Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation, Nyílt Társadalom Alapítvány Budapestről Berlinbe költözéséről tett nyilvános állásfoglalása Orbán szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tisztelt Miniszterelnök úr! A tiszteletet nem "elvárni", hanem kiérdemelni szokták jobb esetben! Lehet parancsszóra "tisztelni" valakit, de abban nincs sok köszönet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Tisztelt Miniszterelnök úr! A tiszteletet nem "elvárni", hanem kiérdemelni szokták jobb esetben! Lehet parancsszóra "tisztelni" valakit, de abban nincs sok köszönet.
RonaGyuri
@Nessy: ez az, de ez a retardált dagadt törpe ezt másképp gondolja! =))
Ráadásul pont nekik(k) van pofája tiszteletről pofázni miközben részéről nála sokkal különb (ami nem nagy kunszt) emberek felé sem adja meg a minimális udvariasságot sem!
Equus1
orbán elvárása nem az ország elvárása... orbán egy köcsög semmi, a bandájával együtt. Nem az országot képvilei, csak egy rablóbandát... Csúfos vége lesz ennek... és minden nappal közelebb van!
Csizmás Kond
Aki Soros tetteit kell méltányolja az tegye is meg, és ne mástól várja el.
...és zsidóvilágizé...ők kéne hálásak legyenek a világnak hogy megtűrik a nyakukon.
magyarbakancs
@Shikari: Büszke vagy Nobel- Díjasainkra? Mert mind zsidó!
És igen a Magyar nép befoghatná a száját mivel asszisztált 480-600 ezer zsidó kiirtásában.
Egyetlen egy országban a lakossághoz viszonyítva nem öltek meg annyi állampolgárát mint nálunk
A 1,4 millió második világháború áldozzatok 41% ka zsidó nemzetiségi Magyar állampolgár volt.

És ne hivatkozz ,hogy meg voltuk szállva.
Orbán meg fogja be
Rockxy
A zorbán zsidózik.
De majd a magyar világkongresszus megoldja ezt is. :)
nemfideszes
@Shikari: Te Isten barma, amikor elfogadták a magyarországi zsidótörvényeket, és megkezdődtek a deportálások (Kamenyec-Podolszkij 39-41) Szálasi még sehol sem volt. Saját hazád történelmét azért illene ismerni! Amúgy Lengyelország és Szovjetunió után Magyarországról deportálták a legtöbb zsidót. Ha az összlakossághoz mérten nézzük akkor Magyarország megszerezte a nem túl dicső első helyet. Mielőtt szőröstalpú haveroddal " zsidózásba" kezdenétek azért nem ártana előtte körülnézni a vezér kosotok háza táján...Finkelsteintől a parókakészítőig...
www.bama.hu/orszag-vilag/belfold-orszag-vilag/orban-izraelt-es-magyarorszagot-osszekoti-hazajuk-es-nemzetuk-iranti-szeretet-1026529/
libellle
@Shikari: amit utoljára leirtál az egy mese. horthy nagyon jól tudta mit csinál. Melyik ország vezette be elösször a zsidóllenes törvényt?. Magyarország. Miert mondta horthy, hogy utálja a zsidókat, bizonyára mert olyan humánus volt. Miert állitotta le a zsidok halálkamrába történö deportálását? Bizonyára mond valamit az, hogy D-Day. horthy betojt mert tudta, hogy mi következik. Miert nem itélték el horthyt? stalin volt az aki ezt a szerzödésekbe iratta. stalin mint szintén zsidó gyülölö vagyis psychopat aki mindenkit gyülölt.
nemfideszes
@Shikari: Akkor a tények
1. A zsidó törvények elfogadására (amivel másodrangú állampolgárrá tette a zsidókat) senki nem kényszerítette Horthyékat
2. A Kamenyec-Podolszkij áldozatok többsége valóban nem rendelkezett magyar állampolgársággal, de aki a menekülteket az üldözi kezére adja, annak nincs erkölcsi alapja magát kereszténynek hívni.
3. A Kamenyec-Podolszkij esetet követően a deportálásokat nem Horthy, hanem a németek állították le, néhány közéleti személy tiltakozásának hatására.
4. 42 elején megalakuló német ellenes Kállay kormány (és nem Horthy!!!) 43-ig ellen állt a németeknek, és nem voltak deportálások. De az ezt követő Sztójay kormány már igen készségesen engedelmeskedett a németek kérésének, és megkezdődtek a deportálások Ferenczy László, Baky László, Endre László, hathatós közreműködésével. Az akkor még kormányzó Horthy ez ügyben szabad kezet adott a Sztójay kormánynak!
5. Szálasi csak 44 októberében került hatalomra, addigra már több száz ezer zsidót deportáltak. Szálasiék amúgy sem sokat vesződtek a deportálással, itthon gyilkolták le a zsidókat halomra.
6. Az újvidéki vérengzés, amelynek során szintén több száz zsidó is meghalt, sem a németek nyomására történt.Ez kizárólag Horthy felelőssége, bűne. A jugok helyből felakasztották volna ha megkapják az amerikaiaktól.

