Szijjártó Péter után Schmidt Mária kormánybiztos, a Terror Háza Múzeum főigazgatója is védelmébe vette az angolok elleni meccsen "majomkodó" magyar ultrákat.

Schmidt Mária megvédte a fociultrákat, és kiosztotta Boris Johnsont, aki "egy kis, széteső ország élén áll"
Fotó: Facebook/Schmidt Mária

Schmidt Mária Boris Johnsonhoz írt Facebook-bejegyzését azzal indítja, hogy megdöbbentette az az érzéketlen és a szokásos brit gyarmatosító attitűdről tanúbizonyságot tevő bejegyzése, ami elítéli a magyar drukkereket állítólagos rasszizmusukért. 

Mint írja, "a britek vendégként jöttek fővárosunkba, és egy olyan gesztussal hergelték a magyar szurkolókat, amit mi álságos pótcselekvésnek érzünk" – utalt itt a meccs előtti térdelésre.

Mi soha nem gyarmatosítottunk senkit. Ezért azt tanácsolom, hogy olyan országban térdelgessenek, ahol erre igény van

- üzente Schmidt a brit miniszterelnöknek.

Majd – mintha ennek köze lenne a mostani eseményekhez – sorolni kezdi, hogy mi mindent tettek a magyarok és a világ ellen a britek: Trianon, németek éheztetése, India gyarmatosítása stb.

Soha, ismétlem, soha nem fogjuk megbocsátani, hogy 1944 őszén egy sajtpapíron osztották fel Sztálinnal térségünket és toltak át minket Ázsiába!

- írja.

Végül a focit is megszakérti:

Az EB-döntőn a britek, ahogy évtizedek óta mindig, csürheként viselkedtek. Megvertek több szurkolót, 11-est hibázó feketebőrű focistáikat rasszista támadások érték. A meccsen jelenlevő Vilmos herceg és Ön sem gratulált a győztes olasz köztársasági elnöknek, ami igazán bunkó dolog. Ahogy az olasz himnusz kifütyülése is. Az eredményhirdetést a legyőzött angolok nem várták meg, és nem adták meg a tiszteletet a győztesnek. Londont a focidrukkerek összehányták, összevizelték, összeszemetelték. Áttörték a kordont, jegy nélkül nyomultak be, ráadásul pandémia idején, mindenfajta ellenőrzés nélkül. Úgy viselkedtek, ahogy szoktak. Azóta is várom, hogy milyen büntetést kapnak, mert minket persze példásan megreguláznak majd

- írja Schmidt Mária, majd jön a kegyelemdöfés:

Boris Johnson, maga egy kis, széteső ország élén áll. Törődjön bele és söprögessen a saját háza táján. Van mit

- hisztizett a 93 ezer négyzetkilométeres, nem egészen 10 milliós Magyarország politikusa a 242 ezer négyzetkilométeres, 66 milliós ország miniszterelnökének.

