A Lyukóvölgyi Közösségi Ház előtt szervezett szavaztatást vélt felfedezni az Alfahír kamerája.

Ötezer forintot ért egy fideszes szavazat? Miskolci romákat videóztak gyanús helyzetben

A riporter a helyszínen azt látta, hogy egy "adminisztrátornál" kellett lejelentkeznie a roma családoknak, majd egy megszólaló szerint a közösségi ház mögött 5 ezer forintot és csomagot is adtak egy-egy szavazatért.

"Azér’ megérte elmenni szavazni, jöl jött ez az ötezer forint, jól be tudtunk vásárolni"

- mondta a hölgy, idézve a helyszínt elhagyó, gyanúsan hasonló tartalmú és méretű bevásárlószatyrokkal távozó cigány családokat.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Propeller Magdolna
2014-ben Eleken 10 ezret fizetett a nyerő baloldali polgármester sleppje az ottani romáknak a helyhatósági választások előtt!!! Ott nem születtek videók?! Pedig a vietnámi csüngőhasú koca is látható lenne rajta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Olcsójánosok.
Vannak, akiket milliárdokért vásárolhatnak meg.
Bármennyit is kapnak a szavazatukért, semmi emberek!
Sámannus
@Pegero: Ez nem vereség, hanem visszaélés a hatalommal.
painful
Ennyire hülyének nézi Orbán a szavazóit.
Érted már te gyökér, hogy mennyire le vagy nézve?
Nm érted?
Érted, hogy miért nem érted?
tudode
Valójában egyszer sem NYERT TISZTESSÉGESEN!
.
Először Torgyán dr. segítette "hatALOMRA", aztán bele is döfte a szúrkapiszkácsKÁJÁT azzal az előzménnyel, hogy a KISGAZDÁKKAL soha sem!
.
2010-es győzelme KARAKTERGYÍLKOLÁS eredménye volt, és az óta is ÁTVERŐ SÓ ez az egész ERŐS izécsKE, aki nem ismer se Istent se embert a HATALOM és a LÓVÉ oltárán!
.
Szégyen amit a KISZOLGÁLTATOTTAKKAL elkövetnek egy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN szekta érdekében a cinkostársak!
F_Viktor
@Pegero: Ha nem orbanisztánban történt volna az esetet, akkor a nyomozóhatóság kivizsgálná az esetet. De nagy tételben merek fogadni, hogy nem teszik meg, mert az ugye nem lenne "jó" a csúti vezérnek.
De a korrupt hatóságok helyett megteszik majd a független oknyomozó újságírók csak azért, hogy befogd azt a csúti-barna pofádat!
painful
A klipphez: Én sosem szedtem plusz fehérjét, Ezért vagyok jól, tiszta. sovány, 85 kiló.
Nem tudok megmozgatni 150 kilót, de ha kell le tudok gyűrni 150 kilót durván-csúnyán - vágod!?
Ezért vagyok egy geci, ezért kerültem börtönbe, és ezért kerültem ki onnan - vágod, geci!?
Mert jó(l) vagyok.

Imádom Amerikát.
Ha nem mehetek el oda minden évben egyszer, nem is érezném, hogy élek.
Kurva Miami - érzem, hogy élek.
balos
A lölö milliárdjai 5ezer be kerülnek!
Rockxy
errefelé a szavazófülkében pipierepóc is vót, meg tükör.
minden hölgy kapott egy rúzst dobrevklára ajánlásával a pasik meg dékás feliratú márkás fésűt.
na.
painful
A szerelmem, a norvég hajóskapitány felesége - a norvég hajóskapitány brutálisan sokat keres, és van hajóskapitány sapkája.
Én más utat járok, de visszahódítom a szerelmem.
Mert csak egyedül én szeretem igazán őt.