Ami meg a tetves Horthy temetését illeti, az én felmenőim sajnos nem tudtak ott lenni, mert ott vesztek a Don-kanyarnál, több ezer kilométerre a hazájuktól, köszönhetően a tenger nélküli ellentengernagynak! Úgyhogy bő nyállal, öreg!
nemfideszes
@Shikari: Csak, hogy ne halj meg hülyén (bár ez valószínű elkerülhetetlen):
hvg.hu/velemeny/20110526_sebok_horthy_deportalas
Azt ugye tudod, hogy anno Horthy menye és unokája is áttért a "migráncsok" hitére?!
Equus1
@Shikari: áss egy kicsit mélyebbre és nézz magadba.
Én nem vok zsidó (apai dédapám csendőr tiszthelyettes volt, nagybátyja járási csendőrkapitány. Teleszaladt dédapám fasza a deportásokkal és kérte a leszerelését, ezzel vállalva a frontszolgálat kockázatát is. Utóbbit megúszta a 3 gyereke és nagybátyja miatt.), és nemzsidóként mélyen elítélem, ami történt velük, a vidéki szatócsboltok, a zsírosfedelű füzetek vezetőivel, akik kölyköknek mindig készek voltak adni egy pár szem cukrot, szüleiknek "hozomra" tejet, kenyeret... és soha nem számoltak kamatot... Amikor elvitték őket - nyírlugosi a töri -, voltak, akik etették a libáikat, gondot viseltek a kertjüklre és visszavárták őket... egykük visszajött. Szeretet és részvét várta, sok-sok segítőkészséggel... ott voltak a pulyák, akik lassan felnőtté cseperedtek, de a pár szem cukrot, a kedvesságet nem felejtették.
Shikari! Te mijafaszom vagy???
kereső
@Shikari: 12:58, nem jól tudod. Az első zsidótörvény Európában Horthy nevéhez fűződik,amit 1920 szeptemberében fogadtak el- "numerus clausus" hivatkozással szokták volt emlegetni.Magában a tv.-ben nincs szó konkrétan a zsidóságról- a felsőoktatásban létszámuk korlátozásáról- de a vh.-ban(végrehajtási rendelet) igen.Horthy saját maga vallotta antiszemitának magát.
CsipkeRózsa
Orbán már megint arra hivatkozik, hogy a zsidók védelmében és az antiszemitizmus növekedése miatt kell megakadályoznia a migránsok bevándorlását. Jól hangzik, amit mond, legalábbis annak, aki nem tudja, hogy nem igaz. Ha igaz is volna, amit mond, a keresztényeket szeretik a migránsok?
Sőt, hol vannak a migránsok?
Ki az, aki beengedi őket jó pénzért, ellenőrzés nélkül?

Az Alapítványt nem terheli felelősség a bevándorlásokért, ahogy Orbán mondja, és azért sem, hogy a törvény bevezetése is az ő bűnük. hiszen Orbánék hozták a törvényt, hogy a külföldről finanszírozott szervezeteket büntetik nagy mértékű adóval és egyéb előírásokkal.

