Néhűny nappal a populista olasz Matteo Salvini után Orbán Viktor a szélsőjöbboldali osztrák Szabadságpárt elnökével tárgyalt Budapesten. Sietett is leszögezni: a néppárti csúcsjelölt alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére. Körvonalazódik a populista tengely az EU-ban.

A néppárti Orbán szerint a Néppárt csúcsjelöltje, Max Weber alkalmatlan – a populisták felé sodródik a Fidesz

Baráti tárgyalásokon vagyunk túl. Értékeltük a kétoldalú kapcsolatok kérdését, amelyet rendezettnek és sikeresnek tekintetünk. Fontosnak tartottuk a gazdasági kapcsolatos kérdését, amelyet fejleszteni szeretnénk" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Heinz-Christian Stracheval, Ausztria alkancellárjával tartott sajtótájékoztatóján.

Fontos része volt Orbán Viktor szerint a tárgyalásoknak a határvédelem és a migráció kérdése, mert a magyar kormányfő szerint Magyarország Ausztriát is védi a határkerítéssel. Szerinte Strasche személye kellett, illetve a baloldali osztrák kormány leváltása, hogy erre ráébredjenek Ausztriában. De persze nemcsak a kerítésről volt szó:

Mind a ketten változást szeretnénk Európában. Nem akarok kényelmetlenséget okozni a vendégünknek, de mégis Ausztriára kell hivatkoznom. Azt szeretnénk, hogy az európai politikában olyan változások történnének, mint Ausztriában, ahol a jobbközép a jobboldallal fogott össze.

Orbán szerint az európai baloldal reménytelenül bevándorláspárti, nyíltan és egyértelműen az, éppen ezért az európai jobbközépnek még inkább jobbra kell fordulni. A jobbközép pártok nem működhetnek együtt, ehelyett a jobbra való nyitás napirenden

Minden stratégiai kérdésben egyetértés mutatkozott az FPÖ-vel

– mondta végül Orbán.

Strache az együttműködés garanciájának nevezte Orbán Viktor személyét több területen, és az egekbe dicsérte a magyar miniszterelnököt.

Strache arról beszélt, hogy a Néppártnak felül kellene vizsgálni a hazafias pártokkal való együttműködési hajlandóságát, kijelentette:

föderális európát akarunk, a hazák Európáját.

Orbán később kijelentette: a pártszövetségek csúcsjelöltjei – így a Néppárt jelölte, Max Weber is – alkalmatlanok az Európai Bizottság vezetésére.

Az uniós pártcsalád bölcseinek tanácsáról szót nem ejtett, ugyanakkor elmondta:

ha a Fidesz kisebbségben marad a Néppárban, akkor nem szabad ott maradnia.

A Manfred Weber támogatásától való visszalépésre vonatkozó kérdésre Orbán kijelentette:

Radikálisan új helyzet, ez Weber úr döntése volt, de nekünk magyaroknak tudomásul kell vennünk. Keressük a megfelelő jelöltet.

Orbán az idevágó kérdésre, miszerint tehát a Fidesz meggondolta magát, és mégsem támogatja a Néppárt csúcsjelöltjét, azt mondta, Weber jelentette ki, hogy nem kér a "magyarok" szavazataiból.

Nekünk jó lett volna Weber bizottsági elnökjelölt, de ő jelentette ki, hogy nem kér a magyarok (sic!) szavazataiból. Ha valaki így megsért egy országot, utána annak az országnak a miniszterelnöke nem szavazhatja őt meg. Ezt a demokrácia és az erkölcs szabályai is tiltják, és ebben egyetértünk Weber úrral: nem lenne helyes, ha a magyarok szavazataival lenne bizottsági elnök.

A valóságban Weber azt mondta: ha a Fidesz szavazatain múlna, hogy megszerezze a Bizottság elnöki posztját, akkor inkább lemondana róla. Természetesen szót sem ejtett sem Magyarországról, sem a magyarokról.

