A Fidesz lejtmenetben van, augusztusban a választókorú népesség 36 százaléka támogatta őket, most 30 százalékos a támogatottságuk, a kormánypárt vesztesége ezen időszak alatt félmillió választó – idézi a Telex a ZRI Závecz Research Intézet decemberi pártpreferencia-vizsgálatát.

Felmérés: a Fidesz félmillió szavazót vesztett, sok diplomás és fiatal csalódott Orbánékban
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A felmérés szerint leginkább a diplomások körében (46-ról 27 százalékra), és a 30 év alattiaknál (33-ról 22-re) zuhant nagyot a kormánypárt népszerűsége. Jelentős csökkenést mért a Závecz Budapesten és a megyeszékhelyeken – 34-ről és 36-ről csökkent a fideszesek aránya 23-23 százalékra.

Az ellenzéki koalíció együttesen a szavazatok 34 százalékát kapná egy most esedékes választáson, ebből 11 a DK, 7 a Jobbik, 6 a Momentum és szintén 6 százalék az MSZP részesedése. Az LMP és a Párbeszéd, valamint a Kétfarkú Kutyapárt 2-2 százalékon áll, míg a Mi Hazánk a szavazók 1 százaléka számára vonzó.

A biztos pártválasztóknál a Fidesz 45 százalékon áll, ellenzéki oldalon a DK a legerősebb a maga 19 százalékával. A Momentum és a Jobbik 10-10 százalékon áll, az MSZP 7 százalékos, a Kétfarkú Kutyapárt 3, a Mi Hazánk, az LMP és a Párbeszéd 2-2 százalékot kapna.

A felmérés még a Szájer-ügy kirobbanásának napjaiban készült, így elvileg ez nem befolyásolhatta döntően a pártpreferenciákat.

(Telex)

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Huh, de szép méretes gumicsont.
Ugranak lipseszék...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A.Stone
Pont nem érdekel a Fidesz.
Egyetlen párt sem vált ki belőlem különösebb érdeklődést.
A.Stone
Ez egyébként se sokat jelent, mivel még másfél év van a választásokig.
Yoda69
Csak igy tovább es a haza fényre derül.
gina
Remélhetően az embereknek elegük van, ebből a csaló gerinctelen bandából , élükön az elmebeteg Viktorral,,
gina
Hát olvasva Varga Judit nyilatkozatát(Szajer ügyben) , elborzad az ember, " mindenki a szabadidejében azt tesz amit akar, az privát...ezt vallja a fidesz. ez nekik a demokrácia" beteg elmék, pedofilok, kurvák melegek kiélhetik magukat.,politikus létükre, ez a fidesz egy halom beteg alja ember !!! ez kell a népnek??? nem hinném, az x et jó helyre kell majd tenni !!!
silber13
Nem csodálom.Az értelmesebb értmiséginek elege van a sok " egy könyvet olvasó", megállás nélkül liberálasiztázó, efftársazó idegenből idetolakodó bunkó, önmagát fideszesnek valló ingyenélőből. El kell takarítani örökre őket.
justhpeter
Ez a mai realitás, ami nem csoda, hiszen a lopkodáson és az elnyomáson alapuló rendszert csak ilyen analfabéta és félművelt, hitalapú emberekkel lehet fenntartani. Itt másra nincs szükség mint a pénz megszámlálásához szükséges minimális matematikai képességre és a feltétel nélküli vezérhitre. Ennek bizonyosságára csak meg kell nézni az általuk hozott jogszabályokat, a napi intézkedéseik logikáját és az írás-olvasás, valamint a gondolkodás képességét garantáltan nem fogjuk bennük felfedezni. Hát itt tartunk a 2020-as brüsszeli partraszállásm után két nappal.
vacsi
@sgl: Én pl. a Fideszre szavazok, és ennek egyszerű oka van: a lehetséges pártok közül szerintem ők képviselik a legjobban az ország, és a családok érdekeit - és nekem, valamint a családomnak ez a legfontosabb. A többi - pl. hogy ki mennyit lop, hogyan mászik le pucéron az ereszcsatornán, meg hasonlók - egyszerűen nem érdekel.
verőce21
Huh, de szép méretes gumicsont.
Ugranak lipseszék...?
TASzSz
"... sok diplomás és fiatal csalódott ..."

Kár volt nekik nyelvvizsgát adni ajándékba tavasszal!
simmering73
Még ma is sulykolják a megvezetett birkákba, hogy mekkora győzelmet aratott a nemzetmegvezető.
