"Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék" - ez a szöveg olvasható a kormány legfrissebb plakáttervén, ami a "kényszerbetelepítés" elleni népszavazást hivatott reklámozni.

Brüsszelt hülyézi a magyar kormány – elindult a plakátkampány

A napokban induló tájékoztató akció keretében a kormány közterületi, televíziós és rádiós hirdetéseket jelentet majd meg, emellett internetes oldalt is elindít.

Ahogy a kormányzat facebookos oldalán olvasható,

Elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság 78 millió forintos fejenkénti büntetéssel fenyegetőzik arra az esetre, ha a tagországok nem fogadják el a kényszerbetelepítést. Eközben egy magyar emberre 1 millió forint uniós támogatás jut. Brüsszelt meg kell állítani.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
én üzenek is:
nem megyek el népszavazni.
Az is vélemény, nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mint már többször említettem: Le style, c'est l'homme
pbalage
én üzenek is:
nem megyek el népszavazni.
Az is vélemény, nem?
dr. prédikátor
isten bizony úgy olvastam hogy elindult a PATKÁNYKAMPÁNY!!!
leszúrt rittberger
Egy hírrel korábban meg azt írták, hogy azért esett vissza a GDP, mert az EU nem utalja a lét :DDD Most meg plakáton hülyézzük őket :DD Gáláns.
Sziszifusz
Tiszta égés. Ezek nem veszik észre, hogy ilyen figyelem elterelő megnyilvánulások alkalmával fanyar, gúnyos mosoly jelenik meg Európában, az emberek arcán. Primitívségük és gátlástalanságuk az egész magyarságra rossz fényt vet.
Nekik nem számít semmi sem, minden nemtelen eszközt felhasználva haladnak előre. A lényeg, hogy a "forgatókönyv" szerint megvalósíthassák saját maguk és társaik hasznára, az országot kifosztó terveiket .
eugen4402
Hát jól van no... Akkor üzenem a magyar kormánynak, hogy ne vegyünk menekülteket fejenként 78 milláért, mert az egy kicsit drága, viszont, mielőtt leköszönnek, azt az egy milliót, amit helyettem felvettek, azt esetleg átutalhatnák...
zöldszem
@Sziszifusz: Mindent egy politika érdekében, mindent ha kell veszni hagyni. Emberi értékeket, tisztességet, becsületet. A Fidesz mottója ez, no meg az egyéni érdekek. Az örökös harc, ellenségkép, kint és bent, a nyughatatlanság, fenntartása, a végtelenségig. Ide jutottunk. Václav Havel mondta “Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja
Magyarországot, de még Európát is!” Az igazság fáj, de igaz, bármely oldalról is nézzük.
És amiről a kormány nem beszél, és mélyen hallgat:
A kormány 16 000 db letelepedési kötvényt adott eddig ki db-ként 300 000 eurót kasszírozva be.
Ez a pénz nem a költségvetésbe, hanem offshore barátokhoz kerül Rogán elvtárs útján.Természetesen bőséges összeg kerül Roggyant Tóni számlájára is.
Toby
Azannyát ! Ismét csak magyarul üzengetnek a bűnözők, hiába na, a magyar világnyelv !
No és az sem mindegy, hol hol vannak a tacepaók !

