Az elmúlt napok eseményei kristálytisztán megmutatták, hogy Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar országgyűlési választás eredményét – mondta a kormányszóvivő kedden, Budapesten újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, Soros György újra folytatja azokat a tárgyalásokat, amelyeknek a célja, hogy megkérdőjelezze a magyar voksolás kimenetelét és szövetségeseket gyűjtsön a demokratikusan megválasztott magyar kormánnyal, illetve többséggel szemben.

Példaként említette a milliárdos hétfői látogatását Frans Timmermans-nál, az Európai Bizottság alelnökénél, aki szerinte mindig sokkal gyakrabban folytat egyeztetéseket Soros Györggyel és szervezeteivel, mint a valódi civil szervezetekkel.

"Teljesen nyilvánvaló, hogy Timmermans Soros embere" – jelentette ki a kormányszóvivő, majd aláhúzta, az Európai Bizottság alelnöke olyan elkötelezett bevándorláspárti politikát folytat, amelynek célja Magyarország, illetve a bevándorláspárti politikának ellenálló más országok megtörése.

Kiemelte, a "Soros-birodalom" tevékenységéhez tartozik, hogy Soros György fia az elmúlt napokban – látszólag a demokrácia nevében – arra buzdított, hogy a demokrácia, a demokratikus választás eredményei ellen tüntessenek Magyarországon. Ennek alapján teljesen nyilvánvaló, hogy mire számíthatunk a "soros-birodalom" képviselőitől, szervezetőitől: meg fogják próbálni megtörni Magyarországot, megpróbálják elérni, hogy az ország feladja bevándorlásellenes álláspontját, és rá akarnak kényszeríteni egy olyan állandó elosztási mechanizmust, amely most már tízezres nagyságrendben kényszerítene bevándorlókat a tagállamokra. Az uniós intézmények ezt a megoldást tavaly júniusban készítették el az úgynevezett Dublin IV-es reformmal – mondta.

Hangsúlyozta, a magyar kormány azonban ezt teljes mértékben elutasítja és minden eszközzel ellenáll annak, mivel a Fidesz-KDNP a magyar szuverenitás megvédésére olyan mandátumot kapott a magyar emberektől az egy héttel ezelőtti választáson, amit sem az Európai Unióban, sem pedig a civil szervezetek részéről nem lehet megkérdőjelezni. A választás teljesen tisztán kijelölte azt az utat, amelyet Magyarországnak járnia kell a migráció ellenes küzdelemben – erősítette meg.

Kormányszóvivő: Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar választás eredményét

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kovács Zoltán emlékeztetett arra is, hogy az uniós LIBE-bizottság az előző héten elfogadta azt a jelentéstervezetét, amely mondvacsinált okkal próbálja elítélni az országot az Európai Parlamentben, hogy megtörje Magyarország bevándorlásellenes magatartását.

Kérdésekre válaszolva árulkodónak nevezte, hogy az Európai Bizottság tagjai az utóbbi években Soros Györgyöt többször fogadták, mint a demokratikusan megválasztott kormányfőket, állami vezetőket, ezek a találkozók pedig a látszatnyilvánosság jegyében zajlanak, hiszen az ott elhangzottak tartalmáról nem lehet tudni.

