Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az a kitalált személy, amely blogján nyilvánosságra hozta a Borkai-féle szexvideót.

Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az Ördög ügyvédje, értesült a Magyar Nemzet, az a személy, aki az önkormányzati választás előtt a volt győri polgármestert leleplező szexvideóval előállt. A rendőrség hamis vád és nagy nyilvánosság előtti rágalmazás miatt gyanúsítja meg a kört, írja a lap. A személyeket már azonosították.

Több feljelentés után is megszüntették a nyomozást:

a droghoz kapcsolódót azért, mert semmi nem igazolta a kokainozásról szóló vádat, és a törvénytelen pénzügyi ügyletek ügyében sem nyomoz immár a rendőrség.

A Jobbik szexuális kényszerítés miatt tett feljelentést, Tényi István pedig személyes adattal visszaélés miatt, utóbbit az Ördög ügyvédje követhette el, ezek a nyomozások még folynak.

Korábban előállították a Marina Part lakóparkból azt a két nőt, aki szexmunkásként volt jelen a jachton, őket és Póczik József egykori labdarúgót zsarolással gyanúsítják, utóbbi tagadja az ellene felhozott vádakat.

A rendőrség házkutatást tartott a szexvideón látható Rákosfalvy-féle ügyvédi irodánál, ahol kiderült, csőtörés miatt dokumentumok semmisültek meg.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Az ördög ügyvédje

(magyarnemzet.hu)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem az a baj, amit elkövetett Borkai, hanem hogy napvilágra került. Ergo nem ő a bűnös, hanem aki nyilvánosságra hozta, azt kell megbüntetni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Soha nem fognak leszokni ezekről a röhejes dolgokról.
kereső
Találgathatok?az ellenzéki pártot illetően? dk..." amikor lehetőséged nyilik megölni ellenfeledet, megteszed"- na ki mondta ezt ?Itt a lehetőség.
Nessy
Nem az a baj, amit elkövetett Borkai, hanem hogy napvilágra került. Ergo nem ő a bűnös, hanem aki nyilvánosságra hozta, azt kell megbüntetni!
staro2
Világos
Közpénzen /köztől lopott pénzen kurvázni az Adrián szabad
Koksint néhány csíkkal felszívni szabad
Földet fölvásárolni bennfentes infok alapján szabad.
Búsás haszonnal továbbadni szabad
Lopott pénzből látványosan gazdagodni szabad
Leánynak céget, fiúnak fizetést rendezni szabad
Ezt nyilvánosságra hozni- no ezt azonnal ki kell nyomozni.
Jozefina
Közben a borkai féle kör meg csőtörésre hivatkozva iratokat, dokumentumokat semmisít meg!!! Akkor mégis csak van valami igazság alapja az ördög ügyvédjének!!!??
Macskaszem
Nagyon ráálltak erre a szex és videó vonalra, a milliárdos közpénzlopásokat, meg a kiscsalád furcsa gazdagodását sutba vágta a legfőbb bűnpártoló.
nezelodo
A végén még a fél országnak bocsánatot kell kérni Borkai sporttárstól, meg a csőtöréses ügyvédjétől (a csőtörés meg szakállas történet, már több mint harminc éve űzik ezt a sportot a politika mezsgyéjén egyensúlyozó szerencselovagok), amiért elolvasták a híreket, és elhitték Borkai bocsánatkérését a történtekért. Előfordulhat, hogy a beismerés meg csak lólengés volt, a pávatánc mintájára. Ha megtörténik a Szerecsenymosdatás , visszamászhatnak a fidesz keresztények az őket megillető erkölcsi piedesztálra, és elgondolkozhatnak, hogy a saját módszereiket alkalmazva rendítették meg a hatalmukat.
Csizmás Kond
Na nehogy má kiderítsék amit szerintem már tudnak...
Nessy
@Csizmás Kond: Fején találtad a szöget! Nem kevesen ismerik Borkai és ügyvéd barátja viselt dolgait, mocskos üzleteit. Csak miután többen érintettek lennének ezekben nem éppen tisztességes tranzakciókba, azért van most célkeresztben a szexvideó, és a bűnbak keresés!
Addig meg lesz a csőtörés mellett egy elektromos probléma is, ami törli az összes számítógép és szerver adatait!
Klubtag
Orbáni nyomozó hatóság - undorító - és ezek akarják megmagyarázni, hogy Mo-n érvényesül a jogállamiság...
A miniszterelnök mellett Varga Juditnak a joghoz való tisztes viszonya oly messze van egymástól, mint a hazai focisták tehetsége, képessége, technikája, sportszerűsége a világbajnoksági esélyektől.
solidedge
Tudtam hogy a Fidesz nem visel el semmiféle vereséget. Ütni-vágni fog mindenkit akinek köze volt az ügy kirobbantásához. Ők már csak ilyenek.
Józsipapa
Megmondta az ÁSZ is, hogy nincs itt semmi
látnivaló !!! Győr gazdálkodása rendben volt
és rendben van !!!Tessék tovább haladni !!!
Nincs itt lopás - csalás csak baszás !!
Az, hogy közben 4 - 5 milliárdot lenyúltak
azzal nincs semmi probléma !!!
Yoda69
Ez orbanisztan: az van celkeresztben, aki a bunt feltarja, nem az aki elkoveti.

