Állítólag nem tűnt boldognak a visszatérő miniszterelnök, és azt mondta, vécére is elment.

Újabb részletek Orbán brüsszeli „kávéjáról”: Kinevették a miniszterelnököt az EU-csúcson

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán 

Újabb részleteket tudott meg a Guardian arról, miként zajlott, amikor kávézni küldte Orbán Viktort a német kancellár, Olaf Schulz, hogy nélküle végre megszavazhassák az uniós csatlakozási tárgyalások megnyitását Ukrajnával. A lap azt írja például:

Mindenki nevetett, amikor Orbánt visszatért a kávéjáról az európai vezetők közé.

Diplomáciai forrásokból úgy tudja a Guardian, a magyar miniszterelnök nem tűnt valai boldognak. Állítólag megkérezték, hogy ízlett a kávé, mire azt mondta:

Nem csak kávézott, de megragadta az alkalmat, hogy vécére is elmenjen.

Azt ugyanakkor a Guardian is hangsúlyozza, Orbán tisztában volt vele, hogy távollétében szavazni fognak, amikor elment kávézni.

Forrás: The Guardian

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Nem csak kávézott, de megragadta az alkalmat, hogy vécére is elmenjen."

Egy bunkó az EU-csúcson is bunkó...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Nem csak kávézott, de megragadta az alkalmat, hogy vécére is elmenjen."

Egy bunkó az EU-csúcson is bunkó...
Másol
hamár ott volt magát is lehuzhatta vóna
Tehenész
Ideje volna már ez a tehenet vágóhídra vinni, hiszen mindenki látja, hogy mekkora ökör lett belöle.
Peller Anikó
@Tehén: te akkora hülye vagy, hogy csak román lehetsz. Egyébként oda való.
szegény hazám
Elküldték huggyozni, oszt szart visszajönni. Szégyenlem, hogy Magyar vagyok, igaz ez a miniszterelnök csak egy hazudozó cigány.
Csizmás Kond
...ami pontosan azt jelentette hogy szarik rájuk...
Eladott Ország
A diplomácia Grincse! A szottyos-potrohos kevlárnindzsa! Tokározni kéne, vagy inkább kukázni! 26 ország megszavazta a felcsúti tolvaj meg a függöny mögött számolgatta az euró kötegeket. El nem tudom képzelni, hogy vajon mint gondolnak ott nyugaton mimagyarokról, akik már 14 éve tűrik, hogy egy közönséges bűnöző uralkodjon az országban, sőt sokan még tapsolnak is hozzá. Ilyen nincs, még banán köztársaságokban sem. Európa szégyene lettünk, egy kicsinyes alapvetően semmihez ,csak mások b*szogatásához, átkúrásához- értő, tapló stílusú utcaszéli kistílű bűnöző, akit mindenki útál csak nincs rá mód nincs rá eszköz hogy ki legyenek ebrudalva a közöségből, egyenlőre.
uploads.disquscdn.com/images/b2cb5bed510d2f1af19c56f2f12c4be593f8fc1c4e8278d31b032b5d3c201f7e.jpg?w=800&h=502
Yoda69
Ezen a tahón tényleg csak röhögni lehet. Viszont mi magyarok sírni is fogunk ha ez megy tovább, míg a többi 26 tagállam fellelegzik hogy megszabadulnak tolunk
Bástya Béla Elvtárs
@szegény hazám: Az egész ország cigányul viselkedik!!!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:32 ☻Akkor most megint győztünk ugye főni ?! Játsza a mártírt a varangy vagyis legalábbis az agyhalott fideszes kottonszökevénynek adja elő, hogy ő így szavaz. Ez kb. olyan, mint amikor a fidesz férgeket kib..szarintották az EU Néppárti frakciójából, akkor is azt mondták, hogy ők léptek ki... Amúgy rendkívül szánalmas ez a cezaromán varangy. És még mindig Magyarországként azonosítja magát.
uploads.disquscdn.com/images/edb06b3408d027b4a041a009ccb01d9e823031e94ca9999dc9ae2f554c63c833.gif
Az EU-ból kilépést a brittek is nagyon megbánták. A HUXIT- tal azonnal államcsőd lenne, még a kínai elvtársak is seperc alatt itthagynának bennünket és 99 évre bérbe vennének, majd 199 évre...
Csizmás Kond
@Bástya Béla Elvtárs: ...a baloldal nagyon divatbarát...bármit találnak ki ma tőlünk nyugatra azt ő követi...ha kell cigánybarát, ha kell buzibarát...pedig nem hiszem hogy elfelejtette volna, vagy hirtelen nagyon buta lett, hogy azok voltak és ma is titokban azok a legnagyobb ellenségei...
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:57 ☺ Ha jól értem a sztrítfájter' szavait azért győztünk, mert villámgyorsan eliszkoltunk a küzdőtérről. Üres tekintetű, pszichopata.
c.tenor.com/-1gikLvfuQwAAAAC/tenor.gif
kép2
uploads.disquscdn.com/images/dd1ee8d39942040103f2705b8f4d976864dd7f964951d7f4222b8121cf047425.gif
Bástya Béla Elvtárs
@Csizmás Kond: Egy városi barátom kedvenc törzshelyen az ottani ÉDEN vendéglő! A minap mondtam neki, hogy ritkán jársz nálam, pedig vagy 50 éve jó haverok vagyunk!
A válasz szimplán ennyi volt: "Ja! Te Édentől keltre laksz!"
simmering73
@Shikari: Németországban óraadó tanárt keresnek antiszemitizmusból az egyetemre. Indulhatnál is.
simmering73
@Shikari: Megint tanultunk valamit a professzor úrtól. Nem tartana nekünk szemináriumot? HAHAHA
Sakk Matt
Nem csak Olaf Scholz hajtotta ki, de a kávé is meghajtotta :P
Peller Anikó
@Sikari: Román meg az akit utálnak a magyarok.
justhpeter
A birkanép veri a seggét örömében, hogy moindenki a főnökükről beszél.
CsipkeRózsa
@Maccska: 11:33