Forrás: index.hu

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Hát persze. A Felcsúti more szerint rajta kívül mindenki alkalmatlan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: a populista az,ki hazudik ! te nem így tanultad az egyetemen? :) mikortól és kitöl van neked jogod,valakire kit nem is ismersz,azt mondani,hogy nulla? mert nincs a kertvégében stadion ?
dodóka
Hát persze. A Felcsúti more szerint rajta kívül mindenki alkalmatlan.
Csizmás Kond
Ez már akkor kiderült amikor kijelentette, hogy nem kér a magyarok szavazataiból...
Aki ennyire öntelt az nem alkalmas vezetőnek.
Clavigo
@Shikari: Meséld már el nekem te bozgor,,hogy ez a Telefingott Búvárruha mire alkalmas ??
ittott
igen. OV szerint alkalmatlan, mert Weber egyértelművé tette. nyista lopás. nyista felelőtlen vádaskodás. nyista hazudozás. Főleg nem EU-s pénzen EU elleni támadás.
tudode
És akko ide nekem Buda, az EU adófizetőktől csak a lóVÉKÁJA annak akin a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGA is úgy líg, lóg rajta mint TEHÉNEN a gatyó:
.
uploads.disquscdn.com/images/1f91434ea22d7e442f4f52062c32ef2bb6cc127a40bf01213e9af8a789d2dd6e.gif
.
Mi kéne még, ha VONA!
csak úgy....
@1magyar: csodálkozol,hogy 30.000 ft böl tengödsz a dolgos éveid után ? a külpolitika helyett ha a belpolitikát választod és ott keresnél választ a kérdéseidre? ezzel a migrizéssel ,gondolod anyagilag gyarapodsz ? hülye migri legyen a talpán,kinek a te vagyonodra fáj a foga..., oszt templomba meg mikor vótá utoljára? azért,mint pogány a katolikus európát védeni ?
Clavigo
@Shikari: A fitymasz-konda jól fog mutatni a szalon nácik között,,, Ez a Bugris meg néha elrohan Kínába,,komcsi emlékműveket koszorúzni,,jövet-menet meg lepippantja Putyin Gazdát ( de csak az íze miatt ,meg némi kölcsönért ),,oszt jó napot. ...Érdekes felállás,,nem igaz bozgor ?
csak úgy....
@Shikari: tibi,te csótány vagy és nem hazafi! pöcsvakargatától és naponta a propin,másokat inzultálni ,-ettü még senki sem hazafi!
csak úgy....
@1magyar: téged , az orbán kormány az értelmi szinvonalad után fizet! köll a pénz,hogy a török,ukrán,kínai vendégmelosoknak legyen fürdöszoba és szekrénysör...
Eladott Ország
Egyértelmű, hogy már tudja, hogy ki lesznek baszva, ezért támadja most már minden fronton az EPP-t. Ha a cél az hogy Európa leggyűlöltebb putrija legyünk, jó úton járnak. Aki így tarja a kést evés közben, az talán alkalmas miniszterelnöknek?
uploads.disquscdn.com/images/765d77e6782535e40e000b2ed2688b97ba0f2eab037390f05a2a0055863076b0.jpg?w=600&h=307
Milyen szép lesz, amikor Le Penékkel összeborulva ünnepeljük majd jövőre Trianon centenáriumát...remélem, körbehordozzák majd Clemenceau (vagy Vix) bebalzsamozott jobbkezét. Hogy b@szná valaki végre úgy istenigazából nyakon ezt a büdös kis gecit...
Qqberci
A Néppárt csúcsjelöltje szerint O1G egy hazug s@ggfej...
nemfideszes
@Csizmás Kond: Nem a magyarokéból, csak az agyhalottak által delegált fideszes gyökerekből, akik Putyin utasítását követve szét akarják verni az Uniót. Önteltebb alakot pedig az idióták által istenített, magát Európa, mit Európa(!) az egész világ, első számú politikusának tartó, várban pöffeszkedő, dagadt kis törpe cigónál keresve sem találhatsz!
nemfideszes
@Shikari: Már megint sikerült kiszöknöd a vigyorgóból?! Ejnye, ejnye nem lesz ennek jó vége!
nemfideszes
@1magyar: Te már csak tudod!... csak ne jönne mindenki szembe az autópályán!... de hát mikor is zavart ez titeket...
1magyar
@nemfideszes: Te is csak tudod mi? De titeket nem zavar, hogy nálatok megy mindenki szembe?
csak úgy....
@1magyar: az ukrán,török,russzki , kínai migráncsról mit tartasz? azok gyühetnek vagy sem? tanulod már a nyelveket?
Csizmás Kond
@nemfideszes: " Nem a magyarokéból..." Most akkor aki a fideszre szavaz az nem magyar ?
creativehun
A Fidesz..orbánnal együtt már rég nem sodródik a populizmus felé..mert ott van. Megérkezett. Egyébként fidesz kollaboránsoknak ajánlanám ,hogy nézzenek utána ..ebben az olvasatban mit is jelent a populizmus szó.." A populizmus politikai fogalom, lényegét tekintve: mesebeszéd. A populizmus megtévesztés, megvalósíthatatlan ígérethalmaz hangoztatása, olyan szöveg, amit szívesen hallanak a választók, de a - többnyire hataloméhes - politikusok nem veszik komolyan, választási kampányfogásnak tekintik. A populizmus árát a félrevezetett választók fizetik meg. ...Nos...Magyarországon ..sajnos..a populizmus termékeny talajra hullott...az egyszerű,könnyen manipulálható választópolgárok fel sem fogják...nem,hogy megértenék...mily aljas,becstelen módon befolyásolja őket egy szűk hatalmi réteg a saját...mérhetetlen ..gazdagodása érdekében.
Jozefina
orbán vergődik, mint hal a hálóban. Eddig érdekes módon Weber seggét nyalta, most egyszerre nem ízlik??? A Néppártból így is úgy is ki lesz rúgva!!!
justhpeter
@Shikari: 16:37: Orbán annyira jó vezető lenne Weber helyett, három nap után nem lenne gond az Unió pénzeinek szétosztásával., mert a pénzek már a második nak Lőrinc barát számláin lennének. Aki a manyup magáévá tételén szerzett gyakorlatot, annak ez nem lenne kunszt.
