A másik néppárti jelölt nincs elájulva az Orbán-kormány munkásságától.

Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
Fotó: MTI

A magyar kormány a bajor Manfred Weber (Keresztényszociális Unió) jelöltségét támogatja az Európai Néppárt csúcsjelölti posztjára a jövő évi európai parlamenti választás előtt – erősítette meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményben, hozzátéve,

Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz nem támogatja a liberálisok bevándorláspolitikáját, ezért támadják és kritizálják Magyarországot.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ ezt arra reagálva közölte, hogy Alexander Stubb, az EPP másik csúcsjelöltje egy szombati interjújában kijelentette: az Európai Néppártnak fontolóra kellene vennie az Orbán Viktor jobboldali magyar miniszterelnök vezette Fidesz kizárását a pártcsaládból.

Ha Orbán Viktor nem tiszteli a pártcsalád értékeit, el kell hagynia az EPP-t

- mondta a finn politikus a Redaktionsnetzwerk Deutschland német médiacsoportnak adott interjúban. Stubb közölte, "egyáltalán nem tolerálja az intoleranciát", elfogadhatatlannak nevezve a szólás-, a gyülekezési és a tudományos szabadság korlátozását Orbán Viktor által.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ azt írta: a jövő héten az Európai Néppárt fontos döntést hoz, kiválasztja csúcsjelöltjét a jövő évi európai parlamenti választásra.

Alexander Stubb a Néppárt liberális szárnyának jelöltje, "aki Soros Györggyel személyesen nagyon jó kapcsolatot ápol"

- tették hozzá.

A Fidesz az Európai Néppárt kereszténydemokrata szárnyához tartozik, Orbán Viktor és a Fidesz nem támogatja a liberálisok bevándorláspolitikáját, ezért támadják és kritizálják Magyarországot – olvasható a közleményben

Az EPP-nek két csúcsjelöltje van: Alexander Stubb és Manfred Weber, és miután jelenleg a pártcsalád a legnagyobb az Európai Parlamentben, mindkettejüknek van esélye arra, hogy a választások után az Európai Bizottság elnöke legyen.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na,ebből is az lesz,amit a fidesz évek óta tol,miszerint aki ellenük nyilatkozik,az Soros-ügynök.
Bár bebizonyosodott,hogy Soros terv nem létezik,ezek azért úgy nyomják,mintha külön fizetnének érte.Hogy a házuk táján szétnéznének,hogy mit kéne változtatni,esetleg figyelmesebben átolvasnák a Sargentini jelentést,és igyekeznének változtatni,eszükbe se jut.Így viszont kinéz,hogy tényleg kibaszaritanak az EU-ból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Mindenhol Soros! Mégis el kellene gondolkodni. Hátha erre is van "befolyása". Mert azért rendes zsidó létére támogatja a kereszténydemokratákat? Ja. Arrafelé ez nem ugyanaz, mint itthon, mert itt mindenki keresztény. És az ateisták? (Tudom, nem ugyanaz!) És a finnek másmiatt sincs sok esélye.
Peller Anikó
"Stubb elfogadhatatlannak nevezve a szólás-, a gyülekezési és a tudományos szabadság korlátozását Orbán Viktor által."

Olvasni se tudtok is gecik?

Fidesz nem támogatja a liberálisok bevándorláspolitikáját, de NEM ezért támadják és kritizálják Magyarországot.

Azért kritizálnak titeket kis nagy gecik mert a szabadságjogokat korlátozzátok átok rátok.

