A kommunistákkal rokon (vagy tán azonos) elveket valló, Izrael-ellenes zöldpárti politikus úgy gondolja, annak ellenére is joga van beleszólni más pártcsaládok ügyeibe, hogy maga már nem indul uniós képviselői mandátumért. "Nem elegendő, hogy az Európai Néppárt (EPP) foglalkozik a Fidesz tagságának kérdésével, meg kell kezdenie végre az etikai nagytakarítást, és kérdőre kell vonnia Orbán Viktort, hogy milyen viszonyt kíván ápolni a pártcsaláddal és hogyan viszonyul az EPP által képviselt politikához" - mondta újságíróknak nyilatkozva Sargentini. Úgy véli, nem várható, hogy az Európai Néppárt kizárja soraiból a Fideszt szerdai politikai közgyűlésén.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért a mi kormányunknak sem okoz problémát hogy állandóan beleszóljon, beleavatkozzon más országok dolgaiba, méghozzá elég tevőlegesen esetenként. Pénzzel, uszítással, zsarolással. Természetesen a "magyarság védelmében"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Az Izrael ellenesség az nem antiszemitizmus?
Ez a kócos tehén milyen alapon kritizál másokat, és őt miért nem szankcionálják nézetei miatt?
arcmás
@durbincs: @Eriksson: Romlott buta gecik vagytok. Csak.

Az utrechti lövöldözés a nap 24 órájában megy "breaking news"-ként (amúgy török a csávó, és Orbán szereti a törököket; meg a keresztényt álmában baltával legyilkoló muszlimot is).

Ezzel szemben: Orbán 3 nap hallgatás után szólalt meg az új-zélandi merényletről

b1.blog.hu/2019/03/18/orban_3_nap_hallgatas_utan_szolalt_meg_az_uj-zelandi_merenyletrol

