Megállt a Fidesz visszaesése, valamelyest, 29-ről 31 százalékra bővült is a támogatottsága – írja a hvg.hu a Závecz felmérése alapján.

Növelte táborát a Fidesz, minden második szavazó Orbánékra voksolna
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A közvélemény-kutatás szerint a pártrangsor második helyén lévő Demokratikus Koalíció táborának nagysága, továbbra is 9 százalékon áll. A Jobbik a tavaly őszi 6 százalékán hajszállal javított, a választókorú népesség 7 százalékának élvezi bizalmát. A Momentumnak a múlt havival azonos, 6 százalékos tábora van, csakúgy, mint az MSZP-nek.

A parlamentbe már nem jutna be az LMP, a Mi Hazánk Mozgalom és a Kétfarkú Kutya Párt. Mindhárom formáció 2-2 százalékon áll. A Párbeszéd támogatottsága 1 százalékos.

A biztos pártválasztók csoportjában a Fidesz 51 százalékos, tetemes az előnye.

A Demokratikus Koalíció ebben a politikailag aktív körben 14 százalékot ér el. Szoros versenyt fut a Jobbik és a Momentum: 10, illetve 9 százalékkal. Az MSZP-t az elkötelezett szavazók 7 százaléka támogatja. Az LMP, a Mi Hazánk Mozgalom és a Kétfarkú Kutya Párt a biztos pártválasztók körében is egyformán szerepel, 2 százalékot érnek el. A Párbeszéd az elkötelezett szavazók körében jelenleg ugyancsak 2 százalékon áll.

