Egy közjáték előzte meg Orbán Viktor szokásos, az Európai Tanács ülése után tartott sajtótájékoztatóját Brüsszelben – írja az Index. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kiküldte a teremből Halmai Katalint, az október elején megszüntetett Népszabadság tudósítóját.

Kiküldték a Népszabadság munkatársát Orbán brüsszeli tájékoztatójárólMTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Halmai továbbra is akkreditált, szabadúszóként dolgozó újságíró. Orbán kommunikációs vezetője (aki közismerten rossz viszonyban van az újságírókkal) szerint viszont kicsi lenne a terem, ha minden blog szerzőjét meghívnák. 

„Ön lát itt helyproblémát?” – kérdezte Klubrádió tudósítója. Az Eurologus részletesebb beszámolója szerint Havasi cinikusan reagált: „Köszönjük, a jegyzőkönyv számára rögzítettük a tiltakozást. Nem tudom, megjelenik még Brüsszelben a Népszabadság, ön így tudja?”

Orbán hűtötte le a kedélyeket, mikor azt mondta: javaslatnak tekinti a hozzászólást, és megfontolja azt. Később Halmait visszahívták az állandó képviseletre, ahol négyszemközt beszélhetett a miniszterelnökkel.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Neveletlenség?
Ostobaság?
Nem. Bunkóság.
Az intelligencia soha nem hátrány.
Ennek a bunkó társaságnak nem lehetnek elvárásai a másikkal szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Neveletlenség?
Ostobaság?
Nem. Bunkóság.
Az intelligencia soha nem hátrány.
Ennek a bunkó társaságnak nem lehetnek elvárásai a másikkal szemben.
Zeta
Sajtószabadság!?
Ez Orbán, ez a Fidesz.
magyarbakancs
Tényleg a pökhendiség meddig megy még el?
Mikkor veszik azt a fáradságot a normális nem Fidesz közeli újság írók,hogy nem mennek el Orbán tájékoztatójára és Lázár csütörtöki szemfény vetésére.?
Bojkottálni kellene őket!
Edmond Dantes
Ezt nem hiszem el.Ha ez igaz,akkor legközelebb lelövik.
Nessy
A cezarománia is betegség, és itt sincs a delikvensnek betegség tudata.
A környezete meg még táplálja is benne a tudatot, hogy ő Isten előtt az első! Qvi bono?
grincss
Kijjafasz az a Havasi?
Tán egy "társgeci"?
AHA!
verőce21
Még a kórházak vezetéséből kell eltávolítani a sok kommunista érzelmű volt kádert. Mert az eü. intézmények a szocializmus utolsó bástyái!
bencemacska
@verőce21: És te kijaf...vagy? (by Tompika)
grincss
@verőce21: Ostoba!
Az utolsó bástya a Fidesz!
justhpeter
@verőce21: Egyetértek. Mindenkit el kellene távolítani a kórházakból, hogy legyen helye Orbánnakl, Havasinak, Kövérnek, Kósa Lalának, Rezsi Szilárdnak, stb. és elmeháborodott híveiknek.
Grafix69
Nem egy pufi újságírót kell oda küldeni me nem van hely , ÉRTED? KICSI A SZOBA. Küldjetek egy anorexiást , az is le tudja írni mit hazudott a soha nem leszek vagyonos ember.
verőce21
@justhpeter: Nem a te kívánságműsorodnak van itt helye. :)
Nessy
Ergo, ha jól értelmezem, a mai orbáni igehirdetés csak és kizárólag a hívő FIDESZ támogatóknak szól. Aki nem az, és mesét akar olvasni, a Magyar Idők helyett olvasson Andersent!
eugen4402
Egy régi hölgyismerősöm nagyfia elzüllött: városi Fidesz-képviselővé süllyedt az önkormiban. Ő mesélte, hogy a többiek nem ismerik a szavak jelentését... Pl:
hogyan ír cikket a "kiküldött tudósító", ha kizavarják a sajtótájékoztatóról...
Itt most a feneketlen tudatlanság és a gátlástalan aljasság dominál, de ettől "Erősödik Magyarország". Mint láthatjuk...
kulabombaafityiszre
Ez a havasi is egy a zorbán kólás dobozát gyüjtögető szardarab.
cs.n.