Az biztos, hogy Orbán gyűlöletkeltése már átível a határokon. és ez a faszparaszt ettől jól érzi magát. Erősnek gondolja magát. meg tehetségesnek gondolja magát... meg királynak gondolja magát.
Meg a kurvanyátok, ti mocskosul beteg állatok !!!
Nessy
Azért a mi kormányunknak sem okoz problémát hogy állandóan beleszóljon, beleavatkozzon más országok dolgaiba, méghozzá elég tevőlegesen esetenként. Pénzzel, uszítással, zsarolással. Természetesen a "magyarság védelmében"!
desiro
Az idióta állandóan ezt a ripfost hozza, de kit érdekel?
Eriksson
@arcmás: tegnap 22:09
Az Izrael ellenesség az nem antiszemitizmus?
És a kócos tehén okoskodásáról mi a véleményed?
Jozefina
Sargentininek 100-szor több esze van, mint -d-nek!!! Nyomába sem léphet!!!
Macskaszem
Mivel Sargentini már indul a képviselőségért, nincs semmilyen érdeke abban, hogy hányingerét leküzdve kussoljon. Legalább van aki kimondja az igazságot a többi sunyi megalkuvó helyett is.
Macskaszem
@Macskaszem: A nem szócska kimaradt, szóval nem indul.
Eriksson
@Horizont: Mert az. És nem hasonlítgatunk. Novák egy helyes kis nőci családdal, gyerekekkel, jóindulattal.
Commenter
@Horizont: Novák? Összenőtt szemöldökű, kényszeredett mosolyú orbáncsicska viziló.
Eriksson
@Commenter: Nagggyon okkkos hozzászólás, csak teljesen fölösleges, mert nem kérdezett senki.
Commenter
@Eriksson: Köszönöm. Horizont tette fel a kérdést hogy Sargentini miért lett kócos tehénnek nevezve,(a cikkben még a neve sincs helyesen leírva) és ha ő az, akkor Novák micsoda? Ti ilyennek látjátok Sargentinit mások meg olyannak Novákot. Mi a gond ezzel? Az nem zavar hogy Novák már gimnazista kora óta élvezte a most rothadónak mondott nyugati világ nyújtotta előnyöket (külföldön élt és tanult) ehhez képest csak az orbánhoz való csicskaság ragadt rá?
Eriksson
@Horizont: Nem lehetne engem kihagyni ebből a szarrágó kötözködésből?
Novák a miénk, a mi érdekeinket, illetve fiataljaink érdekét képviseli. Sargentini meg egy ki tudja honnan szalajtott betegagyú, magát túlértékelő kócos tehén.
Commenter
@Horizont: a sürgő- forgó halacska minden cikkét átengedik, másokat ezerrel szűrnek! A hozzászólásait eddig nem nagyon törölték, holott itt mindenki iszákos, keccós, aberrált, rettenet, pedofil, unokatesót döngető, minusz IQ-s sertéstelepi, bukott, kukázó, stb. Úgy gondolom, hogy "durbincs" több néven, több stílusban írogat ide és a durbincsos stílus csak az egyik...van amikor ezzel teljesen ellenkező álláspontot képvisel...
Aki Én
@Eriksson: Mindig azzal jössz, hogy ki kit kérdezett. Mégegyszer: Ez egy nyilvános fórum, nem kell az engedélyed. Egyébként téged már annyiszor kérdeztünk, de sosem válaszolsz.
De a cikknél maradva, csak azt felejted el, hogy ezt a sok butaságot egy hazug propaganda lap buta csicskái írták. Tudod, azok, akik több száz pert vesztettek már el hasonló hazugságok miatt.
Na, de jónak mondom... :(
csipetke
@Horizont: 13:10 Olvasom,hogy dagadt állatokról esett szó,de orbánt kihagytátok.Nem is tudom,talán a hízóbivaly passzolna rá...
tulipan
@Horizont: Könnyen lehet! Nekem már régen gyanus!
CsipkeRózsa
@Eriksson: Sok ritka-hajú nő irigyli a sok szőke hajat. Nem is kócos, nem is tehén.
Eriksson
@Horizont: Én??? Vedd már észre magad nyanya!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nekem spec. nem tetszik. Ránézésre nagyon igénytelen a megjelenése.
Commenter
@durbincs: Maga fotómodell ? Mark Vanderloo személyesen? Akkor miért is nem Calvin Kleinnek és miért is a fidesznek kampányol? A CSOK aprópénz ahhoz képest amit egy modell keres.
Aki Én
@Eriksson: Lehet, hogy egy kócos tehén. Lehet, hogy kócosabb és tehenebb tenálad is. Lehet, hogy büdös a szája és ki tudja honnan szalasztották.
De, hogy a jelentése 90 %-ban igaz, az biztos. Hogy te nem érted, az egy dolog, de te elég kevés dolgot értesz, úgyhogy nem is vagy irányadó.
De ha neked a megjelenés számít, akkor mit eszel a trottyos, zsebre baszott kezű zsírdisznón?
Jozefina
@Szeparepa2: nem kell vele szóba állni. Az a baj, hogy sokan vitába szállnak vele és ezzel eltereli a cikk, vagy bármi más valódi értelmét!!! Ez a célja!!!
Eriksson
@Aki Én: Ha a személyeskedést kivonjuk az irományból, akkor a mondanivalód érdemben a nullához tendál.
Kapd össze magad, ha vitapartner akarsz lenni.
bence
@Eriksson: ! Azért a zsebre baszott potrohos faszt sem kell félteni ! Ármánykodott már több mint eleget ! Hogy már rég nem az élők sorában lenne a helye az biztos !
csipetke
@bence: 16:17 Sőt,ha belegondolsz,csak ármánykodott.Ezért tudnak még mindig a nyakunkon élősködni
Sámannus
Az csak a fittyfasz baja, hogy a zúnijóban nem Kövér osztotta a maflásokat. Amúgy már Szájer fizetést sem kapna és a zasszony tartaná el azt a hímringyót. a pohost pedig a szamárpadban térdepeltetnék kukoricán.
Commenter
@durbincs: a maga gazdájának lesz szüksége a páleszből akár egy üvegre vagy többre is, ha megszavazzák a kettős szankciót ellene és pártja ellen.
Eriksson
@Horizont: Szállj le rólam banya, nincs türelmem az agymenéseidhez. Szórakozz azzal ami veled egyidős.
polar450
Beuhahahahaaaaaa...Ripők?
Nocsak, a genyósajtóban nem működik a véleménynyilvánítás szabadsága?