creativehun
@Shikari: A liberálfasizmus egy egyedülálló, rövid szó arra, hogy "nem tudok normálisan érvelni, egy senki vagyok, de én nem tehetek róla, ezért mindenki mást okolok, mert csak"...ezt leszámítva maga ez a megerőszakolt szóösszetételt is ideológia zsákutca hisz az összetett szó két szava egymás ellentétei. Egy fasiszta nem lehet liberális..és egy liberális nem lehet fasiszta..ezt és még sok más egyéb kierőszakolt szóösszetételt..a fidesz dobta be a köztudatba...egyéb érvek hiányban.Nekik ez az érv...mint ahogy a programjuk is kimerül ..a Soros,migráns,Gyurcsány szavak mantra szerű ismételgetésében.
csak úgy....
@1magyar: ha a váladra borulva elsírnám néked,hogy mennyi az én nyugdijam,akkor valagba is rúgnál,hogy mitöl bömbölök...,jobb ha titokban tartom és te meg nem játszod meg magad,azzal a havi 30.000 el! nem értem,hogy te ebböl a lehetöségböl masokon sajnálkozol,ha csak nincs valami fekete meló a rozoga nyögdij mögött!?
csak úgy....
@durbincs: kuss ebi, egy tóban vótunk ikrák?
csak úgy....
@Csizmás Kond: lökött cirmos! nem a bayer zsóti mondta,hogy aki NEM! a fideszre szavazott az nem magyar!?
taknyán,nyálán a pátkányokat,nem a zsóti akarta rángatni ?
tudode
Megtekintve ennek az ESKÜSZEGŐNEK a mai sajtótájékoztóját Heinz-Christian Stracheval, arcpirító az a megnyilatkozása, hogy ŐT A MAGYAR NÉP VÁLASZTOTTA meg abbéli közjogi tisztségét is LEJÁRATVA, amely nem is illeti meg azt, aki a KORRUPCIÓ királya, és KILENCEDIK ÉVE alkotmányos válságban rázza a rongyot!
.
Ami a megválasztását illeti, a NER gombnyomogatók EMELTÉK ARRA A MAGASLATRA, amelyről nagyon nagyot lehet zuhanni a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁRA:
.
Tehát a NEMZET PECÁSA javaslatára:
.
---- Történelmi rekord: Orbán Viktor negyedszer lesz miniszterelnök
.
www.origo.hu/itthon/20180509-orban-viktor-negyedik-megvalasztasa.html
.
"""" Immár negyedszer választja meg a magyar Országgyűlés Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ha a Fidesz elnöke kitölti a mostani ciklusát, akkor abszolút rekorder lesz, mivel megelőzi a 14 és fél évet hivatalban lévő Tisza Kálmánt. Felidézzük, hogy korábban milyen körülmények között választották meg Orbán Viktort. A miniszterelnök már négy éve is arról beszélt, hogy nem akar bevándorlást támogató politikát, pedig akkor még viszonylag távol voltunk a 2015-ös migránsválságtól."""
.
Arról nem is szólva, hogy TIZEDIK ÉVE a párttitkári VASKALAPJÁBAN nyomja a választási hetyempityet!
justhpeter
@durbincs: Hogy lehet Junckert Orbánnal összehasonlítani. Juncker "beteg" lesz, kialussza magát és újra a régi, ha Orbán "beteg" remény sincs arra, hogy valaha ismét normális lenne.
csak úgy....
@justhpeter: Lám itt a válasz és az igazi különbség a néha részeg és sosem józan politikus között!
Mellesleg Juncker, hót kotta részegen ,anyanyelvi szinten angolt,németet és franciául beszél!
nemfideszes
@1magyar: Én a demokrácia és a tisztesség "országútján" haladok előre, aki szembejön az nem demokrata, és nem tisztességes...
Van még kérdés?
nemfideszes
@Csizmás Kond: De magyarok, de nem is belőlük nem kér Wéber, hanem az általuk támogatott köpönyegforgató, a hatalomért bárkit eláruló, Putyin csicska, tolvaj bandából.
Amúgy nem én mondtam 2002-ben, hogy a "haza nem lehet ellenzékbe"... ergo csak a fideszes lehet magyar.
Ahogy ezt sem én mondtam:
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”
bencemacska
@csak úgy: ma, 18:17
Segget nyalni magyarul is lehet!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Egyébként Weber nem a magyarokból nem kér csak a fideszből, és főleg a csutiból. A fidesz pedig messze nem egyenlő a magyarsággal! A nemzetiség álcája mögé bújtak, csak hogy azt mondhassák, hogy a magyarokat támadják, miközben valójában csak őket kritizálják!
bencemacska
@nemfideszes: ma, 19:44
Marine Le Pen O1G-vel együtt befogadja a "rejtett tartalékot is?
csak úgy....
@bencemacska: Mikor volt a szélsö jobb válogatós? ...persze ez balra is érvényes.
Grafix69
lehet oda is Mészáros Lölövicset rakná:)
bencemacska
@csak úgy...: Nem véletlenül emeltem ki a "családbarát" Le Pent. Ő biztos nem fogadja el, hogy OV dirigáljon neki! Nála ő is csak csicska lehet.
verőce21
Nem fog Orbán és a Fidesz a szélsőjobbosok frakciójába beülni az EP-ben. Attól, hogy alkalmatlannak tartja Webert, csak azt akarja kifejezni, hogy más vezetőre van szüksége a Néppártnak.
verőce21
A Fidesz középre helyezkedik a politikában, a szélsőjobbosok között nincs keresnivalója. Az Európai Parlamentnek felül kell vizsgálni az álláspontját a nemzetállamokat illetően. Ezt egy szélre helyezkedett frakcióban eleve halott kezdeményezés.
csak úgy....
@durbincs: van egy jó hírem számodra, ebikém! ha tudunk idöt egyeztetni,akkor ki is nyalhatod ...
csak úgy....
@verőce21: 21:02 erre fogadni is mersz vagy megint okoskodsz ? ...fidesz meg a közép :) a humorodnál vagy?
verőce21
@csak húgy...: Én így tartom helyesnek és működőnek. Megnyerni egy nagyobb pártot a szándékodnak, és mellé csatlakozhat akár a kisebb szélsőjobb is.
