Újabb epizódjához érkezett Kásler Miklós Életközelben című sorozata – szúrta ki a 444.hu.

Kásler azt üzeni, fejezzük be a válogatást a vakcinák között

Az emberi erőforrások minisztere most arról beszélt, hogy azok a mennyiségek, amiket lekötött az Európai Unió, azok nem elégségesek és nem számítható ki pontosan a szállításuk sem.

Nagyon remélem, hogy az a megközelítésbeli különbség oldódik Magyarországon, hogy én ezt a vakcinát szeretném, én azt a vakcinát szeretném," folytatta a miniszter.

"Amik általában a propaganda hatására megjelenő véleményeket tükrözi, előítéletekre alapul nagyon sok esetben, illetve politikai rendszerekre vetítik,"

tette hozzá.

(444.hu)

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
kaslert meg ceciliát mivel oltatták be? Tán csak nem a pfizerell?
Engem meg a kínaival/orosszal akarnak?
Elmész a ferde faszba orbán! Meg a picsába is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Ha Kasler mondja, akkor be kell fejezni! Irgum-burgum...meg hasonlók...
simmering73
Ne üzengess és ne csináljatok segget a szátokból.
namihami
Akkor kezdje a Fidesz vezérkar a kínaival vagy az orosszal. És, ha minden rendben lesz, akkor a mi fenntartásaink is meg fognak azonnal szűnni.
De az 70%-os kínai és a saját mérés alapján 100%-os orosz, az eddigi tapasztalatok alapján, nem túl bíztató és főként hiteles.
Qqberci
Lehet, hogy tényleg jobban járunk, ha Kásler csak Mátyás király sírjának keresésével foglalkozik?...
voltmárjobbis
kaslert meg ceciliát mivel oltatták be? Tán csak nem a pfizerell?
Engem meg a kínaival/orosszal akarnak?
Elmész a ferde faszba orbán! Meg a picsába is.
gazdag dezső
SZERINTEM HA KÁSLER BIZONYÍTOTTAN BEOLTATJA SAJÁTMAGÁT IS A KÍNAI VAKCINÁVAL ,AKKOR MONDJON ILYENEKET .MINDADDIG HAZUG MARAD .VAGY SZÍJJÁRTÓ PÉTER IS BEOLTATHATJA MAGÁT A TÖBBI 300 KORMÁNYTAGGAL EGYÜTT ,ÉS AKKOR ELFOGADJÁK MAJD A MAGYAR POLGÁROK IS !! MINDADDIG NEM ,ÉS GONDOLOM EZ IS OLYAN BEVÁSÁRLÁS LESZ AMIBŐL ZSEBBE KERÜL SOK PÉNZ .EZ IS OLYAN MINT A BELÉPTETŐKAPUK VOLTAK A TAMÁSKÁNAK !!
gazdag dezső
Jobb lenne ,ha Kásler inkább az oltási terv -el foglakozna ,ami a dolga lenne,de nem ért hozzá ??Már régen megbukott a Magyar nép előtt !!! Inkább maradna csendben ,és vállalná a felelősséget a zürzavaros szervezetlenségért ,vagy mondjon le azonnal !!
RonaGyuri
ha már ti aszerint választottatok, hogy melyiken keresitek a legtöbbet! =))
Paxirasol
Indítványozom, hogy a kinai és orosz vakcinákkal először a Fideszes szimpatizánsokat oltsá be. Végülis ők pártunk és orbánunk számára a llegértékesebbek, egfontosabbak.
justhpeter
Käslernek lenne a legkevesebb alapja a megszólalásra. Az egészségügy lerohasztásában nála nagyobb felelőssége csak a csüngőhasúnak van. Úgyhogy Käsler kussoljon !
Gazella
@Paxirasol: ezt mondjuk mi is itt a propelleren!!
Gazella
Minden ország annyit kap amennyit általában a kasszába dob és ahány lakos van az országában.
Másiknagyon j[l tudják az EU-ban hovy a kapott vakcinákkal a dagadék nagyon jol tud sefftelni. Magyarul nem annyit használtat fel amennyit kap az ország, hanem a vakcina nagy adag részét asztal alatt eladja keletebbnek..
kissé felnőttem
öreg ez a módi a szocializmust jellemezte, ott megragadtál ? ott volt az" eszi nem eszi nem kap mást lozung ( jelmondat)
nem a ti pénzeteket esszük és nem azt osztogatjátok a miénket PAZAROLVA.
Nessy
Aztat mondák az operett törzsi igehirdetésen, hogy az oltakozás önkéntes, és ha több vakcina van, lehet választani, melyikben bízik jobban az oltakozó. Kásler nem hallgatja Müller Cecilíát?? Helytelen!