kurvára angyal vagyok, kurvára démon vagyok.
Érdekel a pokol tornáca?
Most nem írok róla smmit, de egy későbbi alkalommal, igen.
papa.49
@csak úgy...: A videó nem az igazságot mondja el mert nem 2004. ben kezdődött a devizahitelezés, hanem 2000. ben !!! Még egy 2002. től folyamatosan magasan tartotta a vigyorgó Járai elvtárs az mnb. kamatot, vajon miért is 10 % feletti kamatról beszélek !!! 2007 . ben már a kereskedelmi bankok nem is adtak CSAK DEVIZA HITELT, akkor miről is hazudozik ez a gyík itt !!!
Sámannus
@Pegero: Ne erőlködj nékem is van szemem, és annak hiszek. Helyedben én szégyelleném magam.
Desischado
Erre számítani kellett. Sokszor az az érzésem, hogy ennek sohasem lesz vége. Már megint nagy fölénnyel nyer a fidesz, kiütésem van már ettől a mondattól! Ennyire hülye a magyar?! Tisztelet a kivételnek!
papa.49
@Desischado: Akkor nézd meg a 444. tegnapi videóját .
namihami
Itt az 52% magyarázata. Értelmesebbje érti, a fideszesebbje sose fogja.
tudode
Ahhoz RINOCÉROSZ pofalemezzel kell rendelkezniük azoknak, akik LEFÖLÖZIK a köz vagyonát, olyan mélyre süllyesztve az alattvalóvá silányítottakat, hogy ÖTEZER froncsival is el lehet őket KÁBÍTANI:
.
Ezek a PATYOLAT lelkűek, akik "kiharcolták" maguknak a BÜNTETLENSÉGET:
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=ner&aqs=chrome.3.0j69i61j69i60j69i59l2j0.5697j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Így működik a rabLÓgarázdálkodás szégyenteleneknél!
Eladott Ország
Ebben az országban az Orbán szekta semmit nem csinál ingyen. Mindig elkérik a perselypénzt. Maguknak. Most az egyszer, kétszer, háromszor, ők dobták meg aprólékkal a drága magyar és ukrán-magyar meg erdélyi-magyar szavazókat. Egy dél-magyarországi faluban olyan levelet kaptak az emberek, melynek feladójaként a borítékon Orbán Viktor miniszterelnök szerepelt. Magát a levelet Orbán Viktor már csak Orbán Viktorként szignálja, sem miniszterelnöknek sem pártelnöknek nem titulálja magát. Igaz, rajta van a fidesz és a kdnp logó. Kéretik azt is jegyzőkönyvbe venni, hogy az ország meghatározó közjogi méltóságaként a miniszterelnök nem támogathat pártpolitikai célokat, márpedig ezt teszi. A levélhez hűtőmágnes is jár. Ilyet osztogatott a Lázár János úr is, csak ő Hódmezővásárhelyen. Aki lefeküdt egy díszgiccsnek, az meg is érdemli Orbánt, csak nem ebben az országban kellene garázdálkodni.
Yoda69
A leggusztustalanabb az egeszben, hogy a geci fideSSesek raadasul kozpenzt hasznalnak szavazat vasarlasra. Az adofizetok penzet.
CsipkeRózsa
@painful: május 26., 20:43

