A magyar labdarúgó-válogatott 0-0-s döntetlent játszott Írországgal a pénteken kezdődő Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési meccsén. A csapat egy hét múlva már Portugáliával néz szembe a Puskás Arénában, majd négy nappal később Franciaországgal, a csoportkört pedig Münchenben zárjuk.

Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A keddi mérkőzés kezdő sípszava előtt az ír játékosok féltérdre ereszkedtek a rasszizmus és a kirekesztés ellen tüntetve, amire füttyszó érkezett a nézőtérről. Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a magyar csapat tagjai nem térdelnek majd az Eb alatt sem, ők a mezükön látható respect, azaz tisztelet feliratra mutattak. A találkozót követő sajtótájékoztatón szóba került a fütty, az ír kapitány pedig csalódottan nyilatkozott.

„Rendkívül fontos üzenetet továbbítottunk, jó döntést hoztunk, hogy letérdeltünk. Rossz fényben tünteti fel magyarokat, hogy kifütyülték így az Eb előtt, de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét

– mondta Stephen Kenny a csakfoci.hu cikke szerint.

Idah, a Norwich színes bőrű csatára így vélekedett:

„Természetesen kiábrándító volt hallani, ahogy a közönség kifütyülte a térdeplő ír játékosokat. Mi ezt egy jó ügy érdekében tesszük, véget akarunk vetni a rasszizmusnak. Ki akarjuk rúgni a rasszizmust a társadalomból, és őszintén szólva roppant kiábrándító volt a közönség reakciója. Nem ezt reméltük.”

Marco Rossit is megkérdezték, ő azt mondta, hogy a magyar válogatott mindig mindenkinek megadja a maximális tiszteletet. Ez most is így volt, és a jövőben sem fog változni.

„A szurkolóink viselkedésének okairól viszont őket kell megkérdezni”

– tette hozzá.

Forrás: 24.hu/index.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
A magyar válogatott a magyar kormány gyermeke. Olyan is.
csak úgy....
nagy dolog, a magyarokat meg majd külföldön fütyülik ki,meg le..
Néro
Agyatlan Csutiland agyatlan szurkolók. De legalább látta a világ Csutiland Nagy Orr Bános valóját. Gondolom nagyon Siker Siker és Sikeresnek tartják magukat és egyúttal emelték Nagy Nemzethy Hunjuk Világsikerét.
kokopelli
@csak úgy...: már nem emlékszem hol ill. mikor,de láttam,hogy egy hasonló csapat himnusza alatt a nézők felálltak,
és hátat fordítottak a pályának ! Nem kellett senkinek magyarázni,hogy miért! (:-()
gina
Ilyenkor szégyenlem hogy magyarnak születtem,, kik is a magyarok?? egy beképzelt nullák(de mire?) ,,irigyek, gyülölködők. erre nem hogy büszke lehet lenni hanem elsüllyedni, hagyják hogy egy zsiros elmebeteg cigány és bandája ( második hitler OV ) 11 éve bemocskolja, meglopja az országot és sokan integetnek neki,,,, hát milyen nép az ilyen ???
gina
@csak úgy...: Nem MAJD,,, már most is,,, mást nem is érdemel ez a nép,,,,,
SÍva
Szerintem meg helyesen tették, hogy nem térdeltek le! Ez a magán véleményem és nem függ semmilyen értelemben össze a "fizess"-el. Nem tartom helyénvalónak ami egy drogos, terhes nőt késsel fenyegető bűnöző (valóban nem kellett volna a nyakán térdelni) halála miatt kirobbant. Mindenkinek van esélye normális életre a bőrszínétől eltekintve. A viselkedés az ami befolyásolja a megítélést. Hazánkban pu. a kisebbség viselkedése egyre aggasztóbb. A napi szinten a kormány által eltűrt terror a többségi társadalom felé félelmetes mértékben nő.
Eladott Ország
"Az ugyanis, amit Orbánék művelnek végső soron felbujtás. Mint ahogy az is, amit a propagandamédia tesz immár évek óta. Elég csak megnézni a Coca-Cola reklámkapányának ügyét, amelynek során megszámlálhatatlan cikk született a témában, mind azt bizonygatva, hogy a melegeknek be kellene kussolniuk és csöndben örülniük kellene annak, hogy az utcán nem verik őket össze, azért mert nem heteroszexuálisak. Itt már bőven egy társadalmi csoport kirekesztéséről van szó és arról, hogy emellett még ki is áll a Fidesz propagandamédiája. Mivel ezek az oldalak a kormányhoz köthetők, ezért azt is nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az ott leírtak tükrözik a kormány véleményét Kövérestül, Orbánostul. Ennek a gyűlöletkeltésnek eddig az lett az eredménye, hogy a fél ország vált – bár ehhez az is kellett, hogy az emberek fogékonyak legyenek rá – idegengyűlölővé és rasszistává. Már lassan ott tartunk, hogy a magyar faj védelmében bármi megengedett, hiszen a magyar nemzetnek gyarapodnia kell. Ma az, aki igaz magyar, annak legalább 4 gyermeke van – mint azt nemrégiben Kövér Lászlótól is megtudhattuk -, gyűlöli a bevándorlókat, arabokat és melegeket, valamint hódolója Orbán Viktornak. A nemzeti identitást ma már a Fidesz határozza meg, nem pedig az, hogy az ember milyen nemzetiségűnek vallja, vagy minek érzi magát."
fergeteg
gina ! Jó helyen vagy ott a seggeden. Vagy húzzál Magyarországról.
Aki Én
@SÍva: Pedig éppen azért ,,harcolnak", hogy ne a rassz meg az identitás miatt ítéljünk, hanem a tettek alapján. Ez lenne a dolog lényege.
Nézd meg Gulácsi mit kapott, mert ne ítéli el a melegeket, magánügyüknek tartja.
Nessy
@Eladott Ország: Minő szerencse, hogy nálunk nincs rasszizmus, gyűlölet! Legalább is fidesz hivatalos kommunikációja szerint! Valójában ma már válogatás nélkül gyűlöl mindenki, mindenkit! Erről naponta gondoskodik pártunk és kormányunk, hatalma érdekében. Divide et impera!
NKF
Kibaszottul nem értem az egész szart?Annak idején lejátszották a két ország himnuszát és kész!
Most már a buzi propaganda is a futball része?A foci szerintem a gólokról szól!
kereső
@Nyírfa: Jól kitömött gyermeke. Egy CNC marós hány évig dolgozik, ezek egy havi fizetéséért???
fergeteg
EURÓPA szégyene az agymosott migránssimogatók.
Emmersson71
@fergeteg: Pedig Orbán megteszi Moszkvában, Pekingben és Ankarában is :P
NKF
Ja,elfelejtettem a magyarok többsége utálja a buznyákokat!Ez tuti!Aki meg a focit szereti az még jobban!
Namely
"az ír játékosok féltérdre ereszkedtek a rasszizmus és a kirekesztés ellen tüntetve, amire füttyszó érkezett a nézőtérről. "
Nagyon helyesen. Ha valamit meg kellene, hogy tanuljunk a XX.század történelméből, az az, hogy a politikának semmi keresnivalója sincsen a sportban, kultúrában, oktatásban, és egyáltalán a hétköznapi életben.
Így a fociban sincs. Ha egy játékos politikailag aktív akar lenni, akkor legyen politikus.