A Závecz arra is kitér, hogy a magyar választóközönség három nagyjából azonos csoportra tagolható: egyharmaduk kormánypárti, egyharmaduk ellenzéki, egyharmaduk pártnélküli.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce IQ 21: már megint kinevetteted magad, buta lúzer. Legutóbb októberben láthattuk az ,,önbeteljesítő jóslatot".
Még a közismert csalásokkal sincs többségi támogatottsága.
Hogy is lehetne, mikor a valódi többség nem olyan gyengeelméjű hazaáruló bolsi, mint te.
Minden megszólalásod bizonyítja, hogy egy ártalmas, buta seggnyaló vagy. Itt is kisebbségben vagy, mint országosan. Hát még szűk, megvető környezetedben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Két választás között - vagy 3 és fél éven keresztül büntetlenül hazudhatnak ezek a közvélemény kutatók, hiszen senki nem ellenőrizheti le, hogy mennyire korrekt a kimutatásuk.
Ha 3 és fél éven keresztül sulykolják az emberekbe, hogy bármit is tesz, bármi is van ebben az országban a Fidesz toronymagasan vezet és minden hónapban vagy 1-2-5%-ot erősödik, akkor a választók előbb utóbb maguk is elhiszik a hazugságot is.
Majd a választások előtt egy kicsivel megpróbálják a jóslataikat közelíteni a valósághoz, ha ez megy nekik, hiszen addigra már ők maguk is elhiszik, amit hazudnak nekünk.
Ezekből a hazai kutatókból egyébként tud valaki olyat, amelyik az Unió más országában is tevékenykedik? Ha nincs ilyen, akkor annak nem az lehet az oka, hogy ott nem elég minden hónapban behazudni valamit az embereknek!?
csipetke
Hát persze. Nyilván a fidesz megbízásából, fidesz-közeli közvéleménykutató cég felmérése alapján. A nép viszont mást mond...
Béla333
@Horizont: 18.36
Már hogyne befolyásolná! Az egész Fidesz "kormányzás" csak erről szól! Piárkormány. Tenni nem tesz semmit, vagy ha tesz is, azt szarul teszi, de addig sulykolja az emberekbe, hogy minden szép és jó, amíg azt sokan el is hiszik!
A közvéleménykutatók is ezt teszik! Sulykolnak!
silber13
Feltétlenül szüksége ugyanazokat az elborult tekintetű , fidezósz vinnyogó , buggyant agyú nyuggereknek a képét állandóan ismételni?:-)) Nagy szegénységi bizonyítvány!.-)))
verőce21
Mégha önbeteljesítő jóslat is ez a "közvéleménykutatás", úgy legyen!
Az emberek látják, így tudják is, hogy a fideszre mindig lehet számítani, a nyugodt erő. Egyelőre 2030-ig tervezünk kormányon utána meglátjuk...
Fontos a kiszámíthatóság a népeknek is, nem is akarnak ezen a politikai felálláson változtatni...! :)
Aki Én
@verőce IQ 21: már megint kinevetteted magad, buta lúzer. Legutóbb októberben láthattuk az ,,önbeteljesítő jóslatot".
Még a közismert csalásokkal sincs többségi támogatottsága.
Hogy is lehetne, mikor a valódi többség nem olyan gyengeelméjű hazaáruló bolsi, mint te.
Minden megszólalásod bizonyítja, hogy egy ártalmas, buta seggnyaló vagy. Itt is kisebbségben vagy, mint országosan. Hát még szűk, megvető környezetedben.
szegfue
@verőce21: Kiváncsi vagyok: Nálad mégis mit jelent a "kiszámithatóság", illetve szerinted ez miben nyilvánul meg?
Nessy
Feltételezem, ebben benne vannak a határon túli levelezőtagozatosok, meg a voks turisták is! Annyi milliárdért nekik kuty. köt.!
creativehun
@Shikari: Azt hittem már láttam nagyon buta embereket...erre te most fogod magad és rácáfolsz erre...egyben prezentálod az emberi butaság esszenciáját. Mesélj már nekem erről az általad elképzelt liberál fasiszta vízióról amit ebben a szókapcsolati formában kizárólag te és a hozzád hasonló fogyatékos egyedek../akik semmiképp nem nevezhetők embernek / képesek értelmezni?!
szegfue
@Horizont: Nézd el nekem, hogy nem vettem észre a "nyugodt erőt":))))
verőce21
@Aki KretÉn: (19:11) Tudjuk Feri, tik vagytok bolsik, ma már megbeszéltük...
Csak akkor miért köpködöd másra?... De aztán mégsem stimmelt az a többség, ahogy állítod, szóval zavaros vagy Lúzer...!
Csak hozod a szokásos vesztes formádat...? :)
vitriol
micsoda kishitűség, hogy minden második ember ? A századvég akár minden egyes szavazót állítson a fidesz mellé! Elméletben megteheti, eddig sem hazudott kisebbeket!
Béla333
@vitriol: 20.27
A pontosság kedvéért: a felmérést a ZRI Závecz Research hazudta...
verőce21
@szegfue: pl. Kiszámíthatod, mennyivel csökken évente a nyugdíjad vásárlóértéke! - Nem lebecsülendő, mert másoknál lehet nem is kapnál...hónapokig!
Nyugodt erő, mert viszolygó csömört ébreszt abban, aki naphosszat hallgatni kénytelen...:) - ettől az ellenzéke lesz ideges...
SystemError
Gyanítom a közel egymillió főre tehető magyar cigánysággal szemben elkövetett náciskodás és NAT nincs benne még az 1000 fős mintára épülő mérésben.. A pártpreferencia nélküliek halmaza pedig kimondható ebben a felállásban, hogy biztosan nem fideszes. Láthattuk, hogy ők is megmozdulnak (ha van értelme..)

Szerintem sokkal beszédesebb a színházak és a közélet lerohanása és a propagandára elkülönített 150 milliárd.. Viktor mondta, hogy hazudik és ne azt nézzük mit mond. A fenti intézkedések bizony népszerűség vesztési pánikra utalnak...
Málna
Persze, hiszen egyre többen érzik a kormány munkájának áldásos hatását. Ha így folytatják, 2022-ben tarolni fognak megint.
Nessy
@SystemError: Jó bornak nem kell cégér, jó kormánynak ilyen iszonyatos propaganda költség! A művészetektől, civilektől, a tudománytól, az értelmes emberektől félnek, mint ördög a tömjéntől! Viszont ellenvéleményük csak : Soros, Brüsszel, Soros, migráns, Soros, civilszervezetek, Soros, Gyurcsány, Soros, és ezt ismétlik, mint egy imamalom a viharban!
SystemError
Eddig a Závecz oldala meg volt fertőződve... Most hogy elérhető az oldal nekem az utolsó publikált mérés nem ez(persze lehet még nem rakták fel), de gyanús, hogy pont most van megfertőződve azért...:)

