A kormánypártok arra számítanak, hogy Soros György, illetve alapítványai be fognak lépni a magyar választási kampányba.

A kormány szerint Soros György hamarosan belép a magyar választási kampányba
Fotó: Youtube

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: sajtóhírek szerint Soros György több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak.

Ez értékelése szerint egy veszélyes lépés, azt jelenti, hogy Soros György, illetve az alapítványai

be fognak lépni a magyar választási kampányba, s ebből a pénzből fogják támogatni azokat a szervezeteket, NGO-kat, amelyek Soros György tervének végrehajtásán és a kerítés lebontásán dolgoznak.

Megjegyezte: a jövő idő használata lehet, már nem is jó, hiszen a Helsinki Bizottság keresete a nemzeti konzultáció kérdőíveinek visszavonásáról és bezúzásáról tulajdonképpen ennek a kampánynak az első lépése. A konzultáció éppen időben van, hogy a magyar emberek elmondják a véleményüket a Soros-tervről, illetve ideológiájáról – mondta.

A kormánypárti politikus rámutatott: Soros György alapítványa eddig is bőkezű és intenzív pénzforrása volt azoknak a "migránspárti Soros-szervezeteknek és politikusoknak", akik rendszeresen beavatkoztak és beavatkoznak a magyar közéletbe és megpróbálnak nyomást gyakorolni a magyar kabinetre.

Hozzátette: ezek a Nyílt Társadalom Alapítvány által pénzelt szervezetek a bevándorlás kezdete óta minden eszközt megmozgatnak azért,

hogy eltávolítsák az Orbán-kormányt és helyére egy bevándorlás-párti kormányt ültessen, aki engedelmesen teljesíti Soros György kívánságait.

Ezek a szervezetek kezdettől fogva támadják a kerítést, a jogi határzárat, a tranzitzónákat, a határt védő rendőröket, támadták a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazást, most pedig a nemzeti konzultációt, el akarják lehetetleníteni azt – sorolta Hollik István.

A KDNP-s politikus szerint ezekhez a támadásokhoz akkor és most is minden eszközt felhasználnak, tüntetéseket, politikai akciókat szerveznek, Brüsszelbe járnak feljelenteni Magyarországot, hazugságkampányokat folytatnak hazánk ellen. Brüsszeli politikusok vannak a zsebükben, akiken keresztül üzengetnek és fenyegetnek – mondta.

Hollik István egy idézetet is felolvasott Soros György egy 2000-ben megjelent könyvéből, miszerint "mivel a szuverén nemzetállamok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása mindenképpen üdvözlendő fejleménynek minősül. Ezen a ponton az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalónak tűnnek". Soros György szerint tehát ha egy civil szervezet a legitim módon megválasztott kormányt, illetve egy nemzetállamot támad, az helyénvaló – magyarázta.

