Hosszas interjút adott a hvg360-nak Timothy Garton Ash, az Oxfordi Egyetem professzora, amelyben többek között arról is beszélt, hogy zsarolhatóvá vált Európa, amikor pénzt adott a szomszédos diktatúrák zsarnokainak, hogy megállítsák az EU-ba tartókat – számolt be róla az atv.

Fizetett Soros-lobbista, kinek képzeli magát? – Schmidt Mária nekiment az Oxfordi Egyetem professzorának
Kép: YouTube

Elmondása szerint nagy a bizonytalanság az unión belüli folyamatok kapcsán, mégis nehéz lenne elképzelni, hogy az Orbán-rezsim további tíz évig a helyén maradhatna.

Ön mégis kinek képzeli magát? Miért ír, nyilatkozik és beszél újra meg újra a magyar politikáról? Magánvéleményét fejti ki, vagy fizetett Soros-lobbistaként szólal meg? Ideje lenne tisztázni a beszédhelyzetét, hogy mindenki láthassa, miért tekinti Önt egyfajta orákulumnak a nemzetközi neomarxista ballib média, lásd még: független, objektív.

– írja Facebook-oldalán a Terror Háza főigazgatója.

Schmidt Mária erre reagálva azt írja közösségi oldalán, hogy a „nemzetközi neomarxista ballib médiát” Soros finanszírozza azért, hogy

a nyílt társadalom fedőnevű birodalmi projektet szolgálják. Ez a közös nevező a sorosista, globálmarxista Guardian-nel is, aminek Ön, Ash, az egyik újságírója.

Majd pedig számon kéri bejegyzésében, hogy a professzor nem ismeri a térségünket, nem beszél és nem olvas magyarul sem.

Mégis visszatérően kritizálja Orbánt és Magyarországot. Sőt, külföldi beavatkozást követel a magyar belügyekbe. Annak az Európai Uniónak a zsarolását helyezi kilátásba, aminek Ön, a brexit óta nem polgára. Nézőpontja a szokásos.

– írja.

Majd azzal zárul a poszt, hogy „Ön, Ash úr, egy jellegzetes oxbridge boy, akinek teljesítménye ugyan egyre szerényebb, elitizmusa és arca viszont egyre csak nő. Ajánlom olvasásra Ivan Krastev műveit, aki ismeri és érti is régiónkat. És ha nem is mindenben értek vele egyet, érvei mindig továbbgondolásra késztetnek.”