Az egyeztetések eredményei ugyanakkor visszaköszönnek bizonyos jelentésekben, és olyan dokumentumokban, amelyek Magyarország elítélésén dolgoznak – fejtette ki a kormányszóvivő. Megjegyezte, a magyar kormány folyamatosan kéri a bizottság tagjait, hogy hozzák nyilvánosságra a valódi tartalmát ezeknek a beszélgetéseknek.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ha e mögött Soros lenne már régen nem élnétek ti tolvaj, hazug gecik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ha e mögött Soros lenne már régen nem élnétek ti tolvaj, hazug gecik!!!
kissé felnőttem
ne aggodj szóvivő, a nép sem, ugyhogy lehet panaszkodni? az évezred svindlije ha érted a szót.
namihami
Az, hogy a Soros elfogadja-e vagy sem, azt nem tudom. Velem erről nem beszélt.
De csak itt, kishazánkban is van 52%, akinek szintén ez a véleménye. Csak ügyes választási rendszerrel lehet a 47-ből 67-et csinálni.
Ezt az ilmatekot már többször eljátszották, most itt volt egy újabb változat.
verőce21
"Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar országgyűlési választás eredményét"? - érdekes, a lipsik meg nem akarják tudomásul venni. Nemtán összebeszéltek?
verőce21
@namihami: (13,27) Nemá', 49,27% az a 47!
Csak a tévhitek elkerülése miatt a továbbiakban!
namihami
@verőce21: Akkor:: 100-49,27==50,73
De ez még mindig több, nem? És a trükk nem itt van, hanem az ellenzéktől elvett fideszes találmányban lévő ""töredékszavazatok"" rendszerében. Ezt kizárólag maguknak és így találták ki a fiúk.
Ha itt angol vagy amerikai rendszerű lenne a szavazás, akkor a 49.27% éppen a második helyre lenne elegendő. Kettőből...Igaz, az csak eggyel kevesebb, mint a győztes.
vladimir putin
Ha az eeekövetkező négy évben véletlenül meghal az Öreg, akkor vajon ki lesz a következő Fidesz áldozat?
Ja, tudom. Brüsszel.
Mer' nem kűűűd pízet, More!
Stop More!
Vagy mi.
papa.49
Szőrösszar majd akkor brekegj mikor megszavazzák a 7 cikkelyt ellenünk, suska nyista !!!
A lengyelek már kimasíroztak mögülünk, nem hülyék mint ti !!!
nevemnick
Ez a kopasz janicsár egyáltalán beszélt Soros Györggyel?
advocat
Kovács Zoltán egyetemi diplomáját a CEU-n szerezte. Valamilyen más, hasznosítható végzettség? Nincs. Akkor jobb lenne ha hallgatna, mert akár ruhatár szakot is végezhetett volna. Ezek szerint. Azt is mondotta, hogy visszafizeti a "tandíjat". De a semmire nem jó diplomáját is adja vissza. Vagy van amire mégis jó?
csipetke
@verőce21: 13:32 Majd elismeri az ellenzék,és az emberek is a fidesz győzelmét,ha az ellenzék is ugyanolyan esélyekkel indulhat,De ameddig a fidesz által sufnituningolt választási törvény van,ami kizárólag a fidesznek kedvez,nekik állt a rendelkezésükre szinte korlátlan pénzösszeg,a média,a hirdetőfelületek,és sorolhatnám a fidesz aljas húzásait,de minek.Egy a lényeg,se az ellenzék,se mi,az egyszerű közember nem ismeri el a fideszt,csak eltűrjük őket.(bár nem tudom meddig)
tudode
Kis, nagy OKOS!
.
Soros Györgynek, hasonlóan a többi KÜLHONI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRHOZ 1+1 szavazati joga volt, nem úgy, ahogy az a HATÁRON TÚLI, még a magyar nyelvet "nem" is művelve!őknek
.
Soros Györgynek KÖSZÖNET, ha nem is KÉZCSÓK járna kedves mindannyiuktól, mivel TÖBBEK KÖZÖTT "áldozott" a vagyonából AZOKRA "is", akik még az ország lakóssága legalább .. f e l e .. számára is ÉRDEMTELENNÉ VÁLTAK, többek között a VÁLASZTÁSI SVINDLIJÜKKEL is!
