Ezt írta posztjában Szabó Tímea:

Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"

1. Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek.

2. Vegyenek fel jobb kommunikációs stábot.

Gyanítom, inkább az utóbbit fogja választani, hiszen az előbbi a 10 év álszent alakoskodás után már nehezen menne az ereszjobboldalnak. Ebben az esetben viszont engedjen meg három tanácsot:

1. Ha hétköznapi ablakpucolós jelentet szeretne imitálni, azt semmiképpen se egy méregdrága sídzsekiben tegye. Az emberek ugyanis általában egy közepes minőségű mackófelsőben takarítanak, de legalábbis olyanban, amit utána bedobunk simán a mosógépbe. Kabátot szinte sose veszünk, még ablakpucoláshoz se, hacsak nem tátong egy hatalmas lyuk a házunk falán. Ez esetben viszont nem biztos, hogy az ablakpucolás a prioritás.

2. Zsebkendővel vagy popsitörővel, amit ön használt, indokolatlanul sokáig tartana az ablakpucolás. A legtöbb háziasszonynak nincs 5-6 órája csak ablakot tisztítani. Ezt a tevékenységet általában újságpapírral és ecetes vízzel vagy hasonló összetételű tisztítószerrel végezzük.

A bejárónője ezt bizonyára tudja, csak gyanítom, az ön fényképezésekor nem az ön által használt zsebkendőre koncetrált.

Forrás: ATV

Kép: Facebook

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Szegény Szabó Tímea. Remélem, egyszer majd megtalálja a lelki békéjét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ez az ostoba tenénkata azt sem tudla, hogy kell megfogni a papirzsbkendőt amivel a szaftost kitörli...
Horizont
Tökéletesen egyetértek minden szavával.
Clavigo
Tényleg Orbán elvtárs töcsköli ezt a fejőnőt ?? ( Novák nénit ?)
Sámannus
Hitelesebb lenne valóban, ha a mostanában kiégett házak ablakaival foglalkozna. Azoknak ugyanis van egy közös jellemzője. A mérhetetlen nyomorban keletkeznek, és sokuknak még a puszta lét is büntetés ha kimenekülhetnek.
Málna
Szegény Szabó Tímea. Remélem, egyszer majd megtalálja a lelki békéjét.
Sámannus
@Málna: Jobb lenne az a te ripacsodnak is de hol van annak a lelke, max a seggében, mert szarik mindenkire.
Nessy
Ha valaki életében pucolt ablakot, az röhögő görcsöt kapott ettől a fotótól! Még sok évtizede is az újságpapír volt a főszereplő, ma már miután nem megy sem a hokedlira mászás, sem a létra, jön a teleszkópos nyelű ablakpucoló egyik oldalán a "mosó", másik oldalán a lehúzó. Ekkora mellékfogásra figyelmeztethette volna valaki a nagysasszonyt!
Gazella
De jó! Nekem tetszik a Timi beszólása!!
RonaGyuri
@Clavigo: na ez nem lehet egyszerű vállalkozás! =))
Virág Árpád
Egyik kutya, másik eb! Egyik felolvasta / beolvasta, a másik nedves törlőkendőt használ ablakpucoláshoz!
Horizont
Szabó Tímea egy ellenzéki képviselő. Ez a dolga, hogy szóvá tegyen mindent.
Több millió ember nevében. Én még nagyon emlékszem, hogy milyen volt a fidesz ellenzékben. Hozzájuk képest ő egy elsőáldozós kislány. Novák meg sorozatban kiröhögteti magát.
A tárca nélküli. Vagy bárca nélküli :)))))
emerencia
@Nessy: Én már nagyon régen csak egyfajta ablaktisztítószerre esküszöm. (Nem szeretném a nevét reklámozni.) Szerencsére még tudok létrára mászni, ha jó passzban vagyok. Árulok gőzölős ablaktisztítót, jó lenne egy de drága. Azzal nagyon könnyű lehet ablakot pucolni. (Egy vásárló mondta aki vett ilyet.) A fidesz és novák által szponzorált jómódú fehér, keresztény, kisgyerekes stb. fiatalok szokták megvenni. A többi ifjú és minden egyéb korú embernek nem futja rá, nekik marad a suvickolás hagyományosan valami megfelelő ruhaanyaggal vagy olyan újságpapírral ami jól szívja a vizet. (Mi már nagyon ritkán olvassuk a print sajtót, marad a rongy. pl.mikroszálas.)
simmering73
A háttérhatalom pöcköli a lájkokat ennek a suta málnának? Mert egy illibernyák birkát se látok itt bégetni.
TollerBela
@simmering73: MInek ide libernyák, ha te itt égeted magad ? Automatizmus !
szegfue
@simmering73: Én is csodálkoztam ezen!
SystemError
@szegfue: @simmering73: Nem vettétek még észre ezt eddig meg azt, hogy Málnácska is az "üzemeltető" Team része. Szerintem mindenki aki régen van itt már érzésből is tudja, hogy mi mennyi lájkot kap, hát nem ennyit.