Ebből kiindulva, s látva, hogy a Soros által finanszírozott szervezetek mit tesznek, nem túlzó azt mondani, hogy a Soros-szervezetek és maga a Soros-terv is veszélyes – közölte a kormánypárti politikus.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Engem nem lehet ijesztegetni Sorossal. Csak a Fideszeseket. Ha valóban van Soros-terv, akkor a többi EU-s tagállamban miért nem téma ez? Azért, mert nincs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Már épp itt lenne az ideje. Az egész mocskos gyűlöletkeltő kampányukat a fideszesek Sorosra építik. Az a minimum ha beleszólna. Sőt Soros helyében már régen feljelentettem volna Orbánt és bűnbandáját és rohadtul megbüntetném őket minden téren + nemzetközi szinten is megaláznám az összes férget Orbánnal az élükön.
papa.49
Hollikholnemlik sűrgősen kezeltesd magad mert már őn, és közveszélyes vagy faszkalap !!!
RonaGyuri
az egy dolog, hogy ezek ilyen barmok, de az már gond, hogy kb. 2millió birka ezt be is veszi! =))
Manhattan
Engem nem lehet ijesztegetni Sorossal. Csak a Fideszeseket. Ha valóban van Soros-terv, akkor a többi EU-s tagállamban miért nem téma ez? Azért, mert nincs!
Sámannus
Őt má régen reklámozza a fütyisz, és költenie sem kell plakátra. Tuggyuk kicsoda.:)))
Hajrá Gyuri bá'!
Pálinkás Pál
Fene se bánja,akár az ördög is beléphet,ha az a vége hogy a csúti bukik a hordájával együtt!!!
vitriol
Bár úgy lenne, de köztudott, hogy a kormány semmiről nem tud igazat mondani
libellle
Itt valami nagyon el van irva vagy teljesen hülyeségeket beszél az aki ezt elmondta."Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: sajtóhírek szerint Soros György több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak." Az utobbira tippelek, mert definitiv nem fog senki vagyonának majd 83 % valahová utalgatni. Bizonyára nem azert mondhat magának 23 milliard Dollart magáénak mert ilyen lépeéseket tesz. Ez csak szellemi tehetségét mutatja a hollik-nak. Ugyanis senki nem tartogat pénzeket semilyen bankban ekkora mértékben. Bizonyára a befektetéseket telepitete át oda az alapitványnak. Na mennyi tökelütött ember van ott abban a kormányban
Nessy
De hiszen Soros már hónapok óta a kormány propaganda témája?
Hollik, hol a fenébe voltál az elmúlt időszakban?? Nem jártál az utcán? De hiszen te is egyfolytában ismétled "Soros - Soros - Soros", mint egy csekély értelmű papagáj!
csipetke
A fidesz,és az ő üldözési mániája.A gond az,ha még sokan vannak ebben a szerencsétlen országban,akik benyalják ezt a "Sorosos"rizsát.Miattuk fog a nyakunkon maradni ez az elképesztően korrupt banda...
Qqberci
Ezeket az hergeli, hogy Soros le se sz@rja őket... És így van ez jól...
CsipkeRózsa
Hollik úgy állítja be a témát, mintha az egész vagyon-átutalás kizárólag Magyarországot érintené. A Nyílt Társadalom Alapítvány 40 országban működik.
Soros nem foglalkozik a magyarországi választásokkal. Hollik megnyugodhat.
justhpeter
Ma délután, amikor a kertben voltam becsöngetett Soros. Az asszony kiment hozzá és neki azt mondta, hogy ha a kormány ellen szavazunk, akkor majd küld pénzt az alapítványának adott 18 milliárd dollárból.. Az asszony azt mondta neki, hogy azért valamennyi előleget adhatna igazán, már csak azért is , hogy komolyan vegyük. Soros azt mondta, hogy küldi az előleget, de hogy az összeesküvés le ne bukjon Orbánékon keresztül két részletben fogja küldeni és nyugdíjprémiumnak és Erzsébet utalványnak lesz álcázva.
a helység kalapácsa
hollik istván, te nem vagy holy, az már biztos.