.
Kár volt beléjük Soros lóvéja, mert többet ÁRTOTT a beléjük tömött .. t u d o m á n y, mint amennyit használt!
vladimir putin
@verőce21: a lipsik azok ugye nincsenek sokan?
Én már annyira félek az utcán, a múltkor átvezetett egy rokkant öregasszonyt a zebrán a kórházba az egyik!
Ekkor már éreztem is, hogy baj van!
Egy igazi fideszes inkább stadionba küldte volna!
A Fodor Gábor ugye nincs benne a parlamentben?
Nagyon félek, már nem megyek ki az utcára, amióta ilyen kórházba átvezetésekkel riogatnak!
ROHADÉK LIPSIK!
ÉLJEN INKÁBB ORBÁN VIKTOR, A ROKKANTAK MENJENEK ÁT MAGUKTÓL!
JA ÉS ROMÁNIA IS ÉLJEN!
(de nincs több időm, mert megyek vissza román zászlót varrni, átadom a VIKTORNAK!
Igyekszem nagyon szépre csinálni, remélem nem hibázok!)
Macskaszem
@vladimir putin: az a baj, ha a randa Brüsszel nem ad pízetet, ezek a tetvek képesek Kínától, Putyintól, azeri baltástól, vagy bárhonnan bármekkora kamatra tarhálni, és az Qrva sokba fog nekünk fájni.
Nessy
Kovács úr! Ha van alsó tagozatos iskolás a családban, annak ne kezdje magyarázni, hogy 49,3 elsöprően több, mint az 50,7, mert szegény csemete akkora szekundát kap, hogy kilóg az ellenőrzőből.
Nessy
@Macskaszem: Már egy része megtörtént. Meg a kötvényeket is vissza kell fizetni!
Nem lehetne, hogy a levelező tagozatosok, meg a buszos ukránok is fizessenek? Vagy nekik csak tőlünk a potya dohány kell??
CsipkeRózsa
@namihami: A 47 is csalással jött össze.
libellle
@Nessy: och, szerintem nem mert ugy olvastam, hogy a jelenlegi tananyag Magyarorzságon pont erröl szól. Vagyis a Mathematikai törvények át vannak irva és az egész valami centralizált hülyeseg. Nos egy olyan bandának nincs is szüksége értelmes fiatalokra, csaupán olyanokra lenne szükség aki állandóan minden hülyeségre igent mond és a hülyeségeket megismétli. Remélven nem fog az sikerülni.
cikicakk55
Tisztázzunk valamit Kovács( direkt nem írom,hogy úr) Nem a magyar néptől kapott felhatalmazást arra,hogy folytassák,hanem az Ukránoktól,Románoktól,Szerbektől, Németektől és a megvett megzsarolt cigányoktól. A csaló korrupt választási törvénnyel kiegészítve. Az már elfelejti a pihent agyú,hogy az internet nem felejt és itt fenn vannak a régi dolgaik. Fenn van feketén-fehéren,hogy Orbán aláírta a kvótát és elfogadta a bevándorlási nyilatkozatot. Azt csak az analfabéta,vagy nagyon szegény rétegnek tudja beadni,hogy Ők ellenállnak a migránsoknak. Miért suttyomban hoztak be 2500 füstöst? Arról miért nem írt és beszélt a Fidesz média. A 25.000 kötvényes bűnözőről miért hallgatnak? Miért nem mondják ki kerek perec,hogy a letelepedési kötvényeket majd a magyar emberek fogják visszafizetni,mert az csak egy kölcsön? Kovács! Mocskos hazaáruló vagy a Miniszter Elnököddel és az összes Fideszessel együtt.
desiro
zolika TE ökör nem Soros nem fogadja el, hanem a magyarok többsége TE kis pondró!!!
verőce21
@namihami: (13:43) De itt nem ketten indultak, Gizi!
Hajólláttam, 23 országos lista volt! Ebből A Fidesz-KDNP-n kívül még négyen ugrották meg az 5%-ot, a többi ~6,5% töredékszavazat pedig még a Fidesz koalíciót gyarapította!
Hibás a matematikád a 2. helyről! Mert így összesen ~55,8% a Fideszé! Úgyám!