Hát nem igaz, Hugyos koma?
csak úgy....
@verőce21: a hugyos maradhat de a komát kikérem magamnak! komád ám néked a durbincs meg az urológus.
papa.49
Már tudja sehol nem lesz a néppártban, most táncolja a ,,hattyú halálát,, hátha hoz valamit a konyhára !!!
Még hogy ő neki nem jó a Weber, a frakciónak TE NEM VAGY JÓ CSUTITETŰ !!!
Mehetsz a francia banya szárnyai alá, mert ott is csak GYALOG LESZEL finoman szólva !!!
papa.49
@durbincs: Küldjek egy új lemetz mert ez már nagyon recseg fejetlen ???
verőce21
@csak húgy...: Háááá...Háááááá...Hááááá...!
Már megint mellé beszélsz!
Az urológusra neked van szükséged. Durdincs pedig a tükörképed!
papa.49
Találj már egy másik lemezt te szerencsétlen fejetlen, eszetlen farok !!!
Igaz hogyan lenne eszed ha fejed sincs )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csipetke
Szerintünk meg orbán az,aki semmire se jó,,,,még talán a macskára féknek...
1magyar
@csak úgy...: tegnap 16.51-re: Éppen a 30.ezres rokkant ellátás miatt sosem szavaznék a fideszre ha nem lenne migránsellenes.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Na látod, Te Mócországi, szaros pofájú Halfarok, a Ploestibeli, denevérszaros és pisiszagú bányakecód mélyéről, ide picsogó,jó alaposan hitelkártyákkal kitömött, narancsos seggnyaló, ezt, részben a TE közreműködéseddel, meg is tette!
www.google.com/search?q=m%C3%A9mgy%C3%A1r&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=hIP3O863RP_48M%253A%252C8eNaYU_zRRSgZM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQqDR9EgdPpyt06YF-yyFqwFsQswA&sa=X&ved=2ahUKEwiT36fG1YjiAhUu_CoKHU5CBqwQ9QEwBHoECAkQCg#imgdii=Mfs9hSP4nFmy3M:&imgrc=f2v6nkS4bZmt1M:&vet=1
Csizmás Kond
@csak úgy...: Patkány az aki nem tud viselkedni, kommunikálni csak az ilyen jelzők használatával éri el, hogy beszéljenek róla.
Én a fideszre szavazok, és tartom olyan becsületes igaz magyarnak magamat mint te vagy bárki...és ki tudom fejezni magam anélkül hogy valakit lepatkányozzak vagy legecizzek, mert a magyarságommal velejár a magyar beszéd tisztasága és szépsége is.
tulipan
@durbincs: Éppen ellemkezőleg, a hülye narancsos nagyseggű, éppen ezzel segített Webernek! :)))
Csizmás Kond
@nemfideszes: Nagy a szád...de csak itt... mert olvasgatva a beírásaidat akár a napraforgó...
amúgy mindig a tetű az aki igyekszik megölni a gazdanövényt.
tulipan
@Csizmás Kond: Tényleg? Még jó, hogy kifejtetted, különben nem tudtuk volna, Görényke!!!
Csizmás Kond
@tulipan: ...Hát tényleg nem a tudásotokról vagytok valakik...
ittott
@durbincs: igen korlátaim vannak. sehol sem látok egy tisztességes,,becsületes fideszest
tulipan
@Csizmás Kond:Még jó, hogy egy ilyen narancsos senkiházi pofázik, ilyesmit! Hahahha :))
Csizmás Kond
@tulipan: Senkiházi a fajtád aki nem tudott megnevelni.
creativehun
@Shikari: Csak az tud ennyi csacsiságot összehordani aki értelmes ember vagy...ergo..én téged egy értelmes embernek tartalak...akkor is ha ideológiailag nem egy véleményen vagyunk. Így aztán bízom benne,hogy pontosan tudod..a liberálfasizmus egy nem létező dolog. Ellenben az orbáni populizmusra hozok fel pár példát... az állampolgárok azt akarták hallani,hogy a gaz MNYP igazgatók ellopják a pénzüket és abból dőzsölnek...ez persze hülyeség volt...de Orbán remekül megolvagolta ezt a helyzetet és elhitette az arra fogékonyakkal,hogy mejd Ő megmenti ezektől a gaz igazgatóktól a pénzeket...nos...ezt sikeresen meg is tette...annyira,hogy azóta se híre se hamva...aztán az emberek azt szerették volna hallani,hogy ez majd magánszámlákra kerül...ezért hát bejelentették,hogy eze nyomon követhetően,egyéni számlákra kerülnek...had örüljön a nép...aztán azóta kiderült,hogy ez sem igaz...az a pénz elolvadt nyom nélkül. Majd jöttek a gaz migráns hordák akiktől rettegni kell...mivel a lakosság jelentékeny részében ma is él az idegen gyűlölet...bármi is legyen annak tárgya...faji,nemi,bőrszín vagy vallási...a magyar az már csak olyan,hogy zsigerileg utál mindenkit...a zsidókat az arabokat a négereket a cigányokat a kivándorlókat a bevándorlókat...a melegeket...tök mindegy csak valakit utálhasson akire rá foghatja ,hogy felelős az Ő kis elbaszott sorsáért a saját lelki nyomoráért..így hát a magyar nép elkezdte gyűlölni Sorost,,a migránsokat..és mindenkit akire populista módon a kormány rámutatott. Orbán hét pontos akciótervet hirdetett és a migráns kártyát lobogtatták fideszes sajtóorgánumok és politikusok...mint a középkorban a véres kardot...eközben idehaza lakhatási támogatást folyósít a kormány ezeknek az embereknek. A keresztény,nemzeti eszmékre hivatkozik...közben meg magasról tesz ezekre.Most épp az MTA lenne a lenyúlható konc amiből hasznot remélnek a későbbi Uniós támogatások miatt...emiatt aztán bedobta a köztudatba ,hogy felesleges szakok működnek stb stb...igaz ezt nem tudja...
nemfideszes
@Csizmás Kond: Pontosan mért is "nagy a szám"?!
Mert leírom az igazságot. Egyébként a múltkor adtam helyet, és időpontot aztán bekushadtál...