"Rossz fényben tünteti fel magyarokat, hogy kifütyülték így az Eb előtt, de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét"
Elmondaná, hogy milyen közvélemény kutatás alapján jelentette ezt ki?

Imádom, ahogyan a nyilatkozó nagyágyúk kijelentik, hogy ez és az a társadalom ilyen meg olyan, de kb semmit nem tudnak róla.
Ez az ír itt él? Milyen gyakran jár itt? Akkor mi alapján jelent ki ilyesmit? Amúgy pedig semmi köze ahhoz, hogy mi van itt. Semmi. Ez a mi országunk, amit úgy rendezünk be, ahogyan mi szeretnénk. Olyan a társadalmunk, amilyet mi akarunk, amilyenné formálta a történelem. Ha kell a tanácsa, majd szólunk. Focizni jött ide, nem társadalompolitikai vitát folytatni.
Emmersson71
@NKF: Szerintem senkinek nem árt az a 11 focista, ha féltérden véleményt nyilvánít.
Én sem értem, hogy kis hazánk bajnokságában miért kell egyes csapatok meccse előtt a Himnuszt lejátszani! De tegyék, ha ez örömet okoz számukra!

(arra azért kíváncsi lennék, vajon mi történne, ha egy-két játékosunk mégis letérdelne! Gondolom, a szankció - nem direktben, sunyin, ahogyan szokták - nem maradna el...)
rokker33
Jól tették hogy kifütyülték a buzikat! Európa egy usa másolat. Őket majmoljuk.nNekünk mi közünk van a rasszizmushoz? Mi Európaiak beengedjük az afrikai niggereket muzulmán kecske baszókat kinai kutyazabálókat ,sőt Magyarország minielnöke is cigány,akkor hol van itt rasszizmus?? A niggereket meg üssék verjék,mert nem tudnak viselkedni kb egy csinpánzzal egyenlő a gondolkozás módjuk! A nigger akit szét tapostak egy veszélyes bűnöző volt A rendőröket kikellett volna tüntetni nem börtönbe zárni, hiszen csak a munkájukat végezték!!!
Emmersson71
@Namely: "Rossz fényben tünteti fel magyarokat, hogy kifütyülték így az Eb előtt..."

Mondd csak, direkt hagytad le a mondat második felét?! És kérdezed, hogy: "Elmondaná, hogy milyen közvélemény kutatás alapján jelentette ezt ki?"
Mert akkor igen sunyi vagy!

