Medveczky Ilona körülbelül kétszázezret dobott ki – szó szerint – az ablakon.

A díva a Ripostnak vallotta be: figyelmetlenségből saját maga vált meg spórolt pénzétől, méghozzá házimunka közben.

Egész nap virágokat, kaspókat cipeltem, ültettem, locsoltam, gyomláltam, és persze borzasztóan elfáradtam. Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerített a logisztika. Így történhetett meg velem, hogy egy olyan kis szekrényt vittem ki az utcára lomtalanításkor, amiben a megtakarított pénzem volt. Körülbelül kétszázezer forint

– panaszolta Medveczky, aki azért nem adja fel a reményt, hogy megkerül a pénz:

Csak akkor jutott eszembe, hogy hibát követtem el, amikor ledőltem pihenni. Azonnal kirohantam az utcára, de a szekrény már nem volt ott. Kérdezősködtem, hogy látták-e, ki vitte el a ház elől a holmikat, de senki nem tudott semmit. Csak abban bízom, lesz olyan jólelkű a megtaláló, hogy visszajuttatja hozzám az összeget. De nem tudom, vannak-e még ilyen emberek

– mondta.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Muszáj mindíg kitalálni valamit hogy a címlapra kerüljön, a de ez már keserédes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Megérdemelted...azok után amit a múltkor valami ruhatervezővel csinált.
quadrocopter
Abból a kétszázezerből pár nullácska azért lemaradhatott.
verőce21
Nem baj Ilona, ez a kis hírverés hozott neked annyit. :)
Eladott Ország
Muszáj mindíg kitalálni valamit hogy a címlapra kerüljön, a de ez már keserédes.
ila51
Azért nincs pénze , mert dugdossa. Nekem meg azért , mert csak.
Rózsika Hatházi
Állandóan panaszkodik, hogy milyen kevés a nyugdíja. Akkor, honnan a toszból volt 200 ezre? Kisszekrényben, pláne. Bakker "művésznő", én sem vagyok már hamvas teenager, de sosem felejtem, hogy hun a lóvé. :)))))
Veleda
Nem, nem lesz olyan ember, aki visszavigye. Ugyanis nagyon jól tudja a lomizó, hogy honnan _kitől vitte el:))
Sziszifusz
Ez már a demencia jele. Ezen az állapoton még a plasztikai sebész sem tud segíteni.
nyanya001
Ma voltam vásárolni mondta a pénztáros, nehogy nagy címletű
pénzzel fizessek, mert nem tud visszaadni... csak kenyeret meg egy két dolgot vettem.
Mondtam neki ne aggódjon, még otthon sincs nagy címletű, nemhogy nálam ... . . :D
De ha lenne,, tuti nem felejteném el, hova dugdostam el. :D
human
Azt hiszem olaszban történt meg az eset, hogy az anyját akarta meglepni a lánya egy új ágymatraccal. A régit kirakta a kukához. Csak később tudta meg, hogy az összes megtakarítása a matracban volt az anyjának. Szóval érdemes egy időre raktározni a régi dolgokat.
namihami
Kidobta a pénzt a szekrénnyel?
Akkor a teste után az agya is követi a leépülést?
volvós
Ükanyó !!! Párszor meglebbented a tangabugyidat a Fötéren,
és hátha lesz aki kiváncsi lesz Rád !!! Oszt dob a földre kis alamizsnát
namihami
@bakcsubakka: @volvós: Gonoszak vagytok (velem együtt).
Jó asszony ez, csak kicsit szenilis.
volvós
" Körülbelül " kétszázezer volt a fiókba...Tényleg beteg lehet, ha nem tudja pontosan, mennyit dugott el...Ha a becsületes megtaláló visszaviszi, a jutalma 10%...azaz 20 ezer HUF. Ha viszont egy nem becsületes megtaláló volt, megtartja a 100%-ot, oszt jónapot... Ilonka ennyire hülye nem lehet valaki, csak ha képezi magát !!!
lampa laz
Jaj, sikerült megkönnyeznem, de csak a nevetéstől... bocs, de olyan jókat írtatok.
Manhattan
Élvezi, hogy bosszantja a jónépet! Jól is teszi! :D
Desischado
Nem hiszem én ezt a mesét. Annyira hülye nem lehet, vagy mégis? De szerintem csak egy kis hírverést akart a banya.
Yoda69
200eFt megtakaritas? En ezt nem neveznem annak. Egy vacsi ara a hiltonban.
kisrigó
