A Magyar Narancs mélyinterjút készített az oligarchával, aki sok dolgot tud Orbánról.

Simicska árulásnak nevezi azt, amit Liszkay és menedzsmentje tett. Szerinte olyan nincs, hogy valaki bejelenti a lemondását, majd azt egyből nyilvánosságra hozza és viszi a komplett bandát.  Ez számára vállalhatatlan. Azt, hogy a menedzsment Liszkayval tart, ő is csak a sajtóból tudta meg. Liszkay egyébként tulajdonosa volt a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Kft.-nek, de a mai napon Simicska érdekeltsége megvette tőle 100 millió forint körüli áron.

Simicska elmondta, maximálisan ellenzi azt a médiapolitikát, amit a kormány folytat, és ennek hónapok óta hangot is ad. Ahogy nagyon nem tetszik neki az sem, hogy oroszbarát külpolitikát folytat a kormány. Ő akkor nőtt fel, amikor itt Szovjetunió volt, és nincsenek jó emlékei a ruszkik magyarországi tevékenységéről.  Nem tud határozott különbséget tenni az akkori szovjetek és a mai oroszok politikai viselkedése között.

Arra a felvétesre, hogy azért haragszik Orbánra, mert kihagyta az oroszokkal kötött titkos gázbizniszből, ezt mondja:

Lehet, hogy ezen marhára meg fog lepődni: a világ nem csak üzletből áll. Én alapvetően – itt meg lehet, hogy hangosan nevetni is fog – értékek és elkötelezettségek mentén végzem a dolgomat. Nekem ezek fontosabbak adott esetben, mint az üzlet. Lehet, hogy a mai világban ez furcsán hangzik, de én ilyen vagyok. Tartozom annyival a hazámnak, a családomnak és magamnak, hogy csak olyat cselekszem, amit helyesnek tartok és olyanokkal üzletelek, akiket vállalható üzletpartnernek tekintek. Hiszi vagy sem: az én szövetkezésem Orbánnal abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az kurvára nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát. Ebben én nem vagyok partner.

Simicska korábban államférfinek képzelte Orbán, aki jót tehet az országnak, de csalódnia kellett. Kapcsolatuk a tavalyi választások után tört meg, mikor Orbán vázolta jövőbeli elképzeléseit, amik Simicskának nagyon nem tetszettek.

Orbánt egyébként 35 éve ismeri, sokat tud róla. Arra az újságírói felvetésre, hogy politikai kockázatot hordoz a kormányfőre nézve, azt mondta:

Na és, akkor mi van, lelőnek? (Nevet.) Bízzunk benne, hogy nem így lesz.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sokat tudsz róla ?
Na arany apám éppen itt lenne az ideje, hogy kiterítsed a lapjaidat !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Sokat tudsz róla ?
Na arany apám éppen itt lenne az ideje, hogy kiterítsed a lapjaidat !
hetöndöe
Ha a Lala egyszer énekeni kezd,akkor Viktornak 10 ezer oldalas vádirat sem lesz elég de ő is bukik vele.
nyanya001
@miazavalami: Az, de ma a g... k napja van :))
lampa laz
A fenyegetése elég lesz ahhoz, hogy elsimítsák a konfliktusokat. Lajos kap pár milliárdos megrendelést és kárpótolva lesz.