Akkor lesztek szarban, ha Brüsszel visszaüzen, arró, már tudnak, hogy az uniós lé haweri leosztásokon szétosztva !
nezelodo
@Toby: Először azt hittem én is, hogy nem tudnak angolul a fijjjuk! Pedig az évek során jött néhány névtelen angol nyelvű feljelentő levél odaátról, erről-arról, amiből számukra kedvező felhajtás lett.
glorianna
Szóljon már valaki a kampányguruknak, hogy Brüsszel mi (is) vagyunk, darabra számolva legalább 1/28-ad részben. Vagy lakosságarányosan 2%-ban. A gazdasági teljesítmény alapján is legalább 0,6%-ban...
Hellcat
Úristen menniy vadbarom van a FB os kommentelők között...aztakurva...
bakegya
Ha nem kapom meg a nekem és a család minden tagjának járó egy milliót a felzárkózási pénzekből akkor addig TESZEK KERESZTBE A TEKNŐS MAFFIÁNAK AMÍG MENEKÜLTET NEM CSINÁLOK BELŐLÜK.
nezelodo
@bakegya: Mi van, átmentél orvoskamara vezetőjévé? Csak óvatosan, ezektől nem gondolod komolyan, hogy leesik valami! A nagyon független Éger is ilyesmit gajdolt a Fletó idején, most meg nyüszít, hogy keserű a gazdi segge!
human
@pbalage: Ha nem mégy szavazni most az is vélemény, de 2018-ban aki távol marad a szavazástól az újabb fidesz 2/3-ot szavaz meg. Hacsak addig Polt nem kap szívrohamot és le nem váltják egy tisztességes emberre.
pbalage
@human: az egy másik történet, és oda biztosan el fogok menni.
cs.n.
"Eközben egy magyar emberre 1 millió forint uniós támogatás jut"
A nyüves propagandista hirdetéseitek meg több milliót vesznek egy magyar ember zsebéből, ha már itt tartunk.
lampa laz
Nem Brüsszelt kell megállítani, hanem ezt a tolvaj bagázst, ha előbb nem, 2018-ban.
simmering73
Amelyik kutya ugat, nem harap. Ki kell lépni gyerekek az EU-ból. Borítékolom, hogy fél éven belül a talpatok alatt fog fütyülni a szél.
Rózsika Hatházi
Üzenném Brüsszelnek, hogy ott is megértsék: orbánviktort meg kellene állítani!!!
Rózsika Hatházi
@zöldszem: Én is láttam nemrégiben a Spektrum-on egy filmet a kínai betelepülőkről és ott mondta egy teaárus, hogy 70 milláért vett letelepedési kötvényt. Nem is a betelepülővel van a gondom, hanem a 70 milla akasztott ki. Ebből vajon mennyi jutott a roggyantnak ?
justhpeter
Csak ennyi telik Habonytól ? Ez igen kevés, főleg úgy, hogy Brüsszelt semmire nem kötelezi a magyar népszavazás.
pmv.agnes
@Rózsika Hatházi: Bár meghallanák és végre megértenék! Itthon is!!!
pmv.agnes
@Rózsika Hatházi: Természetesen ezt az összeget 5 év múltával kamatos kamattal vissza kell adnunk. A" keményen dolgozó kisemberek" jövedelméből!!!
Rózsika Hatházi
@pmv.agnes: 22:49-re. Én itthon vagyok. És értem. Tudom, látom, érzem!!!
nemjoezigy
Lehet, hogy újat mondok a fideSSeseknek, de Brüsszelben sem tudnak magyarul, ugyanúgy, ahogy a migránsok sem tudtak magyarul!
Ezek semmiből nem tanulnak?
Á, itt nem erről van szó, hanem, hogy hatalmas pénzeket kap az államtól valamelyik plakátkészítő, aki leadja egy részét a fideSSes gazdájának!
Yoda69
@nemjoezigy: Ezek a plakatok a fideszfanoknak keszulnek hogy megerositsek oket buta hitukben.
bakegya
Felcsutkai felházas g...vicctor és fideSS ZÁRTOSZTÁLYTÁRSAI már megint nem bírnak magukkal!!!-OFF SOROLHATNÁNK AMIT ÖSSZEKORRUMPÁLTAK KÜL ÉS BELÜGYESEN IS,DE AHHOZ EGY ÚJ HAZÁT KELL KERESNI A BÉKÉBEN BECSÜLETBEN MÉG ÉLNI,DOLGOZNI ÉSHINNI IS KÉPES MAGYARNAK-mert ezek a fideSS kurmányzók erőszakos terrorban tartanak!!!
egyvandor
A = 10.000.000 * 1.000.000 = 10.000.000.000.000
Ha mindet visszautasítják
B = 1.200 * 78.000.000 = 93 600 000 000
A / B = 100,6
Másképpen 1%
egyvandor
@leszúrt rittberger: Pedig a túlárazásokat és a front agyonvágását is csak a GDP emelése miatt követik el.
egyvandor
Még egy kis matematika. Ha anyagi indíttatású a megfontolás befogadunk mások által elutasítottakat 78.000.000 per fő. Csak akad egy offshore cég a tarsolyban a lebonyolításban nem? Ehhez hasonló vállalkozás már elég sikerrel és büszkén működik, ha jól tudom.
egyvandor
Remélem nem jutunk el odáig, hogy vissza küldjük a jászokat, a kunokat, a besenyőket, ...
egyvandor
@Mirabilis: "Brüsszel is üzenni fog" Igen de addigra elér a kisvasút Üzbegisztánig, Pénzszállító vagon is lesz rajta "osztjónapot".
magyarbakancs
"Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék"
Brüsszel üzeni pénz nem megy stop.
Kifizetett pénzeket ki vizsgáljuk mire ment stop.
wagabund
jó, jáccásiból képzeljük el, befogadjuk azt a saccperkábé 1300 migránstot...mindenki örül.