A mondat így folytatódik: "...de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét."
Namely
@Emmersson71: az idézet második fele ott van nálam is.
Ne igyál annyit.
Nessy
@fergeteg: Ha státusz keresztényeink időnként propaganda célból misére mennek, Úrfelmutatáskor nekik is illene letérdelni, és elmondani: Mea culpa, Mea culpa, Mea maxima culpa! ( Én vétkem, Én vétkem, Én igen nagy vétkem)
Emmersson71
@Namely: Tudom..csakhogy észre sem veszed, pedig magad írtad le :P
Direkt?!
Nyírfa
@kereső: 10.56

Az a CNC marós értéket hoz létre. A foci értéket vesz el.
Namely
@Emmersson71: Tehát IQ0, csak a te kedvedért (bár tudom, hogy csak kötekedni akarsz mert a másik beszélgetésben rád pirítottam):
Ha valamit állít valaki egy társadalomról, azt valamilyen kutatás alapján illene tenni, különösen akkor, ha az egy külföldi, aki mindössze foci miatt találkozott magyarokkal.
Ezért az az állítás, hogy "de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét" akkor állja meg a helyét, ha rendelkezik ilyen irányú kutatási eredményekkel.
kereső
Migránsoznak itten a fideSS hű bérencei, miközben a magyar klubokban elvétve találni magyar- nem szinesbőrű focistát- , akik a TAO pénzből havi 10 milliáért ülnek a kispadon, vagy kergetik ész nélkül az a kerek micsodát, amit foci labdának mondanak.
Nyírfa
@rokker33: 11.06

Vigasztaló lehet a számodra, hogy megítélésed szerint legalább te tudsz viselkedni, bár, az én meglátásom alapján intelligenciát tekintve még a csimpánz mögött kullogsz.
Nincs gond, ilyen embernek is kell lennie: megvan az a funkciótok, hogy a haladást illetően tudjunk viszonyítani.
Nyírfa
@kereső: 11.25

És nem látják, milyen szánalmas ellentmondásokba gabalyodnak bele.
Emmersson71
@Namely: Jaa..értelek :)
Tehát te azt feltételezed, hogy DEHOGYNEM - mondjuk, nem is tudom, miért az ellenkezőjére számítottam tőled :)
Aki Én
@Namely: ,,a politikának semmi keresnivalója sincsen a sportban, kultúrában, oktatásban, "
Ezt beszéld meg orbánnal.
Egyébként a rasszizmus és gyűlölködés elleni figyelemfelhívás mitől politika?
És igen, közéleti szereplőknek, példaképeknek kutya kötelességük ezt megtenni, hogy jobb lehessen a világ.
Namely
@Emmersson71: mondom, hogy IQ0 vagy :)
én nem állítottam ilyet :) de az ellenkezőjét sem.
Az a felfogás amit képviselsz, a tipikus posztkomcsi nézőpont, hogy "ha valaki adatokat vár valaminek a bizonyítékaként, akkor az az ellenkezőjét állítja", meg "ha valamelyik oldalt kritizálja, akkor a másik oldal embere".
Át kellene lépni a demokráciába.
justhpeter
Tommie Smith and John Carlos 1968 Mexico Olimpia 200m síkfutás. Így is lehet. www.youtube.com/watch?v=1ZttN9hPvx4
csak úgy....
ez egy érdekes vita a nem rasszista orbánisztánba,hol a fönök nem türi a rasszizmust! :) az is érdekes,hogy pont a fideszfüggök a leg nagyobb rasszisták,na meg a jámbor kukák!
justhpeter
Az öt éve Marseille-ben menetelő szurkolók énekeltek, tegnap fütyültek. Ennyi a különbség. Aki erre büszke az maradjon itthon, annak Marseille-ben semmi helye.
Namely
@Aki Én: "Ezt beszéld meg orbánnal. "
Add meg a számát, és megbeszélem vele.
"Egyébként a rasszizmus és gyűlölködés elleni figyelemfelhívás mitől politika? "
Ez egy nagyon érdekes téma. Szerintem ha valaki elmegy egy meccsre (pl én elmegyek egy muay thai gálára) akkor azért mentem oda, hogy a sportot nézzem. Nem azért, hogy rasszizmus-ellenes fejtegetéseket hallgassak. Ha valaki erre kíváncsi, tőlem tegye meg, és menjen el egy politikai rendezvényre. Egyszerűen az arcunkba tolják a politikát mindenhol.
Azért politika, mert visszacsatolása van a politikára, tehát a sporttal közvetlenül hatnak a választói döntésekre ÉS az érzelmekre. Alantas és veszélyes. Kb Hitler.