Persze jobban szeretném, ha igazán neki esnének egymásnak, mert akkor napvilágra kerülne több olyan ügy amit csak sejthetünk, mert máskülönben soha.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@Horizont: Amíg kapta a megrendeléseket addig neki Orbán államférfi volt. Aztán Orbán mert nagyot álmodni és úgy gondolta Simicska nélkül is el tudja tenni a milliárdokat.
Senara
„Sok mindent tudok Orbánról” ...Életbiztosítás egyben burkolt figyelmeztetés . Simicskát nem tudják karaktergyilkossággal tönkre tenni .Adóhatósággal sem , mutyiba benne van aki "számít " .
bencemacska
Szerintem Simicska vásárolta fel a Fidesz "az emútt nyóc év" alatt felhalmozott 2-3 milliárd körüli adósságát!
És - feltételezem - a Fidesz nem kp-vel fizetett, hanem állami megbízásokkal! Azért nyert meg minden közbeszerzést a Közgép!
human
@Toby: Ha tényleg elgurult a gyógyszere, akkor kipakol. De lehet, hogy megmarad az izmozásnál, a kínos ügyek kitálalásának lebegtetésénél. Elég lenne csak pár bankszámla számot mondania és már bukna is Orbán. Ő volt a fidesz pénztárosa és a NAV elődjének az APEH-nek az elnöke.
Hofipisti
No érdekes napok, hetek előtt állunk! Tobzódnak a jellemes emberek, röpködnek a százmilliók.
Persze én továbbra is arra vagyok kíváncsi, ki a többi öt kitiltott?
Toby
@human: Erős a gyanúm, hogy orbánc féreg megfutamodik, s nem először, pont azért, amit írtál !
Most világosan láthatjuk, hogyan megy a "közteherviselés" patkány módra, adózatlan Vajna András, haveri sértődöttség és fenyegetőzés módosíthatja kedvezően az egyenlő közteherviselést !
Piszkos férgek !
nyanya001
@miazavalami: Remélem, addig marakodnak a koncom, amíg valamelyik tényleg
kijátssza az összes lapot, teríteni fog! Alig várom !
human
@Hofipisti: Bizony. Vigyázni kell, mert csalnak.
miazavalami
@nyanya001: csak nehogy előbb rájöjjenek , ezt már nem lehet kimagyarázni és a pénz kedvéért ismét kezet ráznak.:-(
nyanya001
@miazavalami: Sajnos, megtörténhet ez is !
Mert jellemtelen gerinctelen mind egytől egyig !
miazavalami
@nyanya001: De azért neked legyen igazad jó!
bencemacska
Nagyon érdekesnek találom a megjegyzést, hogy a választások után beszélgettek a jövőről -OV elmondta terveit - amivel Simicska nem értett egyet, és meg is mondta neki! Azóta nem beszéltek!!!

Azóta érett az, ami ma csúcspontra hágott!
Egyébként elutazik egy hét pihenésre, valószínű azalatt átgondolja a továbbiakat!
Csizmás Kond
Médiapolitika, meg orbán meg babámfarka.
Aki annyira biztos a győzelmében az nem fenyegetőzik és nem rúgkapál. A mostani nyilatkozatok alapján meg az látszik a leginkább, hogy épp az ő mittudommilyen médiapolitikája miatt került sor a felmondásokra.
1magyar
Egykulcsos szja, egykulcsos reklámadó.
Desischado
@nyanya001: Drága Nyanyám, a próféta szóljon belőled! De szerintem Toby-nak lesz igaza. Ez a burkolt fenyegetés is erre vall. Nem mer orbán annyira kezdeni talicska lajossal, mert jól tudja, hogy sokat tud. Épp ezért a lajos sem fog borítani, - SAJNOS!!! - mert ő is belebukna! És az is biztos, hogy a megrendelések elmaradása miatt zabos! Mert kiesett a finom, zsíros pikszisből! Undorító, de ez van! Azért kiváncsian várok, mi lesz! Bár igazad lenne! De akkor pezsgőzünk, a nemjóját! És megyünk Felipéhez bulizni!
hetöndöe
Örömmel értesítjüka kedves fanokat és fannékat,hogy a mai napon megszületett a pártunk és qrmányunk 625. közellensége,a Lala.
Kicsit kövér,kicsit csúnya,szemüveges de a miénk,lehet köpködni napi rendszerességgel.:-)))
bencemacska
@Desischado: ma, 20:15
Szerintem nem anyagiakon akadt ki, hanem a csicskásai árulásán!!!

Nem hiszem, hogy könnyű volt neki lenyelni azt sem, hogy ugyanezeket az embereket hívatta magához eligazításra OV!!!
A helyében én is mondtam volna szépeket!
nemjoezigy
1. a közélet tisztulásának használna, ha ezek a férgek kiterítenék az egymásról tudott ország és így a NÉP szegényítő aljasságokat (ha már a gyöszös ellenzék erre nem képes), a szakembereknek és a civileknek meg nem adnak erre lehetőséget. Lásd a polt péter tevékenységét is.
2. Ez a féreg amióta hatalom és pénz közelben van azóta biztos, hogy nem DEMOKRATA, bármennyire is ezt mondja magáról.
Csak kiemelve egy némely demokrata tulajdonságot:
A demokrácia a társadalom...- egy közös területen, ahol HATALMI FÉKEKKEL és ELLENSÚLYOKKAL biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a KÖZHATALOM GYAKORLÓINAK KIZÁRÓLAGOS HATALOMRA TÖRÉSÉNEK a MEGAKADÁLYOZÁSÁT, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását.
Olyan politikai rendszer, melyben a szuverén „nép”, tehát a társadalom összes teljes jogú tagja – NEM egyén, kis csoport vagy a hatalom bizonyos csoportja - igazgatja a közügyeket beleértve a kormányzást is.

