Az elmúlt napok újabb leleplezéseket hoztak, amelyekből kiderült, hogy Soros "zsoldoshadserege" a bevándorlásellenes Orbán-kormány eltávolításán dolgozik – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap Budapesten.

Kifejtette: Soros György fizetett zsoldosai migránsszervezeteken, Brüsszelen és a hazai ellenzéken keresztül is Orbán Viktort és Magyarországot támadják.

Halász János szerint ezt most már mind hangfelvételek is bizonyítják.

Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Rámutatott: lebuktak, hogy magyarok tízezreinek a munkáját és megélhetését is képesek tönkretenni azzal, hogy német vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot. Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán-kormányt támadja.

Lebuktak azért is, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeznek a migránsok között – sorolta a kormánypárti politikus.

Halász János kiemelte: Soros brüsszeli szövetségesei is folytatják a Magyarország elleni támadásokat és a hazánkat elítélő Soros-jelentés előkészítését.

Mint mondta: Soros jelöltjei az ellenzéki oldalon is felsorakoznak. Az ellenzék vezetői a Soros-hálózat emberei, és minden helyi választókerületben ott lesz Soros jelöltje – közölte.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ez a színjáték már kezd igazi tragikomédiává válni. És röhögnénk is nagyokat ha nem az országgal játszanának.

"
„Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”
1992 FIDESZ levele Soros Györgyhöz!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Perwool
@Clavigo: Az egész orbán-kormány egy böszmeség !!

Németh szilárd ?
Tasnádi ?
Zoltay?
Rogán?
Kósá?
Tállai?
Fazekas?
A fenti mai gyöngyszem, Halász.
...

Egy majom alvás közben értelmesebb képet vág mint ezek ébren!
Nessy
Idefigyelj KISZ Halász! Add meg már a címet, hol lehet jelentkezni némi Soros pénzért! Mindenki mesél róla, de hónapok óta senki nem tud egy pontos címet mondani!
Perwool
Ez a színjáték már kezd igazi tragikomédiává válni. És röhögnénk is nagyokat ha nem az országgal játszanának.