"És igen, közéleti szereplőknek, példaképeknek kutya kötelességük ezt megtenni, hogy jobb lehessen a világ. "
De nem ott, ahol az emberek nem azért jelentek meg, hogy erről beszélhessenek. Menjen el egy ilyen rendezvényre, szólaljon fel (én ezt is tiltanám, a színészek, filmesek, sportolók politikai tevékenységét).
Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan.
Tehát a politika nem vihető be az iskolába, a médiában csak tematikus csatornán lehet politika, a vállalatok nem keveredhetnek a politikával és a társadalmi felelősségvállalással, stb.
Amúgy arról a "jobb lehessen a világ"-ról meg vitatkoznék.
csak úgy....
bezzeg a misén bírnak térdepelni egy keresztre feszített zsidó gyerek miatt..
sokakat kihagyott a megváltó magyarországon! :) éljen a templom biznisz..
Emmersson71
@Namely: Ez már majdnem..micsoda is?
A papok és lelkészek kimaradtak, engem az ő talpnyalásuk zavar a leginkább.
Namely
@Emmersson71: "Ez már majdnem..micsoda is?"
Na, mi?
karma1
Szegeny Rossi oruljon, hogy elhuzhat ebbol a szar orszagbol , nem kell tovabb a fo"ni dilijenek megfelelnie! Szegyen, amit csinalnak a vilagban: es EZEK akarnak nemzetkozi meccset jatszani?
Namely
@Emmersson71: "A papok és lelkészek kimaradtak,"
vs
"Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan. "
zoom:
"sport-kultúra"
Olvass. Értelmezz. Utána írj.
Namely
@Eladott Ország: Ne szólj bele a vitába, mert sajnos nincs hozzá elég eszed. Köszönöm a képeket, de ismét semmi közük a témához.
Emmersson71
@Namely: Melyik kategóriába férnek a csuhások?
Mert én azért odavetettem volna a VALLÁS szót is ;)
Yoda69
orban es a NER tette ilyenné a magyarokat, korábban nem voltak ennyire rasszistak.
Namely
@Emmersson71: " Melyik kategóriába férnek a csuhások?"
Látom a Kun Béla, Rákosi Mátyás vonal élénken él. Itt is tetten érhető a posztkomcsi nézőpont és a nagyon mély gyűlölet. A vallások a kultúra részét képezik, ahogyan pl a színházak is, a múzeumok, a közterek díszítése, elnevezése. Ezeket sem emeltem ki külön.
Ha valaki érteni akarja, érti, ha valaki a saját gyűlöletének tárgyát nem akarja beleérteni, mint te is, azzal nem lehet mit tenni.
Namely
@Yoda69: "orban es a NER tette ilyenné a magyarokat, korábban nem voltak ennyire rasszistak. "
linkelnél egy erre vonatkozó statisztikát?
jesz
..."Mi ezt egy jó ügy érdekében tesszük, véget akarunk vetni a rasszizmusnak. Ki akarjuk rúgni a rasszizmust a társadalomból,"...

Ugyanis még mindig ott a rasszizmus a britek lelkében(az írekében is)...arról nem is beszélve, hogy az indiánok írtásában is jeleskedtek
az ír bevándorlók ...ezt térdepléssel a focista celebek nem tudják eltörölni, jóvátenni...Inkább valamelyik afrikai országban térdepeljenek...vagy egy indián rezervátumban.
Eladott Ország
@Namely: ma, 12:04 ♦ Akkor ki genderezett, buzizott, meg üldözött keresztényezett, f@szfej?! Viktor pápánk, még úgyse volt.CSUHÁSOK TÉRDRE! Ilyen fellengős nagy szavakból rakta össze magát és bejött. A szélkakas hozzá képest egy leszedált lajhár! Mindig segget csinált a szájából! Köztudott! Nem emlékszik ez semmire csak arra koncentrál, hogy minél tovább maradhasson hatalmon és még több pénzt vágjon zsebre, és ennek megtartása érdekében mindenre képes.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67477711_643450732801504_829435889405919232_n.jp_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YymUDd4fjIYAX8m8WZy&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=27938f3ce2f0a642dd5d80415347a041&oe=60E7422C
Dr. Proktor
Örüljenek hogy nem kezdtünk el vonatoztatni Auschwitz-ba...
Az lett volna a nap fénypontja, megmutatta volna a magyar szurkolótábor igazi lelkületét!
levarosbukta
Európa meg az egész világ szégyene hogy 'túlhájpolják ezt a fos futballt. Milliárdokat tolnak erre a f@szságra. El kellene zavarni az összes léhűtőt dolgozni, a megmaradt pénzt pedig értelmesebb dologra felhasználni.
balos
@levarosbukta: Van már elég léhűtő tolvaj,akik ezeket a botlábúakat az adóinkból tartják a kopaszaik féken tartására!Amikor pedig jön a "szükség" jön a segítségük!Megfélemliíteni!
rokker33
@Nyírfa: melyik véleménnyel van gondod már megint?Tudom a libsik számára ez nyers undorító és durva hozzászólás, de a valóságban a rasszizmusról csak a niggerek tehetnek. Ők provokálnak mint Magyarországon a cigányok.Azok sem tudtak 2=300 év alatt beilleszkedni, akkor miért kéne őket elfogadni, ha ők sem hajlandóak alkalmazkodni?? Nem kell válaszolni mert úgyis én vagyok a hülye kopasz rasszista köcsög! Ez persze nem válasz a kérdésre, de nem várok itt már senkitől semmi értelmes választ.
ómió
Talán a BLM fosztogató csürhéje nem szimpi nekik?
Yoda69
@Namely: Neked ehhez statisztika kell?? Hat nem latod mi folyik itt? A rasszizmus ellen terdre ereszkedo focistakat, a mieink kifutyulik. Hol volt ilyen ezelott. Ez egy nemes gesztus, amit a magyarok kigunyolnak. Tenyleg Europa szegyene valunk igy, es ezt orban es a NER honositotta meg. Az az embert aki magyart magyarnak uszit, aki a magyarokat Europa ellen uszitja, es az az ember aki kinanak es az ruszkiknak adja el a magyar hazat. Hat neked ehhez statisztika kell?
Ha igen akkor teged az se gyozne meg, mert a sajat szemednek se hiszel.
Aki Én
@Namely: ,,Ha valaki erre kíváncsi, tőlem tegye meg, és menjen el egy politikai rendezvényre. "
,,De nem ott, ahol az emberek nem azért jelentek meg, hogy erről beszélhessenek. Menjen el egy ilyen rendezvényre, szólaljon fel "
Szóval nagyon nem akarod megérteni, hogy ez nem politika, ez az élet. Itt nem beszél senki erről, nincs előadás..., ez egy fontos, közérdekű jelzés. Nincs másképp, így kell csinálni. Hogy neked személy szerint ez nem fér bele, az nagyon szomorú. A sportrendezvényeken egyébként gyakori az ilyen irányú cselekedet, nem véletlen, hogy ott is felhívják erre a figyelmet. Nagyon helyesen!!! Éppen ezzel űzzük ki, mi az, hogy nem fér bele? Nem ez viszi oda.