aztán? hol fognak lakni? méghozzá úgy, ahogy ők elkézelik? hol fognak dolgozni?mert azt nem akarnak, a nyugat tartozik nekik..aztán hozzák a családjukat, mert ugye joguk van hozzá...
az ugye megintsaccperkábé 1300*4-5 fő...azoknak az eltartásáról ki gondoskodna?
...csak szólok, hogy vékony jégen járunk...alaposan át kell gondolni...

a magyar nyelvű brüsszelellenes plakátokat már akkor tudták, amikor még engedélyezés állapotában volt, a nyomda előtt...
én vagyok az országban az egyedüli, aki biztosra veszem, ha befogadjuk azt az 1300 főt, akkor még ránklőcsölnek több ezret...és abból baj lesz...sőt...igen nagy baj lesz...elszabadul a pokol..

tudom, mennyek az anyámba... akkor is baj lesz.
vadnarancs
Igazad van Viktorka, így sosem lehetünk elsők. A haldokló nyugat EU-jának minden országa sokkal jobban teljesített nálunk. Hogy lehetünk elsők? Kilépni és akkor mi leszünk azok vetélytárs nélkül! Jut eszembe! Épül már az űrállomás Felcsutkán?
teuton
@wagabund: Meg mielött valaki elküld valahova, talan tajekozodjQ Mert nagy hülyesegeket irsz! 1. A migransokat a kormany hozza be, jo penzert, offshore cegeken keresztül arulva nekik a letelepölest. Ha menekültekre gondoltal, az egeszen mas, egeszen mas törvenyek vonatkoznak rajuk. A magyar nyelvben, ill. hetköznapi szohasznalatban tudatosan van keverve az ertelme, mert a fideszbirkak minden idegentöl felnek, meg az idegen szavaktol is...;-) 2. A menekültek befogadasat nemzetközi törvenyek irjak elö, ill.szabalyozzak, Genfi Egyezmeny, EU-szerzädes, ENSZ-Charta. 3. A menekült nem dolgozhat, ha akar sem, csak ha a befogado orszag törvenye erre lehetöseget ad. (nemetorszgabna ujabban mar 3 honap utan, amennyiben a statusza tisztazodott.). 4. Ugyanugy nemzetközi törvenyek rjak elö az elhelyezesüket es ellatasukat is, ezt többnyire az UNHCR ellenörzi. (Azert üritettek ki es zartak be a röszkei tabort 48 oran belül, mert az UNHCR ellenörzest jelentett be. Mivel az elhelyezes es ellatas nem felet meg az ENSZ elöirasainak, hanyatthomlok azonnal bezartak, nehany oraval az ellenörzes elött.) 5. A csaladtagok behozatalarol is nemzetközi, de nemzeti törvenyek is rendelkeznek. Folytassam? Tehat amivel te riogatsz nem különb, mint a kormany hazug lozungjai! egyebkent a menekültek befogadasanak kötelezetsege is benne van az EU-szerzödesben, csak az elosztas nem volt eddig szabalyozva. De az csak termeszetes, hogy aki a nem akar befogadast, az penzt sem fog kapni, mert az sincs konkretan szabalyozva, kinek mennyit kell kapnia! Az EU-tagsag nem mazsolazast jelent, nem jogok követeleseröl szol a kötelezettsegek teljesitese nelkül! Mit gondolsz, mit mondanak azon orszagok polgarai, akik többet fizetnek be az EU-kasszaba mint kapnak? Ha öket nepszavazasra szolitanak fel, adjunk-e Kelet-Europanak meg több penzt, hogy tovabb mocskolhassanak bennünket, mi lenne az eredmeny?