verőce21
Legtöbbeknek az a jó vakcina, amit nem lehet kapni!
csipetke
Ha a kormánynak normális kommunikációja lenne,az emberek másképp viszonyulnának a vakcinákhoz,de amikor orbán azt nyilatkozza.-"Szerintem az orosz vakcina jó." Bakker,miért,ki a nyavalya vagy te,hogy ehhez is értesz?Ha azt mondaná,hogy a szakemberek szerint,azt elfogadjuk.A kormány,azaz orbán csóválja a farkát Putyinnak,és Kínának is,ugyanakkor az EU-t folyamatosan fikázza. Maga a kormány csinál politikai kérdést a vakcinából.És mi az,hogy ne válogassunk a vakcinák közt?Ameddig legalább kétféle van,majd én eldöntöm,melyiket akarom.Kásler meg ne nyilatkozzon,ha lenne gerince,már rég lemondott volna
verőce21
@Horizont: Szerintem nem kellene beoltani, csak a 65 felettieket, és a krónikus betegeket korhatár nélkül...
csak úgy....
@verőce21: csak nem ellentszegülsz a kormány döntéseinek mert tele a pelusod? ez a 65 év fölötti és a krónikus betegek oltása csak a nyugdijhivatalnak lehet jó,persze szerintem neked is kötelességed az oltakozás,különben löttek a tallini kiruccanásnak.
verőce21
@csak úgy...: Találj már ki valami nagyon kamut, balfék!
Nyírfa
Most akkor ránk lett szólva? :D
Kéred, nem kéred, eszed, amit kapsz, pofád befogod, nem kérdezel, nem magyarázol, némán, fegyelmezetten engedelmeskedsz! Azt hitted, érdekel a véleményed? Nem Amerikában vagy, magyarkám!
csak úgy....
@verőce21: már ebben is rám szorulsz,te hazudozós,nyalafinta ,látszólag elégedett tallini tutajos? :)
csak úgy....
@Horizont: ez a nagyduma @verőce21: fosik a szuritól és a további kérdésedre még nem küldték neki "föntröl" a választ.
Yoda69
Hogy lehet hogy ez a tomeggyilkos vén szar meg nincs börtönben, hanem havi 5 millióért osztja az észt?
Ez is O1G bune.
karma1
@Horizont: Ha volna egy kis alaptudasa ennek a szerencsetlen verocenek, akkor azert tudhatna, hogy egy olyan hagyomanyosan keszitett oltast egy lelkiismeretes, - mondom: LELKIISMERETES ES ORVOS (nem sarlatan, mint a retkeskormu) - az egy akapbetegsegekben szenvedo, idos beteget FELELOSSEGGEL BE SEM OLTAT! Mert az ilyen modon keszitett - tehat a legyengitett virusbol kialakitott - vakcinaval tulajdonkeppen enyhen megbetegitenek, hogy az immunrendszeredben kialakuljon az ellenanyag. Az egesz csak ott van elhibazva, hogy akinek pl. gyulladas-alapu az allando betegsege (mint pl. rheuma, vagy sokizuleti gyulladas), azoknal mar eleve gyenge az immunrendszer, mert a szervezetuk folyamatosan kuzd a gyulladas ellen, igy ezeket az embereket egy ilyen vakcinaval egyszeruen el lehet tenni lab alol - nem kell nekik tobbet nyugdijat fizetni! Minden oltas akkor hatekony a legjobban, hogyha EGESZSEGES embernek adjak be, mert akkor az oltasra az elvarhato normalis immunreakcio fog bekovetkezni. Nem is ertem, hogy hogyan forszirozhatjak ezeknek az idos embereknek a beoltasat? De azert erosen kilog a lolab: most ugye azt talaltak ki, hogy a 89 ev felettieket kell beoltani, az ovek az elsoseg - hiszen az orban kormany minden 90 evet betolto embernek a szuletesnapjan 90 000 forint egyszeri juttatast ad - a 100 eves kort elert idos embereknek pedig 100 000 forintot. Szoval olyan pitianer ez a dagadt focista, hogy nemcsak a nyugdijat, (hu, oltsuk be a 65 ev felettieket!), hanem ezt az egyszeri penzt is sajnalja mar a nyugdijasoktol!
Piti, szar alak - pont olyanok a kovetoi is...
dr. prédikátor
seggszájú vén geci TÖMEGGYILKOS!!!te elmebajos szarházi, te csak ne üzengess senkinek!!!
lemming
Csak egy gondolat bánt engemet...