Mért is lennék én a "napraforgó"?
Nem voltam besúgó...mint a csuti g..i
Nem voltam KISZ titkár... mint a csuti g..i
Nem voltam Soros ösztöndíjas... mint a Sorosozó csuti g...i
Nem voltam "csuhások térdre imához"-t kiabáló liberális... mint a csuti g..i
Nem akartam az országot bevándorló országgá tenni... nem úgy mint a csuti g..i 2001-ben :"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben..."
Nem vagyok és nemi is voltam Putyin seggnyalója... nem úgy mint a csuti g...i, aki nem is olyan rég még ezt mondta :"Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni."
De főleg nem vagyok a demokrácia ellensége... nem úgy mint az illiberális csuti g...i

Szóval ki is a napraforgó hülye gyerek?

"mindig a tetű az aki igyekszik megölni a gazdanövényt"

Ezt nagyon jól látod, a gazdád folyamatosan mocskolja és uszít az EU ellen, miközben két kézzel tömi a saját, és családtagjai zsebét az EU által fizetett milliárdokból...
nemfideszes
@verőce21: Pedig kénytelen lesz... és ezt kizárólag magának köszönheti!
nemfideszes
@verőce21: Szóval hirtelen azt a Webert tartja alkalmatlannak a "pávatáncos" akiről nem is olyan rég még így nyilatkozott:
"Mi Weber mögött sorakozunk fel. Köszönjük, Manfred, hogy a választási kampányunkban, 2018 tavaszán eljöttél Magyarországra, és támogattál minket. Mi egy olyan embert tisztelünk benned, aki mindig tudja, mikor van ideje a vitának, és mikor van ideje az egységnek. Sok sikert kívánunk neked!”
desir62
@Shikari: Az EU-s pógárok ezt nem így látják.
nemfideszes
@1magyar: 06:18
1. Ha "migránsellenes" akkor mért engedett be több tízezer migránst, jó pénzért?
2. Inkább éhen halsz és rettegsz egy olyan dologtól ami téged nem is érint és soha nem is fog, ahelyett hogy józanul gondolkodnál.
desir62
@Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: @Shikari: @verőce21: Ennyi idióta fitymaszopost ritkán látni egy rakáson.
Hol vagy pegero,és durbincs?
nemfideszes
@1magyar: Elvették a nyugdíjvagyont - De a migránsok
Elvették a szociális juttatásokat - De a migránsok
300 ezer közmunkás - De a migránsok
1400 milliárd stadionokra - De a migránsok
évi 32 ezer kórházi halott a rossz eü. ellátás miatt - De a migránsok
Negyedmillió éhező gyerek - De a migránsok
Emigrált 12 ezer orvos - De a migránsok
Elmenekült 200 ezer fiatal - De a migránsok
Elmenekült 350 ezer felnőtt - De a migránsok
130 ezer forintos ukrán nyugdíj - De a migránsok
Mészáros megvette fél Magyarországot a Balatonnal - De a migránsok
700 üres háziorvosi praxis - De a migránsok
3200 milliárd Paksra - De a migránsok
550 milliárd soha meg nem térülő kínai vasútra - De a migránsok
450 milliárd letelepedési kötvényekre - De a migránsok
7000 milliárddal nőtt az államadósság - De a migránsok
Ezrével teszik utcára a családokat - De a migránsok

