Nem annyira érdekel, hogy két minipárt vezetője mit vitat meg egymással, egész mást akarok mondani, a Szél Bernadett Gyurcsány vita egyik tanulsága, hogy Szél demagóg. Milyen erkölcsi alapja lenne Szél Bernadettnek, hogy bírálja a Fidesz kommunikációját, ha közben ő maga ugyanolyan demagóg módon érvel, és tekinti szellemileg nullának a közönségét?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Sámannus: Csak Schiffer agymenését viszi tovább, és gyanítom, még mindig Schiffer mozgatja hátulról a szálakat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Kookas: nyugi gyűn és rendet vág köztetek! =))
Sámannus
Nem kéne ennyire nyíltan a fidesz mellé állni.
nemkati
@Sámannus: Csak Schiffer agymenését viszi tovább, és gyanítom, még mindig Schiffer mozgatja hátulról a szálakat.
desiro
@nemkati: Megelőztél. Sajnos látni kell, csak látszólag vonult ki a politikából Schiffer, most is ő rángatja a szálakat. Csak összefogással lehet gorbán hatalmát megtörni.
magyarbakancs
A Szeles Bernadett egy politikai csőd tömeg. Vergődés az egész.
JAJMÁR
Sajnos nem láttam ezt a beszélgetést, de még így is mosolyognom kell azon, hogy "nem annyira érdekel két minipárt vezetője mit beszél egymással", majd nem arra mondja, hogy demagóg, amelyik hosszú idő óta abból él, hanem a másikra :))))
Hja, a demagógia mindig szebben hangzik és népszerűbb elsőre :)

Pl. ott van a nagy párt vezetője, az miket, az se érdekli vajon, és azt minek tartja úgy, hogy nem is érdekli miket mond?

Xar ez a cikk!

Persze, a Szél Betti is mondhatott demagóg dolgokat, nem vitatom. De azt tartja demagógnak a cikkíró, hogy Gyurcsány népszerűségét befolyásolja, hogy egyszer már volt kormányon, és megbukott? Ez nem demagógia, hanem tény. Igen, befolyásolja, mert egy politikus népszerűségét, karrierjét minden befolyásolja, még az ilyen xar cikkek is. Pontosan tudja ezt ez a lap, ugyi?

Majd megnézem ezt a beszélgetést, de furcsa lenne, ha csalódnék :)
elnyomott
Szél is fél a vitától, akár Orbán.
Pedig vitában dől el, hogy kinek milyen komolyak az elvei, hogy képes másra is figyelni, hogy nem egy pártnak, hanem egy országnak akar a vezetője lenni, ahol mindenki egyformán fontos.
Egyáltalán létezik ma ilyen politikus kis hazánkban? Vagy legalább olyan, aki ezt a látszatot akarja kelteni?
Jozefina
A kultúrál, valódi vitától Bernike olyan távol áll, mint a ministerelnökségtől. Örüljenek, ha ezek után a parlamentbe is bejutnak. Bár a fidesz hálából megteszi neki ezt a szivességet, amiért az ellenzékben kavar!!!
lusta
Sajnos rosszul ül a lovon az LMP. Egyszerű matematika, amit a jelenlegi választási törvény kényszerít ránk. 70 egyéni körzetben kell megverni a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk jelültjeit, ami a választás elvesztését jelenti a számára. Jöhet Béla amivel akar, de egyszerűen nincs ilyen esélye és lehetősége az LMP-nek. Tovább megyek. Egyetlen ellenzéki pártnak sem. Na ezért kell minden egyéni körzetben csak egy jelöltet állítani, a legesélyesebbet. Persze, ha valaki csak a képviselői létért küzd, azt is megértem, de akkor ne nyomja a sódert a kormányváltásról.
advocat
Ez a nő buta, vagy Fideszbérenc. Mást nem tudok elképzelni. 1 %-al miniszterelnök-jelölt? Ugye ez viccnek is rossz?
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: ígg igaz, a Sifi a góré... A Hadházyt sajnálom, hogy bedőlt nekik...
Pálinkás Pál
Ez egy jó észrevétel...Bernike a női orbánc...tipikusan ugyanolyan lekezelő ,seggfej...remélem be sem jutnak...
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Hadházy bedőlt, először a Fidesznek, aztán az LMP-nek. Sajnos, hogy amit csinál, azt nem tudná megcsinálni, ha nem lenne országgyűlési képviselő.
anka
@Kookas: - emlegesd csak..., jön és szét csap közöttünk! -.megmagyarázza, hogy lehet a fingra gombot varrni...:D :D :D
kereső
@lusta: Ma már számos információ van a birtokomban, mely arra utal, hogy alku köttetett az LMP-vel, mely szerint Schifferék a választásokon nem állnak össze más ellenzéki párttal, senkivel sem indítanak közös jelöltet, cserébe a Fidesz letakarít engem a parlamenti pályáról.
Miért jó ez az LMP-nek?
Mert környezetvédelem terén Magyarországon én vagyok az egyetlen hiteles személy, sokkal hitelesebb, mint a magát zöld pártnak valló LMP-ben bárki, egyedüli kivételként Sallai R. Benedeket említhetem, akit még a régi zöldmozgalomból ismerek. Azért tették ki a szűrömet, hogy ne rontsam Schifferék üzletét, és az LMP őfelsége ellenzékeként egyedül képviselhesse a zöld értékeket a parlamentben. Ami különösen fáj annak fényében, hogy az LMP alakulása idején többször is elfogadtam Schiffer András kérését, s mentem vele előadni arról, mily szép a sokszínűség a réten épp úgy, mint a politikában, pedig ezzel az úgymond nem pártszerű viselkedéssel kiváltottam Kövér László rosszallását.
Miért jó a Fidesznek, ha önként átengedi másnak a zöldügyeket?
Mert nem kell neki a környezetvédelem, és végképp nem kellenek a zöldmozgalmak. Maga Orbán Viktor mondta nekem 2014-ben, hogy szeret engem nagyon, de a környezetvédelem baloldali issue, a gazdag országok ügye, akadályozza a gazdasági fejlődést, ilyenre mi nem költhetünk. Amit én úgy értelmezek, hogy – legalábbis egyelőre – ugathatok kedvemre. Ez sokkal jobb annál, mintha az ellehetetlenítésem, a kicsinálásom lenne a cél./Illés Zoltán interju 2016.március Greenfo./
kamazuka
Majd a 2020-as választásokon meglátjuk mit tud pirítani!
Béla333
@kereső: 18.12
Ide tennéd a cikk/riport elérhetőségét?
Szeretem eredetiben olvasni, nem más által interpretálva...
Béla333
Ez meg Gyurcsány igazi arca: nem akar ő mást, mint mindenkit eltakarítani ezen az oldalon, hogy aztán ő és Orbán egymást kormányon váltogatva békésen rabolják le az egész országot! Úgy ahogy az elmúlt években tették!