Ha Kásler a legkompetensebb az összes szóba jöhető jelölt közül, akkor milyen kvalitású lehet a többi?
Bele sem merek gondolni!
TollerBela
Káslert fejezzék le, vagy be ! Mit nem képzel ez a majom, majd még üzenget itt nekünk ? Foglalkozzon azzal, amihez ért ... talán az onkológia ?Vagy egyéb ?
kereső
Na a magyar mengele, aez a koszos körmű sarlatán, csak ne üzengessen nekem. Takarodjon vissza Mátyás király sirjához. az aki már többszörösen megszegte az orvosi esküjét, hogy mer egyáltalán emberek elé állni, és ráadásul fenyegetőzve. Megkapta a percentet az orosz vakcina beszerzésből?
szegfue
Ez egyébként is csak "elvi" válogatás a vakcinák között, mert aki oltatni szeretné magát, annak sincs elegendő! Az oroszokkal a szerződést most kötötték meg -- ha igaz kb. 1 hónap mulva érkezik. A Pfizerből meg annyi volt, amennyi az e.ügyben dolgozóknak elég. Tehát még el sem kezdték a lakosság oltását, sőt talán fogalmuk sincs a konkrét oltási tervről?! Az nem terv, hogy leirják x db oltási hely lesz és ott orvosok adják az oltást. Arról már nem is beszélve, hogy a legegyszerübb lenne háziorvosi ellátás keretében, pontosan ugy, ahogy az influenza elleni védőoltást bonyolitották.
ómió
Orvosilag még igaza is lehet! Efftársilag viszont kétségkívül "coki"!
biokatus
@TollerBela: Megfizetett szólás, nem ingyen teszi...
biokatus
@voltmárjobbis: Ez, nem politika, az orosz vakcinákat kaptuk mindig védőoltásnak, az amicsban sós víz van :-)
Málna
@kereső: Nem üzengetett neked. Ezt csak a firkász találta ki. Így dőltök be minden hülyeségnek...
Aki Én
@Málna: ki dől be kinek?
Ez az egész azért alakult így, mert ezek a hazaárulók éjjel-nappal hazudoznak. És tényleg mindenben.

