Rogán Antal nem ment el, Portik Tamást viszont elhozták, hogy tanúskodhasson a Juhász Péter és Rogán Antal között zajló perben, amelynek tárgya a személyiségi jog megsértése. Portik Tamás saját bevallása szerint egyszer 10 millió forintnak megfelelő eurót vitt el személyesen Rogánnak – tudósít a hvg.hu.

Újabb fejezetéhez érkezett Juhász Péter, az Együtt politikusa és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter összecsapása. Ezúttal a bíróság tanúként idézte be Portik Tamást, a 90-es évek olajügyeinek egyik állítólagos főszereplőjét.

Rogán Antal halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt nem jelent meg, előre egyeztetett külföldi út miatt, pedig személyes megjelenése kötelező lett volna. Ha nem ad kellő indokot, ez akár a hátrányára is válhat a perben.

Portikot egy sereg állig felfegyverkezett, maszkos TEK-es kísérte be a tárgyalóterembe. A bíró kérdésére, ismeri-e Rogán Antalt, azt mondta, igen, nagyon régóta, mikor konkrétumokra kérdezett a bíró, közölte, a 2000-es évek óta. Azt mondta, nagyvilági életet élt ekkor és egy házibuliban találkoztak Rogánnal.

2009-ben ismerte meg Pápa Marianne-t (Pápa volt férjének, Szetlik Ferencnek Habony Árpád az unokaöccse) egy bírósági tárgyaláson, ahol Pápa tanú volt. Itt elkezdtek beszélgetni. Egyre gyakrabban találkoztak, megismerte a családját, barátjait, ismerőseit, üzleti partnereit, akikkel találkozott is a Vigadó téren egy második emeleti irodában. Árpival, vagyis Habony Árpáddal felvezettek neki egy üzleti tervet, 5-6 évvel ezelőtt.

"A Tóni intézi a piaci árnál jóval alacsonyabban a belvárosi ingatlanokat"

- mondta Portik. Portik szerint arról volt szó, hogy

"a Tóni a piaci árnál jóval kedvezőbb értékbecslést elintézi".

Az ingatlanok között szerepelt egy Kálvin téri ingatlan is. Pápa Marianne-nal többször külföldre utaztak, közben Pápa többször beszélt Habonnyal Skype-on üzleti ügyben. Volt egy beszélgetés Habony és Pápa között, mikor "az Árpi szólt, hogy nagyon kéne a pénz, siessél!", A beszélgetést követően "Marianne megkért, hogy vigyek el a Tóninak 10 millió forintnak megfelelő eurót" – mondta Portik, aki a pénzt vallomása szerint elvitte a Centrál Kávézó melletti keskeny kicsi utcába.

"Köszöntem a Tóninak, székeket pakoltunk". Azt mondta, "az Árpi kérésére a Marianne küldi a pénzt, ezt átadta és ment is a dolgára". Arra nagyon emlékszik, hogy Marianne azt mondta, hogy "nagyon drága a Tóni".

További részletek a hvg.hu tudósításában, valamint:

Tóni és b. neje Cecilia sétálnak a Dunaparton, elmegy mellettük egy csinos nő, Tónink utánafordol, mire Cecike lekever neki egy maflást. Mellettük elhaladó férfi odalép és ő is felképeli Tóninkat úgy magyarosan. Cecil felháborodik:
–Mit képzel?! Miért ütötte meg a férjemet?
mire a pasas behúzza a nyakát, és ennyit mond:
–Bocsánat, azt hittem kezdődik...

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na lehet jönni tapsolni fidesznyikek...ezeket a gazembereket éltetitek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na lehet jönni tapsolni fidesznyikek...ezeket a gazembereket éltetitek.
karma1
Most mar csak szegeny Portik arra vigyazzon, hogy ne hagyja koran abba a lelegzest, barmennyire is szeretnek ezt rogan meg a kopcos bandita emberei...

rogan igenis meg tudja indokolni, miert nem volt jelen kotelezoen ezen a targyalason:
propeller.hu/itthon/3224564-bordeaux-legdragabb-ettermeben-melegitett-meccsre-rogan-tallai