Azert meg 1 adalek eszembe jutott, amit a kormany szinten nem propagal... Megkerdezte az EU nehany honapja, hogy mekkora...
eugen4402
@wagabund: Én speciel nem támadlak a fenti véleményed miatt, mert elméletileg a pakliban - sajnos - az a lehetőség is benne van. Más kérdés, hogy nem kell a legrosszabb eshetőségre gondolni, de elfeledkezni róla felelőtlenség lenne... Nem azt mondom, hogy zárótűzzel kell megakadályozni az európai kontinensre lépésüket, de talán nem kellene túlságosan vonzóvá tenni az ideözönlésüket különféle segélyekkel, csábító ígéretekkel. Annyi helyre mehetnének (ha engednék őket), ide talán már nem kellene társasutakat szervezni.
namihami
Addig üzengetünk nekik, amíg egyszer visszaválaszolnak, de attól majd az Isten kíméljen meg minket. Félő, hogy a fal fogja adni a másikat.
világlátó
@teuton: @wagabund: Én sem támadok senkit, sőt vitatkozni sem akarok. Mindkettőtöket tisztelettel figyelem, olvasom írásaitokat. Emberileg is toleráns kell legyek, mert ezt az indulatáradatot sajnos még a legfelkészültebbek sem ússzák meg kisebb - nagyobb hibás véleményalkotás nélkül. Naponta kell ellenőriznünk mindazt amit a nyakunkba zúdítanak.
Más dolog, amit egyes EU.-s kommunikátorok elkotyognak, amire azonnal ráugrik a magyar kormányból az erre kijelölt bugris és más dolog az, amit teuton olyan gondosan előkapart a számunkra. Legalább mi itt legyünk körültekintőek és ne háborodjunk fel azon, amit fent említett bugrisok bedobnak közénk mint gumicsontot. Ezen viszont jogosan háboroghatunk és leplezzük le ezek hazugságait, mert ha nem tesszük, ezek tényleg népszavazást tartanak amit - már most látható - sikerre visznek, népünk szégyenére. Még annak is örülnünk kell majd, ha csak szégyenünkre és nem súlyosabb szankciókra kell számítanunk. Mert akkor tényleg oda a GDP. javuló állapota./ mert az autós multik és az Eu .pénzek adják ma a GDP.-t /
Az Eu.-s pénzek járnak nekünk - mondta a miniszterelnök. Én nem vagyok erről meggyőzve.
Veszélyes játékba fogott Orbán. Mindent veszélyeztet, amit még meghagyott nekünk a sors.
Talán meg kellene állítani ezt a politikai ámokfutást, talán el kellene küldeni szabadságra.
Amíg távol lesz talán meg kellene hányni - vetni az ország állapotát és legközelebbi lehetőségeit.Talán le kellene higgadni a felzaklatott népünknek is, főleg most a csíksomlyói búcsú lélekemelő napjai után. Talán újra kellene gondolni az idegengyűlölő kampányok szükségességét, vagy szükségtelenségét.Talán készséget kellene mutatni bizonyos feltételekkel a valódi menekültek átmeneti ideig tartó befogadása, ellátása , ápolása, oktatása, foglalkoztatása, gyermekeik tisztességes gondozása kérdésében.Az őket körülvevő terrorelhárító szigor tekintetében is a megfélemlítés helyett a mértéktartó kontrollt kell alkalmazni. Ez nem baloldali, hanem emberiességi kérdés.
dühös
Ezek a férgek már ki is plakátolták, ezt a sz@rt.
Kicsit átfogalmaztam:
Üzenjünk Orbánnak, hogy ő is megértse!