A Fidesz egyedül többet elért, mint az utána következő összes jegyzett parlamenti párt!
Na erre kössél most csomót! :)
Zeta
Soros! Más nem jut eszükbe?
Azt nem is tudják elképzelni, hogy az embereknek is lehet önálló véleménye Soros nélkül is? Hogy lehetnek olyanok , akik ezt a sok hazugságot nem tudják elviselni? Hogy ennyit utoljára Rákosiék sem tudtak hazudni a "nagy jóletről!!
Zeta
Soros! Más nem jut eszükbe?
Azt nem is tudják elképzelni, hogy az embereknek is lehet önálló véleménye Soros nélkül is? Hogy lehetnek olyanok , akik ezt a sok hazugságot nem tudják elviselni? Hogy ennyit utoljára Rákosiék sem tudtak hazudni a "nagy jóletről!!
Yoda69
kovacszoltan te idiota! Te is soros penzen tanultal te kocsog!
Soros Gyorgyot nem hallottam eddig nyilatkozni a magyar valasztasok eredmenyerol, azt viszont tudom hogy szombaton tobb mint 100 ezren koveteltuk az uj valasztast. Soros pedig nem volt ott, ellenben azzal amit ossze vissza hazudoztok.
Jovo szombaton ujra kinn leszunk!
Nessy
@verőce21: Pontosan a töredék szavazatok azok, amelyek nem éppen tisztességesen oszlanak meg. Mielőtt lehülyéznél, közlöm, hogy tisztába vagyok vele, benne van a 2/3 által készített és általuk elfogadott törvénybe!
Azt nem tudom, a határon túlról buszoztatott szavazók hova tartoznak. Meg az ellenőrizetlen levélszavazók.
Az informatikát meg borítsa jótékony homály.
Az tény, hogy ezekkel az anomáliákkal 2/3 az eredményük, De azért engedtessék meg, hogy matematikailag és korrekten számolva, a 49,3% nem elsöprően "több" , mint az 50,7%. Azaz, az emberek nem egészen fele van mindennel megelégedve, és voksolt a "folytatásra".
Hiába anno még a 2+2 az 4 volt, ma annyi, amennyit megszavaznak.
verőce21
@Nessy: (19:50) A Fidesz koalíció 49,3 %-a mintegy két és félszer több az utána következő Jobbiknak, 19,1%! Mégis azt kell írjam, a Fideszé elsöprően több, mint az utána következő másodiké! Ha a Jobbik 1 millió szavazatát nem számítjuk a lipsikhez - mert nem ugyanazok -, akkor libsikék elsompolyoghatnak a teljesítményükkel!
(Te legalább tudod értelmezni a táblázatokat is, félanalfabétákra nem bízom!) :)