@Málna: annyira valós, mint Novicsák Tünde ablakpucolása...:)
SystemError
@szegfue: @simmering73: Hoppá és most átváltott Málna neve "Volvós"-ra. Mekkora beégés, hogy ami itt folyik az csak "műsor", mert ki üzemelteti a propit:
www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109946443/TaroltCegkivonat
MANGUSTA INVEST S.A.
LU-1118 Luxembourg, Rue Aldringen 23.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: B193440
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg

és ki is ez a cég:
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mangusta-invest-sa

Igaz @Málna:? :)
SystemError
@volvós: Ezek szerint te is...Tudom én régóta, hogy kb. a fél propit a Pannónia filmstudióban találták i...:) Meg az is látszik, hogy nyomorékoknak dobta oda Orbán a propit...:)
SystemError
@simmering73: @szegfue: Na mit szóltok ehhez, elhiszitek már, amit itt régóta írok, hogy mi folyik itt...?:)
SystemError
Akkor most felbaszom ezt putrit a megfelelő szerveknél...Jó volt itt, sziasztok! :)
szegfue
@SystemError: Bizony, nem vettem észre! A korom ellenére még mindig naiv vagyok...
ila51
@SystemError: régebben volt itt jó , jókat lehetett dumcsizni , vitatkozni . Volt egy okoska , szegedi csávó , még Ő is elviselhető volt. Voltak itt ilyen nyanyák , mint én , de mitőlünk is tanult , szóba álltunk egymással . De ami ma itt folyik , abból köszi nem kérek , lépek .
szegfue
@SystemError: 9:16 Erre nincsenek szavaim!:(
ómió
Nem elég, hogy Szabó efftársnő "minden hullámhosszon" hazudozik, de még ezt is másra hazudná?
SystemError
@ómió: A hírhamisító fidess putridban hamarosan lesz egy kis riadalom prostisrác csicska..:) Utána majd óvatosan a hazudozással...:)
ómió
@SystemError: Ha hazudozóra vagy kíváncsi a bolSSi putridban, nézz a tükörbe, bolSSi fajgyökér! Nem kell azt másutt keresned!
fideszes gyökér
@ómió: jájjj, te fideSS cigányszopó kiSSiparoSS...
pedofil félázsiai parasztgecike.
Jozefina
Tímea a valóságról beszélt és próbált felvilágosítani egy álszent hazudozó Novák Katalint, akinek a valósághoz annyi köze van, mint ahogyan ablakot pucolni imitálta!!! A novák féléknek az egész életük egy hazugságra, lopásra, csalásra, az ellenzék elnyomására, a nép semmibevételére épülő hatalom, azaz diktatúra!!!
verőce21
A hogyan tegyük nevetségessé az országot program minden várakozást felülmúlva, idén ratyipartiban és gagyi vétóban csúcsosodott...
NKF
Timike megszólalt.Igaz megszólal mindig,ha kell.ha nem.
Nessy
@emerencia: Egyszer, régen, életempárja meglepett szarvasbőrrel, erre a célra. Remek volt! De az sem papír zsebkendő méret volt!
Eladott Ország
@Málna: tegnap 22:23 ☻ A nőnek nem kell 3 milliót keresnie és ha a férje meg négymilliót keres, akkor náluk semmi gond! Megállja a "család modell" a helyét! Akkor ő mia [email protected] keres a politikai életben? Nem otthon kéne lenni minimum 3 gyerekkel és főzni, mosni, takarítani? Szégyen ez a "nő"!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131104409_1016478945498679_7818907246531355110_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=D7pkoCPidekAX8Id1nr&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eaa51b54faca4001dcd20d08c0700804&oe=60034A86
Hát ez tényleg fogyatékos...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131766093_3984133081616584_2071740579192377712_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LIgrq4Ph9bQAX8MjqNj&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eb7731043d0a4a42f7e654920c9ab8d5&oe=60052B8E
Ugyanolyan gyalázatos képmutatás az élet mint Szájer Józsefé. NINCS KÉT FIDESZ! Gyantás a seggem csilingel a herém talán csak karácsonyfa jött hátulról belém…
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131640276_1018485591964681_4255736665060494398_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=EHqvKUWz0zsAX9E8KsD&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f765cc0c5b53820e78a2a6cb707f19bf&oe=6007DD07
kokopelli
Igenis nagyon fontos dolgot tudtunk meg,a campingezési szokásaival is!A kérdés csak az,hogy ki a ló-
farkat érdekelnek a ß@ros életéből kiragadott érdektelen dolgok!Annyi lóvéval én pl. bejáónőt foglakoztat-
nék!
kissé felnőttem
egy nem normálissal ezt megértetni sem lehet el lettek pénzzel pozicióval kapatva felelősség érzetük mitől lenne.ez jobb nem lesz mert kutyából sem lett soha szalonna.
Nessy
@kokopelli: Biztos hogy van bejárónő! Mert ha életében csak egyszer pucolt volna ablakot nem tesz fől egy ilyen röhejes fotót a netre! Arról nem beszélve, hogy éjjel, nappal politizál, akkor mikor foglalkozna a háztartással, gyerekekkel?
kokopelli
@Nessy: ...egyszerűen nincs mit csinálnia!? Már egyszer beszámolt a camping-szokásáról. Átöltözés szabadban,
amit már gyerekkoromban a "Dagályon" a legegyszerűbb srandolók csináltak!Sivár élete lehet a luvnyának!...de a-
zért "elvan" a hülyeségeivel! (;-)) ...már 10 éves koromban fiúcskaként pucoltam ablakot az anyunknak,mert nem lát-
szott ki a munkából! A XXI. századra nehéz testi munka lett egyes hölgyimitátoroknak? Donnerwetter!!
legott
Szegény Málna, meg az a másik faszszopó, a Virág Árpád (A nyomorultak) a bizonyíték a bennfentességre.
legott
Itt egy új megközelítés: "A Fidesz-alelnök zsebkendővel/szemüvegtörlővel próbálja lemosni az üveget; amihez síkabátot öltött, amire azért volt szüksége, mert kívülről törölgeti az ablakot.
Biztos nem mondta meg neki a bejárónő, hogy azt belülről szokás, mert ki is lehet nyitni."
legott
Málna lehet, hogy valójában egy 150 kilós férfi.
Virág Árpád, lehet, hogy valójában egy 150 kilós nő.

