Szeptemberben indul az ELTE-n a gender studies, társadalmi nemek tanulmánya mesterszak. A KDNP ifjúsági tagozata ezen úgy felháborodott, hogy nyílt levélben követelik a szak megszüntetését.

Égető problémánk a demográfiai kérdés, ami nem a szexuális kisebbségek tanulmányozásával és a feminista filozófia elmélyítésével fog megoldódni.

- írják.

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnöke arra kéri a rektort, hogy a képzésre szánt pénzből inkább egy demográfiai intézetet, egy családüggyel foglalkozó tanszéket állítson fel.

"Hozzá tud méltó módon járulni a jövőhöz az ELTE vagy kiszolgálja a gender- és meleglobbi nyomulását?"

- kérdezi az elnök. Nacsa reméli, hogy a rektor "mint bölcs vezető belátja, hogy értelmetlen, felesleges és romboló elindítani a fent nevezett szakot és az egyetemet inkább újra a magyar jövő szolgálatába kellene állítani".

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Én meg az ilyen képmutató álszentektől féltem a fiatalokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Én meg az ilyen képmutató álszentektől féltem a fiatalokat.
glorianna
+ ostoba
Legalább maradna csendben, akkor nem derülne ki, milyen egyszerűen huzalozott.
papa.49
Ki vagy te fütyi, hogy belepofázol mindenbe???Pofa súlyba eltakarodsz a náthásba!!!
Nessy
Ezek a státusz keresztények inkább ne szóljanak bele mindenbe!
A szent inkvizicíót nem akarják visszahozni? Arról nem is beszélve, hogy koruknál fogva, már csak beszélnek arról, amiben a fiatalok benne élnek!
Nessy
Jaj, elbambultam, ezek az "ifjúsági tagozat"! Még rosszabb!
Cefi
Új egyetemi szakképzéstől félti a KDNP a nemzetet.

Miért, ott kiderülhet, hogy szerelem lehet nyolc éven túli kisfiúk helyett érett nőkkel is?
lampa laz
Én meg ettől a kdnp ifjúsági tagozattól háborodok fel, h ilyen háborodottak. Nem veszik észre, h a világ két körrel előttük jár, h az egyház húzza őket vissza a gondolkodásban. Valamelyik papbácsi nagyon megsímogathatta őket...
hetöndöe
Ezek rosszabbak 50 ezer Virág Elvtársnál.:-)
Szókrakész
Igazuk vak.
A ratyi kultusz annyira nyomul, hogy gátat, sőt blokádot kell állítani neki.
Egy egyetemen ildomos lenne közölni a ratyikkal, hogy szimplán betegek!
A másik a női emancipáció!
Menjen le a nő a bányába, legyen kazánkovács, ...aztán beszélhetünk...
Ennyi!!!
quadrocopter
A KDNP Taknyos Tagozata nézze meg a munka fogalmát és húzzon el társadalmilag hasznosabb tokörészést végezni!
Szókrakész
A nők menekülnek a fakanáltól, a konyhától, köszönhetően a libsi médiának.
Önmegvalósítanak!
Mit?!?!?!?!

Aztán, mint emancipált nő világra hoz 2-3 állam által felnevelt idiótát, akkor csodálkozik, hogy nem bír velük, sőt a gyereknek jogai vannak, ergo, a gyerekei rabszolgája, amiből a kitörés az államra bízni a nevelést.
Legyen az óvoda, iskola.,
A nőnek tudni kell hol a behatárolt helye.
A férj eltartja, a nő összetartja a családot.

Tehát mindig is a nő az alapja a családnak.
Ezen áll, vagy bukik.
A nőt kell megbecsülni!!!
A nő az alfája és omegája mindennek.
Aki erre nem jön rá, az HÜLYE.
human
Nem lehet véletlenül, hogy akik ennyire rettegnek a melegektől pont azok hajlamosak azzá válni és valójában ettől félnek?
Fradigege
Nacsa Lőrincke! Túl sok közpénzt lapátolsz haza. Vagy zsírosak apuék! Sebaj!
Kérdés:
-Van az orrodban szőr? Mert nekem van a seggemben. Akár össze is sodórhatnánk!(idézet:1981-A Tengeralattjáró című filmből(NSZK))
nezelodo
@Szókrakész: Van az elméletedben (gépezetedben) egy talicskányi homok,"A nőnek tudni kell hol a behatárolt helye.
A férj eltartja, a nő összetartja a családot."