Orbán szeret finoman odamondogatni Ronald S. Lauder-nek, mióta sikertelen volt a sukorói beszélgetésük.
Commenter
Milyen alapon vár el tiszteletet bárkitől az, aki saját magán és az általa létrehozott rendszeren és annak kiszolgálóin kívül senkit és semmit nem tisztel? Egy ilyen ember akit az EU, civil szervezetek, ellenzéki pártok folyamatosan szólítanak fel mások alapvető személyiségi jogainak tiszteletére, mi több a jogállam és a demokrácia tiszteletére, milyen alapon oktatja a történelem egyik legtöbbet szenvedett népét, akkor amikor a saját országában pont olyan politikai rendszert épít ki amelynek zsidók milliói estek ádozatul. Ez a cinizmus és az aljasság legalja. Tiszteletet kiérdemelni szokás nem kikövetelni kell. A kikövetelt tisztelet alapja a félelem, a kiérdemelté a szeretet, a megbecsülés. Óriási a különbség a kettő között!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 10:48,

nem világos, kinek és miért kellene hálásnak lennie?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...azt általában mindenki tudja, hogy kinek mivel tartozik csak az a világizé nem...
...mert mond mi az a zsidó világkongreszus ha nem az, hogy szerteszét kóboroltak az egész világban és mást kérnek számon ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Kár, hogy értelmetlen a mondatod, mi volna, ha leírnád úgy, hogy mindenki megértse?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..azt hittem ketten beszélgetünk...minek kéne más értse ,...ja hogy elmagyarázza neked mert te sem érted ,
...szerinted mi az a zsidóvilágkonreszus ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Majd elmondok, ha kíváncsi vagy rá, de a mondatod nem ez volt.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Előbbi hsz. javítva: elmondok = elmondod.
Jozefina
A tiszteletnek kölcsönösnek kell lenni és nem egyoldalú elvárásnak!!!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...csak mert szerintem nem vagy magadnál ...
Gauntlet
Minek? Mi alapján? amikor nyílt antiszemitizmus éledt újjá
Rockxy
Akik itt antiszemitáznak, azok tudják-e, hogy a zorbán a netán yahoot szolgálja?
Nem a puttint, mint ahogy gondolják!
Különben ruszkizni szabad?
Pálinkás Pál
@nemfideszes: No akkor ugorj csak neki,mikor is indultak meg a deportálások???Segítek neked
"Az első tömeges zsidó deportálások 1944. május 15-én kezdődtek el. Május 15-e és július 8-a között 435 ezer személyt szállítottak ki az országból."
"A Gestapo 1944. október 15-én elrabolta Horthy fiát, ifjabb Horthy Miklóst és a mauthauseni majd a dachaui koncentrációs táborba szállították.[115] A kormányzó pedig október 16-án kénytelen volt visszavonni parancsait és lemondani; a hatalmat Szálasi Ferencnek, a nyilaskeresztesek vezetőjének adta át. "
Nos tehát...ha úgy nézzük és végigolvasod a wikipédiát...
"A kormányzó a román kiugrás keltette káoszban augusztus 29-én lemondatta Sztójayt (helyére Lakatos Géza került). E lépéseknek köszönhetően átmenetileg megmenekült a Budapesten összezsúfolódott közel negyedmillió zsidó állampolgár."
Csak a tények kedvéért ,ha már annyira oda vagy értük!!!
Eladott Ország
És te ki vagy csúti csüngőhasú cigány? Megmondom. Egy közönséges rabló, tolvaj, szarházi vagy! A magyar nép nem azonos veled, te mocsokláda!
papa.49
Te hülye csutigörény a tiszteletet nem elvárni ,,KIÉRDEMELNI KELL,, rosszul vagy bedrótozva !!!
libellle
@Shikari: te egyszerüen a saját történelmedet nem ismered. A d-Day azert érdekes mert ettöl a perctöl kezdve tudta horthy, hogy a háborut elveszitettük. Csupán félelemböl állitatta le velünk gyütt a deportalást. Az országtól elcsatolt területekről hazánkba menekülő értelmiségiek tízezreit munkához kívánta juttatni,[42] ezért fogadtatta el az országgyűléssel a numerus clausus („zárt szám”) törvényt, aminek értelmében a nemzetiségek csak etnikai arányuknak megfelelően nyerhettek felvételt felsőoktatási intézményekbe (a tudományegyetemekre, a műegyetemre, a budapesti egyetemi közgazdaságtudományi karra és a jogakadémiákra, 1920. évi XXV. törvénycikk 3.§).[43] A törvényt, amely elsősorban a zsidóságot sújtotta, a Bethlen-kormányzat 1928-ban hatálytalanította (1928. évi XIV. törvénycikk).[44] A kommunista mozgalmat az állami és társadalmi rend védelmének érdekében törvényen kívül helyezték (1921. évi III. törvénycikk).[45]
