A Debreceni Egyetem tanévnyitójának kiemelt vendége és szónoka volt Kósa Lajos fideszes politikus. De miért?

Kósa Lajost kivonják a forgalomból: hazaküldik Debrecenbe

A cívisvárosi közéleti pletykák szerint nem véletlen, hogy Kósa nyitotta meg a tanévet a Debreceni Egyetemen: a magyarnarancs.hu több forrásból úgy értesült, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a Fidesz megint őt jelölné a debreceni polgármesteri posztra.

A helyi ügyekben rendszerint tájékozott Facebook-oldal, a Debreciner azt írja: Kósát a Fidesz-vezetés

hazaküldi Debrecenbe, hogy ott húzza ki a nyugdíjas évekig.

(magyarnarancs.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem inkább előre tolták...Nekem olyan érzésem van, hogy ez az egész Kósa-Semjén műsor az Elios bulit hivatott háttérbe szorítani...Az Elios botrányon Viktor is nagyot hasalhat, míg Kósa milliárdjain, és Semjén illegális vadászatain csak ők bukhatnak. Ha az Elios buliba, meg ebe a fergeteges kormányzásba nem bukik bele Viktor, akkor 100 évig marad, jön a legsötétebb középkor...de ne legyen igazam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pedig az egyetem első embere is lehetne! =))
Gauntlet
Jaj csak ide ne! Próbáljuk kiheverni a regnálásotokat!
csipetke
Orbán meg a kezelés után ottmaradhatna Grazban.Az a gond,hogy ott se kell a kutyának se.
Commenter
@csipetke: az éhes kutyának még talán?!
papa.49
A kupakoslaja már annyira hülye lett, hogy még a csutigörénynek is vállalhatatlanná vált !!!
nezelodo
Megártott neki a csengeri asszonnyal elhíresült liezonja. Ennek ellenére ha jól nyal, még rektor is lehet belőle. Példa is volt rá a szomszédban, és az irány is jó, Elena asszony is lehetett akadémikus.
wagabund
..."hazaküldi Debrecenbe, hogy ott húzza ki a nyugdíjas évekig."...