És akkor mi lesz, ha a testeden is eluralkodik a káosz és előbb földobod a pacskert, mint gondoltad? Ki tartja el az asszonyt, mert nyugdíja nem lesz a család összetartásáért. Egyébként mi akadályozza meg a modern nőt, hogy a munkája mellett is összetartsa a családot?
Ott van példának a roma társadalom. Otthon van az asszony és nézd meg, milyen eredménnyel tartják össze a családot?

Ennek az ifjúgárdistának legközelebb majd a szociológusokkal gyűlik meg a baja, ahogy minden ilyen rendszernek, mert nagyon nem szeretik hallani a valós problémáit a társadalomnak, (a zembereknek, hogy a HUKK se kössön bele az elnevezésbe).
glorianna
@Szókrakész: 22:45
Segítek, hátha megérted. A gender szó jelentése: társadalmi nem, azaz mindazon tulajdonságok, viselkedésformák és szerepek összessége, melyet a társadalom az egyéntől biológia neme folytán elvár. Egyszerűsítve: hogy mi van az egyén lába között, az a „sex” azaz biológiai nem („nő” vagy „férfi”); és hogy a társadalom a biológiai nem alapján milyen személyiségvonásokat tulajdonít az egyénnek, illetve milyen szerepeket vár el tőle, az a „gender,” azaz társadalmi nem: „nőies” vagy „férfias,” illetőleg női vagy férfi szerep, melyekhez a nemi sztereotípiák is kapcsolódnak.
A gender-elmélet annyit állít, hogy a sztereotípiák nem alapozhatók meg a biológiával, ahogyan a nemi szerepekre való determináció sem igazolható a testi felépítés által: ha empirikusan, azaz a tapasztalat szintjén adott esetben beigazolódni véljük közülük egyiket-másikat, annak hátterében nem biológiai meghatározottság, hanem a nemiséggel kapcsolatos normák elsajátítása, internalizálása áll.
Folyt. köv.
glorianna
@Szókrakész: A gender-elmélet hangsúlyozza, hogy a nők illetve férfiak csoportján belül is hatalmasak az egyéni különbségek, és ezzel együtt minden egyénnek joga van saját tulajdonságai, képességei mentén érvényesülni. Azaz, ismét leegyszerűsítve, nem csak übermacsók és ízigvérignők vannak a társadalomban, és ez így van jól: a csendes, visszahúzódó Pistikének is ugyanúgy joga van zavartalanul létezni, mint mondjuk egy nagyhangú, asszertív, önérvényesítő, cseppet sem visszafogott nőnek. Ráadásul még összetettebbé válik a probléma, ha megfigyeljük, hogy az egyéni érvényesüléshez köthető tulajdonságokat a társadalom „férfiasnak” minősíti (pl. autonómia, önállóság, versenyszellem, ambíció, határozottság), ily módon készen szállítva a degradáló megítélést az érvényesülésre törekvő, a hagyományos nemi szerepeket átértelmezni kívánó nőket illetően („önző,” „karrierista”).

Forrás: nokert.hu/mon-20100222-1041/400/6/tisztazzuk-mi-gender-elmelet
Nessy
Az úr a patriarchátus szószólója, ami esetében természetes.
Van egy - két apró probléma a szerepek kiosztásában.
A férj eltartja a feleségét ( esetleg jó messzire magától?) Ez a jelenlegi bérek és megélhetési költségek tükrében csak álom a többségnek. Nem minden ifjú "hölgynek" jön össze egy öreg, pénzes hapsi, akit aztán amennyire lehet, igyekszik kerülni, a bankszámláját kivéve.
A nő összetartja a családot. Csak mikor már a gyerekek kirepülnek, esetleg még a férj is, akkor kiderül, hogy nincs szaktudása, kora miatt nincs munkahelye, nincs vagyona.
Tudomásul kellene venni uraim, hogy a XXI. században élünk, ha itthon nem is látszik sok esetben.
Azt, hogy a gyermek óvodába járjon, nem a gaz ellenzék, hanem az állam írta elő. Egyébként nem is buta ötlet, ha van elég óvoda, a megfelelő tárgyi és személyi feltételekkel, megfizethető áron!
nezelodo
@glorianna: Hú, ezt szépen levezetted neki, pedig a tartalmát még rézmadzaggal se tudja összekötni a saját, (Ákos és a Laca), agyszüleményével.
X-ray
lőri! Nem az a gond, amiről pofázol, hanem ez:

" Tízezreket hagy megint a kormány az út szélén
/2017. február 10. 12:05/
Kiveszik a központi nyilvántartásból az egészségügyi okokból nem foglalkoztatható álláskeresőket. Ezzel elveszítik az összes ellátásukat: így egy fillért sem kapnak majd az államtól, nem kapnak kedvezményes utazási lehetőséget és nem lesznek jogosultak az állami egészségügyi ellátásra sem.

Kormányzati becslések szerint 132 ezer olyan ember szerepel a munkaügyi nyilvántartásban álláskeresőként, akik tartósan a nyilvántartásban szerepelnek, mégsem közvetítették ki őket egyetlen munkahelyre sem, vagy kiközvetítésük rendszeresen sikertelen volt, foglalkoztatásuk folyamatosan az egészségi alkalmassági vizsgálatok eredménye miatt hiúsult meg, illetve a járási hivatal által is ismert szociális, mentális, vagy egészségi problémával küszködnek, valamilyen egészségi ok miatt képtelenek elhelyezkedni."
qxy
az nem is lenne baj. ha olyan lenne az oktató aki ért is hozzá. De ha a kormány válassza ki vagy meg bízza a tanárokat akkor adtunk a szarnak egy pofont. .Mert ugye ezek is jártak valamelyik egyetemre nem?? na meg tanították is nem , ? vagy csak csalni meg lopni egyetem is van? Képzelem mi lesz a vizsga. .
.-Szervezze meg ennek a kis falunak a teljes meg takarítási pénz eltüntetését,át csoportosítását, és ezt követő becsületes emberré maradás mivoltát.
szép új világ
Itt mindenkinek - így neked is - szíve joga leírni a véleményét. Egyetértek veled, hogy az volna a legjobb, ha a férfi eltartaná a családot, az asszonynak nem kellene elmenni dolgozni. Ezt sajnos még a tőlünk nyugatabbra lévő országokban sem engedheti meg magának a többség. Kvázi - egy nagy marhaság amit leírtál, KDNP-s mantra.
Eladott Ország
Ez van ,intellektuális és erkölcsi pöcegödrök képezik a Fidesz hátországát, köztük A KDNP ifjúsági tagozata. A valós problémákkal és nem látszatintézkedésekkel kellene már foglalkozni.
papa.49
Talán az egyetem vezetésére kéne bízni a dolgot nem ilyen fiatalpöccegödrökre!!!
cs.n.
Bezzeg a teológia, az már olyan hasznos tudomány, hogy mást se kéne tanítani.
eugen4402
Kellene egy új naptárügyi államtitkár, aki végre kicserélné az ezerhétszázas évekből származó naptárakat 2017-esre... Vagy bízzák azt is Lázárra!
Eladott Ország
A süket dumálás helyett, nem családüggyel foglalkozó tanszéket kell felállítani, műkeresztény pöcsök, hanem tisztességes bérezés, bérlakásépítés kell a fiataloknak, hogy ne hagyják el az országot.
justhpeter
Ameddig az erkölcsiséghez a lopás és a gyerekek molesztálása is hozzátartozik, addig a kdnp szenior és junior tagozata egyaránt hallgasson.
Jozefina
A KDNP menjen és térdre imához a templomokba! Imátkozzanak saját jövőjük érdekében, mert előbb-utóbb utoléri őket a megváltó!!!??
kissé felnőttem
Vak vezetne világtalant, a való világról se tudnak, sejtésük nincs róla.
10 parancsolatot meg lassan átirva élik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.