Szerintem ezek miatt (nem "miattuk", hanem "ezek miatt" - mert a nagy többség felnő, de valakik - ezek a tudjukkik - kis gecik maradnak) kellett az a alkotmányellenes alaptörvényben rögzíteni, hogy az apa férfi, az anya és Szájer József nő.
kokopelli
@Nessy: Háromszor pucolt a luvnya ezidáig,mint a hasonlók: "először","utoljára" és "soha többet"!@fideszes gyökér:
kokopelli
@fideszes gyökér: honnan a francból szalasztották ezt az "ómió" akárkit a "másra hazudni" vagy az" rám hazudni"
baromsággal! Biztos a határon túlról osztja a baromságait! Már gyerekként tudtuk,hogy az magyarul "másra fogni",
ill. "rám fogni" ...stb!...demences lehet a vén faß?? (;-))
Nessy
@kokopelli: Vagy csak azt hiszi, hogy ő most milyen szellemes, okos! Tévedni emberi dolog, mondaná a sünmalac!
kokopelli
@Nessy: elviselhetetlen,egy humormentes bohóctól,ha vicces akar lenni ill. gyorsan szeretne visszavágni,,de csak
baromságokat ismételget! Lehet,hogy szed valamit humor ellen fidesz számlára?? (;-))
emerencia
@Nessy: Nekünk is volt évekig de már szétment. Megpróbáltam az utánzattal de az nekem nem vált be. Igazit, nagy darabot elfogatható áron pedig nem láttam sehol.
Gyurka80
Ennek a rusnya némber timeának nincs családja,karácsonykor is gyűlölködik?
Gazella
@kissé felnőttem: 11:58
Kutyából nem lesz szalona.
Kurvából nem lesz Madonna...
legott
Az anya szűz, az apa nem is apa – így nézett ki a szent család

"Mivel a hit és az erkölcs személyes és szubjektív dolog, senkinek nem írható elő.
A társadalmat pedig jogszabályokkal biztosan nem lehet kereszténnyé tenni." - gecccci!