Szánalmas az egész matróna, tudomásul kellene már venni, hogy elszálltak az évek! Amúgy, amikor jól ment a szekér, gondolni kellett volna öreg napjaira!
szaboria1
Érdekes a múltkor még arra panaszkodott alig tud megélni. Nekem mára egy nagy hazudozó nő lett. Villába lakik aminek a fen tartása a havi 200 ezret is elérheti.
Eladott Ország
ripost.hu/cikk-kinyomoztuk-ennyit-erhet-medveczky-ilona-haza
Ilona otthona egyébként a Károlyi-család vadászbirtoka volt, és mint olyan, elsőként épült a budai magaslaton. Ez a tény komoly árbefolyásoló tényező, ráadásul akadt kiindulási pont is a kalkulációhoz. A művésznő egy korábbi nyilatkozatából kiderül, hogy a kilencvenes évek közepén 270 millió forintot ajánlottak érte. Ennek tükrében felkerestünk egy ingatlanszakértőt, aki konkrét számháborúba nem bocsátkozott, de azt elárulta, min múlik az eladhatósága egy ehhez hasonlóan ingatlannak. "Egy ennyire speciális épületnél, gyakorlatilag lehetetlen meghatározni a pontos árt, vagy értéket."
Nincs gyermek, így nem lesz szülőtartás, de még örökbe fogadhat!
lampa laz
@Eladott Ország: Ebből az értékes villából előbb, utóbb lomtalanítja az öreglányt az orbán család pénztároslölön keresztül.
Eladott Ország
@lampa laz: A csútiék előbb-utóbb rámennek a villára, mint döglégy a húsra és mehet a panelba a balerina. Hagyománya van a csúti cigányoknál a féregségnek, suttyóságnak, az élősködő pofátlanságnak.
Eladott Ország
@lampa laz: Hiszen a csúti cigány mondta, "Ahol hús van, ott légy is van" - Orbán szólt népéhez a rádióban. Erre legfőbb bizonyíték saját maga. Nagy kérdés, hogy ettől a döglénytől hogy tudunk megszabadulni.
karma1
@Manhattan: Jaj, Csillagom, dehogy bosszant!...:o))) Tudom, hogy a negativ hir is hir (mindegy, csak beszeljenek rolad, by Zsazsa Gabor) de ilyet pont azert nem mondanek el akkor sem, ha tenyleg megtortent volna, mert ramnezve kurvara megalazo. Mutogatni magam a cimlapokon tokpuceran hevereszve egy darab muszormen, tangaban, vagy anelkul, aztan nyavalyogni azon, hogy a rokkantkartyamat elloptak, es van pofajuk 10 ezer forint illeteket kerni az ujert, aztan meg azt mondani, hogy egy kis bevasarlasba ugy belefaradtam, hogy le kellett fekudnom az egesznapi robot utan?... Haaaaat,... Vallja mar be, az Isten szerelmere, hogy oreg, faradt, es kopogtat a demencia meg az Alzheimer is egyuttal... B+, ne legyen mar minden honapban valami rettento nagy hir rola, mert a tokom tele van vele...:o((((
Dr plágium
Azért rinyál, hogy dobják össze neki aztán megy Dubaiba :).
Eladott Ország
@Dr plágium: Ha Dubaiban nem úgy viselkedik művésznő, a fütyi helyett, a kardot nyomják le a torkán. A nő háttal van Mekkának, a férfi pedig előtte, hamar bedolgoztatja.
panellproli
A "megalázóan alacsony" nyugdíjából, hogy lett százezres megtakarítása, főleg úgy hogy állandóan vásárolgat a kertjébe, és eteti a kutyáit, na meg a plasztikáról és a kilónyi festékekről ne is beszéljünk.Vannak ilyen emberek, akik az állandó rinyálásukkal nyerik az energiát-meg a vén kujonokat, akik busás pénzekkel sietnek segíteni a szerencsétlen árvának.
lampa laz
@Eladott Ország: Kell a sok purdénak a hely, még az is lehet, h a Friderikusz-Fenyő villát is kisajátítja egy 24 órás törvénnyel. Elvégre a vályogputri után dukál nekik a palota.
mariaberta
De sajnálom szegényt,,,,, mert szerinte ő a templom egere. Egy kicsit hazudik ez a templomi egér, nem de?
Veleda
@mariaberta: vagy megitta a misebort és félrebeszél. nem gondolod?
aremy
ez naggyon jóó a semmi nyugdíjából még 200 ezret is sikerült meg spórolnia.akkor el kellene kezdenie spórolni a temetésére is mert hogy néz ki egy félbemaradt temetés??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.