Ha nem szégyelled, hogy magyar vagy, akkor nem vagy az.
Péter2
"Kinevették a miniszterelnököt az EU-csúcson " Inkább szánalmas mint nevetséges !
nemkati
Mikor elküldték kávézni, egyből tele lett a gatyája...
CsipkeRózsa
@Maccska: 14:45

Mi köze van ennek az EU-érettséghez?
CsipkeRózsa
@Shikari: A zsidó is ember!!!

Nem szégyellem, hogy válaszolunk a palesztinok támadására!!!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:01 ☺ A Brit szavazók 51,9 százaléka az Unióból való kilépésre szavazott. "Nagyon meggyőző ?! " végeredmény lett! "A Savanta brit piackutató cég új felméréséből kiderült, hogy a megkérdezett lakosok 65 százaléka szerint új referendumot kellene tartani arról, hogy az ország az EU tagja legyen-e. Tavaly még ez az arány 55 százalék volt." Látod te fidióta phaszkalap, csak a román cigányod idióta mantráját tudod tolni! Bizony, ezek már máshogy nem tudják megakadályozni az elvándorlást, kilépne a csúti varangy már holnap. Pedig az EU motorjának az elmúlt 100 év legjobb 10 éve után nem kéregetni, koldulni kellene az EU-ban, hanem adni, befizetni. Vagy folyamatosan hazudoznak?!
CsipkeRózsa
@Shikari: Egy háborúban nem a bosszúról van szó, hanem a válaszról.

