2022-ben nem Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke. Nem a ma ismert ellenzéki pártok, és nem is egy ma még ismeretlen erő taszítják majd le a trónról – Orbánt az övéi fosztják meg hatalomtól. Azok, akik idővel felismerik, hogy a vezér meggyengült, már nem ura a saját akaratának, szellemi képességei fogytán, fizikai bajai egyre nyilvánvalóbbak, olyannyira, hogy már nagy nehézségek árán sem lehet titkolni az emberek elől.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a zemberek a birka hívek ilyennek szeretik, mert hasonlít rájuk lásd az itteni fityesz különítményeseket:@Csizmás Kond: @durbincs: @Shikari:
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a zemberek a birka hívek ilyennek szeretik, mert hasonlít rájuk lásd az itteni fityesz különítményeseket:@Csizmás Kond: @durbincs: @Shikari:
RonaGyuri
@Shikari: az biztos, hogy az ilyen sötét bunkóknak, mint te vagy ez a biztonság! Egy normális társadalomban még utcaseprésre se lennél alkalmas! =))
dodóka
@Shikari: Lecumiztad már ezt a barna morét kisfiam ? Próbáld meg biztosan menni fog...
RonaGyuri
@Shikari: bár már mondtam neked egy párszor - hogy magadtól észrevedd annak objektív akadályai vannak, mert nagyon hülye vagy ehhez is, s egyébként sem vagy tisztában a dolgokkal - semmi közöm a liberálisokhoz. Az hogy amit Orbán művel az fáj az egyértelmű az országnak, mert mi fizetjük meg adófizető polgárok! =))
CsipkeRózsa
@Shikari: 16:01

Azért a főtolvaj védelmében ne torvajozz másokat.

Erre nem mondasz semmit?:

"már nem ura a saját akaratának, szellemi képességei fogytán, fizikai bajai egyre nyilvánvalóbbak,"
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...mi a bajod Gyuri, odakint sem tetszik ???
CsipkeRózsa
@Shikari: Demszky nem lopott.

