Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői tolvajok  már­is fosztogatják a sír környékét.

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül – melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak – többet is elloptak.

A lap szerint

az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet.

A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.

A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.

Cikk- és címlapkép: Instagram/timeavajna

(Bors)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lopott. Meglopták. És körbe is értünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A temetői szarkák ,eglátogatták az ország legnagyobb ,, SZARKÁJÁT,, !!!
dr. prédikátor
@papa.49: A bús özvegy mé nem fekszik a sír mellé???
papa.49
@dr. prédikátor: Mert már a temetéskor se nagyon bírta elrejteni azt a ,,gyönyörű ló mosolyát,,))))))))))
sokanvagyunk
Talán a nagy őrzésszervező megmondhatná mit őriztek napokkal a temetés előtt, hiszen "az értékesebb, drágább darabok" kihelyezése után teljesen megszűnt az őrzés.
1magyar
Sírokról lopni bűn, de mégis mit várnak a nincstelenektől, akik még a csikkeket is gyűjtik az utcán- majd otthagyják a drága szivarokat:?
Köb Jani
Folyik az átvilágítás, még csak a szivaroknál tartanak, ribike felkelt, a sír maradt, ráébredt, hogy nem jó a szelfi fekvő helyzetben, nem látszódik az aggodalom a szivarok közt,...
Köb Jani
"Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. … Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell?"

"Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted? (...) Nincsenek rémálmaid?" D R.
picike1
@1magyar: @1magyar: @1magyar: @1magyar: számit nem nem számit !
Apatszerek
@picike1: Egyszer csak feltűnt egy fiatal – akkor még gyönyörű – lány, aki azzal vált ismertté, hogy akkori párja, Damu Roland színész (a lány elmondása szerint) bántalmazta. A zaklatott, csinos, fiatal hölgyet nem más, mint Andy Vajna kezdte el vigasztalni. Ez annyira jól sikerült, hogy végül kimondták a boldogító igent.
human
Lopott. Meglopták. És körbe is értünk.
Eladott Ország
Egy falusi gázszerelő, Mészáros Lőrinc csodás meggazdagodása kellett ahhoz, hogy a társadalom elfogadja a mértéktelen lopást. Ő kellett ahhoz, hogy a népesség nagyrésze beletörődjön a NER tolvajlásába és azt mintegy megszokottként el is fogadja. Ha valaki a NER tagjaként milliókat, százmilliókat, de akár milliárdokat lop el a közvagyonból, mára már normálissá, elfogadottá vált. Nem kapjuk fel a fejünket többé eltűnt milliókra és milliárdokra, hisz ez a mindennapok részévé vált. Már nem érdekel bennünket, hisz elkönyveltük minden politikus lop. Ki többet, ki kevesebbet, de lop. Ma már ezzel ellentétben arra kapjuk fel a fejünket, az válik hírré, ha valaki ugyan megtehette volna, de mégsem lopott. Ez ma már önmagában megbecsülendő, elismerésre okot adó megnyilvánulás. Ne csodálkozzunk, ha fosztogatják Andy Vajna sírját, sajnos a dolgozói szegénységben is jobban teljesít az ország, dobogós helyünk van Európában.
parasutyo
occón eladó kiccit használatos prosztata, zsírmáj jóféle wiszkibe és brandiba áztatva és szivarfüstre akasztott 50% kapacitásal üzemelő tüdő... híjjatok megalkuszunk okosba... 200/9085366589
horseman
@Shikari: Meglátszik miért tart ez az ország ott ahol, védik a temetői fosztogatókat. Van ehhez még mit hozzáfűzni?
Csizmás Kond
...miért nem csak a csikket dobták a sírra...azok ma is ott lennének.
na de komolyra fordítva a szót...magyar viszonylatban nem dobálunk vagy rakunk a sírra semmit a koszorúkon kívül, mert az már szemetelésnek számít és egyben a halott meggyalázásával.
Milyen volna ha mindekinek a kedvenc akármijét a sírjára dobálnák...pl Tüncikének majd tele lesz a sírja műfasszal és kotonnal ?
Sámannus
Azon csodálkoznék, ha nem fosztogatnák. Az ő élete is ebből állt, védje meg magát mint eddig!
RonaGyuri
a másik
"Máris elloptak félmillió forintnyi szivart Andy Vajna sírjáról"
cikkhez beleírtam a szakértői véleményemez! =))
Sámannus
@durbincs: Tudom te melyik végét irigyled, legyen hozzá szerencséd.
tulipan
@durbincs: Mindannyian tudjuk már, hogy te melyik végét irigyled, legyen hozzá szerencséd.
csa-csa
undorító sírgyalázás!! Ti sem örülnétek ha hozzátartozóitok sírját rabolnák, csak mert utálják őket!
tulipan
@durbincs: Kollegád a herélt Shikari!
Eladott Ország
@horseman: @Shikari: Ők meg az országot fosztották ki, hogy Európa szegényháza lettünk, mert jobban teljesít. Nálunk a legkevesebb a minimálbér! Van mire büszkének lenni, meg a nagylóf@szt!
Sámannus
@csa-csa: Láttál már MAGYAR embereket CSIKKET szedni? Én már láttam és ezért nem is csodálkozom. Ez nem hullarablás, hanem egyeseknek hétköznapi harca a nyomorral. Ez csak egy huszarangú probléma, ha azt egy sírtól viszik el. Attól sokkal súlyosabb probléma a nyomor, amivel a ner nem foglalkozik. Tetű mind aki mást magyaráz ebbe a dologba.
Eladott Ország
@horseman: @Shikari: Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban. Így elég távolinak tűnik, hogy beteljesüljön Orbán Viktor álma, az ország lerablásán kívül.
hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban
vacsi
Szó sincs semmiféle temetői tolvajról! Tisztelői az emlékére elszívnak 1-1 szivart, az erre a célra kihelyezett készletből. Volt egy ismerősöm, aki a részeges férje temetésén pálinkával kínálta a megjelenteket, a férje emlékére.
horseman
@Sámannus: A szegénységről nem Vajna tehetett, és azzal senki nem fog jobban élni ha sírokat fosztogat. Mindenki aki mást magyaráz ebbe bele az a tetű...
horseman
@Eladott Ország: Minimálbért azok kapnak akik megelégszenek ennyivel, feljebb mindig vezet az út csak akarni kell.
kokopelli
@csa-csa: ...vannak a kommentelők akik ilyen ß@rságokkal vezetik le a frusztrált-
ságukat itt is! Ignorálni kell őket,mert ők sem tudnak sokkal több konkrétumot,mint
amit a két oldal megszellőztetett! Ki nem fogadta volna el mint "menekült", az Orbán
ajánlatát akkor,amikor az USA-ban krőzusként élt,és lóvé nélkül ide jött??
egyember
@sokanvagyunk: Nehogy bombát helyezzenek el (koszorú helyett.
Sámannus
@horseman: Tévedésben vagy. Ne várd, hogy a luxust mindenki megadja neki. A nyomorékok nem néznek ilyen apróságot. Van olyan is aki nem is ismeri. Ki az az Andi?
horseman
@Pálinkafőző Rézüst: Nem értem mi az hogy entero, vagy miként kapcsolódik a témához vagy hozzám, de gondolom te tudod. Sajnos én nem.
Sámannus
Egyébként ez tipikus fidesznyik húzás aki már nem tudja magát megvédeni annak annyi is.
Vége van mint a botnak, a beszédek elhangzottak, a szertartás megvót, a flancos vacsora is és a hálás utókor gondoskodik róla a maga módján.
kakambuki
Ugyan már, Andy boy egy igazi gentlemanus. A halála után is gondoskodott a szivarozók társadalmának szegényeiről!
csipetke
@papa.49: 10:40 ...a nemtomhány centis műszempillákról má' ne is beszéljünk.
csipetke
Arra kiváncsi lennék,hogy ugyan ki találta ki,hogy szivart vigyenek a sírjára.Nem sok esze volt az illetőnek,mert ezt előre lehetett látni,hogy a szivarok nem fognak sokáig ottmaradni.
colibri
@csipetke: Olvastam valahol, hogy a RENDEZŐSÉG hívta fel a figyelmet, hogy a meghívottak fehér sznű virágot vagy szivart vigyenek búcsúzóúl! Ha kamera nem vette, nem tudják beazonosítani, hogy kik vitték el. Azt is olvastuk, hogy ahogy vége lett a szertartásnak, 1 jó óra múlva már hiányoztak a sírhelyről a szivarok. Akkor pedig gyanítható, hogy azok a dolgozók tehették, akik elhordták a székeket, gázlámlápákat és elbontották a fedett pagodát. Egy biztos, Vajna már nem tudja elfüstölni azokat. Örök igazság, hogy lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. Ez van!
Lepényleső
Halálában teszik mások,amit másokkal tett életében?
tulipan
Aki kitalálta a a szivarokat a sírra, ugyan olyan észkombájn, mint az összes narancsos hiéna!!!
idppp
Elítélendő, piszok dolog a sírfosztogatás, az elhunyt emlékének meggyalázása, akármilyen mocsok, szemét ember is volt! Egy ilyen cselekedet nem lehet revans arra, hogy Vajna hány milliárdot lopott a magyar néptől, hiszen annak jó részét le kellett adnia! Nem a két szép szeméért tehette azt amit akart a kaszinók nyereségével, a filmesek pénzének politikai jellegű, pofára történő elosztásával! Igaz, kaptak a jó magyar filmek is támogatást, de mennyit? Aprópénzt, és most verik a mellüket, hogy erre meg arra is adott, mintha szívességet tett volna
és a saját vagyonából szponzorálta a szakmát, és nem a mi adónkból!
advocat
Szerintem azok a szivarok - legalább is igazi szivarozóknak - már nem érnek semmit. Egy kis pára és annyi. Emlékül? Annak meg furcsa! Viszont van aki egy jobb csikknek is örül. Mai árak mellett?
Eladott Ország
@advocat: Ellenben például megütközve siránkoznak a Borstól az Origóig, hogy megjelentek a tolvajok Vajna sírjánál. Azt írják, hogy míg pár napja több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, melyeket a barátok, tisztelők hagytak ott, tegnap már alig harminc volt ott. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint. Nahát, bazmeg, tényleg? Lopnak a pórnépek is? Amikor kamionszámra viszi a regnáló hatalom a közpénzt, akkor kussoltok, az nem bűncselekmény, az hazafias kötelesség. Amikor Vajna sírjáról elviszik a kubai szivart, akkor világvége van. És nem, egyik sem normális, mindkettő gyalázat, csak hát efelé halad az ország. Amikor az elitnek nevezett politikai bűnbanda szalonképessé teszi a lopást, akkor előbb-utóbb ez lesz a minta, a követendő példa. Nem csak a verbális erőszak terjed, mint a pestis, hanem ez az erkölcstelenség is sikk lesz és menő. Legalább kussolnátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.