Lezárják a Nemzeti Múzzeum környékét, a rendőrség járműveket vizsgálhat át, embereket motozhat meg március 15-én, számolt be róla az origo.

Hajdú János, a TEK vezetője március 4-én rendelte el a Múzeum körút környékének biztosítását. A rendelet délután 3 órakor lép majd életbe és a következő utakat zárják majd le:

a Múzeum körút Astoria és Baross utca közötti szakaszát,
a Baross utca Múzeum körút és Szentkirály utca közötti szakaszát,
a Szentkirály utca Baross utca és Rákóczi utca közötti szakaszát,
a Rákóczi utca páratlan oldalát a Szentkirályi utca és az Astoria között.

Az origo nem kapott választ arra a kérdésre, hogy a fokozott készültség, aminek, a motozás és átvizsgálás is része, indokolja-e valamilyen fenyegetés, amiről tudomásuk van. 

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nesze neked 48' eszme! Tudod mit, te függöny mögött bujkáló szabadságharcos? Vedd magad körül a budid mellé épített stadionodba a magánhadseregeddel, vitesd oda a lengyel seggnyalóidat a magyar birkáidat és szónokolj nekik!! Gyáva hazaáruló!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Ezt egyetlen dolog indokolja, hogy az oda tervezett tüntetést meghiúsítsa. Hiába bírói döntés a tüntetés megtarthatóságáról, a Fidesz mindenek felett ezzel a tekefejűvel együtt.
nevemnick
,,...indokolja-e valami.."
Igen, a vonalkódos gatya.
tothjani
Magyarországon jelenleg nagymértékű fegyverkezés és csapatösszevonás történik, de ez nem a menekült válság miatt van, hanem a nép ellen a diktatúra védelmében!
Éljen a testvéri Oroszország , Azerbajdzsán, Törökország, és Észak-Korea!!
zöldszem
Nesze neked 48' eszme! Tudod mit, te függöny mögött bujkáló szabadságharcos? Vedd magad körül a budid mellé épített stadionodba a magánhadseregeddel, vitesd oda a lengyel seggnyalóidat a magyar birkáidat és szónokolj nekik!! Gyáva hazaáruló!!!
panellproli
Rettegnek a rothadékok! Most mutasd meg magyar nép, hogy van mitől!
nusika
Tiszteletet a bátraknak című rendezvény" - kik a bátrak ?? akik a TEK mögé bújnak, vagy aki a lengyelekkel veszi körül magát? Nem lenne csoda, ha magyar - lengyel mérkőzés lenne!! Ezek a lengyelek, tudják, hogy mire vállalkoznak? Persze, nálunk nincs "egy Lech Walensa!
vonotok
@tothjani: Na lám hát ezért van beszarva Viktor, és gennyes csapata.
Mert Ök is tudják . " Habár felül a gálya, alul víznek árja azért a víz az úr.
silber13
Egyáltalán, itthon lesz ez a csűti zseb-Kututzov, vagy elhúzza a csíkot Grazba?
papa.49
Már nekem is megfordult a fejemben, hogy ,,sürgős tárgyalhatnékja,, támad a csutifélkegyelműnek, bárhol a világban csak ne legyen itthon!!! Bár már azt se hiszem el teljesen hogy elmegy csak elbújik valamelyik nem létező kastélyában)))))))
kakaósbögre
Akárhogy is gondolkodom,ilyen még az átkosban sem volt,pedig az bevallottan diktatúraként működött...
Captain Blood
" Még kér a nép, most adjatok neki..."
Azt hiszem az a vers ma nagyon is aktuális!
Március szelleméhez nem illik a rendőri terrorkészültség, a megfélemlítés!
MÉG KÉR A NÉP!!!
mássalhangzó
@zöldszem: Igazat adok, bár kétlem, hogy itthon lesz 15.-én. Az utóbbi időben nem mer a "népe" elé állni, csak akkor, ha egy fél hadseregnyi testőr veszi körül, no meg fizetett bérencek, tapsológépek, importált seggnyalók. Ez az ország"kukucskája"!
perfekt
Ég az arcom,a szégyentől.Egyrészt mert ezt a napot, egyes emberszabásúak--tüntetésekkel zavarják meg.Meghatározzák merre közlekedhetek?Másrészt-a felvonultatott erők -még a zsebemben is kotorászhatnak.Demokráciákban ez nem szokás.A hatalom nyílt beismerése,hogy van mitől-van miért félniök.Rohadt dolog ,méltatlan-az ünnep szellemiségéhez, a kor hőseinek,tetteinknek megcsúfolása.
nezelodo
Basszus, ennyire fél a vezérünk, aki bátor lábaival (páncélautójával) 2006-ban is úgy tudott futni már!!
Cicamama55
Védelmet, vagy a támadást gyakorolnak? Most összpontosítják az alakulatokat, Orbán, Kövér, Matolcsi seregét? Hát ez egyáltalán nem vicces ám!
Mézike
Nicsak? Ebbe a fene nagy jóléti demorkáciában fosik a vezííír?
Csak éppen az az érdekes, hogy tekesek védik. A rendőröket már nem merik tekesek nélkül küldeni?
human
@nezelodo: youtu.be/tAmQ8ujsLjs?t=2m23s