"
„Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”
1992 FIDESZ levele Soros Györgyhöz!"
Madácsi Pali
Lebukott a fideSS mert a vejkó 13 milliárdos csalásáról nincs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert a miniszerálnok 7.2 millió dollár baltásfejpénzéről nincs mit mondania.
Béla333
A Fidesz zsoldoshadserege meg a magyarság eltávolításán dolgozik. Megy is a magyar, százezrével menekül egy élhetőbb világot keresve!
Madácsi Pali
Lebukott a fideSS mert Kósa 1340 milliárdos megbizásáról ni cs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert Kósa felesége, vagy mama 800 milla jutalékáról nincs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert Semmén svéd haziállat vadászatáról nincs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert az egészségügy gyalázatos állapotáról nincs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert az oktatásról a fiataloknak nincs mit mondania.
Lebukott a fideSS mert a világ legélfetőbb városáról "annyitér" Jánosnak csak migránsozásra
futotta.
Lebukott a fideSS mert mert a hatalom ellenében az embereket védő civil szevezeteket
támatásátcsak azzal tudja indokolni, hogy NGO.
Lebukott a fideSS mert a Soros tervről egy A4 lapnyi bizonyítékra sem futotta.
cikicakk55
@Madácsi Pali: ma 12:59
Ezeken kívül is nagyon sok mindennel lebukott a FideSS.Ami a leborzasztóbb és szerintem már a bizonytalanok és a notórius nem szavazók is meguntak,az az állandó "Soros" ozás. Az a szerencsétlen idős ember,már a Kádár rendszer utolsó éveiben is támogatta a magyar szegénységet. Sajnos támogatta az olyan tetvek,férgek(elnézést a tetvektől és a férgektől) tovább tanulását és ahhoz a zsebpénzt akik most a leghangosabban ugatnak szerencsétlen idős ember ellen. nem tudom elképzelni,hogy egy olyan valaki,aki a jövedelme (ami nagyon sok9 legnagyobb részét a rászorulók és a tanulni vágyókra költi,a fejébe venné,hogy tönkre teszi azt az országot ahol született és amelyik országot évtizedeken át támogatott. Amennyiben el is hiszik ezek az Orbán férgek amit mondanak,akkor épp olyan menthetetlen elmebetegek mint Orbán. Ilyen emberekre nem lehet egy ország vezetését bízni,hisz olyan csőlátásuk van,amivel csak egyetlen egy embert látnak,Sorost,és azt is pont fordítva,mint ahogy valójában van. Nagyon de nagyon le kéne taszítani őket a trónról. Mindegy kire,csak menjen mindenki szavazni.Majd április 9-én ráérnek eldönteni végül is melyik párt,vagy pártok érdemlik meg,hogy az országot vezessék.Abban biztos vagyok,hogy ennél rosszabb már nem lehet.Nekem egyetlen kérésem van! Most tényleg legyen elszámoltatás! Itt már nem milliókról,hanem ezer milliárdokról van szó. Jelenleg üres az államkassza és lépni nem lehet üres kasszával,viszont a bűnösöket ingyen is le lehet sittelni.
Eladott Ország