444.hu/2021/01/23/sorra-ismerik-el-a-kormanylapok-nem-volt-titkos-karacsony-gyurcsany-alfoldi-talalkozo-az-szfe-ugyeben
Málna
@Aki Én: Egyértelműen leírtam. Annak dőltek be itt többen, hogy Kásler üzengetett nekik. Pedig nem.
verőce21
@csak úgy...: (22:06) Te egy icipici kis sperma voltál, de jó nagy g@ci lettél...trallala...
Meg is zenésítheted! :)
kereső
@Aki Én: Kinek üzent valójában kásler??? , ha nem nekünk, akik berzenkedünk-és fel vagyunk háborodva az orosz/kinai vakcina beszerzéseken, és ragaszkodunk- ragaszkodnánk ahhoz , hogy csak az EMA által is engedélyezett vakcinával oltsanak. Málnának mégsem üzenhetett, hiszen neki és családjának akkor is jó, ha egy év mulva kiderül- hogy súlyos elváltozások keltkeztek a szervezetükben. Hogy lehet valaki ennyire stupid???
verőce21
@Horizont: (20:36) Béjbi, hogy én mivel oltatom be magam, még nem tudom. De előbb utóbb mindenkinek be kell majd oltatni magát, aki munkahelyre, vagy közösségekbe kell járjon. Oltási bizonyítvánnyal lehet majd közlekedni.

De mivel nemcsak dolgozó vagyok, hanem üzletember is, én időben belevásároltam mindegyik nagy gyógyszergyártó részvényeibe, remélem, egy-egy jól felszerelt lakás árát fogja hozni mindegyik. Úgyhogy nekem mindegy melyikkel oltatod be magad, csak minél többen, és évente ismételten...

Ha beoltatod magad, jelezd légyszi. Kellenek a kísérleti p..ok! :)
kulabombaafityiszre
Nekem a pfizer vakcina jó válogatás nélkül.
Elvégre a dagadt mondta,ez magyar vakcina amerikai tőkével
Béla333
Azt üzeni? Egy hóhér, aki üzenget?
Mi köze van ennek az embernek a magyarok választásához, ahhoz, hogy ki miben bízik?
Benne és a Fideszes mocskokban nem, az biztos!
Málna
@Horizont: Nektek, személyesen? Aki interjút ad, az nektek üzen? Ez rosszabb, mint az előző verzió. Picit gondolkodjatok már, ne legyetek ilyen hiszékenyek.
gina
Te mocskos elmebeteg, kiváncsi vagyok hogy te majd a kinaival oltatod magad??? annyira féltitek a tyúkszaros életetek hogy nem hiszem hogy pont te nem válogatsz, hazug mocsok
Egy korsó hideg barna
Én pedig azt üzenem neki, hogy fejezze be a királyok csontjai közötti turkálást és válogatást
Aki Én
