani is tudja a többi hazug rágalmazó faszkalap !!!
ja és Orbánfóbia...ez neked a vesszőparipád, mániád, rögeszméd, ezért is nem akarok cáfolni mert hiábavaló...erre még nincs gyógymód...:)
Cefi
@justhpeter: 11.28. Hallgattam a szívemre, ezért NEM szavaztam a fideszre.
Cefi
KÖZPARK
Tamás Róbert 2016-11-06 NEHAZUGGY
Ha a TEK a idejében lekommandózza Kovács Gergelyt és bűntársait, akkor a dráma nem tudott volna kiteljesedni

Egy régebbi alkotás. MKKP/Facebook Egy régebbi alkotás. MKKP/Facebook
Régen fordult elő, hogy ilyen vidáman indult a vasárnapom. Vagy a keddem, péntekem. Pénteken történt ugyanis, hogy Kétfarkúék testületileg ellátogattak Pécsre. Ez már önmagában nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de Bakondi és Nógrádi tanárprofesszor úr bizonyára mással voltak elfoglalva, ezért nem fújtak időben riadót. Pedig, ha a TEK a helyzet magaslatán van és idejében lekommandózza Kovács Gergelyt és bűntársait, akkor a dráma nem tudott volna kiteljesedni. Így meg de.

A merénylők különösebb gond nélkül megérkeztek Pécsre, kipakolták a festékeiket és nekiláttak kiszínezni a rommá töredezett járdát. Hogy ne ótvar ronda legyen, hanem vidám és színes. Ez pedig nem méltó egy ilyen súlyosan sorsüldözött, heroikusan hősies – esetleg hősiesen heroikus – komoly néphez, mint amilyen a magyar. Mi szeretjük a szürke egy árnyalatában játszó szürkét, a sorstragédiáink egymásutániságát szimbolizáló töréseket és repedéseket. Mi szeretünk szenvedni, ragaszkodunk a rusnyához, a lehangolóhoz és az ótvarhoz.

Honnan veszi magának a bátorságot egy viccpárt, hogy elvegye tőlünk a gyötrelmeinket? Hiszen ha ránézünk a porladó járdára, útpadkára, azonnal eszünkbe jut Mohács, Trianon és hasonlók. Egy kátyú láttan szinte halljuk a turul szárnyainak fennséges suhogását és tudjuk: mi aztán vagyunk valakik!

De szerencsére Pécs városa megvédte magát. Az éber Biokom alkalmazott meglátta a hazaárulással felérő járdafestést és tette honfiúi kötelességét. Kihívta a rendőröket. A Biokomos csávónak egyébként nem az lenne a dolga, hogy a töredezést és a kátyút őrizze, hanem az, hogy ne legyen töredezés és kátyú. De ő ilyen hülyeségekkel nem foglalkozik, mert első a haza védelme.

Jött is a rendőrség – hiszen ez a dolguk – és előállította mind a tíz Kutyapártos merénylőt...
Csizmás Kond
@Horizont: ..kritika...miért is kéne én kritikázzak valakit...vagyis miért nem tudod úgy elfogadni az írásomat ahogy van ???
...benned túlteng a diktatórikus hajlam...
és jelzők...csak visszadobálom amit nekem dobtál
...és mosolyogj amennyit akarsz...amúgy és senkit nem szoktam "kimosolyogni"...valahogy nem tartom etikusnak...elfogadom vagy vitatom de nem diktálom hogy mit írjon...
...és hány kilóban káozol ?...:)
wagabund
a profilozók imádják ezeket a vitákat...egyre vastagabb a virtuális aktátok...
verőce21
Az jó lesz, ha a Kutyapártot a Fidesz betolja a Parlamentbe, mert a többi törmelékpárt annyival gyengül! :)
kukac50
Rogánt miért nem vették még őrizetbe?
Csizmás Kond
@Horizont: Lehet de miért kéne azt parancsra...nem akarom és kész, azt kritizálok akit akarok ...így most érted ?..:)
és besírás,,,biztos nem pisi volt ?
a látásom pedig egyedi, direkt azt látja amit te nem...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem nincs szándékomba az elfekvő és te se vágyakozz olyanhelyre...na de nem tudhatjuk mit hoz a jövő...:)
..nevezni lehet de a keresztanya ajándékot kell adjon...:)
justhpeter
@Cefi: Mondok egy rossz hírt: én nem is fogok a fideSS-re szavazni. Már azért sem, mert eddig sem szavaztam rá.
Cefi
@justhpeter: Ez tényleg rossz hír. Álmatlanul fogok hánykolódni éjszaka... :-))
Villon
@Csizmás Kond: Az olyan pártok, mint akik most a parlamentet bitorolják, azok maguk a féleszűek. Bár már milliárdok elsíbolásában profizmusra tettek szert.
Szerintem pedig annak van szüksége orvosi segítségre, akik az elme-roggyant FIDESZ-re, MSZP-re, KDNP-re, DK-ra adja voksát, miközben változást követel.
Csizmás Kond
@Villon: ...mongyuk és a másokban sem látok semmi biztatót...
gulyasgyula
Az a baj hogy ezek csak balhéznak pedig lenne helye egy komoly új pártnak ..
gibgab
„Az emberiségnek egy hatékony fegyvere van, ez pedig a nevetés” Mark Twain
„Ha egy dolog humoros, keresd benne az elrejtett igazságot” G. B. Shaw
A Kétfarkú óriási érdeme, hogy humorával, fiatalos lendületével, gegjeivel, újszerű eszközeivel vonzóvá tudja tenni a fiatalok számára a politikai-közéleti aktivitást. Csak így tovább!!! A hatalomfitogtató hatalmasságokon meg hagy röhögjön az egész világ! :DDDD
teuton
@gulyasgyula: Olyan tefajtad ujmagyar neonaci partra gondolsz`Csak a szad jar, amugy semmi nincs mögötte.
CsipkeRózsa
Budaházyt pedig felmentették ma, nem bántotta a rendőrnőt.
solidedge
A hír normál államban így szólna; A városi utcákon lévő kátyúk és repedések miatt kirúgták a város alkalmazásában álló az utakért felelős mérnököt. Az önkormányzat köszöni a pártnak, hogy a hiányosságokra felhívta a figyelmet. Sajnos az Orbán dúlta Magyarországon ez elképzelhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.