Málna
@TASzSz: Igazából a diplomájukat kapták meg - nyelvvizsga nélkül.
A mondandód lényegén nem változtat, csak a pontosság kedvéért írom...
simmering73
@vacsi: Kevés ilyen genetikailag fidesznek született ember van. És ez nagy szerencse az országra nézve.
Peller Anikó
@Gazella: A narancs ha kezd megrohadni akkor nagyon gyorsan eszkalálódik a peniészes rothadás.
kereső
@vacsi: A fideSS=orbán soha nem képviselt mást csak a saját érdekeit. Mert azt mondják, hogy az ország, meg a család- és közben mindig csak magukra gondolnak. Orbán meg nem az ország- és orbán érdekei egészen mások, mint az orszáág érdekei.És ha már eresz csatorna!Ebben a történetben nem szájer pucér schegge a legérdekesebb- hanem mindaz az álszent szöveg ami mögötte van. Az" istentől eredeztetett alaptörvény", amit történetesen szájer irt. Micsoda erkölcsi magasság!Vizet prédikálnak és tokajit isznak.
csak úgy....
a fidesz,már csak a hiszékeny félkegyelmüek pártja!
sokanvagyunk
Megint nem látom a listán a sokszor leghangosabb - egyébként kormányzó - pártot, a kdnp-t. :D
TASzSz
@Málna: Ja! S hányan köszönik ezt meg?!
Gazella
@vacsi: :D :D :D Hátpersze! Amíótaaa a narancs van kormányon nem emelkedett a családi pótlék, nem emelkedett se a gyes, se a gyed, se a baszom fasz még tudja milyen kedvezmények!!!
most egy egyetemistának havi kedvezmény mert tanul cirka 5000 ft ugye??!!!
Jozefina
Ha a szájer ügy még e felmérős után történt, akkor valószínűsíthető, hogy szajer hozza a másik ötszázezer kiábrándulást!!! Hajrá összefogás, hajrá Magyarország!!!
Málna
@Gazella: Jelentős összegű családtámogatás van. Persze aki nem dolgozik, az honnan is tudhatna erről...
Csizmás Kond
Ezek csak spekulációk. Minden akkor igaz amikor megtörténik a szavazás...amúgy az a ide-oda loccsanó tömeg hová tűnt el, vagy kihez iratkozott fel ...vagy mi a bizonyíték az ilyen blöffökre ?
Katalina62
@vacsi: te tudod, de szerintem magasról tesznek a kisemberekre, és ha úgy tetszik, a magyar családok többségére!
Aki Én
@vacsi: képviselik a családok érdekeit, ugyanakkor elfogadod, hogy ezer milliárdokat lopnak?
Hát, van baj úgy látom.
Aki Én
@Málna: ha ezek a családtámogatások úgy lennének elegendőek, ahogy te azt nemértésből elő szoktad adni, akkor sem kompenzálják a mérhetetlen károkozást, tolvajlást, hazaárulást. Elég rövidke a látásod.
Mintha a tömeggyilkost azzal próbálnánk menteni, bűneit semmissé tenni, hogy szépen énekel.
Málna
@Aki Én: Tudom, hogy nálad bekattant ez a tolvajlás téma, de mint látod, most nem erről beszélünk.
csak úgy....
@vacsi: "A többi - pl. hogy ki mennyit lop, hogyan mászik le pucéron az ereszcsatornán, meg hasonlók " ezzel frankón kiállítottad magadnak a szegénységi bizonyítványt!
simmering73
Nálunk (Budapest) már beköszöntött a digitális jólét. Internet off, még szerencse, hogy van modemes mobilinternetem, erről dolgozok és írok most.
www.kepfeltoltes.eu/images/2020/12/12/563digitalis_jolet.jpg
tudode
Tárgyilagosan!!!
.
Az un. fideSS szavazók is meggondolnák, saját fülükkel, szemükkel látva azt, milyen módon belezték ki a górék a parlamenti adásokat 2014-től, és a papagálykomandó, élén őféleségével milyen módon csúszik ki az ellenzék valóvilágról szóló interpellációiról, mint a sikLÓ
.
------ Nem lesz többé élő parlamenti közvetítés a köztévében
2015 March 13, 15:05
www.mmonline.hu/cikk/nem_lesz_tobbe_parlameni_kozvetites/
---------------------------------
.
Mint pl. az egyik azonnali kérdések órájában a főszerepLŐ az álomvilágáról, a piaci kofákat lekőröző szinten:
.
