A Fidesz szóvivője Bajnai Gordontól azt szeretné megtudni, van-e olyan paktum előkészületben, amely lehetővé tenné politikai támogatásért cserébe a marihuána legalizációjának beépítését programjukba. Hoppál Péter úgy jutott el ehhez a kérdéshez, hogy egy hétvégi rendezvényen, ahol felmerült a marihuána esetleges legalizációja, részt vett Bajnai egyik legfőbb szövetségese, Juhász Péter is, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért egyik társelnöke.

A kormánypárti politikus szerint nagyon fontos, hogy Magyarország tartson ki azon álláspontja mellett, hogy egy ilyen elképzelés "nem juthat kormányprogramra". Bajnai Gordonnak színt kell vallania, van-e előkészületben olyan paktum, amely támogatásért cserébe esetleg a drog legalizációját beépítené programjukba. Hoppál Péter azt mondta, kétmillió szülő várja a fejleményeket, és ő maga háromgyermekes családapaként is meg van döbbenve, hogy ez a kérdés felmerülhet. Kiemelte: semmilyen politika erő Magyarországon nem léphet ilyen politikai útra, ezért felszólítják Bajnai Gordont, hogy semmilyen politikai támogatásért cserébe, semmilyen módon ne szövetkezzenek ilyen kérdésben.

Az Együtt 2014-nek nincs elfogadott drogpolitikája, közös álláspontja erről a kérdésről - mondta Bajnai Gordon hétfői sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy Juhász Péter, az Együtt 2014 társelnöke a hétvégén részt vett a marihuána orvosi célú legalizálásáról szóló párbeszéd megindítását sürgető tüntetésen. A volt kormányfő azt mondta, Juhász Péter magánemberként, velük nem egyeztetve ment oda. Bajnai Gordon kérdésre hozzátette: pártjának nincs olyan állásfoglalása, amely támogatná a drogliberalizációt, és ő személy szerint nem támogatja azt.

Kérdésre válaszolva Hoppál Péter azt mondta, ha Bajnai Gordon úgy nyilatkozott, hogy elhatárolódik ettől az iránytól, akkor ezt örömmel fogadják, de még nem hallotta, "hogy ez felmerült volna".

Az orvosi marihuána legalizálásáról szóló párbeszédet sürgetnek civilek, szervezésükben több mint kéttucatnyian jelentek meg Budapesten, az V. kerületi Városháza parkban szombaton. A szervezők elmondták, azt szeretnék, ha Magyarországon is elindulhatna egy szakmai egyeztetés a kérdésről civilek, orvosok, politikusok és szociális szakemberek között.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
"Drogosok hátán jutna be Bajnai a parlamentbe? – érdeklődik a Fidesz"

- qrwák futtatása hozott valamit a Fidesz pártkasszájába ? - érdeklődik zipper.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hát aki most a FIDESZ miatt szív, az valószínűleg az Együtt 2014 PM-re fog szavazni.
A Tündik bündije
Vigyázzatok fityeszék, azt is hallottam, hogy titokban sith lovag. Holnap gyorsan rittyentsetek össze egy címlapot az MNO-ra, miszerint lehet, hogy neki volt köze Obi-Van halálához...
Don Quijote
Magyarul, be vagytok szarva minden téren:-)))
zipper
"Drogosok hátán jutna be Bajnai a parlamentbe? – érdeklődik a Fidesz"

