Egy ellenzéki Facebook-oldal információira hivatkozva ma délben adta hírül a Kiskunhir.hu, hogy kibontakozóban van egy minden korábbinál veszélyesebb szövetség Orbán Viktor ellen. Ha az egykori miniszterelnök Gyurcsány Ferenc valóban összefog a Fidesz korábbi pénztárosával, Simicska Lajossal, ketten együtt komoly földindulást idézhetnek elő.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az ördöggel is össze kell fogni, ha tetves Genyót ki lehet rúgni a hatalomól!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
az eredmény a fontos, az eszközök nem számítanak.
quadrocopter
Az ördöggel is össze kell fogni, ha tetves Genyót ki lehet rúgni a hatalomól!
peterkelemen
Ezt mondtam már régóta, hogy nem igaz, hogy nincs egyetlen ember az országban, akinek van rá pénze és utánanyomoztat Orbán pénzeinek és ahhoz bizonyítékokat is szereztet.
colibri
Támogatom! Rengeteg karaktergyilkosságot elkövetett már a fidess, ideje revansot venni. Nem kerülhetnek 2018-ban többségbe, ELÉG volt gorbánékból!!
Lepényleső
S nekem miért jobb,ha torkomon e kettős hurok ahelyett,hogy utilaput mindenkinek,ki belőlünk
csak magántőkét teremtett?
justhpeter
Több dolog is biztosra vehető, ha nem bukik a fideSS-kdnp:
- gyorsabb ütemű lesz a kivándorlás külföldre és a kivándorlás első sorban a fiatalokat fogja érinteni.
- a felturbósított uniós pénzleszívás ellenére is kevesebb uniós pénz fog beáramlani.
- tovább fognak csökkenni az oktatásban a plusz pénz juttatása nélküli lehetőségek
- az egészségügyi ellátások erőteljesen a fizetős egészségügy felé fordulnak, a várólisták növekedése mellett
- tovább fog lassulni a munkahely teremtés és kevesebb lesz a közmunka.
bencemacska
Nekem minden tetszik, ami a Fidesz-KDNP bukását készíti elő!!!
Csak igaz legyen, ne uborkaszezoni kamu!!!
JAJMÁR
Senki sem képes megbuktatni a kormànyt a nép nélkül ! Amúgy még megbuktatni a könnyebbik dolog lenne, de ez se megy.
vitriol
@bencemacska: Már tegnap is késő lett volna! Időhúzásra játszanak, hátha feladja önként!
Equus
ez a banda önként, erőszak nélkül soha nem fogja kiadni a kezéből a hatalmat.
papa.49
Még ha veszítenek is akkor se fogják átadni a hatalmat simán !!!
micfild
@Equus: nagyon baj, hogy valszeg igazad van
karma1
Nana, hogy a mai palettan Gyurcsany es Simics a szarosrongy... Ha csak egy kis lehetosege is latszani fog annak, hogy Gyurcsanynal vannak a papirok, (marpedig nala vannak) akkor nem hiszem, hogy Gyurcsany ne kapna tamogatast a neptol azonnal...
Meg az ellensegei sem talalnak rajta fogast, botka csak pruszkol a kuszobon mint egy ruhes macska, de semmivel nem tudja megvadolni Gyurcsanyt.
Mit is mondhatna Gyurcsanyrol? Hogy az mszp szep lassan kivonult mogule es elarultak? Az a part, aminek botka mar akkor is oszlopos tagja volt?\
Gyurcsany becsuletessegehez, Simics eszehez nem fer ketseg...
Nagy durranas lesz, es nem biztos, hogy a sokaig megvezetett futyiszesek egy ilyen plakathaboruban azonnal orban oldalara allnanak... Ez valoban forro oszt iger...
namihami
Ha ez igaz és összejön, akkor fog a Vezér igazán fosni.
Egy ember, aki minden szemétségét ismeri és egy másik, aki nevet adhat az ellene való felsorakozásnak.
Kérdés, hogy milyen aljas ötletek jutnak még a Gazda eszébe. Nem is az övébe, hanem a Finkelstein-Takonyárpi duó lejáratógyáréba.
karma1
@namihami: Mindig van egy pont, amit egyszeruen nem lehet uberelni... Legyen az a tudorakos finkelstein vagy eppen a heroinos-kokainos takonyarpi, aki az otleteket adna... nincs mindig mindenre valasz...
Es mindig a legegyszerubb dolgokon lehet elcsuszni, de piszkosul...
1magyar
Simicska a nép szemében viszont szálka,az ő irányításával kezdődött a nép kifosztása.
elnyomott
Legyen már végre valami, mert csak tesped az ellenzék.
elnyomott
Csak ne közlekedjen egyik se késő este létrával a földúton...
elnyomott
@1magyar: - még nagyobb szálka viszont az, aki tovább fosztja kamionszám...!
tudode
Megérdemli EZ A NÉP ezt a POLITIKAI KALANDORT!
-
Végig kell csinálnia ezt a KATYVASZT, mert nincs az az ember, párt, SZAKÉRTŐ KORMÁNY aki/amely a TÁRSADALOM MÉRHETETLEN LEMONDÁSA MELLETT IS képes lenne ezt az illiberális izét EU komforttá lenne képes helyrehozni EZT A stadionnal, térkővel kikövezett szerencsétlen országot!!!
Béla333
A mi érdekünkben?
Gyurcsány és Simicska egy szövetségben?
Ez kell nekünk?
Peller Anikó
@bella: kussolj már te állat. Persze hogy nem kell nekünk, de amiről te álmodozol (jogosan) az semmilyen szín alatt nem fog megvalósulni. És képtelen vagy felfogni, hogy a politika nem álomvilág hanem vérre és az életünkre menő hatalmi harc.