Voltál a pokol angyala, a pokol ördöge is. Mesélj a pokol tornácáról.
Borsodi
Ez Borsodban mindig így van.A cigányok az anyjukat is eladnák,mert a nyomor nagy úr.Volt,hogy önkormányzati kocsival is hordták őket szavazni,közmunkáért cserébe.
Választáskor ugyanígy lesz.Tisztességesen nincs választás.
Commenter
@Eladott Ország: 5000 Ft? Az ma mire elég? Egy kiadósabb vasárnapi ebédre? 2 pár kínai koppincs tornacipőre? Egy fél havi BKV bérletre? Egy könyvre? Ennyire taksálta a saját fajtáját? És a külhoniakat? Hogy lehet mindent ilyen alja módon beárazni? Életeket, politikai hitet, szavazatokat, megélhetést? És ezt is ellopta az adófizetőktől. Az ötezer lett az új mániája? Az üldözött keresztényeinek is pont ennyit adott Kötcsén. Pfuj.
verőce21
@papa.49: (21:40) Ne terjessz hülyeségeket papa, a devizahitelekről, mert ez a sok félkegyelmű itt a blogon még képes elhinni!
Euró 2000-ben még nem volt! Csak két évvel később!
Még a forint konvertibilitási törvény is csak 2001 év közepén.
Nem beszélhetünk "devizahitelezésről" csak miután bevezették az Eurót! Akkor sem jan. 1-től, hanem a szocik kormányra kerülése után. Így minden fideszt érő vádaskodásotok ezzel kapcsolatosan a semmibe hullik!
papa.49
@verőce21: Faszikám én belebuktam de te csak hazudozol tudod ennyi a különbség köztünk !!!
verőce21
@papa.49: Belebuktál, mert "okos" vagy, mégis úgy osztod itt az eszed, mintha lenne bőven...
Aztán mikor vetted fel a hitelt Csórikám? Amikor még Euro sem volt...?
papa.49
@verőce21: Te nagyon hülye 2001 ben svájci frank alapú hitel, az mi volt szerinted ???
Elég ennyi ???
Egyébként meg tartsd meg magadnak a jelzőidet, nem kértem tőled segítséget te beképzelt, felfuvalkodott faszkalap !!!
Hari
@F_Viktor: vagy nyomoznak, mert a látszatot fenn kell tartani, majd a független ügyészség lezárja, azzal, hogy nem történt semmi törvénytelenség, mert a video hamisított, amit egy Soros fizette provokátor készített az eszkimók között Alaszkában.
Csizmás Kond
Ilyen ez...most minden szava igaz a cigánynak...máskor meg nem hisznek neki semmit el...
szép új világ
@painful: Kérlek egészítsd ki a listád - már csak a pontosság kedvéért - a Fidelitas-sal, külöben sértve érzik magukat, hogy kimaradtak.
szép új világ
Komoly felháborodást váltott ki anno Lézer Jankó beszólása, hogy "-Mindenki annyit ér, amennyije van."
Nos ezek a választók beárazták magukat. Ennyit érnek, 5000 Forintot meg egy reklámszatyornyi száraz kaját.
Ettől független lehetnek (vagy lehetnének) becsületes, tisztességes emberek, de hogy butábbak és ostobábbak már nem, az biztos!
csipetke
Tavaly ugyanígy nyerték a választást,mert tisztán nem sikerült volna.Akkor lejárt száraztésztát osztogattak,és romáéknál aznap megvolt az ebéd.Az ukránokat,románokat buszoztatták ide,a többzsáknyi pénzért,amit orbán odaömlesztett nekik.Ezek másképp nem tudnak választást nyerni,csak ilyen genyó módon.
Aki Én
@Shikari: Ki tudja mi derül még ki. Hogy lopnak, csalnak, hazudoznak, az a napnál is világosabb. Valami komoly baj lehet veled ha ezt nem látod. De inkább egy káros, hazug, hazaáruló vagy.
Eriksson
Én nem tudom, hogy hány roma él arrafelé, de az a szám megszorozva 5000-rel, az már egészen szép summa.Ha kiszámolnám, hogy ezeknek a romáknak a szavazata hány százalékot hoz a konyhára, hát bizony nem sokat. Tehát nagy humbug az egész, ennyit nem ér meg egyetlen pártnak sem egy EP választás.
Kíváncsi volnék, hogy mikor készült ez a videó, hol, melyik önkorm. választás előtt, és melyik párt osztogatott.
Eriksson
@durbincs: Szerencsétlen lyukóvölgyiek tényleg annyira szegények, hogy lehetne nekik gyakrabban osztani elemózsiát. Választásoktól függetlenül.
Eriksson
@durbincs: A polgijelölt Zsoltira gondoltam. De ha nem, nem.
verőce21
@papa.49: (22:48) "...az mi volt szerinted ?" Szerintem egy ostoba ember nyerészkedése!