"Talán a legfontosabb része az volt a vitának, amikor Gyurcsány Ferenc határozottan kijelentette, hogy a pártja nem fog beállni Szél Bernadett mögé. Ha hozzávesszük, hogy a DK szinte ezzel párhuzamosan mondta ki, hogy nem fognak se közös miniszterelnök-jelöltet, se közös listát állítani az MSZP-vel, akkor látható, hogy Gyurcsány Ferenc semmilyen kormányváltásban nem gondolkodik jelenleg. A baloldalnak mondott terepet akarja megtisztítani a saját maga megdicsőülése céljából."
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak
Béla333
"Gyurcsány Ferenc a vita során többször is kijelentette, hogy nem kellenek nagy fordulatok az ország életében, elegek lesznek apróbb kiigazítások. A forradalmi változások helyett nyugalomra és állandóságélményre van szükség. "
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak

Világos! A DK-nak minden nagyobb dolog rendben van, csak apróbb kiigazítások kellenek...
Béla333
"Talán nem véletlen szokták a volt miniszterelnököt a beteges hazudozó eposzi jelzővel ellátni, hiszen most például az egykulcsos adóval kapcsolatban kummantott egy ordasat. Korábban többször kijelentette, hogy egykulcsos adót akar, most meg kijelentette, hogy nem is."
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak

Ez sem érdekes! A híveknek mindegy hogy mit hazudik, a lényeg, hogy a Feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Béla333
Bartus a Gyurcsány imádókról:

"Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is.
A köztünk levő különbség abban áll, hogy én a rosszra azt mondom, hogy rossz, és azért érdemes odafigyelni arra, mert a jóra viszont azt mondom, hogy jó. Ők viszont a rosszra és a jóra egyaránt azt mondják, hogy jó. Ezért a véleményük egy fabatkát nem ér."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

Hát valahogy így!
karma1
Bartus ugy stifetes, ahogy van... O a nagy megmondoember a tengeren tulrol. Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy en vegigcsinaltam az emigraciot segitseg nelkul, es latom, hogy az otthon maradottak hova jutnak orban jovoltabol, o viszont az ujsagon keresztul szazezreket probal befolyasolni a szivarja meg a konyakja mellol...
Mar otthon is kezdenek elhatarolodni tole, eddig szinte minden Hocipoben volt egy cikke - manapsag mar oda sem hivjak meg, mert elegge eltavolodott az ellenzektol, meg a hazai napi politikatol. Kb. mint TGM... Regen TGM egy marka volt, biztosutek arra, hogy egy cikk megint hiteles, amit o ir... De mara mar szinte mindenki szamara vallalhatatlan lett...
karma1
stifetes - stiftes , vagyis nagyon hulye...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.