Névtelen cikkben javasoltak neki radikális lépést.

Néppárt helyett új európai szövetség? Orbán elmondta, mi erről a véleménye
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az európai parlamenti választás közeledtével érthető a kampányláz, a türelmetlenség és az izgalom fokozódása,

de ami most kell, az csigavér, higgadtság

- reagált Orbán Viktor miniszterelnök az MTI megkeresésére azokra a sajtóhírekre, melyek szerint a néppárti tagság helyet új európai, bevándorlást ellenző szövetséget kellene létrehoznia a Fidesznek.

A Magyar Nemzet Új szövetséget! című csütörtöki vezércikkében az olvasható: "a néppárt a szocialistákat és a liberálisokat választotta, nekik akar megfelelni. A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke."

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A magyarság érdeke az, hogy a fidesz eltűnjön a színről és az egész bagázst lakat alá tegye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na de ő nem egy 3-4 pártot képviselő frakció élén akar lenni, hanem a néppárt élén DE ATTÓL A TAKNYOS ORROD KOZMÁS CSUTIGECI !!!
Yoda69
"Ez ma Európa és a magyarság érdeke."

Tevedes! Ez csak a te es a naci slepped erdeke. Senki nem fog szovetsegre lepni veletek, eltekintve a szelsoseges es radikalis naci partoktol.
Es ne takarozz mindig a magyarsaggal te kocsog geci!
tudode
Olyan mint egy ELFŰRÉSZELT ovis
.
Nyuszi ül a fűben, fűben szundiKÁLVA, nyuszi netán beteg vagy, hogy már is egyet MEGFOGNA, ha, ha, ha
.
www.youtube.com/watch?v=l9-oPALmErs
.
Mint VIKTORjugend, nem nyusziKA!
Eladott Ország
Kicsit fura az nekem, hogy ha valaki az egész EU-val hősiesen szembeszáll, miközben egy ellenzéki média mikrofonja elől vinnyogva menekül. Mindig is nagy volt a pofája. de amikor egyedül marad, akkor meg a függöny mögé bújik. gyűlöletkeltő, uszító bohóc! Már rég el kellett volna takarítani a közéletből.
relatív
Meg kell állítani ezt a pénzszórást !
Milliárdokért plakáterdő került útjaink mellé, most újabb milliárdokért leszedik, majd ismét milliárdokért megint egy észt borzoló hülyeséget fognak plakátolni !!!

Meddig mehet ez a magyar büdzséből ?!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 12:21
Az egész népcsoportra jellemző,hogy csak csürhében bátor, ha egyedül marad, besz...k!!!
menekült
Ahogy a kormánymédiában nem tudok feltételezni önálló gondolatokat (na jó, van néhány baromság, ami felmerül az újságírósöpredék fejében), úgy ez az ötlet is tuti, hogy nem a nemzetes firkászok fejében született meg. Egyszerűen épül az út az 0rbán kizárása utáni léthez. Ki az a csökkentértelmű, aki elhiszi, hogy a MN-ben megjelent felszólításra lép ki a Fidesz a Néppártból? Szerintem az fog következni, hogy igen, előre fog menekülni, nem várja meg, amíg szégyenszemre kihajítják. És még azt is megkockáztatom, hogy azt fogják kommunikálni, hogy a szavazóik, vagyis a nép 2/3-a követelte ezt, hiszen a MN-ben is megírták. :)
justhpeter
Európa új hulladékszövetséget alakít ? Mert oda pont elférne O1G Slavinivel és Kaczynskivel. A szemétdomb tetjén jól mutatnának.
Commenter
@papa.49: lesz nekik egy szélsőjobbos "Európai" Narancs Párt...
Clavigo
@justhpeter: Egy idő után úgy is átb@szná a legújabb cimboráit is.
namihami
Újdonság? Meglepő?
Hiszen akinek csak egy csepp (nem több) esze colt, az már évek/évtizedek óta kiismerhette a Hősiök terei forradalmi hangosbeszélőt.
Már akkor sunyi volt. Kizavarta azokat az oroszokat, akik már nem is voltak benn.
Ellenség híján könnyű fotradalmi ifjúnak lenni.
És ez a "" fotradalmi"" hevület idővel "" enyém,-mienk"" hevületté változott. Hiszen ő a vilàg legszegényebb minisztetelnöke, neeeem?
Pálinkafőző Rézüst
A kis barna nokedli egy Európai Uniót akar létrehozni, saját maga fenségével irányítani. Remélem, hogy alarm lesz a normáliséknál, és ezt a valamit kényszerintézkedéseknek vetik alá...
simmering73
A magyarság érdeke az, hogy a fidesz eltűnjön a színről és az egész bagázst lakat alá tegye.
CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy az új párt ötlete egy újságíróé lenne, csak így kellett tálalniuk Orbán tervét.
ittott
a szemetet egy halomba fújja a szél.
polar450
O1G helyezkedik, olyan csoportosulást keres, ahol vezér lehet(ne)!
Mindig ilyen megbízhatatlan, sunyi szövetséges volt, kizárólag az egyéni, személyes érdeke vezérelte és ezt adja elő úgy, mintha az összmagyarság érdeke lenne!
arcmás
Milyen, amikor a támadók megsértődnek, hogy a megtámadottak visszatámadnak?
Hát ilyen nagyon magyar parasztos vircsaft.