O1G-t es bunbandajat el kell zavarni 2022-ben!
human
Rákosfalvy ügyvédúrnál sikerült a csőtörést megállítani? Nehogy továbbterjedjen mondjuk Rogán Antal irodájába is.
Csizmás Kond
@Nessy: ..mongyuk a szexes eseteket más szeverek őrzik...ha igaz...
Nessy
@Csizmás Kond: Azokat nem is fenyegeti veszély! Most már csak a kimásoló személyét kell módosítani, de az nem probléma!
csipetke
Milyen érdekes, Borkai genyó aljas dolgai, 6 milliárdos pénzlenyúlása nem érdekli az elsikálásügyi fő-izééét, azután viszont nyomoznak, hogy ki is az ördög ügyvédje. Nyilván azért, mert beígérte, hogy a legközelebbi blog-bejegyzésében polt péterről hoz nyilvánosságra adatokat. Most polt gatyája valószínűleg tele, dehát ő az elsikálásügyi izééé, majd ezt is megóggya okosba, mint a fidesz többi aljas ügyét
Csizmás Kond
@Nessy: Borkai egy ganaj kihasználható erkölcstelen ember akit inkább a hírneve tett a polcra mint a rátermettsége, viszont akik a szexképeket, videókat készítették róla ugyanolyan gazemberek mivel azelőtt elhallgatták, sőt szerintem pártolva kivárták a támadható időt...ez pedig bűnpártolás.
Nessy
@Csizmás Kond: De hiszen ma ez a trend! Amikor valakinek "érdeke", akkor akár évtizedes dolgokat szednek elő, és rögtön akadnak akik "tudták, de nem mondták", most viszont megszólalnak, mint az erkölcs, a tisztesség védelmezői. Bolond világot élünk! Pedig "bűnösök közt cinkos aki néma!"
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 10:37; Pedagógus anyuci spórolt pénzéből vett 4 hektáros birtokán elfér a család és boldogan élnek míg meg nem halnak.
Csizmás Kond
@Nessy: ...nekünk csak az a bűnünk, hogy megválasztjuk őket...de az a legnagyobb ...
kereső
Nincs itt semmi látnivaló kérem szépen- megmondták a jogállam az nemzeti sajátosság. Hát orbanisztánban ezt jelenti a jogállam. Meg ez a "nemzethyy sajátossága". ( Varga Judit orbán igazságügyminisztere- nem Magyarországé!!!)
Béla333
A nyomozók célkeresztjében miért is nem a 6-7 milliárdot elsíboló Borkai baráti kör áll?
kereső
@Béla333: Bélám a dk , és személyesen gyurcsány lesz a felelős majd meglátod.
A kérdésedre a válasz , meg klasszikus: CSAK!.
simmering73
@kereső: És a háttérből az egészet a Soros mozgatja. Mert a Gyurcsány is egy sorosbáb. Megmondták a nertársak.
luiz
Hogy, bizonyítsa az ördög üdvédje igazát, ha minden bizonyiték megsemmisült?
karma1
@luiz: Aki megcsinalta ezt a kompromittalo videot, az masrol is csinalt biztonsagi masolatot. Az a valaki, aki a felveteleket csinalta, tutira titkosszolgalati eszkozokkel dolgozott, - profi volt. Mint azok is, akik az osztrak strachet egy 2017-es szexvideoval dontottek be. Ha pedig titkosszolga csinalta, akkor ez nem "bunosok kozt cinkos, aki nema", hanem konspiracio, es bevett titkosszolgas modszer.