Beszéljünk nyíltan.
Ilyen fiatalon ilyen csúnyán kopaszodni...
A farkad is kicsi.
Egyedül önerődből soha sehová nem jutottál volna, de bejelentkeztél a fidesz aljasok klubjába, és most császárnak érzed magad.
Ömlik ki a szar a szádon, és ez téged kicsit sem zavar, te ránézésre primitív.
sokanvagyunk
Jó sok reklámfelületet kapott - a mi pénzünkből - a Fidesz jóvoltából.
Hellcat
Mondja a fasz fidesz aki teletolta pénzzel a CÖF öt és a fidesz mellett kampányolnak...
JAJMÁR
Kampànyfogàs persze, hisz aki nem a zzsidedzre szavaz az a Soros tervère! Szèp üzenet ez is :(
Ha Soros tènyleg be akarna avatkozni, màr ezerszet megtehette volna. Ha pedig akarnà, az egèsz pol. megvehetnè. Van hozzà elèg pènze.
division
@Pálinkás Pál: Majd kapsz a kormány helyett pár migránst a házadba:-)
Nessy
@division: Ezzel csak az a gond, hogy nem igazán akarnak itt maradni! Mint ahogy a kötvényesek sem itt "telepedtek le" zömében.
cs.n.
Mi van, Hollikot most nem hétvégére osztották be mantrázni? Amúgy Soros már beszállt a kampányba, te fasz. Ti vettétek bele.
kokopelli
@Nessy: ..ha már a magyar migránsoknak is bűzlik az ország,akkor mi a faroknak
maradnának a többi nem emigránsok,hanem menekültek (a Genf-iek szerint)
Ők nem hülyék,hanem menekültek! ;--) ...cseberből vederbe???
U.i.: egyre több magyar hangot hallani Hegyeshalom-tól nyugatabbra! Miért is? :--(
eszegfu
@libellle: tegnap 17:23 Tökéletesen igazad van!! Első olvasáskor én is "bedőltem"... de aztán rájöttem -- ahogy Te is irtad -- hogy ha a 23 milliárdos "vagyonából" utalt 18 milliárdot, akkor máris szinte "földönfutóvá" lett volna, hiszen a vagyon "tőke" jellegü, amihez ugy általában nem nyulunk hozzá...főleg Soros... hiszen ez "termeli" a profitot!! De a "tökkelütött" kormány szimpatizánsai el is hiszik, amit Hollik mondott!:( Itt is látszik a gondolkodás teljes hiánya!
iluminati
Azok akik Sorossal, migránsokkal riogatják az embereke írják már le konkrétan miről beszélnek, és azt igazolják is... vagy csak a saját érzésvilágukból indulnak ki..mert ők ezt tennék ha olyan gazdagok lennének mint Soros györgy...vagy saját hazájukban azért robbantanának ki háborút, hogy utánna menekültként elfoglalják a világot..."Magyarországot" ahol már nincs semmi.
Vagy ezek az emberek azért keltenek pánikot, hogy a harmadik világháború kirobbanjon...
iluminati
Orbán úr soha nem lessz olyan gazdag és befojásos mint Soros..ahoz ész és nagy adag emberszeretet kell
Yoda69
Szerintem mar benn van. A fideSS ot hasznalja celtablanak.
libellle
@division: Ez a migráns téma már a véreddé valt. A legnevetségesebb az egészben, hogy országok ahol több millio bevándorló él természetesnek veszik azt. Te és hozzád hasonlók állandoan ezt a témát fujjátok, holott nincs is nállatok bevándorlo. Mert gondolkodj már logikusan ( vagy probald ezt tenni) ki az aki ott akar maradni. A magyarok százerei is kivándorolnak onnét. Itt akörnyéken szinte minden lépésnél lehet magyar szavakat hallani. Még azok sem maradnak ott akik orbánnak és szolgáinak a 300-ezer € kifizették a letelepedési kötvényért. De, az valamikor lejár és ti, mindannyian fizetitek azt az összeget és annak kamatait is.
szaboria1
Hollik, Hollik Soros az amerikai Nyílt Társadalmi Alapítványnak utalt nem a magyarnak.
Aki Én
Miután az ország háromnegyede kormányváltást akar, az nem annyira ijesztő.
Mindig megdöbbenek és elkeseredek, mikor látom, hogy erre a suttyó szövegre van vevő :(
Pálinkás Pál
@libellle: Ja ,azért égnek sorban a migránstáborok Németországban,igaz???
libellle
@Pálinkás Pál: Na az amit leirtál nagyon nagyon tulzás. A házak ahol különbözö nemzetek vannak elszállásolva némelyiket valóban felgyujtották. 99 %-ban a kelet- nemet részen. Az a része országunknak sajnos részben kis részben nem tud bánni ugy a demokráciával mint a szabadsággal. Az ilyen személyek agya szintén valamikor egy agymosáson ment keresztül és ezt nem tudják kivetközni. Volt egy kelet-nemet (kolléga) aki elmondta egy telefonálás alatt, hogy örüljön a nyugati része Nemetországnak, hogy kelet-németország megvette. Na ennyit erröl.
Pálinkás Pál
@libellle: A lényeg hogy a migránspátyolgató kormányokat ne keverd a lakóssággal!!Ausztriában is változás lesz,a németeket is megérintette már a szele...remélem befellegzett a sok here ingyenélő támogatásának,és hazatoloncolják az összeset!!!