Sargentini megásta a horda gödrét, felnyiottta Európa szemét, ezért elismerést érdemel!
Aki Én
@Eriksson: ...már többször próbáltam veled vitát folytatni, de lehetetlen. Mikor konkrétumokat, érveket, igazolásokat kérek a butaságaidra, akkor rendre visszavonulsz. Ez azt bizonyítja, hogy a butaság, a hazugság, a propaganda védhetetlen. De jó bolond módjára kitartasz :)
Te is egy fekete lovag vagy a Gyalog galoppból.
Itt is, mint országosan kisebbségben vagytok propagandisták, de nyomultok szembe a forgalommal ezerrel.
Propagandistával vitatkozni olyan, mint lepkével az úszóverseny. Reménytelen és NULLA!
Eriksson
@Aki Én: Valamit nagyon félreértesz kiscsillag.
Te nem szoktál velem vitát folytatni, csak számonkérni és minden kijelentésemet kielemezni. Meg különböző jelzőket rám aggatni.

Ha valamit leírok, akkor azt vagy érted, vagy nem. Ha igen, akkor beszélgethetünk, ha nem érted, akkor nincs miről. Tehát fölösleges definiálni minden mondatomat. Ám ha valamit nagyon tudni akarsz, nézz utána, ne én rágjam a szádba.

A többi véleményed meg a tiéd, nekem semmi közöm hozzá.
kereső
@Eriksson: 13:32 "Novák a miénk, a mi érdekeinket, illetve fiataljaink érdekét képviseli. Sargentini meg egy ki tudja honnan szalajtott betegagyú, magát túlértékelő kócos tehén."-idézet Tőled.
Nos én nem minősitem Novák Katalint, mint nőt- de azt azért megjegyezném, hogy nem a "miénk",és nem minket képvisel- hanem a fideSS politikáját, ami meg megint nem a miénk.
Ami Sargentini képviselő asszonyt illeti- Ő Hollandia képviseletében van EP-ben, a holland emberek választották meg.
Ami a külsejét illeti- semmi nem indokolja, hogy igy beszéljetek róla,és női mivoltában megalázzátok, csupán azért mert nem tetszik az általa képviselt politika. Ronda,romlott és a fidesz által képviselt és elterjesztett ócska viselkedés-támadni az embert, nem azt amit képvisel. Te meg beállsz ebbe az alapvető intelligenciát sem képviselő sorba. Sót veszed a bátorságot, hogy egy beszélgető társadat is alázod. ennél azért eddig többet mutattál.Ez már majdnem olyan shikarinagyvadász mélység.
Eriksson
@kereső: Köszönöm a kioktatást.

(melyik beszélgetőtársamat alázom?)
kereső
@Eriksson: @Horizont. Nagyon szivesen-máskor is , ha rászolgálsz.Ez az alpári stilus a fidess stilusa.
Eriksson
@kereső: Ide figyelj okoska. Nem én kezdtem a kötekedést. Ő sértegetett és csűrte csavarta addig addig , hogy visszaszóltam. De te is megkaphatod, ma úgy látszik elhagyott a legendás türelmem.
Vajon ennek a @Horizont-nak és még jó pár tündérvirágnak az alpári stílusa vajon kinek-minek a stílusa?
kereső
@Eriksson: azt sem helyeslem, de néha visszaszólás okán jogos! Végigolvastam a polémiát, és bizony Te voltál az, aki Sargentinit aláztad a "cikk nyomában"- @Horizont erre szólt be.
Ha úgy érzed, hogy nem a viselkedésedet kritizáltam, hanem Téged az embert támadtam, akkor nem sok mindent értettél meg abból amit irtam,ha már még fenyegetsz is. Lelked rajta.
Eriksson
@kereső: Olyan gördülékenyen halad itt különböző emberek alázása, gyalázása, miért pont ennek a kócos tehénnek az esete veri ki a biztosítékot?
Ez a kötekedő banya miért érezte kötelességének, hogy alázza Novákot? Mit tehet ő arról, hogy én kócos tehénnek neveztem azt a holland tyúkot?
Dehát jellemző ez a hozzáállás, aztán még neki áll feljebb. Azt hiszem, inkább neki kellene szégyellenie magát otrombasága miatt.
csak úgy....
@Eriksson: látom, a durbincs mindent kimerítö magyarázata tetszik néked ,pedig te arról vagy híres,hogy politikailag elfogulatlan ...
talán a nívó szint,mert az fontos ...,egy húrön pöndültök a halfarokkal ? 2 fél az egy egész?
csak úgy....
@Eriksson: fogadok,hogy szerinted a kócos holland juci lehet a dógok mögött ...
tulipan
@csak úgy...: Egymaga??? Arrafelé nem divat!!! :))))
tulipan
@durbincs: Hahahahaha!!! A narancsos orbánseggnyaldosó, igy szartól bűzös, szarjankó félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérszartól bűzös mélyitett bányakecójában, a bányalóvizeletpálesz mértéktelen vedelésétól elkábultan, azzal kérkedik, hogy mindentki a svéd szlengben igyekszik szarnak nevezni!! :)))
polar450
Bruhahahaha...a csorda felfüggesztése igazolja, hogy Sargentini megállapításai hitelesek, tényszerűek!