A hülyéje...

Igazából nem "ő"-t írnék, hanem "az"-t erre a nemzeti primitívre, az emberiség egyik legaljasabb emberére.
Meg akarod érteni ezt a förmedvényt?
Nézd meg Stephen King "Az" című oktatófilmjét.
eszegfu
@világlátó: 19:20 Csak egy gondolat erejéig..."az EU-s pénzek járnak nekünk"... igen jár, mert EU-s tag M.o... ezzel a tagsággal pedig nemcsak jogaink, kötelezettségeink is vannak!
Ez is pártsemleges kell/kellene legyen!
human
Emberek! Nem hiszek a fülemnek. Az egyik MNB alapítvány vezetőt most hallom az echo tv-n a mélymagyarban. A gazdasági egyetemek és jogi egyetemek oktatási anyagának megváltoztatásáról beszél. Tudjátok mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy tananyag lesz a fideszes korrupció és a jogba is valahogy át fogják ültetni, hogy ne lehessen büntetni érte.
lampa laz
Amíg ilyen szilárdbeton agyak ismételgetik naponta a fidesz eszement ideológiáját és erre nagyon sok ember fogékony is, nagy kérdés, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy bekövetkezzen változás a fejekben. Az utóbbi idők botrányai sem keltették fel az emberek figyelmét arra, hogy egyre ßarabbúl alakulnak a dolgok pedig bőven akad már olyan is ami a napi életünket befolyásolja.
bakegya
@világlátó: ezt a HUMÁNUMOT ITT KERESNI LEHET-de már ezt is lenyúlták-a méltányosság is méltánytalansággá devavalválta a fideSS zártosztály...
világlátó
@eszegfu: Csak kérdezem, mert ezt még nem vizsgáltam meg, eléggé el nem ítélhető módon, miért is jár nekünk ez a sokezermilliárd? Talán azért mert becsuktuk a gyárainkat, mert szétvertük a virágzó mezőgazdaságunkat,mert sok évre visszavetettük a hazai gazdaságunkat?
Talán azért, hogy hagytuk beözönleni az országba a sok milliárd Euro, dollár, értékű óriási árudömpinget és a hipermarketeket, ahol minden olcsó?
Tehát mindez kárpótlás? Ugye még nem találkoztunk egy teljes körű statisztikai jelentés csomaggal, amelyben jól látható ki mit kapott, ki maradt ki a kárpótlásból, mivé lett az ország? Tarlós azt mondja, mutassanak neki egy darab magyar autóbuszt. Sajnos igaza van. ma csak nálunk összeszerelt autóbusz van, ami közel 10 millióval drágább mint ugyanaz az autóbusz de Lengyelországból Hát ki érti ezt? Ugye nem gondolhatjuk komolyan, hogy a rendszerváltoztatás óta lefagyott a magyar kreativitás az iparban, az agráriumban, az energia szektorban, a hírközlés - távközlés , a közlekedési és más fontos szektorokban?