Szóval, egy nagy manipulátor, ügyeskedő sőt nyerészkedő akartál lenni! Csak ráfáztál.
Azért nézd meg a dátumot a szerződéseden, mert lehet az, 2002 év második féléve is…! Ugyanis a svájci frank alap-számítási valutája az Euro volt. Kétszer konvertálták a forintot, mert akkor még nem létezett közvetlenül HUF/CHF kereszt.
A magyar családok egy olyan ország devizájában adósodtak el, amelyikkel nincs, nem volt komoly, export-import forgalmunk, vagyis ugrálhat bárhogy a frank árfolyama, ezért rögzítették az Euróhoz. Euró pedig 2002 előtt nem létezett.
papa.49
@verőce21: Euró 2002 előtt nem létezett HA,ha,ha,ha ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Te tényleg nem vagy magadnál akkor mi is volt az Uniós fizetőeszköz ???
Ja az euró csak neked még nem esett le a tantusz, hiába ágálsz akkor is ez volt, és akkor is a csutitetű volt kormányon, és akkor is a vigyorgó Járai volt a mnb. elnöke, és az alapkamat 12 % körül volt !!!
Az ,,ostoba,, inkább rád illik !!!
Eladott Ország
@verőce21: ma, 04:23; Egy hazaárulás igaz története - A devizát soha nem látott hitel, avagy fél Magyarország kifosztása.
Ahogy az öregek mondták: A cigány, az cigány...
hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/egy-hazaarulas-igaz-tortenete-a-devizat-soha-nem-latott-hitel-avagy-fel-magyarorszag-kifosztasa/119369
verőce21
@Eladott Ország: (07:23) "A devizát soha nem látott hitel" - na ne mondd! Az ügyfelek valóban nem láttak devizát, mert nekik forintra volt szükségük. De a bankokon belül ez másképpen zajlott.

Bár folyamatosan hallottuk az elmúlt években a kétkedő hangokat, hogy kamu az egész, nincs is deviza a devizahitelek mögött, csak a bankok találták ki, hogy jól átverjék a családok millióit, ez természetesen nem így volt. A bankoknak a devizahitelek kivezetésekor rengeteg forintot el kellett adniuk azért, hogy eurót vagy svájci frankot vegyenek rajta, és lezárhassák a devizahiteleiket. Ez praktikusan azt jelenti, hogy a bankoknak is vissza kellett fizetniük az őket hitelező külföldi anyabankoknak vagy más hitelintézeteknek a hitelek mögött álló devizát. Mi volt a kockázat a bankoknak a devizahitelezésben? Felfoghatatlanul sok pénz, 2700 milliárd forintnak megfelelő (9 milliárd eurónyi) devizahitel-állomány forintra konvertálása.
Ezért kellett elérni a devizahitelek forintosításakor, hogy ne a piacon, hanem az MNB-től, az ott pihenő devizatartalékból vegyék meg a szükséges devizát (9 milliárd eurót) a bankok.És ezért kellett titokban rögzíteni az árfolyamot, amelyen ez megtörténik, és szerződésekkel megkötni minden egyes játékos kezét, hogy ne ugorjon ki a közös játszmából.
Az egész tranzakciót, titokban, egy pénteken késő éjjel, piaczárás előtt röviddel hajtották végre, hogy nem nyúlhasson bele senki az akcióba, mert ilyen mennyiségű pénz megmozgatta volna erősen a piacokat.