----ÉLŐ: Orbán Viktort kérdezi az ellenzék
.
www.facebook.com/atv.hu/videos/%C3%A9l%C5%91-orb%C3%A1n-viktort-k%C3%A9rdezi-az-ellenz%C3%A9k/377001750372660/
-------------------------------------
.
Ami van az őfélesége péntekenként, a királytévének leadott kérdésekre előre megírt válaszok. sorosozással, mindenki báncsával, hadicselekel, egyéb mellébeszéléssel, ami a szócsövön kifér, és a kormányinfó arról a kormány összeröffenésről, amelyről még emlékeztető sem készül, semmibe véve az Országos Levéltári kötelezettséget!
.
Nincs más lehetőség, csak a világhálón keresztül megtekinteni azt, hogy milyen módon csúfolja meg az un. kormánykoalíció, vagy mi a bánat a parlamentiséget, amelynek az un. megélhetési ellenzék is asszisztál, azon az áron is, hogy tehetetlenségük bizonyítékául emúttízéveznek, gyurcsányoznak, összeszűrték a levet a Gyurcsánnyal, akinek a kisujjában több van, mint őfélesége alattvalóban összességében!
.

.
Katalina62
@vacsi: ja és mégvalami, ha a baloldal lenne hatalmon akkor is megengedő lennél a lopások, és egyebek tekintetében?
Aki Én
@Málna: ,,Tudom, hogy nálad bekattant ez a tolvajlás téma, de mint látod, most nem erről beszélünk."

Majd te eldöntöd, hogy beszéljünk most inkább a családtámogatásról? Nyaljuk körbe őket azért, mert a tolvajlás közben néha teszik a dolgukat is? Persze módjával.
Csak te vagy akkora buta lúzer, hogy a fidesz gyengülése és a példátlan tolvajlás között nem látsz összefüggést.
Ráadásul ez olyan súlyú téma, hogy még a nyulak szaporodásának tételei között sem szabad nem figyelni rá.
Ezt nem lehet elég sokszor elmondani. Tudom, nektek kényelmetlen a téma, szeretnétek inkább a hazug látszatintézkedésekről beszélni, de mégis...
kereső
@Peller Anikó: A narancs nem rohad. Igy érik.
kereső
@sokanvagyunk: Mert mérhetetlen a támogatottsága, ollan magasságokba nem mérnek.
Aki Én
@csak úgy...: Ez semmi. Van egy darab fideszes ismerősöm, aki kijelentette, hogy tudja, hogy orbán lop, tudja, hogy Mészáros az egyik strómanja, de megérdemli, mert egy igaz hazafi.
Azt hittem magam alá szarok. Ezer milliárdokat lop a nemzetétől, de ő a hazafi.
Érted basszus? Ezek beteg emberek, egészen elképesztő értékrenddel.
Akkor inkább hazudná, hogy nem tud semmiről.
De nehogy azt higgyük, hogy mondjuk ez az aljas @Málna: nem tudja. Tulajdonképpen @vacsi: is elismerte.
Meg is támogatták a trollok.
Málna
@Aki Én: Gazella hozta fel a témát - te nem látod? De igen, én magam is eldönthetem, hogy miről szeretnék beszélni. Ne erőlködj már ennyire!
simmering73
Félmillió birkának tisztult ki az agya. Lassan már csak az ocsúja marad.
csak úgy....
@sgl: az amúgy sem túl okosak fejébe ezt tossza naponta a fidesz média,hogy ök mindenre jók,képesek és alkalmasak, az ellenzék meg semmire! a fidesz képes a buták fejével gondolkodni ,ebben ök verhetetlenek.
Aki Én
@Málna: ...akkor másnak is nézd el, ha neked ismeretlen, vagy kellemetlen témát említ. Csak azt vágtam a fejedhez amit mondtál, erre értetlenkedsz.
Málna
@Aki Én: Elnézem másnak is. Mindenkinek szíve joga arról beszélni, amiről akar.
Pálinkás Pál
látom a cikkre ugrasztották vacsit ,meg a szavazótáborukat.../like-ok/ az ereszcsatornás lecsúszás engem sem érdekelne, ha nem az tette volna...aki megalkotta a gránitszilárdságú fércmunkát..tudjátok,amiben a család egy fontos tényező!!! én ebben már csak a végső vergődést látom..a fidesz bukott...csak az a baj hogy szomorú két év következik...
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...sajnos ő sem érti, hogy a komplett fidesz hazudozás, álszentség bukott meg a Szájerrel. Hogy buzi, az a kutyát sem érdekli, tudjuk évek óta.