Soros György ismét megtámadta Magyarországot. Azt akarja, hogy ne legyen többé magyar ország, hanem hogy izé. A már régebben itt tartózkodó ügynökei és katonái folyamatosan rombolják a keresztény gyökereket, de most új ellenség bukkant fel! OLAF. Már a neve is! Nyilván valamilyen skandináv lehet. Például norvég. Talán Soros György törvénytelen gyermeke. Soros Olaf. Most beállt ő is a csatasorba, hogy méltatlanul eltiporja a magyar emberek keresztény szabadságvágyát, nemzeti büszkeségét és konzervatív, elkötelezett rajongását a korrupció és a drága miniszterelnök családja iránt. Jött ez az Olaf nevű és aljas módon vizsgálódott. Ez még nem volt elég neki, hanem direkt a miniszterek elnökének családját támadta meg, konkrétan Tiborcz István, Orbán Ráhel férjét. Ezt a kedves, szerény, hihetetlenül tehetséges fiatalembert, aki éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy Magyarország fénybe boruljon. Ezt – mármint a fénybe borulást – az Elios Innovatív Zrt. tulajdonosaként kivitelezte. Szerelte a lámpákat szorgosan a magyar településeken. Szakértelemmel, szeretettel, szinte ingyen. Arról már igazán nem ez a tehetséges fiatalember tehet, hogy egy kicsit sötétebb lett ott, ahol lecserélték a közvilágítást eliosék. Jó az, majd megszokják az ott élők. Arról sem tehet Tiborcz, hogy a közbeszerzéseket, melyeket megnyert az ő cége, eleve úgy írták ki, hogy másnak esélye sem volt. Az csak a véletlen műve.
desiro
jani hülye vagy, mi a ti bandátokat akarjuk eltakarítani, de azt minél előbb.
Meddig tart még ez a ki leghülyébb verseny???
iluminati
@Horizont: Így van!!! Soros nem foglalkozik ilyennel..nemrég orvoshoz kellett mennie,mert röhögő görcsöt kapott...
staro2
"Lebuktak, mert Soros legalább kétezer embert fizet"
Mi az, hogy legalább 2000?
csaba királyfi reinkarnációja megmondta, hogy pontosan 2000 a fizetett zsoldos. Nem legalább és nem legföljebb. Ez a halász kijavítja a főnököt??
csipetke
Hát,ezen már tényleg csak röhög az ember...Már olyan sokszor bebizonyosodott,hogy hazudnak,mint a vízfolyás,és még mindig tolják...
Borsodi
Ha Soros nem lenne és a migránsok, hogy kampányolna ez a horda.Ezeknek semmi se szent,csak a pénz és a hatalom.Rájöhettünk már hazánkra nem veszélyes Soros Gy.csak Orbán.
www.youtube.com/watch?v=ilVUe10Xams
kereső
A tavasz azt üzeni,hogy ugyan ő lett volna a soros,de valamelyik hülye megállitotta!
evacica
Ez az ember szerű lény nyugodtan minden reggel szembeköpheti magát borotválkozás közben mikor a tükörbe néz! Egy ocsmány alak aki szintén a Soros pénzén szerzet diplomát! Isten nem ver bottal, visszakapjátok még ezt a sok szemétséget amit műveltek! Ez szemét is csak köszönettel tartozhat Sorosnak!
kereső
@nyanya001: nem emlékszel?"nincs kétféle állampolgárság"!
Perwool
@kereső: Ez a kettős állampolgárság érdekes kicsit! Az ország valami zűrbe keveredne és mozgósítania kéne.
Tekintve, hogy nincs kétféle állampolgárság, meg ugye a szavazati joggal kötelességek is járnak, értelemszerűen mindenkire vonatkozna a hadkötelezettség. Előttem a kép, mikor vonulnak be a magyar újoncok, Munkácson, Kolozsváron, Újvidéken.. Az már csak a hab a tortán, ha esetleg az egyik magyar kisebbséggel rendelkező állam lenne az ellenség. 2 sorban állnának a behívottak, egyikbe a barát a másikban az ellenség!
Nem minden aspektusa volt kellőképp átgondolva ennek a kettős állampolgárságnak. Persze nem is ez volt a cél, csak pár százezer szavazat...
nyanya001
@kereső: Persze, de érdekelne, burgenlandi magyar miért nem szavazhat ?
Ők is a Trianon részei...