Az ország túlélésének érdeke, hogy pusztítsák el egymást!
papa.49
@bencemacska: A hazugovics jó kupechoz méltóan stikában ,,ráígért,, a Lalára az ,,újságíróknak,,!!!
lampa laz
Mondott érdekes dolgot: nem szereti az oroszokat, oké mi is utáljuk őket, nem akarja a paksi atomot, mi sem, de akkor mi a francnak lelkesedett úgy laciné amikor még fejlesztési miniszterként üzemelt, mert hát ez a nő meg az ő embere? Ja, most meg valami atombiztosnak van kinevezve. Na zavaros 1 ügy ez, messze van még a tisztánlátás.
bakegya
Te lajos,azért szólhattál volna korábban is,ja hogy már téged is meglopni,kiszorítani,diszkriminálni,betámadni sikerül a fijjuknak???
vonotok
@nyanya001: Az a baj, hogy a vezír kezében is vasnak lapok. Tudod a közmondást : ar erőseb kutya b...
Dr. Felipe
"Sok mindent tudok Orbánról"

Akkor énekelj lajos mielőtt jön veled szemben az osztrák nyugdíjas.
vonotok
@Desischado: Des! Úgy gondolom, egyre több, és nagyobb balhék kerülnek napvilágra, mivel fogyóban van a zsíros bödön. Megkezdődött a marakodás a koncért. És ez a szerencsétlenkedő ellenzék még ezzel sem tud mit kezdeni. Ha egyszer az ellenzéki képviselők kivonulnának a Kossuth-térre táblákkal, molinókkal, hogy ELÉG VOLT !
Hamar össze jönne egy jó kis tüntetés. Csak nehogy majd a fegyvereké legyen a szó.
vonotok
@vonotok: Javítanám a mellé ütésemet : Az a baj, hogy a vezír kezében is vannak lapok.
Bocsi.
Manhattan
SL: Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit. Ennek a részleteibe nem fogok belemenni, de nem tetszett a dolog. Én erre azt mondtam neki, hogy ebben én nem akarok partner lenni. Azóta durvultak el az események. "

Azért erre kíváncsi lennék!
Dr. Felipe
@Manhattan: Hát a Lajos megmondta hogy arról nem volt szó hogy eltakarítjuk az egyik diktatúrát és újat építünk helyette. Vicctor tehát diktatúrát akart és ez nem tetszett a Lajosnak. Ez nekem se tetszett volna ha én lettem volna a Lajos.
bencemacska
@Manhattan: ma, 22:00

Paks II., oroszokkal való barátkozás, közmédia használata magáncélra a legfontosabbak!
wagabund
@hetöndöe: 20.15..

bocs, de jót röhögtem a humorodon...pedig nem is az...
wagabund
@vonotok: most majd a szerencsétlenkedő ellenzék jól megmagyarázza, hogy miért nem...

és minden megy tovább...