Forrás: Facebook/Schmidt Mária

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak előtte még egy kemény hangú szózatot intézett a Jonhsonnak: ""Mielőtt bántanád a magyarokat, előtte nézz a szemembe!"" Ami még határozottabbá tette az egyébként is borzasztó megfélemlítő erővel bíró Schmidti felszólítást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Csak előtte még egy kemény hangú szózatot intézett a Jonhsonnak: ""Mielőtt bántanád a magyarokat, előtte nézz a szemembe!"" Ami még határozottabbá tette az egyébként is borzasztó megfélemlítő erővel bíró Schmidti felszólítást.
Dr. Proktor
@Shikari: Akkor hajts rá, többet nyersz vele mint a troll bér...
gina
@Shikari: MIndig jobb egy buzi mint te eunuk akinek még egy centi sincs a gatyályában irigykedsz kis töketlen hahahahhaha most kussolsz mi, nagy sa szöveg de mögötte semmi ..agytalan
gina
Ez a repedtsarkú senki aki nyalja a fideszt hogy egy szar múzeumban okoskodik,de bunkó mint a barátai, beteg kis bandzsa sarki, most nagyot mondott
gina
@Pegero: Te arab senki micsoda stilus ez? terrorisTA moslék aChelyed a haverjaidnál van AFGÁNBAN
gina
@Shikari: mONTAM HOGY ROMÁN BUNKÓ VAGY MENJ AZ ISKOLÁBA MERT A CIGUSOKNÁL SEMMIT NEM TANULTÁL +++eunuch - Wikiszótárhu.wiktionary.org › wiki › eunuch
Oldal lefordítása
Magyar. Kiejtés. IPA: [ ˈɛunuxː]. Főnév. eunuch. Herélt rabszolga, aki általában a hárem őrzője. Fordítások. angol: eunuch · Angol. Főnév. eunuch. eunuch.
gina
@Shikari: HERÉLT RABSZOLGA NAGYON ILLIK RÁD HAHAHAHHAHA
vitriol
B. Johnson valószínűleg annyit reagált erre a hablatyra, hogy ki a túró az a smittmária?
gina
Kár idézgetned nem nyitom meg túl alja a stilusod nekem, ugyan stilusod nincsen csak vad proli mint a talibok, gondolom a haverjaid ,, mást nem is várok egy beduintól
gina
@Pegero: Irtani, pont te irsz ilyeneket arab terorrista, az Anyáddal is megtennéd és te mersz irogatni??? pofátlanok ezek a befogadottak
Gyurka80
Tökéletesen igaza van, az angol szurkolókkal foglalkozzanak és a gyarmatosítással az angolok, a fél világot kirabolták!
Nessy
Gondolkozik ez a nőszemély, mielőtt ennyi ostobaságot összehord egy levélben? Igaz, akkor nem lenne ilyen magas polcon Orbánnál!
tudode
Elképesztő az, hogy a sunyi félművelt paraszt, illetve a kedves vezető még egy történészt is képes elkábítani a szírénhangjával, bűbájod grimaszával, miközben ezek a fiatalember nem "magyar ultrák", hanem őfélesége farmergatyás katonái, akik besegítenek őfélesége hadicseleinek a végrehajtásába, mint pl. a passzra vert Szőke Szabó, akinek a büntetése az lett, de mondja el Kubatov kedvenc gyilkosa:
.
---RIASZTÁS - Kubatov embere kitálal
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=3s
.
„””A Fidesz pártigazgatójának kedvenc gyilkosa kitálal. Szabó "Szőke" Ferenc hét évig szolgálta a Fradit, és Kubatov Gábort. Most azt állítja: 2013-ban megbízást kapott arra, hogy kopaszokból álló csapatával, kiszorítsa a tüntetőket a Fidesz székházból. És arra is, hogy megfenyegessen, megzsaroljon, megfélemlítsen olyan embereket, akik a klub, vagy a Fidesz érdekeit sértették.”””
-------------------------
.
Ahelyett, hogy jószolgálati követként egyenes gerinccel kiállt volna saját meleg gyermeke, és sorstársai, a hasonló sorsú szülők előt, milyen módon élte meg azt, hogy mással rendelkezik a gyermeke, a kedves vezető elterelő hadicsele helyett, a homofob törvény okozott:
.
----- Ungár Péter: meleg vagyok 19-04-26
www.youtube.com/watch?v=ZdR_1xNYjgQ&t=41s
------------------------
.
Egyebes gerinccek jobb élni ha koltus, ha módos az ember!
Nessy
Kissé szereptévesztésben van Schmidt Mária! Nem ő a magyar miniszterelnök, nincs olyan állami vezetői szinten, hogy az angol miniszterelnöknek ilyen stílusban hivatalosan levelet írjon!
teuton57
@KisTehen: Te nem egy kis tehen vagy, hanem egy NAGY BAROM!
justhpeter
Tőkéletesen érdektelen mit röffent ebben a témában elénk Schmidt Mária.
Gazella
Kancsalszemu elokeveredett...
Ezt a brittek nem fogják elfelejteni.
Zsirháj most már hiába fog menni a seggét mélyen beletolni a brit' miniszerelnokébe
Gazella
@Gazella: javitom.. a zsirháj hiába fog menni a Boris seggét mélyen kinyalni.
human
A terror háza igazgatója kiállt a rasszisták mellett. Ízlelgessük ezt egy kicsit.