Clavigo
Te retekfejű, faluvégi nyálas szájú Geci... Ha valaki megakar tisztelni,,,,megtisztel,,te nyomorék Gyalog Görény...Hogy a kőbányász ,párt titkár apád rugdosott volna nyomorékká,,,nevelés képpen... A tiszteletet ki kell érdemelned,,More.
Equus1
@libellle: bonyolult, összetettt, ahol semmi sem fekete vagy fehér... Prónaítól Szálasiig... Talán segít a dolgok megítélésben "Bethlen István titkos iratai" c. kiadvány. Nagyon érdekes forráskiadvány, amit még a Kádár-érában adtak ki. Nagyapám példánya a zúzdából került ki. Nem tom, van-e belőle egyáltalán a könyvpiacon... ajánlom.
magyarbakancs
@Shikari: Sehol a világon a polgári lakosság arányaihoz viszonyítva nem öltek meg saját polgáraikat azért mert más vallású volt.
Ehez mi MAGYAROK tevőlegesen hozzá járultunk a háború kezdete óta.
Tehát bármi fajta magyarázkodás ,Szerecseny mosdatás utólag nem illendő.
Az Andrási úton végig meneteltetett zsidó honfitársainkat magyar lakosok gyalázták köpködték,dobálták,és azt kiabálták MEGDÖGLESZ MOCSKOS ZSIDÓ!
Háborús bünt követünk el kolektívan ,és ehez méltóan szerényen a Orbánnak ,és minden jobb oldali szarnak.
Ezt a szégyent Jobb oldali politika hozta a nyakunkra.
Ami sajnos mai napig tart.
Mert mi mindig megtaláljuk a magunk ellenségét ,mások hibáztatását sorsunkért.
Zsidó ,komcsi Soros,migráns.
Eriksson
Miért ne kérhetne Orbán a magyaroknak tiszteletet a zsidóktól, már csak a viszonosság elve miatt is.
Ha a zsidóság elvárja a tiszteletet, úgy szintén elvárható, hogy ők is tiszteljék honfitársaikat.
magyarbakancs
@Shikari: Horthy meg egy szar alak ki beleugrasztotta a nemzetét a háborúba.
Technikai,anyagi és emberi források nélkül.
magyarbakancs
@Eriksson: A zsidóság felé bármely magyar kormány csak lehajtott fejel beszélhet.
És nincs tisztelet kérés.Németek sem kérnek soha tiszteletet a zsidóságtól mivel tudják mit tettek.
És ez mindig elkíséri a németeket és minket.
Habürüs bűnöket elkövető nemzet vagyunk.
Eriksson
@magyarbakancs: Akkor sosem lesz megbékélés.
magyarbakancs
@Eriksson: Megbocsátani lehet de megbékélni soha.
Az a nemzet ki nemzet társai ellen fordul milyen nemzet?
Milyen erkölcsi magatartása van?
Eriksson
@magyarbakancs: Helyben vagyunk. Kiken lehet az erkölcsöt számon kérni? Egyfelől a nemzettársakon, másfelől a nemzettársakon, s harmadsorban is az nemzettársakon.
magyarbakancs
@Eriksson: Vannak bűnök ami feldolgozhatatlan mint rabszolgaság,népirtás.
És sajnos ezek a nemzetek mindig csak szerényen beszélhetnek.
Abban az esetben meg főleg ha mindig vesztes nemzet voltunk.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/01/19/ha-en-egy-geci-lennek/
Ha én egy geci lennék.
– hatalomban Horthy-kultuszt építenék, a Kossuth teret visszaállítanám az 1944-es állapotába
– a hatalom közelébe kerülve szerződtetném a “gyűlöletkampányok atyját”, lezsidóznám és lekommunistáznám az ellenzéket
– hatalomba kerülve lezsidóznám, leárulóznám, lekommunistáznám, lehazugoznám, aljas hazaárulónak állítanám be az ellenzéket. Ha nem is személyesen, de kormánytagok, kormánymédia és a fizetett trollok segítségével
– hatalomba kerülve kitagadnám a nemzetből, ellenségnek kiáltanám ki azokat a honfitársaimat, akik nem rám szavaztak
– kormányra kerülve minden mondatban előhoznám az előző kormány bűneit, miközben volt kommunista káderekkel tölteném fel a kormány és a pártom vezetését
Eriksson
@magyarbakancs: Úgy gondolom, hogy ilyen megvilágításban a világ szinte összes nemzete kussolhatna. Mindig is ment a népirtás, hol itt, hol ott. Nem csak a zsidók voltak ennek kitéve.
vladimir putin
@libellle:@Shikari: ajánlom figyelmetekbe a numerus clausust
de főleg annak a nagytudású cigányfasszopó shikarinak.
SystemError
"Az, hogy első zsidó törvény nálunk jelent meg és Horthy nem kedvelte a zsidókat, miért baj? Ettől még sokat megmentett és hálásak is voltak érte!"