Továbbá, érdekelne az is, hol voltak ezek a nagy magyarok, amikor Romániában kitört
a forradalom, miért nem tudták megvédeni magukat, a cigányok mentették meg őket.
Továbbá, hol a qrva édesanyjába voltak ezek a mocskosok 1956-ban ?
Mocskos haszonleső tetvek !
quadrocopter
Szenvednek, izzadnak, kínlódnak, hazudoznak, trükköznek, mert ekkora szarban még soha nem voltak, mint amitől most keményen fosnak!

Mi jön még? " Az ENSZ fel akarja számolni Magyarországot, betoltja a magyar nyelvet!" Nem?
Idióta elmehibbant barmok!
nyanya001
@kereső: Ja és az is érdekelne, hol volt a nagy magyar védő Orbán meg
a többiek amikor Kolozsvár szarban volt ?
csipetke
@Clavigo: 12:43 Hogy ez nekem nem jutott eszembe?!A napi ribi mintájára.Az a baj,hogy a ribikből kb 3 van naponta,ezekből a barmokból meg áradat van mindennap...
csipetke
@silber13: 12:44 Szerintem bohócnak is gyenge...
csipetke
@iluminati: 15:35 Nem mondtál hülyeséget,láttam Sorossal azt az interjút,amiben elmesélte,hogy a két titkára egy reggel bontogatták a leveleket,majd elkezdtek nevetni.Megmutatták Sorosnak is a levelet,ami a fidesz pénzkunyeráló levele volt,amit szinte az összes lakos megkapott.Aztán ezen röhögtek egész nap,a két titkár,és Soros.Ezek az idióták még arra se figyeltek,hogy Sorost töröljék a címlistájukról.
kereső
@Perwool: pedig ezt a kettős állampolgárságot,igy szavazással egybekötve majd minden párt támogatja.Ez volt az indoka a szavazatjog megadásának.És ezt most már mint "szerzett jogot"-kommunikálják.
justhpeter
"Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik."
+ 6 500 000 magyar.
Vagyis a TÖBBSÉG !
Perwool
@kereső: Anno volt ebben a témában egy NÉPSZAVAZÁS ami ugye érvénytelen volt! Orbán úton-útfélen azt hangoztatja kíváncsi népe véleményére. Na mármost érvénytelen volt a népszavazás, mit csinált (annak ellenére, hogy a nép mit mondott) nem, hogy törvénybe iktatta a kettős állampolgárságot, hanem még szavazati jogot is adott azoknak akik nem itt élnek adóznak.Valóban érdekli a nép véleménye...?Az állampolgári jog megadása rendben van, de az általános választói jog nincs, ha nem viseli a választás következményét ne is szavazhasson. Szerintem!
kereső
@Perwool: teljesen egyet értünk.Mig nekem/nekünk lassan már csak kötelezettségeink lesznek,a jogaink elfogynak, nekik meg csak jogaik vannak,kötelezettségeik semmi.
babp1982
Jelentem én is azon dolgozok akkor megyek is a kasszához-:))))) Azért lenne egy kérdésem ezt az undorító férhet mikor baca szájon már jó alaposan valaki?
quadrocopter
Jó csávó az öreg Soros, mi is azon gürcölünk, hogy kib***-*uk a hatalomból a sunyi, bűnöző, szutyok genyóbandát!
tudode
Csoda történt a GAZDI a sorosozás. migránsozás, meg ki tudja milyen SÁTÁNOK hangoztatása közben kijött az "etetőjén", hogy CSALÁD ... HAZA!
.
Ha a HAZA-át tisztelnék, szeretnék, v ki tudja MIK UTÁN, ha "i-gazi" hazafiak lennének, úgy elhúznának "V" alakban, mint a VADKACSÁK azok, akik se ISTENT, SE EMBERT nem ismernek a HATALOM, ÉS PÉNZ után, elől caplatásukkal virtuális CSATAZAJT hallatva, ami már .. U N C S I !
peterkelemen
Magyarországon ma több, mint 7 millió ember azon dolgozik, hogy Orbán eltakarodjon oda ahová való: a börtönbe!
papa.49
Előkerültél pumpáshalász ???
Kár volt, nem hiányoztál a nehézségnek sem!!!
Grafix69
A legnagyobb spekuláns nem Soros György , a legnagyobb sumák Orbán Viktor . Ez a Halász meg nemsokára bujkálni fog , mert ennyi szart ami ennek a kripta szökevénynek a szájából kifolyt , nem lehet szégyen nélkül elviselnie a bukás után . Gyakran olyan érzése van az embernek mikor olvassa a hazai híreket mintha egy Monty Python film forgatásán lennék. Ostoba mind , pénz , pénz , pénz és börtön ezek a választás tétjei a FIDESZ-nek .
Eladott Ország
Nincs szó, nincs elképzelés, nincs szándék, nincs akarat az egészségügyről, az oktatásról, a társadalmi felzárkóztatásról, a szociális-demográfiai katasztrófák megakadályozásáról, a drámai kivándorlás megállításáról szóló ajánlatok felvázolására. Egyszerűen nincs már szelete a tér-idő kontinuumnak, ahol meg lehetne úszni az egybites sorosozást, migránsozást. Az agyhalál felzabálja az országot. És akkor még mindig nem beszéltünk arról, hogy a hanyatló Nyugaton senki nem tud a javaslatról, amely Orbán szerint tízezer menedékkérőt irányítana Magyarországra, holott tényként állítják, hogy fosson a kétbites paraszt.
telegdilaci
@Perwool: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak,oda szarnak ahol valamikor enni kaptak!
Perwool
@telegdilaci: Orbánnak az fáj, hogy Soros ma is ugyanaz, aki 25 éve volt. Vannak elvei. Orbánnak nincsenek. Jelleme sincs, mert ő Magyarország egyetlen Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke (és miniszterelnök-jelöltje), a Fidesz pedig az egyetlen párt, amely direkt támogatást kapott Sorostól.
Gyuri Géderről
Orbán - román, ukrán - zsoldoshadserege a magyarság eltávolításán dolgozik.
Fegyverbe Magyarok! Vagy minimum menjünk el szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.