Málna
@sgl: El kell menni dolgozni a mélyszegénységben élőknek, és akkor majd ők is kapnak a juttatásokból. Jó lenne, ha megértenétek már végre, hogy vége van annak a világnak, amikor segélyből ugyanúgy meg lehetett élni, mint munkából.
L.József
Tisztelt Miniszterelnökünk ORBÁN VIKTOR mindent megtesz a Magyar népért!
Harcol a szívét a lelkét adja, hogy a Magyar nép jobban éljen! Mindig minden esetben kiáll mellettünk külföldön belföldön egyaránt! Sokszor szembeszáll az elnyomni akarókkal! Minden tisztelet és dicsőség neki!
Örülni kell a Magyar népnek, hogy egy ilyen ISTEN ADTA miniszterelnökünk van!
Még egy gondolat van bennem! Ha ORBÁN VIKTOR lett volna a Trianon alatt miniszterelnök a határaink megmaradtak volna!
Én Locher József kívánok neki tiszta szívemből jó erőt, egészséget Kellemes Ünnepeket és egy boldog szerencsés Új Évet!
ómió
Bizony! Nagyon sokan alig várják már az újabb efftársi népzsebit, gázáremeléssel!
rokker33
@Aki Én: csak egy fidesz birka !, Nem kell vele foglalkozni és csendben marad!
Pálinkás Pál
az L. József shikari egyik nickje...hirtelen kellett gyártani pár szimpatizánst!
csak úgy....
@sgl: hol tud az ellenzék még kommunikálni ? nem akarom védeni öket mert valóban egy balfék bagázs de egy ennyire ellehetetlenített ellenzéktöl mit vársz!? a fidesz hazaárulót faragott belölük és még csak ki sem tudják kérni maguknak, számukra a "közmédia" tabu terület!
csak úgy....
@L.József: = ló józsi , a @Shikari: 12. szülöttje ! :) tibi-tibi ,nekem a @Gyurka80: jobban tetszett! :)
Pálinkás Pál
@csak úgy...: a mai világban olcsón lehetne üzemeltetni netes tévét...külföldi szerverről...ez miért nem jutott eszükbe? nekik tökéletesen megfelel ez a dagonya..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: ...és azt gondolod néznék a fidesztöl hibbantak? akik meg tisztában vannak a fidesz kártékonyságával ,azok meg naponta tapasztalnak..
csak úgy....
@sgl: akkor, ebböl a szarból nincs is kiút? mindenki örül tovább.hogy az orbán család gyarapodik és a viki vétózik?
ma már föltettem...,mindenki elsiklott fölötte,pedíg egy csomó párhuzam ...:
www.youtube.com/watch?v=omz2wxjyCBM
silber13
@Shikari: Már meint leittad magad??? Persze a szokás hatalma..!:-))))))))))
legott
Majdnem megkönnyeztem, ahogy L.József és Shikari nagy egyetértésben lájkolta önmagát.
Shikarit tök felesleges lenne ivartalanítani, mert ő osztódással szaporodik.
Clavigo
@Shikari: Nem sok egy kicsit a cujka,,Bumburnyák ?
legott
L.József és Shikari egyelőre még magázódnak, de ha jobban megismerik egymást, később lehet, hogy tegeződni fognak.
Sok a bizonytalanság ebben a történetben, a kettejük kapcsolatában, de ami biztos, hogy egyikük sem fiatal diplomás (elvileg lehetnének, de a gyakorlatban, nem).
Eladott Ország
Csak?! Ma kétféle fidesz-kdnp-s ember van. 1. gazember 2. birka
Rövidesen a nyáj nagy része rá fog jönni, hogy a túlhajtott nemzeti érzéssel nem lehet jóllakni . Kíváncsi vagyok, hogy akkor elég lesz-e majd nekik ebédre két migráncsozás-szeletből készült "mocskossoros" szendvics . Mire felfogják a hívek hogy mit tett a főnök (velük is), addigra a fél szavazó tábor kihal. Hogyan lehet egy gazdaságot felpörgetni, ha nem lesz meg hozzá a vásárló erő. Minden intézkedésük gazemberséget bizonyít és még mindig jönnek ezek a szarháziak megvédeni a főgenyát. Nem veszi tudomásul egyik sem, hogy az emberek elleni intézkedések őket is érinti. Nézzük sorjában: csakazért' is 6 éves korban iskolaköteles a gyerek, akik eddig eldöntötték hogy iskolaérett-e, szülő és pedagógus azok most nem szólhatnak bele. Csakazért is színháztörvény, majd ők eldöntik hogy ki működhet és hogyan. Csakazért is NAT. A szakma fogja be a pofáját Bayer Bunkó Zsóti szavaival. Csakazért is korlátlan hatalom. Nehogy már valaki ellenőrizze mire megy el a 2000 milliárd. Ja csakazért is liget projekt. Nehogy már egy polgármester mondja meg hogy a képviselő testület mit tart fontosnak a saját városukban. Majdnem kimaradt csakazért is túlóra törvény, nehogy az a nagyon okos Kósa szarban maradjon a BMV előtt. Csakazért is kisvasut, csakazért is eszéki futtbalmakadémia, csakazért is a magyarországi szegényeknek összegyűjtött adományokat ki kell vinni külföldre. Csakazért is,...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92115739_2730042780377594_7846978088142372864_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=p1jdJV3lFwQAX_ZiOJd&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=64234bfda8740636555b3f34e2661da4&oe=5FF7465A
csak úgy....