24.hu/belfold/2020/12/27/anya-apa-szent-csalad-karacsony-velemeny/
legott
Ha Novák Katalinnak (tárca nélküli bárcás... milyen bárcás az, akinek még tárcája sincs?) ablakpucolásból kéne megélnie, éhen halna!
Katalinka szállj el...
Gazella
@simmering73: mert másik cikknél fröcsög a sok libernyák birkák... toszfarok, omio, szharkari, veroce, egyszalbelu, meg a tok tudja kik, de gondolj bele, hogy par nicket, egy ember nyomja.
ómió
@fideszes gyökér: Már megint a bolSSi tetveSSégedet hazudnád a máSSikra, bolSSi tetüfi!? Lenin atyád erre "teremtette" tetveSSégedet?
kokopelli
@Gazella: a céljuk az volt,hogy öten-hatan összehozzanak min. 45 IQ-t! Még sokáig leszünk tanui a próbálkozásaiknak!
(hajrá fiúk,telik az idő) (;-))
szegfue
@Gyurka80: tegnap 19:42 Lehet, hogy Szabó Timea nem az eseted, de azért nem ártana a tükörbe nézned... de az is lehet, hogy Te tökéletes vagy? Aztán mi abban a "gyülölködés", hogy megmondja: nem lehet ugy ablakot pucolni, ahogy Novák fotóztatta magát?!
Gyurka80
@szegfue: Azért mérget vehetsz rá férfitársaim többségének nem jön be ez a némber.
Csizmás Kond
@szegfue: ...mongytuk én kevés ablakot pucoltam de miért is ne lehetne így öltöve pucolni ?
Az más dolog hogy Timikének az a dolga hogy mondjon de az még nem jelenti azt hogy igaza is van.
Pegero
Süt a csaj a gyűlölettől. Nem csak ronda, de förtelmesen visszataszító a stílusa!
szegfue
@Csizmás Kond: tegnap 21:38 Az biztos, hogy fel kell öltözni... mondjuk én nem takaritok ilyen "csili-vili" öltözékben, de ez más kérdés. Az viszont biztos, hogy 1 tenyér alól éppen kilógó papirdarabbal nem lehet ablakot pucolni, továbbá kellene hozzá egy tál viz, lemosóruha, vagy ablaktisztitó szer, melyeknek nyoma sincs a képen. Ha már itt tartunk, akkor Nováknak meg most ez volt a dolga, de ez még nem jelenti azt: valóban ablakot pucolt, vagyis igazat mondott.:)
szegfue
@Gyurka80: tegnap 21:05 Vegyél Te rá mérget! Nem én állitom, hogy "...férfitársaid többségének nem jön be...".
Csizmás Kond
@szegfue: Az ablakpucolásban az is beletartozik ha csak letörlünk egy foltot vagy pöttyöt...és ahhoz nem kell sem nagy felhajtás sem munkaruha, sőt egy kis törlő papír is elég.
Ami meg az egész izét illeti szerintem semmi köze sem az ablakpucoláshoz sem a ruházatához...
Gyurka80
@szegfue: Ne szólj bele a férfiak dolgába!
szegfue
@Csizmás Kond: 9:24 Jót nevettem azon a kis "pöttyön"! Le a kalappal az előtt az ember előtt, aki egy foltot, pöttyöt észrevesz és letörli... nekem erre nincs se időm, se energiám.