Valójában tehát 2014. november 10-én minden szépen csendben lezajlott, onnantól kezdve jöhetett bármilyen forintgyengülés. A tartozások természetesen ott maradtak a rendszerben, a bankok könyveiben is, csakhogy immár forintban.
verőce21
@Eladott Ország: A partinak tehát lehet, hogy tényleg vége, hamarosan a takarítók is levonulnak, de a tömeges fejfájás még évtizedekig velünk marad. (Most szinte mindenhol a világon rekordmélységben vannak a kamatok, ami azt jelenti, hogy ha a jövőben valamerre elmozdulnak, az csak felfelé történhet.)
Pálinkás Pál
Nos...ezt a problémát pillanatok alatt meg lehetne oldani..és hogy ne vádoljanak rasszizmussal..egy egyszerű megoldás...büntetett előéletű nem szavazhat...ezzel már ki is zárnák a cigók 95 %-át!!!
verőce21
@papa.49: "akkor mi is volt az Uniós fizetőeszköz ?" - Volt egy közös számlapénzük az ECU. De mi nem voltunk akkor EU tagok.
Egyébként pedig minden országnak a saját valutája volt a fizetőeszköze 2002 előtt.
Úgyhogy te nem az első orbán kormány alatt vettél fel devizahitelt! (Ha japán jen hitelt hazudtál volna, talán még el is hiszem!) :)
papa.49
@verőce21: Koma, VERÉBBEL NEM SAKKOZOM !!!
Érted ???
verőce21
@papa.49: Akkor hazugságban maradtál! :)
papa.49
@verőce21: Én miért nekem a kezemben vannak azok a papírok amikkel 2001 . ben az Erste banktól felvettem a deviza alapú svájci frank hitelt !!!
Neked mi van kezedben ellene SEMMI !!!
Hanyagolj !!!
verőce21
@papa.49: Csak a devizahitelezés gyakorlatával kapcsolatos tények és ismeretek vannak a "kezemben".
Rólad viszont még az is kiderülhetne, hogy nem is hitel volt az, hanem lízing!
Lízinget viszont én is csináltam, még 1998-ban, német márka alapon, de nem házra, hanem kocsira. És még Orbán kormány sem volt, hanem még korábbi, a Horn!

Szóval, nagyon keversz valamit. :)
papa.49
@verőce21: Ott van feletted a link olvasgasd nagy figyelemmel, és szállj le rólam !!!
csak úgy....
@verőce21: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
verőce21
@Macskaszem: Ezt valakik összeollózták.
Elméletileg lehetett volna...és gépkocsikra lehetett is egy idő után.
De mint fentebb leírtam, gépkocsit lehetett lízingelni deviza alapon már az orbán kormány előtt is!
csak úgy....
@papa.49: Túl sok energiát fordítasz ,erre a pökhendi ,mindenkinél élesebben látó és mindent jobban tudó vergödszkére ...
papa.49
@csak úgy...: Egy fenét, csak szórakoztat a kitartása olyan mint az egyszeri ember mikor kiesett a 10. emeleten, az is mindig azt mondta ,,eddig még jó,, !!!
Nekem amióta megesküdtünk a nejemmel júli 25. lesz 49 éve minden a családdal kapcsolatos papír számla, mifene el van rakva szortírozva dátum, téma szerint, ez is meg van...
Na mindegy ez ,,nem baszik egy őltést se,, ő így gondolja, én meg tudom az igazat, de azért kösz !!!
Eladott Ország
A pártállamnak nincs szüksége a kiművelt emberfők sokaságára, csak lebutított, éhbéren tartott engedelmes, hajbókoló szolgákra. Ennek érdekében mindent meg is tesznek. Növelik a harmadik országbeli (nem UNIÓS) munkavállalók számát, letörve, illetve szinten tartva az alacsony béreket. Az eredmény kézzelfogható, Európa koldusháza lettünk Bulgária után.
img21.dreamies.de/img/860/b/crkqkgra5z3.jpg
verőce21
@papa.49: (14:49) Szóval, egy gépkocsit lízingeltél, 2001-ben CHF alapon, papa.
Az nem egy orbán kormány idején felvett devizahitel.
papa.49
@verőce21: Te tényleg hülye vagy vagy csak megjátszod magad???
A családi házamra vettem fel hitelt ÉRTED BAROMARCÚ !!!
Macskaszem
@Eladott Ország: Jó nekünk, mert szabad országban szabad ember azt csinál amit szabad.
csak úgy....
@papa.49: Fogadjunk,hogy nem érti ! :( Föltételezem,hogy @vergödzke az anyósánál lakik és ott kuss a neve,de az okoskodó hajlamait ,valahol ki kell,hogy élje...
verőce21
@papa.49: (15:13) Akkor legalább a hasznodra "ügyesen" meglovagoltad a friss lehetőséget! :)
verőce21
@Commenter: (20:43) "Az ötezer lett az új mániája?" - Össze kell most szedned magad, mint történelmi eseményekről riportot írni!
El lehet majd mesélni az alakokat, a töpörödött anyókát, a vastag hentest, az italbolti félkarút, a cukros féllábút, aki a fél lábát adta, de a segélycsomagról nem tudott lemondani...milyen kellemes és egyszerű, most megfigyelni ezt a pillanatot...:)
csak úgy....
@verőce21: te nem szoktad,hébe-hóba leokádni magad? annyira aranyos és örülös tudsz lenni,mikor föltételezed,hogy valaki valamire rábaxarintott! a hasonló,kárörvendö faßok miatt,mit te...de minek is monom! !? te így élvezed a sanyarú életed...
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Régen jártál a propin.
csak úgy....
@verőce21: na ne izélj mán ,hogy a fidesznek nem fussa 5 darab ezresre cigányonként ? há nem arra adták a pízt flórinak,hogy örizgesse és majd ha szólnak ,akkor indítsa bé a fölzárkóztatási programot ? :)
verőce21
@csak húgy...: Ő írta azt, hogy ráb@szott, nem én...
De akkor mi a véleményed saját magadról? A cikkhez semmit, csak a személyről...?
csak úgy....
@verőce21: neked,ha azt mondja valaki ,hogy ráb@szott,akkor te tapsikolsz ? na eriggy máá...,magyar embör vagy te?
más kárának örülni ? kilakoltatásokra nem jársz tapsikolni?
csak úgy....
@verőce21: mellesleg a cikkhez ott van a véleményem ,de a kedvedért issoraz :