Forrás: atv.hu 
Címlapkép: YouTube

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Eddig sem voltak piskóták, de Orbán pribékjei kezdik teljes elveszíteni az elemi józanságukat is! =)) Egyre durvábban mocskolódnak, egyre nagyobb marhaságokat, s a nép az isten adta nép, mely mint tudjuk ... fejéhez fog kapni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A fiatalasszonyon újra kitört a megfelelési kényszer.
Rizikó
Ezt alaposan megmondta. Hát még ő is képes egy ilyen professzort megforgatni.
RonaGyuri
Eddig sem voltak piskóták, de Orbán pribékjei kezdik teljes elveszíteni az elemi józanságukat is! =)) Egyre durvábban mocskolódnak, egyre nagyobb marhaságokat, s a nép az isten adta nép, mely mint tudjuk ... fejéhez fog kapni! =))
namihami
""A kutyaugatás nem hallatszik az égig!""
A falkának viszont ez kell, hogy ""valakinek"" érezhesse és éreztesse magát. A Néppárt is kirúgta, az újnácik pedig már nem is akartak vegyülni a hungarista fajkretenjeikkel. Mára a Fidesz eljutott a ""Mohamed koporsója"" szituációba.
Ezért most a csűrhe kénytelen hosszan és hangosan bégetni, hogy a Vezérürü fülébe ne jusson el egyetlen bíráló hang se.
tudode
Nagy lefje van MaRISKÁNAK!
.
Mivel a Soros ösztöndíjastól a trianon alapítványa "kapott"
.
---- Újabb 700 millió forintot költhet a 2020-as Trianon-emlékév hirdetéseire Schmidt Mária alapítványa
.
atlatszo.hu/kozpenz/2021/11/24/ujabb-700-millio-forintot-kolthet-a-2020-as-trianon-emlekev-hirdeteseire-schmidt-maria-alapitvanya/
------------------
.
A pénz beszél, a kutya ugat!
Nessy
Ez a jótét lélek nincs egy kicsit szereptévesztésben? A fidesz már lassan az egész Univerzumot "meg akarja, reformálni, átalakítani, népnemzetivé tenni"! Már mindenki hülye, akinek más a véleménye!
Pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat, üzenik a világnak, a megfelelni akaró kegyencek!
solidedge
A Fidesz felmérte, hogy a gyengeelméjűek száma jelentős hazánkban. Mivel minden szavazat számít jövő tavasszal, Schmidt Mária őket is megszólíotta.
human
Nyilatkozza ezt a Terror Háza igazgatója. Új értelmezést nyert az intézmény.
Sámannus
Ahogy putyin szorul sarokba úgy megyen el az eszük ezeknek is.
orsos vendel
Bandzsa Marcsa !!! Kinek kepzeled magad ??? Csak nem dr orsos mondta, mit irjal ???
Clavigo
@Pegero: Ez némber csókoljon homlokon,,reggelente... ( vagy inkább Szajjer jönne be neked ?)
Medvepapa
Tc. Nagyságosasszony! És Ön kinek képzeli magát???
vitriol
smittmariska asszonyság csupán egy rosszarcú bűnöző, mint a fidesz többi tagja. Ezért felfoghatatlan, hogy honnan veszik ezek a bátorságot, hogy kioktassák a fél világot, és tiszteletet követeljenek a nem létező érdemeik okán.
Gyurka80
Azóta amióta egy oxfordi prof.asszony kifejtette, hogy a gyerekek a földet tönkreteszik a lélegzéssel létükkel, fenntartásom van velük szemben!
jesz
@Mirabilis: 20.41. ...valóban érdekes...
jesz
a kép láttán Oxfordban tanítási szünetet rendeltek el, és a rettegés lett úrrá.
Rizikó
@csak úgy...: Nyugi román! Pofátlan alakkal így bánok!
kereső
EZ az "ujságiró" a világ 100 legbefolyásosabb embereinek egyike- történész professzor( olyan, aminő a kancsal féleszű történelem hamisitó sosem lesz).
"Timothy Garton Ash brit történész, az Oxfordi Egyetem európai tanulmányokkal foglalkozó professzora évtizedek óta kutatja Közép-Európa történetét. 2005-ben a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta"

Kérdezem, kinek képzeli magát Schmidt Mária?
csak úgy....
@Rizikó: le sem bírod tagadni a shikariságod!! :)
Málna
@Horizont: "KancsiMarcsi"? Nem szégyelled magad? Erre tanítod az unokáidat is? És még te bunkózol?
ómió
Európa "pénzt adott a szomszédos diktatúrák zsarnokainak" a migráncsstopra? Eszerint Orbán nem zsarnok, mert egy fillért se kapott! Vagy ez az agydefektes idiotizmusból lett professzor?
Jozefina
Vajon melyik szemével olvasta a professzor írását??!!
Sámannus
Figyeljétek a jobb szemét az arca jobbra fordul, a szeme teljesen szembe néz velünk. Szerintem a professzort is össze téveszti valakivel. Nem a pohossal?
Málna
@Horizont: Olyan vagy, mint egy primitív óvodás. És még csodálkozol, hogy lenézlek. Csak az unokáid miatt nem kívánom, hogy általuk tapasztald meg, milyen az, amikor valakit a külseje miatt csúfolnak.
Málna
@Horizont: Viselkedj normálisan, egy nagymamához, idős nőhöz méltóan és akkor békén hagylak.
Nyírfa
Én kérek elnézést. Bízom benne, hogy a professzor úr a helyén tudja kezelni ezeket a kirohanásokat.
Nyírfa
@Horizont: Ha jól viselkedsz, még nyomdát is hazavihetsz az üzenődben! :D:D:D
Nem tudtam, hogy felügyelet alatt állsz. :D
Ez már orvosi eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.