Már ha nem haragszol, meg is érdemled, hogy felkopjon az állad!
tudode
Ugyan az EGYPÁRT RENDSZER alapkövét bebetonozta a SZIKLA SZILÁRD alapkövecsKÁJÁVAL, sőt KIRAKTA az "alaptörvény asztalKÁJÁRA" a JELLEMHIBÁS., szarkabőrbe bújt csúszómászó, aki az EP-ben 2011 óta a szőnyeg alól azt SZISZEGTE/TI, aki ŐFÉNYESSÉGÉT kritizálja, az a .. m a g y a r .. n é p e t ..báncsa!
.
Történelmi esélyt szalajtott el, saját magának köszönhetően, mert valamikor, hajdanán a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE VOLT!
.
És összelittyentette NYOLC ÉVI speKULÁLÁS után az EGYPÁRT RENDSZERÉT, amelyet ha kedvére van Weber, ha nem VÉGIG KELL csinálnia, akkor is, ha a BIRKA NÉP összecsinálja magát!
.
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
EgészSEGGÜNKRE/SEGGÉRE! Ez lett az ERDŐNYI hatyapotyi "eredménye"!
nemfideszes
@Shikari: "MANYUP- úgy tudom, nem volt kötelező kilépni. Azt mondták, aki benn marad, nem kap állami nyugdíjat. Miért léptek ki? Maradhattak volna"

Aha, az a több millió amit a MANYUP bevezetése előtt és után befizettek az állami rendszerbe, pedig ment volna a kukába (fideszes zsebekbe)... persze így is az lett a sorsa
És hova is tűnt a 3000 milliárd? ja hogy ide: civilhetes.net/szivek-norbert-es-az-ellopott-nyugdijvagyon meg ide: hvg.hu/itthon/20151125_Schmidt_Maria_BIF_nyugdijvagyon_manyup_
Hol vannak a beígért egyéni számlák?... ja, hogy megint csak hazudtak
De ami a legfelháborítóbb, hogy állami intézményeknél defacto megmondták az alkalmazottaknak, hogy vagy visszalépnek az államiba, vagy másnap be se jöjjenek dolgozni... szóval elhúzhatsz a 3.14csába ezzel a "nem volt kötelező" dumáddal !
nemfideszes
@Shikari: A liberalizmus a szabadságról, a fasizmus az elnyomásról szól. A liberalizmust pedig csak azok mossák össze fasizmussal, akik tudás, tehetség, szorgalom híján nem képesek boldogulni, előre lépni, az ilyen rendszerekben. A boldoguláshoz szükséges képességek hiányától érzett flusztrációjukat pedig a rendszerre vetítik ki, mondván a rendszer nyomja el őket.
Az ilyen emberek a diktatúrákban érzik jól magukat, mivel a diktatúrákban a tudással ellentétben csak a hűség és a seggnyalás számít, így egy buta bunkó gázszerelőből is lehet milliárdos...
Aki Én
@Shikari: ,,Populista az, aki a szavazói érdekét képviseli a pénzhatalmi árulók ellenében."
Szép megfogalmazás, de az eredeti sem rossz. Ajánlom figyelmedbe, mert tökéletesen leírja orbán aljas rendszerét.
Te meg megint bekaptad a horgot.