Vagy valakik a fejünk felett megállapodtak a nagy EU.-val hogy mindent leállítunk, befagyasztunk, mindenkit lebutítunk, 30 - 40 évre takarékra állunk és szomszédainkkal nagy egyetértésben átadjuk ezt a 100 milliós piacot, cserébe kapunk - mi vezető politikai pártok - olyan jutalékot, amilyent a világ még nem látott. Népeink meg majd bérrabszolgák lesznek meg közmunkások, akik az árokpartokat kaparásszák napi egy .- két órában, aztán menjenek isten hírével.Igen, hallom. Sok KKV. dolgozik jó eredményekkel, exportra is, meg nézzük meg milyen beruházások épülnek az országban, meg nézzük meg a hazai milliárdosaink országépítő tevékenységét. Igen bizonyára így is van. Én mégis a saját megyémben a lepusztúlt, kiüresedett falvakat látom, ahol az öregek néznek ki az utcára üres tekintettel.Várják a postást, és várják az sms-eket Németországban dolgozó gyerekeiktől.
Bizonyára rossz megyében élek. De miután senki nem akar ide költözni, nem tudom eladni házamat.
eszegfu
@világlátó: A felvetésedet azért én 2 teljesen külön részre bontanám: az egyik a "tagsági viszonyból" eredő jogokra és kötelezettségekre, a másik pedig az EU-s országokból "beözönlő" árura. Az 1. mind a 28 ország fizet tagdijat és ebből a "leszakadt" országok részesülnek a legnagyobb mértékben. Pl. Németo. a legnagyobb tagdijat fizeti és a legkevesebb támogatást kapja. Ezzel a tagsággal olyan kötelezettség is jár, hogy ha a 28 ország küldötteiből az EU Parlamentben 24 ország megszavazza, akkor az minden országra nézve kötelező. (Pontosan ugy, mint M.o-n a Fidesz szerzett 2/3-os "többséget" és én, aki nem rá szavaztam, mégis el kell fogadjam!) A másik része... a rendszerváltás utáni években a privatizáció során szinte ujjongva "vettük/vették" vissza állami tulajdonból az üzemeket, szinte 1 Ft-ért lehetett megvásárolni, amit azután a magyar tulajdonosok vélhetően igen sok nyereséggel adtak el külföldieknek. Ennek a "végeredménye": bezárták ezeket (szerintem egyrészt az elavult gyártó gépek, technológiák miatt, másrészt talán a kinti üzemük termelésének igy lett M.o-n piaca). Mára már meg nincs akkora "befektetni" való pénze a magyaroknak, hogy akárcsak egy európai szinvonalu gyárat felépitsenek, sok a kiskeresetü ember, az olcsó árukat kénytelenek megvenni, amit mi magunk nem vagyunk képesek előállitani. Megmagyarázni valami "kézzel fogható" dologgal én sem tudom... csak gondolom ezek is 1-1 tényezői lehetnek...
varirmag
Gyerekeim vannak, ezért megyek szavazni. Most is, a kényszer betelepítés ellen. ( az EU -s tagság nem erről szól !!! ) és a választások idején is.