,,Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan."

Ez pedig nettó baromság. Az életbe el nem jutnának az emberekhez a problémák.
Nessy
@Yoda69: A mieink mezén a "tisztelet" vagyon kiírva! Amennyiben mi tiszteletet várunk el másoktól, akkor a legelemibb, hogy nekünk is tisztelni illik a másik fél meggyőződését! Vagy ez magas a szurkolóinknak, mint majomnak a zongora?
Dr. Proktor
@rokker33: Már nem azért, de mi sem tudtunk teljesen beilleszkedni ezer év alatt...
csak úgy....
@Shikari: eszem azt a töpörödött agyad, ezt jól kitaláltad! :)
téged benevezlek egy nemzetközi, írjál hülyeségeket versenybe!
csak úgy....
@rokker33: te fiam egy segg hülye! -pedíg már reménykedtem ,hogy meggyün az eszed! az elnyomott kisebbség mi a faxt csináljon,ha a szerinted fölsöbbrendü lények,mint te vagy shikari a színe miatt még csak emberszámba sem veszi!?
otthon volt tyukól az udvarotokban? a baromfi mind fehér volt,eselleg volt köztük más színü is? -tehát a feketék és fehérek között is van egy csomó baromfi..
Yoda69
@Nessy: Eleve az erthetetlen hogy a magyar valogatott tagjai miert nem terdelnek le, mint teszik ezt rajtunk kivul az osszes liga labdarugoi? Nekunk miert kell ily modon kilogni a sorbol, municiot adva a rasszista szurkoloknak? Ki hozta ezt a donest az MLSZ-ben?
Dr. Proktor
@Shikari: Na, most téged is általánosítottalak...
Dr. Proktor
@rokker33: Osztrák barátom ugyanezt mondja a magyarokról...
rokker33
@Dr. Proktor: Hát azért közelebb vagyunk a társadalmi normákhoz mint a cigányok. Nincs magyar bűnözés nincsenek magyar putrik a magyarok munkából élnek nem segélyből és gyerekekből!Persze mi sem vagyunk tökéletesek,de nekünk van múltunk,még ha keserves a múltunk, akkor is büszke vagyok Magyarországra.Na a cigányok/niggerek nem ilyenek. Ami körülöttük van az pusztulásra van ítélve. Nézd meg az amerikai börtönökben mennyi tisztességes becsületes fekete ül...Vagy mennyi ártatlan cigány ül a magyar börtönökben?? Csak irónia akar lenni egyik sem ártatlan és változás sem lesz!De nem kell megérteni engem! Én sem ítéllek el hogy véded a bűnözőket. Te dolgod szabad országban élünk!!!
fergeteg
Ti vagytok Európa szégyenei. Lefekszetek a migránsok előtt.amikor mi nem győzzük verni kifelé a határon őket.
rokker33
@csak úgy...: Nem vártam tőled pozitív hangvételű véleményt. Elnyomott kisebbségről meg annyit hogy a 80 as 90 es években ők is dolgoztak tisztességesen ezt apámtól tudom és nem volt különbség cigányok és magyarok között iskolában sem, de a szociális rendszer és a munkanélküliség mindent elbaxott! Persze ez nem mentség hogy patkányok között putriba mocsokba éljenek bedrogozva berúgva .Gyere el egyszer Borsodba az edelényi putnoki sajókazai putrik látványa is undorító az ott élő emberek elviselhetetlenül viselkednek, amit a magyar FEHÉRBŐRŰ emberek sínylenek meg. Neked 60+ vagy nem tudom hány évesen fogalmad sincs, hogy mostanában mi folyik az ilyen falvakban!
rokker33
@Dr. Proktor: ma 14:39 Ausztriában dolgozom 7 éve és itt sem a fehérbőrű magyarok lopnak balhéznak.Én tudom és a legtöbb osztráknak pozitív véleménye van a magyarokról,legalábbis akikkel eddig beszéltem csak jót mondott rólunk. Ennyi osztrák csak nem hazudik :)
Nessy
@fergeteg: Kivéve, akiknek kamatostól fizetjük vissza a kötvényük árát, és akiket Európára szabadítottunk, mert itt egy sem maradt, ebben a tejjel, mézzel folyó Kánaánban.
Nessy
@rokker33: Azért én még emlékszem a nagybetűs magyar nyelvű feliratra "Magyar ne lopj!". Pedig akkoriban nem éppen a cigányok utaztak!
Nessy
@Shikari: Természetesen az a magyar, akire a fidesz azt mondja, hogy magyar. Tudjuk! Egyébként látom, nagyon szeret takarítani! Ablakpucolást nem vállal?
rokker33
@Nessy: Emlékszem rá.Hegyeshalom után volt az a bizonyos tábla kirakva,de az osztrák nem tudja hogy a cigány az nem magyar csak a mi nyelvünket használják,de semmi közünk egymáshoz ...
rokker33
@Nessy: És utaznak ezek a vándor cigányok minden felé, de sehol se fogadják be őket. Pl Kanadába is csak a probléma volt velük és nem mondhatja senki, hogy a kanadaiak rasszisták csak a cigány az egész világon cigány marad.
Nessy
@Shikari: Kérdezze külügyérünket! Ebben a témában ma ő tud választ adni!