CsipkeRózsa
@Nessy: Gyakran előfordul, hogy nem lehet lájkolni nálad.
silber13
@Shikari: Ternmézetesen hihető az a bűnjegyeket eltüntető váratlan csőtörés is !:-))) Igaz?:-))) Valami hihetőbbet kellene hazudni eftársak!
namihami
@Shikari: Nem furcsállod, hogy a milliárdos truvájok körül nem talál a Pintér-Polt társaság vizsgálatra okot, de aki napvilágra vitte, az és ő ok a nyomozásra.
Ugyenez áll a vejkóra, a kisebbik gyerek hirtelen beindult üzletinek rohamos felfutására., a kislánya vállalkozásaira, stb. Élets nem akarok a kisebb halakkal foglalkozni.
csak úgy....
@Shikari: te valóban ennyire buta? mint egy nagycsoportos ovis,akitöl elnézést kérek elöre,hogy ezt a kesze-kusza bácsit hozzá hasonlítottam!?
namihami
@Shikari: Az, hogy a vádlónak kell bizonyítani, az cirka a 19. században, volt utoljára divat. Nyomozni, bizonyítani vagy nembizonyítani a rendőrség feladata (lenne). Tehát, ne a feljelentő feladatává tegyed a bizonyítást is. A fideszes nyomozás trükkje az, hogy ex cathedra kijelenti, minden vizsgálat vagy nyomozás nélkül, hogy nem történt semmi. A Borkai/győri/Audis telekspekuláció (többek között) lassan országos üggyé dagadt, de a Pintér egymozdulattal söpörte le a borkaizmust és ---mivel a bál áll--- gyorsan ""ördögügyvédje ügyet"" kreált belőle. És azt már, a Fidesz fanok kivételével, senki nem hiszi ebben a hazában (se), hogy ez megállt Győr határában. Talán éppen azért kell a Borkait kimosni, mert a legkisebb hal ő volt ebben a medencében. Ha elindulna egy KOMOLY vizsgálat, félő, hogy hol és kiknél állna meg
silber13
@Shikari: Elmbeteg a szöveged! Ti mikor bizonyyítottatok valamit a hiób hireken gyalázkodásotokon kívül? Soha nem volt bátorságotok!
kereső
@simmering73: Forditva van az! Sorost is Gyurcsány mozgatja- most meg már együtt , ketten " Gyurcsánynéval":))))))))), ja és van utánpótlás is , még öt kicsi Gyurcsány.
kereső
@namihami:"T alán éppen azért kell a Borkait kimosni, mert a legkisebb hal ő volt ebben a medencében. Ha elindulna egy KOMOLY vizsgálat, félő, hogy hol és kiknél állna meg"- a kirobbanás óta mondom, hogy borkai csak kiis ha ebben a történetben. Na vajh, kinek a szűkebb pátriája Győr? Úgy van, toporzékunké. Mikor is vette a kedves a kacsalábon forgót , "szülői kölcsönből"?
SystemError
Szerintem ismeri az ilyen beképzelt, parádéző tolvaj patkányokat az ördög ügyvédje. Tudja nagyon jól, hogy kussban kivártak eddig, hogy van-e még valami. Ezekre a patkányokra nem jellemző, hogy akkor visszavesznek, hanem rátesznek még egy lapáttal, na erre a faszra fognak nagyon ráfutni.