a mi pénzünk rovására.
coni
A politikában ugyanaz történik mint a társadalomban. Az antiszociális magyar se lát se hall amíg nem az ő lábát tapossák. De ha őt éri érdeksérelem akkor ki tudja nyitni a száját. De másért sohasem...
Desischado
@vonotok: Szerintem is így van! engem nem érdekelne, öljék egxymást, az csak jó nekünk! De az "ellenzék"-re én is mérges vagyok! Ilyen szuper labdákat én nem győznék lecsapni! És a vége is igaz, én is remélem, hogy nem lesz forradalom, bár ki tudja! A népnek azért fogy a türelme. ezek meg a hatalomért bármire képesek!
brutus
HORROR !! "Simlicska" ezt a dumat is hadjuk inkabbb...mi is volt a "byte-ok" ejszakajan 2001ben ???!! NEM FELEJTÜNK !!! Josip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajo Kft stb.
karma1
@Desischado: ilyenkor kene egy homokszemnek beleesnie a rendszerbe, ami megakadalyozna a ket telhetetlen kisgomboc lepaktalasat. mondjuk egy
Horvath Andrasnak, aki elmeletileg ismerheti a NAV teljes belso ugyintezesi rendszeret anno simicska idejeben es mar vidaildi alatt is. (hogy pont most mi van, talan nem tudhatja, mert mar 2 eve nincs a NAV kotelekeben) mindenesetre ha talalhatna valami biztos pontot a multban, amikor meg a NAV-ot leanykori neven APEH-nak hivtak, hat az nagyon jo lenne...
karma1
@Manhattan: varj, baratom, az uzenet akkor is vilagos volt mar: folytatjuk , amit eddig, vagyis ahogy a valasztas elotti utolso 2 evben loptak, csaltak, hazudtak, mert 2010-11-ben meg csak probalgatta a szarnyait orban. lehet, hogy simlicskanak ez az utobbi 2 eves kormanyzas nem tetszett volna, ha ez folytatodott volna? ki tudja meg mar?
Hellcat
Nagyon borul az a bili...épp kocsmában iszogattam ma este mikor mondták, hogy a simicska kifakadt...nem akartam elhinni...nagyon várom mi sül ki ebből. Csak nehogy simicska is megöngyilkolódjon egy rendőrautóban.
bakegya
CÖLÖP-vitéz persze kussol-és a háttérben ügyködik,nyilvánvaló,mint eddig is putyinal egyeztetget...lesz itt hadd-el hadd!
1szomjas
@nemjoezigy: Abban igazad van, hogy jót (sőt : nagyon-nagyon jót...) tennének az országnak ezek a férgek, ha elpusztítanák egymást ! De, sajnos, ebben nem reménykedhetünk... Nem oktalan férgek ők, tudják, hogy meddig rághatják egymást... Ez a simlicskaféreg is képes demokratának mondani magát... És, hogy ő szereti a hazáját... De az még most se jut eszébe, hogy tegyen is valamit a hazájáért ! Pl. a többi féreg eltakarítását is segíthetné... Aztán önmagát is... Akkor valóban tenne a hazájáért... Mert az országot az ilyen férgek teszik tönkre ! És, sajnos, nem kevés van belőlük...
karma1
mindegy, hogy egy, vagy tobb adu van simlicska kezeben, ha igazan ki akar b..szni orbannal, akkor eleg egyet - mondjuk a legszaftosabbat - teriteni ellene, meg mielott putyin elvtars megtisztel bennunket a latogatasaval, bar - mivel putyin pont annyira kiszamithatatlan diktator, mint vitya - nem tudni, hogy milyen hatast er el vele: bekemenyit, vagy csak siman kihasznalja a helyzetet, es mindket iranyba megzsarolja a tarsasagot, vagyis nem lehet tole nyugta sem a fidesznek, sem a jobbiknak, a baloldallal meg mar eleve nem szamol... erdekes 10 napnak igerkezik a kovetkezo ido
karma1
az is erdekes, hogy a miniszterelnokseget vezeto lazar, meg a szijjaspetya is olyan mely kussba van, mint Csipkejozsika... meg nem dontottek el, hogy melyik oldalon alljanak...

eleg furcsa, hogy most simlicska uton-utfelen fenykepezteti magat, kijott a pinyobol a napvilagra, lehet, hogy igy keres vedelmet? ha tovabbra is az elefantcsonttornyaban szamolgatna a zsozsojat, hat ott akarki megmergezhetne orvul, hatulrol, a kutya sem venne eszre, hogy hianyzik a nevsorolvasasrol...
Sziszifusz
@karma1: Simicska vonatkozásába igaz a mondás, hogy: "Az kiabál akinek a háza ég". A
folytatása az hogy: " Az hallgat aki meggyújtotta".
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:58

Ne felejtsd el, hogy a NAV informatikai rendszerének fő korifeusa OV vejének testvére!!!
sentinel216
" Liszkay egyébként tulajdonosa volt a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Kft.-nek, de a mai napon Simicska érdekeltsége megvette tőle 100 millió forint körüli áron."