Sir Robin dala:

Robin, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ijedt szíve s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
De előre csak lassan jutott
Mert közben többször elcsúszott
A bátrak bátra hős Sir Robin
nezelodo
Nem lepődnék meg, hogyha végre, kínnal keservvel elő tudnának varázsolni ebben a felhajtásban egy a vezért fenyegető arab terroristát.
human
A TEK-ről eszembe jutnak az ukrán események. Janukovics mielőtt elmenekült Moszkvába mesterlövészeivel azért kivégzett pár lázadót:
www.stuff.co.nz/lightbox/world/videos/9747125/Riot-police-open-fire-on-protesters?KeepThis=true
simmering73
Gyakoroljátok csak a reszketést. Amikor kicsordul az a bizonyos pohár, már időtök sem lesz reszketni.
csetere
@nezelodo: Van rá esély, vagy újra D-Amerikáig futnak szokásuk szerint.
Toby
Vegyétek körbe golyóálló üveggel a törpe vizilovat, hogy a hang se jöjjön ki onnét ! Mindenki jól járna ! Szagolgassa magát zárt térben !
zöldszem
Én nem emlékszem a Kádári korszakban olyanra, hogy zárt körű rendezvény lett volna Március.15! Ilyen még akkor sem volt!
mariaberta
Nem szoktam ilyen csúf megjegyzést tenni, de nem tudom finomabban megfogalmazni a véleményemet: Beszartak!
bencemacska
@zöldszem: Gyurcsány alatt sem volt, pedig a csuti mindent megtett érte!!!
zöldszem
@bencemacska: A bank titkosítási cirkusz lezavarták, 2 nap alatt! Március 15-ig van 7 nap.
Simán beterjesztik, megszavazzák, aláírja bajusz majom, a terrortörvényt. Kijárási, csoportosulási tilalom!!!-:((((
nemkati
Nem hiszem, hogy 15-én meg fogok ijedni a tekesektől. Mostmár itt az ideje, hogy történjen valami. Reménykedek benne, hogy tömeges letartóztatások lesznek, de engem már az se érdekel, ha elvisznek ezek a szemetek. Az tuti, hogy nem fogom szó nélkül tűrni tovább, amit ezek művelnek!
Slade
Nagyon kemény fijjug ezek e TEKes csávók. Harmincan egy ellen, állig fegyverben fegyvertelen ellen.Hát kell is ahhoz bátorság, meg keménység is.
bencemacska
@zöldszem: Egyetlen reményünk, hogy a terrortörvényhez minősített többséggel kell módosítani a tákolmányt. És ahhoz keresni kell egy db árulót!!!
human
@Mézike: "Az jó ha félnek."
A sarokba szorított kutya viszont a legveszélyesebb.
papa.49
Már mindent leírtatok, én már csak azt fűzhetem hozzá ÚGY LEGYEN !!!
nyanya001
@zöldszem: 19.55 Pedig Kádárnak is volt ellensége, mégis bevegyült a nép közé
testőrök és golyóálló mellény nélkül.
zöldszem
@nyanya001: A csuti bonsai szarka fosik, egy ellenzéki kérdés elől is a függöny mögé bújik.
Fosik attól is, hogy kevesen lesznek, hozza a seggnyaló lengyeleket! Biztos az évértékelőjén már nem a számára megfelelő számú birka bégetett!
Készül a TEK: kepkezelo.com/images/unthwa4y386g7j2qpvv3.jpg
Desischado
Szerintem is félnek! Féljenek is, van mitől! Valaminek végre történnie kell!
percsi
@Slade: Itt ami nagyon gáz az, hogy a TEK-s a saját népe ellen fordul, az is ki van adva nekik, hogy bármikor üthetnek, rúghatnak, nem is kell indok hozzá. Vérlázító és megbocsájthatatlan, ha megtörténik!!!
kamazuka
Állítólag Petőfi nem mondhatja el a 15 pontot,mert nem kapott rá engedélyt,és a nemzeti dalt is cenzúrázták,a rabok legyünk vagy szabadok helyett egy imitátor, a rablók leszünk,csak hadarok-ot kiáltja.
A márciusi ifjak,emigrációja következtében,a nemzet éltesebb tagjai,állítanák talpra a magyart.!
A bebörtönzött Táncsics nem kapott amnesztiát,így őt majd jövőre vagy a rá következő évre szabadítják meg a gonosztól.
Az ellenzék soraiba beférkőzőtt zabszem jankó,és terefere!
A mindenki annyit ér amennyije van transzparenst,kicserélik a nekem mindent,neked semmit feliratra.
Este ünnepélyes keretek között fákjás felvonulással és a gyertyános gyújtásával emlékeznek,hogy hol is parkoltak le reggel..
nezelodo
Alighanem a bértapsolókat azért toborozzák, mert az ötperces néma csendtől a múltkor is a hígtrágyázásra hasonlító szag terjengett a Lendvai utcában meg a Kossuth Téren, pedig a Sutu bácsi se hugyozta körbe a dakota népfelkelőivel. Még a Szőke Ferinek, aki vigyázott a pártház demokráciájára, is csavarta az orrát, pedig az kiválóság rendesen megszokta a kübli szagát a kaptárban.
Mangu
@percsi: @Slade: (01:44) Mindig voltak túlbuzgó emberek, mint Hajdú János. A gáz az, hogy az Origosok nem merték megkérdezni, hogy ez egy túlbuzgó mócsing önálló kezdeményezése és mi várható ezért az akciójáért, vagy utasításra cselekszik (feltételezem, ilyen önállósági jogkörrel nem rendelkezik). A gáznál gázabb, hogy Áder úr mélyen hallgat!
pan
A balta arcú orbán, Magyarország baltása, mindenhova odaüt, ahová nem köll, ezé' orbán nyeletlen baltaként fog alámerülni a történelem pöcegödrébe, sztálin, alijev, ceaușescu, és a hasonlók mellé, ahogy köll.
eszegfu
@Mangu: Nem tévedhetsz nagyot... "utasitásra cselekszik" Hajdu! Kisebb dolgokban sem mernek O.V. nélkül dönteni, hát ebben aztán még ugy sem!
Hari
Meglehet, hogy jövőre már egy bunkerben ünnepelnek ?
evacica
Mi van? Fél a diktátor? Hát van rá oka, ő már csak tudja.
papa.49
Féljen csak és félelmében fossa össze magát, mert ez a nép ha egyszer megindul, az igaz hogy nagyon nehezen indul a magyar, baszhatja a tektököt, akkor miszlikbe lesz aprítva az egész fütyiszes bagázs, így volt ez '56. ban is már azt hitték az elvtársak hogy lecsengett minden mikor felkelt Pest!!!
Lepényleső
Én úgy emlékszem,hogy az ávó-t is bevetették a saját népe ellen?Három betűs ez is,az is. Több
közös benne remélem nincsen?
Feraj49
Nem kellene ekkora költséges "felhajtást" csinálni március 15-ből. FIDESZ megszavazza,(természetesen utólagos érvénnyel) ezentúl ZÁRTKÖRŰ" lesz a rendezvény,a beszédek után állófogadással.Az a száz ember igazán elférne egy stadionban.Lengyelek utaztatását is meglehetne spórolni.
Komolyra fordítva,mit is ünnepelünk és mire is emlékezünk március 15.-én ? Egy akkori fennálló rendszer megdöntése irányuló lázadást ! Csak nem a történelem megismétlődésétől fél az emberek kormánya ?
kamazuka
Zabszem a seggekben!