Azért te kis náci patkány, mert belehalt 600.000 magyar ember Az egy dolog, hogy már nem előszőr derül ki, hogy a nézeteid mellett még szociopata is vagy, de még le is írod, hogy zéró érték ítéled sincs és fogalmad sins mi ezzel a baj!:) Melyik részéért voltak hálásak az emberek, amikor már látta mibe mászott bele és és vállalhatatlan lett több százer zsidó deportálása vagy, hogy miért küldött több százezer hazafit a biztos halálba a Don kanyarba? Mert ő szeretett urizálni,vonulgatni a lovon. Kicsit sokan haltak meg és vesztették el az apjukat akár milyen jö tulajdonságai voltak. . Persze a haza mindenekelőtt, ezzel teljes mértékben egyet is értek, amíg ez nem az egyértelmű öngyilkosságról és családod megrogyasztásáról szól, azért mert valami idióta imád nemzeti celebet játszani.
SystemError
@Shikari: Ja pénzes zsidók, akik kihasználták a nem gazdag zsidókat.Ezeket persze mentette..elárulom ezeket minden elvtelen náci mentette(szerencséjükre)..:) Nem őket vitték táborokba..Látom a lelkedbe gázoltam Hortyval, bocs ezzel a skinhead felvonulásokon kívül egyedül maradsz..Lehet sirdogálni a nagy turul mellett hülye gyerek!
Pont leszarom, hogy németek hány zsidót öltek meg, mert nem a németekről volt szó, hanem a kis lovon vonuló sztár katona celeb szerelmedről, aki miatt közvetlen vagy közvetett kurva sokan haltak meg. Persze elhiszem a kapitány úr után a csillogó kitüntetéseivel csúsztak le a bugyik. most is ugyanez ez az urizálás megy, nem véletlenül megy az ami. birka nép vagyunk és az olyanok éltetik, mint te.
kereső
@Shikari: csak okulásul irtam,mert te állitottad,hogy a németeknél volt az első.Horthyról nem vitázom veled, tömeggyilkos!-ha nem a magyarországi zsidóság és cigányság haláltáborba küldése okán, akkor a 2.Magyar Hadsereg 200.000 katonája okán.És azok okán,akiket az ő felelőtlen döntése nyomán- a szu megtámadása-ezeréves határok megvédése 2000 km-rel odébb,belépés a 2.vh-ba,-a szovjet hadsereg "malenkij robotra" hurcolt.Tovább is van mondjam még?Te egy tömeggyilkost mentegetsz.
SystemError
@kereső: Mentegette és helyeselte a ligetben leütött nős történetet is...Még alá is támasztotta, hogy mert a VIII. kerületi a nő és akkor mindenki értse a kopasz felhatalmazását..:) Szociopata náci kis féreg "szalon önigazolással" és abból is a legalja .
libellle
@Shikari:" Azt, hogy a németek mennyi zsidót öltek meg, kérd rajtuk számon! A magyarok nem felelősek a történtekért és semmi közük hozzá" Végül is értelmetlen bármit is egy témához irni amiröl te meg vagy gyözödve. Nem vagy hajlandó semmit elfogadni a te álláspontodaon kivül. Ellenben az USA-ban élö zsidók egy része -akik valamikor Magyarországon éltek- perelte a magyar vasutakat. Mert miután semmi közötök hozzá irod te, kirabolták a deportácio elött még azt kis semmit is amit megtudtak tartani a magyar vasut alkalmazottai.
nevemnick
,,Ha őszinte vagy másokkal szemben, lehet hogy nem te leszel a legnépszerűbb, de tisztelet fogsz kivívni."