- qrwák futtatása hozott valamit a Fidesz pártkasszájába ? - érdeklődik zipper.
silber13
Most azt kellene gondolnom, hogy ettől lejjebb nem lehetséges, de előre borítékolom, hogy lesz még alább is! Ez már a gengszterizmus határát súrolja.
jozsiami
A Fidesz pedig a közmunkások hátán akar hatalmon maradni.
Hellcat
Program nélkül irdatlan nagy hazugságokkal könnyebb...erre akart utalni a fidesz.
bretagne
Nem győznek félni! (Ilyen szépen tudom csak mondani.)
marlin
Hülyék hátán jutott be Orr bán a parlrmentbe? ?- érdeklődök én!!
kata53
@jozsiami: Frászt! Abban a családban, ahol valakinek van munkája, a másik már közmunkát sem kaphat! A fidióták írtani akarják a népet!
coyote3
Van még olyan idióta kérdés, amit nem tettek fel Bajnainak?
honeykiss
már kezdem sajnálni Bajnait...lassan rosszabb lesz mint az ördög fityesz szerint...majré van fiúk...
coni
A 2014 évi választás el fogja dönteni, hogy hány embernek az agykérgét támadta meg a Fidesz vírus és hozott létre maradandó szellemi fogyatékosságot. Reméljük, hogy kisebbségben vannak a gyógyíthatatlanok.
amaramaistanna
Hoppá(l) Péter már ugrik is ha főnöke tapsol egyet.Akkor kiderült,hogy ki küldte a provokátort a rendezvényre.A fotója a facebookon "kering",ha valaki felismeri ,akkor feljelentik.Megéri Hoppá(l) te Zsiga,ó pardon Péter?
amaramaistanna
@coyote3: Tartok tőle,hogy kifogyhatatlan a tárházuk.Amerika legismertebb gyűlölet-szakértőjét alkalmazzák.Mennyiért azt nem tudom,de azt igen,hogy állami pénzből fizetnek egy amerikai irodát,akik Orbán beszédét írják,s egyéb tanácsokkal látják el.Pl. Orbián viselkedjen úgy ,mint egy felcsúti srác.Innen a koki,a saller meg egyéb baromságok,Mindezért havi 50 ezer dollárt fizetnek.Gondolom,hogy a gyűlöletkampány-tanácsadás többe kerül,a megvalósításáról már nem is beszélve.
amaramaistanna
@honeykiss: Szerintem nem kell sajnálni.Megspórolja a megismertetését.Jó a humora,elviseli.Amikor a CÖF-ös nyáj teleplakátolta vele a villamost,egyéb állami járműveket,utcai plakáthelyeket,szóval mindent amit az állam és a Simicska-birodalom biztosítani tudott,Bajnai azt mondta:Amikor újra politizálni kezdtem,azt mondtam a fiaimnak,hogy sajnos apátokat ritkábban látjátok majd.Mekkorát tévedtem.Kb.300 milliót költöttek a megismertetésemre,s hogy a fiaim mindenütt láthassanak.(Az idézet nem pontos,csak a tartalma.Bajnai frappánsabb volt,)Inkább azt látom,hogy el akarják vonni a figyelmét az érdemi munkától.Ez se fog sikerülni nekik.
coni
Ha valaki belenéz Orbán szemébe (ha mer) és utána Bajnaiéba, látja, hogy Bajnainak nincsenek drog problémái, nem ő nyalogatja a szája szélét.
Ezt hívják öngólnak. A mai világban az internet segítségével 2 perc nevetségessé tenni ezt a Fidesz provokációt.
Dr. Felipe
Futballhuligánok hátán jutna be fideSS a parlamentbe? -érdeklődök én.
Patrióta1
@coni: Nem akarlak megbántani, de Te épp olyan vagy mint az Orbán fanatisták azzal a különbséggel, hogy Bajnait imádod, és hidd el ez nem vezet jóra. Ennyire ne legyél "szerelmes" Bajnaiba!
amaramaistanna
@Patrióta1: Már elnézést,hogy beleszólok,de ez nem szerelem,ez tény kérdése.Bármennyit is hazudik a fidesz,bármennyire kovácsol magának percnyi előnyöket ezekből a hazugságokból,a valóság az valóság marad.A Fidesz pedig a magyar történelem szemétdombjára kerül.
zipper
Figyeld a menetrendet: - most érkezik majd a Fidesz szőke nője azzal, hogy Bajnai vénái olyanok, mint a szita, ha mégsem, akkor plasztikáztatta már, kiskanálban előbb forralt kábszert, mint megtanult volna enni kanállal, elvonóra is vitték már volna, de pont akkor lett miniszterelnök, "Együtt" technokoloztak a vasúti híd alatt...
lbs
Gyurcsány az enyhén szólva idomtalan Klára asszonnyal ott ugribugrizott annnak idején a népművészeti cserépedény (köcsög) fesztiválokon. Utána pedig bliccelni próbált a Kisföldalattin...
Juhász Péter meg a drogliberalizáció egyik hazai apostola, egyben egy másik liberális bagázs társelnöke.
Hát igen, lassan összeáll, ami összeillik...