@legott: nincs itt semmi bizonytalanság! shikarinak reggel szülhetnékje támad és ide ellet nekünk egy l.józsikát.
a babaváró program lehetöségei,jó fideszeseknél határtalanok..
Peller Anikó
@csak úgy...: arra gondolsz, hogy a Viktor tábornok emberei elítélték őket hazaárulásért és népirtásért miután a saját emberei szembefordultak a kedves és szeretvetisztelt vezetővel?

www.cyberdurden.com/wp-content/uploads/2016/09/Ceausescu-0342.jpg
csak úgy....
@Peller Anikó: nem vagyok híve az eröszaknak! ez a kettö, még évekig hasznos tagja lehetett volna egy munka alapú társadalomnak.
silber13
Érdemes megnézni ezt a képet! Egy jobb sosra érdemes öregember kezébe nyomtak fideszes aktivisták egy bazi nagy táblát és meghgyták neki, cipelje. Cserébe majd kap egy tányér bablevest.
Eladott Ország
@TASzSz:= @Málna: ma, 08:37 ♠ És mit köszönjenek meg agyhalott fidesz seggfejek! Ez "CSAK" a száguldó gazdaság mellékhatása. Albánia is elhiszi magáról, hogy vezeti az innovációt. Mi is elhihetünk mindent. Azt is, hogy nagyhatalom vagyunk! Sajnos sokan elhiszik és sok embert lefizetnek, hogy Magyarország jól teljesít ! A televízió csatornái is a kezükben vannak. Azt adnak le a hír adásban amit akarnak, aki nem lát a szemétől azt megvezetik! A kormány nem foglalkozik az éhező emberekkel, csak azzal, hogy minél több pénz legyen a zsebükben ! Nem lehetünk büszkék . Jobban teljesít csak, mint Bulgária
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104010780_874552583024650_9113932493920045952_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tBfdCqRVvjMAX9BZtvW&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=9ea35ce804b3e1c4e1e24cefc114c169&oe=5FD26D06
Az 1930-as évek visszatértek!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67271072_647347805745130_835316949469626368_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=L5SegAry36UAX8INLrU&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=582e3b11dee8c557f78f0806d4b2fe81&oe=5FEE7305
Az emberek születésnapi ajándékot hoztak Orbánnak
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101199008_868618780284697_6267916284978003968_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KxcuNdQED7sAX8mCsQu&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bf03211ca773a783b4d30e0a877f7384&oe=5FDFBC34
TASzSz
@Eladott Ország: Na mi van öreg?! Megint elnézted a vásárlási sávot?!
kissé felnőttem
ezen az " ÁLOM " (rém ) futás után lehet mást várni? max feloszlanak önként ha így leapadnak.
cikicakk55
@sgl: ma 10:00
Ezt írtad" Nem a fidesz jó, hanem az ellenzék kritikán alulian gyenge kommunikációban." Semmi baj az ellenzék kommunikációjával,csak az a baj,hogy kevesen hallják,nézik,olvassák. A Fidesz ugyan is az írott sajtó 98%-át a Tv adók 95%-át és minden más kommunikációs módszert elvett az ellenzéktől. Gondolj a Népszabadságra, az Indexre.Sajnos nem minden Magyar embernek van internete,bár itt is azért rendesen moderál a Fidesz minden oldalon. Sajnos a vidéken,tanyákon élő embereknek csak az M1 és a Duna tv,meg egy-két vacak bulvár adó fogható.Na meg a Papok. Nekik a Papok a legfőbb Istenük. Sajnos a misék már semmiben nem hasonlítanak a régi misékre,inkább egy politikai szemináriumra. A bizonytalanokat kell az ellenzéknek megkeresni,mert az ilyen Shikari,Málna, Ómió féléken már lehetetlen segíteni. Éhen halt bennük az agyfaló baktérium is. Hajrá ellenzék,eddig jól csináltátok. Sajnos még elég sok idő van a 2022-es választásokig és addig Orbán a 2/3 biztos tudatában még hozhat olyan törvényt,amit a teljes összefogás sem tud átugrani,de akkor is Orbán menni fog,csak akkor már nem békés úton.