Talán rájöttek végre a "ge**k", hogy a magyar nemzet és társadalom nem eladható portéka. A népet nem lehet tulajdonba venni, áruba bocsájtani munkaerejét, tudását, tehetségét, lehazudni a csillagokat is az égről.
... és a köpcös, meg a közvetlen haverok ismét kussolnak valahol.
nezelodo
Lajos lehet hogy mar van egy letrad az
autod tetejen. Nezd meg rendesen le van-e kotve!
világlátó
A veszett kutya váratlanul megmarja a saját kenyéradó gazdáját. Azt írjátok ELÉG !
Még nem elég. Még messze nem érzik a szegénységben élők, a középről lecsúszottak, a bőrükön a diktatúra vesszőcsapásait. Ha a médiabirodalom összeomlik, a kormány létrehozza a romokból a saját médiabirodalmát és azt fogjuk látni, hallani olvasni, amit ők mutatnak nekünk. Az ország jobban teljesít. Simicska Lajos eddigi pályafutását egyfelől a csend, másfelől a folyamatos támadások jellemezték. Most vajon hogyan lesz ? Mit kell gondoljunk róla? Már nem kell a zsenije, elég sok pénzt pumpált a fidesz körüli pénzt fialó befektetésekbe, beruházásokba, elég pénz van kp.-ben Svájcban és másutt, értékpapírban, aranyban, részvényekben, a pasas már nem kell, mert ha itt hagyjuk, még elkezd követelőzni, sőt még zsarolni is képes. Az ilyet előbb mint utóbb súlyos infarktussal szokták elszállítani.Mi , valamennyien optimista derüvel nézzük a gazdagokat, amint jól összevesztek. Eszünkbe sem jut, hogy felkínáljuk nekik a távozás lehetőségét, jó messzire és retúrjegy nélkül. Sőt nőtt a kormányzó párt népszerűsége.
Kell a biztonságos, langyos lábvíz kedves fideszrajongók! - értem én. Inkább ők mint bárki más, akik azt sem tudják merre van az előre. ! Ugye elnök úr ! ott fent.
Akkor pedig maradjon meg a fidesz és kis ministránsa a kdnp. és vezessenek minket tovább a le...majdnem , orbáni úton, egy olyan szellemvilág felé amit illiberalizmusnak hív egyetlen egy politikus Európában és amivel Merkel kancellár asszony nem tud mit kezdeni. Talán majd Putyin elnök segít a megértésben, mert ő aztán tudja, mi a hatalom gyakorlásának egyetlen igaz és helyes módja.
Még az a szerencse, hogy van nekünk egy széles vállú Széles Gáborunk, meg egy Cöf. nevű társaságunk, akik majd most ennyi sok okos médiavezérrel megerősödve igazi újságíró forradalmat teremthetnek.Biztosak lehetünk abban, hogy aki nem a kormány elkötelezett híve, az most kap a fejére. Félő, itt is be kell fejezni kósza gondolataink kifejtését.
vonotok
@Desischado: Szerintem a " népnek " akkor fogy el a türelme amikor saját bórén, pénztárcáján érzi a megszorításokat. Addig el van magában . Pató Pál idézve " ej ráérünk még " de amikor már nem tudja jobban összehúzni a nadrágszíjat akkor , és csak akkor mer majd hangosában az utcán tüntetni. Akkor kell fel a foteljából, csak legyen aki összefogja és irányítja a lázadó népet. Hiába óbégatnak Gyurcsányra, jelenleg nincs nála jobb. karizmatikusabb vezetésre alkalmas ember.
desert
@vonotok: És ha tűntetés van, akkor mi lesz? Semmi... Ez elmúlt fél év x tűntetése után változott valami? Sajnos ezek a tetvek még mindig az ország vérét szívják ugyanúgy. Ráadásul amég ilyen Tóbiás, Szigetvári, Molnár Csaba féle jellegtelen arcok "képviselik" az ellenzéket, pláne nem is lesz itt semmi. Ezek mögé nem állna be senki tűntetni, az mszp-be is meg tudnám számolni a fél kezemen (és még maradna egyéb tevékenségekre is szabad ujjam), hogy kik azok, akiket el tudok fogadni. Az egyetlen ember akitől a csúti maradóna fél az Gyurcsány, nem hiába ment amég kiflicsücsök-Gabinéni, meg Mátéka folyt a vízcsapból is szóvivés címszóval az "elmútnyócév"-ezés, meg a "gyurcsánybajnai"-zás.