@kereső: ez a mélysötét némber @Málna: azt hiszi, hogy ha ő valamit nem ért vagy félremagyaráz, akkor az nincs.
Ez egyértelmű üzenet, és nyilván a kételkedőnek.
Lepényleső
...amíg ő a halottak csontjai között büszkén válogat,- nekünk a vakcinák közöttit megtiltaná azt?
Aki Én
@Horizont: ...energiavámpír, ez jó :)
És tényleg az.
Nyírfa
Amúgy honnan fogjuk tudni, hogy mivel oltják majd a lakosságot?
Málna
@Horizont: Elmondják a véleményüket azoknak, akiket érdekel. Akit nem érdekel, az nem is foglalkozik velük. De ekkora baromságot leírni, hogy "nekem ne üzengessen"...csak mert a firkász így fogalmazta meg..
Aki Én
@Málna: Ha egy vezető politikus a társadalomhoz szól, megfogalmaz egy konkrét szöveget, annak jelenlegi legnagyobb problémájával kapcsolatban, mindezt alákérdezve, kamerák előtt, akkor az nem üzenet?
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Málna
@Nyírfa: Onnan, hogy megkérdezed, amikor sorra kerülsz.
Málna
@Aki Én: Már leírtam, mit gondolok erről. De a kedvedért még egyszer: ritka nagy ostobaság olyat leírni, hogy "nekem ne üzengessen".
És nem, nem üzengetett. Ha azt tette volna, akkor úgy fogalmaz, hogy megkéri a lakosságot - név szerint említve Horizontot és kesergőt :-) - hogy ne válogassanak a vakcinák között. Ő viszont csak annyit mondott, hogy reméli, megszűnik ez a hozzáállás. Senkinek nem mondta meg, hogy mit tegyen.
NKF
Ez a Kásler,tényleg seggfej! Csak tudnám,hogy a miniszterelnök úr hol találja ezt a sok
kiváló szakembert?(megjegyzem, nem vagyok balol
dali meg jobboldali sem)
Ui:az idén nem fagy be a Duna!
Aki Én
@Málna: ...sírok a próbálkozásodon :(
Mindenki más is csak leírta a véleményét.
Aki Én
@NKF: A kiváló szakember nem áll be a fideszbe. És éppen az ,,úr" miatt.
simmering73
Fejezzük be a vakcinaválogatást, menjünk inkább csontokat keresni. Aki egy hátizsáknyi csontból kirakja Mátyás királyt, az választhat, hogy nyugati vagy keleti vakcinával akar oltakozni.
Aki Én
A baj ott kezdődik, hogy egy ilyen ápolatlan, retkes körmű, orvosi körökben ,,„a bolond Kásler”-ként emlegetett alak felel az egészségügyért, ezzel akarnak hitelessé tenni bármit is.
Ő lenne az, aki az eü-ért felel. Bizalomgerjesztő, hiteles ember lenne?:

www.pestiriport.hu/Pictures/kaslerkirugta_kasler.jpg

www.pestiriport.hu/Pictures/kaslerkirugta_kasl.jpg

,,Állítása Einstein relativitáselméletéről (marhaság), állítása Heisenberg bizonytalansági elvéről (vö. itt, ez is marhaság), állítása a százmillió nigériai AIDS-esről, akik majd jól megerőszakolják és megfertőzik fehér asszonyainkat és lányainkat (marhaság + nemzetközi botrány), állítása arról, ha nem lenne abortusz, akkor húszmillió magyar volna (marhaság), állítása az ősrobbanásról (marhaság), állítása arról, hogy a görögök óta semmi említésre méltó nem történt a filozófiában (marhaság), állítása arról, hogy a nőkkel élő férfiak a nők miatt élnek kevesebbet (marhaság), arról, hogy tinédzser lányok kábítószeres orgiákban fetrengenek a diszkóban (!), és emiatt nem tudják, ki lesz születendő gyerekük apja (marhaság), állításai a Tízparancsolat gyógyhatásáról (marhaság + istenkáromlás) stb., arról árulkodnak, hogy ez az ember babonás, rigolyás, tudatlan, zakkant analfabéta.
Ilyen pasasnak van orvosi diplomája! És az ilyenből lesz miniszter.
Evvel a műveltséggel nem lehetne hivatalsegéd a minisztériumi postázóban, de miniszter – a legfontosabb tárcánál! – lehet."
,,A Balog Zoltán lehetséges utódjaként emlegetett Kásler Miklós orvosprofesszor nemrégi előadásai alapján egészen új szintre viheti le a Fidesz-KDNP ultrakonzervatív oktatás- és kultúrpolitikáját. Az előadásról készült videó tanúsága szerint Kásler nem igazán hisz az Ősrobbanás-elméletben, azt „spekulációnak” minősítette, az izotópokra érvényes kvantummechanikai bizonytalanság pedig bizonyítja Isten létezését"
,,a halálos betegségek 70-80%-a pedig „a Tízparancsolat betartásával elkerülhető.”
,,Kásler Miklós szerint 20 millió magyar...
Aki Én
@Aki Én: ...,,Kásler Miklós szerint 20 millió magyar, ha nem létezne abortusztörvény"...
Málna
@Aki Én: Persze. Csak vannak, akik hülyeséget írtak. Én meg szóltam nekik.
Aki Én
@Málna: ...megint túlértékeled magad. Jól sejtem, hogy kevés a pozitív visszajelzés feléd az életben, ezért virtuális megadod ezt magadnak?
Ez nagyon beteg, de keress segítséget. Nem lehetsz annyira idős, hogy ne érje meg megpróbálni.
Málna
@Horizont: Te max. kínodban röhögsz. Azt hiszed, nem érezni? Süt belőled a gyűlölet, a bánat.
Málna
@Horizont: Dehogy nevettél...Ne kamuzz! Mondom, hogy érezni, hogy nem tudsz. És túl sokszor mondogatod, hogy épp röhögsz. Miért kell ezt bizonygatni? Nem bántani akarlak én ezzel, inkább csak felhívni a figyelmedet, hogy figyelj oda magadra és ne mérgezd a környezeted.
Málna
@Horizont: Nem kell jelezned, nem erről beszélek. Hanem hogy érezni a hangulatodat abból, ahogy és amit írsz. És nem engem mérgezel - engem nem tudsz, rólam lepereg - hanem a környezetedet, a családodat: anyukádat, férjedet, gyerekeidet, unokáidat.
solidedge
Igazad van Kásler. Fejezzétek be a válogatást. Válasszátok az EU által jóvá hagyott vakcinákat. Ne rohangáljatok, mint pók a falon Moszkvába és Pekingbe, hogy megelőzzétek az EU-s oltóanyagok beáramlását. Mert akkor nem tudnátok elmondani, hogy Brüsszel nem segített.
Nessy
@solidedge: Nem ártana, ha Kásler és az operett törzs elolvasná az orosz vakcinát előállító Gamelaja intézet módosító levelét, melyben felsorolja, ki mindenkinek nem ajánlott az oltás beadása! Nem két soros a levél!
Nessy
@Horizont: nem vagy egyedül! Ezután a levél után én is inkább lemondok róla.
Nessy
@Horizont: Ugyanis sem a tumoros, sem a keringési problémás, sem a szívbeteg, sem a pajzsmirigy problémás betegeknél nem történt tesztelés. Meg még felsorol pár betegséget.
Málna
@Horizont: Nem kell bejelentened, hogy nem nevetsz, tudom, hogy így van.:-) Nem bántottam a családodat, azt megteszed te. Csak sajnálom őket. Bár pont én szoktam mondani, hogy a gyerek a szülő lenyomata...:-)
simmering73
Tessék: a Szputnyik a gyártó szerint nem alkalmazható daganatos, pajzsmirigy, cukorbetegségnél többek között (RTL Híradó).
szegfue
@Horizont: 18:04 Gondolod, hogy megérti?:)))
kereső
@Nyírfa: Főleg ezek után:Szlávik János szerint: “Nem szabad fanyalogni azért egy oltóanyag kapcsán, mert az esetleg keletről származik.”-Vadai Égi válaszolt/kérdezett:
Szerintem egy magyar sem fanyalog. Kérdéseink vannak: 1. Mikor lesz európai engedély? 2. Tényleg jó-e mindenkinek? 3. Valóban biztonságos-e? 4. Volt-e poltikai nyomás a magyar hatóságokon az engedélyezés során?
Ezek egyszerű kérdések. Egyszerű válaszokat várunk!"