Mi van, a birosagra nem jar a Magyar Idok Magazinja, ahol ilyen infokat is talalhatnanak?
Csodálkozó
A kis hüllőképű patkány meg vigyorogva éltette a többi közé. Költse a kedves családjára a legjobb koporsódiszkontban!
dr. prédikátor
Na azt hiszem a Portik is felkötheti a gatyáját! nehogy a sitten tarkón lője magát a söprüvel!!!Az arrogáns tonyóra tett vallomása miatt!!!
nyanya001
Na most köss nagy összegre életbiztosítást, hogy a családod jól járjon
mert az életed innentől kezdve nem ér egy pofa bagót sem !
karma1
Azert kivancsi vagyok, hogy a fenti "bemelegitos" ujsagcikk fenyeben rogan mit fog felhozni a birosagi targyalason valo nem-reszvetelenek? Remelem, valami szemfules firkasz lecsapja ezt a magas lasztit...:o))))
karma1
@nyanya001: Remelem, a csalad mar tudja, hogy hol mit keressen? Erosen csodalkoznek, ha nem...:o)
Bringás
Na ismét egy állítás ami lóg a levegőben! Bizonyíték nincs, remélem megmérik rágalmazásért Portikot!
nyanya001
@karma1: El se ment a tárgyalásra.
Legközelebb se fog elmenni, majd küld 5 ügyvédet oszt jó napot !
Yeromos
Valamivel ki kellett bélelni a louis vuitton hátizsákot.
leszúrt rittberger
A legerősebb mondatok a 444 cikkéből:

"a listán olyan ingatlanok voltak, amelyeket a bérlő nem tudott fizetni, így könnyű volt átvenni a bérleti jogot. A bérlők gyakran azért nem tudták tovább fizetni a bérletet, mert azt megemelték."

És ti még a devizahitel miatt tüntettetek?
bakegya
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ a pasapark MIBŰ lenne,mit gondoltok???
Viszont ezt a szegény Portikot most már nem hagyják távozni büntetlenül.
alterego56
"Rogán Antal halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt nem jelent meg"
Tessék mondani ha én a TV-ben nézem a meccset és nem Franciaországban a helyszínen, az is közfeladatnak számít?
eszegfu
@alterego56: Igen, "közfeladat" a meccs nézése, de nem Neked/Nekünk!:))))
karma1
@nyanya001: 12.22-re: Azert linkeltem be a cikket, amiben a focibajnoksagon mereszti a s@gget rogan...Persze hogy nem ment el, nem tud teleportalni...:o)))
Hellcat
@leszúrt rittberger: Botrány...öszöd ehhez képest a vukk első fejezete...és amit nem bír bevenni a gyomrom, hogy a drótszamaras ipari hulladék még most is védi őket...nem egyedül.
Kutyuska
Portik hamarosan váratlanul el fog hunyni.
eszegfu
@Hellcat: Nagyon preciz meghatározás, akár az eseményt, akár a személyt illetően!
Perwool
@Hellcat: Egy hű Fideszes, ha az anyját akasztanák akkor is tapsolna, csak Orbán legyen a hóhér!
Sziszifusz
@Bringás: 12:52
Az elmúlt években történt, hamis vádakon alapuló karaktergyilkosságok miatt, bűncselekmény hiányos felmentő ítéletek ellenére hány esetben mentek tönkre karrierek.
Nem kell nyafogni, most R. Tóni is részesül abból amit ők is megtettek másokkal szemben.