hu.wikipedia.org/wiki/2018-as_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
rdos
Választási csalást ugyan miért fogadna el bármely becsületes hazai választópolgár? És hogy a Sorosnak is ez a véleménye, az csak külön öröm.
1magyar
Ki nem sz@rja le, hogy mit fogad el soros? Ő sincs a választói névjegyzékben.
Nessy
@verőce21: Tudod, elemző statisztikus lévén, tudom, hogy egy táblázatot sok féleképp lehet értelmezni. A Te értelmezésed a részleteket tekintve helytálló. Én úgy értelmezem, hogy a Fidesz a választók felét tudta maga mellé állítani még a nem éppen korrekt kampánnyal és választási anomáliákkal együtt. Alapjában mindketten a magunk értelmezését tarjuk helyesnek, és ebből a szempontból mindkét értelmezés megáll. Az igazság valahol a kettő között lesz, hiszen az éremnek is három oldala van!
koszpeko
@Zeta: Micsoda?
Önálló vélemény?
Viccelsz?
Önálló véleménye csak akkor lehet valakinek ha ők mondják meg mi az.

www.youtube.com/watch?v=-33gykQRks4
Borsodi
Magyarországnak ettől nagyobb büntetés mint amit a hatalmon lévő fidesz fog okozni nem lehet.
Soros eddig se jelentett veszélyt ránk.A kormányunkat meg nem értem, Orbánnal az élen Soros fizette a tanulmányát.Ezek ellenére most ellenségnek állítják be.Számomra ez hihetetlenül megvetendő cselekedet,hiszen még a kutya sem harap abba a kézbe amelyik etette
.
www.youtube.com/watch?v=tnBm7YzEGkQ
csipetke
@verőce21: 19:34 Pampoghatsz,egy választási,és egyéb ilyen olyan csalásokkal,egyenlőtlen eséllyel nyerő pártot sose fogunk elfogadni.
JAJMÁR
Épeszű ember kételkedik. A Sorosnak persze könnyű, neki akár el se kell fogadnia. De nekünk eléggé behatároltak a lehetőségeink, mégse akaródzik ... ez egy csöppet jobban érdekelhetné a kormányszóvivőt, hiszen a Soros csak egy ember. Mi pedig itten 2,5 millióan vagyunk.
png
Kovács Zoltán olyan hülye maradt, mint volt.

Vajon mi lesz most?
Már kéne elkezdeni kormányozni az Orbán kormánynak, mert ha ez így megy tovább, belepusztul a magyar nép, a magyar emberek a fideszes NEM kormányzásba.
Még több ezer magyar hal meg feleslegesen, még több magyar butul el feleslegesen, még több magyar megy el innen, még több magyarnak nem lesz nyugdíja egy élet ledolgozott munkája után, a tesztességgel befizetett adója ellenére sem, még több magyar család kerül az utcára...
És végül az EU-ból való kizárás.
namihami
@verőce21: Na Bözsi, akkor ugorj neki mégegyszer.
Azt írtam, hogy HA két párt indult volna, akkor lenne második. (lásd angol vagy amerikai tipus)
A töredékszavazatokat pedig kizárólag magának és ílyenformára ötlötte ki a Fidesz. Tehát, ezeket nem kapta meg, csak ""odaillesztette"" magának a vesztesek szavazataiból lenyúlva. Tehát az az,55,8 mégiscsak 49.3, amit ezzel a trükkel nyomott fel. nem azt írtam, hogy nem nyert, hanem azt, hogy ezt az eredményét ezzel a kis ""fideszes ötlettel"" vitte 50 % fölé. Nem volt többség, csak csinált magának.
Fogod, Bözsi?
verőce21
@namihami: (08:55) A semmin toporzékolsz Gizi, mint óvodás, mert Magyarországon nem arányos választási rendszer van, mint pl. Csehországban, hanem a győztes mindent visz!
Sőt az elektorok (parlamenti képviselők) számából számítják a parlamenti többséget, mint Amerikában. És még vagy ötven országban. Úgyhogy barátkozzál meg a 2/3-dal, mert sz@r életed lesz különben az elkövetkező négy évben! @csipetke:
namihami
@verőce21: És nemcsak nekem. Aki nincs a ""családban"" annak mindnek az lesz. De nem szerelhet mindenki lámpát, nem kaphat a mama/asszony 800 millát, helikopterutakat és hadd ne soroljam. Egyedül szegény Orbán él velünk egy (sz@r) szinten, mert csak 960.000 forintja volt és abból is elvett a Patyi 350.000-t. Gondolom, már Te is röhögsz?
Na, ezt hoztátok vissza. Nektek ez a jó élet? Akkor Ti tényleg jól éltetek és fogtok élni.
verőce21
@namihami: (09:34) Te nekem most amúgy is sz@r napjaim vannak, mert mostanában naponta "csak" 6-800 ezer forintot tudok keresni a forexen. :) (A korábbi 3-6 millióhoz képest.)
csipetke
@png: 00:01 Miért akarod,hogy pont most kormányozzanak?Vollt rá 8 évük,de nem kormányoztak,csak hatalmon voltak.Ami azzal telt,hogy az egész banda Sorosozott/migráncsozott megállás nélkül.Felváltva azzal,amit orbán hajtogatott,hogy ő majd jól megvédi az országot.A sok agyatlan meg benyalta csont nélkül,pedig ha meghallgattak volna egy biztonságpolitikai szakértőt,akkor tudnák,hogy a migráns ha úgy igazából megindul tömegével,azokat semmi nem állítja meg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.