A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök pálfordulást hajtott végre a menekültügyi kvóták ügyében azzal, hogy támogatta az Európai Tanács menekültek relokációjáról is szóló zárónyilatkozatát.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormányfő és kabinetje kettős beszédet folytat a kvótákról. Míg belföldön harcos retorikával kikel a kvóta ellen és aláírásokat gyűjt, addig nemzetközi téren nem áll ki ezen álláspontja mellett – közölte.

A jobbikos képviselő "elképesztő árulásnak" nevezte, hogy Orbán Viktor nem akadályozta meg annak a zárónyilatkozatnak az elfogadását, amely szerinte 160 ezer menekült áthelyezéséről szól, akik közül mintegy 1300 érkezhet Magyarországra.

Úgy tűnik, a miniszterelnök "elhagyta kétmillió ember aláírását" – fogalmazott Z. Kárpát Dániel a Fidesz aláírásgyűjtésére utalva, majd felszólította a kormányt, hogy a bevándorlási kvóta minden formáját utasítsa el, továbbá állítsa vissza a független határőrséget.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Vicces, hogy padlón a gazdaság, egészségügy, oktatás, de a magyarokat teljesen leköti 1300 menekült ki/vagy be telepítése.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Vicces, hogy padlón a gazdaság, egészségügy, oktatás, de a magyarokat teljesen leköti 1300 menekült ki/vagy be telepítése.
pbalage
Mivel még sose mondott igazat, ezért a nagy számok törvénye alapján a hazudik opciót részesítem előnyben.
szép új világ
"Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit teszek!" (Orbán Viktor, 2006)
Nem hiszem hogy 2006 óta a úgy felgyorsult volna törzsfejlődés, hogy azóta gerince nőt a féregnek.
John J. Dunbar
Ááá, még hogy Orbán hazudós!??? Jajmár, hát a nemzethy1-esen egyfolytában hirdetik, ő a legtisztább lelkű szentember szerte e narancsültetvényen! El nem hiszem!
www.youtube.com/watch?v=0r_CIlvteDY
eszegfu
Nálam még az is belefér a pakliba, hogy megzsarolták, azaz, hogy saját magát zsarolta meg: ugyanis eddig "nagy arccal" hangoztatta: inkább fizetünk az EU-nak, de ide nem kell menekült...majd kiderült sokkal több pénzhez jutna M.o. (ebből sok mindent "finanszirozhatnak"), ha a kvóta szerint betelepitenénk a ránk eső részt, azaz 1300 embert, a "büntető"-jellegü fizetés is elég sok lehet... ugyhogy már nem "harcolt", inkább "megzsarolta" magát.
F_Viktor
105 ezer milliárd forint áll szemben 1 éves propaganda célú hazudozás, nem kétséges mit választ.
Slade
Hahaha!!! Jól átbaszta megint a sok sötét fideSSbirkát. Ezek az ÖKRÖK meg rohantak neki aláírást gyűjteni meg aláírni. Kétmillió elmebeteg egy rakáson. Mehettek megint csókolgatni a vezér seggét, hiszen most így a jó mert a vezér így döntött. Tök mindegy, hogy tegnap miről ugatott.
prime777
@F_Viktor: 105 ezer?
Nem túl sok ez egy kicsit?
John J. Dunbar
@coni: Ráadásul egy fillérünkbe nem került volna.
Toby
Hogyan is volt az, amikor tele pofával visítozták, hogy 100.000-150.000 menekültről lenne szó és ez szociális válságot is okozhat, nem beszélve a terrorista hadosztályokról ?