Csupán az a különbség, hogy itt valóság alapja is lehet a dolognak. Ugyanis Portik Tamás nem egy hülye gyerek, állítását úgy tette meg, hogy tisztában van a hamis tanúzás törvényes következményeivel illetve azzal, hogy azért plusz ítéletet is kaphat. Valamint komoly kockázatot vállalt fel, likvidálásának veszélye miatt.
Csodálkozó
@Bringás: Te orbitális TULOK!
Tényleg ennyire elvakult eszetlen gyökér vagy?
advocat
Más tanút ilyenkor már elővezettett a bíróság!!! A foci EB nem ilyen alkalom, hogy inkább oda. Legyen már határozott a bíró, mint átlagpolgárnál!
moareka
Na Tóni, akkor nem kéne hazajönni a "halaszthatatlan külföldi elfoglaltságból" Vagy egyáltalán hazajössz?
Kutyuska
Eddig nem tudtam, hogy a foci VB-n történő lebzselés, Orbán hátsójának nyalása a mi pénzünkön közfeladat ellátásának minősül.
A pofátlanság és gátlástalanság teteje, hogy erre való hivatkozással nem ment el a tárgyalásra, Ez mutatja meg tökéletesen, hogy tudja, semmi bántódás nem éri, bármit csinált és csinál is, amíg Polt Péter a főügyész.
Tudja, hogy mindenki látja a fotóját, amelyen Csányival, Baloggal, Orbánnal látható és szemrebbenés nélkül közfeladat ellátására hivatkozik a gülledt szemű naplopó.
Bár a kormány számára nem okoz gondot, hogy megmagyarázzák, nem Rogán volt ott, rosszul láttuk.
Portik aláírta a saját halálos ítéletét, az biztos. Abban lehet csak bízni, hogy halála esetére gondoskodott róla, hogy nyilvánosságra kerüljön a bizonyíték, ha van.
Afelől nincs kétségem, hogy igazat mond. Rogán úgy reagált Portik vallomására, hogy aki egy bűnöző szavára ad, magára vessen. Akkor most megkérdezem, hogy a két bűnöző közül melyik szavára adjunk, Portikéra vagy Rogánéra.
Cicamama55
Na ezek után hogy kommunikálja ki magát ez a notóriusan hazudozó ember!
Kutyuska
@Cicamama55: Biztosra veheted, hogy megoldja.
k.ati
Rogán már fizeti is a "bér tanúkat" a pénzünkből, hogy védje a seggét és ismét rágalmazhasson valakit(ket) az ellenzékből. A forgatókönyv már készül a háttérben, a fiúk a fedélzeten vannak, "fortyog a leves a kondérban"..., és a birkanép kajálja majd a szöveget gondolkodás nélkül. Nem baj, hamarosan eljön az igazság pillanata, Tóni. Semmi sem tart örökké, és minden ki fog derülni.
Cicamama55
@Kutyuska:Nagyon nincsenek elfelejtve a devizások meggazdagodására tett ígéretei, arra hogy arassanak, meg hogy a póstás becsöngessen, s teletöltse pénzzel a sok szerencsétlen zsebét...Hazug ember!!
Pálinkafőző Rézüst
@Cicamama55: könnyedén...bringásék mindent beszopnak tőlük...:)))
@Bringás: Portik sokkal(!) szavahihetőbb, mint a kis csipáskorondi...Ennyi.
Aki Én
Vagy egy tucat belvárosi vendéglátós haverom van. Hallottam érdekes történeteket.
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Nem olvas, csak ir! Nem olyan, mint Maci Laci, aki mint tudjuk ir, olvas, kész főnyeremény!:)))
justhpeter
Aggódom Portikért. Rogánt meg elő kellene vezettetni rendőr által, aki ét lépésenként kiosztana neki két kokit meg három sallert, majd a tárgyalás után láncon levinnék Szegedre a Csillagba.
Veleda
megint csak összesöpörte a szél a száraz kutyaszart. Ahol a Rogán neve szerepel ott van a háttérben a Habony is. És a Rogán nem adja magát olcsón, 10 milla a belépő. Gondolom az ilyenfajta kenőpénzek leosztásából él a Habony szellemfi, akiről az egész kormány nem tudja, hogy kicsoda és mibűűűű tellik neki de annyira??,
Cicamama55
@Pálinkafőző Rézüst: Csak idő előtt meg ne halljon Portik. Csak úgy, véletlenül...
Dr plágium
Na ez az oka amiért nem tud egy tisztességes vagyon bevallást készíteni...Honnan a pi...ból tudná mi volt a hivatalos és mi a kenő...
Nem ártana felhasítani a matracot, van ott lé bőven :)
nemkati
@Veleda: De ennél még szebb, hogy ahol Portik neve szerepel, ott van - most éppen az előtérben - Rogán is. :)
Azt meg kizártnak tartom, hogy Portik úgy álmodta ezt a 10 millát, mint Balogh Zsolt a Hagyó Nokiás dobozát.
Veleda
@nemkati: Jól írod! ez egy körtánc. Na azért a Portikot sem kell ám félteni. Figyeled ezt az ajándékozási műveletet? Nem banki átutalással dolgoznak, hanem sunyi módon, kézből zsebbe. Nehogy már nyoma legyen és követni lehessen.
Na ezért nem tud a Rogán sem vagyon nyilatkozatot tenni, mert gőze sincs, hogy mikor melyik wc előtt vágta zsebre a jattot:))
nyanya001
Hová lett ?
nepszava.hu/cikk/1097067
Valamelyik tolvaj ottnában !
Vagy eladták és a pénzt benyelték érte !
eszegfu
@nyanya001: Komolyan dobok egy hátast... hogy Te miket találsz?!
Veleda
@nyanya001: Mnt kiderült, ennek a Matolcsynak is igen kiterjedt rokonsága van. Minden nap föl-föl bukkan valamelyik
Veleda
@nyanya001: Gyűjjön rá a szapora:))
Veleda
@nyanya001: szövevényes átláthatatlan ügyek. Különben döbbenet az egész.
nyanya001
@Veleda: Ember legyen a talpán, aki ezt valaha is kibogozza !
Tipikus maffia család !
Toby
A piszkos, eltünt bizonyítékokkal van még szabadlábon mocskos trógán! Most már tuti, hogy a pintérségen sem véletlenül tűntek el a terhelő adatok!
Juhásznak eddig mindenben igaza volt! Nem furcsa?