,,A populizmus a nép bizalmának megszerzéséért - kivitelezhetetlen lózungokkal - operáló irányzat, ahol a nép óhajai örökre csak óhajok maradnak. Emiatt rendszerint negatív értelemben használt kifejezés.
A populizmus a körülötte zajló eseményekre és tényekre nem kellően odafigyelő emberek politikai irányzata.
A populista a választók bizalmának megszerzéséért, gyakran kivitelezhetetlen ígéretekkel operáló irányzat. A populizmus bizonyos nézetek szerint a népet egy, kizárólag a saját érdekeit szemei előtt tartó (szűk) hatalmi elit elnyomásban tartja, megfosztja a hatalomba való beleszólástól. A populizmus politikai fogalom, lényegét tekintve: mesebeszéd. A populizmus megtévesztés, megvalósíthatatlan ígérethalmaz hangoztatása, olyan szöveg, amit szívesen hallanak a választók, de a - többnyire hataloméhes - politikusok nem veszik komolyan, választási kampányfogásnak tekintik. A populizmus árát a félrevezetett választók fizetik meg."
nemfideszes
@Shikari: Igen?! Akkor a hitelesség kedvéért firkáld már ide a címedet, csak hogy tudjam hova menjek az ellopott MANYUP pénzemért és az elmaradt hozamért, ha nyugdíjba megyek!
Még egyszer megkérdezem:
Hova is tűnt a 3000 milliárd? Hol vannak a beígért egyéni számlák?
Eladott Ország
Érdekes például, hogy ameddig Sebastian Kurz szerint az EPP úgy határozott, hogy felfüggeszti a Fidesz tagságát, a sajtóhír második részében ez szerepel: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az ülést követő nemzetközi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban.
kolozsvaros.com/rovidek/ki-fuggesztett-fel-kit/
uploads.disquscdn.com/images/ca03a169a24f0bf030cc75b38d983c961d63d707b3170ef4ca8b5e17f0dcd164.jpg?w=600&h=592
Csizmás Kond
@nemfideszes: Te most gondolom azzal akarsz magadnak jó pontot szerezni, hogy a múltkor megmondtad hol vársz...vazzze...gondolod, hogy csöves vagyok, vagy bikfic, aki azzal fenyeget, hogy jössz te még a kapunk elé ???...hát nem...ha kedven szottyan téged felpofozni akkor én várlak ...de kinőttem a kölökkorból úgyhogy fenyegesd az óvodástársaidat...de ha mégis akarsz pofont ígérem, hogy megkapod...előbb utóbb.
Folytatva...hogy ki voltál azt nagyon könnyű kideríteni...tudod ma a kémprogramok elég fejlettek, szóval aki akarja az rád száll, meghatározza honnan hetvenkedsz, rááll a telódra vagy a gépedre és már megvan cím, név és még a bugyiméreted is...szóval ne ugrabugrálj mert azzal csak te veszíthetsz kölök...
nemfideszes
@Csizmás Kond: Jó pontot? Kinél?! És mire?!
Először is, te pofáztál arról, hogy "nagy a szám, de csak itt"... mint ahogy a múltkor is te erősködtél... és ahogy akkor, úgy most is adtam volna egy lehetőséget, hogy bebizonyítsd mekkora nagy csávó is vagy. De ahogy a múltkor, most is megfutamodtál. Bár kíváncsi lennék mit kezdenél egy közel 190 cm magas ex kajakos és testépítővel, de hát fő az önbizalom, igaz szőröstalpú?!
Másodszor, számítástechnikával foglalkozó cégnél dolgozom, úgyhogy pontosan tudom, hogy lehet megtalálni valakinek a digitális lábnyomát, ennél fogva azt is tudom, hogy ez egy buta pakulár képességeit, mint amilyen te is vagy, igen csak meghaladja. Amúgy qvára leszarom, hogy ki mit derít ki rólam, ugyanis nincs takargatni valóm, és minden szavamért kiállok ha kell... szóval csak hajrá!
Különösen vicces, azzal jönni, hogy mások mire képesek, főleg, hogy az ilyen képességgel rendelkező emberek nem azzal fogják tölteni a drága idejüket, hogy két "hülye" kommentelő (sajnos én is az vagyok mivel leállok a hozzád hasonlókkal vitázni) mit is írogat egymásnak.
Commenter
Nevet változtatott volna a csúcsjelölt úr orbán szerint? Mert szerintem nem Max Webernek hanem Manfred Webernek hívják...de mindegy is, a Max-nak szólítás csak egy újabb sértés kimaxolása ovi részéről. Jó helyen lesz ő a nagy hőse Salvini Matteo mellett...
Csizmás Kond
@nemfideszes: Kölök, én nem vagyok már egykilencven, csak voltam, de soha nem voltam testépítő,...hatvan három vagyok...évben... de ahogy itt kihazudoztad magad, hát biztos beleszaratnálak...láttam én már karón varja kölök.
Csizmás Kond
@Shikari: ...ugrabugrál, mint kecskeszar a deszkán...
creativehun
@Shikari: Ne viccelj már!

1 , "Mi a bajod a liberálfasizmussal? Már hogyne létezne?" ..Kérek erre egy demagógia mentes ,konkrét példát.

2,"Populistának pedig azt nevezik, aki a választóinak az akaratát teljesíti." ...Mindketten tudjuk,hogy ez nem így van.. Miért állítasz csacsiságot??? tegyük már félre a politikai szimpátiákat és csak a konkrétumokról beszéljünk.Tiszteljük meg egymást ennyivel. A populista olyan ember..aki azt mondja..amit hallani szeretnének..miközben tudja,hogy abból egy szó sem igaz.

3 "MANYUP- úgy tudom, nem volt kötelező kilépni. Azt mondták, aki benn marad, nem kap állami nyugdíjat. Miért léptek ki? Maradhattak volna" .. Mondok egy példát..aztán vagy belátod vagy sem,hogy ez mekkora gazemberség volt.Ha egy orvos azt mondja egy betegnek,hogy rákos..és csak úgy menthető meg ha levágják a bal lábát..de ez nem kötelező..Akkor szerinted a beteg mit tesz???

4, "Gyűlölet? Mert nem akarunk idegen, beilleszkedni nem akaró, terrorista, erőszakos embereket beengedni? Miért kéne? Miért kéne szeretnünk őket? " No...ez egy tipikus példa a populizmusra! nem beszélsz arról a több százezer nőről,asszonyról ,lányról akiket csak tavaly Magyarországon igazi tősgyökeres keresztény magyar flérfiaktól ért a saját családjukban erőszak...miközben egyetlen konkrét példát nem tudsz felhozni arra,hogy bizonyíthatóan ilyen történt volna migránsok által elkövetve. Összemiosod a migráns és a terrorista fogalmakat...gyakorlatilag azt a látszatot keltve,hogy minden migráns egyben terrorista is.
Ne már...legalább csináld szabályosan...miért kell érvek helyett itt is ..most is..az emberek ösztöneire hatva megopróbálni megmagyarázni valamit...amit valójában ilyen módon nem lehet.