Akor most rabok legyünk vagy szabadok?

Bérrabságban tartott szabadság?
nezelodo
@Mirabilis: Akkor már az ünnep előtti napokban begyűjtötték és "vendégül látták" az ellenzéket, és azokat a besúgókat, akik beépültek közéjük, és azok közül sokukból rendszerváltó elit lett.
A különbség annyi, azokat a "buli" után kiengedték, nem haltak meg a rendőrautóban betonba sem öntötték, gázolajos kanna sem kergette öngyilkosságba őket, a félvak osztrák sem csapta el az autójával, és tűnt el nyomtalanul, stb.
nezelodo
@Mirabilis: A manipuláció, amit a politika csinál szerintem nem rangsorolható, mert mindegyik esetben egyforma sanda, és a magyarázatok, ha egyáltalán vannak, azok saját maguk fényezésére jók. Csak a módszerek változtak, a lényeg nem.
nyanya001
Vagyis a magyarok ellen !
Mert tüntetni akarnak, vagy ezek után szeretnének !
Mocskos aljadékok !
nemjoezigy
Meg kell védeni az ország vezetőit a Néptől!
Mert Magyarország jobban teljesít.
Mert ez egy családbarát, polgárbarát kormány.
Vagy nem?
papa.49
@nezelodo: Ezt tudom igazolni párszor nekem is meg kellett jelenjenem, és 2-3 napig ,,élveztük,, a fogda vendégszeretetét, de egyéb bántás nem ért bennünket
papa.49
@nyanya001: Nagyon jó plakát érdemes volna sokszorosítani, és kirakni!!!
nyanya001
@papa.49: És lengyel szöveggel is, hogy értsenek a szóból a tetvek !
papa.49
@nyanya001: Láttam és helyeslem is...
mariaberta
RABOK LEGYÜNK , VAGY SZABADOK, EZ A KÉRDÉS? VÁLASSZATOK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.