Szállj le az örökös ismétlésedről, az engem támadásról.
Eladott Ország
@Maccska: 2030 -ra utolérjük Romániát. Lehet magyarázni a kolostorgecinek és bandájának a bizonyítványt, a többi csak szájtépés! Az elmúlt 100 év legjobb 10 éve az, b@asszátok meg!
twitter.com/GutyinaI/status/1719095227279880311/photo/1
csak úgy....
@CsipkeRózsa: kérlek vedd végre észre,hogy egy elmebeteggel társalogsz!
Cherry
Proli roma bunkó,, ezen a senkin csak nevetni lehet
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...a válasz meg attól függ hogy ki kezdte...szóval nem pártolok én semmiféle úgynevezett terrorszervezetet de a hamaszról tudni kell, hogy azért alakult hogy visszaszerezze a zsidók által elfoglalt palesztin területeket...és itt kezdődik minden hercehurca.
namihami
És a világ (mert abban nem kéne hinni, hogy a sajtó ezt nem fogja világgá kűrtölni) az ilyen miniszterelnök alapján fogja beárazni a ""magyarságot"" is!!!
És ez a Nemzeti Tragédia---nem a ""Trianon""!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem ott kezdődött, nem az arabok területét vette el. Az arabok angol területen éltek, nem volt olyan, hogy palesztin. Izrael részére nemzetközileg megszavazott, és a hozzá Izrael által megvásárolt területre tartott igényt, másnap megtámadták az arabok.