Ha az elempéd képes lenne választást nyerni kétharmaddal vagy kétnegyeddel vagy akár csak kiskegyeddel akkor megértenélek tegyed. De nem tud, bazze.
Béla333
@Peller Anikó: 21.22
Engem ilyen nagypolitikai elképzelések, amikben te gondolkodsz, nem érdekel.
Engem csak az olyan földhözragadt gondolatok érdekelnek, minthogy élhető ország, gyermekeink hazai boldogulása, az olyanok mint amiről te pimpogsz,(élethalál harc és ilyenek) nem gondolom, hogy rám tartoznának.
Nem az én dolgom akár az életem árán is megváltani ezt a világot.
Elegem van már abból, amit egész életemben a fejemhez vágtak (mindannyiunknak!), hogy most még egy kicsit meg kell húzni a nadrágszíjat, de aztán majd a gyermekeinknek, unokáinknak majd jobb lesz! Hát ez egy nagy hazugság, mert semmi sem lett jobb!
Most is azt kellene mindenkinek nézni, hogy melyik tervvel, elgondolással tud egyet érteni, nem az a dolga a Mari néninek, hogy megváltsa a világot, önfeláldozással akarata ellenére arra szavazzon, akit megpróbálnak rá kényszeríteni, ha tetszik neki az elképzelése, ha nem!?

Hogy ki az állat kettőnk közül, azt bízzuk a semleges olvasóra, mindenesetre az a stílus, amilyet te használsz az tőled eltérő véleménnyel szemben, az nemhogy nem demokratikus, de egyenesen undorító. Ha esetleg bármiben igazad lenne, akkor is.
De így meg, hogy még csak igazad sincs, így meg egyenesen visszataszító!
Mocskos szájú vén satrafa!
Peller Anikó
@béla: hát béluska, a butaság ellen nincs orvosság. De nem az a baj, hogy te buta vagy, hanem az hogy az ország 90 %-a buta. Nem pont úgy mint te, mindenki máshogy.

Így aztán a nyakunkon marad a fidesz. Az aktív, álmodozó segítségeddel.

Nem béluska, nem azt kell nézni. Azt kell nézni hogyan lehet leváltani a fideszt.
F_Viktor
Nem vagyok benne biztos, hogy az agymosottak véleménye bármit is változna orbánról és a fityeszről, bármi is derülne ki róluk.
De arra sem tenném fel a vagyonomat, hogy az otthonmaradók ennek hatására megemelnék seggüket.
Nessy
Ez a "Kiskun hír" kinek a lapja? Mészáros, Habony, Pecina? Hiszen már egyetlen függetlennek látszó lap sincs már vidéken! Kormány független meg végképp!
SystemError
Én mindig is arra gondoltam, hogy a titokzatos Gyurcsányi bizonyíték tulajdonosa Simicska...:)
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Engem ilyen nagypolitikai elképzelések, amikben te gondolkodsz, nem érdekel."