Emléxünk, amikor a Parlamentben nokiás dobozos óbégásba kezdett ez a tetű?
Hogy megváltozott a nokiás doboz címzettje!
nyanya001
@Toby: Ez már nem is nokiás doboz, hanem kamion !
eszegfu
@nyanya001: 15:20 Én meg csak ugy elképzelem: mi lenne, ha nemcsak "nézelődnél"... hanem mondjuk módszeresen "kutatnál"?!:))) De jó linkeket teszel fel, azt meg kell hagyni!
Csizmás Kond
...ki mit akar azt hisz de ennek a hétpróbás gazember nem illik adni a szavára...már azért sem mert annak nincs veszíteni valója.
Veleda
@Csizmás Kond: Minden éremnek két oldala van. Asszokják mondani, nem megy Kati táncba, ha nem akarja:))
Csizmás Kond
@Horizont: Nem azt mondtam, hogy Rogán szent hanem azt hogy Portiknak már nincs hitele.
jolibaba
Kevés volt, azért tartasz ott, ahol tartasz.
RonaGyuri
A többi érdektelen, azonban ez karakteres: "halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt nem jelent meg, előre egyeztetett külföldi út miatt".
Igen Őfenesége alfelét lefetyelni egy VIP páholyban halalszthatatlan közfeladat kicsiny hazánkban!
bakegya
@Cicamama55: jön haza a négy DDDD és kimossa...mert mint...idétzhetjük...HA ÖSSZEÉR AZ ÉG A FÖLDEL AKKOR IS BÍZIK BENNE...csakkk hogy ezt a polt már nem konfirmálhatja le...
Csizmás Kond
@Veleda: ...én akkor sem adok hitelt Portiknak...
Yoda69
@Csizmás Kond: Miert rogannak van?
Egyik kutya masik masik eb. Mindkettonek bortonben a helye.
Csizmás Kond
@bakegya: ...Portik akkor is csak gazember marad...és az olyannak ha igazat mond sem szabad a szavára adni.
Toby
@Csizmás Kond: Maradjunk a sajátos logikádnál, ugyanis eszerint akárkire, akár szocira is tehetett volna terhelőt és azzal valóban nyerhetett volna a rezsimnél, de "fura módon" arra a mocskos, szarházi, tetves büdös patkányra tett, amelyikre - ugyancsak " fura módon" - Juhász is, továbbá szintén "fura módon" olyan ingatlanügyben, amelyre nézve Juhász feljelentést tett!
Csupa "fura mód" az élet, nem?
Csizmás Kond
@Toby: Csak kimondottan portikra értettem amit írtam és ki is tartok az állításom mellett.
Csizmás Kond
@Yoda69: Soknak nincs de az akit fegyverrel és láncon vezetnek annak én nem hiszek.
Veleda
@Toby: 15.43 És mennyire megváltozott a nokiás doboz mérete!!! Már akkora, mint egy talicska:))
Yoda69
@Csizmás Kond: A MAL vezert is vezeto szaron vittel orban parancsara, aztan kiderult megsem bunos.
portik lehet hogy bunozo, de ha igaz amit allit akkor rogan sokkal nagyobb bunozo, mert a politikusi kontose moge bujva jatssza ezt visszaelve a ra szavazok bizalmaval.
Csizmás Kond
@Yoda69: Lehet variálni de Portik a mai helyzetben nem az az ember akinek hinni lehet a szavában. ...sőt azon csodálkozok, hogy egy ilyen gazembernek milyen alapon tesznek fel kérdést egyáltalán amikor neki már úgyis mindegy...?
Yoda69
@Csizmás Kond: Ez nem varialas, joasszony. A teny az teny marad ezer ev elteltevel is. Szerinted ha rogan adotcsalt, sikkasztott, hamisitott a a vagyon nyilatkozataban akkor mindezt nezzuk el neki mert egy bunozo IS allitja rola. Nem gondolod hogy nagyon kettos mercevel mersz?
papa.49
A Portik már ne üljön a rendőrautó hátsó ülésére, csak ha kész a végrendelete!!!