Nessy
@Shikari: Elnézést, de a numerus clausust sem az én életemben szavazta meg az akkori magyar parlament.
rokker33
@Shikari: Nincs a világon olyan hely ahol ezek betudnának illeszkedni.Volt pár 100 évük Magyarországon, de nem sikerült. Elmentek Kanadába ott is csak élősködtek és "haza" zavarták őket. A nigger is ilyen. Csak Amerikában nem putriba hanem gettóba élnek, de ugyan az mocsok kosz kábítószer sok pulya!Érdekes a kínaival meg a keletről jött emberek nagy része (nem a kecskebaszókról beszélek) be tudott illeszkedni és követi a társadalmi normákat a maguk módján és inkább jöjjön 100 kínai mint 1 nigger, mert azzal az 1 niggerel több probléma lesz !
jancsipapa
Ha most nem elég a " respect " karszalagra mutatni ,akor előbb-utóbb a térdelés is kevés lesz ...
Aki Én
@fergeteg: Jókor mondod balfasz. A magyar foci tele van migránsokkal.
Toller Béla
Kis fasiszta ország ez a mienk, mélyen beivódva ! De nem kell elkeseredni, majd egymást is felfalják ! Idő kérdése, amúgy nem lehet őket kiciánozni innen, egyszerűen bele vannak nőbe a fába, fűbe, u.n. magyar nemzeti érzésbe ! Már ezer éve itt virtuskodtak, amikor mussolini feltalálta a langyos vizet ...Nálunk ez a puszták népének önfenntartó kegyetlenkedéseiből eredeztethető, más kinőtte, mi nem és soha nem is fogjuk. Van egy massza, amelyik már kinőné, fejlődne, de van egy politikus mag, egy vezető grémium, egy erőszakos rohadt csürhe, amelyik visszahúzza az egészet ... rokker33 ...
csak úgy....
@Shikari: te idióta! még a szomszédoknál ausztriában is sikerült nekik "beilleszkedni" de franciák,spanyolok,-angliában sem ritka a náladnál okosabb és jobban öltözött gypsy! :) @rokker33: azt,hogy te nem veszed észre rajtuk,ott a nagy idegenbe,hogy cigány származásúak,az az adott ország tehetsége és az ottani politikusoké!
rokker33
@csak úgy...: Ja milyen szépen beilleszkedtek Kanadába xD xD Ezrével zavarták haza az ingyenélőket na ennyire beakarnak illeszkedni.Ja és én tudom a legjobban hogy a cigányok itt sem szeretnek dolgozni és buták mint a faszom. Reggelig tudnék mesélni csak egy példát emlitek neked. Volt olyan cigány kolléga,hogy a lakásba ahol többen közösen laktunk ott kiment a csávó a teraszra és felkiáltott, hogy nézzétek már magyarul van kiírva, hogy ERSTE Bank! Akkor tudtuk hogy hülye mint az állat. Hegyeshalomra 2 hetente hordtam Bécs mellől az embereket, mert kirúgtáknem őket az étteremből és nem tudták még Magyarországon sem megvenni azt a kurva jegyet,pedig magyarul kellett kérni ,de Ausztriában esélytelen volt na mindegy!Akkor ne mondjam hogy Ausztriában is ostobák a cigók!Meg minden országban természetesen tisztelet a kivételnek, mert akad,csak nem sokan vannak!
csak úgy....
@rokker33: javaslom,hogy elöször nézz körül az új hazádban cigánykérdésileg és az után kanadában! gondolj arra mindíg,ha egy állatot tartanak embertelen sorsban vagy egy embert,embereket ,akik nem állatok de a színük,származásuk miatt a fehérek tudni sem akarnak róluk! nekem voltak értelmes cigány haverjaim,akiket fölemésztett a rendszerváltás!
jut eszembe,ha te kategorikusan minden fajról ki mered jelenteni,hogy nálad alacsonyabb rendü,akkor neked valami egyetemi profeszornak kéne lenni vagy minimum istennek.
Csizmás Kond
...szerintem meg a kúrva anyja picsája aki már a sportból is politikát csinál...maholnap le kell szopják egymást hogy elismerést kapjanak , mert a buzilobbi akkorra odafejlődik ?
...ha foci akkor focizzon és ne térdeplős bábszínházat játsszon...
Málna
Ripacskodás, képmutatás. Már a feliratra mutogatás is, nemhogy a térdeplés.
NKF
Imádkozzanak a templomban!Focizni jöttek nem?Kár,hogy nem volt egy-két petárda!
Aki Én
@Málna: a magadfajta ezt ritkán szokta érteni.
Málna
@Aki Én: Az, hogy valamiről más a véleményem, mint neked, az nem azt jelenti, hogy nem értem. Sosem fogod ezt megérteni, ugye?:-)
csak úgy....
"A kultúra pedig Kínából, Japánból és Európából jött." (shikari)
tibim, te meg afrikából a kultúrálatlan majmócáktól..
csak úgy....
mint már említettem,ezt orbán megint rendesen elbaxta,mikor azt a kijelentést tette,hogy ök nem türik a rasszizmust! :) -hisz abból élnek évek óta..
Nyírfa
@csak úgy...: 20.27