5, "MTA- na ideje, hogy végre magyar legyen!".. Javíts ki ha tévedek...akkor az előző orbán kormányok alatt sem volt magyar??? Egyébként miért lenne attól nem magyar vagy épp magyar,hogy elveszíti az önállóságát és szolgai módon fejet hajt a kormány...erősen vitatható és mindenképp...
kereső
Csodálatos az életút, amit bejárt az elmult 30 éve alatt. Kisz-vad liberális,középre húzó néppárti/de még mindig liberális/,jobbra elhajló-populista,illiberális, kereszténydemokratának hazudott,és most a jobbszél- az új fasiszták,és újnácik.
Másoknak ehhez legalább ennyi élet kell- orbánnak elég volt röpke 30 év. És mindeközben egyik sem volt. Csak egy hatalomra vágyó Cipolla, mára csak egy pojáca- és sajnos Magyarország miniszterelnöke.
Van-e még olyan tányér, amibe nem xart bele-amelyikből előtte evett, van- e még egykori szövetséges, akit nem szúrt hátba? Egy emberi selejt.
1magyar
Az alkalmatlanság nagyon finom kifejezés, Európa vezetőiben fel sem merülhetne ez a kérdés, hogy ide arabokat, muszlimokat négereket telepítsenek a nyakunkra.
tulipan
Mi van, Te sötét @durbincs koma: Narancsos, segggnyaló-ammónia-pisi szagú seggfej Félfarok, ott a román Ploestiben, a denevérszaros bányakecód mélyén! Mit picsogsz itt össze-vissza, a seggedből?
memgyar.net/3608
tulipan
@1magyar: Há' persze, ahogy ezt Móricka elképzeli! Ehhez a kérdéshez, a jelenlegi európai vezetőségnek nem sok köze van, hiszen a munkaerő behozatalt, a különféle kormányok, a legváltozatosabb helyekről, már az I. VH. alatt elkezdték, az akkor behívott, majd később elhunyt emberek tizereinek pótlására és ez a II VH után szintén a hiányszó katonák pótlására folytatódott és azóta is folyamatosan zajlik,az elnéptelenedett települések feltöltésére !!!
nezelodo
Hát igen ugyanaz a baja Orbánnak az EU-val, mint a Kádár rendszerrel, hogy nem ő a vezetője! Képzeljük el, ha most sikerülne neki, a Habony menne a lecsóba, és a büdösödő halfarok lenne a kampány szakembere... Meható párosítás lenne, a hívek ezt is simán benyalnák.
evacica
Hát igen erre a posztra csak egy ember alkalmas és az pedig ő! Ez az ember már az önkontrollját is elvesztette, képtelen tudomásul venni, hogy hol a helye!
kereső
@evacica: Hogya mondhatsz ilyet? Ő a legkeresztényibb európai vezető.Ő európa dns-e. /nem én mondom, ő mondta./
tulipan
@Csizmás Kond: Ti még sokkal kevésbé, csak az picsóogó pofátok akkora, mint a bécsi kapu!
evacica
@kereső: Ö mindig olyan vallású amilyet az adott érdeke megkíván! A kereszténységhez meg semmi köze, ugyan úgy mint a KDNP nek mert a keresztényi szeretet a megbocsájtás és a szegények és az elesettek támogatása ismeretlen fogalom náluk! Képmutató pénzéhes banda!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Na akkor tisztázzunk egy két dolgot.
1. Rég voltam már "kölök", túl az 5. X-en... bár nem sokkal...
2. Azt hogy mit hiszel el rólam vagy mit nem, magasról leszarom, már csak azért is mert veled ellentétben nekem nem csak a "pofám" nagy...
3. Shikari balfék haveroddal egyetemben csak arra futja, hogy hazugnak nevezzetek másokat, de bizonyítékokat, hiteles cáfolatot, tényeket még egyszer sem sikerült bemutatnotok egyik témában sem... így marad az üres fröcsögésetek
4. Kaptál rá lehetőséget, hogy "beleszaras" (hű de magyartalan ez a szó) de gyáván megfutamodtál... tehát megint csak kinek volt nagy a pofája pakulár?!
nemfideszes
@1magyar: A helyzet az, hogy Európában már akkor laktak szép számmal arabok, és színes bőrűek amikor mi magyarok még a csodaszarvast kergettük valahol az Urálon túl a pusztában.(lsd. pl. córdobai nagymecset)
A 2015-ös menekültválságot megelőzően is laktak szép számmal (több millióan) muszlimok Európában.Az 500 milliós összlakosság mintegy 5-6%-a. De ez akkor neked, és sok hasonló gondolkodású embernek ez fel sem tűnt!
A menekültválság és az arra építő populista, szélsőséges politikusok propagandájának, és uszításának következtében most hirtelen ez lett a legfőbb problémátok.
A te nyakadra pontosan ki és mikor is telepített bárkit is? Származott bármiféle hátrányod 2015-öt megelőzően, abból hogy több millió muszlim és színesbőrű él Európában?
Amúgy, hogy ki is és kit telepít be Európába:
hvg.hu/itthon/20160922_letelepedesi_kotveny_garamvolgyi_balazs_afrika

... te meg rájuk akarsz szavazni mert migráns ellenesek...
nemfideszes
@Csizmás Kond: "...és ki tudom fejezni magam anélkül hogy valakit lepatkányozzak vagy legecizzek, mert a magyarságommal velejár a magyar beszéd tisztasága és szépsége is."
IGEN?!!

„Neked pedig az anyád valaga.”
„Te pedig b@szd meg anyádat !”
„.neked meg az anyád picsája.”

Az anyázás is része a "szép", "tiszta" magyar beszédnek?!
Csizmás Kond
@nemfideszes: Része akkor amikor valaki személyeskedik a másikkal, amúgy ne törd magad a válaszokkal mert nem érdekelnek. Ha nincs más akinek írogass vegyél be nyugtatót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.