A mocskos úristenit, a tetves, hazug pofátoknak ! A főgenyót rányomták a lószerszámra - ez a sorsa a primitív hazudozónak !
F_Viktor
@prime777: bocsi, a 105 ezerre már kamat van számolva, nettó 7 080 milliárd forintot kap az ország 2020-ig.
John J. Dunbar
Most olvasom, hogy Orbán elfogadta az általa propagandisztikusan támadott "menekültkvótát".
Fel is merült bennem néhány kérdés:
- ki fogja megtéríteni nekünk az Orbán "kerítésesdijére" értelmetlenül eltapsolt lassan 100 milliárd forintot;
- ki fogja megtéríteni a többszöri, több milliárdos "bevéggyük az magyarokat" médiakampányt;
- ki fogja majd megtéríteni az orbáni ámokfutás következményeit?
amaramaistanna
Van itt még más komoly probléma is.A francia elnök azt mondta Magyarországról és Lengyelországról, hogy ha valahol a szélsőjobb szerzi meg a hatalmat, akkor Európának meg kell indítania a megfelelő eljárást.
nyanya001
@John J. Dunbar: Nekem már az is megtérülés lenne, ha a rács mögött látnám
a bandájával együtt !
John J. Dunbar
@nyanya001: Ne legünk ennyire hanyagok, persze, szükségszerű a retorzió, de mégis csak egy HATALMAS anyagi hátrány keletkezett, ami bizony HIÁNYOZNI fog!
Na mármost, ismételten kérdem: kiken kérhetjük ezt számon?
nyanya001
@John J. Dunbar: Amit felsoroltál, akkor térülne meg, ha
teljes vagyonelkobzás lenne valamennyi fidesznyiknél !
John J. Dunbar
@nyanya001: Nohát, és mi tart vissza minket!?
Slade
@nyanya001: akkor sem térülne meg. a sokszorosát elherdálták annak amit el lehet tőlük venni. Tetvek.
nyanya001
Orbán nagyon jól tudta, hogy aláírja a kvótát, persze mondott fűt, fát, szidott mindenkit, ( kellett a táp a birkáinak, )
merkelezett bő nyállal, de azt is tudta, hogy ha nem fogadja el, annak súlyos következménye lesz
amit nem bírna el az ország, hiszen az Unió tart bennünket lélegeztető gépen
és befellegzene a további stadion építéseknek, meg az uniós pénzek lenyúlásának !
Toby
@John J. Dunbar: A "Nemzethy Drótfonat" marad, de most a kifelé irányuló magyar menekültek elől zárja el az utat !
justhpeter
Kétségtelen, Orbán hazaárulást követett el.
Nem ezt ígérte a pártjának, nem ezt képviselte a kormány.
Azaz becsapta az egész Magyarországot. Milliárdokat szart el primitív médiakampányokra, hülyét csinált saját híveiből, főleg azokból az ártatlan birkákból, akik rohantak aláírást gyűjteni neki a kvóta ellen. Hazudozott a parlamentben, a tévében, a pénteki rádiónyilatkozatokban.

Sajnálom az általa megtévesztett normális jobboldali embereket.
nevemnick
Eddig azt hallottam, hogy az ,,ember" saját magát csak a tükör előtt tudja szembeköpni... de valakinek anélkül is sikerült.
nezelodo
@Szeparepa2: A héten már kétszer volt hazaáruló, mert Moszkvában is letoltak a torkán pár milliárd eurót, Brüsszelben meg a kiderült, a hazug király meztelen.
wagabund
..."Orbán Viktor miniszterelnök pálfordulást hajtott végre a menekültügyi kvóták ügyében "...