A tonyonak csak kitekerjük az ványadt nyakát!!!
Csizmás Kond
@Horizont: Azt nem mondtam. ...és ha bizonyítani akarnak akkor ne az ilyen Portikfélékkel álljanak elő mert ez nem bizonyít semmit...sőt inkább az ellenkezőjét hiteti el.
lópicigáspár
@Csizmás Kond: 16:23 Megválaszoltad a a kérdésed. Neki már úgyis mindegy, szóval mi veszteni valója van? Semmi, akkor meg miért is hazudna?
bakegya
TETSZETTEK VOLNA A MENTELMI JOGOKAT MEGSZÜNTETNI!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ..na miért ?...azért amiért oda került...egy született gazember aki bármire képes...
...a kötéllel a nyakában, és már ha magán nem tud segíteni akkor mást is be akar mocskolni.
Az ilyen alakok nem változnak meg soha az életben.
Aki az ilyen alaknak ad a szavára az is gazember.
Csizmás Kond
@Horizont: ja persze te igazolod a saját nézetedet...mintha az tényleg igaz volna...:))
...szar ügy amikor az igazságszolgáltatás ilyen emberek véleményére kell alapozzon...
Csizmás Kond
@Horizont: ...és az mit változtat Portik becsületén ?
...és miért ne lehetne saját véleményem ?
te nem véleményt alkotsz hanem teljes bedobással vádolsz és keresed a lukat hova be lehet kiabálni valami fideszesizét...nem egyformák vagyunk, ezért a véleményünk is más.
dr. prédikátor
Na azt hiszem a sintés sanyának meg a pol pot elsikálónak meg van a feladata!Éjt nappallá téve agyalhatnak hogy hogyan húzzák ki a szarból az arrogáns tonyót.!!Gondolom nekik jól jönne ha a Portik véletlenül hozzájutna valamilyen azonosítatlan afrikai méreghez!Mivel az osztrák nyugdíjas most nem jöhet számításba!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..leírom egyszerűbben...Portikot nem szabadott volna tanúként meghallgatni, mert elítélték mint bűnöző...
...ilyen egyszerű...és te ezt csűröd csavarod...:))
Csizmás Kond
@Horizont: ..itt és most ez a téma...miért kéne másról beszélni ?
...és még azt állítod, hogy nem kerülöd a témát..csűrsz-csavarsz és mellébeszélsz...sőt rá akarsz venni hogy én is azt tegyem...ez már kész terror.
Csizmás Kond
@Horizont: ..a szíved ???...elég furcsaságokat ont magából...biztos ez a szíved ?
nevemnick
@Csizmás Kond: 17:17 ,,.Portikot nem szabadott volna tanúként meghallgatni, mert elítélték mint bűnöző..."
Ezt poltovics mondta neked, vagy csak úgy hallottad? Honnan tudod, hogy nem kötött e alkut az ügyészséggel, mert akkor röhögve tanúskodhat. (van egy érzésem, hogy van mire)
Csizmás Kond
@nevemnick: az ilyen gazember nem köthet semmilyen alkut...legalábbis jogállamban.
...és aki hitelt ad az ilyennek az is olyan...
nevemnick
@Csizmás Kond: 17:27 milyen jogállamról beszélsz? Ember, te itt élsz Magyarországon?
Csizmás Kond
@nevemnick: neem hanem a holdon...miért te itt élsz ?
nevemnick
@Csizmás Kond: igen, még jó néhányan, olyan nyolc és fél millió embertársammal, úgy másfél millió zombi között.
Borsodi
@Kutyuska: Elképzelhető, Rogán azt mondta valószínű,hogy hazudik Portik.Ha ártatlan akkor ml ért nem biztosan állítja,hogy Portik hazudik mert neki nem adott senki semmit. Szerintem Portlknak nincs oka hazudni és veszélybe sodornia magát, Rogánt megvédik az biztos, mert csapat tag!
qxy