szegfue
@Gyurka80: 9:52 Szerintem Te egyáltalán nem érted, amit irtam 8:44-kor! De nem baj, majd csak "kiheverem" ezt a csapást!:)
Csizmás Kond
@szegfue: ...az idő mindenkinek ugyanaz...az energia..hát azt nem hiszem hogy nincs :)
Horizont
@Csizmás Kond: A te feleséged is így pucol ablakot? Meglepődnék:)
Csizmás Kond
@Horizont: ..én pedig az ilyen butaságaidon lepődök meg folyton...
Horizont
@Csizmás Kond: Ebben a kérdésben mi volt számodra a butaság? Írd már meg, hogy okosodjak:)))
Csizmás Kond
@Horizont: A feleségem soha egyetlen ablakpucolási tevékenységét sem tette közzé sehol, habár kép van ahogy pucolja de az csak magán jelleggel. Épen ezért fel sem fogom hogy miért kéne összehasonlítani a kettőt. Az érdekesség az, hogy van olyan ablakunk amelyik nem nyílik vagyis külön kell belül és kívül pucolni, és ha netalán hidegben jönne rá az ablakpucolási mánia biztos ő is felöltözve, meleg ruhába tenné.
Amit már előbb is leírtam és neked is megismételek, hogy szerintem ez egy szolgálati hozzászólás volt a Timike részéről, amit a saját ablakpucolási szokásaival tett még fűszeresebbé...amúgy amikor Gyurcsány öltönyben lapátolt a cigánynál ?...vagy az Timikénél úgy szokás ?...szarakodás az egész.
Horizont
@Csizmás Kond: Igen a politikusok szarakodnak akik megvédik őket még jobban szarakodnak :)))))
Csizmás Kond
@Horizont: ...ilyenek vagyunk...ki ezt védi ki azt...
Gyurka80
@szegfue: Mit nem lehet azon érteni, hogy egy nő szépségének megállapítása férfiakra tartozik?
szegfue
@Gyurka80: 15:19 Tényleg kompetencia zavarod van:) Ezt irtam: "Vegyél Te rá mérget! Nem én állitom, hogy "...férfitársaid többségének nem jön be...". Erre azt válaszoltad: "Ne szólj bele a férfiak dolgába!"
Sajnálom, de ha egy ilyen egyszerü kérdés-felelet nem megy, akkor nem is terhellek komplikáltabb dolgokkal. Viszlát!
volvós
@SystemError:dec.27 arra azért megkérlek, hogy ne képzeld azt, hogy én vagyok " málna "...én ősi ellensége vagyok ennek a [email protected] csúnya vén pichának. Itt aki ismer tudja bizonyítani !!!
kokopelli
@Nessy: Állítom,hogy a seregben az öreg úságpapírokkal jobban pucoltuk az ablakokat!Lehet,hogy azért,
mert minőséget követelt a század anyja! (szolg.vezető!)...még a 18 éves korunk ellenére is!
surdilloFUJT
@Málna: te meg a jó q..va nénikédet,aki homokszemért tartotta és most már egy Góbi sivatag boldog tulajdonosa!!!Aljas fidesscsicska ,nyalonc!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.