A Hír Tv riportere kérdezte meg a Fidesz EP-képviselőjét, nem érez-e ellentmondást abban, hogy míg itthon teljes mellszélességgel támogatja a menekülteket segítő civil szervezetek elleni törvényt, addig az Európai Parlamentben megszavazta a határozatot, mely épp azt mondja ki, hogy a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében.

Deutsch Tamás minden jót kívánt Simicska Lajosnak "két whisky között"
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Deutsch Tamás megköszönte a kérdést, mint mondta, már alig várta, hogy erről Simicska Lajos tévéjében beszélhessen, majd a kamerába nézve üzent az egykor Fidesz-közeli üzletembernek, és minden jót kívánt neki „két whisky között”.

Rögtön ezután kijelentette, „nagyon gyerekes az a piszkálódás”, amit ezzel az üggyel kapcsolatnak művel a sajtó. Mint mondta, fontos megérteni, hogy az említett határozat alapjában véve a nőkről, a nemek közötti esélyegyenlőségről és „az éghajlati igazságosságról” szólt. Hozzátette, különbséget kell tenni Soros György az illegális bevándorlást elősegítő, „álcivil” szervezetei, és a a menekülteket segítő civil szervezetek között.

(444)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hol kell a drogot tesztelni?
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
Habony Árpád főtanácsadó és Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos gondoskodott róla, hogy a Fideszről a kupleráj és a kokain jusson eszébe az embereknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
atya úr Isten mi lesz ha ez a ... Tompika még inni is kezd! =))
Madácsi Pali
És mi a különbség az illegális bevándorlást segitő álcivil, valamint a menekülteket segitő civil szervezetek között? Segitek, az illegális bevándorlást segitő azervezetek az embercsempész bandák és nem civil szervezetek. Ezek üldözése a rendőrség feladata jelenleg is. A menekülteket segítő szervezetek támogatására kiírt pájázatot pedig ártunk és qrmányunk, miután lelepleződött skizofrén magatartása, épp most vonta vissza.
Eladott Ország
Hol kell a drogot tesztelni?
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
Habony Árpád főtanácsadó és Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos gondoskodott róla, hogy a Fideszről a kupleráj és a kokain jusson eszébe az embereknek.
Nessy
@Madácsi Pali: Csak sokkal kényelmesebb a civileket vegzálni, mint az embercsempészeket lekapcsolni! Pláne, azok még gorombák is!
Arról nem is beszélve, hogy a civilektől lehet pénzt szerezni, az embercsempészek nem jattolnak pártunknak és kormányunknak !
Nessy
@Eladott Ország: Valamikor régen, egy idős kollégám azt mondta: "jegyezzem meg, hogy a kuplerájban tisztaság, rend és fegyelem uralkodott"!
Klubtag
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba."
Surányi Miklós (1882. február 16.-1936. június 23.) író, újságíró
advocat
Tamás! Már öregszel. Nem megy a napi dugi, ezért Simicskát ba...od?
quadrocopter
Ugye, most már tudjuk, hogy miért "tanult" 14 évig - eredmény nélkül! - Zsíroshaj?
namihami
Cserébe Simicska Lajos minden jót kíván Dajcskiaf@szomTominak két szippantás között.
Döntetlen...
nemkati
Deutsch két whisky között minden jót kívánt Simicskának? :DDD
Lepényleső
...s mindezt két szippantás között? (Akkor ezek nem is hazudnak nekünk,csak nem tudják mikor, mit beszélnek?)
kereső
Mondjátok már meg nekem, miért kell?! nekünk az ilyen heréket eltartani?Mit adott ez a züllött élősködő az országnak,/tudom a beléptető kapukat cirka 4 milliárdért/,amiért ilyen nagy becsben tartják.Ott maradhatott volna a cseh börtönben,ha Horn -és Kovács L.nem szól az érdekében.Nagy hiba volt.
Borsodi
@kereső: Talán mert fideszes Orbán embere szeret focizni egy csapatban egy forma színben játszanak.Pénzünkön élősködnek élnek mint Marci hevesen.és ezért csak pofázniuk kel.
Sámannus
Neked is kívánhatunk valamit két fű legelés között te kis kérődző.
cs.n.
Ha nekem valaki azt mondja 3 éve, hogy a Fidesz Simicskát fikázza rövidesen (és viszont), valamint, hogy Kálmán Olga a Hír tévén lesz műsorvezető, hülyének néztem volna. És lőn. Semmi és senki nincs bebetonozva a pozíciójába, @dajcstomi sem, ezért veri izzadva a nyálát.
Logogrif
Emberek! Egy fallosszal csak a klotyón kellene foglalkozni,majd a termékét lehúzni !!!
dr. prédikátor
Ez a kijafaszom tompika az eddig elfogyasztott drog miatt már beszélni sem tud, csak habog dadog. Ennek már az agya helyett is drog van a fejében. És ez Európa parlamenti képviselő!!!
nezelodo
Nahát, a Tompika eszerint együtt szokott whiskyt vedelni a Simlicskával!. Istenem, milyen magányos lehet a Nemzet Bikucija, előfordulhat, hogy azóta sem talált újabb ivócimborát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.