Úgy látszik Orbán bakancskistáján rajta van, hogy meg kell támadni valami nagyot.
Horthy - Orbán példaképe - Amerikának üzent hadat, Orbán egész Európának.
Ez beteg!
ittott
bárki győz a néppárton kívül, az kicsinálja hokimakit. (kivétel a neonácik. de ők csak fingot kergethetnek. vagy eregethetnek? beszarás előtt)
simmering73
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a fószer tényleg beteg.
simmering73
@Shikari: Nem szívesen írom le, de megnevettettél. Köszönöm.
csak úgy....
@Shikari: Ritka nagy hülyegyerek bírsz lenni Tibim! :) A tétó szülök után ha lenne járandósága a lányodnak...,belöled élhetne mint marci hevesen...
bencemacska
@Shikari: ma, 15:46
Ezt még ő maga sem hiszi!
Idézet tőle:
"a Jóisten kezébe kell tennem magamat"
egyember
(Háttérben a választási iroda.
Már számlálják a -jövőbeni- szavazatokat.)
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyaldosó félfaroknyi Sügér, ott a Ploestben jevő, denevérszaros, bűzös bányászkecódban??? azzal a nagy eszeddel, csak nem aprófának akarsz állni?csak húgy vagy? esetleg bedes kula/szar rakatt is ? és Bányás Csatornatöltelék ?
kereső
@egyember: ndem kell azt már számlálni, "fejlesztik" a választási iroda informatikai rendszerét. Május 26-án reggel hat órakor a fidesz már tudni fogja a végeredményt.
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még,minden vonalon, ez a tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny
tulipan
Csak éppen, jelzem NEKED, hogy fenyegetőzni én, ugyan úgy tudok!!

A lényeg a nagy boldogságodhoz:
hirklikk.hu/kozelet/vesztesre-all-a-fidesz-58-szavazat-ellene-48-mellette/348081/
colibri
@Shikari: 8:12 Nekeed?? Sajnos, nem adtál rá okot. Soha nem volt egyező véleményünk semmiről. Sőt! Időnként olyan vad dolgokat írsz orbánodról, hogy feláll a nemlétező szőr a hátamon! Sajnos, így jártál.
evacica
Mivan? Olvassa a saját lapját, hogy megfelelő a Göbelsi propaganda? Mindenesetre a fidesz jó tanítvány !
Lepényleső
...s mindenki feszülten figyelte,mi az újabb zseniális terve?
bence
@relatív: ! Amíg főbe nem lövi valaki !
tulipan
@durbincs: Te narancsos, szaros pofájú seggnyaldosó, féfaroknyi Sügér, ott a Ploesti bánya mélyén levő bedes, denevérszaros bányakecódban : gyökér vagy mondhatni ? nem éles-eszű ?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.