Ennyi botrány után, még mindig a Fidesz a császár. Uraim, ebből látszik hogy mindenki szarik az egészre.
Én meg tettem annak idején hogy a tisztelt " illetékes hez be csengettem , ki nyitotta az ajtót, ki rántottam és le kevertem neki két fülest.El kaptam a nyakát és azt mondtam.- ha még egyszer velem baszakodsz, agyon is verlek. Most ez a szemét, ott nyalakszik a parlamentbe és nagy becsbe lop csal hazudik.
lampa laz
Azta, így könyű volt visszafizetni a devizahitelét, hogy zacskóba hordták neki az ejrót, ráadásúl még spóróhatott is, mert 180 Ft-on tehette, nekünk + megduplázták még azt is.
Már beindult a gépezet, mert ezeknek hitvallása, hogy legjobb védekezés a támadás, fröcsögnek már ezerrel, hogy védjék tonyót. A tanú egem meggyőzött, mert életszerűen mondta el a történetet, néha a bűnöző is modhat igazat.
Ezekután azt hiszem, Portikért már a temetkezési vállalkozók versenyeznek.
papa.49
tonyo még a bábát is átbaszta mikor született, elől várták, hátul jött, szar volt és az is maradt))))))))))))))))))))))))
Toby
@papa.49: Amikor meglátta, a bába sírt fel, nem ez a tetű!
Toby
Embereki! Azt mondom, hogy Portik állítását nem nehéz igazolni, vagy cáfolni, csak az a kérdés, hogy akarják-e?
Kiderül, hogy Portik, meglehetősen jól ismeri a gengszterélet főszereplőit, a családi kapcsolódási pontokat.
Vajon miért nem egy szocira tett volna terhelőt, vagy egy DK-sra, LMP-sre, ha gagyik az állításai?
papa.49
@Toby: Hát az biztos, vagy a csillárról kellett levadászni a makimajmot)))))))))))
papa.49
@Toby: Hát ez az 1000 dolláros kérdés valóban!!!
soljanka
@justhpeter: Ne felejtsd el: Tóninkat védi a mentelmi jog. Nem vezethetik elő.
Én úgy látom, hogy meg fogja úszni.
A zemberek még most is a mutyiszra szavaznának.
Nekik ez tetszik. Tóni meg röhög jókat otthon Cilikével.
Desischado
@Toby: Drága tesóm, te ezen csodálkozol? Egy bűnszervezet az egész! De ebben orbán is benne van vastagon, a nyakam rá! Nem hiszem, hogy a tonyónak nem kellett tejelnie! Ha meg Portikkal valami történik, az ékes bizonyíték, hogy a maffia banda gyilkol is, ami felől nekem nincs kétségem! Így a többi furcsa halálesetre is fény derülhet. Portikot nem kedvelem, de ha bizonyítékot is tud szolgáltatni, akkor nagy ember. Bátornak bátor, az biztos. Remélem, nem esik baja! Bárcsak ez lenne az a bizonyos banánhéj, amin végre elcsúszik ez a rühes féreg, és magával rántaná az összes többit. Induljon be a dominó effektus!
Törölt felhasználó
Végre gülüszemű kobold vigyorka, ha nem is mész sittre. Innentől egy ország biztos már abban, hogy te ki vagy..Vendéglátós körökben már régóta nyilvánvaló volt, ha valakinek vannak ismerősei, akik ott dolgoznak.. Már szinte nincs olyan politikus a fideszben, akiről ne derült volna ki, hogy meglopta a hazáját. Persze per és ítélet nélkűl. Hol van a sok nagymagyar, akik az öszöd beszéd után kimentek. Békemenet?!:) Ti! nem vagytok magyarok, miközben ezzel támadtatok ez már látszik, csak egy klientúra kiszolgálói vagytok a magyarkodás mögé bújva! Elhiszem, hogy sokan beszopták Viktorék agymosását, de itt az idő felébredni, nem hagyhatjuk, hogy második eu-s pénzosztást is eltegyék.