Szlávik teljesen elqrvult!
szegfue
@Horizont: Végigolvastalak Benneteket, komolyan jókat röhögtem:) Bár akár is sirni lehetne a "bogyósgyümölcs" irásain. A férfiak általában valaminek az árát korsó sörben állapitják meg, bogyósgyümölcsöt én meg durbincs mértékegységben mérem.:)
Nyírfa
@kereső: Egyébként sem volt szimpatikus, erről az eleve alacsony szintről csúszik egyre lejjebb. Szakember létére inkább tűnik egy szolgalelkű, tanácsnoknak, aki alázatosan hajlong a mindenkori felettese előtt, s teljesíti az utasításait akkor is, amikor már életekről van szó. Ezért a szakmaiságát is kételyekkel fogadom.
Hamis emberekkel tele van már a padlás.
Málna
@Horizont: Vajon értetted, amit mondtam, vagy csak úgy megszokásból voltál alpári?:-)
Nessy
@Nyírfa: Különösen, miközben maga gyártó küld levelet, hogy ki mindenkinek nem ajánlott Szputnyik V oltás. Nem pár embert érintő ritka betegségekről van szó.
Sámannus
Te csak ne fejezzél be senkit. bízd a válogatást a háziorvosokra
Nyírfa
@Nessy: Egészséges ember olyan ritka a földön, mint égen a csillag. Ez kb, annyit jelent, hogy a Szputnyik vakcina, ellenjavallatai miatt, emberi felhasználásra nem ajánlott.
S miután erről a kormányról bármi rettenet feltételezhető, benne van a pakliban , hogy, bár valaki választ magának vakcinát, s rá is bólintanak, hogy azt kapja, amit kért, valójában azt adják, amit ők akarnak. S ezt talán a körzeti orvosok sem tudják ellenőrizni.
Úgyhogy én döntöttem.
szegfue
@Horizont: 9:13 Elgondolkodtam azon is, hogy ha normálisan válaszolunk, akkor pontosan olyan passziv-agressziv lesz, mint a Jehova tanui... addig "nyomják", amig durván el nem küldöd őket, vagyis nem értenek a "szépszóból".
Aki Én
@Málna: Miért van az, hogy kéretlenül beugatsz mindenkinek, ráadásul a cikkekhez semmi köze, de amikor visszaszólnak, akkor csodálkozol mint egy félkegyelmű sértett?
...nyugi, tudom a választ.
Málna
@Aki Én: Én csodálkozom? Honnan veszed már megint ezt a hülyeséget? Annyi marhaságot írsz, aminek köze nincs a valósághoz. Vajon miért fantáziálsz ilyeneket?
biokatus
@szegfue: Régen kis országunkban minden vakcina csak oroszból jött és azok védtek mindenkit. Ez, nem politika, hanem a valóság, amig az amcsik mindenféle gagyi dolgot ránk sóznak aminek nincs haszna sem. Még a műszaki holmikat is visszasírom, mert az tartós és megbízható volt, még az apám is szerette, pedig nagyon utálta a ruszkikat.
szegfue
@biokatus: 9:09 Tökéletesen igazad van ebben! Csak egy a bökkenő, hogy a mostani vakcinának semmilyen "előélete" nincs, vagyis nem folytattak évekig kisérletet, mint akár a BCG, vagy az influenza, melyeket 15 év után kezdtek oltani emberekbe.
Nekünk is volt egy Sokol táskarádiónk, ami 1x beleesett 2 liter forró kakaóba... nagynehezen kihalásztam, lemostam és ki sem kellett száradnia, rögtön müködött tovább.:)
Aki Én
@biokatus: @szegfue: Még akár jó is lehet, de nem tudjuk. A régi szovjet oltásoknak meg akkor nem volt alternatívájuk.
Régen Zsigulival jártunk, sőt éveket vártunk rá lihegve.
Ma is van Zsiguli...
Namely
@voltmárjobbis: "kaslert meg ceciliát mivel oltatták be? Tán csak nem a pfizerell?"
Hát vegyél te is olyat! :)
"Engem meg a kínaival/orosszal akarnak?"
Ezt külön ki is jelentették, hogy "voltmárjobbis" azt fogja kapni?
De ha igen, mi a megoldás? Khmmm mondjuk nem fogadod el? Fizetsz azért, hogy téged ne azzal oltsanak be? Ja, tudom, neked az jár. Ingyé'.
"Elmész a ferde faszba orbán! Meg a picsába is. "
Hogy jön ide Orbán, aki nem is szerepelt a cikkben? Ja, tudom, neki mindenhez köze van. :D Bevallottad már neki rajongásodat? :D
voltmárjobbis
Én meg azt mondom: fejezze be az orbán kormány a regisztráción alapuló oltást! Sehol a világban ilyen nincs!
biokatus
@Namely: Megvárom a hazai pirulát, de, ez nem politika, a ruszki is jó lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.