2018-ban nagy lesz a tét, mert ha orbán hatalmon marad, akkor 2020-ban Magyarország már nem lesz EU-tagország. Európa legszegényebb diktatúrájában, putyler csicskájaként élhetsz majd.
S ekkor már cseszheted az LMP-t, végérvényesen eltűnnek az ellenzéki pártok.
lampa laz
Ha ez összejön akkor tényleg nem Soros fog nevetni a végén, akik sírni fognak, azok viszont nem mi leszünk.
kissé felnőttem
siránkozás helyett gondolkodni kéne nem vakarozni ki miért ? miért nem.? a siránkozó hattyu megdöglik . ők 100 évre elegendőt takaritottak be maguknak.vagy összefogás az ördöggel is vagy ez az a hely ahol semmi sem változik 2100-ig
kissé felnőttem
lenyulták a megyei ujságot, lemondom innen 27 év után hivasd a törvénybe h ha tudod
JAJMÁR
Mindegy milyen bizonyítékot és ki vagy kik mutatnak fel, hiszen már ezer ok és bizonyíték fel van mutatva. Eggyel több, vagy kevesebb, nem számít!
Időhúzás, semmi más!
A Gyurcsány lejárt!
Az emeszpé lejárt!
A simicska lejárt!
Ha akartak volna bármit is lépni, már léptek volna. Semmi komoly és konkrét lépést nem tettek. Ne várjatok tőlük semmit! Csak saját magukért teszik amit tesznek!
Perwool
@JAJMÁR: Simicska simán tud annyit, hogy Orbánt hidegre tegye, csak az a gáz, hogy bő 20 éven át együtt loptak, úgyhogy ha borítja a bilit, ő is megy a sittre.Ugyanezen okból Orbán meg kénytelen eltűrni, hogy te a nyílt színen gec..., de egyelőre Orbán van nyeregbe.
Lehetősége ugyan lenne Simicskának, hogy külföldön tereget, de mint bűnős tettestárs nem kap menedékjogot. Simicska volt a pénz újra elosztója, tisztára mosója. Nyilván való, hogy együtt loptak csaltak hazudtak. Különben honnét lenne Orbánnak és még jó néhány Fideszesnek minden látható vállalkozás, gazdasági érdekeltség nélkül mesés vagyona?
Úgyhogy, Simicska csak úgy tudná Orbánt csőbe húzni, ha magát is a sittre juttatná és egy cellában folytathatnák a kollégiumban barátkozást.
lampa laz
@Perwool: Olvasd el @nyanya001: által belinkelt cikket mert érdekes. Simicska okos fiú sok mindennel nem lesz összekapcsolható. Volt neki esze,h úgy segítse a fideszt mint pártot, h hozzá ne legyen köthető, h a fiúk hogy lopták el a pénzeket orbánnal az élen.
Lesz itt még meglepi a részéről.
JAJMÁR
@Perwool: Igy igaz. Simi pedig egyáltalán nem akar börtönbe kerülni. A jelen felállásban ugyanis csak ő kerülne oda, és még az egy cellás barátság se jöhet szóba :)
Így meg aztán pláne nem. Nem esett a fejére :)
JAJMÁR
Persze ez nem gátolja abban, hogy a háttérben ne tenné meg amit tud. Úgy értem a Simi. De nagyon meglepődnék, ha nyilvánosan szövetkezne Gyurcsánnyal!
bencemacska
@nyanya001: ma,20:25
Ma ez a fő hír a HÍR TV-n.
Lehet, hogy "Apa, gyere, kezdődik!"? Vagy csak mi szeretnénk?
Mindig mondtam én, hogy Simicskánál van a Fidesz esze!
Úgy jelenti fel a saját cégét, hogy neki okozott kárt a menedzsment!
bencemacska
@lampa laz: ma, 21:04
Nálad az igazság!
S. nagyon sokat "szerzett" a Fidesznek és az Orbán családnak, de az "eredeti tőkefelhalmozáskor" csak az eszét adta. Az aláírása nem szerepelt sehol sem. Ő csak elkészítette a papírokat, amiket Orbán papa aláírt! A saját vagyona mindig szigorúan el volt különítve.
Ami nem volt tiszta, azt meg eltüntette a "hosszú bájtok éjszakáján"
Perwool
@lampa laz: Bár ne legyen igazam, de az azért elgondolkodtató, hogy a G nap óta miért hallgat?Annyira nem buta, hogy ne látná, hogy a 2018-as választásnak nincs tétje.
Miért nem folytatta a G napot?