nemfideszes
@division: Orbán Viktor: "Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldit kell befogadnia. Ennek érdekében át kell gondolni a bevándorlási szabályokat...Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani..." ... úgy gondolom fidesz troll, hogy a migráns kérdést ezzel le is zárhatjuk.
libellle
@Pálinkás Pál: Gondoldom nem elvakultan kellene valamit ismetelgetni. Austriaban sok változás lessz. A változás viszon mMagyarországot fogja negativan érinteni. Barátaink voltak egy hosszu hétvégén Magyarországon. Az osztrák határon álltak majd egy orát ugyanis egy Serbiai kisbust állitottak meg az ostrak határorok. 8 személy szélt ki a busbol és csupán egynek volt papierja. A vicc az egészben, hogy Magyarországon keresztül szerették volna vagy Austriaba vagy ide jönnei. Vagyis mi ebböl a tanulság ugyanugy engedi a magyar kormány a migránsokat továbbra is hozzánk. Na a határör a kérdesre amit a barátok tettek azt mondták hogy naponta több ezret tartóztatnak ott fel és a kontroll egyre keményebb lessz. Ugyanis a nemetk sem fognak már beengedni senkit. Egyébként Salzburg elött is áltak és két km-volt a sor." hazatoloncolják az összeset!!! "Igen ezt tesszük és teszik az ostrakok hozzátok vissza. Ugyanis Magyarország a felsö Schengeni határ.
nemfideszes
@Pálinkás Pál: Ja kérem, hülyék mindenhol vannak. Meg aztán nem mindegy, hogy 1 millió bevándorló befogadásáról, vagy 1290 bevándorló kérelmének elbírálásról van szó. Mert Magyarország szempontjából csak az utóbbi játszik.
Az persze más kérdés, hogy a fidesz prominens személyei terrorizmus pénzelésével vádolt emberekkel üzletelnek, és a saját hasznukra jó pénzért már beengedtek 20 ezer "migránst".
division
@nemfideszes: Zárd akkor le. Majd jönnek több millióan Afrikából is a vízhiány miatt, az EU csúcs egyik fő témája éppen ez lesz. Úgy gondolom ezzel én is lezártam, de megtartom a jobboldali mivoltomat azzal hogy én nem teszek semmi sértőt feléd, ez liberális oldalon nehezen megy sajnos.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod kié most a propi? Szóval fogd vissza magad mielőtt megunom.
Pálinkás Pál
@libellle: hiába ragozod...pedig a megoldás egyszerű lenne..a schengeni szabad járkálást pár hónapra felfüggeszteni.. akinek nincs papírja,helyszinen lelőni...két -három nap alatt rend lenne...és mielőtt megkérdezed,igen engem is tarkón lőhetnek ha papírok nélkül török be Pakisztánba,Szíriába,Afganisztánba,vagy valamelyik teveszaros afrikai országba!!!
Pálinkafőző Rézüst
@division: ajobbillisibolsiké... További kérdés, tovaris Z?...:))))
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: lemaradt: entero ethernyó----...:))))
Sámannus
Balek az egész ellenzék. Csak azt kell hajhászni, hogy mi is Soros tervét akarjuk megvalósítani.
Hogy a végén mi is nevessünk.
nemfideszes
@division:
Akkor, egy kis melengető a jobboldali "lelkednek":
www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk
www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
...a beléptető kapuk őrzőjétől "ki a faszom" tompikától, és persze a nemzet publicitájától a náci zsótikától most ha megengeded nem idéznék...
Ami meg a több millió bevándorlót illeti, ha valóban több millióan indulnának Európa felé, akkor nincs az a kerítés ami megállíthat egy ekkora tömeget... csak szólok. Erre csak egy komoly hadsereg lenne képes, ennek híján pedig jobb lenne ha a csuti inkább jó viszonyra törekedne az Unióval, mely most is milliárdokat pumpál a csuti nagy haverjának a zsebébe, csak hogy ne engedje tovább a keletről érkező menekülteket.
Áruld már el nekem, miből gondoljátok, hogy mindenki libsi, komcsi, soros ügynök, nyugat bérenc aki nem a csuti seggét nyalja, és uram bocsá, kritizálni meri annak maffia rendszerét?!
Tudod a világ nem csak fehér és fekete, még akkor sem ha a hatolom ezt erre a szintre próbálja leegyszerűsíti a számotokra, csak hogy addig se kelljen holmi gondolkodással vesződnötök.
kokopelli
@nemfideszes: ..nekem meg Mikulás-ra kis fekete Soros-arcú
krampuszok!...árengedményes az igazoltan 1/2kegyelmű fityi-
szes-eknek!...amíg a hitelrontási akciójuk tart!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.