@verőce21: na ne izélj mán ,hogy a fidesznek nem fussa 5 darab ezresre cigányonként ? há nem arra adták a pízt flórinak,hogy örizgesse és majd ha szólnak ,akkor indítsa bé a fölzárkóztatási programot ? :)
Commenter
@verőce21: azt írsz amit akarsz, meg mindenki más is. Ezer évig hatalmon lesz és kitelik belőle a Grimm folytatásos...
verőce21
@csak húgy...: A felzárkózás nem a szavazásról szólt. Nem is tudom, miért állok szóba veled, Hugyos?
És végülis mi az oka, hogy kecses mozdulatokkal még mindig megtisztelsz, hiszen nem hívtalak meg sétakocsikázni sem...:)
verőce21
@Commenter: Imádom, ahogy ezt írod...:)
Commenter
@verőce21: Gondolom hogy te jóval többet kapsz mint a romák ezekért a beírásaidért...
verőce21
@Commenter: (18:57) Te is kiadványba foglalhatnád a beírásaidat...Olyan okos gondolataid vannak...:)
Commenter
@verőce21: Nem a miskolci romák voltak az egyetlenek akiknek a szavazatait megvették. Ennyire telik az fidesztől, ennyire az iskolázatlan szegény romától. Szomorú. De még szomorúbb az, aki önként magától szavaz erre, azért mert hisz benne...
kissé felnőttem
@verőce21: mindenki ugy ítél ahogyan él.a témát 1740-1780 Mária Terézia is akarta orvosolni radikálisan
csak a szándék félresikeredett olvass utána. 1965-85-ig nagyon sok cigány dolgozott állami gazdaságban tsz-ben téglagyárban kemence ki be rakodásnál. nem gép végezte
. tisztességgel megéltek aztán privatizáció( tagság által összeadott) termelőeszközöket állatállományt gépeket pár ügyeskedő lenyulta ettől megtollasodtak. a népet meg nem foglalkoztatták max tizet 150 ből. ebből lett a falvakban szegénység de most sincs szándék ennek orvoslására max választásokkor lásd .munkahelyek eltüntetve közfoglalkoztatás + statisztikai + a magyar valóság köszönő viszonyban sincs én 20 évig jártam az országot.ide 600 álruhás Mátyás Király kéne nyitott szemmel nem 180-al a villától a repülőtérig mert abból sokminden nem látható Max Radnóti NEM tudhatom cimű verse szóról szóra
verőce21
@Commenter: (19:13) Az egész országban nem volt egyetlen választókörzet sem, ahol ne a fidesz nyert volna! -
Ennyire csak nem lehet megvezetett, megtévesztett, vagy buta az egész ország?