Majdnem 100% sajtó, média Orbáni felügyelet mellett nincs esélye egyetlen normális pártnak ( még ha volna is ilyen) sem. Orbán, vagy megveszi, vagy kicsinálja bármelyik potenciális veszélyt.
Magyarországon az utolsó demokratikus választás 2010-ben lezajlott!-:(
bencemacska
@Perwool: ma, 13:07
Szerintem már az sem volt olyan igazán tiszta!!!
karma1
@Perwool: Csak mert jo stratega,... Minden be van idozitve,,, botka kapkodhatja a fejet, mert ha Gyurcsany es Simics nyiltan nem is fog osszeborulni, de azert egyutt fognak dolgozni...
Ezert forszirozza sintersanya a "mindenkit minden modon leellenorizni" cimu torvenyt, mert abba beletartrozik boldog es boldogtalan, es egy homalyos igeret arra, hogyha nem kell semmire sem a tarolt adat, akkor 15 nap mulva automatikusan torlik... TENYLEG??? Ezeknek el kene hinni, hogy TENYLEG megsemmisitenek minden adatot? \Nema'
Perwool
@JAJMÁR: @lampa laz: @bencemacska: @karma1: Gyurcsány, Simicska, Soros... anyám! ebből még 20-as erősségű földrengés is lehet...
Perwool
@bencemacska: Lehet, de akkor még él a remény, ha nem válik be, 4 és múlva van esély elzavarni a pi...ába. Na, ez ma már lehetetlen...az-az 2018-ba.
karma1
@Perwool: Hat legyen is,...:o)) A budibol is valahogy ki kell robbantani a kaksit, es az bizony nagyot szol...:o))))))
bencemacska
@Perwool: ma, 14:39
Az a baj, hogy igazad van!!!
lampa laz
@Perwool: (13:07) Azt mondta simi, h olyankor fog orbánra csapást mérni, amikor már nem lesz ideje talpra állni. Ez pedig a választások közeledtével lesz, h ne legyen ideje telehazudni az ellenkezőjével a médiáit.
Az is elég lenne, ha elvesztené a 2/3-ot, mert valszeg nem lesz olyan ellenzék aki a búsba küldené őket.
Perwool
@lampa laz: Valahol ott van a kutya elásva, hogy nem mindegy kinek van kétharmados támogatása, egy demokratának, vagy egy Orbán Viktornak. Orbánék mit kezdtek a kétharmaddal? Tönkretették a demokratikus ellensúlyokat, az alkotmánybíróságot kiherélték majd feltöltötték embereikkel, a főügyészüket bebetonozták 100 évre, a választási törvényt magukra szabták olyan formán, hogy 2014-ben kevesebb szavazóval nyertek kétharmadot, mint amennyivel 2006-ban vesztettek... Az MSZP-SZDSZ-nek is volt kétharmada, és senki nem félt, hogy visszahozzák a diktatúrát, pedig akkor a rendszerváltás után jártunk 4 évvel, minden adott volt, hogy a volt komcsi apparátus visszacsináljon mindent. Valahogy fel sem merült, hogy ez megtörténhet. Most meg felmerül.

2/3? Nem kell nekik, ha nem megy át a 2/3-os törvény. Akkor hoz egy törvényt "egyszerű többséggel". Tadam, kész! Lásd, plakáttörvény!

Úgy tűnik, a Fidesz végképp letett arról, hogy tisztességes és becsületes választással próbálja megnyerni 2018-at.
Így marad a nemzeti érzelmek minden józan határt átlépő felkorbácsolása.

Azt láthatjuk, hogy a koalíciós hagyományú országok stabilak és demokratikusak.Jól tükrözi az eltorzult hatalommániát, hogy ma nincs Magyarországon olyan politikai erő amelyik hajlandó lenne a Fidesszel koalícióban kormányozni.
Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért! A kormánynak a nem rá szavazók, sőt, a nem szavazók érdekeit is képviselnie kell.(18 év alattiak)Orbán nemhogy nem képviseli, de még élni sem hagyja azokat, akik nem részei a NER-nek. Megsemmisíti őket, szabályos háborút hirdet az ország egyik fele ellen, hogy lázban tartsa a 2 milliós szavazótáborát.
Most Sorossal, migránsokkal akarja felszítani a híveiben a harci szellemet.
lampa laz
@Perwool: Elolvastam, és felsóhajtottam, tök igazad van, reménytelen békés úton megszabadulni ettől a mocsok bandától, meg a 2millió szavazójától. Pedig az utóbbiakat kellene meggyőzni ami megint csak lehetetlen.
Perwool
@lampa laz: A gyűlölet, az indulat, az állandó ellenségkép, szabadságharc felzabálja az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.