TASzSz
@Eladott Ország: Ha morse - jelekkel írod, az is rövidebb!
L.József
Emberek miért vagytok ilyenek!? Miért bántjátok egymást? Nem jobb lenne békében megértésben szeretetben élni? A MAGYAR embereknek össze kellene fogni, nem szitkozódni egymást le járatni bántani! Jó ez nektek? Higgyétek el a lelketek is megnyugszik ha ember társaitokon segítetek! Nézzetek magatokba!
Szegény Szájer Józsefet bántjátok! Mi közötök hozzá! Külföldön volt szabadságon saját pénzén! Mi rosszat tett? Nem szabad így elítélni valakit akit nem is ismerünk, viszont azt tudjuk, hogy sokat tett a HAZÁNKÉRT! Az eddigi munkáját kell nézni! Tudjátok mit! Én MENTELMI JOGOT adnék Szájer Józsefnek! Békességet megértést hisz így szép az élet, a Karácsony is a szeretetről szol!
L.József
@Shikari: Nem fogjuk engedni! 2022-ben is megnyerjük a választást! NINCS ÉS NEM LESZ JOBB MINISZTERELNÖKÜNK MINT ORBÁN VIKTOR! Ezt be kellene látni minden Magyar embernek! Hajrá Magyarország hajrá Magyarok!
csak úgy....
@TASzSz: " Na mi van öreg?! Megint elnézted a vásárlási sávot?! "
veled, ugyan ez a fidelitaszban nem fordulhat elö? téged sem az eszed miatt vett be a fidesz a krumplis gárdába..
csak úgy....
@L.József: ne nevettesd ki még jobban magad tibim, te kis gondolkodásra képtelen, nyalókák és szopókák gyöngye !:)
L.József
Csak úgy... nem foglalkozom veled, mert Te még krumplit sem érdemelsz!
csak úgy....
@L.József: "NINCS ÉS NEM LESZ JOBB MINISZTERELNÖKÜNK MINT ORBÁN VIKTOR!" :) büszke lenne rád az öreged,aki rákosira ugyan ezt skandálta! :)
L.József
@csak úgy...: mi egy család vagyunk! Egy a véleményünk és tudod többen is vagyunk! :))
csak úgy....
@L.József: ezt gondoltam,hogy ti már kun béla óta egy család! :) az illibsi bolsi birkák! :) tökömnek erölködsz tibim?
kokopelli
@csak úgy...: nem érted a csórikát? Ő a "Magyar" embereknek! és nem a "magyar" embereknek szolgál!
Még az általánost is feláldozta a cél vagy a Cél? érdekében? (;-))
L.József
@kokopelli: Miért bántod az Ország kormányzóit a Fideszt! Attól kapod a pénzed! Tanulj meg dolgozni, és tisztelni a kenyér adod! Ha nem tetszik menny el külföldre, és majd sírva térsz haza! Kakapelli! :))
csak úgy....
@kokopelli: lehet,hogy bennem van a hiba mióta az agyilag szakadtakak nem igazán tolerálom? azért egyszer a hülyékböl is véges...
csak úgy....
@L.József: józsi ,te töröd a magyar? el józsi = el shikari! :)
csak úgy....
"Miért bántod az Ország kormányzóit a Fideszt! Attól kapod a pénzed! Tanulj meg dolgozni, és tisztelni a kenyér adod! " :) csak úgy sugárzik a fideszes értelem !:)
L.József
@csak úgy...: Kedves csak úgy...! TE a sötét oldalon állsz! Nem volt tanító mestered, és soha nem leszel Jedi! Nem fog rajtad az erő! Állj át! MOND KI FIDESZ! MOND KI FIDESZ! HAJRÁ FIDESZ! :) És talán az erő is veled lesz!
csak úgy....
@L.József: isten bizony,hogy nem szeretnélek korlátozni a korlátoltságodban! :) valami bizonyítékod van a fideszre az üres buksidon és az üres stadionokon kívül? tibi-tibi...
kokopelli
@L.József: nem akarlak elkeseríteni,de a "hejjsírást" magyarhonban kellett volna elsajátítanod! Én a fidesztől egy
"petákot" sem kapok! Max. a nyugdíjintézettől ahová befizettem! Megnyugtatlak,hogy én külföldön sem felejtem el
a magyar nyelvet,és a nyelvtani szabályokat sem! Úgy látom neked nem sikerült! Hány éves vagy Józsika? Tudja
az apud hogy megszégyeníted a computerjét? Időnként nézz utána,hogy mit hogy írnak a magyarok! Megigéred?