A bevánszorgás rendben van kis hazudós gecik.
csipetke
Na,ebből is az lesz,amit a fidesz évek óta tol,miszerint aki ellenük nyilatkozik,az Soros-ügynök.
Bár bebizonyosodott,hogy Soros terv nem létezik,ezek azért úgy nyomják,mintha külön fizetnének érte.Hogy a házuk táján szétnéznének,hogy mit kéne változtatni,esetleg figyelmesebben átolvasnák a Sargentini jelentést,és igyekeznének változtatni,eszükbe se jut.Így viszont kinéz,hogy tényleg kibaszaritanak az EU-ból.
csipetke
@csipetke: Ja,és mi se vagyunk elájulva az orbán-kormány munkásságától,sőt,reménykedünk,hogy nem tart már sokáig...
solidedge
Ezen a kormányzati dumán nem kell felháborodni. Nem a józan gondolkodású többségnek szól, hanem annak a maradéknak akik még elvakultságukból, vagy tudatlanságukból kifolyólag hatalmon tartják a Fideszt.
Eladott Ország
Most is azt hazudják, hogy az országot támadja az, aki kétségbe vonja Orbán Viktor egyeduralmát. Az országot felzabáló strómanok és családtagok működését mindenki látja ugyan – még a hívek is -, de ezt igyekszik elkenni a lakájmédia a kegyetlen üvöltözéssel, hogy jönnek a migránsok és támadják hazánkat. Nem, nem támadja senki, csak Orbán és bandája. A Sargentini-jelentés már a választás előtt elkészült. Éppen azért nem került beterjesztésre, hogy ne befolyásolják vele a választást. Próbáltak korrektek lenni egy gecivel szemben. Talán hiba volt. Most pedig igyekeznek elkenni a szart és elhitetni, hogy a jelentés nem Tiborczról és Mészárosról, nem a bíróságok, a média és minden más fideszesítéséről, nem a szólás- és a vallásszabadság szétveréséről, nem az uniós források szétlopásáról, nem az ország anyagi és erkölcsi kifosztásáról szólna, hanem a migránsokról. Hazudnak, mint mindig.
Nessy
@solidedge: Ki tudatlanságból, ki érdekből, ki a permanens félelemtől vezérelve támogatja Orbánt és a fideszt. Nem ok nélkül nem beszélnek másról, csak Sorosról és a bevándorlásról! A kivándorlás nem téma!
Eladott Ország
@solidedge: Sajnos nem csak elvakultságukból, vagy tudatlanságukból kifolyólag tartják hatalmon ezt a bűnöző és politikai prostituált bandát, hanem sokan pénzért, érdekből.
Eladott Ország
@Nessy: ma, 16:27, 1956 októberének végétől kezdődően pár hónap alatt nagyjából 200 ezer magyar hagyta el az országot, az utóbbi években most már ennek többszöröse, közel egymillió magyar hagyhatta el az országot. 444.hu/2018/06/22/kozel-egymillio-magyar-hagyhatta-el-az-orszagot
CsipkeRózsa
Ehhez a nagy hazugsághoz ekkora felhajtás kellett?
mackoka46
A joggal való visszaélésért. Ez egyszerűbb, mint az egyszer egy.
solidedge
@Eladott Ország: Ez így igaz. Én azokat említem akik mélyszegénységben, munka nélkül élnek mégis a Fideszre szavaznak.
cikicakk55
@solidedge: Akik a mély szegénységben élnek és még is a Fideszre szavaznak,azok a közmunkások.Rengetegen vannak.Nekik létkérdés a közmunka és őket a legkönnyebb megzsarolni. Még a közmunkáért kapott pénz is csak meghalni sok,de legalább egy kis eknyérre telik belőle. Ám könnyen elveszíthetik,ha nem a Fidesz hülyeségét és mocskosságát támogatják. Ezeket az embereket még meg is értem,mert ha a gyerekem éhezne,vagy fűtetlen szobában kéne fagyoskodnia,akkor hiába hősködnék én,hogy kiállok a nép mellett,a gyerekem fontosabb. Azokra haragszom,akik már rendesen megszedték magukat,már nem halnának éhen és nem kéne a béka segge alá kerülniük,csak kilépni a Fidesz imádók táborából. Olvastam,hogy egyre több még a Fideszesek közt is,akik elfogadták a Sargentini jelentést.Szerintem Ők is érzik,hogy addig kéne kilépni ebből a fertőből,amit ma Magyar kormánynak hívnak,még büntetlenül megúszhatják. Én úgy érzem bár mennyire is töketlen az Unió,azért végre kinyílt a szemük és észre vették Orbán kettős játékát. Haver a Törökökkel,az Oroszokkal, a Kínaiakkal,de épp úgy próbál benyalni az Uniónak is,mert hazudik mint a vízfolyás.Eddig még tűrték,de ott is van kémszolgálat,így kiderülnek a disznóságaik,és az Európai dolgozó emberek nem Orbán család gazdagodásáért adóznak. Remélem végre már befejezik az állandó időtologatást, a mindig kiskaput hagyó megoldásokat Orbánnak. Tudom,hogy nekünk is rossz lesz,ha kirúgnak bennünket az Unióból,de őszintén hova tudnak még ennél is lejjebb nyomni bennünket.?