"
Vagy valakik a fejünk felett megállapodtak a nagy EU.-val hogy mindent leállítunk, befagyasztunk, mindenkit lebutítunk, 30 - 40 évre takarékra állunk és szomszédainkkal nagy egyetértésben átadjuk ezt a 100 milliós piacot"

Igen !!! Kb.ez történt !
Csizmás Kond
@eszegfu: " Pl. Németo. a legnagyobb tagdijat fizeti és a legkevesebb támogatást kapja."
Nem kapkodnám el a megállapítást...
Van egy gyerekkori ismerősöm aki pincérként dolgozott, onnan ment nyugdíjba, de mivel mindig mozgékony ember volt így gondozást vállalt németországban...öregeket gondoz, és mint mondja ott az ilyen gondozásra szánt bármi szociális alapokból működik. Szóval az az idős aki igényli, és ma már minden idős inkább ezt a változatot választja leadja a kérését, és uniós forrásból megkapja persze orvosi ajánlatra a szükséges gyógyszerét, és az őt ellátó személy bérezik szintén abból az alapból...sőt minden héten egyszer még egy egészségügyi valaki el is látogat hozzá akkor viszi a gyógyszert és leellenőriz mindent...
...vagyis a jog az jog...és nem duma.
kukac50
Miért Magyarul írták? Tudnak Magyarul olvasni Brüsszeliek?
Magyar népnek az uszítását, a gyűlölet keltését,akarja elérni Orbán!
Nem a menedék kérőket gyűlölöm, Én a Fideszeseket! Kétszínűek,nincs aki szót emelne.
eszegfu
@Csizmás Kond: tegnap 16:27 Nem én állapitottam meg, hanem a statisztika! Általában megnézem miről is beszélek...Németország 2004-től (ettől az évtől találtam adatot!) évenként 6.000-7.000 millió EUR-val többet fizet be, mint amennyit kap, M.o. pedig 2.000-4.000 millió EUR-val többet kap, mint, amennyit befizet. Az Uniós forrásokra lehet pályázni: müemlékek felujitására, különböző fejlesztésekre, munkahelyteremtésre, autópálya, metró bővitésre, kórházi diagnosztikai felszerelések beszerzésére, stb-re...de semmi képpen sem az ország "szociális alapjának" feltöltésére. Nem igazán értem a felhozott példáddal mire is akartál "kilyukadni"?
Csizmás Kond
@eszegfu: A befizetések gazdasági jövedelem szerint történnek.Németország jelenleg az egyik legnagyobb gazdasági hatalom tehát mivel nagy a jövedelme sokat fizet...de az a nagy jövedelem ma már csak részben termelődik németországban, a többi a kihelyezett iparának a terméke és az az ország ahol azok pénzt termelnek ott szennyeznek, növelik a széndioxid színtet, a hulladékot szóval mindent figyelembe véve nem igazán otthon szemetel...és azok az országok akik el kell szenvedjék mindezt természetes, hogy részesülnek kárpótlásba.
eszegfu
@Csizmás Kond: Édes, drága, egyetlen..."Gyermekem"! Amit irsz, önmagában igaz is lehet (ezt a témát még nem "jártam körbe"!), de itt abban hitetlenkedtél, hogy Németo. a legtöbbet fizeti és a legkevesebbet kapja és én erre válaszoltam! Most meg jössz a környezetszennyezéssel és a kárpótlással... igaz mindegy is... ha számokkal támasztom alá a gondolataimmal, akkor "kitalálsz" egy másik témát...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...aranyoskám...most beszélgetünk vagy hibáztatunk ?
...mond el te is a véleményedet , én is elmondom az enyémet és kialakul egy valami...de ha azt kezdjük, hogy én ezt mondtam te azt mondtad és haragszunk mert nem arról beszélünk ami a másiknak tetszene annak semi értelme.
A vita onnan ered, hogy kiragadtam egy részletet a beírásodból ahol feltételezésem szerint túlértékelted a tagországoknak jutó elosztásról szóló törvényeket...előnybe részesítve egyeseket.
Kérdem én miből gondolod, hogy ott akik ezeket végzik nem tudják mit kell csinálni ???

..ja és nem téringőzni akartam csak körbeírtam, hogy tágabb látáskör legyen...
eszegfu
@Csizmás Kond: Abban egyetértünk, hogy ez egy beszélgetés! Csakhogy ez irásban sokkal nehezebb, mint személyesen, mert lassabb... Ezért "szoritkozok" mindig a felvetésekre, igy is sokszor nagyon elkanyarodok a tárgytól. Az meg igazán "bántó", hogy nem akarsz egyet velem "keringőzni"...:))) (Én a "számok világában" élek, mondhatom szigoruan következetes vagyok... próbálj meg igy elfogadni, ahogy én is ezt teszem Veled!)
Csizmás Kond
@eszegfu: Táncolni bár mikor...csak halljam a zenét...:)
A számok világa meg csak akkor válik félrevezetővé ha nincs lehetőséged összehasonlítani vagy más levezetéseket átnézni.
A merevség sosem jó semmilyen világban mert az mivel nem enged mindig törik.
...épp most ezt a gyakorlatot használják mindenben...:)
Szókrakész
L A S S A N Í R J Á K, hogy Brüsszel is megértse.

De nem fogják úgy se.
Egész más tervek szerint cselekednek.
Nekik a mongrel faj létrehozása a cél, mindegy hány ember hal meg addig, míg ezt elérik.
eszegfu
@Csizmás Kond: Szerintem a számok összehasonlitása nem igazán a "merevséget" jelenti... csupán egy "alapot", amihez még hozzájöhetnek a különféle körülmények, melyek akár még érzelmi dolgok is lehetnek. ...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...ahol a szám van ott érzelem is van...gondolom a te szádnál is ez a helyzet...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.