O1V-nek még soha nem mondta senki, (és az eddigi többi volt képviselőnek sem) és ezért tartunk itt.

Ennyi.
magyarbakancs
@Shikari: Te azt sem veszed észre ,hogy véleményeddel egyedül maratsz.
Akik neked írogatnak mid ellent mondanak neked,de te ontod a jobb oldali nimbusz történelmet,véleményt.
Mert csak az az igaz a többi meg hazugság.
Lenézel embereket és még te csodálkozol ha elküldelek a picsába.
kereső
@Shikari: vállalom,hogy demagóg vagyok.Lehet,hogy nünbergben nem itélték el "háborús bűnösként",de ez nem menti fel a tömeggyilkosság vádja alól.Az én szememben biztosan nem.Ez meg egészen új megközelitése a dolgoknak,hogy az Antant kényszeritette bele a háborúba a németeket,meg a magyarokat.
Miről hablatyolsz angyalbögyörő?Vagy ez a legújabb shcmidt máriás átirása a történelemnek?

Olvass Taylort!
papa.49
Mert ki vagy te csutigörény , a babszemnél is kisebb szarjankó csupán !!!
A tiszteletet nem elvárni, hanem KIÉRDEMELNI KELL, de te még ezt se árted a hibbant tökfejeddel !!!
libellle
@Shikari:" Ami a tömeggyilkosságot illeti, tudtommal a Népbíróság sem ítélte el Horthyt még távollétében sem. Na látod, ez is tény és nem vélemény!" Irtam, azert nem itélték el mert stalin ezt is kikövetelte. stalin is utálta a zsidókat ugy mint horhy. stalin mindenkit utált a feleségét a családját és az emberiseget, ilyen örültek ma is élnek közöttünk.
magyarbakancs
@Shikari: mindig Horthyra hivatkozol.
Miért nem nyertük meg a második világháborút ha horti olyan nagy vezető volt.?
Igen igazad van az USA is háborús bűnös a haláltáborok környékére hullott a legkevesebb bomba.
magyarbakancs
@Shikari: A vasút vonalak ami a haláltáborokhoz vezettek soha nem támadta se az Angol,se az Amerikai légierő
tkr ltl hmlysn
Sajnos meg kell várnunk, amíg teljesen megőrül a csávó.
Mert még nem teljesen őrült...
Illetve nem teljesen világos sokak számára, hogy őrült.