Lehet tovább szopikázni!
tulipan
@Shikari: HAHAHAHA! VIGASZpropaganda? Mostanában, mintha nem ilyeneket sazjkóztál volna:)))))
magyarbakancs
@durbincs: Hátba váglak, mint vakondot a rotációs kapa!
Kitöröm a fejed a füleid közül!
Pofánrúglak ököllel!
Kiszúrom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz!
Lefejellek, mint hableány a korallzátonyt!
Lefejellek, mint kezdő hering a stéget!
Lefejellek, mint vak bálna a torpedót!
Elverlek, mint zsugás a családi pótlékot!
Széttéplek, mint üzbég paraszt a gombos harmónikát!
Nem mindegy, hogy víz alatt szexelni, vagy szex alatt vizelni.
Nem mindegy, hogy erek közt szelektálni, vagy szelek közt erektálni.
Nem mindegy, hogy a nyomodba lépnek, vagy a lépedbe nyomnak!
Nem mindegy, hogy vízibusz vagy buzi visz!
Nem mindegy, hogy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban!
Nem mindegy, hogy kescesen ringó fecske, vagy recsegve fingó feszke!
Akkora paraszt vagy, hogy diszkóba is traktorral mész!
Akkora paraszt vagy, hogy folyik a kukorica a zsebedből!
Akkora paraszt vagy, hogy kilóg a szádból a kapanyél!
Akkora paraszt vagy, hogy szédülsz az aszfalton
Akkora paraszt vagy, hogy fut utánad a krumpliföld!
Akkora paraszt vagy, hogy a boltban is szalonnás ORBIT-ot kérsz!
Olyan ráncos a homlokod, hogy a kalapodat úgy kell felcsavarozni a fejedre.
Hogy szopna le a vacogós cápa!
Te helyből vagy olyan hülye, mint más nekifutásból.
Ha ilyen fejem lenne, elmennék a Hortobágyra fűcsomónak!
Ha ilyen fejem lenne, eladnám a MÁVnak, vasúti ütkőznek!
Akkora por van itt, hogy vályogtéglát lehetne köpni!
Ha olyan hülye lennék mint a seggem, nem hagynám szóhoz jutni.
Olyan érthetlenül beszélsz, mint amikor az alföld kanász a bunda alól böfög!
Tátva maradt a szád? Ja, hogy másképpen nem is fér el a fogad.
Olyan karika lába van, hogy bumerángon kell vasalni a nadrágját.
Nem paraszt, csak egy kicsit messze lakik a bekötőútól.
Akkora paraszt, hogy discóba is traktoral megy!
Nem paraszt. Agrár csemete...
Olyan csúnya, hogy amikor a fényképét kirakták a tejesdobozra, a gyerekek rászoktak a sörre.
Olyan csúnya, hogy az anya telefonon szoptatta.
papa.49
Ja persze csak nektek van jogotok belepofázni más dolgába!!!
Eriksson
@Kookas: Tőlem aztán élhet mindegyik.
Kenyéren és vízen.
tulipan
@durbincs: : Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ?
Tácsad a szád megyek WC-re..
tulipan
@durbincs: : Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ?
Tácsad a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok...
tulipan
@durbincs: : Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ?
Tácsad a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok
tulipan
@durbincs: : Mi a hézeg, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...?
tulipan
@durbincs: : Mi a hézeg, te kretén, meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? 2683
simmering73
Na fene, az illiberális gyogyóból kirajzottak a terheltek?
libellle
@durbincs: A hölgyet aki nagyon okos ugy hivják, hogy JUDITH!!! Nem tudod a nevét sem leirni te tökfej. Na ebböl is látni mennyire hülyék a fidesesek.
libellle
@Eriksson: "mert az" super argumentacio. Na le is doktorálhatnál ennyi ésszel. talán ad viktorka egy kis doktort.
tulipan
@durbincs: : Mi a hézeg, te kretén, meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? 2684
tulipan
@durbincs: : Mi a hézeg, te kretén, meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó 2686