Egyszer végre lehetne már olyan, hogy otthagyja mindenki. Vagy nem megy el senki. De ez lehetetlen, mert a lakájmédia MTI úgyis elmenne. Az Orbán és tsai. Kivéti Társaság ennek örülne legjobban a sajtótájékoztatóin, ha senki más nem lenne, csak ők.
Edmond Dantes
@eugen4402: Valóban nem ismerik a szavak jelentését,Az akkreditált azt jelenti,hogy hivatalos szervezet igazolja azt,hogy valaki vagy valamilyen szervezet alkalmas a feladata ellátására.Ezt személyek,diplomaták újságírók is megkaphatják,tehát ez a Havasi egy tahó,amikor számon kéri a személy mögött az újságot.Ez a bunkóság a legszörnyűbb ebben a csürhében.
Az meg egy röhej,hogy Orbán később fogadta Halmai Katalin "magyar állampolgárt".Nem mint újságírót,hanem csak mint egy magyar állampolgárt!!!Ha egy orvosnak,vagy mérnöknek éppen nincs munkahelye,attól az még orvos ill.mérnök! Most már aztán képtelen vagyok eldönteni,hogy Havasi vagy Orbán e a nagyobb gazember.
eugen4402
@Edmond Dantes: Egyezik a véleményünk. A dilemmád eldöntésében nem akarlak befolyásolni, én abból indulok ki, melyikük utasítja a másikat...
Hofipisti
Nos Szeretett Vezetőnk - no nem mentegetni akarom, mert hát mivel is menthetném - pont az ilyen kágyula (meztelen csiga) jellemű, Havasi fajta emberek által válik olyanná, amilyen.
Nincs a környezetében már évtizede olyan, aki szólna neki, hogy a király nem néz ki jól ruhátlanul!
Yoda69
Ha orbanban lenne gerinc menesztene havasit
quadrocopter
A debil vezér fosott egy váratlan, tökös kérdéstől! Az a koszos csicska meg kidobó is?
nevemnick
Vergőce, (14:37) te helyből vagy ilyen hülye, vagy hármasugrásból?
bence
Ezt a kis buzi formájú havasit remélem egyszer jól szájba akassza valaki de úgy , hogy lenyelje minden fogát !
moareka
Ez a táskanyitogató felvette a gazdája cinizmusát, rohadt nagy nyeregbe érzi magát, arcán mindíg az átszellemült mosoly, mely egy csepp értelmet nem mutat.
A klubrádiós ujságíró jól helyretette, ám ezeknek olyan vastag bőr van a pofájukon, hogy semmi nem számít...
bence
@Yoda69: ! Ha lenne gerince , nem a paraván meg a TEK mögé bújna !
Fradigege
Engem nem tett volna ki. Hogyan? Szív alatt nem rúgok. pokémonok ezek.
human
Aki esetleg azt hinné, hogy nem volt kétszínű, hogy Orbán utólag szóba állt a kiküldött újságíróval az nézze meg ezt a felvételt 1:50-től, ahol az újságíró háta mögött Soros György emberének állítja be. Ez ám a faszagyerek. Nőt is csak a háta mögött mer minősíteni.
Szókrakész
Pedig mekkora igazságot mondott mikor sorosbérencnek titulálta!!!

Mert sajna igaz.
JAJMÁR
Kinek a "bérence" ez a havasibé? De be van tojva, hogy egy nem dicsőítő cikk - na de hol - tehàt egy blogocska megjelenhet a cenz ura nélkül!
És még egy ilyenek bérenceznek...
Desischado
Elképedve néztem a képet, ilyen kiélt, másnapos alkoholista fejjel, mint ami orbánnak van, hogy lehet kiállni egy közéleti személiségnek?! Szégyen ez a véglény. havasi meg remélem, akkor is ennyire fogja védeni a parazitát, amikor elszámoltatás lesz! Mert remélem, valamikor csak lesz talán!
nyanya001
A sajtó munkáját súlyosan korlátozó új szabályok miatt teljes káosz tört ki a lengyel parlamentnél. A nyilvánosság korlátozása miatt előbb ellenzéki képviselők tiltakoztak, erre a jövő évi költségvetési szavazást a jobboldal átvitte egy kisebb terembe, ahol saját maguk megszavazták azt. Válaszképpen péntek éjjel a tüntetők elbarikádozták a a Szejm minden kijáratát, a rendőrök könnygázzal oszlattak, hogy ki tudják vinni Kaczynskit és Beata Sydlo miniszterelnököt az épületből.