Attól, hogy az a pénz nem tőlünk van elvéve, hanem az eu adja a lopott lé nagy részét, még a miénk lett volna. Ha ezek a tetvek ellopják, akkor majd ha befizető országgá válunk és nem lesz miből, akkor tényleg utálni fogjuk az eu-t, mert ezek ellopták a jövőnket.
Törölt felhasználó
@Desischado: Egy érdekes dolgot azért nem szabad kifelejtenünk, ha objektívek akarunk maradni: Miért köp egy maffiózó...aki ráadásúl annak Pintérnek a kezében van, akivel együtt loptak olajat. A tóni egy szavára úgy alakúl az ügye a bíróságon vagy az előzetesben, stb.. Van mitől félnie portiknak, szerintem nem csak rogán, de Pintér nek is van mitől félnie viszont ők rendelkeznek most felette...

Szóval miért köpött egy ilyen "bölcs" maffiozó, ha tudja, hogy vagy halál vagy örök börtön vár rá..Lehet pont ezért..., de az is lehet, hogy van harmadik szereplő, aki erre kényszeríti, de nem a Juhász az, hanem valami nagykutya, akivel üzletelt régen, de a Rogánék visszont konkurensei voltak pl..Pl egy Vizoviczki tipusú forma, vagy ő...:)
bakegya
@ziziplanet: a bűnvádi folyamatok előtt járnak a vérbeli bűnök elkövetői-egyébként nincs ami motíválja öket a céljaik realizálásában,
Bringás
@Sziszifusz: Szerinted érdekli, ha a libsik jó pénzt fizetnek érte?
Sziszifusz
@Bringás: 06:45
Itt már tuti, hogy nem pénzről van szó.
Az, hogy mi késztette Portik Tamást erre a tanúvallomásra nem tudom. Az biztos, hogy komoly oka lehet, mert elég sokat kockáztat vele.
Kérdésem amit már korábban is megtettem: Kis azok a libsik. Légyszíves mondj egy-két nevet.
Bringás
@Sziszifusz: Lehet, Portikot tekintve igazad!
Libsik? Keress magadnak! Van bőven!
Sziszifusz
@Bringás: 06:59
Mondj neveket ! Én nem tudok. Egy két liberális beállítottsági politikusról hallottam de ők nincsenek fenn a pályán. Nem kaptak játék jogot, jelentéktelenek. Sokat hivatkozol libsikre, lehet hogy rájuk gondolsz ?
koszpeko
@Bringás: Inkább "libsiből" legyen több mint belőled.
Sziszifusz
@Bringás: 07:06
Köszönöm a mindenre kiterjedő, kielégítő válaszodat !
koszpeko
@Sziszifusz: Nem értem,miért vársz értelmes választ tőle.
Én erről lemondtam.
Tudod?
Ezeknél csak a vád számít.
eszegfu
@koszpeko: Ha az "agyhalottak" a "libsik", akkor nem létezik, hogy ő és a "többség" a libsi?!:))) Csak tipp!
koszpeko
@eszegfu: Már észrevehető h.sz.-ben egy fajta rendszer.
Csak azt nem figyeltem eddig,hogy milyen időközönként változik.
Akiket éppen szid.
Vagy libsizik,vagy Gyurcsányozik.
Vagy komcsizik.
De ezt bizonyos időközönként váltja.
Szerintem attól függően,hogy központilag mit mondanak neki.
eszegfu
@koszpeko: Komolyan mondom, siralmas, hogy ilyen létezhet!:((
Cicamama55
@bakegya: Nincs az a nemzeti mosoda, ami ennyi szemetet képes patyolat tisztára varázsolni!
magyarbakancs
"Portik: Személyesen vittem 10 millió forintnyi eurót Rogánnak."
Nem NOKIÁS dobozban vitték, vagy Viszkis dobozban.
Csak úgy zsebből zsebe fizetek?
Papírzacskó vagy valami másban kellett volna, átadni lehetne rajta lovagolni évekig.
Cicamama55
@Bringás: Egy kis segítség..."A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak."
Toby
@Desischado: Nem mernek olyat tenni, amiről a genyó ne tudna, ez egyben azt is jelzi, hogy a genyó saját lábpon állásához is kell nyomatni a lét!
anti
nagyon szomorú,hogy egy ilyen "ember"még miniszter!De mit lehet várni ilyen miniszterelnöktől!
Náluk a 10 milla már nem pénz, remélem tóncsika elszámolásre kerül: Egyébként miért nem kell egy elítélt szavát figyelembe venni?Fosol, mi? lehet,hogy van igazságtartalma?Eddig is hazudtál,most miért mondanál igazat?
Borsodi
Persze,hogy nem ért rá Rogán,fel kell készülni esetleg tanuk kellenek,mindent le kell zsírozni előre esetleg le fizetni,vagy meg sem fog jelenni legközelebb Portik .Csak a keresztapa szabin van várni kell.Már ideje volna a sok hazugság kiderülne.Ha egy bukik csiripel mint a kis madár.
Kisbundi
Ennél lejebb már nem lehet süllyedni. Ahogy az várható i volt, nem viszi el a balhét a "csipás,szemű" , mit kéne ezeknek a gazembereknek még a fejükre olvasni, vagy"vasba verve" elvezetni őket? Talán akkor megtörnének. Bűnöző maffiózók vezetik kis hazánkat. Kérdem én meddig tűri ezt még a nép?
3dwhite
Fizesse be a pénzt a Nemzeti Együttműködési Alapba. Első kőrben. :-)
aszinkron
nyugatifeny.blog.hu/2016/06/18/szaz_rogan-botranyt_kivanunk_ezret_bele_az_orszag_kepebe_hajra_fidesz