...akkor jó! Menj csicsikálni,de előtte számold meg a szobasarkokat,ha ismered a számodra magas matekot! (;- ))
Aki Én
@L.József: kicsit túltolod a bamba idiótát. Egészen elképesztő amit itt összehordasz, tele ellentmondással és informálatlansággal.
Józsid legkisebb baja, hogy azbesztlepedőn alszik.
Hogy mi a gond velük, azt milliószor elmondták már a gyengébbek kedvéért, de van egy szint, ami alatt felesleges újra elmondani.
Te ott vagy sajnos, habár szerintem csak viccelsz velünk.
Na, viccnek jó volt, nevessünk együtt :))
csak úgy....
@kokopelli: a helyesírás?...,nem akart lebukni rögtön a shikari,hogy már megint ö a sokadik névvel! gondolta,mindenki annyira gyogyós mint ö és föl sem tünik a turpisság! :)
Gazella
@Málna: Most csúnyát írok!!!
DOLGOZOM!!! EGÉSZ ÉLETEMBEN DOLGOZTAM ÉS DOLGOZOM!!! Most pedig!!! MENJ A REDVÁS PICSÁBA VISSZA ROMÁNIÁBA!! ! FENÉKET!!! HÚZZ VISSZA A SZÉKELYEK KÖZÉ!!!
Van egy családom! Kurvára nem kapok egyedülállóként családtámogatást!! A családi pótlékkal meg kitörölheted a valagadat!!!
namihami
A képen láthatók megmaradtak. Pedig azokat szeretné elveszíteni. Azok viszont a biztos pontok.
TASzSz
@csak úgy...: Te vagy @Eladott Ország?! Úúúúúú! Már régen gyanakodtam!
csak úgy....
@TASzSz: szar lehet neked! mióta gyanakszol? a szájer jóskára köllött vóna koncentrálnod és akkor nem ér csalódás!
Málna
@Gazella: Én nem írok most sem csúnyát, mert hál' istennek kulturáltan is ki tudom fejezni magam.
Szóval ha van eltartott gyermeked és bejelentett munkád, akkor kapsz adókedvezményt a gyerekeid után. Nem tudom, nálad mi hibádzik vagy mit nem értettél ezen.
És hagyd már ezt a román vonalat, annyira ciki, hogy nem jut más sértés az eszedbe...
kokopelli
@csak úgy...: nekem egy hijján kilenc! Szégyelném magam,ha olyan mélyre ereszkadnék, mint azok akik pénz
ellenében próbálnak meggyőződéses kormánypártit alakítani! Főleg olyan ME mellett,akié a fél M.o., a gyerekkori
haverja ill. a családja bevonásával! Mindig a hasonló hatalmú országvezetők két csoportja jut eszembe!Az egyik
csoport amelyik még el tudott menekülni,és a másik csoport,amelyik függőlegesen halt meg!... sokszor a nejével
"szinkronban" !! (:-()
Gazella
@Málna: dobd mád fel a talpad shikari=l.joska=malna= de meg az aniko is
Málna
@Gazella: Most akkor melyik nincs? Eltartott gyereked vagy munkád?
L.József
@Gazella: Kedves Gazella! Én kívánok NEKED minden jót, szerencsét és boldogságot jó egészséget és sok pénzt! Na meg egy igazi szerelmet!
Sok szeretettel L.József vagy ahogy Te írtad joska!
Katalina62
@csak úgy...: igen ez már fáj, olyan primitív bálványimádás!
TASzSz
@csak úgy...: Viszek már nektek krumplit! Ne éhezzetek!
TASzSz
@L.József: Lám-lám a fideszes NEM gyökér!
Aki Én
@TASzSz: ,,"... sok diplomás és fiatal csalódott ..."

Kár volt nekik nyelvvizsgát adni ajándékba tavasszal!"

Ez hogy jön ide? Azt akarod mondani, hogy a diplomáért cserébe egy ország hunyhatna szemet a hazaárulás, tolvajlás felett?
csak úgy....
@TASzSz: hol az a krumpli? te is csak ígéretekböl állsz mint a kedvenc miniszterelnököd.
Aki Én
@csak úgy...: ...ezeknek a krumpli a mindenük. Nem is csoda, hiszen választásokat nyertek vele.