vissza a határtalan jómódba...
papa.49
@szaboria1: Attól függ melyik szakszizik jobban ))))))))))))))
Eladott Ország
Szerintem inkább előre tolták...Nekem olyan érzésem van, hogy ez az egész Kósa-Semjén műsor az Elios bulit hivatott háttérbe szorítani...Az Elios botrányon Viktor is nagyot hasalhat, míg Kósa milliárdjain, és Semjén illegális vadászatain csak ők bukhatnak. Ha az Elios buliba, meg ebe a fergeteges kormányzásba nem bukik bele Viktor, akkor 100 évig marad, jön a legsötétebb középkor...de ne legyen igazam.
kereső
@Commenter: én imádom a kutyákat, ezért még ha "éhes is" nem akarok nekik rosszat.Megvesznének tőle.
Commenter
@kereső: az a kergemarhakór, kedves. Te a kennelköhögésről a szívférgességről vagy a veszettségről beszélsz.
Micike
Szegény Laja... vissza Debrecenbe a családi palotába, amikor 100 milliós, 155 négyzetméteres 4 és fél szobás lakóparki kéglije van Óbudán a Duna-parti Aquincumi Villaparkban?! A szíve fog megszakadni érte.
Edmond Dantes
Lajos és Debrecen megérdemlik egymást! Egy ilyen alakot gondolkodás nélkül 61%-al megszavaztak képviselőnek- egyebek mellett közvetlenül a csengeri nővel való botránya után-,hát nincs mit mondani.Polgármester lesz.Megjegyzem,ha Debrecen és az akkor már európai gondolkodású Csokonai kapcsolatára gondolok,akkor tökéletesen megértem.Semmit nem változtak.
kereső
@Commenter: én nem igazán merültem el ennek a kérdésnek az orvosi vonatkozásaiba,-mivel nem vagyok orvos-nem is tehetem.
Arra "próbáltam" utalni,hogy orbán úgy viselkedik,mint egy veszett kutya.Az megmarja azt is,aki előtte enni adott neki,és megsimogatta.A veszett kutya harapása fertőző.Csak ennyi.
Attól még lehet akár JBC!is.
Commenter
@kereső: azért volt ilyen geci orbán mert az orsós kutya farkából származott.
kereső
@Commenter: nem értek veled egyet.Egy ember nem attól lesz "geci",hogy honnan származik.
Tudod- szarházi -és Szarházi!
Commenter
@kereső: genetika öröklődés és ehhez nem(csak) isten kell ugye. Köszönöm IN GINOCCHIO DA TE...MEGÉRDEMELTÉK A KÍNHALÁLT!!!
Commenter
@papa.49: nem ordenáréskodunk oi! nem alacsonytunk semmit a békamente szincscére!
SystemError
Ezek szerint nem volt teljesen tiszta az "örökségben" játszott szerepe...:) A szellemi képességeire nem fognám, hiszen az változatlan...
papa.49
@SystemError: Ugyan már ilyet feltételezni a kupakoslajáról, hogy SZELLEMI KÉPESSÉG )))
SystemError
@papa.49: Amúgy az elmúlt hónapokban több fideszes politikus tiplizett, Kósa, Lázár, Balog, stb... Szerintem megtudták a 2018-2022-es népbutitási terveket és ennél szarsabbak már nem akarnak lenni. Sajnos azt kell mondjam, hogy Lázár távozása beszédes. Jól jellemzi a fideszt, hogy 5-10 éve még ő volt az egyik legelvtelenebb genyó mára a "minőségibb" fideszes politikusok közé tartozott a német szilárdok, stb között. Orbán náci gépezetet épít és azon "egészséges" helyzetmegítéléssel rendelkező politikusok, akik valamennyire önálló személyiségek volt mind felismerték, ahogy ennek egyszer vége lesz és nem a mennybe fognak jutni, ha minden kiderül... Szóval nem sok jót szoktak jósolni ezek a távozások, mert azért a Német Sziszik veszik át a helyüket, akik parancsszóra bárkinek a szarát megeszik fossal leöntve.:)
human
Debrecen meg is válassza. Meg is érdemlik.
kisrigó
Az érdekes lesz, ha ő lesz a rektor Debrecenben, mert a jelenlegit is a fidesz hozta, az egyetem tanárai, diák vezetők sem támogatták-úgy emlékszem. Persze működik majd az erősebb kutya effektus, kósa kontra szilvási. Jut eszembe, kósának nincs is diplomája, mert nem tett záróvizsgát, de azt hiszem ez nem lesz akadály, "majd csinálunk rá törvényt!"
papa.49
@kisrigó: Mér a Mocsainak sincs mégis rektor !!!
Commenter
@papa.49: francia parfümöt ennek a díszromának is. Remélem jutott belőle még (gyerekestől) az TSL zugügyvédi irodának is akik egy 90 éves embert hurcoltak bíróság elé, engem meg sectioned behind bars 2x. Mondd, hogy igen, ja, da csak azt ne hogy nyet, nej.
kisrigó
@papa.49: Akkor már nem is kell törvény, majd a kedves vezető megmondja, oszt jónapot!
papa.49
@kisrigó: Mint már volt a helyhatósági választások előtt mikor mindenki aki jelölt akart lenni Felcsútra kellett mennie, a cigány elé raportra !!!
kisrigó
@papa.49: Ez a demokrácia fidesz módra! A nagy bűne a fidesznek-többek között,- hogy a kussolást, a félelmet és a gyűlöletet bevésték a lelkekbe!
Commenter
@kisrigó: pont úgy mint a csauk: suppressed the soul of the nation remélem hogy a csutigeci és a banya is úgy ők is, együtt, csak még kevésbé "humánusan" mit adtál nekik méreginjekciót? Remélem mert akkor legalább 45 percig fuldokoltak. Ezek most tanulták meg a konyhasó és a nátriumsó közötti különbséget. Magyarország Szaddamja.
Commenter