papa.49
Ehhez kellettek hárman, ja mit régen a járőr a kutyával az egyik olvasni tud, a másik írni, a kutya meg az értelmiség )))))))))))))))
Különben nem az országot támadja a finn pacák, hanem a kormány tetű politikáját a kettő MESSZE NEM UGYANAZ !!!
kokopelli
@papa.49: "...a kutya meg vigyáz a két értelmiségire!" ...Ez volt a mondás vége
fiatalkorunkban Angyalföldön! A villanypóznát is állandóan lehallgatták,ill. "bele-
kötöttek egy kis rugdalással!.."ádogálunk,ádogálunk a híreket meg továbbíccsuk.he..?"
papa.49
@kokopelli: Ez se rossz mi meg emígy mondtuk a Belvárosban...
tudode
Abba kellene hagyni ezt a HARCI szóhasználatot!
.
Valójában NEM TÁMADJA SENKI!
.
Még egy egyszerű háztartásban is LENNI KELL házirendnek, nem lehet össze, vissza futkározni, és mindenféle baromságot elkövetni!
.
A Néppártban valójában MÁR RÉG NEM LENNE HELYE, mert annyi köze nincs a tagállam lakosaihoz, mint egy hangyának, mivel a KÖZJÓ SZOLGÁLATA sem megy neki, különösen azokat a feladatokat látja el ganéjul, amelyek a TAGÁLLAM HATÁSKÖRÉBEN buzerálhat!
Rockxy
"A másik néppárti jelölt nincs elájulva..."
És az egyik?
Az sincs?
A harmadik?
Vele mi van?
Érdekelne még a negyedik is, és az egész számtani sorozat.
Vagy ez az ügy nem átlátszó?
Titkolózunk, elftársak?
Desischado
Olyan régen várom már, hogy végre kifulladjon a fidesz siker sztorija. De vajon meddig kell még várni? A szenny médiákban csak a Soros meg a migránsok mennek, a jelentés valódi tartalmáról egy árva sor sem. Remélem, az Unió végre felébred, és nem hagynak kiskaput ennek a mocsok parazitának! Elegem van!!!
justhpeter
Semmi más nem látszik csak az, hogy Orbán mindenben elmegy a falig. Ez jó. A legjobb út a bukás felé.
kereső
@justhpeter: hányszor az látszott,hogy a falig-és majd a "fal" kiüti. És sosem. Mindig csak addig megy el, nehogy végzetes legyen számára.Ne reménykedj.
Lepényleső
Kormányzati Tájékoztatási Központ? Ez ugye nem olyan mint a goebbelsi propaganda- minisztérium?
Macskaszem
@Lepényleső: Nem olyan, sokkal olyanabb.
Hari
Figyelem ! Tessék figyelembe venni azt az elhíresült, de véresen komoly mondást: tartsd közeledben barátaidat, de még közelebb ellenségeit !
justhpeter
@kereső: A különbség csak annyi, hogy az Unió minden ellenszegülésért pénzt fog elvinni, hiszen lassan már a kötelezettségszegési eljárások bírósági szakba érnek. A csökkenő pénz miatt pedig jó Vktorunk egyre bolondabb lesz.
papa.49
@justhpeter: És egyre pénzéhesebb !!!
Nessy
Ha esni fog az eső azért, ha nem akkor azért, a Soros a felelős, és a természet azért van ellenünk, mert migráns, Brüsszel, bevándorlás.
papa.49
@Lepényleső: Ez a roggyanttonyó ,,minisztériuma,, !!!
kereső
@justhpeter: Nem! Jó viktorunk nem lesz bolondabb.Jó viktorunk akkor meghosszabit Bicskéig,vagy Lovasberényig.Még több-és még aljasabb propaganda,és "megvédés" jön.
human
Csak beugrottam, hogy Soros miatt van-e minden. Megnyugodtam. Szép napot.
magyarbakancs
@papa.49: Tudod miért megy két rendőr az úton egyik oda tudja az utat a másik meg vissza.
magyarbakancs
Elmebeteg ellen józan ész nem használ.
Csak a hálós ágy.
Ezek Brüsszel ,soros,Migráns háromszögében vergődnek.
CsipkeRózsa
@Macskaszem: Ez olyan, mint a kádári Tájékoztatási Hivatal.
kereső
@CsipkeRózsa: ez rosszabb!Ez tényleg a hitleri/goebbelsi propaganda minisztérium mintájára működik.
Rockxy
@Desischado: ma, 04:02