www.zaveczresearch.hu/kutatasi-eredmenyeink/
SystemError
@Málna: Kicsit életszerűbb markeing szöveget!. Olyan vagy, mint egy marketinges, aki a munkáját csinálja...:) Érdekes de Verőce és Shikari így nyomja..:)
human
Ha ez igaz, akkor azért kell az ellenzéknek és az ellenzéki szavazóknak készülniük 2022-re. Ha meg nem igaz, akkor azért.
Málna
@SystemError: És akkor mi van, ha a munkámat csinálom? A lényeg, hogy mi ehhez a 31%-hoz tartozunk...:-)
nevemnick
A káposztafejűek még mindig nyeregben érzik magukat, pedig már a 99%-ban a nyereg alatt vannak. A ,,keccsölő" már túllőtt a célon.
solidedge
Több felmérést figyelve a Fidesz támogatottsága vagy nőtt, vagy csökkent de ez már biztos.
silber13
@Shikari: Röviden: hülye! És mi a fene ez a patologikus kényszerképzet, hogy "kormányon maradunk?:-)))" Egy döblingi kezelés előnyödre válna...vagy nem!:-)))
szaboria1
Már évek óta a felmérést végzők a kormány zsebébe van így nem számít mit jelentetnek meg.
silber13
@Shikari: Fizetett majom, az valami shikari nevű mosdatlan szájú fidesz buzi! Nem ismered véletlenül?:-)))
Málna
@Aki Én: Hát számolhatunk így is, mi, nem ellenzékiek is vagyunk ennyien. De most komolyan, azért nem csodálatos, hogy micsoda erő van ebben a 31%-ban?:-)
SystemError
@Shikari: Már női nickeket is vállalsz? :)
Aki Én
@Málna: De, valóban csodálatos. Viszont, miután csodák nincsenek, ez így csalás. Te is tudod, hogy a fidesznek a csalások nélkül nem lenne többsége. Valós még így sincs. A korlátlan közpénz propagandára, a lenyúlt közmédia, a határon túliak tömeges szállítása, a leállt választási rendszer, a részeredmények titkolása minden korábbi szokással ellentétben, és a többi számtalan eset. Te is tudod, mindenki tudja.
Ha semmi más, a propagandára költött százmilliárdok is ezt igazolják.
És hidd el, a fidesz a maga listáival, zsarolásaival, megfélemlítéseivel megtett mindent, elvitt mindenkit szavazni. És így sem lett többsége! Persze a balfasz ellenzéket sem akarja a józan többség. Mi valami egészen mást szeretnénk. Aki ma meggyőződésből kijelenti, hogy a fidesz nem lop, nem korrupt, hazug banda, az totál elmebeteg. Ezt még ők maguk is kimondják néha.
Te is tudod, mindenki tudja. Ebben vitázni sem fogok veled, mert ennek aztán tényleg semmi értelme.
Csak egy cikk a sok tucatból:
hvg.hu/itthon/20191204_orban_viktor_ketharmad_fidesz_civil_szervezet_kutatas
szegfue
@verőce21: tegnap 20:37 Igazad van! Ezek valóban "kiszámithatóak", csak éppen nem okoznak pozitiv élményt! De mintha most nem a Fidesz "szólt" volna Belőled?!:)))
Málna
@Aki Én: Ebben nem is fogunk vitázni. Mindegyik politikai erő korrupt, lop, és hazudik. Nincs "más".
Aki Én
@Shikari: ,, Csak a Fidesz mert egy Magyarországgal!"
Ez pont annyira magyar, mint te.
Majd akkor is ,,mi" fideszezzél, mikor a tízéveket osztogatják rátok. Te személyiségzavaros beteg bolsi.
Eladott Ország
Ha egy hazugságot mondasz és folyamatosan ismételed, akkor az emberek előbb utóbb elhiszik...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83880576_1128155857523706_4390024276699250688_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=XWvTYn5_3BEAX_UPtBm&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=8a1b21cbcfdd8f18a66111318ceac6ce&oe=5EC75421
Le kell szarni a mocskos Goebbelsi/ Orbáni szennyáradatot. Nem szabad hagyni, hogy ők tematizálják a közéletet!
SystemError
@Málna: Semmi baj nincs egy ilyen foglalkozással, ha az adatvédelemmel, adatkezeléssel harmóniában tranpszarens módon, jogilag szabályozott környezetben zajlik...:) Tudod a megtévesztés, főleg, ha teszem azt kiderülne, hogy üzemeltető teszi azt, mint gazdasági tevékenység bizony bizony igen aggályos lenne...:)