@Commenter: együtt síruk-együtt nevetünk
Commenter
@Commenter: azért MI WE NOUS ETCETERA még büszkék lehetünk nem? Nesze neked fideszes jogállam nemi erőszakot egy örökös kitlitással elintézni? Nem baj nem a repedt sarkú bárcást qrta meg ott hibázott oszt még migráncs is vót Skal nek koccsog buzi szopd a patást az örökkévalóségig a pokolban. ooopspjotr egy nagy geci vót, bandzamári meg egy retek picha ...megy ez nekem tudok én ordenéré lenni...,
Desischado
Csak azt ne! Elegem van kupak lalából egy életre!!!
Commenter
Saigon a mennybe ment Hosimin város lett?!
kokopelli
@Horizont: ..ő volt a század "politikai Gugyerákja"? Kár egy ilyen szerepet
befagyasztani és a mama disznóival annyira kibökni! Nap mint nap a Lalát
nézni etetéskor!
Yoda69
luzerjano utan kupaklala is lapatra kerul.
evacica
Inkább Orbánt küldenék el valahová, de úgy, hogy vissza se jöjjön!
Commenter
@kokopelli: drága gyanazsák akaro mondani bárdy gyuri bácsi. 12 évesen a lycee francais ben is mertelek meg neved nicholas lydhurst aztán később ott az angol iskolában gary dalynek vtak aztán charles islander lettél, majd nyikoláj alexandrovich romanov, majd nyikoláj andrejevich romanov. Aztán Alexei vagy alexis Nikolajevics Romanov (figyu aurora, itt tört meg az átok!) Hajnal miklós apja te vagy Németh Miklós érted ? A fiadat kúrta szét az a geci. Ez volt a demokrácia másodszori ára. Nikolasha olyan volt mint a hajnal szűz volt és ez a geci úgy élte ki ,magét rajta ahogy egy állaton sem.Ezért kaptam trágár és pornográf képeket a fb-ra mert az állat valahogy megosztotta. Volt még két osztálytársam Szigeti Karcsi (vörös) és Szigeti Hajni az ő apja orvos volt. Az én nevem legyen Szigeti Hajnalka és ébreszd fel a népedet. HUN= MAGYAR GARY (GARETH) erős . A másik angol fiut Gary Dalynek hívták. Nagyon hasolít Végvári Ádámra (egri ő) egy utcában laktak a dédszülei az én nagyszüleimmel. Nem véletlenül a Csepregi Éva a kedvenc énekesnőm és a neoton a kedvenc együttesem. Caligula halott. ÉlJEN A magyar köztársaság Karácsony Derdőke meg Gérdonyi Bornemisszája. DE Te kívánj népednek boldog karácsonyt. Nagyon szétkúrtállapotban vagy?
Azérr majd szólj már:
www.youtube.com/watch?v=etxBUw__Cxk
Írjá hoza angol szüveget is.
Commenter
@durbincs: fürogye ma le te szétkúrt homokos/bi/semeleges ringyó
Commenter
@Commenter: ezt akkor kúrtad el kicsim, amikor nagy lelkesedésedben eltörölted az oroszt=(ruszkik haza ) és birka néped az orsós kutyát hitte megmentőnek. Csikarinak is volt egy kibaszott láncos kutyája meg is harapott .
Commenter
@Commenter: és kétszeresen is elkúrtad szegényke Kósa csorgatta a nyálát rád (akkor épp Palvin Barbiként illegetted magad neki remélem mielőtt kiherélted milliárdos zsét kértél. Nem akárkit akart? szétkúrni.Gratulálok. (lásd a Kósa paródia filmet. Disznó pörköltöt vagy disznószart csináltál a kupakból Kibaszott nagy kurva vagy. Szegény szüleid... ROOOOOOOOOOOOFL a nagy keresztény, sajnálom kicsim hogy rád mászott.
Commenter
@szaboria1: kpak rábaszott 1300 Eurért a pm magára öltötte Palvin barbarát, tudod félig ördög félig angyal. Kurva volt mér gyerekként is. Szétkrta a egy Grigorij Rasputin nevű "kuruzsló" ezért éhette túl az Ipatyiev házi mészárlást. Most hazaért És Nyikoláj Alexandrovics Németh. Nektek Szimplán csak Németh Miklós miniszterelnök úr.
Commenter
@Commenter: mondtam kupak hogy ez drága dugó, izé dugás lesz!
Commenter
@Commenter: látod te szerencsétlen hova vezet a jóság! Mi a picsának engedted a geci orsóst oda? Láthatod kik vannak a 6. koporsóban!!!Az temetetlen halottak a szétbaszott ország! A nyelv nem a nép ellensége! Nem az orosz nyelv volt a hibás te okostojás...jó tudom ilyen volt a közhagulat Jöttél, láttál győztél és egy rakás kriptofasisztának adtad át a hatalamat! No thank you, no, merci, no danke ha csak egy percig is tovább puffogtál volna Ho apó kinyírt volna minket!!!Meg a geci.
advocat
És miért nem lehet kultúráltan - úgy ember módjára - vitatkozni? Lehet viccesebben, komolyabba, de emberhez méltóan. Persze a net mindent elbír. És Debrecenben könnyebb az 1300 milliárdnak helyet találni, mert közelebb a "hitelező".
Lepényleső
A küldés jó,az irányával nem értek egyet,persze teljes vagyonelkobzás mellett.
tulipan
Tényleg? Ezt a tök buta humorzsákot??? Alig hihető, hiszen éppen az ilyenek kellenek a legjobban a narancsos rinocérosznak!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér, ott a román Ploestiben? Buckalakó Űrtakony, azt hát téged meg ki fújt ki idáig ?
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ?
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ? Mellesleg, nem lakhat mindenki a román Ploestiben,mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.