Pedig, hogy Hofi Géza hasonlatával éljek: Ezekhez képest a Gyurcsány gyümölcsoltó-boldogasszony...
Itt már csak egyben reménykedhetünk, hogy az Orbán és a Simicska kitekerik egymás nyakát, remélhetőleg előbb, mint utóbb.
vonotok
Simicska és a demokrácia. Hát ez kurva jó. és mikor volt demokrata? Amikor milliókat lopott, csalt szemrebbenés nélkül. Vagy amikor kiépítette a sajtó birodalmat és dőlt
belőle a képletebnél-képtelenebb hazugság. most legyen legény a talpán, és mutassa meg, hogy szembe mer szállni a mi hőn vezírünkkel.
bretagne
Tegnap az ATV Egyenes beszéd műsorában Csintalan Sándorral volt beszélgetés. Figyelemre méltó dolgokat mondott. Aki teheti, nézze meg a honlapon videón.
bakegya
@vonotok: ez nem következik az eddigiekből-a család és a fogadott család szentsége köti öket össze--PÉNZ A KÖNÖN!!!
bakegya
Érdekes izlése van a lajos-ká-nak,egyik diktatúrával egyet értett-de amiből kibaxták azzal már nem...ha ha ha-a barátság is csakkk addig tart amíg DŐL A PÉNZ A KÖBÖN!!!
Nil
Ov már biztos megadta az engedélyt a kilövésre csak a megfelelő pillanatra várnak egy balesethez vagy egy szívrohamhoz.
Ov-nak megvannak ehhez a megfelelő emberei megfelelően kiképezve
Desischado
@vonotok: Mindenben egyetértünk, jól látod a helyzetet. De Világlátónak is igaza van!
Anna Mária
Simicska elkötelezett demokrata - mostantól. :)
karma1
@Anna Mária: ja, ez volna a het legjobb vicce...
bakegya
@Anna Mária: ja,DEMOKRATA-KUSSOLNI FOG-mert ugyanolyan tollas nem csakkk a háta-hanem a" heréi" is mint a vicctornak-nem hiába "növekedési"programolták egymást-a családot és a haverokat olyan KÖVÉRRE-NAGYRA,ERŐSRE az EU-milliárdok és 2/3-as fidess-körösztények seggedelmével...azért csúszott Auszria felé és nem Ukrajnába,vagy Romániába--
feco fero
@vonotok: Gyurcsány egy dologban biztosan jobb, hiszen Ő képes volt lemondani minden hatalmáról, a Pártja és a Kormány érdekében. Igaz hogy kényszerből, de legalább lemondott!
A mostani miniszter elnökről ezt még álmomban sem merném gondolni! Ha csak meg nem fúrják belső barátai.
Simicskában pedig csak fenyegetőt látok, aki saját élete érdekében, soha nem fogja nyilvánosságra hozni, ami miatt akár önként is lemondásra sarkalná a nagy VEZÉRÜNKET!
1magyar
@feco fero: A saját élete már ennyivel sincs kibitosítva.
nusika
@Anna Mária: Most már érzékelik, hogy a lejtőn vannak! Szerintem, mások is menekülni probálnak a sülyedő hajóról. A lavina elindult...
spu00
Hajrá, Önöknek a 94-98. 2002-2010 közötti időszak hiányzik, de ne itt akarják ezt élvezni, próbálják meg máshol.
nezelodo
"spu00
Hajrá, Önöknek a 94-98. 2002-2010 közötti időszak hiányzik, de ne itt akarják ezt élvezni, próbálják meg máshol."

Van különbség az akkori rendszer, és a mostani között? tartok tőle van, de nem biztos, hogy Orbán javára...
nezelodo
nusika
Vigyázat, ezek használható tippnek veszik a hozzászólásod. Nem nehéz ám egy lavinával letakarítani azt a szánkópályát... Megteszik ezt a pálya kezelői is, hogy a spontán omlást megelőzzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.