Nyilván még nem képzett ki Shikari jól gerinctelen hazudozásra, hogy 31%-ot írtál... Remélem érzed, hogy a többi 69% "nem fideszes" nem szereti, ha az egyharmad meglopja és abból tartanának fent ilyen tevékenységet. Más baj nincs... Nekem még bele is férne, ha nem sunnyogva, megtévesztve csinálnátok...ami így illegál De biztos csak vicceltél...:)))
tudode
Mi 29?
.
Akkor amikor ennél a mondjuk 100 fős mintát figyelembe véve, még mindig többen vannak, akik megundorodtak a politikáról, és nem adják voksukat arra az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGRA, amely talán a honfoglalás (nem a fideszes) nem volt példa.
.
Még a 2/3-ukat is a választók 22%-ától kapott bizalmat őfélesége, amely a vámszedőkből, és a kódiSOKBÓL tevődött össze
.
---- EZÉRT NYERT A FIDESZ
.
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4&t=51s
.
Választási térkép 2019
.
------ A választási térképek zöme csalóka, mutatunk egy reálisabb képet a Fidesz győzelméről
.
adatujsagiras.atlatszo.hu/2019/05/29/a-valasztasi-terkepek-zome-csaloka-mutatunk-egy-realisabb-kepet-a-fidesz-gyozelmerol/
.
MEGOSZTÁS
Tumblr Twitter Email
SZERZŐ
BÁTORFY ATTILA
2019. 05. 29.
Módosítás2019. 05. 29.
KAPCSOLÓDÓ
Ugrásszerűen nőtt a nem uniós állampolgároknak kiadott tartózkodási engedélyek száma
Magyarország az egyik legkevésbé keresztény keresztény ország – statisztika infografikákkal
Vizualizáltuk, hogyan változtak a médiumok állami reklámbevételei 2006 és 2018 között
Egy évtizede változatlan Magyarország politikai térképe – lenyűgöző infografikák!
ADATÚJSÁGÍRÁS
Kövess minket, vagy lépj velünk kapcsolatba itt!

Nem lehet az egész ország narancssárga, ha a választásra jogosultak mindössze 22 százaléka szavazott a Fideszre.

Ha mi lennénk a Fidesz, akkor a vasárnapi választások után mi is elővennénk egy tiszta narancssárga Magyarország-térképet, mivel a 10277 szavazókörből 10247-ben a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot, így egy-két kivételtől eltekintve minden településen a Fidesz győzött. Ez a térkép valahogy így nézne ki, ahogy alább, egy éve mi is csináltunk hasonlókat.

Választási térkép (kattints a nagyobb térképért!)

Több baj is van az ilyen típusú térképekkel. Az egyik az, hogy vizuálisan azt a benyomást keltik, mintha minden szavazópolgár a Fideszre szavazott volna. A másik alapvető probléma pedig az, hogy vizuálisan torzítja a települések sűrűségét és...
SystemError
@Shikari: Most próbálsz felvàgni az új kolléga előtt, miközben egy jellemtelen senkinek néz mindenki?