Ez olyan mintha a NAV vezetője az áfacsalókat védené meg.
Dr. Proktor
Mi voltunk a kicsi széteső ország, Trianon csak a pecsétet adta...
Dr. Proktor
@Horizont: A követség dolga h ez eljusson az illetékes helyekre...
Néro
Ezek az idióták már sose tűnnek el ? Ami faszságokat ezek össze tudnak hordani nap mint nap az már művészet. A pöcegödör alkotás művészete.
Ma-riska plakáttal majd mi legyen , ki legyen a képen októberben?
csagyi
@Pegero: 21:59 Az állandóságod (az agyi merevedésed is) attól van ,hogy folyamatosan, mindenre beírsz ábrákkal ami aztán elvisz a gyönyörig. Eléggé kificamodott a perverzitásod és nagyon ritka eset egy rovartól. Mindig gondoltam, hogy nem vagy tejesen 100-s.
Így már érthető miért itt ejakulálsz és nem egy ízig-vérig nővel.Ne válaszolj hiszen te egy ábrákkal kicicomázott tehetségtelen troll vagy csak aki hozza a propinak is a hozzászólásokat.
nezelodo
Na szegény Boris Johnson, szar hétvégéje lesz és nehezen fogja megemészteni azután, hogy a világpolitika jelentős személyisége beszólt neki. Azon meg külön röhögök, meddig kell tornásztatni a szemeit, hogy szembe tudjon nézni ezzel az egyenestekintetű asszonysággal.
kereső
Kaltenbach Jenő közösségi oldaláról:
Szamojéd erkölcsök
Ady Endre 1902. januàr 31.-i kifakadása (Menjünk vissza Ázsiába szeretett ùri véreim...) a Nagyváradi Naplòban, amit manapság sokan sokszor idéznek aktuálisabb mint valaha. Az Ady által emlegetett "szamojéd erkölcsök" a mai viszonyokra is illenek, mint ahogy: "Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament".
Vagy ma is: "Néznek bennünket kultùrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Euròpa közepén, mint egy kis elfelejtett középkor..."Tudom sokaknak unalomig ismert idézetek ezek. Másokhoz hasonlòan ide másolhatnám az egész szöveget, de mit sem érnék el vele.1902- majd 120 évvel ezelőtt volt.
Azòta Ferenc Jòzsefet, Horthy, majd Kádár követte, míg azt nem hittük 1990- ben, hogy kompország megérkezett a nyugati partra. Ölünkbe hullott a lehetőség, hogy annyi kudarc és hiábavalò várakozás után végre egy valòdi népakaratot tükröző tisztességes demokráciában hajthassuk álomra sokat megélt fejünket.De nem!Kiderült (drága ùri véreim), hogy ez csak egy ùjabb epizòd kudarcokkal, csalòdásokkal teli történelmünkben, amelyben egyetlen konstans, századokon átívelő, mindent tùlélő elem van, a "szamojéd erkölcsök"!!
Ùgyhogy nézzünk végre szembe a szomorù igazsággal: bennünk van a hiba, nem másban. Nem az EU-ban, nem Sorosban, és nem a jò isten tudja még kikben, akiket a hazug Fidesz agytröszt le akar nyomni a torkunkon, hanem bennünk, csakis bennünk.
És ne tessék azzal jönni, hogy, de én nem...!!Ideje felébredni "ùri (és polgári) véreim"! "
Jozefina
Egyenes tekintetű mariska ugyancsak a vesztét érezheti. Az agya is cserben hagyta és a trágya döl a szájából!?
gina
@ómió: Azt sem tudod miről irsz te buzi román
gina
@Pegero: HHhhahahahahha te szar ki töketlen arab senki,,, jobb ha kussolsz mert azt a picit is ami a gatyádban van azt is levágják... imátkozz Allahodhoz te eunuch
gina
Egy réti kurva, remélem soha nem teszi be a lábát abba a rohadó angol országba ez a mocskos ribi...
kereső
Csak úgy simán a "polgári kultúra" jegyében.
gina
@Shikari: A jó édes Anyád a sarki kurva, mert egy ilyen barom korcsot valahol összeszedett és ki pottyantott,
gina
@Pegero: Ócska arab proli örülj hogy itt élsz te mocskos nulla, a szemét megjegyzéseid tartogasd a talibán barátaidnak alja,,,,és az ilyet befogadnak .. hányinger
gina
@Csizmás Kond: Irj magyarul proli putris
gina
@Pegero: Igy ir egy Allah fia, aljas szemét falhoz veled és egy sorozat,,,
Nessy
@Gyurka80: Nem lenne nehéz dolog, ha bújócskázni lenne kedvem!
csak úgy....
@Gyurka80: szerinted igaz,hogy a maris fia buzeráns? -ezzel a tudással és tapasztalattal,ilyesmi egy jó fideszesnél,hogy fordulhat elö? :)
Nessy
@Gyurka80: Már bocsi! Nekem eszem ágába sincs egyetlen államfőnek, miniszterelnöknek, uniós vezetőnek levelet írni, pláne nem ilyen színvonalon! Ez a levél az íróját, és nem engem minősít!
csak úgy....
@Pegero: a roggyant otthonban mindenki ennyire hüle,vagy csak te? ez maradt a régi szép idökböl?
fűre lépni szabad
Ha magyar történelemről említenél pár szót - a kezdetekig visszamenve -, te kancsal paraszt NÁCI történelem hamisító kurva.
fűre lépni szabad
Schmidt Mária (az egyik szemem itt, a másik ott) azt ajánlja, hogy nézzünk szembe a tényekkel...
Érted, ez a kancsal kurva szólít fel arra, hogy nézz szembe... bármivel.
Bakker, ez a kancsal kurva magával sem tud szembenézni !!!