Az meg különösen szép a pártállami a rendőrségtől, hogy ugyan semmi konkrét, de félinfót azt mondanak "Egy ellenzéki párt körüli kör lehet az a kitalált személy, amely blogján nyilvánosságra hozta a Borkai-féle szexvideót..."

Szerintem meg az eddigi infók alapján azt lehet sejteni, hogy a fidesz ezermilliárdokat lop el évente a rühes maffia szervezetére!

Ebből csúnya népharag lesz..:)
Yoda69
Minel tovabb porog a kurvapecer sztorija, annal jobb az ellenzeki partoknak.
Legyen birosagi per, az evekig is eltarthat, es 2022-ig meg van 2+ ev.
Varjuk az Ordog ugyvedjenek jelentkezeset tovabbi leleplezo anyagokkal.
Sziszifusz
@Shikari: 07:10
" Nem bűn gazdagnak lenni..."
Ez az állítás akkor igaz, ha az érintett , vagyonát igazolható módon, tisztességes úton szerezte. Például, örökölt, nyert a lottón, netán megdolgozott érte.
Amikor pedig valaki úgy jutott nagy vagyonhoz, hogy annak eredetéről nem tud elszámolni, az már eleve gyanakvásra ad okot, és vizsgálatot igényel(ne). Na erre Borkainé esetében egy darabig várni kell, de ahogy mondani szokták: " Jön még kutyára dér."
Eladott Ország
@Shikari:ma 07:10; A pedagógusok ( közalkakmazottak, köztisztviselők ) most készülnek sztrájkra, annyira alul vannak fizetve és nem az a gondjuk mint Borkainénak, hogy 4 hektáros ingatlant vásároljanak, de ezt még egy polgármesteri (megye jogú városi) fizetésből sem lehet kicsengetni.
evacica
Hát menten megkarmolom magam! Mi az, hogy nincs bizonyíték?! Saját szemünkkel láttuk, hogy mi történik a jachton, és ez rágálázás?! Tényleg ennyire hülyének nézik az embereket? És azt is szeretném tudni, hogy honnan a 15 milla amibe ez , a kis kirándulás kerül, plusz az örömlányok!!! A fidesz és a kormány szerint nem az az érdekes, hogy mi történt, ha nem az, hogy kiderült! Na ez a fidesz kdmp erkölcs! Család, haza erkölcs! Röhögni kell!
kereső
@evacica: Ez a fidess "keresztény szabadsága".
SystemError
Macska-egér harcban még nem jött rá a fidesz, hogy ki az egér úgy látom...:
index.hu/belfold/2019/11/23/borkai_botrany_poczik_jozsef_zsarolas_hangfelvetel/

Ja és most nem fog működni, hogy nem a bűncselekmény számít, hanem hogy kinél voltak a bizonyítékok. Csinálhatja ezt a fidesz a pártállami csak a tények egyik oldalávál, de erre nem-et mondtak már az emberek.

Ggyanítom, hogy ha újra patkánynak képzeli magát a kisegér, akkor a cicus videókat küld az RTL-nek...A hatalomhoz hozzászokott urizáló gecik meg csak most kezdenek rájönni, hogy van olyan amiben bukhatnak, hiába lophatták el azt ami megtetszett nekik.

Ilyen valós bűncselekmények után jön a népharag, mert nem egy papírfecni a demokrácia és jogállam, hanem társadalmi igényre létrejött egyezmény, amit a nép számon fog kérni...:)
Lepényleső
Ez azonban nem csak a fő,hanem az összes rendőr bizonyítványa is,az ügyészekkel együtt?
Hiszen aki a törvénytelenség elkövetője helyett annak felfedőjét üldözi s vállal vele közösséget,
az jogállamokban nem de bűnrészes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.