A nemzeti gumó :)
kissé felnőttem
és ha tán elfogynak nem hiszem,hogy hiányoznának,. csak a 80 % a megvezetett
vitriol
varga j.szerint mindenki azt csinál a szabadidejében, amit akar! Feltételezem, orbán és bandája az elmúlt 10 évben kizárólag munkaidőn kívül a szabadidejükben rabolták ki az országot és a népet! - tehát nem követtek el bűncselekményt!
verőce21
@fideszes gyökér: A te torkodon kell kezdeni egy méteres vasderesével...!
TASzSz
@Aki Én: "Köszönöm!" Ennyi elég lett volna! Nem kell ezt túlgondolni!
TASzSz
@csak úgy...: Kiéheztetlek! Majd, amikor már könyörögsz, kapsz!
namihami
Ismét ugrott a 8 általánost végzettek és a Narancs-Magyarországosok százalékos aránya. Sűrűsödik a fideszre leadott voksok szellemi aránya.
legott
És hamarosan a teljes sötétség, ha ez így megy tovább.
A Fidesz holdudvarát már szó szerint kell érteni - persze nem teliholdkor, hanem holdfogyatkozáskor.
Eladott Ország
@TASzSz: Úgy látom már te is a seggeden veszed a levegőt, mert a szád foglalt a fidesz f@szszopásban/seggnyalásban. Te már a mélykeresztény Jocikán is túlteszel. Hajrá, análba orálba úgy megyünk a csatába! Ti vagytok b@zdmeg a demokrácia utcai harcosai. Menjél a qrva anyádba!
cs5.pikabu.ru/images/previews_comm/2015-02_6/14250342021418.jpg
TASzSz
@Eladott Ország: Nyugodjá' le KÁROLY bácsi! Kapsz a krumplibó' te is! Csak türelem!
Aki Én
@TASzSz: Elnézve szellemi képességeidet, valami ilyesmire számítottam.
TASzSz
@Aki Én: Megnyugtatlak, nem kell aggódnod miattam! Mindig lesz mit enni, mivel fűteni, stb. Nem kell krumpliért sem a szomszédba menni! Mert én szerény ember vagyok, szorgalmas, dolgos, másokat tisztelő, nem alázó!!!
TASzSz
@Aki Én: COVID-19 negatív vagyok, tehát kimehete bármikor vásárolni! Amit kell, megveszem, amit meg megtermelünk arra nem kell költeni!
kissé felnőttem
@vitriol: kádár körmét is manikürözték anno a sitten
TASzSz
@Aki Én: Na, látod! nem vagy te buta, csak libernyák!!!
Aki Én
@TASzSz: Mi az a libernyák? És miért volnék én libernyák?
Csak nem te is egy egysíkú, önálló gondolkodásra képtelen balfasz fideszes, akinek mindenki libsi hazaáruló, aki okosabb nála, és nem szopja a korrupt hazaáruló kormányt?
Van egy olyan gyanúm, hogy telibe találtam :)
vitriol
ez még kevés és kétszer ennyi sem lenne sok!
surdilloFUJT
@kissé felnőttem: meg a q..va nénikéd!!!
Yoda69
Szerintem a ciganyokon, románokon es vidéken elő alul iskolázottokon kívül senki nem támogatja ezeket a mocskokat.
Minden itt logó fideSS-fan sorolja magát abba a táborba, amelyik legjobban illik rá. :)
TASzSz
@Aki Én: Krumpli mellé viszek karácsonyfát is neked! Hátha megnyugszol!!!
kissé felnőttem
@surdilloFUJT: ott a tiéd azzal foglaalkozz amivel egyidős vagy birka letellik? fostok? hú büzlesz is
Peller Anikó
A liberósfaszista elmebeteg újabb (hamis)gyöngyszeme. Te.
Eladott Ország
Ez még csak a kezdet! "Ahogy minden inga visszaleng, a percemberkék dáridója is véget ér majd egyszer. Sokan fognak tolongani a damaszkuszi úton, de becsülete csak annak lesz, aki az ínséges időkben is megőrizte azt." ( Friderikusz Sándor)
Eladott Ország
@verőce21: december 12., 07:46,Mi van illibsikém, karácsonyi laptop osztás volt a Lendvay utcában közpénzből b+!
TASzSz
@Eladott Ország: Miska! van karácsonyfád? Vigyek neked is?! Avagy kettévágjátok?
TASzSz
@Eladott Ország: Áldott Karácsonyt, Misikém! Boldog Újesztendőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.