Nézd meg Orbán vagyonát, Lévai Anikó ingatlanjait, vedd hozzá Mészáros és a többi stróman vagyonának nagy részét.
RonaGyuri
@Shikari: miért ki mondta neked, hogy te vagy a magyar? Mert ahhoz ami te vagy semmi közöm!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nem hiszem, hogy Óbuda olyan nagyon kinn lenne! =)) Ez is jellemző rátok és értelmi képességeitekre! =))
Hellcat
@Shikari: "Okoskodjatok csak! Hitler népszerű, Hitler marad és kormányoz tovább! Addig vagyunk biztonságban, míg a szoclib tolvaj szörnyszülöttek nem kerülnek hatalomra!"
- Random agymosott német ember 1939 ből.
Eladott Ország
Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A párthatározatnak megfelelően reggel felkelt a nap, lassan lecsöpögött a kávé az M&M (Mészáros és Mészáros) gyártmányú kávéfőzőből, amibe kizárólag az M&M márkájú kávé kompatibilis. Igaz, mást nem is lehet kapni. A Keményen Dolgozó Kisember elszürcsölte a pörkölt tevepata és disznószar aromájú nedűt, elöblítette a csészét a vödörben, amibe az esővizet szokta gyűjteni. Ivásra kizárólag az M&M márkájú ásványvizet, illetve a Nemzeti Csapvizet lehet használni, már akinek telik rá. A többieknek – a Nemzeti Összetartozásintézet és Ellenőrzési Hivatal szakvéleménye alapján – jogukban áll tavasztól őszig esővizet, télen havat gyűjteni az erre a célra rendszeresített, hitelesített gyűjtőedényben, melyet az O&T (Orbán és Tiborc) gyárt és forgalmaz. A hó, valamint esővíz gyűjtés literenként jóval kedvezményesebb, mint a vezetékes víz, a kormány az áfáját is csökkentette 32 százalékra, hogy az alacsonyabb keresetűek is hozzá tudjanak jutni a napi kortyolnivalóhoz. Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút-Lovasberény tengelyen, a munka- és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók. Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Orbán Viktor, Semjén Zsolt és Harrach Péter lovasszobor-csoportja előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...egy pár napja még azt hazudtad leléptél...
csipetke
Bárcsak így lenne,ahogy a cikk írja,és 4 év múlva orbán eltűnne a süllyesztőben.Tőlem az ördög öreganyja is a helyére ülhetne,ha ő tudná helyrehozni ezt a szerencsétlen lepukkant országot.Itt annyi mindent hagytak tönkremenni,hogy nem lesz semmi helyrehozni.Na de megmondta orbán,a kormánynak nem az a dolga,hogy kormányozzon,így ők nem is tették,csak hatalmon voltak,és ahogy jött az eu-s pénz,azzal a lendülettel le is nyúlták.Majd lehet azon is gondolkodni,hogy a sok felesleges stadiont mire lehet használni..
RonaGyuri
@Csizmás Kond: én? Te nagyon hülye vagy! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...inkább hülye mint akkora gané mint te...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: a szerencsétlen szüleiddel beszélj így te retardált barom! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...mindenkivel az érdemei szerint...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ja persze nálad az érdem, ha valaki olyan buta, műveletlen tróger mint te vagy! =))
Ha nem negatív lenne az IQ-d, akkor egy bocs tévedtem jött volna!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...pontosan...az érdem...és bármekkora ikud van nekem mindig agy rakás gané maradsz...mert a takonykodásoddal ezt érdemelted ki.
Eriksson
A Kanadai Magyar Hírlapban megjelent Föld S. Péter humorista írásával csak egy baj van. Az, hogy a saját legtitkosabb vágyait kész tényként adja elő.
Az viszont elképzelhető, hogy O.V 2022-re megalakítja a saját ellenzékét. Csak úgy, a rend kedvéért. Mert egy demokráciában kell az ellenzék.
JAJMÁR
Jósokból van bőven.
Hogy mi lesz 4 év múlva? Ha ez a tendencia folytatódik, "ember embernek farkasa" lesz.
(Csak remélem, hogy a sok ostobák fölfalják egymást addigra), mert különben úgy játszadozik velük azorbán, ahogy kedve tartja!

Hogy mire alapozom? Hát a fenti hszokra! Kezd nagyon alpári és buta lenni a propi, ennél a cikknél kb. 2 normális hsz. van. Hogy ki a birka? Hát aki nem tud egy intelligens mondatot összerakni, csak a személyeskedésre telik neki!

Basszuskulcs, hát mi döntsük el, hogy milyen legyen a "mi országunk, és kivel akarunk együtt élni, ne kanadai újságírók jósolgassanak... Mit akartok? barmokkal akartok élni? tolvajokkal? Töketlenekkel? Hazugokkal? Sértődött bukottakkal?
Vagy felemeli végre a fejét a magyar ember, és azt mondja, hogy NEM! bármelyik oldalra is rakja magát, a hazug, a bukott, a tolvaj, az öntelt, a harácsoló, a tehetségtelen élősködő, csúszómászó az, ami! és NEM KELL a közéletbe. (Máshol se hiányzik. memhogy a piedesztálon terpeszkedjen)! Nem 4 év múlva, mától NEM KELL! Se politikus, se politológus, se elemző, se újságíró. Mert nem oda való!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: mond kispajtás te tudod, hogy mi az az érdem??? Hát nálad úgy tűnik legfeljebb Orbán alfelének a lefetyelése, nos az nálam tényleg nincs! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...Gyuri, te úgy látszik nem tudod Orbánt kikerülni...erről ennyit.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nekem nem kell kikerülnöm! =))
Desischado
Remélem, és imádkozom érte, hogy bukjon a fidesz és orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.