Az egyetlen barátod is te vagy másik nicken !:)
tudode
@tudode: .
Elnézést! Kijelölési hiba!!!
.
Mi 29?
.
Akkor amikor ennél a mondjuk 100 fős mintát figyelembe véve, még mindig többen vannak, akik megundorodtak a politikáról, és nem adják voksukat arra az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGRA, amely talán a honfoglalás (nem a fideszes) nem volt példa.
.
Még a 2/3-ra is a választók 22%-ától kapott bizalmat őfélesége, amely a vámszedőkből, és a kódiSOKBÓL tevődött össze
.
---- EZÉRT NYERT A FIDESZ
.
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4&t=51s
.
Választási térkép 2019
.
------ A választási térképek zöme csalóka, mutatunk egy reálisabb képet a Fidesz győzelméről
.
adatujsagiras.atlatszo.hu/2019/05/29/a-valasztasi-terkepek-zome-csaloka-mutatunk-egy-realisabb-kepet-a-fidesz-gyozelmerol/
.
"""És akkor ott van ((volt))) a valóság, hogy az szavazásra jogosultak mindössze 22 százaléka szavazott a Fideszre, 21 százaléka pedig a többi pártra. Az ország maradék 57 százaléka pedig nem adta senkire sem a voksát. """
SystemError
@Aki Én: 8:25 így így... A troll jellemrajz is tetten érhető, ahogy írod. A valós gyakorlatban nem a központi propagandát mondják fel a "valódi" fideszesek. Ráadásul ugyanugy, ugyanabban a stílusban..kicsi az esélye ennek is...:) Nem ilyen eröltetett "magán embertől idegen" marketing felszopó szövegekkel fejezik ki magukat. Ráadásul ők ha röhögnek is rajta, de elismerik, hogy lopnak...:) Ezek bábok!:)
Aki Én
@SystemError: ...aljas, hazaáruló bábok. Minden túlzás nélkül, ezeknek is börtönben lenne a helyük.
csak úgy....
@Shikari: gratulálok az ez évi 1 milliomodik baromságodhoz!! ... és még csak február vége...
melód már van,szoktál dolgozni is te munkakerülök gyöngye!?
Dr plágium
Az összes agyatlan fajgyűlölőt sikerült megvezetni.
csak úgy....
@SystemError: @Aki Én: remélem nem föltételezitek erröl a szerencsétlen pötschröl,hogy ö fizetett troll!? a tibink ingyen hülye...
sokanvagyunk
A KDNP neve csak a költségvetés (180 millió + 150 millió alapítványi) juttatásnál szerepel...
creativehun
@Shikari: Oly fájdalmasan buta vagy,hogy arra már szó sincs. nem attól lesz valaki magyar,hogy orbán szaros seggét nyalja..perasze tudom ,hogy neked ez a fokmérője a magyarságnak. Látod ..látod..itt bújik ki a szög a zsákból..mert hozzád hasonlóan a többi degenerált magyarkodó idióta is pont így gondolja..azért öntik számolatlanul az ország pénzét Romániába, Ukrajnába. Nem..nem a magyaroknak..hanem a potenciális fidesz szavazóknak..mert ahogy szerinted is..úgy szerintük is Ők a magyarok. Mivel sajnos annyira alattam állsz intelliegnecia terén mint egy svábbogár egy humanoidnak..így nincs értelme felesleges okfejtésekbe bocsátkoznom és ideológia eszmecserét folytatnom veled arról,hogy mekkora tévedésben vagy.Az amit ti csináltok az sima gyűlöletkeltés,megosztás és remekül példázza miként épül fel egy diktatúra és miként támogatja olyan csökkent értelmi képességű -vélt vagy valós előnyökben hívő.személyek mint ahogy te is. Azt azonban elfelejtik ezek a szelklemileg visszamaradott gyűlölködők,hogy egy adott rendszer addig és csak is addig kollaborál az ilyen hazaáruló mocskokkal amíg az érdeke úgy kívánja. Utána mehetnek ők is a süllyesztőbe..Mert egyet azért soha ne felejtsetek el. a világ minden rendszere gyűlöli a gazembereket...még ha a pillanatnyi érdeke azt is kívánja,hogy felhasználja őket!
csak úgy....
@Shikari: az tiszta sor,hogy ha téged a baromságad miatt lehülyéz valaki, az csak libbsi lehet. a fideszben észre sem veszik,hogy nem vagy normális. :)
nem is értem,hogy belöled miért nem faragtak még államtitkárt,pedig az eszöd meg lenne hozzá.csapj az asztalra tibim...
Clavigo
@Shikari: Öreg,,, egyszer valaki nyakon fog baszni,,( méla undorral ) , de úgy,,hogy tele fogod szarni az apádtól örökölt bocskorodat..
SystemError
@csak úgy...: De, erre igen sok jel utal..:)
nezelodo
Miért, a szocializmusban ha megkérdezték, ki merte volna mondani, hogy nem a Mikola hazafias Népfrontjára szavaz? Persze hogy hazudtak a kérdezőnek! Most sincs másként, még egy takarítónő sem kap állást, ha nem dakota-kipcsák vallású.
SystemError
@Clavigo: Nem merne ez a takony "odaállni", csak a sötét kis lyukból túlkompenzálva örül magának. Parádézós, viselkedészavaros, elfutós kismajom ez. Egy ilyen Novák Előd jellegű nyominger szerintem lehet. Tudod az a fajta "férfi", aki hergel, aztán beszart fejjel kamerázna, hogy ne legyen baja, mint dildós náci példaképe...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.