Erről a bandáról valahogy az egyik mosószerreklám jut az eszembe.
Az amikor a szennyezett mellék-helységben a Domestos tisztítószert reklámozzák.
És erről a gyülevész bagázsról valahogy nem a tisztítószerre asszociálok, hanem azokra a torz figurákra amelyekre a szer hat a reklámban...
kukac50
Orbán meg a rokkantak dolgoztatásával népszerűsíti magát,azok zsírján gazdagodik,azért adták ki,hogy vissza kell venni a százalékokból.
Orbán meghatározta milyen betegségre mennyi százalék adható , a felül vizsgáló orvos nézi a táblázatot egy lába van akkor is munkaképes.
zipper
@lbs: Az nagyon ütős és tökös lenne, ha nyomatnál egy kis tuti infót arról, hogyan kábszereztek ezek hárman "együtt"...vagy Bajnait megfogták füves cigivel...Gyurcsány tévedésből MDMA-t szedett c vitamin helyett...szóval valami ilyesmire érdeklődnék !
rokker33
Be vannak sz-rva rendesen ha már ilyeneket találnak ki!!Nem tudják bemocskolni Bajnait csak a sok hazugsággal arra persze nem volt mersze ennek a takony Viktornak,hogy kiálljon vele egy vitára. Szerintem sz.rrá alázta volna.Remélem14 ben nagyot bukik ez a tolvaj banda!!
kkalman
Itt egy valódi sikertörténet. Sikerült bebizonyítani, hogy a feneketlen kút fenekénél is lehet mélyebbre süllyedni.
A drogosok után kik jöhetnek még, akinek a hátán Bajnai be akar jutni a parlamentbe.
A bűnözőket és a Fradi "törzsszurkolóit" Orbán már kisajátította magának.
Nauta
@A Tündik bündije: Akkó ő vóót a der veder?
Nauta
@coni: Meg aztán nem zsebzsötemezik folyton.
Nauta
@Patrióta1: És te miért vagy belezúgva a csúti personába? Mert az felétek az örök divat?
marlin
@lbs: Legalább a címet . . .
"Drogosok hátán jutna be Bajnai a parlamentbe? – érdeklődik a Fidesz" - - a cím!!
Ha ez a Bajnai miniszterelnök úrral kapcsolatos, akkor - szerinted - hogy jön ide a Gyurcsány miniszterelnök úr??
lenhardtibolya
Ha lehet hinni Bajnainak, akkor most az egyszer helyesen nyilatkozott, hogy ő bizony semmiképpen nem támogatja a drogokat, a könnyű drogokat sem, úgyhogy nem fog összeborulni Juhász Péterrel, aki a Kendermagosok vezére.
P-Márta
Orbán ahelyett, hogy innovativitásra bíztatná a fullajtárjait, Gyurcsány és Bajnai körül forognak mind, ez pedig minden ép eszű magyarnak feltűnik.
Milyen következtetésre is juthatnak? - ha ENNYIRE FÉL ORBÁN e két személytől, akkor mégiscsak VALAMIT, sőt SOKAT TUDHAT GYURCSÁNY ÉS BAJNAK!!! - vagyis jó reklám minden számukra, ahhoz hogy NYERÉSÜKET ELŐKÉSZÍTSÉK 2014-re fidesz szinten.
marlin
@lenhardtibolya: Ugye??
Végre egyetértünk, legalább abban, hogy nem a Bajnainak vannak beszűkülve a pupillái a "nyugtatóktól"!! :))
Tekla
@coni: De azt is reméljük ,hogy nem szavaznak vissza ennek az idiótának a hátára felkapaszkodó szoci ,lmp barmokra sem az agy-mosottak. Mert olyan párt akinek kellő támogatottsága van és még nem járata le magát ( csak a jelenlegi pártok járatnák le ,ha tudnák.) az a Jobbik!
amaramaistanna
@lenhardtibolya: Ez is egy vád.Ne csodálkozz,ha beperelnének érte.
coni
Én Bajnainak sem minden programpontjával értek egyet (pl. határon túliak választójoga, mivel sok határontúlit ismerek!) de értelmes ész érveket kellene végre felhozni és nem szellemi rokkant módjára próbálkozni.