Az élet legerősebb meglepetései közé tartozik, mikor azt írod, hogy a romák miatt...:)
De akkor miért nem kiugróan Borsod-, vagy Szabolcs-, lett a vezető fideszes? Hanem Vas megye!
csak úgy....
@verőce21: oszt fölzárkóztatták é a cigányokat,abbu a rengeteg pénzbü ? különben én is csodákszok magamon,hogy leereszkedek egy ilyen begyöpösödött,rövidlátó bimbóhoz ,-de ha nincs lú ,akkor a szamár is mögteszi a magam falyta szegény embörnek!
Commenter
@verőce21: sehol nem írtam, hogy a romák számlájára írható a fidesz győzelme. Egyébként is, nem mindegy hogy melyik megye, hogy magyar, roma, sváb, vagy tót a választó, ha országos a rendszerszintű csalás? És akkor még szó sem esett a határon túli szavazókról.
csak úgy....
@verőce21: 19:36 jó kérdés ! azokkal a fránya migráncsokkal nem csak a borsodi cigányokat szaratták be,szerintem még téged is ! nem az ország buta ,ezt még a szijjártó péter is kikérné magának a te nevedben!
verőce21
@kissé felnőttem: Jól írod, sok dologgal egyetértek.
Én sem gondoltam 30-35 évvel ezelőtt, hogy így megváltozik a világ...Hogy a szolgáltatások ennyire előretörnek...
Pedig mondták akkoriban. Még a hagyományos polgári értékrendű orvos-mérnök-tanár szakmák is elveszítették státuszukat. Van helyettük biztosítási ügynök-befektetési tanácsadó-jogi asszisztens-közbeszerzési tanácsos, stb.