Nem Izrael kezdte!!!
CsipkeRózsa
@Maccska: 14:43

Viszont kívánom neked is.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem akarlak itt most levizsgáztatni történelemből de olyan hogy Izráel állam nem volt soha a büdös világban. Ez az állam úgy jöhetett létre hogy mivel a 2.vh.ban az angolok nagyon kifogytak a zsozsóból és kurvára nagy veszteségre álltak, ezért megígérték a zsidó bankároknak, hogy ha pénzzel kisegítik őket és megnyerik a háborút a középkeleti területeiket felmondják a javukra...és lőn izráel...majd amerikai hadi segítséggel egyre nagyobb erővel rendelkezvén kezdték kiűzni ilyen olyan öntörvényes módokkal az arabokat, és ma az egész palesztina zsidó állam lett amit az egyre gyengülő arabok nem tudtak megfékezni és ide fajultak a dolgok hogy most a vitatott de amúgy valós történelmi féltestvér öli egymást heccből meg gőgből meg mittudommiből mert ahogy évezredekik megtudtak élni egymás mellett most is megtudnának...na de ne felejtsük ki a fegyvergyártó akárkiket se mert azok is nagy részvényesei minden háborúnak.
human
@Csizmás Kond: Eddig is tudtuk mennyire kultúrálatlanok vagytok ti meg az Orbánotok. De hogy még büszkék is vagytok rá az valami kivételes egyszerűségre utal
Csizmás Kond
@human: ...és te mint kikultúrált valaki, mire alapozod ezt a hetyke kijelentésedet ?...vagy csak írhatnékod támadt ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez a hatalmas tudás a kisegítö iskolában, vagy az istállóban,ganyézás közben ragadt rád?
Toller Béla
@Csizmás Kond: Te vazze tanulj melőtt vizsgztatni akarsz bárkit is. Ne a nálad kevésbé tájékozatlanokat próbáld meg félrevezetni ! Te ennek a területnek a történelméről szinte semmit sem tudsz, ez kiderült.
Toller Béla
@Csizmás Kond: Úgy mondják, be van szarva tőlük ...
human
@Csizmás Kond: A kommented alapján írtam.
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...Béla, a süketelésen kívül mi az amit itt tudományosan elmagyaráztál ?...mert a hablaty a szart sem ér...
percsi
Miért nem vétózott?
Menj ki innen!
És a bátor ninja pincsi kutyaként kisomfordált!
Az ilyen hogyan tudná megvédeni az országot?
Csizmás Kond
@csak úgy...: mit tudsz te a ganézásról tacskó ?...mert azt nem az istálóban végzik csak hogy tudd...na de a mosogatáshoz nem is kellett ilyesmit tanulni, ezért nem hibáztatlak.
Csizmás Kond
@human: ...hááát persze,...már te sem a cikket olvasod csak a kommentet...fejlődsz...
justhpeter
@KisTehen: Márpedig a kis náci pöcs urad egy senki-és szarházi.
Csizmás Kond
@Toller Béla: re 16:48...még csak azt akartam megkérdezni, hogy te mennyivel tudsz többet arról a területről ?...vagy ott születtél ?...esetleg csak a szíved húz oda ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: = tudálékos elmebeteg! :)
Csizmás Kond
@m73: ...csak rád, csak rád, ezért ne beszélj többesszámba...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...te pedig egy seggdugasz...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 11:10 ♦ Kishülye fidióta seggnyaló! A "szarásnak" meg is van az eredménye, Európa koldusháza Bangladese lettünk! Szégyen lett magyarnak lenni a világban!
2030 -ra utolérjük Romániát.
twitter.com/GutyinaI/status/1719095227279880311/photo/1
Minden diktátornak jár egy szobor, hogy a bukásakor legyen mit ledönteni. Nem mindent érint a nadrágszíj meghúzás. Felcsúton a Pancho Aréna, a kisvasút, a kilátó, a csónakázótó, a 6 milliárdért épült iskola mellé most jégpálya érkezik.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/404190481_6754170381331576_7033791533460188409_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=524774&_nc_ohc=7XQgdKZpmmQAX82rQEw&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBCORa4F2jNo0gKjBECJi23_RTQ9mee4nlO6VMVImdtnQ&oe=6583AB6F
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Mindenki az aminek érzi magát...így te is.
justhpeter
@Pusztai: Bővebben senkiházi és szarházi.
csak úgy....
@Csizmás Kond: = tudálékos,buta elmebeteg! :)
izéke
@KisTehen: tudtam,hogy te vagy az szájer :))))))) szeretnéd már őket a seggedben érezni józsika
Eladott Ország
@Csizmás ma, 18:14 ☻ Orbán: Budapest 1989 lopni jöttem. Brüsszel 2023.12.14. szopni jöttem.
twitter.com/janos_hary/status/1736275707410407638/photo/1
Olaf Scholz úr szólt, hogy lángost árúlnak a kantinban...és ráadásul Putyin a rubelapucim...
twitter.com/i/status/1736126801896714317
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 19:41 ♠ Orbán: Mi békepártiak vagyunk!..
pbs.twimg.com/media/FtrHivfXsAEWIm-?format=jpg&name=large
Behódolt Magyarország miniszterelnöke – mélytorok hadművelet, ( Deep Throat) „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik.”...
twitter.com/FinlandNATO2023/status/1661463580787589121/photo/1
Az utcai harcos Vilniusban...
twitter.com/i/status/1679175618544517121
Orbán: ...és ráadásul Putyin a rubelapucim..
twitter.com/amriana/status/1736221917575598251/photo/1
Peller Anikó
@Órnagy: És melyik az az egy? Ja bocs, nem érdekel.
Másol
sok hülye illiberális fasz hogy elbeszélget egymással
teuton
@KisTehen: Ha ertened a lenyeget Nagy Marha... De nem erted, mert Nagy Marha vagy! A többiek szartak a potrohosra, meghoztak a döntest EGYHANGUAN, törvenyileg megnemtamadhatoan, az elöiras szerint, szartak a dagadtra!
jáger laszló
Napi rutin
Én is a mosdóban kezdem a napot,majd jöhet a kávé,de nem csinálok neki ilyen nagy felhajtást!!Ezért még nem megyek Brüsszelbe...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Őrnagyagyás: ,,e a 26 országot az USA és Brüsszel a markában tartja, és keményen szorítja "

Hova bizonygatod még, hogy egy megvezethető, hülyíthető, ostoba, gyagyás, húgyagyú illibkány vagy?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ténleg ???...pedig azt hittem én vagyok a szíved csücske...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.