:) Vagy nagyon idős már, és nem emlékszik Egyiptomra, Föníciára, Babilonra , általában a mezopotámiai kultúrákra, vagy nem járt iskolába. Nem tippelek. :)
Mindenesetre ilyen tudatlansággal kiállni, több mint kínos. Csak mint a világlátásáról uralkodó valamennyi kommentje.
csak úgy....
@Nyírfa: rossebet,-egy suttyó lusta 40 es kölyök ,aki rühelli a munkát és itt okoskodik havi fixér a fidesznek..
-segítség nélkü magyarországot sem tanáná meg az térképen,állami gondozott vót a szentem és maradt is..
Nyírfa
@csak úgy...: Amikor édes , kerek képű kis lurkókat látok, mindig eszembe villan, hogy a szörnyeteggé váló emberek is dédelgetni való csecsemők voltak. Csak nem szerették őket.
Nyírfa
Kilépek, elég volt mára. Szép álmokat mindenkinek.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "..szerintem meg a kúrva anyja picsája aki már a sportból is politikát csinál."- siccem, elnézem a fideszes bunkóságodat,különben mit gondolsz te paraszt,hogy már az ötvenes években is,- mi a picsáért mentek ki és maradtak az embörök külföldön? fröcsibácsi seggét még a rákosi is kinyalta vóna..,persze miért is mondom ezt egy szellemileg visszamaradottnak..
csak úgy....
@Nyírfa: így a választások elött egyre szennyesebb és érthetetlen minden ,az orbán hívek gondolkodás nélkül nyomulnak mert az a fö föladatuk és ez valóban fáradtságot,letargiát okoz a még gondolkodó rétegnek is !-de én
nem adom föl..www.youtube.com/watch?v=kSwnatqhKog
simmering73
@Shikari: Miért nem voltál ott te retek? Csak a fotelból tudsz ugatni? Na takarodj dolgozni.
Aki Én
@Málna: Abból amit írsz, pontosan lejön, hogy érted vagy nem. Sosem fogod ezt -sem- megérteni, ugye?:-(
rokker33
@csak úgy...: Sose állítottam ilyet hogy alsóbb rendűek ez hazugság vagy nem tudom hogy honnan szedted. Amúgy megsúgom neked, hogy több cigány barátom van mint magyar.Nekem nem a normálisan élő cigányokkal van a gondom hanem a hulladékokkal a niggerekkel sincs gondom csak ez a térdeléses dolog számomra undorító és jobban megutálom a fekete bőrű embereket ez miatt. Ugyan úgy vagyok a pride al is. Nincs/ nem volt bajom a buzikkal míg nem kezdtek el tüntetni a jogaikért rózsaszínű tangában meg vibrátorokkal...Most fejbe lőném őket..
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.36