Bajnai narkós, gárdája van és folyton összeborul Gyurcsánnyal miközben tömi a csomagtartóját libával, ezek valóban elriasztják a választókat - a Fidesztől, mert nem képesek egyetlen programpontjába értelmesen belekötni, mivel nekik nincs és soha nem is volt, hacsak a rabló gazdálkodás tervszerűségét nem tekintjük programnak.

Az értelmes emberek ezeken a primitív próbálkozáson csak nevetnek és szégyenkeznek, hogy az emberek 53%-a erre a sötétségre szavazott.
darwin
@coni: Tudod milyen kevesen vannak az értelmes emberek?Csodálkoznál.
Kikapcsoltam a csengőmet a hétvégére,mert mindenféle öregasszonyok nyomkodják.Aláírásért a Fidesznek,menjek imádkozni a székesegyházba Orbán Viktorért,meg ilyen nyalánkságok.
Elgondolkodom,hogy most én vagyok a hülye,vagy mindenki más.
Nakimaga
Ezt a patront a Fidesz szeretné eldurrantani,ezért az aggodalom !
lópicigáspár
Bajnai a drogosokén... egy elvonó és van esély, de a fidesz a ... és az bizony nem gyógyítható!
lenhardtibolya
@amaramaistanna: Egészen pontosan miért perelnének be?
lemma
az ilyen drog dolgokat manapság mind a két oldalon - ill. akármelyik oldalon lehetne nézegetni :(
mekkelek
Bajnai fóbia... nagyon fosnak tőle. :)
kamazuka
A kaktusz elmegy tű cserére.
-mondja merre találom a droglabort?
Előbb balra kell menni, azután lát egy jobb utatt,majd fölfordul!
pacsni
nem a drogosokhàtàn fog bejutni a parlamenbe Bajnai, hanem a sajàt làbàn ès az emberek korekt szavazàsàval! ès ha mègsem, akkor mindenki megèrdemli a maga sorsàt!
amaramaistanna
@coni: Én úgy tudom,hogy ezzel kapcsolatban az hangzott el,hogy szerzett jogot nem szabad elvenni,de le kell ülni az érdekeltek képviselőivel,hogy valóban mire van szükségük,s akarnak-e egyáltalán ilyen jogosítványt...

Egyébként én beírom mindenhová,hogy ne szavazzanak.Tiszteljük őket,de ne befolyásolják az élerünket szavazataikkal,ha annak terhét és következményeit nem viselik.
keresztapa
Bajnai kiüti Mesterházit, A Jobbik feltörekvő nagy párt lesz, az ifjúság támogatásával biztos sikert ér el,. ezután Bajnai mint hiteltelen sunnyogó bázisával együtt levesbe kerül. Azt tudni kell, hogy Magyarországon nem nyerő a több párt rendszer , nem életképes. Egymást ütik, ki a hatalom birtoklásáért. A jobbik szavazóit összeköti a cigányellenesség, a rendszerellenesség és antiszemitizmus az előbbi a társadalom nagyobb részére jellemző. Elvi lehetőséget jelentene a legnagyobb szavazó tábor megvalósítására és maga az a tény hogy nem párt, hanem Magyarországért Mozgalom!
szjupermen
@kkalman: Megnyertem az ötös lottó főnyereményét. Elhiszed? Mert amint látom mindent benyelsz amit olvasol a neten.
kkalman
@szjupermen: Nem nyertél. Sem tegnap, sem pedig ma nem volt lottósorsolás.
De azért nézz utána, milyen pedigréjű alak védte a fityisz székházat, mikor a diákok elfoglalták az udvart. A baltás gyilkos is megér egy misét, a 2006-os budapesti randalírozással együtt.
Sajnálom, továbbra is csóró maradsz. :)
marlin
@keresztapa: Egyetértünk,
abban, hogy a Jobbik nagyon megerősödik, de azért Bajnait nem kell temetni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.