"Lépj ki, mint egy rossz cipőből, ringasd el magad!"
libellle
A problema az, hogy Manfred WeberAngela Merkel bevándorlási politikáját támogatja. Hmm... akkor most már megint mit beszél ott az a kormány. Na ja végül is mondták orbánnak Straßburgban, (igaz a hülye azt hitte, hogy Brüsselben van) , hogy körül van véve hozzánem értö dilettantokkal és a félanalfabéta me´szárossal. Na ja most ez megint bebizonyosodott. Nem tudják mit beszélnek de hülyiteni kell a nemzetet.
Jozefina
Szerintem nem kellene német politikusnak lenni az EU élén sem és az Európai Néppárt élén sem!!! Van úgy is elég nagy befolyásuk az EU működésére!!!
Grafix69
A királyt támadják és az ő királyságát , azért mert egy pökhendi ,tolvaj, hazug álszent elmebeteg aki a magyar népet és annak földjét egy családi vállalkozásként kezeli , a látszat demokráciával együtt , és nagyon veszélyes nacionalista minden környező országra nézve . Egy elmebeteg . No ezért támadják .
Grafix69
@durbincs: Abban igazad van ,hogy Gyurcsány finoman szólva is szart bele mindenbe , viszont itt úgy kezelik ezt az országot mint valami családi vállalkozást. Azért 1989 óta volt itt mindenki aki tett azért ,hogy ez így legyen .
Grafix69
@durbincs: Értem én amit írsz de , az ,hogy nem bizonyítottak a bal oldali pártok semmit a létjogosultságukhoz , nem jelenti azt , hogy akik most vannak igen . Elég veszélyes vizekre eveznek , kicsit félelmetes is lesz . Volt már Magyarország olyan helyzetben amikor a pici nép akarta megmutatni mi a politika lényege , eddig még mindig bele fulladt , ráadásul soha nem felelt érte senki csak az ártatlanok , gondolom érted amit ezzel akarok mondani .
Grafix69
@durbincs: Azt sokan nem tudják ,lehet te igen , de inkább leírom neked . A baloldaliság illetve a jobboldaliság nem arról szól ,hogy ki liberális meg ki kommunista meg ki arisztokrata . Az Angol rendszerben az 1700 években a bírák kérdezték a parlament résztvevőit , hogy aki királypárti az a jobb oldalra mennyen aki meg a parlamentális eszméket ( demokrata ) valja az a baloldalon gyűljön össze . Ez egy kérdéshez vezetett igény volt a bírák részéről . Nos a bal , vagy a jobb oldaliság innen ered . Semmi de semmiköze sem a fasiszta sem a kommunista rendszerhez . Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam le . Az ,hogy valaki liberális , az nem azt jelenti legfőképpen , hogy mindent elfogad , mert neki el kell fogadni , inkább azt jelenti megpróbálja konszenzusra juttatni a különböző érdekeket , Sajnos a primitívebb társadalmi rétegekben össze keveredik a bal , a szélső bal , a jobb a szélső jobb , a demokrata , a liberális , a fasiszta , antiszemita pártok nézetei. Jelenleg az ideológia hazug , mellesleg mindig hazug volt , mert benne van a lényegében . Viszont ez az ideológia roppant káros is és legfőképpen veszélyes is . Gondolj arra ,hogy simán képes volt a Szír állam a saját népét lemészárolni az elszámoltatás elkerülése miatt . A Magyar állam is képes lesz erre ha minden elveszik, képes lesz embereket kiirtani , képes lesz bármire ami megvédi az images-t . Mindenre , még arra is ,hogy engem vagy téged lemészároljon . Próbáld meg ezek után azt elképzelni ,hogy milyen hatalmi kényszerek , vagy országok döntése vezet oda ,hogy személyek közti hatalmi visszaélés olyan helyzetet eredményezzen ami egy világháborúhoz vezet egy ideológiai célért ami pl téged vagy engem nem érdekel . Orbán Viktor nem hős , inkább egy populista szélhámos , és kurva veszélyes , mindenkire , ebben te is benne vagy .
Eriksson
@Grafix69: Mindegyik szélhámos, aki csak résztvevője az emberek hülyítésének. Legyenek azok az unió szemfényvesztői, vagy legyenek nemzeti politikusok.
Azok is akiket éltetünk és azok is, akiket a pokolba kívánunk.
evacica
Paranoid az egész kormány Orbánnal az élen!
Grafix69
@durbincs: nem , illetve de , értem ezt is , normális értékekkel bíró országban nem kell aggódni .
Grafix69
@durbincs: A diktatúra csak akkor nem olyan rossz ha mindenkié , amikor mindenkié az demokrácia . A régi dolgok felidézése nem baj , de restaurálása annál inkább , ezt pontosan tudod te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.