Időről időre eltűnök pár napra, néhány hétre, hogy kívül maradjak a mentális/érzelmi szennyáradaton.
Aztán visszatérek, de igyekszem kellő távolságot tartani az indulatvezérelt, elfogult, butuska kommentek íróival.
Most látom, hogy a tegnapi, 20.27-kor neked írt bejegyzésemben árulkodó helyett uralkodó került a szövegbe, szóval, helyesen a mondanivalóm: Csak mint a világlátásáról árulkodó kommentjei.
:)
kokopelli
@Nessy: (tegnap 15:40) ...a nejemnek és nekem is rokonaink vannak az USA-ban!Háború után "mentek" ki,de a
az utódok már teli szájjal "niggereztek"!Mondtam nekik,hogy ti "késői kifakult niggerek" vagytok! A négereket nem
jóval előttetek hozták át a fehérek? Szaporodniok kellett,mert a jövő megkövetelte a rabszolgákat!
silber13
@simmering73: A munka szó nála a káromkodás csalhatatlan jele.
rokker33
@Shikari: Cigányputri van bőven Magyarországon az majdnem olyan jó,mint a sárból készült nigger barlang xD xD Jobban jártunk volna ha a fán maradnak, akkor nem kellene térdelni a bűnöző gettólakók miatt a cigányokkal is csak a baj van...
Namely
@Yoda69: "Hol volt ilyen ezelott. "
A lelátókon, a kocsmákban, a koncerteken, a diszkókban, stb.
"Ez egy nemes gesztus"
Akkor sem, ha ez egy önkéntes dolog lenne. De még csak nem önkéntes. Annyira önkéntes, mint a vodafone dolgozóinak a tolerancia-tréning, vagy a google-nél a pride hónapi programok.
"Tenyleg Europa szegyene valunk igy, es ezt orban es a NER honositotta meg."
Ne viccelődjünk. Ehhez semmi köze Orbánnak. Te komolyan gondolod, hogy a B-közép Orbán előtt az MTA volt? Vagy Orbán miatt olyan itt a kommentelési stílus, amit pl "Eladott ország" képvisel?
"Az az embert aki magyart magyarnak uszit"
Ezt mindkét oldal csinálja, viszont te, ahogyan az elvakult fideszesek, csak a másik oldal uszítását látod, a sajátodat észre sem veszed.
"a magyarokat Europa ellen uszitja"
Dehogy is. Soha nem uszított Európa ellen, hanem a brüsszeli elit ellen vívja a kirakatharcát. Ellenségképet valóban kreál, de arra vigyáz, hogy ne legyen itthon EU ellenesség, hiszen sok zsé jön onnan (nem véletlen, hogy az egyik legmagasabb az EU támogatottsága itthon).
"kinanak es az ruszkiknak adja el a magyar hazat."
"Hat neked ehhez statisztika kell?"
Bocs, de igen. De én mindenekelőtt ahhoz vártam, hogy Orbán előtt a focidrukkerek többsége nem tett szélsőséges megnyilvánulásokat (nyilván baromság) azóta viszont igen.
"Ha igen akkor teged az se gyozne meg, mert a sajat szemednek se hiszel."
A baj az, hogy én hiszek a saját szememnek, de a csúsztatásoknak, a politikai elfogultságból tett demagóg kijelentéseknek nem.
Namely
@Aki Én: "Szóval nagyon nem akarod megérteni, hogy ez nem politika, ez az élet."

,,Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan."
"Ez pedig nettó baromság. Az életbe el nem jutnának az emberekhez a problémák."

Milyen problémák? Magyarországon milyen létjogosultsága van a blm nevű terrorszervezetnek? Bárhol Kelet-Európában? Vagy akár Írországban? UK?
Ez egy amerikai cirkusz, mint a pride. Teljesen kultúridegen. És hasonlatosan a pride-hoz, ennek hiányát, meglétét valami demokratikus minimumnak állítják be.
Pedig nem az.
Egyébként milyen problémát (valós problémát) akarnak ezek megoldani? Érdekes, hogy ezek soha nem olyan problémákkal foglalkoznak, ami valóban azok, pl a Nyugai téren cigány tinilányok állnak kuncsaftra várva. Vagy az uzsorások húsárban adják el nyugatra az uzsora fejében a 11-13 éves kislányokat mélyszegénységben élő cigány családokból.
Ugye, milye érdekes? Pedig cigányokról van szó? Miért nem érdekli ez az "aktivistákat", a vállalatokat, a médiát, stb? Miért csak a pride, meg a blm?
Majd én megmondom: mert ezeket nem érdeklik a niggerek, a cigányok vagy éppen a buzik. Ezek műproblémákat kreálnak nektek és amíg elrágcsáljátok, nem kérdezitek meg, hogy lehet az, hogy a nagy egyenlősítő harc, sjw közepette miért emelkedett a sokszorosára a demokrata, liberális elit (politikusok, fb, google, apple, stb) vagyona.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.