Most kicsit elkalandozott a figyelmem. Valószínűleg.
csipetke
Mariskánál igen nagy lehet a baj,őt is magával vihetné orbán 1-2 kezelésre Grazba. (bár lehet,hogy fertőző,és orbántól kapta el ezt a nagyot-mondó betegséget) Ha netán Boris Johnson fülébe jut Mariska beszólása,röhögőgörcsöt fog kapni,ez szinte biztos.
csipetke
@nezelodo: tegnap 09:05 Na de milyen szerencse,hogy az ilyen nem böllér pl. De nem is a szeme a legnagyobb gond,hanem a sötétsége.
ómió
@gina: Szarkupac efftársnő! Már megint a trippeles bunkóproli bújt elő belőled?
Gyurka80
@Nessy: Nem is tudnál, nincs meg hozzá a tudásod!
Gyurka80
@fűre lépni szabad: Eszed nem sok, ha a szemével viccelődsz!
Nessy
@Gyurka80:Ehhez nem tudás, ehhez pofa kellett! Szégyellném magam, ilyen pocsék, modortalan levelet írni bárkinek.
gina
@ómió: Veled ,neked irok , te mást stilust nem értesz proli-- csak a kocsmai fideszt
gina
@Shikari: Az Anyádról irsz látom proli...
Nessy
@Gyurka80:Legyen néked a te hited szerint!
Gyurka80
@Nessy: Ez nem hit , azt a templomban kell, ez az igazság!
ómió
@gina: Gyógyíttasd a trippeledet, vagina! Hátha enyhül a proli bunkóságod is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.