Eriksson
@libellle: Új mondatot MINDIG nagybetűvel kezdünk.
tulipan
@Eriksson: Ezt a nyomi-nyáladzó, Sügér haverodnak szántad???
libellle
@Eriksson: mar irtam mama, hogy amennyiben te ugy beszéled és irod olvasod az én nyelvem mint ahogyan és a tied akkor megengedhetsz magadnak kritikát. bizonyára az életedben vannak komolyabb problemák mint amkor én ksbetüvel és nem korrektül irok a te nyelveden bármit is le. okay MAMA
Eriksson
@libellle: Kiscsillag!
Vésd eszedbe: Óvatosan a kritikákkal. Ne kritizálj másokat, ha magad sem vagy különb. Az nem mentség, hogy hol tudsz magyarul, hol csak töröd a nyelvet.
Világos?
tudode
Sargentini asszony egyetlen bűne az, hogy bevállalta azt a FELADATOT, amelyet a magyar társadalomnak kellett volna KI KÉRI KI MAGÁNAK egy POLITIKAI SZÉLHÁMOSTÓL európai állampolgárként! Már 2011-ben, a Soros elnöksége kapcsán:
.
----- Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar)
.
www.youtube.com/watch?v=0nytyd7Nn1A
.
--- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=14s
.
A miniszterelnök sapkájában a mai napig NEM ÉRTI a demokrácia lényegét!
.
Köszönet illeti Sargentini asszonyt!
kokopelli
@tudode: Amikor valaki a neki nemtetsző válaszadónak nem tud kontrázni,akkor
jön a "helyesírás" a "kinézet",de soha nem az,hogy miért is van igaza pl. a kormánynak!
Tipikus bérkommentelő reakció! Az originál cikket nem olvasva megy a pártos kritika e-
zerrel! Nekem egyetlen rokonom ismerősöm sincsen,aki idegen nyelven akár csak egy
újságcikk címét megértené,de a tutit azt minden területen tudja!Meg is köszönöm a ked-
vességüket humorosan!!!
tulipan
@Eriksson: Mi a hézag öregúr, már meg, tök megbolondultál???
kokopelli
@tulipan: hagyjátok már a francba!A Brexitről egy máskinézésű "Eriksson"-al vitáztam,de ott is
égett mint a Reichstag! Azt sem tudta,hogy Irland és a Nordirland milyen kül. lehetőséggel rendel-
kezik a Brexit-nél az angolok hülyeségét követve vagy megtagadva,de nyomta nagy dumát,amíg
feladta! Nagy pofa és semmi mögötte! (Große Klappe, nicht dahinter!") (;-))
arcmás
Sargentinivel, egy nővel kezdődött Orbán bukása. Ezt ne felejtse el senki.
Egy nő lesz a veszte Orbánnak - na nem úgy, mert arra képtelen a kis fitymahuszár.

Éva -Sargentini leszakított egy almát a fidesz fájáról...
Eriksson
@tulipan: Nézőpont kérdése. De te hogy jöttél rá? A hangok súgják?
tulipan
@durbincs: Mi a gondodod, Te melegvárhy, narancsops segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérsazros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó 2686
tulipan
@durbincs: Hoooogy? Mi a gondodod, Te melegvárhy, narancsops segnyaldodosó, ezért szaros pofájú félfaroknyi Sügér, ott a Ploesti denevérsazros bányakecód mélyén, a sexi Shikarival? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) ez egyetlen lehetséges, sertéstelepi alkalmazott? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába Te 50IQ-s, azt a tökfejed meg ne verd állandóan a falba jó, mert az már amúgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddal ?Te rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg? moslék Ajakú bányarecskás ? Tácsad ki jól a szád megyek WC-re..? Te mini IQ-bajnok? Hülye Ballonkabátnyitogató...? Csicseregni is megpróbálták,. te légnemű... lehetséges, hogy beteg vagy, te Bezzeg-Tinó ? - 2687

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.