Mit mondhatnánk akkor egy "égető kemencei téglakirakóra"? Vagy a beveteményezetlen kiskertekre, befüvesített falusi udvarokra, mert egy csirke sincs, ami kicsipegetné...? Hogy akinek nem jut munka tisztességgel legalább azt, saját magának...De még a nagyapját sem látta már soha dolgozni...
Nagyot fordult a világ körülöttünk 30 év alatt.
verőce21
@Commenter: (19:41) "...országos a rendszerszintű csalás?" - Többet látsz bele ebbe az eredménybe, mint van. Az utolsó falusi választókörzetig, mindenki csalt, rendszerszintűen? Ez nem lehet igaz. Ki van szomjazva az ellenzék és mohó, semmi nem elég neki...
Inkább ennyire meggyőző szónok Orbán.
Commenter
@verőce21: Roppant meggyőző szónok! Tavaly is olyan meggyőzően fenyegetett, hogy mindenkin kivétel nélkül elégtételt fog venni. Az eredmény szerint "túlnyerte" magát a fidesz, és az ellenzék az, akiknek semmi nem elég? Kinek is volt a kampányslágere a Repül a Bálna? Abban van a még még ennyi nem elég! Ez pont a fideszre igaz...
Propeller Magdolna
2014-ben Eleken 10 ezret fizetett a nyerő baloldali polgármester sleppje az ottani romáknak a helyhatósági választások előtt!!! Ott nem születtek videók?! Pedig a vietnámi csüngőhasú koca is látható lenne rajta!
verőce21
@Commenter: Vannak titokzatos dolgok a földön, rejtélyeik kifürkészhetetlenek, mint a karburátor, vagy a mágnes...
Commenter
@verőce21: de vannak ám "herzig kis herceg" a narancskígyóddal beszéld ezt meg, ahogy mindent.
Eladott Ország
@Propeller Magdolna: tegnap, 20:07; Készültek videók Eleken:
Szomorú a nemzet, mert elképzelhető, hogy az a nemes, nemzetéért dobogó hatalmas szív esetleg nem is itt e honban, hanem valahol a sógoréknál Grazban dobog. Ha ez így van, akkor nagy a baj, mert nincs aki összefogja, terelgesse ezt a birka népet. Gondoljuk csak meg, ha az Alföld végtelen pusztaságán legel a gulya és a színmagyar pulik is a helyükön vannak, de hiányzik a gulyás, akkor az maga az anarchia, mert nincs aki összehangolja ezt az állati társadalmat. Mi most egyszerű birkák nem tehetünk mást, mint csendesen imádkozunk és drukkolunk a vezér egészségéért, felépüléséért, hogy majd újra diadalittasan kiálthassuk, hogy "Magyarország erősödik!"
uploads.disquscdn.com/images/8689e880784fe04add20f1accc2f04c633a37d629391f0ff3fe8ca63e4672b1d.jpg?w=600&h=303
uploads.disquscdn.com/images/609ec7051f0122148cad0bbdf58b412af55964c432f79ef61d48d905962bb5ec.jpg?w=600&h=225
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2018/02/00-horv%C3%A1th-g%C3%A1bor-diszn%C3%B3.jpg
Propeller Magdolna
@Eladott Ország: Kiváncsian várom az eleki videókat!!!
Lepényleső
Annyit ha ért volna,lehet én is túl adok rajta,de nem taksálnak egy lyukas két fillért az árra.
Propeller Magdolna
@Eladott Ország: Ja, mint eleki videó?! Töklámpás faragás... Akkor tök mindegy neked, hogy Halloween vagy Valentin nap???
menekült
@Propeller Magdolna: Ilyen nem történt Eleken. Esetleg máshol?
Propeller Magdolna
@menekült: Pedig már nagyon várják az idén is...
Eladott Ország
@verőce21:Írod: "De a bankokon belül ez másképpen zajlott." Valóban, a csörgősipkás futóbolond és sleppje, lenyelte az árfolyamkülönbözetet, mivel forintból adtak hitelt, nem devizából. Normális országban ezért börtönbüntetés jár.
Eladott Ország
@Propeller Magdolna: majus 31., 20:37; Lehet, hogy téged szarér-hugyér megtud venni, a politikai prostituált mélykeresztény-konzervatív szarházi banda akkor örülj neki. A szeminárium helye nem itt van!
Propeller Magdolna
@Eladott Ország: Valóban nem! De gyere ide a kocsmába esténként és hallgasd őket!!!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 17:16; A célközönségnek ez is jó, isszák az illiberális hittérítő puhos egyélőisten szavait.
uploads.disquscdn.com/images/509fa15da6cdb73453497aa05bfa461b0916092315bb5bb944aee57962f2447a.jpg?w=600&h=401
painful
Ötezret ér egy cigány.
Ne rám mutogass, magukat árazták be - ez az ő szégyenük!
szaboria1
Ott ahol a roma lakosság van többségben ott általában egy roma vezető egyben a pm. is. Mivel tudja ha azt akarja, hogy idejében megkapják az önkormányzati pénzt akkor bizony így megfoghatók arra, hogy Fideszre kell szavazni.
Eladott Ország
@Pegero: Tájékoztatlak, hogy több mint 42 év után öregségi nyugdíjas vagyok. Ha még sokáig folytatjátok az ország pusztítását/ közpénzek elsíbolását, a nyugdíjasok éhen fognak pusztulni, egyébként sem sok hiányzik hozzá, az aktív dolgozók meg elhagyják az országot ennek vagyunk tanúi napjainkban, azután felzabálhatjátok egymást!
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm.cdn.blog.hu%2Fva%2Fvaranus%2Fimage%2FFabius%2Fk%25C3%25A9p%2Fg.fodor-g%25C3%25A1bor.gif&key=J1cE43AY-Cj6azz-9L8jXQ&w=600&h=344

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.