"Fontos látni, hogy a Rogán-sztori nem valamiféle csúnya kirívó példa, egyéni túlkapás a Fideszen belül, hanem maga a fideszizmus esszenciája.

A százalékok változnak, de ugyanezt csinálja Kósa, Lázár, Matolcsy, meg a komplett Orbán-família a polipszerű stróman-hálózatával. Hiszen ennyi a Fidesz-uralom lényege:

1.) Minél több közpénzt ellopni, amíg kormányon vannak.

2.) Mindenáron megtartani a hatalmat, hogy mindezt folytathassák.

Minden más csak parasztvakítás, cirkusz a szájtáti népnek."
koszpeko
@Csizmás Kond: Átköltöztél Romániából?
Csizmás Kond
@aszinkron: Át de nem Romániából hanem Kirgizisztánból...és mi nem tetszik ?
süsüasárkány
Tisztelt Hozzászólók!
cs.k.-val nem érdemes foglalkozni!
Akkor van a legnagyobb bajban, ha nem reagálnak a sületlenségeire.
Ilyenkor egy darabig csendben van.
Elmegy és a tartójával agyalog.
Egy rossz provokátornak, ügynöknek is több sütnivalója van.
Át kell nézni rajta!
Kutyuska
@Toby: Valószínűleg történhetett valami a színfalak mögött. Arra tippelek, hogy most derült ki Portik számára, hogy Rogánék hagyják megrohadni a sitten és nem hozzák ki, ezért úgy gondolta, nincs veszteni valója, elkezd dalolni.
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: tegnap 06:58-ra: minnyá itt vagy te annak...Pompás példány vagy..:)
eszegfu
Azért az mindenképpen elgondolkodtató, hogy a biróság miért adott helyet Portik tanuként való kihallgatásának... Egy "bünügyben" nem lehet tanu mondjuk Gizike, a takaritónő, csak olyan, akinek volt/van kapcsolata a gyanusitottal... Tehát -- szerintem -- nem hirtelen ötlettől vezérelve jelölték meg tanunak, hanem nyilván alapos indokuk volt feltételezni Juhászéknak ezt az "alvilági" kapcsolatot Rogán és Portik között, csak ugy nem lehet valakit tanunak megnevezni...
DR Eric CARTMEN
A börtön orvosok szerint Portiknak gyenge a szive. Félő, hogy előbb-utóbb szívrohama lesz !!!
kukac50
Még nincs kormányváltás, de már hullanak a csontvázak. Az igazságszolgáltatás most is elő vehetné a vezetőszárat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.