A zsenit az őrüktől sokszor csak egy hajszál választja el.
Nos, sokak szerint, Orbán a hajszál másik oldalán van, pedig, nem...
qxy
Volt egy videó a parlamentből.- Valami zsidó ünnep alkalmával, majdnem mindenki elő kapta a kipát, ( kapedlit) elő a síp, dob, kis csörgők, és már énekelt is az egész parlament héberül. Egy hétre rá, valami Magyar ünnep, mindenki felált és szavalták az egyik legismert Magyar verset,amiben ez a díszes társaság, sok elakadt és néztek egymásra hogy na ? mi van?
Tisztelet? Miniszter úr? Elsőre a Magyarokat kellene tisztelni akik megérdemelnék a tiszteletet. öntől. Ha ön is kiérdemelné, ( de ez még nem ment) akkor esetleg. de sajnos azt már el baszta. ) Egy szóval, amikor ki mondta azt a szót hogy tisztelet , akkor kellett volna lapáttal jól pofán verni. de úgy hogy meg rázza a lábát.
kereső
@Shikari: Én megadtam neked a történész nevét-te meg csak itt hivatkozol,általában saját magadra.Egy szavad sem igaz.
tudode
Ja kérem, még a .. N A K I N A K .. is a tiszteletet ki kell ... É R D E M E L N I, ez az a tulajdonság, amelyet nem lehet adni, venni,
.
Ez a tanker ELSÜLLYEDT, és öngólként talált politikai "szakmájának" kezdetén a közös elleni BÁNYAHADJÁRATTAL!
.
Az óta is LEGALÁBB A FÉL ORSZÁG azon ámul, bámul, hogy MI LETT A FIDESSZEL?
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
És azóta ezzel a .s t á b b a l ..csúszik lefelé a FEJJEL együtt az egész ország, alattvalóvá silányítva, mert EZEN A LEEJTŐN még hadicsellel SINCS MEGÁLLÁS!
.
Mert azt sugallja a hiszékenyeknek, hogy
.
Fogadj el engem úgy ahogy vagyok,
Jobb tanácsot úgysem adhatok ...(...) És még mindig vannak, akik beveszik a CUMIJÁT!
.
És TÖKIG TÖNKRE TETTE a pártrendszer, mindent, amihez hozzányúlkál, az ő EGYPÁRT RENDSZERTELENSÉGÉVEL!
kereső
@Shikari: szerinted? Mivel és mikor egészitsem ki a wikit ?Mást nem tudsz?
CsipkeRózsa
@Shikari: 9:03

"Horthy-mítosz: hogyan kerülte el a kormányzó a felelősségre vonást?"

hvg.hu/velemeny/20110526_sebok_horthy_deportalas
kereső
@Shikari: de hát a wiki nem hiteles forrás!Kérdeztem: mit akarsz,mit és mikor irjak bele?Továbbra is demagóg! vagyok.
kereső
@Shikari: nem olvasok Szakályt.Az okát bizonyára tudod.
kereső
@kereső: bizonyára van olyan "hiteles",mint schmidt mária- neked/nektek.
tkr ltl hmlysn
Hónapokon keresztül ki volt plakátolva egy zsidó ember arcképe, mint ellenségkép, akit gyűlölni kell. Hónapokon keresztül tanított gyűlölni egy egész országot Orbán Viktor.
Most meg már egy egész zsidó szervezetnek nekiugrik, mert van véleményük... mert mernek véleményt megfogalmazni Orbán Viktorral szemben.
De Orbán Viktor szerint Orbán Viktor nem antiszemita.- mondja ezt, aki azt mondta "Soha nem hazudtam."

www.youtube.com/watch?v=G9VAK3WVeKU

Ráadásul Horthy Miklós a példaképe. A Parlament körüli részt is az akkori idők szerint renoválta. Még szobrot is állítana neki (valakik révén biztos sor kerül erre is az újabb kétharmados négy év alatt).

Horthy Miklós csak áldozat volt. Ő csak állt a vonat mellet, és megpróbálta megakadályozni a sok zsidó önkéntest, aki mindenképpen fel akartak szállni a vonatra, mert "A vonat nem vár. A sorompó áll".
'Ne szálljatok fel a vonatra." - mondta Horthy Miklós a könnyeivel küszködve.
"De mi fel akarunk szállni." - mondták dacosan a zsidók.
Aha.
És Orbán Viktornak ez a szenny ember a példaképe.

Azért ne tévedjél!
Mert kritikus vagyok a zsidókkal szemben nem utálom őket.
Miért?
Mert van itt valami... valami nagyon zavarba ejtő:

"Kérdezem tehát: Nem azért botlottak-e meg, hogy elessenek? Semmiképpen! Hanem az ő elesésük által lett az üdvösség a pogányoké, hogy féltékenykedjenek.
Ha pedig az ő elesésük a világ gazdagságává lett, és veszteségük a pogányok gazdagságává, mennyivel inkább azzá lesz teljességre jutásuk!
...
Azt mondod azért: Kitörettek az ágak, hogy én oltassam be.
Úgy van, azok hitetlenség miatt törettek ki, te pedig hit által állsz. Ne fuvalkodjál fel, hanem félj, mert ha Isten a természetes ágakat nem kímélte, majd téged sem fog kímélni."
kereső
@Shikari: igen, olyan bigott fasiszta.
SystemError
@Shikari: 0814 Nem akarlak sértegetni. Egyszerűen egy náci, szociopata patkány kis féregnek gondollak. Hidd el ebben nincs semmi érzelem Sőt azt is gondolom az ilyen kis szocipata tetvekről, mint te, hogy a valóságban egy feszengő, szótlan kis senki, pont olyan, mint akik aztán lövöldöznek Amerikában. Itt nem ér titeket szerencsére annyi frusztráció a beteg önképetekre és szocializációra, mint Amerikában, de volt már példa itthon is.. Szarok én rád, te bajod, hogy egy megfeszül, másokat okoló vén faszként döglesz majd meg. Szép napot!:)
magyarbakancs
@Shikari: Kicsit koraktebül!
Veletek jobboldalakal az a gond csak mindig azt hiszitek el amit a ti beltenyészet történészeitek ,politikusaitok mondanak.
Ami ezen a világon kívül van az mind hazugság ,mind szemfényvesztés.
Trianon, 1945,1956 háromszögében vergődtök.
Múltban való kapaszkodás ,a folytonos sérelmek éltetnek titeket.
Horhy meg a többi,és ha valami nem sikerül akkor mindig valakit mást hibádztatok.
magyarbakancs
@Shikari: Erre a mondataidra semmit nem írok mert előveszem jó neveltetésem és nem küldelek el oda ahova való vagy. Beltenyészet ki domborodik rajtatok.
magyarbakancs
@Shikari: nem veszekszek csak leírtam a magam véleményét.Beltenyészet vagytok ,és a múltba révedők.
Soha nem szabadultok meg ettől a Trianon,1945,1956 nimbuszától.A mások hibádztatásától mert igen ,csak ti vagytok az igaz magyarok ,senki más.
magyarbakancs
@Shikari: igaz magyarként hogy nyaltok be Orbánnak?
magyarbakancs
@Shikari: Támogatod ,és tetszik a lopás?
magyarbakancs
@Shikari: szocik ,libisek loptak tény ,de a Fidesz is ezt teszi.
Semmi különbség nincs köztük.
Tévedek ,de van a Fidesz még a lopást nemzeti érdekbe csomagolja.
magyarbakancs
@Shikari: attól ,hogy senkit nem ítéltek el mert nem lehet mert Polpot Péter ezt meg akadályozza attól tény ,hogy lop a Fidesz.
magyarbakancs
@Shikari: Elnézésed kérem az erős szavakért ,és hogy meg bántottalak de nem akarok veled értekezni.
magyarbakancs
@Shikari: Elnézést ha én szolitótalak meg ,és meg bántottalak de szemembe leírtad magad végleg.
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked.
sok sikert az életben
SystemError
@Shikari: 07:52 Már bocsánat, de a " ti" az politikai halmaz nálad vagy pszichológiai? Én pszichológiaira gondoltam és hidd el abban nagyon egyedül vagytok... Veled ellentétben beszélgetek jobboldali emberekkel és messze nem olyan beteg állatok, mint te..
Abban talán igazad van, hogy az ország nagy része műveletlen, de nem rossz emberek, te rossz ember vagy! Nem egyszer vitáztam a 90-es évek Deák téri skinhead-jeivel és tudod az nem történelmi tudás, hogy az önigazoláshoz tartozó részeket nagyon fel tudod mondani szelektíven átugorva a történetet. Annak ellenére, hogy egy féregnek tartalak nagyon jól tudom, hogy te is "embernek" születtél és valamilyen sérülést rosszul vagy aránytalanul dolgoztál fel. Azt is tudom, hogy könnyű annak magyarázni, aki nem egy cigánytelep mellett nőt fel. De erős és objektív ember abból lesz, aki ezek ellenére képes objektívan látni a filmet. Ez eddig neked nem sikerült az életben. Őszintén mondom, hogy csak magaddal baszol ki. Válassz, hogy egy fogatlan nagy magyarországos-suzuki swift-es másokat okoló és a közben sörét szorongató, megkeseredett paraszt huligán leszel vagy ember!

Részemről ennyi veled kapcs. "choice life"! :)
SystemError
@Shikari: Ez szép proli önigazolás volt! Ez az, majd a Führered megoldja Milokával kézen fogva...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.