...ha ez igaz, akkor nagy baj van... ...akárhányat tolnak ide, kezelhetetlen lesz az integrálódni nem akaró, magát menekültnek kikiáltó horda...
Szókrakész
@justhpeter: Én nem sajnálom.
Magukra vessenek.
Mézike
Miazhogy vagy csak hazudik?
Csak hazudik !
colibri
Hab a tortán: Kósa ma bejelentette, tovább folytatják a kvóta elleni aláírás gyüjtést.
Kamcsatka
@coni: Ez nem vicc ez Abszurdisztán, illetve Orbanisztán.
vukkocska
Nem kérdés, hazudik. De egyébként milyen ember az, akit meg lehet zsarolni? Persze, hát az ő népe miatt. Vagy most ez nem az ő népe? Mert addig is az ő népét védte, amíg a száját tépte.
Desischado
Ugyan, ez hazudik éjjel nappal, és pávatáncol, na meg forog ide oda, minta szélkakas. Ahogy az érdekei kívánják!
eszegfu
@nyanya001: 16:37 Csak folytatom a gondolatodat... nemcsak a kormánypártiaktól, hanem a feleségtől, nagybácsitól és igy tovább kellene a teljes vagyonelkobzás. De most komolyan... milyen "vád" alapján követelnénk vissza?! És akkor itt van Polt Péter, aki 2010-ben került az ügyészség élére 9 évre!!! Na meg még az is: tulajdonképpen mindent a törvényeknek megfelelően csináltak, "csak" erkölcstelenül, mert szinte ezek "személyre szabottak"! Nem kedvezőek a kilátások, de 1x el kell kezdeni valahogy!
nyanya001
@eszegfu: Na igen, nem lenne egyszerű de biztos lenne megoldás.
bakegya
@nyanya001: @eszegfu: @Desischado: nem kérdés,megoldás mindíg van!-a valóság eddig minden erőszakosságát negligálta,az aranyköpködései pedig mindenféle értelemben leleplezték a skizoid játszmáit, átláthatóbbá tették,a néppárti és vallási köntösbe öltöztetett FURMÁNYAIT.GyávaságÁT A TEKELÉSSEL VÉDETI BE-beszari magányát a putyinnal puszilkodásig vitte,cigánykodását a KANCELLÁR ASSZONY MEGKÖRNYÉKEZÉSÉVEL KEZDTE ÉS MEDDIG MENT EL,,. NYILVÁNOS HIRDETÉSEKKEL KURMÁNYSZINTEN ALÁZZA EMBERSÉGÉT (világos,mert neki az nincs)???A lajos sűrün de igazán jól jellemezte-kiegészíthetem ,tudtuk abból van,de az a gond, hogy az is maradt!
vitriol
Ha zsarolás az, amit az olasz min.eln. mondott, akkor: igen. De ez még a hülye fideszeseknek is evidens lehetett volna. Lehet, hogy orbánt váratlanul érte, hiszen Berlusconival jópajtási viszonyban volt, mert az sem riadt vissza a bűnözéstől, amint utólag kiderült.
Lepényleső
Nem emlékszem arra,hogy mondott volna igazat is. Esetleg ez kivétel?
magyarbakancs
Majd 2 millió aláírást gyűjtöttek, hogy nem engedünk az EU-nak, hogy kötelező legyen a bételpités.
Erre fel Aláírja a kötelező Bételépítési kvótát.
Apám, ha ez az ember nem idióta, akkor az én seggem diplomata.
eszegfu
@bakegya: 9:25 Igaz: "nem kérdés, megoldás mindig van!" Csak nem tudom, hogy "békés" lesz, vagy más... szerintem ez a nem mindegy. Viszont nagyon kedvemre van az utolsó bekezdés..."tudtuk abból van, de az a gond, hogy az is maradt!"... ilyen "gyönyörüen" még nem láttam, hallottam!:))))
magyarbakancs
@eszegfu: Ezt a vezetést csak erővel lehet lemondatni, eltávolítani a hatalomból.
Rögeszmésen ragaszkodik a hatalomért.
Pökhendi arrogáns, lenéző stílus, amivel kommunikálnak és nem csak ők, hanem az őket kiszolgáló média, haveri kör.
Végleg kikel szelektálni a közéletből.
eszegfu
@magyarbakancs: Ezzel nem is lehet vitatkozni... Tulajdonképpen "erőből" kormányoznak és ezt valóban csak u.igy lehet "visszavenni", mert a szép szót nem értik meg! És pont ez aggaszt engem a legjobban...
bakegya
@eszegfu: ha hiszed,ha nem,ezt a hangsort már egyetemista voltam akkor meg is hallottam -de akkor sem közszájon forogni,hanem egy egészen színvonalas társaságban-nálunk otthon senki sem hülyézte le a másikat,de a genitális szervek emlegetése sem volt divat,legfeljebb latinul-ma is idegen nekem ,de,már bátrabb vagyok és hát nem is igazán engedhetem meg magyarul( csakkk magamnak hangosan)csakkk magamban,morogva.
eszegfu
@bakegya: Nem gondoltam, hogy ilyen régre nyulik vissza ez a "hangsor"! Szellemes, nem mocskolódó, mégis minden benne van és mindenki érti! Az lenne az igazi magyar nyelv ápolása -- többek között -- ha igy tudnánk beszélgetni egymással... Persze én is "elkanyaritom" magamban a szavakat...nem hallják, rövidebb és egyszerübben kifejezi a mérgemet. Igyekszem nem elfelejteni ezt a meghatározásodat.
papa.49
@nyanya001: Pusszantalak ez kurva jó)))))))))))
kerekkocka
Hazudott a tetves!! Mint mindig!!!
Ez nem kérdés, viszi a vére, ezt tudja!
Hari
@vukkocska: rakjuk össze a képet: Európa a magyar javaslatot fogadta el, nyilatkozta miniszterelnökünk, amit hosszú időn át elutasítottak. Tehát a kvótát Orbán javasolta (?), az unió meg jóideig tiltakozott, mígnem most elfogadta ? A kulacsok működnek, jobban, mint a reformok .
Hari
@nyanya001: lehet, hogy azt is nagy erölködés árán...
vukkocska
@Hari: ne zavarjál össze, légyszíves :) :) :)
verőce21
Orbán jól látja, hogy Európa a vesztébe rohan a lefejezősök befogadásával, de zsarolják.
Nagy fejfájást okoz ez nemcsak neki.
Az pedig siralmas, hogy a balhibbantak drukkolnak a saját vesztük miatt.
verőce21
@verőce21: A saját vesztükért pontosabban.
Tipikus kommunista viselkedés. A saját népét pusztítani.
JAJMÁR
Ahhoz, hogy megállapítsuk egy ember mikor hazudik, azt is tudni kellene, hogy mikor mond igazat. (A saját belső énjéhez képest, miután senki sincs az abszolút igazság birtokában.)

Nyilván itthon az hoz népszerűséget és pénzt, ha ellene, az Eu Tanácsban meg az, ha mellette van. Ha úgy vesszük, a pénz és a hatalom elvéhez hűen. Így műxik ő, fölösleges keresgélni benne mélyebb elveket.
Ja, a kvótát, azt pont le ...ja!
JAJMÁR
Az meg vicces, - szánalmasan - ahogy most a nyilvánvalóan feloldhatatlan ellentmondásba keveredett vezért még védeni igyekeznek.
Hellcat
Ezzel megint csak a saját szavazóit nézte totál hülyének.
verőce21
Le kellene zárni a déli tengereket is, különben teljesen mindegy, hogy ki mit akar a jövőben migránsügyben - az utánpótlásuk végtelen.
Hari
@vukkocska: nem állt szándékomban, van nálam különb zavarkeltő !
dr. prédikátor
Zsarolták??? HA Z U D I K a viktor szopkin mint mindíg !!!reggel délbe meg este ,meg ha mozog a szája!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.