Ezt kellene tenni ezzel hordával is !
index.hu/kulfold/2016/12/17/harci_allapotok_a_lengyel_parlamentnel_a_sajto_korlatozasa_miatt/
Ébresztő Magyarország !
dr. prédikátor
Mégis ,mi a jó qurva anyját gondol magáról ez a teleszart térdzokni kis geci!!!???Hogy miért nem verik már egyszer szájba ezt a tetűt!!!
varfer41
@Desischado: ha nem veszed észre ez az ember éjjel nappal úton van a te érdekedben is, nem mástól a fáradságtól olyan amilyen, parazitának azt nevezzük aki élősködik mindenkin Ő nem élősködik, hanem neked védi meg a segged te parazika
kkalman
Ezeknek a lényeknek csak a seggnyaló újságíró az újságíró. A többi csak zavarja a hülye, lényegre törő kérdéseivel az orbáni aljassággal átitatott szeánszot.
Desischado
@varfer41: Úristen, te ezt komolyan elhiszed?! Agyam dobom el! Másokon élősködik, tehát parazita. Csak a saját és a csókosai gazdagsága érdekli. És ember??? Kikérem magam és a többi embertársam nevében! Egy ember nem tesz ilyeneket, mint amiket orbán. És a harmadik, az én érdekemben bajosan tesz bármit is, és isten mentsen meg attól, hogy ő "megvédjen"!
Végül: A parazita címet címezd annak, aki megérdemli, mert én nem élősködök senkin, comprende?!
Eladott Ország
De mert nem volt elég neki – a szánalmas csicska Bercinek mármint ­, hogy hülyét csinált
magából a helyhiány miatti virnyákolással, a blogírás iránti mérhetetlen undorral a pofáján
aztán magyarázkodó közleményt is kiadott. Amelyből legyen nagyon világos, hogy ha a
Népszabadság nem létezik, akkor Halmai Katalinnak kuss, mert nyolcadrangú blogírókkal nem foglalkozunk. Vagyis Halmai Katalin magyar állampolgárt elküldjük a vérbe, aztán visszahívjuk egy kis magánbeszélgetésre. Mert Havasi Bercike szellemi árvízkárosult úgy döntött. Kretén cinizmus a javából: bezáratják, kinyírják a Népszabadságot, aztán elhajtják az újságírót arra hivatkozva, hogy nem létezik a lap, amelynek dolgozott.
Te idióta tökfilkó! Szabadúszó újságíró érvényes uniós akkreditációval annak tudósít, akinek
akar, és ahhoz a legkevésbé Havasi Bertalan testőrnek van köze. Hogy száz éves patinás lapnak, vagy fél éves portálnak, az teljesen mindegy és az utolsó, akinek ehhez köze van, az Havasi Bertalan miniszterelnöki titkár és mindenes.
Mitől fostad le a bokádat, Bercike? Hogy Halmai Katalin esetleges kérdéseitől elborul a gazdád egyébként is megborult agya, mint Matolcsy ­Rogánnak és nem bírod majd visszadugni a nyelvét a szájába? Végre Brüsszelben is bebizonyítottuk, hogy Magyarország valóban a sajtószabadság bölcsője, ahol a miniszterelnök bármikor áll az újságírók rendelkezésére, a nemzet sajtósa pedig nem egy verőlegénynek álcázott, tekintélyelvű f*szparaszt.
Kutyuska
Az a politikus, miniszterelnök, aki valóban szolgálja a népét, tiszták a szándékai, nincs takargatni valója, készséggel válaszol az újságírók és ellenzéki pártok képviselőinek kérdéseire. Orbán válasz helyett zsúrpubizik és elmútnyócévezik. Ennyi telik tőle.
Mindenki eldöntheti, hogy Orbán szándékai tiszták-e, van-e takargatni valója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.